حسن جان،دیدین گفتم باطری رو در نیارین :13:
تگ اصلیتو از تو بایوس یا با باز کردن برنامه suport center البته اگه نصب کرده باشی می تونی ببینی
.
راستی سرویس تگ من بلاخره فعال شد:31:[/QUOTE]
حاجی چیکار کنم
:2:
Printable View
حسن جان،دیدین گفتم باطری رو در نیارین :13:
تگ اصلیتو از تو بایوس یا با باز کردن برنامه suport center البته اگه نصب کرده باشی می تونی ببینی
.
راستی سرویس تگ من بلاخره فعال شد:31:[/QUOTE]
حاجی چیکار کنم
:2:
به نظر من الان که کار خاصی نمی تونی انجام بدی، یعنی سودی نمی بری اما اگه لپ تاپت مشکلی پیدا کردنقل قول:
شاید بتونی از این قضیه استفاده کنی:21:
نری داغونش نکنی به این خیال که میتونی ازشون شکایت کنیو یه نوشو بگیری:31: یهو دیدی هیچی دستتو نگرفتا:13:
سلام دوستان من شنیدم کهxp n5010 را ساپیورت نمی کند این راسته .
وبرای نصب درایو به مشکل بر می خوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::41::41::41::41::41::41:
خیلی خبیسی حال کردم :21::21:نقل قول:
یعنی پول بگیرم پول زور؟:27::27:
نصف نصف:31:
ای بابانقل قول:
نــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــه پول زور کدومه:31:
اول افکار شیطانیتو بریز دور تا یگم:31:
ببین اینا احتمالا یه لیست از مشخصات لپ تاپاشون باید به یه جایی تحویل بدن
و برا اینکه صرفه جویی کنن میان هر جندتارو با یه سرویس تگ مشخص میکنن
اینجوری به ازای هر چند تا برا یه دونه جوابگواً (البته این فقط یک حدسه و ممکنه اشتباه باشه)
ولی در هر صورت به شما جنس قاچاق فروختن
و اگه لپ تاپت به هر دلیل مشکل پیدا کرد، تو این حق رو داری که بری شکایت کنی که لپ تاپت رو با هویت جعلی بهت فروختن:31: اما فکر نمی کنم به این راحتی زیر بار برن:13:
تو سعی کن لپ تاپتو خوب نگه داری چون اینا گمرک دور زدن مشتزیا که جای خود دارن :27:(حالا یه کم مونده به پابان گارانتیش میتونی پیگیر این قضیه بشی:31:)
آقا من توی درایورایی که دانلود کردم یه درایور wimax دیدم که نصبش کردم. یعنی این نوت بوک مودم وایمکس داره توش؟ کسی نمیدونه؟
نقل قول:
مثلا کدوم لپتاپه نسل جدید xp رو ساپورت میکنه که انقدر شکلک تعجب فرستادید ؟:46:
در ضمن دوستان تو همین پیسی یه تاپیک برای رفع مشکل لپتاپهای جدید در رابطه به نصب ویندوز xp زدند :11:
X-Men Origins: Wolverine با بالاترین کیفیت اجرا شد
اخه چه جوری این که رو سون اجرا نمیشه
این بازی مورد علاقمه کمک کن
تو اینترنت هم سرچ میکنم مطلب نا مربوط میاد:19::19:
این 1200 بار:31:نقل قول:
گوش نمی کنین که:31:
بابا باور کنید 7 طوری ساخته شده که با برنامه های xp سازگاره
فقط چند تا قلف داره که باید انجام بدی
شما 7 نصب کن اگه مشکلی بود اعلام کن تا برات بگم
:20:
عاشق 7 میشی:31:
شما اگه واقاً عاشق xmen هستینقل قول:
لطف کن 25 صفحه اول همین تاپیک رو جستجو کن
یه نفر اعلام کرد که به راحتی بازی کرده، بهش پیغام بده ببین قضیه چجوریاست؟
.
اصلا مشکل چیه؟ کارت گرافیک نمیکشه؟ محاله:31:
مشکلتو دقیق اعلام کن تا ببینیم ربطی به 5010 داره یا باید بری جایی که درباره بازی بحث میشه:20:
ویندوزت 64 بیتیه؟نقل قول:
برا ما که 32 بیتیه نصب نشد:13:
مثل اینکه حقیقتن باید رفت سمت 64 بیتی:31:
لابد داره که برنامشو گذاشتن:8:
اما مطمئن نیستم
.
