به نظر شما ترفند 6/45 الان توی این اینترنت مجانی ظهرگاهی هم کار میکنه؟:15:
Printable View
به نظر شما ترفند 6/45 الان توی این اینترنت مجانی ظهرگاهی هم کار میکنه؟:15:
خوب حالا چون حمله کردید دیگه جواد شد . فکر کنم همه فهمیدند اکانت شبانه آمده روزانه . خوب تیکه ای شد بگیم شرکت صبانت فرق شب با روز رو تشخیص نمی ده . البته دور از انتظار هم نبود .
دوستان متاسفانه اکانت شبروزه جواد شد !!:31: سرعت از 16 بالاتر نمی ره . :19:
نه اصلا. تک فایل هم اگر بذارم نزدیک های صد هم میره.نقل قول:
قم هستم.
dیوهو الن عصره من کانکت شدم سرعتو برم!همون 1.75 مگابیته واو مای گاد!!!
آقاي صبانت ما امشب اكانت شبانه مي خوايم ها! گفته باشيم!
بابا گند بزنن اينكه اصلا سرعت نداره ديروز ظهر 230 k سرعت دانلود داشت من 3 گيگ گرفتم ولي الان سرعت 3 يا 4 كيلوبايت هست
235 کیلوبایت بر ثانیه فیکس!
قم 128 محدود
ای کاش داداش دیروز به ما می گفتی سرعت بالا هست . ما که خبر نداشتیم . حالا که امروز جواد شد فهمیدیم .نقل قول:
باز فکر کنم امشب هم خبری نباشه .
نه به خاطر مشکلیه که پیش اومده و ساعت سرورشون به هم ریخته، سرعت رو برای این آوردن پایین چون الان 3-7 بعد از ظهره و اگه یه خیل عظیمی هجوم بیارن همزمان با سرعت 100 تا دانلود کنن سرعت شبکه میاد پایین (عین شبا) و مطمئناً صبانت نمیخواد توی روزا کیفیت و سرعت شبکه ـش پایین بیاد که کاربرا ناراضی بشن...نقل قول:
نقل قول:
آخه ديروز هيجان زده شديم سريع زديم واسه دانلود بعد رفتيم سر كار ديگه وقت نشد بيايم توضيح بديم ولي به جاي ديروز ظهر ديشب رو از دست داديم پس به حال من فرقي نكرد ولي اگه امشب كانكت نشه هر دو رو از دست داديم چون الان سرعت خيلي پايين هست و ارزش دانلود نداره خدا كنه امشب درست بشه همون شبانه خيلي عاليه
سرعت رفت بالا... حمله وکنید... :31:
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
e نه دوباره اومد پایین... ایندفعه یه دقیقه سرعت بالا بود...!
حسودان تنگ نطر و عنودان بدگهر سرعتو پایین آوردن!بابا کانکت نشین بذارین قولنج مودممون یکمی بشکنه بعد از این همه مدت!
آخ جون دوباره رفت 220 ADSL همینه دیگه نامتقارنه!
سلام دوست عزیزمنقل قول:
نه نه . اصلا این طور نیست . الان حدود 4 روزه سرعت شبانه در مشهد از 20 بالاتر نرفته بود حتی قبل از این مشکل .
در اون که شکی نیست که سرعت رو عمدا آوردن پایین اما این کار درست نیست که طرف شبانه رو هنوز درست نکرده . خوب این یعنی پشتیبانی ضعیف و عدم هماهنگی مناسب .
شرکت الان باید درست می کرد چون حتما خودشون متوجه شدند چه کار کردند . اما چه فایده که تا چند روز باید ما زجر بکشیم .
انشالله که درست میشه اما در کل نباید از این اشتباهها داشته باشند چون شرکت صبانت هست نه شاتل .
این ها فقط دوست دارند که ما را اذیت کنند . همین و بس .
موفق باشید .
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
روزی که باید می گفتی نگفتی داداش حالا امروز که نباید می گفتی گفتی !!:31:نقل قول:
دیروز که سرعت بالا بود نگفتید نه شما نه هیچ کس دیگری اما امروز که پایین بود گفتید . !!!:31:
(شوخی کردم) در هر صورت از اطلاع رسانی ممنون .
حالا همین مزخرف رو چه ساعتی دیسی کنیم؟ 6؟ 6:30؟ 6:45؟
البته برای من که خیلی فرقی نداره
نقل قول:
اصلا نیازی به دیسی هست ؟
الان از 1 ساعت هم برای من گذشته و هنوز دیسکانکت نشده.مگه اکانت شبانه هر یه ساعت قطعی نداره ؟
6 کیلو بابت بر ثانیه چیه که بخواهیم ساعت 6:45 دیسکانکت کنیم تا بیشتر استفاده کنیم
روالش باید 7 باشه!
نه منظورم همون دیشبهنقل قول:
اصلا بعد از 6 :45 مگه سرعت از 6 هم بالا می ره ؟؟ این آخه شبانه نیست چون هر یکساعت قطع نمیشه . مشکوک می زنه .
