از ترسشون بود عیزم اخه باورش براشون سخت بود که برزیل رو زدن بهشون شوک وارد شده بود.نقل قول:
برزیل هم غیرتی بازی نکرد بازیکناش خیلی مغرورانه کار میکردن اگه غیرت ارژانتین رو داشتن هلند درپیت عمرا میتونست نفس بکشه
Printable View
از ترسشون بود عیزم اخه باورش براشون سخت بود که برزیل رو زدن بهشون شوک وارد شده بود.نقل قول:
برزیل هم غیرتی بازی نکرد بازیکناش خیلی مغرورانه کار میکردن اگه غیرت ارژانتین رو داشتن هلند درپیت عمرا میتونست نفس بکشه
خوب بچه ها حالا باید بشینیم و تماشا کنیم که آلمان چطور تیم دلقک خان رو میفرسته خونه.
(با هیچکدومشون حال نمیکنم)
از دوستانی که تیمشون حذف شده و میخوان بیان طرفدار تیم ما بشن باید قبل از ورود یه تست ورودی رو بگذرونن حتی شما برزیلی عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:خیلی خندیدم
این تیمی که شما طرفدارشی بگذار باید بالا بعد در موردش صحبت کن
آرژانتین تراژدی غم انگیزیست که سگ برزیل بهش شرف داره :31::27::31::27::31::27::31::27::31::27:
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
بتمن تیم دلقک خان فکر میکنی چند تا از آلمان ( یک اروپایی نازنین دیگه ) بخوره ؟؟؟ :8:
چهار شنبه ساعت 30 دقیقه بامداد قیافتون دیدنیه :27::27:
واقعا........نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول جوکابونیتو رو ترکوندیم :دی
ایول :دی
خوشم اومد
نقل قول:تشکر از شما دوست عزیز که دیدن چهره های شاد ما اینقدر براتون مهمه :11:
نشون میدهید با اینکه طرفدار یک تیم خز هستین اما جنبه ی باخت رو دارین :27:
واقعا........نقل قول:
گوش کن عزیزم این دلقک رو میتونی با اون دلقک فیلم dark knight مقایسه کنی:27:نقل قول:
بتمن تیم دلقک خان فکر میکنی چند تا از آلمان ( یک اروپایی نازنین دیگه ) بخوره ؟؟؟
نوشته شده توسط amirarsalaan;5138648[SIZE=7
تو فیلم من سوسکش کردم تو فوتبال هم آلمان.:31:
حداقل 2 تا رو شاخشه.
اگه من بتمن هستم که میدونم کجا خفت جوکر رو بگیرم. ها ها:31:
جان خودم بعد گل دوم بابام خونه نبود برزیلی بود هر چی زنگ زدم جواب نداد
خیلی باحال بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالو شاد و خندانم من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوکر توی فیلم حال همه رو گرفت نامزد شهردار رو هم کشت که بتمن خیلی عصبانی شد.:8:نقل قول:
جوکر مثل فیلمش سوسک میشه.
تو فیلم من سوسکش کردم
نقل قول:من زیاد فیلم نمی بینم ، بیشتر به مستطیل سبز علاقه دارم و واقع بینانه اش این جوریه که تیم دلقک خان نمیتونه از سد اروپایی ها بگذره :41:[COLOR="Silver"]
میدونی که بعضی تیمها این روزها خز شدند :27:
همه فیلمهاشو دیدم دادا.نقل قول:
این فیلم یه قهرمان داشت.این جام هم یه قهرمان داره.:27:
محتوای مخفی: آف تاپیک
ببینید این دلقک خان اینجا هم ما رو به خنده میندازه.باید فیلم تحلیل کنیم.
