اشتباه شدنقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیارسال بودش
فیفا 09
Printable View
اشتباه شدنقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیارسال بودش
فیفا 09
یادش بخیر یه زمانی حرفه ای بازی میکردیم واسه مسابقات wcg... دنبال بازی قشنگ... نبودیم همش دنبال Bug بودیم :27: این فیفا جدید ها باگ نداره؟
پس فردا ea ميخواد هم تريلر رسميا بده بيرون وهم demo را؟نقل قول:
اعلام میکنه که دمو چه تاریخی منتشر خواهد شد.نقل قول:
حرف دلمه دیگه باید بزنم اگه هم به PES بازها بر بخوره:
واقعاً دارم صفا می کنم با این فیفا در حالی که عمری PES بازی کردم.سختی و هیجان را کاملاً میشه در فیفا احساس کرد.
میدلزبرو را با سختی از لیگ یک کشوندم لیگ برتر،سال بعد به جون کندن تو لیگ برتر نگهش داشتم الآن به لطف Scotting چندتا بازیکن جوان و خوب گیرم اومده و دارم یواش یواش برای گنده های لیگ برتر شاخ میشم
مطمئناً با این توصیفاتی که شما از 11 کردید خیلی هیجان در این شماره بیشتر میشه
فقط یه سوال دارم:
با توجه به اینکه من در لیگ انگلیس هستم دیدم که تیمهای مقابل اکثراً در حمله سانتر از جناحین می کنند.کم پیش میاد پاس تو عمق داده بشه.در لیگهای دیگه هم همینطوره؟
نقل قول:
دوست عزيز اين چيزايي رو كه نوشتي حتي اگه توي تاپيك فيفا 10 يا هر ورژني كه داري توش با ميدلز برو بازي مي كني هم مي نوشتي باز اسپم محسوب مي شد.
چه برسه به اينجا
خودت يه لحظه فكر كن هر كسي بياد و اينجا هي از خاطرات و عشق و حالايي كه با بازيا كرده مطلب بنويسه اونوقت بايد واسه يه مطلب به درد بخور 3 روز توي تاپيك بگردي.
اين كه شما داري توي ليگ برتر شاخ ميشي به نظرت به بقيه خوانندگان تاپيك ارتباطي داره؟؟؟؟ يا اون سوالي كه پرسيدي به فيفا 11 كه هنوز نيومده ربطي داره؟؟؟؟
من چند تا از پستاي قبلي شما رو توي همين تاپيك اينجا ميذارم قضاوتش با دوستان:
================================================== =================================================
سلام من یه سوال دارم که در مورد فیفا 10 هست اما شاید بشه تعمیم داد به فیفا 11
جایی خوندم نوشته بود برای اینکه در فصل نقل و انتقالات پولتون را هدر ندید از این 2 روش استفاده کنید:
Save Salary in Transfers
In manager mode when attempting to purchase a player, set contract length to 3 years and put the salary up until the interest of the player in your squad reaches 79% or 80%.
Then if you sign him, go to player contracts and renew the contract to 4 years and put the salary down.
Make sure you don't put it down too much though, because some players decline the offer!
Cheaper Contract Extensions
On Manager Mode, at the end of the season when you extend all the players wages, decline all of them so they'll be a free agent, then simply buy them again.
من هنوز نرسیدم به فصل نقل و انتقالات-به نظر شما انجام بدم این روش را؟یهو بازیکنانم از دستم نرن؟
مورد بعدی هم اینکه خواهشاً چند بازیکن جوون و خوب و ارزون معرفی کنید.ببخشید باید در تاپیک 10 می پرسیدم اما اونجا دیگه کسی زیاد فعالیت نمیکنه
متشکر
================================================== ================================================== =====
ببخشید می دونم جاش اینجا نیست اما چرا اون دکمه وسط(اسمش نمی دونم چیه)هر چهارتا چراغش روشنه؟
و اینکه تو همین عکس از ویدوئو که گفته R Stick راست و L Stick چپ را فشار دهید دکمه دیگه ای نمی خواد فشار بدیم؟
================================================== ================================================== =====
shielding که توی فیفا 10 هم بود.درسته؟
چشم ببخشید اسپم دادم
تکرار نمیشه
متشکر از یادآوری شما
از همه معذرت می خوام
چیزی که تو این نسخه منو خوشحال کرد امکان انتخاب آهنگهای شخصی است که باید زودتر از اینها استفاده میشد.