به نظر من تا چند روز باید بیخیال شبانه بشیم . شاید صبانت هم بیخیال شده !:31:
دیشب که قطع بود حتما امشب هم همین هست . چون داریم تو روز می ریزیم البته با سرعت تراکتور.:31:
شما تهران هستی؟نقل قول:
همین الان میشه با اکانت شبانه کانکت شد , ولی چیزی نمیشه دانلود کرد سرعت خیلی پایینه
الان ساعت 5:23 عصر
نه عزيز من از شيراز هستمنقل قول:
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
من تعجب کرده بودم چون تو تهران من که تا حالا از 117 بالاتر دان نداشتم:13:نقل قول:
الان اینترنت ظهرگاهی من قطع شد حدود 200مگ گرفتم بازم از هیج بهتره !!!
کسی الان اگه وصله دیسکانکت نکنه که اگه قطع کنه دیگه وصل نمیشه مثل الان من:41:
ساعت 6:12 مال من قطع شد و دیگه وصل هم نشد ! کلا حدود 50 مگ از ساعت سه تا الان گرفتم !!!! یکی از بچه ها زنگ بزنه واسه فردا صبح بپرسه که اگر بازم وصل نمیشه الکی بیدار نشیم
الان که دیگه کانکنت هم نمیشه
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
من فکر کنم الان قطع شد برای یعنی اینکه امشب شبانه داریمنقل قول:
میگم خدا کنه سرعت امشب مثل الان نباشه
نامردا چرا زودتر نگفتین !:31:
عوضش سرعت من الان 230 فیکسه!
از ساعت 6 هم شروع کردم
میگم خداکنه این اکانته تا 7 صبح کانکت باشه حالی ببریم!:27:
مال منم قطع شد.:41:
حالا خدا کنه امشب کانکت شه( البته با سرعت بالا)
هر چند واسه من که بالا تر از 10 نمیرفت(قبلا) الان 84 مگ از ساعت 4 تا 6:10 خوبه
من با دیسکانکت های مکرر 540 تا گرفتم
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
مواظب باش از روزانت کم نشهنقل قول:
چون الان سراسری شبانه قطع شده
نقل قول:
کسی از دوستان پرسید که امشب شبانه برقرار هست یا نه ؟ باز الکی یکساعت از خوابمون نزنیم بیایم ارور 619 مداوم جلوی ما ظاهر بشه
ماشاالله کاربرای صبا همه ریختن تو تاپیک!:31:
باز خوبه یه بهونه ای پیش اومد واسه اومدن !
13 نفر الان تو تاپیکن!:18:
افرادی که کانکتن قطع نکند که دیگه نمی تونند کانکت بشن
6:45 هم دیگه کار نمیکنه یا به خاطر اینه که برداشتنش یا اینکه ساعتش عوض شده
نقل قول:
راستی شما چرا بیدار میشی؟
از همون راهنمای اول بخش اینترنت استفاده کنید ، براحتی جواب میده.
یعنی خودکار روشن شدن پی سی و دانلود خودکار
وقتی پاش هستم سرعتش اینطوری هست وای به حال اینکه پاش نباشی !!!نقل قول:
یک زمان صبحها 2 گیگ میگرفتیم الان 500 مگ بزنیم یک کوچه رو شیرینی باید بدیم
اینم از این مدل سرعت و ساعت !!! وسط روز شبانه وصل بشه با سرعت 4 کیلو و شبانه هم ارور 619
سلام بچه ها
من الان یه هفته میشه که مدارکمو دادم و منتظرم که خطم وصل شه مثله اینکه هنوز وصل نشدم چون چراغ لینک مودمم چشمک میزنه.
میدونید حداکثر چقدر طول میکشه؟
آخه نام کاربریم هم تو قسمت ریز مصرف یه 3 4 روزی هستش و نوشته 93 روز مونده و همچنین نوشته بدون اتصال!
این پشتیبانی هم که همش اشغاله.
چراغ استاتوست چشمک میزنه ؟
مدل دستگاه مودمت چیه + یک دور دکمه ریست مودمت را برن بعد خاموش روشن کن بعد از چند دقیقه ببین چشمک میزنه یا ثابته
من زنگ زدم پشتیبانی گفت هنوز معلوم نیست امشب وصله یا قطعه یک ساعت دیگه زنگ بزن بگم
ولی فکر کنم امشبم .....
اشتباه کردی صبانت گرفتی.:13:نقل قول:
من که تازه نگرفتم فکر کنم باید به اون دوستیکه تازه گرفته میگفتی.نقل قول:
اگه هم با منی که :اره میدونم ولی زمانی که میخواستم adsl بگیرم هیچ جا پورت خالی نداشت(تو منطقه ما ) حتی صبا.
که من رفتم از امپراطور, پورت صبا خریدم.حالا که دارم باید ازش نهایت استفاده رو بکنم تا تموم شه.
تازه و کهنه نداره اشتباه کردی گرفتی :13:نقل قول:
نه ، ایشون هم راست میگهنقل قول:
منطقه های با پیش شماره 44 بجز امپراظور جایی دیگه پورت خالی نداره