راستی بچه ها میدونستین اون جای سیم کارته الکیه؟ دستگاشو نذاشتن:19:
من که 32 بییت نصبیدم مشکلی هم نداره.64 هم نصب کردم قبلا اونم مشکلی نداشت. جای سیمکارتم میدونستم الکیه.قبلا هم اعلام کردم کسی دقت نکرده بود.نقل قول:
دادا چرا ناراحت میشینقل قول:
الان سون نصبه این بازی هم نصبه اصلا اجرا نمیشه بالا نمیاد
این پیغامو میده
x-men origins:wolverine has has stopped working
close the program
دادا چرا ناراحت میشینقل قول:
این پیغامو میده
close the program
خوب همینو برو تو انجمن بازی علام کن تا مشکلت رو حل کنن.اینجوری بهتره.اینجا هم فکر نکنم چیز زیادی دسگیرت شه.نقل قول:
ناراحت چیه؟:31:نقل قول:
مگه دوس نداری بازی کنی؟ خوب راهشو گفتم:46:
اسم کسی که گفت بازی کرده رو یادم نیست
اما داخل همین تاپیک اعلام کرد
منم که تا صفحه 25 رو چک کرده بودم پس تا همونجارو بگرد
تو انجمن های بازی هم اعلام کت حتما نتیجه بهتری میگیری:10:
راستی حتما موقع اجرای بازی لپ تاپ به شارژ باشه
بفرما پیداش کردمنقل قول:
از ایشون بپرس:20:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5274119&postcount=205
الان on که چرا جواب نمیده
لینکشو میدی منم بگیرم:11:نقل قول:
کار من با لپ تاپ: تایپ (ترجمه) و فیلم دیدنه! (دانشجویی:5:)
بازی هم زیاد اهلش نیستم.....با این حساب شما فکر میکنید گزینه خوبیه؟؟؟؟؟؟
پس همه از این لپ تاپ راضین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اینطوریه به زودی میرم پایتخت میخرم!
ای کاش تشخیص اثر انگشت هم داشت!
منتظر نظر دوستان هستم....:10:
بله مسلما از همه لحاظ شما رو راضی نگه میداره و حتی حرفه ای تر از کارهاییست که شما نام بردید:10:نقل قول:
اقا یک سوال!!
وقتی ویندوز بالا میاد به صورت استارت آپ وایرلس و بلوتوث روشن میشه!! من از اینترنت وایرلس استفاده میکنم چون مادرمم با اینترنت کار میکنه ( البته در حد مبتدی و خوندن مطالب مورد نیاز ) میخوام کاری کنم کانکشن اتوماتیک باشه و به محض روشن کردن وایرلس اینترنت وصل بشه!! ولی هرکاری کردم نشد!! یعنی کانکشن و که اتوکانکت میذارم خود به خود با بالا اومدن ویندوز کانکت میشه!! هیچ راهی هم ندیدم برای این کار!! آیا میشه یه راهنمایی بکنید؟؟
یعنی میخوام اولا موقع بالا اومدن ویندوز بلوتوث و وایرلس روشن و فعال نباشند - ثانیا وقتی وایرلس و با دکمه روشن کردیم اتوماتیک اینترنت هم وصل بشه!! چیکار کنم!! :19:
برو بخش اینترنت و شبکه سوالت رو مطرح کن اینجا جاش نیستنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=20
من bios رو update کردم به a7 قبلیم a2 بود چه تاثیری میزاره
موقع نصب فن با اخر قدرت داشت کار میکرد
دوست عزیز یه بخشی از سوالم مربوط به غیرفعال سازی وصل اتوماتیک وایرلس و بولتوث این مدل لپتاپ هستش!!:11: دوستان اگر بتونند راهنمایی کنند ممنون میشم!!نقل قول:
چون میرم از msconfig به قسمت startup و تیک های بلوتوث و وایرلس و بر میدارم ولی گویا تاثیری نداره!! باز که ویندوز بالا میاد وایرلس و بلوتوث فعال اند و انگار فقط ایکون هاشون اون زیر نمیاد!! در صورتی که میخوام کلا با بالا اومدن ویندوز وایرلس اینا غیرفعال باشه!!