بچه ها ببینید این جدیده؟
من نتونستم ببینمش.
مثل اینکه در مورد حرکات فریبنده و شادی بعد از گل
کد:http://www.youtube.com/watch?v=A4FDREliJm0
نقل قول:
اینو من قبلا دیده بودم اما کسی تا الان توی تاپیک نذاشته بودش . یک ویدئو یکی دو دقیقه ای از گیم پلی بازیه که از روی یک صفحه فیلم برداری شده کیفیتش خیلی بالا نیست . توی این ویدئو شادی بعد از گل چند تا بازیکنان رو نشون میده از جمله توز و همچنین استیل دویدن کریس رونالدو که انصافا دویدنش خیلی شبیه رونالدوی واقعیه . همینطور صحنه هایی از پرسنالدی آرشاوین و سول کمپل رو نشون میده .
حالا طی چند روز آینده ویدئوهای زیادی از گیم پلی بازی و از نسخه حدود 90 درصدی منتشر میشه که بهتره منتظر اونا باشیم هرچند که دیدن اینم بدک نیست .
در ضمن حدودا دو ساعت و نیم دیگه کنفرانس EA شروع میشه این یکی از لینکاشه :
کد:http://live-event.ea.com/gamescom/live/
اين لينکی که گذاشتين مشکل نداره؟نقل قول:
این متن پستهای یک تاپیک تحت عنوان این جمله سوالیه :
Prp Passing حتی در قسمت دستی ؟
ba : من امیدوارم پرو پاسینگ در بخش دستی هم اعمال شده باشه و بازیکنی مثل ژاوی دقیقترین پاسها رو داشته باشه و پاس بقیه بازیکنان دچار نوسان و کم دقتی باشه . این سیستم میتونه طوری طراحی شده باشه که هم خطای دقت پاس و هم مهارت گیمر درش دخیل باشه . نظر شما چیه ؟
ad : بله این سیستم توی تمام بخشها وجود داره حتی بخش کمکی .
ac : معنی دستی اینه که کمکی نیست بنابراین تفاوت دقت پاس در بازیکنی مثل ژاوی در قیاس با بازیکی مثل ساگنا ( اسمشو درست نوشتم ؟ ) وجود نداره در ضمن اون چیزی که دارید میگید مربوط میشه به پرسنالدی پلاس نه پروپاسینگ . پروپاسینگ خطای زمینه ای و قدرت پاس رو تعیین میکنه .
ba : من تا الان نشنیدم که اونا در مورد پروپاسینگ توی بخش دستی صحبت کنن من یک کم شک دارم . شما مطمئنی ؟نقل قول:
ad : بله این سیستم توی تمام بخشها وجود داره حتی بخش کمکی .
نقل قول:
ac : معنی دستی اینه که کمکی نیست بنابراین تفاوت دقت پاس در بازیکنی مثل ژاوی در قیاس با بازینکی مثل ساگنا ( اسمشو درست نوشتم ؟ ) تفاوتی نداره . در ضمن اون چیزی که دارید میگید مربوط میشه به پرسنالدی پلاس نه پروپاسینگ . پروپاسینگ خطای زمینه ای و قدرت پاس رو تعیین میکنه .
ba : بله من اینو از فیفا 10 میدونم که بازیکنی مثل ژاوی توی حالت دستی بی فایده هستن امیدوارم این مشکلو درست کنن . در این صورت شما میتونید تفاوت بین بازیکنان در دقت پاسو حتی توی بخش دستی حس کنید .
ca : پرو پاسینگ در حالت دستی ایده خوبیه اما اگه توی حالت دستی خطا در پاس وجود داره دیگه چه کاریه که اینو توی حالت دستی قرار بدن ؟ توی حالت دستی ما به اندازه کافی خطا در پاس دادن داریم و گیمرها توی این بخش دوست دارن مهارت خودشونو در پاس دادن داشته باشن حالا چه پاساشون دقیق باشه چه پر خطا .
نقل قول:
ba : من تا الان نشنیدم که اونا در مورد پروپاسینگ توی بخش دستی صحبت کنن من یک کم شک دارم . شما مطمئنی ؟
ad: حق با ac هستش .این پرسنالدی پلاسه که میزان مهارت و توانایی بازیکنان مختلفو تعیین میکنه و این ویژگی سهم بزرگی در دقت پاس بازیکنان مختلف در پروپاسینگ داره.
نقل قول:
ca : پرو پاسینگ در حالت دستی ایده خوبیه اما اگه توی حالت دستی خطا در پاس وجود داره دیگه چه کاریه که اینو توی حالت دستی قرار بدن ؟ توی حالت دستی ما به اندازه کافی خطا در پاس دادن داریم و گیمرها توی این بخش دوست دارن مهارت خودشونو در پاس دادن داشته باشن حالا چه پاساشون دقیق باشه چه پر خطا .
ba : من کاملا مخالفم . من سه ساله که دارم دستی بازی میکنم و بعد از این مدت دیگه حالت دستی برام خیلی سخت نیست ( در حقیقت این حالت اون واقعیت گرایی لازمه رو نداره ) . از اونجایی که این سیستم در جهت پاس شما تاثیر گذاره میتونه در زمینه دقت پاس مفید باشه . این مساله میتونه آخر شبیه سازی باشه .
نقل قول:
ba : من کاملا مخالفم . من سه ساله که دارم دستی بازی میکنم و بعد از این مدت دیگه حالت دستی برام خیلی سخت نیست ( در حقیقت این حالت اون واقعیت گرایی لازمه رو نداره ) . از اونجایی که این سیستم در جهت پاس شما تاثیر گذاره میتونه در زمینه دقت پاس مفید باشه . این مساله میتونه آخر شبیه سازی باشه .
ca : راستشو بخوای من از فیفا 8 به وضعیت دستی عادت کردم . بعد از یک مدت تمرین کردن پاس و همینطور شوت دستی زیاد سخت نیست اما سخت ترین بخشش مربوط میشه به سانترها . با وجود اینکه من در وضعیت دستی مهارت بالایی دارم اما نمیتونم با این موافق باشم که درصد خطای بیشتر یا کمک بیشتری به این بخش اضافه بشه چون ما حالت دستیو به این خاطر بازی میکنیم که میخوایم با مهارت خودمون پاس بدیم یا شوت بزنیم نه با مهارت و کمک هوش مصنوعی و cpu .
ba : خیلی خب . شاید اونا ( EA ) دو تا وضعیت برای حالت دستی قرار بدن یک گزینه برای اعمال پرسنالدی پلاس و یک گزینه هم که مثل قبل یعنی بدون هیچ تغییری نسبت به قبل . من از اینکه ژاوی و فابرگاس توی حالت دستی کاملا بی ارزش و مثل بقیه بازیکنان هستن خسته شدم .
نقل قول:
ba : خیلی خب . شاید اونا ( EA ) دو تا وضعیت برای حالت دستی قرار بدن یک گزینه برای اعمال پرسنالدی پلاس و یک گزینه هم که مثل قبل یعنی بدون هیچ تغییری نسبت به قبل . من از اینکه ژاوی و فابرگاس توی حالت دستی کاملا بی ارزش و مثل بقیه بازیکنان هستن خسته شدم .
el : شرمنده که اینو میگم اما این مساله کاملا با هدف وضعیت دستی مغایرت داره . اینطور نیست ؟
بازی کردن در حالت دستی متضمن اینه که شما کنترل کاملی بر بازیکن داشتید باشید صرف نظر از میزان مهارت اون بازیکن خواه شما فابرگاس باشید یا ساگنا شما میتونید توپو دقیقا جایی بفرستید که دوست دارید ( اگه مهارت لازمه رو داشته باشید ) .
پرو پاسینگ فقط در وضعیت کمکی و نیمه کمکی اعمال میشه .
.
.
.
و این داستان ادامه داره .
