کی قرعه کشیه ؟:دی
Printable View
کی قرعه کشیه ؟:دی
26 آذر! :20:نقل قول:
یه صحنه بود که اگه اشتباه نکنم پیرلو توپ رو با سر انداخت جلو پای زلاتان که قبل اینکه بهش برسه، کارالیو دفع کرد. اما زلاتان رو اون صحنه کاملا لش بودن خودش رو نشون داد!!!نقل قول:
اگه یه مهاجم کاملا آماده و با انگیزه بود، خودش رو با چنگ و دندون به توپ میرسید، ولی زلاتان... :41: با رفتنش به بارسا، همه چیش رو خراب کرد!
توصیه میشه از این دست های توانمند برای شکست ددان ماینس و بالا کشیدن تیم از رتبه 15 بوندس لیگا استفاده بشهنقل قول:
اولا رده15نه بلکه10نقل قول:
دوما این جا تاپیک چمپیونز لیگه نه لیگ داخلی!!!
تو برو به فکر تیم خودتون باش که دیشب شانس آوردین رئال میخواست انرژیشو ذخیره کنه وگرنه هفت هشت تایی شده بودین.نقل قول:
تازه کلی هم موقعیت از دست دادن
بایرن عزیز ما از این شروع های بد زیاد داشته ولی نشون داده اگر اراده کنه در عرض سه هفته می تونه خودشو به صدر جدول برسونه.
کاشکی میلان هم از این لیاقت ها داشت یوسف جان، که تو چمپیونز لیگ، حریفاش براش گل به خودی بزنن اونم نه یه دونه، بلکه 2 تا!:18::13:نقل قول:
ای بابا حمیدجان حالا یه بازی برای بایرن یه اتفاق خوب افتاد!!:27:نقل قول:
بی خیال..فوتبال همینه یه روز میبری یه روز هم میبازی..
منم منظورم همین بود یوسف جان!نقل قول:
اون اتفاق خوبی که میگی اسمش لیاقت نیست.
نه دیگه حمید جان...نقل قول:
تیمی که بخودش گل میزنه حتما تحت فشار بوده(یه قانون ساده است)درسته؟
خب فشار آوردن به تیم حرف وبه اشتباه انداختن بازیکناش که باعث بشه گل به خودی بزنن رو اسمش رو چی میزاری؟
من که میگم لیاقت
باشه آقا یوسف عزیز، من که قانع شدم!:18:نقل قول:
خدایا! یه 10 کیلو از این لیاقت ها به تیمهای محبوب من عطا بفرما! آمین.:27:
آخه اونا به ما علاقه داشتن که به خودشون گل به خودی زدن :27:نقل قول:
باشه آقا یوسف عزیز، من که قانع شدم!
خدایا! یه 10 کیلو از این لیاقت ها به تیمهای محبوب من عطا بفرما! آمین.
دوستان برد بایرن مونیخ رو به هوادارانش تبریک میگم :10:
من تازه گل های بایرن رو دیدم :39::39::39:
شما به این میگید گل ؟:دی
برید گل ها ای که چلسی میزنه رو ببنید ، کیف کنید ، یاد بگیرید :دی
به خدااااااااا ....
---------- Post added at 07:06 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
هادی تو حرف نزن :دینقل قول:
خب چلسی به نظر من گروهش راحت تر از بایرن بوده و هنوز به جای گرم نخورده
تیمای گروه بایرن معروف نیستن ولی خیلی چغرن و بایرنم فعلا نصف تیمش مصدومه
بردیا....از چلسی هم دقیقا مثل بایرنه.........هم از لحاظ تیم های گروه و هم مصدومان
دوستان میشه بگید این Lider Tv که حرفشو میزنید روی چه ماهواره ایه و فرکانسش چیه ؟
بچه ها Star TV روی ترک ست داره بازی منچستر رو پخش می کنه برید حاشو ببرید .:10:
ایول! مثه اینکه گل زدیم!:40:
هر چند! ترکیب رو الان دیدم! رونی رو نیمکت هم نیست!:41:
ماشالا اینتر! چهارمی رو هم زدیم!:31:
بازی منچستریونایتد - بورساسپور رو از این لینک ببینید:
کد:http://calciolinkcor.110mb.com/
تاتنهام 0 - 4 اینتر :18::18::18:
نانی از پشت محوطه با پای چپ زد .نقل قول:
این اینتر چرا ول کرده! اه!:19:
بهتر. گناه داره این تاتنهام! :31:
4 بر 4 بشه بهترین نتیجه ست :31:
اينتر شانس آورد ؛ بازي 5 دقيقه ديگه ادامه داشت باز گرت بـــــِر گل مي زد از همون زاويه...!
چقدر گلای یه شکلی خورد این اینتر!
از یه تیم 10 نرفه 3 تا گل خورد!!
عجب کاری کرد تاتنهام . و چه قد ذلیلانه اینتر 3 گل از 1 زاویه خورد . گل اول که شاهکار بود . کلا 3 دقیقه دیگه اگه بازی ادامه داشت اون تیم 10 نفره کلک اینتر رو کنده بود
خوبه حالا اینتر امتیاز از دست نداده!:31:
در کل، شیفته این حس همزاد پنداریتون با تیم های رقیب اینتر شدم!!!:27:
نمیدونم اینجا چرا اینتر اینقدر بدخواه داره:blink:
تیم به این نازی...دلتون میاد؟:31:
اره خيلي:1:
شما نتیجه گرا هستی داداش :20:نقل قول:
و همین هم مهمه یعنی نتیجه
ولی از یه تیمی که 80 دقیقه 10 نفره باشه 3 تا بخوری اونم به یه شکل در حد اندازه های تیم قهرمان اروپا نیست !
100% تایید میشهنقل قول:
یعنی اینتر اینقدر منفوره؟؟؟
با اون سبک 200% دفاعی مورینیو که پارسال کردش قهرمان میخوای منفور نباشه داداش ؟:31::31:نقل قول:
بله چرا خوشتون بياد رو همتونو كم كرد همين اينتر ( چلسي - بارسا - بايرن ** ياد اور ميشم اين سه تا قهرمان ليگ خودشون بودن :18:
اما در مورد بازي ديشب نيه اول كه لوله شد اين تاتنهام نيمه دوم هم اينتر بازيو ول كرد وگرنه تاتنهام تيمي نبود كه 3تا گل بزنه
ديدم تيماي شما 4-5 تا گل ميزنن ماشاالله
سوزش تا اين هد هم ديگه خوب نيست :31:
ببينيد اينكه تاتنهام 10 نفره 3 گل به اينتر ميزنه نشانه ضعف اينر نيست....طبيعتا وقتي 4گل از يه تيم 10 نفره جلو هستيد تمام انرژيتون رو براي بازي نميزاريد....غرور بازيكن هاي اينتر باعث شد....البته قدرت تيم هري ردنپ رو نبايد ازش چشم پوشي كرد...تاتنهام با اراده بازي كرد
به نظر من :40:اینتر:40: بهترین تیمه...امسال هم میتونه قهرمان بشه ..فقط مربی خوبی نداره...:41:
مربی خوبی نداره؟!نقل قول:
هفتمین مربی برتر 10 سال اخیر هستن ایشون :31:
تاييد ميشه اگه مثل نيمه اول بازي ميكردن كه نتيجه 2 رقمي ميشد ( اين تاتنهام هم جزو تيماي خوب ليگ برتر بود مثلا ) :39:نقل قول: