-در مورد كابل اپتيكال حتما مارك داره من خودم يك كابل 3 توماني استفاده ميكنم تفاوت خاصي ندارند با همنقل قول:
-در مورد سينماي خونگي هم اطلاعاي ندارم اگر تو جعبه نيست احتمالا نداشته فكر نميكنم بردارن
-در مورد كابل اپتيكال حتما مارك داره من خودم يك كابل 3 توماني استفاده ميكنم تفاوت خاصي ندارند با همنقل قول:
-در مورد سينماي خونگي هم اطلاعاي ندارم اگر تو جعبه نيست احتمالا نداشته فكر نميكنم بردارن
-dlna قابليت ي هست كه وسايل مختلف رو از طريق كابل شبكه و پورت rj45 به همديگه مرتبط ميكنهنقل قول:
-مهمترين خاصيتش پشتيباني از سيستم وايرلس هست كه بدون سيم اين كار رو انجام ميدين يعني dlna wireless
-واي فاي Wireless Fidelity نوعي از انتقال ديتا به صورت امواج راديويي هست كه نوع انتقال اطلاهات خيلي متفاوت هست و استاندارد هاي خودش رو داره
دوستان یه هفته صبر کنین واسه خرید تا ببینیم سامی چی میخواد معرفی کنه .
سری 2011 تلویزیونهای سامسونگ هفته آینده معرفی میشن .
مخلصیم .
خوبه پس اين دو با هم فرق دارن پس جای اميد هست , نرم 100 تومان پول برای دانگل بدم گوشيم که سيستم dlna رو داره ميمونه تلويزيون که هنوز 100% مطمئن نيستم داره يا نداره اين نمايندگی سمت ما هم هی ميگه امروز از دفتر مرکزی سوال مکنم فردا سوال ميکنم:31:نقل قول:
شده امروز, فردا,امروز,فردا:27:
سلام دوستان.تلویزیون رو آورد ولی خرابه قراره فردا عوضش کنه تلویزیون دیجیتال رو چطوری فعال کنم؟گفت سری هفت دیجیتال نداره!!!!منو مخفی رو چطوری باز کنم؟
راستی دانگل وای فای هم روش داره!!!
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
فقط زود جواب بدین میخوام امشب تلویزیون رو منفجر کنم.مشکلش اینه که یک دفعه مات میشه بعدشم خاموش میشه !ولی عجب سه بعدی باهالی داره واقعا جالبه
سلامنقل قول:
حالا مطمئن هستید یک هفته دیگه سری 2011 رو معرفی میکنه؟
اطلاعاتی در مورد مدل های جدید دارید؟
البته مطمئنا تا سری جدید معرفی بشه تا وارد بازار بشه تا بیاد ایران و افت قیمتش رو بکنه کلـــــــــــــــی زمان می بره
هر روز یه چیز جدید میاد اگه بخوای هی صبر کنی باید تا اخر عمرت هیچ کاری نکنی!
-در مورد فعال كردن تيونر ديجيتال اگر در قسمت سرچ وجود داشته باشه كه هيچ در غير اين صورت بايد ببينيد در منوي مخفي قسمت local set فعال هست يا نه ؟باز هم اگر فعال بود با تغيير اون شايد به مراد رسيدين در غير اين صورت راهي وجود نداره (البته دوستاني عنوان كردند كه اينكار رو انجام دادند ويا سامي انجام ميده براي محصولات با گارانتي)نقل قول:
-در مورد منوي مخفي هم در حاليكه tv در حالت استند باي هست كليد هاي زير رو پشت سر هم بزنيد :
info=menu=mute=power
-خوب به سلامتي يك 100 توماني جلو افتادين :46:
خیلی ممنون
لوکال ست غیر قابل تغیره !و روی ایران ثابت شده!اگه آپگریدش کنم درست نمیشه؟
-فكر نميكنم با اپگريد مورد حل بشه چون من اين كار رو كردم و ارتباطي با اين گزينه نداشتنقل قول:
سلام دوستان من امروز یک c406960 گرفتم اما در منوی مخفی این مدل 6900 هستش فرق داره یا اینکه در ایران 6960 نام داره.
معمولا تلویزیونهای سامسونگ در CES معرفی میشن . به احتمال %90 هم امسال در CES سری جدید معرفی میشه .نقل قول:
به نظرم دوستانی که میخوان 3D بخرن اگه نسل بعدی که میخواد معرفی بشه بخرن بهتره !نقل قول:
سری های پیش دوره اول 3D بود و کمپانیها تجربه خاصی نداشتن .
من سال 2010 رو موافق به خرید 3D نبودم ! به دوستان خودم هم توصیه نمیکردم ( نه اینکه بد باشه ولی این هم واسه خودش نظریه ) ولی امسال 3D به نظرم واسه خرید خوب باشه !
مخلصیم .
