اینم مال من 256 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مال من 256 نامحدود
اینم اکو 2مگ شاتل
فقط مخابرات ما نیست که پینگش بالاست مخابرات امریکا هم که ستاره هاش زیاده پینگش بالاست.
الان ما هم خندیدیم ! :20:نقل قول:
رفتی با --- تست گذاشتی ما هم نفهمیدیما !! :39::33::17:
خنده دار بودنقل قول:
:18:......:18:نقل قول:
اینم تست از خود شرکت پارس انلاین !!! ( کنسول شماره 4 )
لینک از خود اسپید تست باشه لطفانقل قول:
خوب این الان چیه؟نقل قول:
اینم تست از خود شرکت پارس انلاین !!! ( کنسول شماره 4 )
الان تو تست سرعت دانلود چنده ؟؟نقل قول:
دروغ گفتن چه قدر بده :21:
اگه راست میگی لینک اسپید تست بده :27:
اگه دروغ گفته باشی بهت میگیم علی خالی بند :31:
البته شوخی بود :11:
قصدتون از گذاشتن این شوخی چی بود؟نقل قول:
حداقل به جای Mb/s میذاشتید Kb/s که کسی نخنده. الان یعنی دانلود 75 گیگابیت دارید شما؟ گوگل زور زده 1 گیگابیت ارایه داده
بامزه بود :31:
سلام میشه یه توضیح بدید ؟؟نقل قول:
سرعت دانلود و آپلود تو تست به کیلو بایت یا مگابایت یا گیگابایت چنده ؟؟
توی عکس ایشون نوشته دانلود 75342 Mb/s یعنی : 75342 تقسیم بر 1000 میشه تقریباً 75 گیگابیت بر ثانیه! :5:نقل قول:
بابا هنر فتوشاپ بود عکس پست قبلی رو ادیت کردم !!!
حالا اصلا اگه واقعی هم باشه سیستم و هارد جواب نمیده !!!!!!!!!!!!!!
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
میخواستم سر به سرتون بزارم
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
خیلی حال کردم باهات که لینکو تست کردی کجا اپ شده یا واقعا ماله اسپید تست هستنقل قول:
ایول
اکو 128 شاتل
جدیدا پینگ خوب شد. قبلا زیر 900 نمیومد
1 مگ شهراد محدود شهر تهران
اینم از این البته سرعت دانلود با IDM خیلی بیشتر از تست است تقریباً 120-130 دانلود میکنم :
سلام دوست من ,نقل قول:
آقا از این شهرداد در کل راضی هستی ؟ سرعت دانلودت همیشه پایدار هست ؟!! قطعی نداره ؟ دانلود شبانش چطوره - پشتیبانیش قابل قبول هست
میشه یه لطفی بکنی از 10.56.130.133 یه پینگ بگیری ببینم چطوره
تشکر فراوان.
شهراد 1MB هم میده؟ به خونهنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
آره راضیم . من تو منطقه شهید زارعی هستم . سرعت دانلود که روز های اول خیلی نوسان داشت مثلاً 60 بعد میومد روی 40 و همینطوری ولی الان بهتر شده الان با 115 حتی بعضی وقت ها 130 هم دانلود میکنم . الان سرعت دانلود پایدار تر از قبل شده . قطعی هم که بخوام بگم زیاد داشته ولی همشون در حد همین 3-4 دقیقه بوده که سریعاً وصل میشد از جمله دیروز که 3-4 دقیقه قطع بود و وقتی وصل شد سرعتم از 765 رفت روی 1 مگ .شبانش که سرویس های 10 گیگ به بالا دانلود رایگان دارند کمتر از 10 گیگ دانلودشون نیم بهاست به خاطر همین شبها برای دانلود بیدار نمیمونم فقط یک شب ساعت 12 شب بود داشتم دانلود میکردم سرعت 50-60 بود البته ائن موقع سرعت دانلود همین حدوداً هم بود ولی فکر نکنم شب و روز زیاد فرث داشته باشه . پشتیبانش هم که بعضی از افراد خیلی خوب پاسخ گو هستند .
این سروری هم که میگی دوبار پینگ گرفتم یکبار 43 و بار بعد 47 بود .
البته بگم که روز اول با اینکه تو سایتش زده 1 مگ سرعتم 512 بود ولی چند هفته بعد شد 765 و از دیروز هم که شده 1 مگ یعنی حدوداً بعد از 1ماه و نیم شده 1 مگ .
یک چیز دیگه هم بگم از سرور های کانتر ایرانی حدوداً 20-30 پینگ میگیره الانم داشتم کانتر میزدم که انگار آفلاین داشتم بازی میکردم انقدر که سرعت خوب بود لگ هم که چند ثانیه اونم خیلی کم طوری که اصلاً رو نحوه بازی کردن تاثیر نداشته باشه داشت.
در کل خیلی راضیم . البته یک چیز دیگه یادم اومد فکر نکنم شهراد تو کل تهران اینطوری باشه چون یکی از دوستانم 1 سال شهراد داره میگه هنوز سرعتش 1 مگ نشده . من هم چند مدت پیش سرعتم خیلی اومده بود پایین و زنگ زدم پشتیبانی گفت تو منطقه ما عملیات انجام میدهند و بعد از اون پینگم از باکو بیشتر موقع ها حدود 70 و مواقع بد هم که خیلی بد بشه میشه 300 .
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------
سلامنقل قول:
همون سرویس های 512 هستند که به 1 مگ ارتقا پیدا کردند و برای خونه هم میده حتی بدون نامه . شما هم اگه میخوای از شهراد بگیری پست بالای من را کامل بخون .
سلام ,
دوست من خیلی ممنون از توضیحات کاملت ! آره راستش منظورم همون سرور Mastergame هست که اگه 43 بینگ کنه خوبه !
در مورد سرعت هم عجیبه یعنی از اول 1 Mb نمیبندن ؟ اینطوری که خوب نیست !!
نه اول 512 بود تازه دیروز 1 مگ شده . پینگ کانتر هم که روز های اول بالای 100 حتی بین 300 - 400 بود الان انقدر خوب شده . ولی نمیدونم برای همه مناطق سرعت میره بالا یا نه چون همونطوری که تو پست قبلی هم گفتم دوستم 1 ساله شهراد داره میگه هنوز 1 مگ نشده . میگه چون حجم بالا میگیره سرعت را نمیبرند بالا نمیدونم ربط داره یا نه .نقل قول:
10q رفیقنقل قول:
سلام
همون سرویس های 512 هستند که به 1 مگ ارتقا پیدا کردند و برای خونه هم میده حتی بدون نامه . شما هم اگه میخوای از شهراد بگیری پست بالای من را کامل بخون .
نه نمی خوام بگیرم ، چون 3 سال پیش 256 هم نمی داد به خونه و حتما باید نامه از دانشگاه یا... می بردی
سرعتش هم اون موقع پایین بودو هزینش بالا
ولی مثل این که الان به خودشون اومدن به خاطر رقابت با بقیه شرکت ها مجبور شدن یه تکونی به خودشون بدن
سلامنقل قول:
اینم یک تست دیگه همین الان گرفتم :
البته بازم میگم سرعت دانلود با IDM تا 120-130 هم میرسه ولی بیشتر موقع ها 115 هست که تا 80-90 هم پایین میاد
اینم با چیز پی ان
شهراد تهران 1 مگ محدود
سلام
اینم مال من 256
ماهانه 30 تومن
با سلامنقل قول:
دوستان لطفاً نام شهر خود و نام ISP و ترافیک ماهانه تان را بنویسید .
ممنون