حالا بچه ها نظر شما چیه ؟
تریلری که قرار بود امروز منتشر بشه ( حدود 14 مگ ) :
کد:http://www.youtubesnips.com/download.php?url=http%3A%2F%2Fv5.lscache4.c.youtube.com%2Fvideoplayback%3Fip%3D173.0.0.0%26sparams%3Did%252Cexpire%252Cip%252Cipbits%252Citag%252Calgorithm%252Cburst%252Cfactor%26algorithm%3Dthrottle-factor%26itag%3D34%26ipbits%3D8%26burst%3D40%26sver%3D3%26expire%3D1282075200%26key%3Dyt1%26signature%3D1574D80F6C9B8ED465771F396C969F4B365E1315.85D3EC48E788B9A113593BB3FC19029E0D6F2433%26factor%3D1.25%26id%3D945fedf7c2d861c0&v=lF_t98LYYcA
تاریخ انتشار دمو هم آخرین همین ویدئو به نمایش گذاشته شده :
حسین منم دوست دارم در حالت دستی هم پرو پاسینگ و پرسنالدی پلاس بطور کامل اعمال بشه.ولی اینکار بنظر من برای گروه سازنده خیلی مشکله.من مدتها نشستم در این رابط فکر کردم هر مسئله ایی که به ذهنم میرسید بلافاصله یه علامت سوال جلوش سبز میشد چون شما باید درصد خاصی رو برای این کار تعریف کنی و اینکه توانایی های گیمر و خود بازیکن رو در نظر بگیری بطوری در بازی تعادل برقرار بشه.
نظر من اینه که همه این چیزا رو نمیشه در سه حالت دستی نیمه دستی و کمکی گنجوند.شاید حالتهای دیگه ایی هم به بازی اضافه بشه.
فقط امیدوارم که اینا آخرش بتونن همه سلیقه ها رو راضی کنن.
-----------------------------------------------------------
امروز چه خبره تو فروم های خارجی! چه شلوغه!
بالاخره میتونیم یه تریلر از بازی ببینیم.گفتن 2ساعت قبل از کنفرانس ea یعنی ساعت 5 بوقت خودمون این تریلر رو از فیس بوک ببینیم..
حسین خبری نشده؟؟
موارد و ویژگیهایی که توی این تریلر به نمایش گذاشته شده :
-
- انیمیشنهای متنوع جدید بر اساس مهارتهای مختلف بازیکنان
- نمایش قابلیت پرو پاسینگ
- پرسنالدی پلاس . یک مورد از تکل و یک مورد مهارت در دریبل زنی, سرعت دریبل زنی کاکا و همینطور قابلیت حفظ توپ پلی میکرهای بزرگی مثل اینیستا و کاکا نشون داده میشه
- انتخاب پست دروازه بانی در بخش be a pro
- حرکات هوشمندانه cpu و al پیشرفته تر . در یک صحنه اینیستا با هوش و مهارت بالای خودش از کمند تکل کشیده حریف ( کیلینی ) فرار میکنه .
- جنگها و درگیریهای میانه میدان به شکل 360 درجه . در این زمینه دو تا بازیکن در حالت تنه به تنه برای تصاحب توپ با هم درگیرن من که چیز خاصی توی این صحنه ندیدم شاید وقتی خودمون بازی کنیم این درگیری 360 درجه رو لمس کنیم .
- توانایی زدن شوتهای راه دور بعضی از بازیکنان ( در اینجا کاکا و رونی ) .
- شادی اختصاصی هر بازیکن بعد از به ثمر رسیدن گل .
- تاثیر بارون روی خیس شدن پیراهن بازیکنان خیلی طبیعی تر شده .
- قابلیت بازی 11 نفر در برابر 11 نفر در بخش آنلاین .
- چهره بازیکنان واقعا بد طراحی شده بجای اینیستا انگار میگی پسر خالش تو زمینه .
واقعآ زیبا بود.انیمیشن ها عالی بودن. دوستان حتمآ ببینید. مرسی حسین
حسین ولی بنظر من چهره ها خوب بودن.تازه کیفیت ویدئو زیاد خوب نبود.
مثلا رونی-اوزیل-لوریس-سیسوخو-کیلینی-سیماک بنظرم خیلی خوب کار شده بود.اینیستا هم خیلی خوب بود.یه بار با دقت ببین:20:
استیل بدنی بازیکنا هم خوب بود ولی بازیکنان لاغر مثل اوزیل دیگه خیلی زیادی لاغر طراحی شدن!
ترانسفر ها بروز نبود.کاروالیو و اوزیل باید برن رئال:20:
خیس شدن لباس بازیکنا زیر بارون هم خیلی زیبا بود.
سانتیاگو برنابئوهم بود کاشکی مثل پارسال از بازی اصلی حذفش نکنن.
ولی باز بنظر میاد توپ وزن نداره البته تا خودمون بازی نکنیم متوجه نمیشیم.
همینطور پرسنالدی و پرو پاسینگ رو نمیشه به نمایش گذاشت باید خودمون تجربش کنیم و تفاوتها رو بین بازیکنا احساس کنیم.
در کل خوب بود/
راستی اگه با کیفیت بالاتر گیر اوردید اینجا بذارید.
تریلر رو دیدم و چیزی که خیلی منو شگفت زده کرد خیس شدن لباس بازیکنان در مواقعی بود که بازی در هوای بارانی برگزار میشد
خیلی عالی بود...مخصوصا اون قسمت که صورت بازیکنان هم خیس شده بود
سیستم پاسینگ هم خیلی کم به نمایش در اومد که نمیتونم دربارش نظر بدم
داوران هم که از تکنولوژِی بی سیم بهره مند بودند که این هم نشون میده EA به جزئیات داوران هم توجه کرده
فقط امیدوارم یک تریلر کلی از گیم پلی منتشر بشه تا بشه بهتر نظر داد
توی بازی معمولی هم میتونید کنترل 11 بازیکن رو داشته باشید یعنی از این به بعد میتونید خودتون دروازه بان رو برای گرفتن توپ و شیرجه زدن و ... کنترل کنید
چند مورد دیگه:
-سه نوع حالت جوراب برای بازیکنا.جوراب کوتاه مثل paolo de ceglie بازیکن یوونتوس(دقیقه 1:12)
-چین و چروک طبیعی لباسها
-دستکش اوزیل (دقیقه 1:20)
این ویزگی های ظاهری بازی رو میتونه به شدت واقعی جلوه بده.
کسانی که بخش مربوط به فیفا 11 نمایشگاه گیم اسکامو ندیدن از لینکهای زیر میتونید دانلودش کنید :
کیفیت flv حدود 24 مگ :
کد:http://www.youtubesnips.com/download.php?url=http%3A%2F%2Fv17.lscache1.c.youtube.com%2Fvideoplayback%3Fip%3D173.0.0.0%26sparams%3Did%252Cexpire%252Cip%252Cipbits%252Citag%252Calgorithm%252Cburst%252Cfactor%26algorithm%3Dthrottle-factor%26itag%3D34%26ipbits%3D8%26burst%3D40%26sver%3D3%26expire%3D1282086000%26key%3Dyt1%26signature%3DB9AA653627C73572415C1A7CEDFA8BE5750AF565.7873BA7EFF7AF89F697101F20ACBBF18A2212605%26factor%3D1.25%26id%3D40ae1a834d14bf42&v=QK4ag00Uv0I
کیفیت MP4 حدود 120 مگ:
کد:http://www.youtubesnips.com/download.php?url=http%3A%2F%2Fv20.lscache4.c.youtube.com%2Fvideoplayback%3Fip%3D173.0.0.0%26sparams%3Did%252Cexpire%252Cip%252Cipbits%252Citag%252Cratebypass%26itag%3D22%26ipbits%3D8%26sver%3D3%26ratebypass%3Dyes%26expire%3D1282086000%26key%3Dyt1%26signature%3D22F8D5AA37B1A82AA8D2E983364B2792C355F936.41AB76B61C9193AED29EB8D1014AC5997F4DC4C7%26id%3D40ae1a834d14bf42&v=QK4ag00Uv0I
حسین جان اطلاع نداری که این ویدئو شامل چه بخشهایی میشه؟نقل قول:
کسانی که بخش مربوط به فیفا 11 نمایشگاه گیم اسکامو ندیدن از لینکهای زیر میتونید دانلودش کنید :
گیم پلی هم به نمایش در میاد؟
من هم تریلر رو دیدم. اما راستش چشمم رو نگرفت ! انتظارات بیشتری از EA داشتم. این که تازه نسخه ی کنسول بود چه برسه به نسخه ی PC !
نقل قول:
من الان تماشا کردمش ( شانسم گرفت این بخش ضبط شده بود چون دقیقا اذان شب و وقت افطار اینجا منطبق شده بود با این بخش ) .
حدودا 8 دقیقه میشه حدود 5-6 دقیقه اولش دیوید مور و دیوید راتر میان روی صحنه و راتر درمورد بخشهای مختلف بازی صحبت میکنه صحنه هایی هم از بازی نشون داده میشه فکر میکنم بعضی از بخشها از گیم پلی بازی باشه در کل جالب بود اما راتر هیچ اطلاع و خبر جدیدی از بازی نمیده نه از بخش VP نه بخش باشگاهها و نه هیچ چیز دیگه اما ویدئوهایی که پخش میشه جالبن . بخش دوم هم مربوط میشه به همون تریلری که عصری منتشر کرده بودن .
البته مصطفی جان این تریلره مطمئنا با خود بازی خیلی فرق میکنه با تماشای فیلمهایی که ایشالا فردا پس فردا گیمرها از نمایشگاه گیم اسکام ضبط میکنن بهتر میشه بازیو ارزیابی کرد .نقل قول:
wow :18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر:
کد:http://comufifa.blogspot.com/2010/08/ng-novas-imagens-divulgadas.html
لینک اصلی این ویدیو در Youtube رو دارید؟نقل قول:
نقل قول:
لینک اصلی این ویدیو در Youtube رو دارید؟
کد:http://www.youtube.com/watch?v=QK4ag00Uv0I
بله بفرمایید :نقل قول:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=QK4ag00Uv0I
الان که چهره اینیستا رو رو با اون چیزی که توی تریلر دیدم مقایسه میکنم ( به قول آدام ) میبینم که تفاوت مثل روز و شبه :31: روی جزئیات واقعا عالی کار شده . نمیشه منتظر موند تا این یک ماه و نیم تموم بشه .نقل قول:
حسین بنظر من اینا یه کارایی روی این عکسا میکنن که فوق العاده بنظر برسه.:31:نقل قول:
الان که چهره اینیستا رو رو با اون چیزی که توی تریلر دیدم مقایسه میکنم ( به قول آدام ) میبینم که تفاوت مثل روز و شبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی جزئیات واقعا عالی کار شده . نمیشه منتظر موند تا این یک ماه و نیم تموم بشه .
من اصلا نمیتونم همچین چیزی رو روی ایکس باکس تصور کنم!
100% این عکسها ویرایش شده هستن...توی این شک نداشته باشین
کلا بیشتر کمپانی ها بیشتر عکس های انتشار یافته رو با ویرایش در اخیتار کابران قرار میدن
ولی کلا گرافیک نسخه نکست جن فیفا در حد خیلی خوبیه و کلا رنگ پردازی و نور پردازی خوبی داره که باعث میشه بازی جلوه طبیعی تری به خودش بگیره.
راستی چرا یووه توی این تریلر اسپانسری روی لباسش نبود؟!
دقیقا! اگه دقت کرده باشی رئال مادرید هم اسپانسر نداشت!نقل قول:
راستی چرا یووه توی این تریلر اسپانسری روی لباسش نبود؟!
اسپانسر رئال مادرید bwin که یه شرکت شرط بندیه با قوانین آلمان مغایرت داره و چون این ویدئو در آلمان به نمایش در اومده اینا حذفش کردن:31:
اسپانسر یووه Bet Clic هم فکر کنم به همین ترتیب حذفش کردن.....قربون قوانینشون:31:
سلامنقل قول:
فکر نکنم به آلمان اینا مربوط باشه آخه چند شب پیشم بازی رئال و بایرن هم رئال بدون اسپانسر بازی می کرد
رئال پول میگیره که اسپانسرشو حمایت کنه اونم بازی حساس و پر تماشگر با بایرن (جام بکن بائر)
سلامنقل قول:
این عکسا مال نکست 2011 هستش یا نه
تو این عکسا چرا پاهای بازیکنا برق میزنه از اورا گرفته تا ادلر
کلا امسال بعضی بازیکنا رو یه جوری ساختن مثل نانی
تو این چند روزه اخباری , ویدیویی , هیچی از نسخه PC نمیاد ؟
بازی بایرن-رئال تو آلمان بود دیگه.آلمان هم چون اجازه تبلیغات برای سایت های شرط بندی رو نمیده رئال مجبور شد بدون آرم اسپانسر بازی کنه.نقل قول:
فکر نکنم به آلمان اینا مربوط باشه آخه چند شب پیشم بازی رئال و بایرن هم رئال بدون اسپانسر بازی می کرد
رئال پول میگیره که اسپانسرشو حمایت کنه اونم بازی حساس و پر تماشگر با بایرن (جام بکن بائر)
اطلاعات و اخباری از پست دروازه بانی در بخش BE A PRO
همونطوریکه میدونید امسال EA توی نسخه 11 این امکانو برای گیمرها فراهم کرده که بتونن بعنوان دروازه بان هیجان قرار گرفتن توی دروازه رو تجربه کنن . در این رابطه امشب EA اطلاعاتی منتشر کرد که من خلاصه قسمتهای مهمشو میزارم .
این اولین باریه که میشه یک بازی ویدئویی فوتبالو بدون دخالت هوش مصنوعی با 22 نفر بازی اجرا کرد ( میگم بچه ها چطوره ما هم جمع شیم یک تیم 11 نفره بدیم برای مسابقات :20: ) .
حالا گیمرها میتونن بجای فعالیت بعنوان بازیکن در میانه زمین توی دروازه به توپهای ارسالی و شوتها و تک به تکها واکنش نشون بدن و از دروازه تیمشون محافظت کنن . دفع توپ , مهار توپها , مشت کردن توپهای خطرناک به محلی مناسب و امن , تحت فشار بودن در زمان ارسال کرنرها و حفظ دروازه و ثبت رکورد گل نخوردن در یک بازی ( keeping a clean sheet ) چیزهایی هستند که میتونید در این پست تجربه کنید .
پست دروازه بانی در این نسخه دارای سه سطح از هوش مصنوعیه :
1- کمکی
2- نیمه کمکی
3- کاملا دستی
نویسنده این مطلب ( Kaz Makita ) که یکی از طراحان سازندگان این بازیه میگه تقاضای گیمرها برای قرار گرفتن در این پست و همچنین شور و هیجان گیمرها برای اینکه در بخش آنلاین بعنوان یک تیم کامل بدون دخالت هوش مصنوعی در زمین باشند موجب شده که ما دست به چنین ابتکار عملی بزنیم و این پستو هم تحت کنترل گیمر قرار بدیم .
از فیفا 10 تا الان گیمرها بالغ بر 750 میلیون بار برای بازی آنلاین کانکت شدن و 350 هزار باشگاه حرفه ای در این رابطه ایجاد شده ( باشگاه حرفه ای یکی از مهمترین و معروفترین بخشهای آنلاین این بازی به شمار میاد ) .
منبع :
کد:http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-11-ng-first-impressions/1301112-announcement-goalkeeper.html
نقل قول:
چرا دیگه طی چند روز آینده حتما کسانیکه که نمایشگاه گیم اسکام رفتن بازیهای خودشونو فیلمبرداری میکنن و یکجا توی اینترنت آپلود میکنن .
درست میگی امین جان من الان اینو پرسیدم و همین جواب شما رو دادن :نقل قول:
German licensing laws. Relax they'll be in the game - same thing happened last year too.
چی شد قرار بود امروز بگن کی دمو رو بیرون میدن.حالا گفتند؟
حسین جان در صفحات قبل نوشت که مسئولین EA گفتن که 16 سپتامبر همینطور در پایان تریلر مینویسه 16 سپتامبر.یعنی در واقع حدوداً 29 روز دیگه :19:نقل قول:
حسین جان لینک این ویدئو خرابه ، میشه لینک اصلی اینو بذاری ( youtube )نقل قول:
سلامنقل قول:
آره منم فکرشو نکرده بودم راست میگی بازی تو آلمان برگزار شد
واین شاید برای رئال گرون تموم بشه که از اسپانسرش حمایت کامل رو نداره