با تشکر نه من تو تبریز هستم و چنین امکاناتی واسه مقایسه فکر نکنم باشه.
Printable View
با تشکر نه من تو تبریز هستم و چنین امکاناتی واسه مقایسه فکر نکنم باشه.
خوب تو اونجایینقل قول:
هر چیزی می خواهی بپرس من از اینجا بهت می گم
هر چیزی که از دستم بر بیاد
چون من مدت طولانی بید این گوشی رو دارم می تونم تو خیلی از زمینه ها کمک کنم مشکلی داشتی بگو حتی اگه یک بار گفتم و شک داری بگو درست تر توضیح بدم :10:
دوستان با نصب bada 2 چه ویژگی های جدیدی اضافه میشه؟
نقل قول:
اگه حال هر روز عوض کردن رو نداری وایسا تا نسخه ی فاینالش بیاد بعد نصب کن
خوب یک عالمه چیز میز اضافه شده
لیو والپیپر داری مثل اندرویید و خلی چیز های دیگه وی پی هم داری
بهتر شده خوب ولی هنوز ناقصه
سلام دوست عزيز 1 سوال داشتم ازتون
بنده در انتخاب بين اين دوتا گير كردم لطفا راهنمايي فرماييد؟
htc google nexus 1 , samsung wave2 شما كدوم انتخاب ميكني و چرا؟
انتظارات من از گوشي بشه روش نرم افزار نصب كرد و نرم افزارهاي جالبي واسش باشن (منظورم جاوا نيستش)
دوربين كيفيت خوبي داشته باشه خودم كه جت دارم لااقل ازون پايين تر نباشه
كيفيت صفحه نمايشش خوب باشه حتي تو زاويه باز
محدوديت پيام نداشته باشه
تاچش هم خوب باشه و حساس
ببخشيد كه سئوالام زياد شد بازهم تشكر از راهنماييتون:11:
از نظر نرم افزاری چون نکسوس اندرویده 100 درصد بهتره کیفیت ساخت بهتریم داره ولی دوربین ویو یکم بهتره به نظرم اگه پول داری نکسوس اس سامی بگیر در ضمن سری نکسوس اپدیتش هلوه...باز تصمیم با خودته...:10:
دوستدار شما یاشار
سلام به همه دوستان .
من امروز این گوشیو خریدم و فارسیو به صورت خیلی عالی ساپورت می کنه فقط یه سوال که همراش باید رم 2 گیگ هم باشه آخه واسه من نبود .
همچنین برا شما هم اون قسمت پلاستیکیش بصورت شفافه و داخل گوشی هم مشخص میشه .
نقل قول:
مبارک باشه ، چند گرفتی ؟؟ با گارانتی بی گارانتی ؟
مبارکه داش:20:نقل قول:
سلام به همه دوستان .
من امروز این گوشیو خریدم و فارسیو به صورت خیلی عالی ساپورت می کنه فقط یه سوال که همراش باید رم 2 گیگ هم باشه آخه واسه من نبود .
همچنین برا شما هم اون قسمت پلاستیکیش بصورت شفافه و داخل گوشی هم مشخص میشه .
برای منم رم نداشت...ارزش نداره 2گیگ برو یه رم 8 کلاس بالا بگیر بعد برو حالشو ببر...
در مورد پلاستیک برای من تو نور افتاب شفاف که نه ولی یجورایی معلومه مشکلی نداره...
باز سوالی بود درخدمتم:10:
دوستدار شما یاشار
سلام دوستان :دی
من یه سوال دارم
1.آیا بین wave 1 & wave 2 تفاوت نرم افزاری و سیستم عامل ( از لحاظ ورژن) وجود داره؟
2.مثلا الان من میتونم ویو1 رو به bada 1.2 ببرم؟ به bada 2 چی؟
3.ویو 2 برتری نسبت به سیستم عامل و نرم افزار نسبت به ویو 1 نداره؟
ممنون:20:
تفاوت خاصي ندارن ! صفحه نمايش ويو 1 3.3 اينچي هست و براي ويو2 3.7 اينچي :13:يه زره هم كيفيت صفحه نمايش ويو1 بهتره :46:نقل قول:
از لحاظ نرم افزاري هم نگران نباشيد ، براحتي ميتونيد آپديت كنيد .
