دوستان یکی میتونه یک لینک کامل و بی نقص برای PC بهم بده تا دانلود کنم البته بدون مشکل !
Printable View
دوستان یکی میتونه یک لینک کامل و بی نقص برای PC بهم بده تا دانلود کنم البته بدون مشکل !
اکثر سایتای دانلود لینکای مستقیم گذاشتن بدون هیچ مشکلی دانلود میشننقل قول:
سلام
من دمو فیفا رو نصب کرده بودم و وارد بازی می شد اما کمی کند
حالا اصل فیفا رو گرفتم بعد از ایجاد پروفایل اون دایره برای لود شدن می چرخه ولی وارد منوهای اصلی بازی نمی شه(همون جا می مونه واسه خودش,سیستم هنگ نمی کنه و کار میکنه ولی جلو نمی ره!) امکان داره از کرک باشه؟
کسی به این مشکل برنخورده؟
با سلام دوباره...من تو بازی نمیتونم با دسته کار کنم...مشکل از چیه؟
میشه راهنمایی کنید و اگه تنظیماتی باید انجام بدم بگید؟؟؟
من گفتم حتما تو کنسول خوب عمل کرده بر اساس گذشته .. چون من نه پولشو دارم و نه علاقه ای دارم ps3 بخرم و تستش کنم:46:نقل قول:
همه حرفات کاملا تایید میشه
ولی حالا جالبه که PES توی کنسول با پی سی فرقی نداره. حداقل امتیاز های اون که همینو میگه. توی پی سی کنسول امتیاز ها تقریبا عین همه.
توی ایران هم تقریبا همه نسخه پی سی PES رو بازی می کنن. فکر کنم کمتر کسی حاظر باشه نسخه PS3 رو بگیره!
پس با این حساب خلاصه باید گفت که تعصب در این مورد این بحث هایی که پیش میاد تاثیر زیادی داره و بهتره خودمون رو گول نزنیم :38:
در کل ما که بدون هیچ تعصبی هر دو بازی رو بازی می کنیم و بعدا هم توی گروه مقایسه این دو تا بازی بدون هیچ تعصبی این دو بازی رو از جنبه های مختلف با هم مقایسه می کنیم...
آفرین باید تعصب رو کنار گذاشت .. این مساله تعصب حز ضرر زدن هیچ فایده ای نداره .. فقط خود شخصه این وسط ضرر میکنه .. متاسفانه فقط هم در بازیها تیست بلکه تو هر چیزی از لپتاپ و موبایل و .... وجود داره
منم وقتی تنظیمات رو تغییر میدم همینطوری میشه، بازی هم کند اجرا میشه فقط بازینقل قول:
نقل قول:
اینطور که من متوجه شدم با توجه به تست بازی رو ویندوز ایکس پی و سون
گویا خیلی از دوستان با ویندوز ایکس پی در شناخت دسته ها مشکل دارن
رو ویندوز سون تا الان ندیدم کسی مشکل خاصی داشته باشه .. ( از جمله خود من که راحت دسته رو شناخت )
حالا مشکل شما دقیقا چیه ؟ ویندوزت چیه ؟
بچه ها اینجا کسی با game ranger آنلاین بازی میکنه این فیفا 11 رو؟
سلام.نقل قول:
اره آقا مسعود بنده هم بازی میکنم البته جدیدا مشکل دار شده یعنی مشکل پیدا کرده!!!ولی در کل خوب هست تو این چند باری که بازی کردم.
دسته رو میشناسه...وینوزمم سون هستش...تو منو دسته کار میکنه اما تو گیم هیچ کدوم از دکمه ها کار نمیکنه...:41:نقل قول:
خوب پس یکی تو بخش آنلاین یه تاپیک برای این بازی بزنید تا اونجا خیلی بهتر با هم در ارتباط باشیم.
سلام منم بازی میکنم تاپیکشم قبلا زده شده تو امضام هستنقل قول:
یا علی
---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------
هاست به معنی اینکه به جای اینکه توی روم هایی که دیگران ساختن جوین بشین خودتون یه دونه روم بسازید تا دیگران بیان توی اون روم ok?نقل قول:
سلامنقل قول:
سلام منم بازی میکنم تاپیکشم قبلا زده شده تو امضام هست
یا علی
آره تازه دیدم
+
خوش به حال کسائیکه تازه دارن فیفا بازی میکنن.. اون زمانیکه ما رو pc بازی می کردیم چیزی در حد چغندر بود و فقط به خاطر منیجر مدش بازی می کردم....
خواب عزیز من شما حالت بازی رو گذاشتی رو کیبوردنقل قول:
باید از تنظیمات بازی بری و گیم پلی رو حالت دسته تنظیم کنی ..