[/COLOR]نقل قول:بر و بچ جون خودم نگاه کنید من حدسم درست دراومد :31: ایول فکر کنم جادوگر جام جهانی من باشم :27:
حمید حمید هم درست گفت دمت گرم :46:
دست هلندی ها درد نکنه حداقل به آرژانتینی ها خیلی حال دادین
نقل قول:امروز به برزیل حال دادیم دوست عزیز نه آرژانتین
تیم دلقک خان اگر بتونه بیاد بالا چند روز دیگه باید صبر کنید تا بهش یه حالی بدیم :11:
چه حالی میخوای بدی!تا فینال بیاین بالا به چشم من شما کاپ گرفتین و مزخرفترین جام جهانی تاریخ رو ثبت کردین هلند با این بازی کم میتونه بیاره!
آخه نه شما جوکابونیتو بازی میکردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه حالی میخوای بدی!تا فینال بیاین بالا به چشم من شما کاپ گرفتین و مزخرفترین جام جهانی تاریخ رو ثبت کردین هلند با این بازی کم میتونه بیاره!
اون فوتبال دلربای برزیل رو به محضر ظهور نهادین شما 4 تا موقعیت 100 در 100 گل نداشتین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چی بود شما بد تر ما بودین برا همین هم حذف شدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر شما هم مهم نیست
مهم قهرمانیه
بعدا تو تاریخ نمی نویسن هلند با مزخرفترین بازی جام رو برد
درضمن به نظر شما مزخرفه !
مینویسین هلند با افتخار قهرمان شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم زیاد ناراحت نباش !
وای چقدر خوشحالم . امروز یه پیرهن اورجینال با شماره 11 از داییم که تو هلنده ساکنه بردم قراره دو ماه دیگه برام بیاره . گفت پسر 90 یورو پولشه گفتم دیگه شرمندتم شرطیه که بستی . شرط گرفته شده پس داده نمیشود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . بهش گفتم اینجا 70 درصد تو نظرسنجی گفته بودن برزیل قهرمانه ولی همشون ضایع شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت اتفاقا اونجا هم مردم خودشون 60 درصد رای داده بودن که برزیل قهرمانه گفتم بابا چه همبستگی دارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . بچه محل روبن ایناس قرار برن درخونه مادر پدرش تو بی-دم بهش تبریک بگن که مثل اینکه پدر و مادرش رو هم برده آفریقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبـــریک به همــه دوستــان هلندی :7:
شــروع بازی انگار بازیکنان هلند تحت تاثیر برزیل قرار گرفته بودند و اون اعتماد به نفس رو نداشتند ، ولی به مرور این باور پذیری ایجاد شــد.خوشحالم که به هر حال جبــران تمام این بدشانسیهای هلند تو سالهای اخیر در اروپا و جهان شـــد.
=================================
پسر اینجا چه توپی رو گــرفت این stekelenburg عزیز.بهتر از این نمیشد این ضربه رو زد و واکنش فوق العاده stekelenburg .این اگه گل میشد کارمون تموم بود.
:27:
ببینید این روبن چطوری این آقایون تکنیکی برزیلی رو دست انداخته!! حــالا روش خطا کردنا ، بعد این روبینیو اومدو دو ساعت رو سرش چرت میگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روبــن خوب بازی رو شــروع نکرد ولی نیمه دوم خوب بود.خیلی خوب.
و مــرد بــا فکر و با درایت ایــن بــازی...
دمت گرم.دم همتون گرم...
نقل قول:
ها ایول میگم نمیشه بگفتی 2 تا غیر اورجینال بیورد یکیشم واسه من ؟! :دی
ایول :دی
هلند کشور زیبایی هم هست
میگم بگو یه عکس اختصاصی وی ه مصابحه بکنه باهاش :دی
آقا قضیه چی بود؟این آخر بازی سه تا موقعیت صد در صد گل رو نزدن اینا واسه چی؟!
خیلی جالب بود !
سه تا موقعیت صد در صد بودا...ولی گلش نکردن ؟!