آقا این فروش نوروزی دقیقا از کی شروع میشه؟نقل قول:
واقعا ارزش داره صبر کنیم تا بهمن واسه خرید؟
از بهمن ماه شروع می شودنقل قول:
تا حالا که داشته امسال .......؟
من خودم که صبر کردم ببینم چه شرایطی را اعلام می کنند؟:31:
منظورتون حل اون مشکلات سایه و اینا هست یا 3D ش فرق کنه با اینایی که الان هست ؟ مشکل رو حل میکنه مثل همون سایته 3D که تغییری نمیکنه مطمئنا...
سلام کسی از دوستان هست که c7770(همون c7000خودمون) رو از سام خریده باشه؟سام میگه دیجیتال رو این تلویزیون فعال نیست!کسی اطلاعی داره؟
-چند باري هم دوستان عنوان كردند بر روي سري هاي 7 اين قابليت يا وجود نداره ويا فعال نيستنقل قول:
-منتها من اطلاع دقيقي ندارم بهترين كار تماس با يك نمايندگي وپرسيدن از اونهاست كه ميفرمايين اين كار رو انجام دادين
دوست عزیز همسایه ما همین مسئله رو گفت یک 7770 خریده تیونر دیجیتال روی این مدل فعال نیست .
بله این بار یه شماره تلفن داد گفت بزنگ از اونا بپرسنقل قول:
اگه نتیجه گرفتم خبرتون میکنم
فعلا برا امتحانهای دانشگام باید درس بخونم:41:
دورود
دوستان من چند تا تاپک رو خوندم اما الان گیج شدم
می خواستم بدونم الان خریدن 3d فایده داره؟
اخه یه 3dخودش کلی گرونه و باید یه 3dپلایر هم گرفت
لطفا یکم راهنمای کنید بنده رو
یه سوال دیگه:
تو تهران نمیشه بدونه گارانتی گیر اورد و تا بانه هم نرفت؟
سلام دوستان عزیز من خودم اول میخواستم 3d بگیرم اما از نطر شخصی این نوع 3d هارو خوشم نیومد یعنی هنوز خیلی جا داره تا 3d که همه انتظار دارند به بازار بیاد .
ميدونم اينجا جاش نيست ولي :
دوستان عزيز تو يه سايت در مورد ديدن فيلم هاي 3D با LED B7000 نوشته بود كه راستش هر كاري كردم خوب متوجه نشدم چي نتيجه اي گرفته ، البته معلوم بود كه انگار ميشه با عينك در اين مدل هم 3D ديد !!
لينك صفحه رو ميذارم ، اگر كسي تونست از معني اين صفحه چيزي بفهمه خوشحال ميشم ما رو هم در جريان بذاره .
کد:
http://www.3dledtvreviews.us/samsung-ue-46-b-7000.html
سلام یه سوال دارم:
چطور میشه زیرنویس رو با فرمت اس آر تی توی c7000فعال کرد؟
-مهدي جان منظورتون چيه ؟نقل قول:
-اگر در پوشه فيلم مورد نظرتون زير نويس srt باشه به صورت اتوماتيك در پخش كننده دستگاه قسمت زير نويس فعال ميشه
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
-در مورد 3d بارها بحث بوده با دوستاننقل قول:
-كم بودن سورس هاي 3d (يا هزينه بر بودن )- نوپا بودن اين تكنولوژي -داشتن نقايصي كه هر روز در جهت اصلاح اون مدل هاي بهتري خواهد امد -هزينه زيادي كه ميپردازين
-البته همه اين ها به كنار ولي ميتونيد با خريد 3d از داشتن تكنولوژي روز لذت ببرين :46:
ممنون دوست عزیز t_tanhayam
3d رو کلا بی خیال شدم
تو سایز 46 بهترین ال ای دی که تمام امکانات رو به جز 3دی داشته باشه چیه (سامسونگ البته)
در ضمن در مورد خرید بین پلاسما و ال ای دی هم یه کم گیج شدم.
عمر مفید پنل و کدر شدن اون برام مهم هستش
ممنون میشم راهنمای کنید.