انتخاب بين اين دو كاملا سليقه اي هست :13: مثلا من ويو 1 رو پسند كردم :40:
طبق گفته ی دوستمون که گفتن سلیقه ای بیدنقل قول:
ولی اگه درستش رو بخواهی اینجوری بهت می گم
اگه بخواهی رنگ سیاه سفید رو تو گوشیت واقعا سیاه ببنی باید ویو 1 بخری که super amo led بید
اگه بخواهی تعداد رنگ های بیشتر و روشن تر ببنی ویو دو که super clear lcd هست
تفاوتشون اینه
البته تا دو تا صفحه در کنار هم نباشن و یک فایل اچ دی رو پخش کنی ایمجوری حس نمی شه وقت Lcd رنگ سیاه رو سیاه نشون نمی ده پیکسل ها روشن بیدن ولی توی amoleed که ویو یک بید تو نمی تونی بفهمی صفحه خاموشه یا روشنه چون تو رنگ مشکی یک جورایی پیکسل خاموش می شه و مصرف گوشی کمتر می شه
و باتری بیشتری نگه می داره
من خودم ویو دو رو دوست داشتم و گرفتم
سوالی دیگه بود بازم بگید :10:
مرسی . با گارانتی گیر نیاوردم فروشنده گفت با گارانتیش نیست ، من 290 گرفتم .نقل قول:
سلام به همه دوستان بادائی .
میخوام یه رم 8 گیگ میکرو واسه ویو 2 بگیرم لطفا راهنمایی کنید از چه برندی با چه کلاسی باشه .
ADATA-SanDisk-Trancend-KingMax
بین این چهار برند کدومشون بهتره ( سرعتش بالا باشه ) اینجا من سه کلاس گیر آوردم 1و2و4 آیا از کلاس 4 بالاتر هم هست لطف کنین اگه قیمتش رو هم میدونین بگین .
نقل قول:
تفاوت خاصي ندارن ! صفحه نمايش ويو 1 3.3 اينچي هست و براي ويو2 3.7 اينچي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه زره هم كيفيت صفحه نمايش ويو1 بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لحاظ نرم افزاري هم نگران نباشيد ، براحتي ميتونيد آپديت كنيد .
انتخاب بين اين دو كاملا سليقه اي هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثلا من ويو 1 رو پسند كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از دوستان :20:نقل قول:
پس یعنی اگه بخوام رنگ ها رو طبیعی طبیعی ببینم باید ویو 1 رو بردارم :20:
بعد من اینطوری فهمیدم از حرفتون : تو ویو 1 برای اینکه رنگ سیاه رو نشون بده پیکسل هارو خاموش میکنه .
تا رنگ طبیعی به نظر برسه . ( درست گفتم؟)
1.سرعتشون چطوره؟: دی ( عالی ؟، خوب؟، متوسط؟، بد ؟)
2.بعد شمایی که ویو دارین بگین نرم افزار و بازی واسش خوب پیدا میشه؟
3.اصلن بازی هاش مثل اندروید با کیفیت هستن؟
4.اگه بخوام واسه بازی و برنامه روش اندروید بریزم ( تو ویو1 منظورمه) انتخاب خوبیه؟ یعنی بازی هارو به خوبی و با کیفیت پخش میکنه؟ سرعت گوشی چقدر میاد پائین؟
5.فایل های ویدئویی با کیفیت 720p رو به خوبی پخش میکنه؟
بازم ممنون :46::10:
رفیق اگه بخواهی رنگ ها رو طبعی ببنی ویو 2 بهترهنقل قول:
.ویو 1 رنگ سیاه سفید رو بهتر نشون می ده
نوچ ولی یک جورایی درست می گی فقط برای رنگ مشکی رنگ های دیگه اش از Super clear lcd که ویو دو بید کمرنگ تره
خوب من رفیقم گلکسی گرفت منم ویو دو وقتی کنار همین من یکم ناراحت می شم چون رنگ مشکی اون خیلی بهتره و یک جورایی واقعا سیاه بید ولی مال من چون پیکسل رو شن بید یکم نورش بیشتره و یک موج سفیدی روی خودش داره
اما وقتی یک ویدیو می زاریم که تمام رنگی بید گوشی من رنگ ها رو بهتر نشون می ده و اون رفیقم یکم کم میاره ولی ویدیو که رنگ سیاه رو داره خوب معلومه اون