نه نمیشه اورجینال بیشتر دوست دارم آخه بوی روبن رو میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . این قلابیها اینجام هست دیگه ! .نقل قول:
آره همینطوره پر از لاله های نارنجیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو کوچه پشتیشونه . اونجا خونه پدر و مادرشه . خودش هم تا 3 سال پیش اونجا زندگی میکرد ولی دیگه زندگی نمیکنه ولی خیلی میاد سر میزنه اونجا . چند دفعه دیدتش . اگه دیدش میگم بکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعلا که سر روبن خیلی شلوغه دارن میرن برا قهرمانی .
مثل روز روشن بود که نمی خواستن اصلا گل بزنن حالا نمیدونم چرا ولی چه حرصی میخوردم من سر اون صحنه ها همچین بازی میکردن انگار که مثلا 3-4 تا گل جلو هستن و اصلا براشون مهم نیست ولی اگه می خواستن بزنن برزیل لوله میشد . مدارا کردن خیلی مردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها ديديد درست گفتم.
بعد از ظهري امير ارسلان پرسيد چي پيشبيني ميكني؟
گفتم 1-2 ميبريم:8:
واي خيلي خوشحالم ازين كه انتقام 98 هم گرفتيم.اونموقه من باختيم گريم گرفت.
ايشالا اين دغعه ديگه جام واسه خودمونه.
آقا اين فردوسي پور چه سوزشي گرفته بودش:27:.
وااااااااای هرچی برزیلیه دور و بر ما همچین موش شدن...
قبل از بازی هی کری میخوندن...
بگو صدا از دیوار درمیاد از اینا در نمیاد :27:
اما مشكلات تيم رو فراموش نكنيم:
1_ جان هايتينگا
2- عدم تمركز داخل محوطه ي جريمه ي حريف
اين 2 مساله حل بشه قهرمانيم.رو گل هم هايتينگا مقصر بود.داشت اون جلو گل ميچيد:21:
این که چیزی نیست !
صدا از سوسک های خونه ما در میاد از این برزیلیا در نمیاد !:31:
[PHP]آقا اين فردوسي پور چه سوزشي گرفته بودش.[/PHP]
خدایی بی انصافی نکن دیگه فردوسی پور همیشه طرفدار فوتبال اروپایی بوده تو این بازی هم اینطوری بود
تبریک میگم
امیدوارم قهرمان بشید
واقعا دمتون گرم این برزیل رو فرستادید خونش
توی فوتبال هیچ چی مثل حذف شدن برزیل منو خوشحال نمیکنه
کلا بازی بعدی تیم خیلی خوبهنقل قول:
1_ جان هايتينگا
2- عدم تمركز داخل محوطه ي جريمه ي حريف
مخصوصا این نیگل د یانگ نیستش
خیلی خوبه
همش پاس عقب میده
جاش ون در وارت بزاره
خوبه
هیتینگا الان خیلی خوبه
تو بازی با روسیه یورو 2008 سر تیم رو برید !
به نظر منم فردوسی پور طرفدار هلند بودش!! من تعجب می کنم اینا میگن سوخته بنده خدا!
الانم گلي كه خورديم اين مرتيكه نبود سر جاش.1بار ديگه دقت كنيد و ببينيد گل رو.هايتينگا رو ببينيد.نقل قول:
سلام. با تاخیر چند ساعته تبریک میگم.خیلیییییییییییی حال داد.3 ساعت تمام داشتم خوشحالی میکردم!ایشالا فینالم همینجوری باغیرت و خوب بازی کنن
ای ول به قدرتمندترین تیم جهان که برزیل رو فرستاد خونشون
هلند قهرمانه و دلقک خان باید مثل دونگا اشک بریزه
وااااااااااااااااااااای چه حالی داد.(من الان تازه هیجانزده شدم).بالاخره ما هم جام میبریم .یوووووووهووووووووووووو
ایول هلند ، چه خوب شد این برزیل باخت ، دلم خنک شد:31:
تبریک به هلندی ها . و تبریک بابت حذف مغرور بزرگ برزیل !
آفرین بر هلند...
مبارکتون باشه