دسته رو به طرفین میاری و کیبورد رو وسط قرار میدی ..
این هم یه عکس واسه شما و تمام کسانی که گیم پلی تخیلی و فضایی رو قبول دارننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه واسه من توضیح بدی این 5 تا مدافع چرا یک بازیکن رو گرفتند ؟
کجای واقعیت همچین صحنه ای دیدی !!!؟
با مدرک حرف بزن دوست من :15:
خدایی هر کی خندش گرفت از این صحنه یه تشکر بزنه ببینیم چند نفر خندشون میگیره از این صحنه !
نمیشه اسمش گذاشت فوتبال ! باید گفت کمدی ! طنز !
اگه آنلاین بازی کنیم از ترافیک کم میکنه؟!نقل قول:
سلام منم بازی میکنم تاپیکشم قبلا زده شده تو امضام هست
اگه جواب مثبته حجم ترافیکی که کم میشه چقدره؟!...نیایم یه موقع همه ترافیکو به فنا بدیم
الان مسعود خان کلاسشون بالاتر رفته و Halo : reach میزنن توی رگ حالشو میبرن :31:نقل قول:
خوش به حال کسائیکه تازه دارن فیفا بازی میکنن.. اون زمانیکه ما رو pc بازی می کردیم چیزی در حد چغندر بود و فقط به خاطر منیجر مدش بازی می کردم....
اگه یکی از دوستان هم بگه چطور میشه ضربات آزاد رو توی بازی قدرتی و محکم زد ممنون میشم
هر جروی میزنم ضربه ها رو نرم و با بغل پا میزنن
البته دوست عزیز بهتره دیگه این بحث ها رو بی خیال بشیم...الانه که بقیه دوستان PES بار بریزن اینجا و دوباره کل کل راه بیفته
ما که دیگه از موقعی که بهمون گفتن دیگه توی تاپیک PES نیا پامون رو اونجا نذاشتیم و به حرف دوستان گشو دادیم :31:
نقل قول:
یعنی خودت یک room بساز منتظر باش یکی join شه و بازی کنین اینطوری سرعتت میره بالاتر:46:
لیگ قهرمانان تو فیفا لایسنس نشده؟ چون می نویسه Champions Cup هیچ چیزی هم توش نیست!
دریغ از اینکه صحنه ورودی بازی فینال لااقل با بازی دوستانه فرق داشته باشه! خوشحالی قهرمانی که دیگه فاجعه س، چند تا بازیکن جمع میشن وسط زمین خشک و خالی بالا پایین می پرن!
من فکر می کردم فیفا بیش از اینا به این مسائل که سالهاس در PES عالی کار شده اهمیت بده.
وای خدا ترکیدم :27:نقل قول:
خدا بگم چکارت کنه پسر
خودت گرفتیش؟:27::31:
اینم یه عکس دیگه واسه کسایی که دم از خدایی گرافیک pes میزنن
احتمالا تیم معلولان عضوی هست که تازه لایسنس شده :5:
شرمنده اگه از بحث فیفا خارج شدم
این ها فقط چند تا مدرک بود
ببخشید از همه :40:
چه جوری میشه تنه زد؟
برای من بعضی وقتا چه موقعی که میخوام سربزنم و نمیتونم چه موقع شوت زدن وقتی جلومو میگیرن امتیاز منفی بهم میده بابت تنه زدن یا خوردن(jostle)
با کیبورد هستم چون دسته رو نمیشناسه
من کلا در این چند روز اخیر دو تا واقعیت رو فهمیدم.. هر دو هم بر اساس تجربه
1- گرافیک pes نسبت به اون همه نعریف که می کنن، واقعا چرنده
2- gameplay بازی FIFA نسبت به اون چیزی که دارن ازش تعریف می کنن واقعا چرته
به شخصه بعد از این همه سال بازی کردن، دلیل تعصبی که بعضی ها روی بازی کامپیوتری دارن!!! رو نمی فهمم
فکر کنم اگر EA و KONAMI با هم می ریختن روی هم و یک فوتبال مشترک می دادن بیرون چیز خوبی می شد!!!!
....................................
حالا یه سوال
این مشکل تنظیمات فیفا حل نشد؟؟ برای یه سری باز نمی شد و اررور می داد. هنوز راه حلی براش پیدا نشده؟؟؟
مشکل دسته این بازی رفع نشد
دقیقا زمانی که تنظیمات setting بازی رو کوچکترین تغییری میدم این اتفاق میفته و بعد از حذف تنظیمات دوباره درست میشه
ولی مشکل اینجاست رزولیشن پیشفرض بازی بسیار پایینه و نمیشه اینجوری بازی کرد
من که هرچی کردم نتونستم تنظیمات دسته رو ردیف کنم...:13:دکمه های حرکتی اصلا تکون نمیخورن!!!
یه مساله دیگه اینکه واقعا جای لیگ های لایسنس شده خالیه!!! فینال ها خیلی مسخرست و فرقی با بازی های عادی نداره!
ولی تا اینجا که بازی کردم گیم پلی روانتری داره نسبت به pes...
خوب چیکار باید کرد؟؟ اینجوری که خیلی بده. من از روزی که بازی رو خریدم هنوز نتونستم درست و حسابی بازی کنم به خاط همین تنظیمات دسته و کیبورد. اگر مشکل برای همه گیمرهای جهان باشه باید شرکت EA زودتر یه فکری کنه. اگر هم فقط برای ما ایرانی هاست، کرکرها باید یه فکری کنننقل قول:
برای این نسخه creation master ارائه نشده؟؟
:18::18: نمیشه که برادر شما برای حرفت دلیل بیار چرا چرته.کاری به پس11 ندارم. گیم پلی فیفا چرا چرته؟ اگر بخوایم مقایسه کنیم با پس که گیم پلی فیفا در عرش و پس در خاک! اگر هم نخوایم مقایسه کنیم فیفا به صورت معمول یک فوتبال منطقی رو ارائه میده. شما چطوری به این نتیجه فاخر رسیدی؟نقل قول:
اقا یه سوال
چطور باید وقتی بازیکنی رو edit position کردی سیوش کنی؟ نمیشه هرکاری میکنم
ببخشید فکر کنم سطح انتظارات شما از این بازی بالا بوده و احتمالا شما محدودیت سخت افزاری رو در نظر نگرفتین و گرنه چنین حرفی در مورد گیم پلی فیفا کاملا عجیبه !نقل قول:
من کلا در این چند روز اخیر دو تا واقعیت رو فهمیدم.. هر دو هم بر اساس تجربه
1- گرافیک pes نسبت به اون همه نعریف که می کنن، واقعا چرنده
2- gameplay بازی FIFA نسبت به اون چیزی که دارن ازش تعریف می کنن واقعا چرته
به شخصه بعد از این همه سال بازی کردن، دلیل تعصبی که بعضی ها روی بازی کامپیوتری دارن!!! رو نمی فهمم
فکر کنم اگر EA و KONAMI با هم می ریختن روی هم و یک فوتبال مشترک می دادن بیرون چیز خوبی می شد!!!!
....................................
حالا یه سوال
این مشکل تنظیمات فیفا حل نشد؟؟ برای یه سری باز نمی شد و اررور می داد. هنوز راه حلی براش پیدا نشده؟؟؟
+
گرافیک PES مدیون چهره هاشه که قابل مقایسه با فیفا نیستن !!چون فقط یه عکس هستن !! فیفا اما چهره رو کاملا 3 بعدی میسازه . شما از کنار به چهره بازیکن ها در 2 بازی نگاه کن تا تفاوتا رو بهتر احساس کنی.
من گفتم نسبت به اون همه تعریف که ازش می شهنقل قول:
دلیل هم زیاد دارم براش و همینجوری روی هوا نمی گم.
در مقام مقایسه من هم با نظر شما موافقم . در واقع می شه گفت من هم فیفا رو ترجیح میدم. چون این چیزا سلیقه ایه
ولی واقعا فیفا هم ایراد زیاد داره
ولی بیخیال این بحث ها بشیم بهتره
الان من ترجیح میدم پیگیری کنم این مشکل تنظیمات رو یه جوری حل کنم که بتونم درست و حسابی بازی کنم
من 8 سال fifa بازی نکردم فقط pes میزدم قبلشم wining eleven ,و بعضی وقتا fifa . از گرافیک فیفا حالم به هم میخورد .
اما امسال اول pes demo رو بازی کردم گفتم پسر عالی شده ولی وقتی fifa رو نصب کردم سه چهار دست که بازی کردم خدایی دیگه تو pes میرم حالم به هم میخوره از بازی واقا افتضاحه .
بارها شنیده بودم fifa fan ها میگفتن pes بازیکنا مثل ربات میمونن . من میگفتم اینا چرند میگن اما حالا و میفهمم چی میگفتن .
واقا pes مثل رباتن .
حالا مقایسه ها رو بیخیال...فکری به حال تنظیمات دسته کنین تو گیم...!!!