همون صفحه ای که روی گلگسی اس بید روی ویو یک بید Super amo LED
اگه نظر من رو بخواهی تو گوشی های جدید عالی رو می دم
من در کنار کسانی که نوکیا یا اپل 4 داشتن وایسادم و یک جورایی کم نمی یاره و حال م یکنی من می گم عالی
البته نظرم نصبت به این گوشی بید
من خودم اول م یخواستم موتورا بگیرم ولی دیگه دیدم این خوفه
اگه مصرفت کم باشه و برای یک 15 مینی تو مترو و اتوبوس و وقتی تو خونه حوصلت سر رفت خوبه ولی اگه خوره گیم باشی دیگه بخواهی تش رو در بیاری از تو روز 24 ساعت 32 ساعت پاش باشی الان بادا نمی تونه جوابت رو بده حدود چند ماه دیگه می تونه جوابت رو بده :46:
اکا اگه اینترنت خفن داری و بازی رایگان بخواهی دانلود کنی و کرک نکنی مثل من باشی جوابت رو می ده اما اگه بخواهی بخوریش خوب کرک کنی حله چون بیشتر بازی های خفن گرافیکی پولی بید
شرمنده این رو می گم ولی بازی هایی که باسه ی بادا زده می شه البته منظورم پر حجماش بید از اندرویید سر تره چون بازی های بادا برای سری گوشی زده می شه نه همه
چی می گه بابا همون اسفالت 5 که اومده باسه ی اندروید اول روی ویو 1 نصب بود که مال بادا بود بعدش باسه ی اندروید اومد مثلا اسفالت رایگانه (البته تو کشور کره ) تو فروشگاش
اندروید الان بریزی چون هنوز خوب درستش نکردن خوب گوشیت کند می شه و کلا کنده طبق ویدیو هایی که من دیدم وقتی بک رو می زنی یک 3 ثانیه بعد کار م یکنه و یا البته کمتر
البته یک بدی رو خود گوشی نمی تونی اندروید بریزی باید روی رم خارجیت اندروید بریزی
ببین این گوشی از نظر تشکیلات و همه چیز با galaxy s یکی بید و هیچ مشکلی تو سرعت و اینا نداره
تنها مشکلی که من الان باهاش پیدا کردم این بود که با این سیستم عامل بادا 1.2 فایل های فلش تا 16 مگ ساپورت می شن و من فایل های بیشتر رو می ریزم جواب نمی ده
و یک بدیش این بید که نمی تونی فایل های آفیس رو ویرایش کنی
بازم سوال داری بپرس من هرچی بلدم می گم
امیدوارم کارت رو راه انداخته باشم
سلام رفیقنقل قول:
من خودم این ورو اون می گشتم برای اینکه یک رم خوب بگیرم تو فکرم بود یک 32 بگیرم و اونجا بحث می کردم که چه کلاسی بگیرم
خوب ولی خوب بی خیال شدم و رم 8 ساندیسک گرفتم
کلاسش هم دو بید
کلاس دو سرعتش تا 7 یا 8 مگ بالا می ره ولی حالت عادی روی 4.5 مگ بید
و سرعت 4 مگ بر ثانیه برای فایل های اچ دی خوبه یعنی نهایت سرعت فایل های پخش اچ دی و ضبطش بید
اگه رمت بالا تر از 8 گیگ بید حتمی بهت می گم سری 4 بگیری اگه 8 بید سری 2 هم بسه و مشکلی نمی یاره
من حتی گوشی رو به تلویزیون وصل می کنم و از توش فایل های فول Full Hd رو پخش م یکنم و هیچ کندی توش نمی بینم
خوب وقتی کلاس بالا باشه سرعت نشون دادن عکس ها و اینجور چیز ها خوب بیشتر می شه
تنها مشکلی که من از کلاس دو م یتونم بگیرم اینه که وقتی وارد گالری م یشوم و می گم همه چیز رو تو گوشی نشون بده یک 5 تا 10 ثانیه ای باید وایسم تا لود کنه همه رو
اگه کلست بالا تر باشه این حرکت تند تره و زمانش کمتر می شه
البته برای بازی ها و این ها هم فرقی نداره همین که بالای 4 مگ بید برای بازی ها بسه و مشکلی نمی یاره
رمت رو که خریدی تنها تستی که من می گم بکن بنداز تو گوشی و با کیفت HD یک دقیقه فیلم برداری کن و بعد همون رو پخش کن اگه ارور داد و این حرف ها سرعت رمت کمه اگه کند نشون می داد سرعت رمت بازم کمه
