من فایل ها رو میریزم توی مموری گوشی بعد که روشون میزنم خودش باز میشه و نصب میشهنقل قول:
شاید برنامه که دانلود کردین مشکل داره یا باید بریزین توی مموری گوشی
Printable View
من فایل ها رو میریزم توی مموری گوشی بعد که روشون میزنم خودش باز میشه و نصب میشهنقل قول:
شاید برنامه که دانلود کردین مشکل داره یا باید بریزین توی مموری گوشی
دوستان پلیری هست که بتونه فایل 1080 رو با تصویر پخش کنه؟
سلام
من اپ وایبر و روی تبلتم نصب کردم
ولی متاسفانه هر کاری می کنم کنتاکتی که توی سیمکارتمه رو توی وایبر نمیاد
به نظرتون باید چی کار کنم؟؟؟ اندرویدم ورژن ۴.۴ هست
من روی یک گوشی HTC S510B میخواستم موزیک بریزم
وقتی موزیک را در پوشههای مجزایی ریختم و داخل قسمت موزیک رفتم پوشهها را آلبوم حساب نمیکنه و اگر فایل موسیقی تگ البوم داشت آنرا آلبوم حساب میکنه
وقتی هم میخواهم playlist بسازم باید بروم در سمت song، آنجا هم همه فایلهای موسیقی را بصورت کیلویی پشت سر هم ردیف کرده و فایلهایی که اسم درستی ندارند و تگ درستی ندارند را نمیشه پیدا کرد و باید از بین چند صد تا فایل موسیقی هی صفحه را بالا پایین کرد و فایلها را تک تک انتخاب کرد!
راه حلی وجود دارد یا نرم افزاری هست که بیدردسر بشه playlist را ساخت و بعد هم پوشه را معرفی کرد تا بگذاره جزو playlist
اگر مثل explorer ویندوز پوشه ها را نشان بده راحت میشه انتخاباش کرد ولی پیشفرض HTC این کار را نمیکنه!
دوستان من گوشی رو با نرم افزار ویروت روت کردم آخرش هم پیغام داد روت شده ولی وقتی گوشی بالا اومد نرم افزار supersu نصب نشده بود.الان نمیدونم گوشی من بالاخره روت شده یا نه؟
با نرم افزار روت چک هم نگاه کردم نوشته بود rooted ولی جلوی super si نوشته بود not find
گوشی هم اکسپریا sp اندروید 4.3 هست
ضمنا نرم افزار supersu رو دانلود کردم و نصب کردم ولی پیغام میده باید آپدیت بشه آپدیت هم که میکنم میگه امکان آپدیت نیست و میگه باید reboor بشه
به نظر شما مشکل چیه؟
سلام
دوستان درمورد ثبت نام لاین سوال دارم باید اینجا بپرسم؟؟؟؟؟
سلام،دوستان من وايبر رو از رو گوشي حذف كرده بودم دوباره نصبش كردم كدي كه اس ام اس ميشه ديگه نميرسه!چيكار كنم چطوري دوباره با همون شماره فعالش كنم؟؟لطفا راهنمايي كنين،ممنونم
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام،لطفا راهنمايي كنين ،كد فعالسازي وايبر نمياد تماس تلفني ام ندارم كه كد بده دوباره،چه راه حلي داره كه دوباره بتونم با همون شماره قبلي وايبرو فعال كنم
با سلام خدمت دوستان.
من گوشیم سامسونگ گالکسی اس داز 2سیم و مدل S7562 هست. روت شده و رام چند بار نصب کردم و برای کارای مختلف. حرفهای نیستم ولی کلا چون کامپیوتر و الکترونیک از علائقم هست خیلی بی تجربه نیستم. بعد از این همه کار کردن و یاد گرفتن از دوستانی مثل شما الان کارای گوشیمو خودم انجام میدم ولی یه مشکل هنوز سر جای خودش باقی است. اونم کم بود حافظه. خوب پارتیشن بندی کردم و link2sd نصب کردم و برنامه هارو link کردم ولی از حافظه اصلی حجمی آزاد نمیکنه این اولین سوال. دوم اینکه چرا بعضی از برنامه ها وقتی میخوام نصب کنم میگه حجم کافی نداری، مثلا اومدم برنامه FolderMount رو نصب کنم تا شاید بتونم با این فضا ایجاد کنم که دوباره همین پیغام رو داد در صورتی که من روی گوشیم فقط 5 برنامه کاربوردی نصب کردم همین و اصل پیغام دقیقش اینه: Free up some space and try again. من معنی این جملرو میدونم اما اصلا منطقی نیست چون برنامه های دیگرو نصب میکنه مثلا در همین شرایط من برنامه viber نصب میکنم که حجمش کم نیست. لطفا برای این دو سوال من دوستان تجربشونو بفر مایند. ممنون و با سپاس.
دوستانی که در مورد این گوشی سوالی دی مورد روت و آنروت دارن در حد تجربم در خدمتم.
1 چرا بعد از اینکه برنامه هارو با برنامه link2sd لینک میکنیم حافظه سیستم هنوز سر جاش هست و حجمی ازش آزاد نشده.
2 پیغام خطای Free up some space and try again. به چه علت داده میشه در حالی که فقط 3 یا 4 برنامه کاربردی نصب هست و برنامه های دیگه نصب میشه فقط بعضی اینتوریه
3 روش اد کردن برنامه ای به لیست SuperSu چگونه است.:n12:
با سلام دوستان من یک گوشی سامسونگ گلکسی مدل youngبا سیستم عامل اندروید 2.3.6 دارم لطفا بگید با چه نوع پچی میتونم این مدلو سیستم عاملشو ارتقا بدم و چه نرم افزارها یی لازم است در ضمن میخوام فریمویر کاستوم بریزم چون پچ رسمی برای این نوع گوشی اخریش 2.3.6 هست اگر اشتباه نکنم حال خواهش میکنم کمکم کنید مراحل کار نرم افزارها و چگونگیه این ارتقا را به بنده بگویید و راهنما ییم کنید دوستان گلم در ضمن الان فریمویر رسمی روش هست.
دوستان کسی نمیدانست
درود دوستان.
در گوشی سامسونگ نیو3 بازی هایی که فایل APK و دیتا جدا هستند را چگونه اجرا می کنند.
بازی اینستال میشود ولی وقتی می خواهد باز شود روی صفحه آدرس یک سایت می آید ولی میرود و بازی اجرا نمی شود.
سلامنقل قول:
دوست عزیز بعضی از سایتا فایل دیتای بازیایی که با دیتا هستنو در کنار بازی برا دانلود قرار میدن!
شما هم فایل نصبی و دیتا رو دانلود میکنی بعداز دانلود بازی رو نصب کنین و فایل دیتارو به حافظه گوشی و فولدر Android --> Data منتقل کنین و بعد بازی رو اجرا کنین (دیتا رو از حالت Rar در بیاریو بعد فولدر داخلشو کپی کنین)
فقط یه نکته دیگه هم هست اینه که وارد فولدر Android شدین ممکنه دوتا فولدر به نام های Data و Obb باشه شما باید توجه کنین دیتای بازی ای که دانلود میکنین چی هست اگه Obb باشه باید به فولدر مربوطه منتقل بشه اگر هم دیدین ندارین همچین فولدری تو همون آدرس بسازین یه فولدر به همین نام!
همین کارو انجام دادم فایل دیتا رو با فولدرش که داخلش یک فایل obb بود داخل فولدر obb ریختم.
فایل apk رو باید کجا قرار داد؟
Apk پسوند فایل های اندرویدی هست که این یعنی فایل نصبی شما اون فایل رو نصب کنین رو گوشی کپی کنین تو یه فولدر تو گوشی و از گوشی روش کلیک کنین تا نصب بشهنقل قول:
برای دیتا هم دقت کنین فولدری توش فایل obb هست رو کپی کنین یعنی فولدری که روش کلیک میکنین توش فایل obb باشه!!!
من همین کارو کردم نصب هم شد ولی داخل بازی نمیشه بازی آسفالته اسمش وقتی اجراش میکنم اسم این سایت apkmania رو مینویسه بعد دوباره برمیگرده تو منو و هیچ اتفاقی نمیافتد.
شما موقع اجرای بازی اینترنت رو هم قطع کن -نقل قول:
روش اجرای بازی های دیتا دار به این صورتی هست که بتون گفتم نکته دیگه به ذهنم نمیرسه!!!!!
سعی کنین مسیر رو یه بار چک کنین و مراحل یک باره دیگه برین شاید جایی رو اشتباه رفتین
با سلام من یه گوشی اچ تی سی وایلدفایر دارم که برنامه تانگو روش نصب میشه ولی اجرا نمیشه باید چکار کنم . با تشکر
سلام
دوستان من نرم افزار lucky patcher و نرم افزار market unlocker رو نصب کردم و همین جوری یکم باهاش ور رفتم
من قبلا با نرم افزار freedom گوگل پلی رو -- کردم و برنامه های پولی رو میخریدم
خواستم برای clash of clas جم بخرم که متاسفانه تمام برانامه های گوگل روی گوشیم از کار افتاده و مینویسه کانکشن نداری و کانکت نمیشه
تمام برنامه های گوگل
چی جوری حلش کنم ؟؟؟
سلام
دوستان کسی راجع به برنامه ی battery doctor چیزی میدونه. عمر باطری را افزایش میده اما ایا برای باطری در طولانی مدت ضرر نداره؟
امکان داره جی میل شما به دلیل دستکاری کردن پلی استور دسترسیش به پلی استور بسته شده باشه و نتونین برنامه هارو دانلود کنیننقل قول:
شما با یه جی میل دیگه لوگین کنین و تست کنین
این یه برنامه مدیریت مصرف هستنقل قول:
این برنامه با تنظیمات خودش برنامه های پر مصرف رو شناسایی میکنه و میبنده به همین دلیل هم مصرف میاد پایین و بیشتر با گوشی کار میکنین
من به شخصه داشتمش با مصرفی که داشتم باز تاثیری احساس نمیکردم
شما زمانی که وایرلست روشن باشه طبیعتا تمام برنامه های چت آنلاین هم فعالن پس اگه بسته بشن باز شما برای اینکه بتونین از برنامه ها استفاده کنین باید باز کنین که مصرف دوباره همون میشه
مگر اینکه خودتون مصرف خاصی نداشته باشین و در کنارش این برنامه هم تو بستن برنامه هایی که غیر کاربری هست براتون کمکتون میکنه
به نظر که کارکردن کمتر با گوشی = با طولانی شدن عمر باطری پس نباید ضرری داشته باشه
سلام. میشه بنده رو راهنمایی کنید که چطور وارد شبکه اجتماعی ف-ی-س-ب-و-ک بشم با موبایل؟
قدیم شنیده بودم روی گوشی اندروید میشه به نوعی ف-ی-ل-ت-ر-ش-ک-ن نصب کرد؟
لطفا ساده ترین راه برای رفتن به اون سایت با گوشی اندرویدی رو بگید.
با تشکر از لطف شما
واسه دوستم ٣ماه پيش يك سامسونگ اس ٥ خريديم. وايبر رو فعال كردم براش و مشكلي نداشت استفاده ميكرد. يكهفته پيش گفت وايبر خودش logout شد. خواستم دوباره فعالش بكنم، شماره تلفنشو كه ميدادم اس ام اس فعال سازي نميومد حتي تماس هم نمي گرفت يك يا دو روز صبر كرديم ولي بازم درست نشد برنامه رو از اول نصب كردم بازم نشد! بعد يك شماره ديگه انداختيم تو گوشي اس ام اس اومد فعال شد ولي بعد بازم پريد بيرون و ديگه اس ام اس فعال سازي نيومد. الان بازم با يك شماره ديگه امتحان كردم فعال شد بعد بازم پريد بيرون!!!
مشكل از كجاست!؟
واسه دوستم ٣ماه پيش يك سامسونگ اس ٥ خريديم. وايبر رو فعال كردم براش و مشكلي نداشت استفاده ميكرد. يكهفته پيش گفت وايبر خودش logout شد. خواستم دوباره فعالش بكنم، شماره تلفنشو كه ميدادم اس ام اس فعال سازي نميومد حتي تماس هم نمي گرفت يك يا دو روز صبر كرديم ولي بازم درست نشد برنامه رو از اول نصب كردم بازم نشد! بعد يك شماره ديگه انداختيم تو گوشي اس ام اس اومد فعال شد ولي بعد بازم پريد بيرون و ديگه اس ام اس فعال سازي نيومد. الان بازم با يك شماره ديگه امتحان كردم فعال شد بعد بازم پريد بيرون!!!
مشكل از كجاست!؟
چيكار كنم تا درست بشه راهي هست؟
کسی اطلاع نداره؟ هیچکس اینجا ضد ف-ی-ل-ت-ر نداره رو موبایلش؟نقل قول:
سلام.
یه سوال.
برنامه کیبورد گوشی های اکسپریا (تو گوگل پلی موجوده) رو نمیشه رو گوشی های غیر سونی نصب کرد؟؟
هر کار کردم رو سامسونگ نصب نشد .(اندروید هم 4.4.2 هست)
کسی راه حلی نداره؟؟؟؟
اگه فایل apk کیبورد موجود باشه رو هر گوشی اندرویدی میشه نصب کرد فایل کیبورد رو نصب کنید بعد تو گوشیتون از از طریق بخش Language and input موجود در تنظیمات کیبورد پیشفرض کوشیو به کیبرد اکسپریا تغییر دهیدنقل قول:
دوستان وايبر نصب بودش خود به خود پريدش رو اكسپريا زد 2 دوباره نصب كردم ولي كد رو ارسال نميكنه خط همراه اول هستش جديدا مسدود شده ؟؟؟؟؟ راه حلي هستش ؟؟؟
مدت زمانی که درخواست کد از طریق sms کردید صبر کنید تا زمان تموم بشه بعد زیر آن یک دکمه فعال میشه اگه اون رو بزنید به سایت وایبر منتقل میشید اونجا get code رو بزنید اگر زبان هم بود انتخاب بکنید بعد باهاتون تماس گرفته میشه و کد وایبر واستون خونده میشهنقل قول:
اصلا نصب نمیشه لامصب.نقل قول:
وگرنه تنظیماتش رو بلدم.