-من فكر ميكنم C6900 بهترين انتخاب ممكن هستنقل قول:
-پنل ارزشمندي هست هر چند نقايص edge led ها رو داره منتها مزاياش به نظرم بيشتر هست
-در مورد vs بين پلاسماها و led هم خوب واقعا كار سختيه بستگي به سليقه شما داره
-خيلي از دوستاني كه پلاسما تهيه كردند كاملا راضي هستند وعده اي ديگه ناراضي
-توصيه دوستانه ميكنم حتما از نزديك مقايسه اي داشته باشين خودتون تا راحت تر بتونيد تصميم بگيرين
-در مورد عمر مفيد هم خوب چيزي كه در پنل هاي امروزي مطرح ميشه كاركردي حدود 100000 ساعت هست براي از دست دادن نصف برايتنس پنل
-كه خوب زمان بسيار زياديه وخودتون رو درگير اين مورد نكنيد اصلا
من زیرنویس رو با فرمت اس آر تی در داخل پوشه همان فیلمی که در حال اجرای آن هستم قرار میدم ولی نمیخونه!گفتم شاید راه حل دستی داشته باشه که بشه فعالش کرد که گفتم از شما بپرسم چطور میشه فعالش کرد؟از روی دکمه های کنترل هم که میزنم (دکمه ساب تایتل= به معنی زیر نویس ) میگه زیر نویس موجود نیست:13:نقل قول:
-باید اسم فیلم و اسم زیرنویس تو یه پوشه واحد و دقیقا هم اسم باشن تا بتونه تشخیص بدهنقل قول:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
-پنل ارزشمندي هست هر چند نقايص edge led ها رو داره منتها مزاياش به نظرم بيشتر هست
میشه در باره این نقص یه توضیح کوچیک بدین
راه حلی داره؟یا مدل مشابه هست که این مشکل رو نداشته باشه
بازم از توجه شما ممنونم
راه حلی برای نمایش زیرنویس sub & idx پیدا نشد؟!
راهی وجود داره بشه رنگ نمایش زیرنویس srt رو تغییر بدیم و خودمون انتخاب کنیم؟! (آخه تی وی سفید نشون میده و توی بعضی صحنه های فیلمها دیدن زیرنویس مشکل میشه!)
راستی در صورت امکان کد منو مخفی سامسونگ رو هم بگین (C7000)
-خوب led هاي حاشيه اي مشكلات مربوط به خودشون رو دارند مثل ابري شدن در نماهاي تاريك -مشكل نمايش تصاوير روشن در بگ گراند مشكي ...نقل قول:
-البته ميكم توي اين مدل كار شده روش ولي باز هم شاهد هستيم منتها به نظر من اگر زياد ادم سخت گيري نباشين مثل من :46: ميتونيد از اين پنل نهايت لذت رو ببرين
سلام آقا تير خلاص رو نمايندگی سامسونگ زد گفت سيستم dlna رو فقط مدل c9000 داره c8000 بايد براش دانگل بخريد
برم ببينم کسی تو بانه داره بده اگه باشه فکر کنم بيشتر از 40 ، 50 تومان نباشه
کاش همه مدلها تو پنلش قرار ميدادن :20:
سلام
در مدل 6960 به چه طریق میشه فهمید که tv چندساعت کارکرده؟؟
ممنون
-من چند جايي رو نگاه كردم ولي چيزي پيدا نكردمنقل قول:
جز تاريخ رليز كه در منوي مخفي ودر منوي سمت راستي نوشته شده
از كاربراني كه سامسونگ 550 C يا C580 دارن لطف كنن بگن ببينيم اين تلوزيون تيونر ديجيتال داره ؟؟
تو منوي مخفي رفتم ولي هيچ گزينه اي مربوط به DTV نبود .
ساخت مالزي و از بانه خريداري شده .
تا حالا براي 3 مدل ديگه رو فعال كردم ولي تو اين جايي نبود فعال بشه !!!
سلام به همگی
من میخوام c7000 رو به امید اینکه دیجیتالش فعال بشه آپدیت کنم کسی میتونه راهنمایی کنه که اگه از سایت فارسی سامسونگ آپدیت کنم زبان فارسی تلویزیون از بین میره یا نه؟من میخوام هیچ اتفاقی برا زبان فارسیش ایجاد نشه.راستی یه راهنمایی هم در مورد اینکه چطور بفهمم ورژن الان تلویزیون چیه بگید؟
با تشکر
توی سایت آمریکا سامسونگ که میرم فایل آپدیت (فریم ویر) برای تاریخ 15 دسامبر هست ولی توسایت فارسی برا 5 اکتبر!حجماشون هم متفاوته! من کدوم رو دانلود کنم؟
نقل قول:
جواب نبود ؟؟
من اپدیت کردم فرقی نکردنقل قول:
برای زبان فارسیش مشکل ایجاد نمیشه:46:
menu بعد تماس با Samsung اون زیر ورژن نوشته
کد:http://www.samsung.com/iran/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv/UA40C7000WRXHC/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support
-مهدي جان شما فريمور مربوط به ريجن خودتون رو مالزيايي اسياي رو دانلود كنيد وبه ريجن هاي اروپايي وامريكايي كاري نداشته باشننقل قول:
-ممكن خداي نكرده برد usb تون مرخص بشه (به شدت توصيه ميكنم ريجن هاي ديگه رو كاري نداشته باشين )
-در مورد فريمور و اپديت هم نگران نباشين ارتباطي به ربان منو نداره
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
-دوست گلم در مورد سري هاي 5 من تا حالا نشنيدم به شخصهنقل قول: