سلام
با adsl مخابرات میشه فایل های تورنت دانلود کرد؟
جلوشو که نبسته مخابرات؟
با تشکر
Printable View
سلام
جلوشو که نبسته مخابرات؟
با تشکر
نقل قول:
مرسي پاسخ دادي :10:
من همه اين كار ها رو كردم و آخرين قبض تلفن + كارت ملي و كپي كارت ملي صاحب خط و خود صاحب خط هماهنگ كردم...
User Pass هم دارم...
كه براي همه كارهاي اينترنتي مخابراته...
بازم ممنون امروز يه سر ميرم مخابرات...
میشه. سرعت تورنت من 10 kb/s است.نقل قول:
سلام
جلوشو که نبسته مخابرات؟
کسی 128 گرفته ببینه سرعت لود صفحاتش چطوره ؟ حالا دانلود چون محدودیت نداره مهم نیست.
ولی برا ما که به سرعت بالای روزانه صبا نت عادت کردیم میخوام ببینم با این 128 واقعی سرعت لود صفحات اذیت کننده هست یا نیست ؟
سرعت لود صفحات خوبه. اصلا برای وب گردی و چت و اینا مشکلی نداره.(حداقل من ندارم:دی)نقل قول:
کسی 128 گرفته ببینه سرعت لود صفحاتش چطوره ؟ حالا دانلود چون محدودیت نداره مهم نیست.
ولی برا ما که به سرعت بالای روزانه صبا نت عادت کردیم میخوام ببینم با این 128 واقعی سرعت لود صفحات اذیت کننده هست یا نیست ؟
تنها مشکلش سرعت پایین دانلوده که یکم اذیت میکنه.
اینطوری که من تست کردم 128 مخابرات پینگش بین 300 تا 500 هست.
البته در بهترین حالت.
600 700 هست بوده که داشتن!
دوستان بالاخره جكار كنم؟صبر كنم تا محدوديت سرعت مخابرات برداشته بشه يا به همين 128 اكتفا كنم(طبق كفته حضرات مسئول بايد تا يكي دو روز آينده تكليفش مشخص بشه)
بله میشه البته وقتی می تونید بهترین نتیجه رو بگیرید که Ip که شما میگیرید Valid باشد و همچنین سرعت آپلود شما 64 بسته شده باشد. در اوایل سرویس دهی بعضی مناطق دیده شده که سرعت آپلود 32 و Ip اونها Invalid هست که نمی تونستند از تورنت استفاده کنند ولی فکر کنم رو اکانتهای جدید این مشکلات رو نداشته باشند.نقل قول:
اگر فقط به وبگردی بپردازید خیر زیاد مشکلی ایجاد نمی کند به شرطی که صفحات باز شده مشکلی سنگین نباشد و اگر از لحاظ پینگ منظورتون هست پینگ سرویس تقریبا مناسبه ولی چون سرعت آپلود 128 بسته نمیشه بعضی مواقع ممکنه تو بازی کردن آنلاین مشکل ایجاد کند.نقل قول:
در حال حاضر چه سرویسی دارید؟ اگر می خواهید از مخابرات سرویس بگیرید ضرر نمی کنید چون پول نصب نمی دید اگر هم منتظر تصویب لایحه هستید باید بگم هر قانونی که تصویب شد تا ابلاغ بشه مدتی طول میکشه پس نمیشه گفت تا چند روز اخیر مخابرات سرویس 512 میده و ممکنه حتی تا 1 ماه دیگه هم طول بکشه.نقل قول:
اوه اوه چه خبره پینگ رفته بالای 2000!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روز پیشم برخی دوستان این مشکل رو داشتن نه؟اختلال سراسری هست؟....
به این پینگ و سرعت باید افتخار کرد:دی
سلام
پس این پینگ بالا سراسریه!!!!