خوب حالا بازم چیز گنگی بود بپرس
بازم ممنون :20:
نه منکه خوره بازی نیستم :دی اما از بازی هم با این سنم بدم نمیاد ( این اولین باریه که میخوام گوشی سیستم عامل دار بگیرم میخوام نهایت استفاده رو ببرم )نقل قول:
اگه مصرفت کم باشه و برای یک 15 مینی تو مترو و اتوبوس و وقتی تو خونه حوصلت سر رفت خوبه ولی اگه خوره گیم باشی دیگه بخواهی تش رو در بیاری از تو روز 24 ساعت 32 ساعت پاش باشی الان بادا نمی تونه جوابت رو بده حدود چند ماه دیگه می تونه جوابت رو بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب کرک کردن مشکلی نمیاره؟نقل قول:
گه اینترنت خفن داری و بازی رایگان بخواهی دانلود کنی و کرک نکنی مثل من باشی جوابت رو می ده اما اگه بخواهی بخوریش خوب کرک کنی حله چون بیشتر بازی های خفن گرافیکی پولی بید
راستی بیشترین حجم بازی های خوبش میدونید چنده ؟ که مطمئن بشم بازیهاش خوبه مثل ایفون و اینا :20:
اینم جواب بدین ممنون میشم
ممنوننقل قول:
.فایل های ویدئویی با کیفیت 720p رو به خوبی پخش میکنه؟
خوب اگه همین قدر پول م یخواهی بدی این گوشی عالی بید و مطمعن باش ازش لذت می بری اما البته خبری هست که م یگن ویو 3 داره میادنقل قول:
نه کرک کردن مشکلی پیش نمی یاره ولی من خوشم نمیاد زیاد کرک کنم و من شخصا این کار رو نمی کنم
من بیشترین حجم بازی که دیدم برای حدود 1.2 گبگ لود یک بازی استراتژیک بود یادم نمی یاد دقیق بازیش چی بود ولی بالای 1 گیگ بود
ولی بازی های عادیش که گرافیک خفن دارن از 500 مگ به بالا بید تا 800 اینا
البته بازی های گرافیکی خفن و حجم پایین هم زیاد هست الان مثلا من یک بازی مثل فرار از زندان که گیر کردم توش 17 مگ بید ولی به هر کی نشون می دم میگه دمو بید :31:
از لحاظ خفن بودن واقعا خفن بید مشکلی نداری
من الان خودم م یخوام بازی های حجم بالاش رو بگیرم ویندوز عوض کنم رایگاناش رو که حجم بالا دارن می گیرن
این هفته خبرش رو می گم
بابا رفیق سوال های اینجوری نپرس این گوشی تنها چیزیش که می شه اهمیت نداره اینه چون مثل اب خوردن پخشش می کنه
داره با این کیفیت فیلم برداری م یکنه بعدش می گه سرعت پخشش چه جوری بیدمی تونه ویدیو رو با پسوند 3gp به 720 تبدیل کنه بعد اینجوری می گی :13:
تنها مشکلی که من تو کندی پخش کردن می بینم فایل های mkv بید که یکم طولش می ده حدود 1 یا 2 ثانیه و همین
بازم بود بگو جواب بدیم از سوال اسون تا سخت اصلا سوال نداری یک چیزی بگو که خریدی مشکلی نداشته باش
:10:
منم بالاخره ویو تو گرفتم 270 تومن تو تبریز البته یه مموری 1 گیگ سامسونگ روش بود دهن فروشنده رو سرویس کردم تا به این قیمت گرفتم
الان چیکارا باید بکنم ؟
چیا نصب کنم ؟
آقا این پوستما روکند چطوری باید گوشی رو تو حالت mass storage گذاشت؟ چرا این کایز انقدر گیره تو آپدیت بجز اونم کاری نمیکنه؟ میشه بازی که از سایت دیگس و رایگانه برای اسپوف استفاده کرد؟(اگه اره برام بذارید) ممنون میشم
یکم تخصصی ترش می کنیم !: دینقل قول:
.ویو 1 رنگ سیاه سفید رو بهتر نشون می ده
نوچ ولی یک جورایی درست می گی فقط برای رنگ مشکی رنگ های دیگه اش از Super clear lcd که ویو دو بید کمرنگ تره