به هرحال ممنون
سلام
کسی مراحل روت کردن گوشی htc dESIRE 816 رو داره؟
جوری که مشکلی پیش نیاره و حتما جواب بده
تو نت راه زیاده اما راه مطمئنشو میخوام
ممنون
داداش مطمئن و بهترین راه از طریق نرم افزار Odin شما فایل روت مربوط به گوشیتون رو دانلود میکنید بعد از نرم افزار Odin رو در ویندوزتون اجرا میکنید گوشی رو خاموش و به حالت Downloading ببرید بعد از طریق کابل USB به کامپیوتر وصل میکنید فایل روت هم که دانلود کرداد در قسمت PDA در نزم افزار Odin وارد میکنید بعد Start رو میزنید عملیات روت انجام میشه بعد که عملیات انجام شد گوشیتون رستارت میشه و حالا گوشیتون روت هستنقل قول:
میتونید آخرین ورژن نرم افزار odin و فایل روت گوشیتون رو از انجمن های آندروید فارسی پیدا کنید
این بهترینو ایمن ترین روشه درسته؟نقل قول:
چجوری به حالت دانلودینگ میره؟
بله داداش این روش از روش های دیگه که میگن با یک کلیک روت کنید خیلی ایمن تره و تمام کاربران انجمن xda از این روش استفاده میکنند و اون رو پیشنهاد میکنندنقل قول:
برای رفتن به حالت دانلودینگ گوشی رو خاموش میکنیم در گوشی هایی که دکمه فیزیکی Home دارن به ترتیب با نگه داشتن کلید های ولوم پایین کلید خانه(Home) و کلید روشن کردن دستگاه به حالت دانلودینگ میره
اما برای گوشی هایی که کلید فیزیکی home ندارن با نگه داشتن ولوم پایین و روشن کردن دستگاه به حات دانلودینگ میره
بعد cantinue رو انتخاب کنید حالا باید گوشیتونو با کابل usb به کامپیوتر شخصیتون وصل کنید
ممنوننقل قول:
شما رو 816 تست کردی؟
فایل روت اصلی رو از کجا میتونم دانلود کنم یعنی اینکه بدون مشکل باشه.
سلام من نرم افزار وایبر رو روی بلو استکس داشتم بلو استکس رو پاک کردم دوباره نصب کردم الان وایبر رو که نصب میکنم اون شماره همراه اول رو که قبلا داشتم میزنم ارور میده لطفا راهنماییم کنید
روی 816 خیر اما روی galaxy note2 / galaxy s3/ galaxy s3 mini / galaxy tab2 شخصا تست کردمداداش من الان بخش آموزش های گوشی شما رو بررسی کردم در گوشی شما باید از طریق ریکاوری گوشی رو روت کنید ابتدا باید روی گوشیتون کاستوم ریکاوری نصب کنید و از طریق آن فایل روت رو نصب کنیدنقل قول:
نصب کاستوم ریکاوری :ابتدا از تایپیک زیر فایل را دنلود کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طبق آموزش تایپیک ریکاوری را نصب کنید.
روت و نصب SUPERSU! :ابتدا فایل UPDATE-SuperSU-v1.99r5 را از لینک دانلود کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون اکستراکت کردن درون حافظه داخلی گوشیتون کپی کنید در صفحه اول در نه در فولدری دیگری.حالا باز دکمه ولوم پایین را اول و همزمان با دکمه پاور نگه دارید و تا صفحه سفید خوایت بیاد سریع دستتون را از پاور و ولم بردارید.حالا با حرکت با دکمه ولوم گوشی بیاید روی گزینه recovery و با دکمه پاور انتخابش کنید.حالا با دکمه ولوم در ریکاوری بیاید روی instal zip و باز روی گزینه choose zip from /sdcard دکمه پاور بزنید و باز روی 0/ بزنید و فایل zip که دانلود کردید را به نام UPDATE-SuperSU-v1.99r5 پیدا کنید و انتخاب کنید و گزینه yes را بزنید صبر کننید کار تمام شود و با گزینه rebbot system now مثل بالا گوشی را ریست کنید مبارک باشه گوشی شما روت شد.