حالا علتش چی هست؟ یعنی چرا بقیه ی isp ها این مشکل رو ندارن ولی مخابرات داره؟(چون اینترنت ورودی کشور که همون شرکت زیر ساخت هست)
برای من بهتر شد:
[QUOTE=mehrdad38;5480863]مخابرات تهران 128 نامحدود رو ماهی 9900 ارائه می ده :20:
یعنی چی مخابرات هم ای دی اس ال میده مگه ؟؟؟؟
پس لایزر و شاتل داتک این حرفها چیه ؟؟؟؟
چجوری باید فهمید که آیا تو مرکز منطقمون فعال هست یا نه
به شماره امور مشترکین مرکز مخابراتیتون زنگ بزنید اونها بهتون میگن پورت خالی دارند یا نه . در حال حاضر کل تهران رو داره مخابرات سرویس میده.نقل قول:
آقا خبری از بالای 128 نیست هنوز؟ بریم 512 یا 1 مگ بگیریم؟
قانونش در حال تصویب هست یعنی 512 بی دردسر بدن حالا تا تصویب و ابلاغ و اجرا و ... بشه یه مدت خیلی کوچولو طول میکشه :دینقل قول:
آقا خبری از بالای 128 نیست هنوز؟ بریم 512 یا 1 مگ بگیریم؟
درحد 2 تا 3 سال(شاید هم تا آخر برنامه بنجم توسعه) فعلا که باید سماق مکیدنقل قول:
ما که سرویس شدیم به کل !!! این پینگ بالا موقع دانلود و TIME OUT هایی که میده حتی یاهو هم بسته میشه و ریست میشه !! خیره سرشون ISP ها از اینا اینترنت میگیرن پخش میکنن که پینگشون از اونا هم بالاتره ؟!!
انگار یه ساعات خاصی وضع خراب میشه برا من حدود 6-7 تا 10-11 الان باز پینگ رفته بالا:
مرکز به مرکز فرق می کنه دیگه چه برسه به ای اس پی های دیگه!امیدوارم زودتر رفع بشه...
مهرداد تو مشکلی نداری؟
نه من مشکلی به اون صورت نداشتم فقط چند روز پیش برای حدود 1 ساعت کند شد ولی از اون بعد مشکل خاصی نداشتم
این چه وضعیه آخه... پینگ من رفته بالای 2300
برای شما چه ساعاتی اینطور میشه ؟برای من باز چند ساعتی هست بهتر شده 1899 تماس گرفتید؟
جناب mehrdad38
آيا دستور وزير ارتباطات براي افزايش سرعت براي كاربران خانكي به مراكز مخابراتي و مراكز سرويس دهنده ابلاغ شده يا نه؟(يعني فردا مي تونم بي دردسر سرويس 256 از مخابرات داشته باشم)
مثل اینکه موافقت شده ولی هنوز کاملا ابلاغ نشده این آخرین خبره:نقل قول:
سرعت اینترنت در منازل افزایش می یابدمدیر عامل شرکت مخابرات ایران گفت: بر اساس دستور وزیر ارتباطات سرعت اینترنت در منازل افزایش می یابد.
صابرفیضی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با اعلام این خبر با اشاره به اینکه تقاضاهایی از سوی مخابرات و سایر ارائه دهندگان خدمات اینترنتی برای افزایش سرعت اینترنت به وزارت ارتباطات شده بود، ادامه داد: هم اکنون افزایش سرعت اینترنت در منازل از طریق مراجع ذی ربط وزارت ارتباطات اعلام شده است.
وی با اشاره به واگذاری اینترنت از طریق شرکت مخابرات گفت: مخابرات هنوز به طور کلی در بخش ADSLوارد نشده و فقط به میزان بسیار محدود برای سازمانها و نهادها این ارتباطات را داریم.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران اظهار داشت: ADSL در حال حاضر از طریق شرکتهای pap واگذار می شود، با پیشنهاداتی که چندی پیش از طرف این شرکت شده ارائه شد در حال مذاکره و مشارکت با شرکتpap هستیم.