خوب من رفیقم گلکسی گرفت منم ویو دو وقتی کنار همین من یکم ناراحت می شم چون رنگ مشکی اون خیلی بهتره و یک جورایی واقعا سیاه بید ولی مال من چون پیکسل رو شن بید یکم نورش بیشتره و یک موج سفیدی روی خودش داره
اما وقتی یک ویدیو می زاریم که تمام رنگی بید گوشی من رنگ ها رو بهتر نشون می ده و اون رفیقم یکم کم میاره ولی ویدیو که رنگ سیاه رو داره خوب معلومه اون
همون صفحه ای که روی گلگسی اس بید روی ویو یک بید Super amo LED
ببینین وقتی توی LCD ها تصویری میبینین یه لایه وجود داره که یکم نور به پیکسل ها میتابونه تا بهتر دیده بشن .... این نور بی رنگه !... ولی وقتی به رنگ سیاه میخوره ... رنگ سیاه رو روشن می کنه...و این سیاه روشن شده به نظر کمی خاکستری میاد ...
ولی توی OLED این لایه وجود نداره... هر پیکسل خودش نور خودش رو تامین می کنه...و وقتی رنگ سیاه قراره نشون بده کلا هیچ نوری نیست که به نظر خاکستری بایدش...
برای نبود همین لایه اکثر رنگ ها توی OLED غلیظ به نظر میرسن ( چون کمی تیره تر از LCD ها نشون میده ... )
در مورد رنگ سفید ولی برتری با LCD ها و به خصوص IPS هاست ....
چون پیکسل ها خیلی نمیتونن از خودشون نور بدن و " سفید " به نظر بیان !
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
iPhone 4(Retina)-LG Optimus Black (Nova IPS)-SamSung Galaxy S ( Super Amoled)m
سلام ببخشید نبودمنقل قول:
از توی منو برو setting بعدش برو تو connectivity بعد هم صفحه رو بده پایین یکی مونده به ته نوشته USB Utilities بزن روش بعد حالا mass steragr رو نوشته دیگه حالا هر کاری که م یخواهی بکن
اره کایز خیلی گیر می ده مثلا الان من هم باهاش مشکل پیدا کردم و همش ارور می ده و خودش رو می بنده
شما بازی رو دانلود می کنی از هر کجا و بعد روی یک برنامه ی راسگان اسپوف می کنی
حالا اون بازی که م یخواهی اسپوف کنی روی رایگانه م یتتونی از هر جا دانلود کنی من سایتی نمی شناسم پدا م یکنم بهت م یگم
خوب سلام رفیق مبارکت باشه و حالش رو ببرینقل قول:
چیزی در مورد گوشیت نمی پرسم
ولی یکم برات توضیح می دم
اگر بخواهی ننرم افزار های کرک رو نصب کنی باید فریمور گوشت یا همون سیستمش رو عوض کنی تا بتونی نرمافزار کرک استفاده کنی ولی اگه نخواهیمشکلی نیست رایگان هم زیاد بید
خوب باید ببنی فریمور گوشیت چیه بروی توی Settings بعدبیا پایین تا About phone رو ببنی رویش بزن بعدش system info حالا اونجا نوشته Soft version می فهمی بادا چند بیدی و خط پایینش 5 حرف اخرش مهمه مثلا اگه
JPKA1 باشه این اخرین فریمور فارسی کامل بید که اومده
خوب اگه م یخواهی می خواهی می توانی با خود گوشی نرم افزار دانلود کنی با سامسونگ اپز اگه هم نخواستی با کامپیتر با نرم افزار kies که با خود گوشی باید سی دیش رو می گرفتی حالا نگرفتی باید دانلود کنی می تونی
دانلود کنی و استفاده کنی
اگر دنبال نرم افزار خاصی هستی بگو
هر چیزی که دوست می داری
ممنون بابت توضیحاتتوتنقل قول:
اول از همه باید بگم که گوشی فوقالعاده ای هستش باور نمیکردم با این قیمت همچین گوشی گیرم بیاد
اما سی دی که همراه گوشی بود ورژم 1.5 که با اون نتونستم نرم افزار نصب کنم url host اررور میداد بعد 2.2 رو دانولد کردم که اونم اپس نداشت اد کردم ولی موقع نصب نرمافزارهای دانلود شده مینوشت app installation falid که اونم نشد الان رفتم ورژن 2.0.0.11014 رو دانلود کردم ببینم چی میشه