بخش دوم سوالام مربوط به تنظیمات کانکت شدن بود که اگر اشتباه مطرح کردم شرمنده!! میرم بخش مربوطه اش!! ولی اون قسمت اول مربوط به همین لپتاپه که امیدوارم پاسخشو بگیرم!!:8:
من اگه گفتم یه جای دیگه مطرح کن به خاطر خودت گفتم. به خاطر اینکه زود به جواب برسی.نقل قول:
این قسمت هم که قرمز کردم به نظر من جای مطرح کردنش اینجاست
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=308
آره درسته. باید همینجوری باشه که میگی. بایوس هم که میدونی رابط بین سخت افزار و نرم افزار هست. دلیل اپدیت کردن نرم افزار یا هر چیز دیگری به خاطر رفع مشکلات ورژن قبلی، اضافه کردن امکانات جدید، بالا بردن ضریب امنیت و ... می تونه باشه.نقل قول:
صفخه اول همین تاپیک هم لینکش هست و هم توضیح داده شده چه قابلیت هایی اضافه شده:46:نقل قول:
آره کارکردن فن با تمام قدرت موقع آپدیت طبیعیه
کسانی که زیاد علاقه به استفاده از game دارند و می خوان از رم بیشتری موقع اجرای بازی استفاده کنن یعنی رم بیشتری رو به بازی اختصاص بدن از Game booster استفاده کنن.
ممنون که اینقدر سریع جواب میدین:10::40:
ولی مشکل x-men هنو پابرجاست
تو تاپیک مربوط هم گفتم
:41::41:
شما مودم وایرسلت رو ببر شرکتی که ازش اکانت گرفتی خودشون این کارو میکنند6:نقل قول:
راحت بدون مشکل به نت وصل میشی .. من adsl دارم که اینکارو کردم
---------- Post added at 07:29 AM ---------- Previous post was at 07:27 AM ----------
Xmen دقیقا چه اروری میده؟ شما اینجا مطرح کن خودم کمکت میکنمنقل قول:
اگه راحش رو پیدا کردم اعلام میکنم :46:نقل قول:
.
راستی به نفر یکی از عیب ها یا به گفته ایشون سوتی های 5010 رو در عملکرد دکمه های f به وسیله fn دونسته
خواستم اعلام کنم کاملا اشتباه میکنن و میشه از داخل بایوس حالتش رو عوض کرد طوری که مولتی مدیا با fn کار کنه:5:
فعلا ما بریم یه کم بازی کنیم:31:
آقا گارانتي هم لازم داره؟
اخه چه جوری . این رو سون اجرا نمیشه
این بازی مورد علاقمه کمک کن
تو اینترنت هم سرچ میکنم مطلب نا مربوط میاد
این پیغامو میده
close the program [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ... دوستان منم از همین لپ تاپ دارم استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا فیلم دیدن تو این زیاد لذت بخش نیست ... یعنی زاویه دید LED از بعضی جهات واقعا اعصاب خورد کنه ... شما هم همین مشکلو دارین ؟ ( البته صداش محشره )
ببین عزیز نه تنها شما بلکه خیلیها با این بازی مشکل دارن .. شما باید نسخه معتبری رو میخریدید .. کلا بازی پردردسریه گویانقل قول:
راه حلها به این صورت هستند :
کرک شما احتمالا مشکل داره و باید کرک معتبر رو از نت نصب کنید و اگر جواب نداد
دومین راه حل آپدیت InstallShield یا دانلود جدیدترین نسخشه ...
در مورد آپدیت من نمیتونم کمک کنم فقط برید به این صفحه :
کد:http://consumerdocs.installshield.com/selfservice/viewContent.do?externalId=Q108322&sliceId=1
---------- Post added at 08:37 AM ---------- Previous post was at 08:35 AM ----------
راستی اول از همه تمام محتویات دیویدی رو نصب کنید ... دایرکست .. و هر برنامه جانبی که نیاز هست
سلیقه ایست و بسته به اینکه چقدر به گارانتی اعتماد داری و همینطور چقدر از دستگات میتونی مراقبت کنینقل قول:
تمام اینا رو رعایت کردم روxp چک کردم اومدنقل قول:
page هم وا نمیشه:41:
اين لپ تاپ با دو نوع گرافيك براي من موجوده
فرق گرافيك Intel X4500 / 1700 MB با ATI HD4570 /512 DDR چيه
به نظرتون كدوم بهتره؟
ممنون
ایا prototype قابل اجرا با دسته جوستیک هست یانه