من که هنوز نتونستم درست حسابی بازی کنم...:41:
نقل قول:
lمشکلت چیست برادر؟
یه چیز باحال : :31:
دارم با تیم میلان منیجر مود رو دنبال میکنم...بواتنگ بازیکن میلان رو توی این بازی ها بصورت فشرده و تمام و کمال بازی دادم
توی یکی از بازی ها قدرت تنفسی اون دیگه کم شده بود و داشت تموم میشد ولی من با یک بازیکن کورس گذاشتم تا توپ رو از اون بگیرم ولی بواتنگ نفس کم آورد و یک انیمیشن نشون داد که بواتنگ افتاده روی زمین و سینه اش رو گرفته و بازیکنان میلان هم دورش جمع شدن تا ببینن چی شده
بعد هم که مصدوم شد و اون بعلاوه قرمز کنار اسمش اومد
این صحنه رو دیدم کف کردم...اینقدر مات و مبهوت این صحنه شده بودم که یادم رفت عکس بگیرم...الان هم به شدت دنبال اینم که دوباره این اتفاق برام بیفته.
کمک داورها هم خیلی جالب برای توپ هایی که به سمتشون میان جاخالی میدن..یا سرش رو خم میکنه...یا بدنش رو کج میکنه
توی یک صحنه توی موقعیت ضد حمله بودم بازیکن حریف با تکل از کنار بازیکنم رو زد ولی داور آوانتاژ داد و من هم که داشتم حمله میکردم بازیکن حریف اون یکی بازیکنم رو با تکل پشت زد
داور هم اومد اون بازیکن خطاکار رو صدا زد و یک کارت زرد به اون داد و
بعد دیدم داور داره با دستهاش به یک بازیکن دیگه هم اشاره میکنه که بیا جلو
بعد بازیکن قبلی رو هم که آوانتاژ داده بود صداکرد و به اون هم کارت داد.
ما هم اینطوری شده بودیم :18:
.......................نقل قول:
لطفا جواب بدید
هی برمیگرده حالت اصلی خود سیستم هرچی ادیت میکنم فایده نداره
کسی راهنمایی ندارهنقل قول:
خوب شما وقتی پست بازیکن رو ادیت کردین برای خروج ازا ون قسمت یک سری گزینه میادنقل قول:
لطفا جواب بدید
هی برمیگرده حالت اصلی خود سیستم هرچی ادیت میکنم فایده نداره
یکی از اونا حروج بدون سیو کردن Exit Without saving ...که شما با انتخاب این قسمت از اونجا خارج میشین بدون این که تعییرات داده شده ذخیره بشه
یکی دیگه از گزینه ها هم کنسل هست که مشخصه چکار میکنه
و آخری هم سیو کردن تغییرات داده شده روی اسلات های خالی که برای ذخیره ترکیب در نظر گرفته شده
شما بعد از ذخیره کردن تغییرات میرین و اون ترکیب رو انتخاب میکنن تا بازیکنان بر اساس پوزیشنی که برای اونا در نظر گرفتین وارد زمین بشن
من مشکل تایم اوت توی بازی آنلاینو امشب تونستم بفهمم از چیه .
چون میدونم خیلیا این مشکلو داشتن اینجا میگم . ایراد از تنظیمات مودمه اگه شما با مودم یک نفر که تونسته آنلاین بازی کنه بازی کنید راحت میتونید وارد بازی بشید .
ایشالا بعدا باید تنظیم دقیق مودمهایی که نمیشه باهاشون بازی کرد رو پیدا کنیم .
آقادمت گرم دیگه داریم ازقافله عقب می افتیم.ضمنامن بصورت Bridge کانکت می شم لطف کن ببین مشکل ازاون نیست.:10:نقل قول:
دکمه های حرکتی اصلا تو بازی کار نمیکنن!!! با کیبردم که اصلا بازی حال نمیده...نقل قول:
چطوری باید تنظیمش کنم؟؟؟
نقل قول:
حق با شماست سعید جان فیفا در زمینه جام باشگاههای اروپا نسبت به PES خیلی ضعیفه .
نقل قول:
نه بهزاد جان چیزی از حجمت کم نمیشه با خیال راحت بازی کن .
ایشالا بچه ها که آنلاینو تست کردن و مشکل همه حل شد لیگو راه میندازیم پس حسابی تمرین کنید .
در مورد ضربه مستقیم باید دکمه L1 یا همون دکمه ای که چیپ میزنی رو نگه داری شوت محکم و مستقیم میشه . به نظر من این ضربه رو دو نفره انجام بده هم خیلی قشنگ تر میشه و هم اینکه دیوار دفاعی ممکنه جا بمونه . یادت باشه توی تو دو ضرب دکمه رو تا قبل از زدن ضربه نگه داری .