راستی میخواستم به ورژن 2 بتا اپدیت کنم اخه ورژن گوشی من همونیه که شما گفتید چون میگن تو ورژن دو نو و گالریش خیلی قشنگ شده ولی الان تم اندروئید رو واسه گوشی دانلود کردم و فعلا با همین سر میکنم نمیدونم تو ورژن 2 بازی کرک شده نصب میشه یا نه ؟
بای هم بازی های جدید hd رو چطوری باید دانلود و نصب کنم ؟ باید فریمور گوشی رو عوض کنم ؟ و اینکه با چه روشی نرم افزار ها رو نصب کنم همون گیم های اچ دی شو میگم
ای ول بالاخره با روشی که شما گفتید نصب شد
برنامه های پلیر، دیکشنری های لانگمن و اکسفورد،برنامه های پزشکی و...داره؟
تو فیس بوک مشکلی نداره؟
درود. روند افت قیمت این 2 گوشی کی میخاد متوقف شه؟ آخرین قیمت Wave I و Wave II به ترتیب 290 و 280 تومنه :-0
من و خیلی دیگه برای ویو I حدودن 500 تومن پول دادیم!! خنده داره گوشی با این قابلیتها انقد بخوره تو سرش!
حذف شود ...................
پلیر برای نمایش زیرنویس وجود داره ولی پلیری که با نصبش بشه فرمت های مختلف رو پخش کرد خیر. برای دیکشنری برنامه ی mdict وجود داره که البته پولیه و باید گوشی -- بشه تا این برنامه اجرا بشه.توش میشه انواع گلاسوری ها رو ریخت و از اونجایی که نظیر این برنامه تو ویندوز موبایل هم هست و فرمت گلاسوری هاشون یکیه می تونید به ده ها گلاسوری دسترسی داشته باشین.کلاینت فیس بوک کار میکنه منتاها به خاطر فیل بودن عکس ها رو نشون نمیده.اگه منظورتون از برنامه ی پزشکی برنامه های تخصصی مثل up to date هستش خیر.خوراک پزشکان سیتم عامل ویندوز موبایل و ios هستش.نقل قول:
نقل قول:
من کاملا مخالفم که بادا دو رو نصب کنید
منظورم الان بید چون هنوز خیلی چیز ها روش کالم نشده و باید تا آخر تابستون وایسید تا نسخ ی کاملش بیاد
الان روز بادا دو هیچ بازی کرکی نمی تونید نصب کنید چون هنوز نسخ هی اصلیش نیامده که بخواد کرک بشه
بازی های اچ دی حجمشون زیاده
شما تو فروشگاه ایران که چیزی مجانی و خوب پیدا نمی شه البته هستا ولی باید بگردی 10 تا تو 100 بید
ولی با کایز که بتونه وصل بشه به سامسونگ اپز کشورت رو تغیر بده مثلا بزن کره برو اسفالت 5 رو دانلود کن که رایگان هم بید
کاملا هموجوری که بقیه بازی ها رو نصب می کنی
اگههر زور می تونی سیتم گوشیت رو عوض کنی بادا 2 نصب کن اگه نم یخواهی صبر کن
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
نقل قول:
خوب سامسونگ می خواد سری ویو رو ارزون تر از سری های دیگه بزنه چون گوشی عامه بید
البته فکر کنم بادا دو بیاد بکشه بالا قیمتش :10:
تو بادا 2 چطوری میشه ویدجت به صفحه اصلی اضافه کرد ؟
نقل قول:
متاسفانه من هنوز نصب نکردم و اطلاعی ندارم ولی باید مثل بادا قبلی باشه یا پایین صفحه چیزی داشته باشه با شایدم دستتون رو صفحه نگه دارین تا چیزی باز بشه نمی دونم
شرمنده
:31:
سلام داود جون خوبی؟:20:نقل قول:
درود. روند افت قیمت این 2 گوشی کی میخاد متوقف شه؟ آخرین قیمت Wave I و Wave II به ترتیب 290 و 280 تومنه :-0
من و خیلی دیگه برای ویو I حدودن 500 تومن پول دادیم!! خنده داره گوشی با این قابلیتها انقد بخوره تو سرش!
به خدا منم موندم اصلا باورش سخته اینقدر افت کرده باشه وقتی منویو2 گرفتم 400 تومن بود گفتم افتشو کرده اما!!!!اینطوری پیش بره ماه دیگه با استار قیمتش یکیه:31:...یکی بره به سامی بگه بادا میون مردم جا افتاده اینقدر قیمتشو نیاره پایین:31:
شما مگه به بادا 2 فلش کردید؟نقل قول:
تو بادا 2 چطوری میشه ویدجت به صفحه اصلی اضافه کرد ؟
دوستدار شما یاشار
اره 2 روزه گوشی رو خریدم طاقت نیاورزدم به ورژن بتا اپدیت کردم کلا خیلی قشنگ شدهایکون های منو رو هم میشه تو صفحه دسکتاپ قرار داد ولی اون ویدجت هایی که قبلا بود مثل ساعت دیگه پیدا نرکدم
سلام به همه دوستان ، داشتم با گوشی ور میرفتم و تو قسمت ویدجت چنتایی به صفحه اضافه کردم و شده 7 صفحه اما نمیتونم به حالت قبل که 3 صفحه ای بود برگردونم .
3 تا سوال دیگه هم دارم :
1- اینکه میشه به منو گوشی ایکون اضافه کرد ؟
2- تو قسمت ویدجت برنامه هایی که هست تو کدوم قسمت گوشی هستن ؟
3- از طریق کامپیوتر چطور میشه از سایت سامسونگ اپس دانلود کرد ؟
ببخشید که سوالاتم زیاد شدن .
نقل قول:
خوب تو صفحه ی اصلی که هستی اون بالا سمت راست نوشته widget اونو بزن حالا گوشی رو تو دستت برگردون و افقی کن حالا حالا بالای هر صفحه یک علامت منفی بید اون رو بزن حله کم می کنه
خوب هر برنامه ای که دانلود می کنی غیر از جاوا توی همون منو اصلی ایکمونش میاد و تو بادا 2 می تونی بندازی رو صفحه
اینو نفهمیدم چی گفتی
اگه ویدیج رو م یخواهی همون طوری که گفتم وقتی دکمه WIDGET رو ی زنی پایین صفحه بید و اگه گوشی رو بچرخونی م یتونی صفحه کم و زیاد کنی
خوب باید کایز رو دانلود
بچه ها من این کایز جدید ه رو گرفتم چه قدر سخته چه جوری به سامسونگ اپز وصل می شه ؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
بخاطره نسخ ی بتاش بید نترس فاینالش بیاد حلهنقل قول:
به به ادم تو این انجمن حال میکنه تا سوال نپرسیده جوابش میرسه دم همتون گرم
میخاستم بدونم که برای نصب بازی های -- شده باید وؤژن خاصی از فریمور رو رو گوشیم بریزم و این که من از بادا 2 میتونم به اون ورژن دانگرید کنم ؟
نقل قول:
خوب من بادا دو رو کلا اطلاع ندارم که نسخه ی بتا بید
ولی خوب فکر کنم کلا باید برگردی عقب
حالا باز خبر ندارم فهمیدی به ما هم بگو