١٤/٧/١٣٨٩
کد:http://www.tct.ir/home/fa/search.php?idnews=15858
دوستان عزیز
پیرو مطلب بالا
پیگیری کنید ببینید در تهران انجام شده یا نه؟
سلام
دوستان عزیز
لطف میکنید بگید ماکسیموم سرعت دانلود 128 مخابرات چقدر هست؟
با تشکر
حدود 13 - 14نقل قول:
برای من میانگین13kb/sنقل قول:
ولی اگه ماکسیمم بخوای برای چند لحظه تا 35kb/s هم رفت.(فقط یه بار):31:
مخابرات با وجود تفاوت تنها 3 تومن 256 با 128، كمتر از 256 ابدا به صرفه نيست بنابراين دنبال 128 مخابرات نباش
مخابرات خیلی اشتباهی بزرگی می کنه که اینترنت بالای 128 نمیده درحقیقت ضرر مالی بزرگی به خودش میزنه
اگر مخابرات تلاش کند که سرعت بالا بدهد و اجازه اش را از وزیر جناب دکتر رضا تقی پور بگیرد لطف بزرگی به خودش کرده است چون الان سود تو بازار اینترنت adsl هست لاقل اگر مخابرات دلش به حال خودش نمی سوزه دلش به حال سهامداراش بسوزه .:41:
اگر مخابرات اینترنت پرسرعت با هر سرعتی بدهد مخصوصاً به کاربران خانگیش خیل عظیی از مشتریان را جذب می کند و این باعث بالا رفتن ارزش سهام مخابرات می شود.:31:
حیف که مخابرات با این لوس بازیها خودش رو تحریم کرده است :38:
من جای سهماداران مخابرات بودم از مدیران مخابرات می خواستم که از این فرصت طلایی و از این بازار بکر اسفاده کنند.به فکر بالابردن سود شرکت باشند مخابرات بدون هیچ هزینه ایی می تواند سود عظیمی کسب کند و درامدهاشو نجوم ی بالاببره. بدون هیچ سرمایه گذاری مجدد.:26:
من برای صدمین بار در دو سه سال گذشته یعنی از وقتی فیبر لعنتی ای دی اس الم رو قطع کرد،چند روز پیش رفتم مخابرات ببینم چی میشه.طبق معمول همون حرفهای بیخود همیشگی رو زدن.اول صبحی با نصفیشون داد بیداد کردم..آخرش هم اتاق رئیسشون رو نشون دادن.اونم که بدتر از همه.آخرش گفتم میرم شکایت میکنم شما حق نداشتین بدون اطلاع مالک،کابلها رو به فیبر تغییر بدین.(اینرو تو یکی از پستها خونده بودم که میگفتن میتونید شکایت کنید)اما کو وقتش؟!!:31::31:
به هر حال هنوز درگیر فیبر هستم.این پروژه طرح فیبر تا خانه ها هم مثل اپراتور سوم رو هواست.معلوم نیست کی اجرابشه.
کلام آخر اینکه جدیدا کسی تونسته از مخابرات عرب سرخی روی فیبر adsl بگیره؟
دوستان برای من کلا مثل اینکه درست شد:
در مورد سرعت بیشتر هم از فردا دم مخابراتمون کمپ میزنیم که 512 بده :دی
نقل قول:
در یک حرکت هماهنگ ما هم بریم دوستان. :31::31::31::31:
همین الان من به مرکز مخابراتی مون (بهشتی) زنگ زدم گفت 512 رو به شرکت ها می دیم.
من هم امروز زنگ زدم به مرکزمون(تندگویان),گفتن که هنوز به ما ابلاغ نشده ولی اگر هم ابلاغ بشه نه پورت خالی داریم ونه میتونیم پورت شمارو به 256 تغییر بدیم!!!:19:
خب باید صبر کرد ... روی همون پورت یعنی نمیشه افزایش سرعت داشت؟اونطوری که باز میریم تو صف طولانی:دی
دقیقا,خدا صبر بده:31:نقل قول:
دوست من هیچ کسی از پول بدش نمیاد حتی مخابراتنقل قول:
اما مشکلی که هست اولا شرکت زیرساخت نمیتونه اینترنت بیشتری رو اختیار مخابرات بزاره.تا اونجایی که میدونم اگه اشتباه نکنم کل اینترنت مملکت ما 30 گیگ هست.
ثانیا اگه مخابرات بخواد هر سرعتی رو در اختیار همه بزاره چون دستگاهاشون مال عهده عتیقه اینکه دستگاه میپوکه و مجبورن پول خرج کنن
اگه بخوان اینترنت سرعت بالا در اختیار همه بزارن باید کل دستگاها عوض بشه که مخابرات هم اینکارو نمیکنه
از اول هم که محدودیت گذاشتن به این دلیل بود که نمیتونن جوابگوی این همه آدمی باشن که طالب اینترنت با سرعت بالا هستن
دقیقا دقیقانقل قول:
من هم بارها این رو گفتم ولی بعضی ها با حرف من مخالفن
دقیقا من هم همین نظر رو داشتم که تاپیک زیر رو زدم ولی دوستان بحث رو خوب پیش نبردند.نقل قول:
البته طی آخرین خبر قراره به جای 25 گیگابیت به 470 گیگابیت برسونندکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=425848