به بازیکن ساحل عاج گفتنقل قول:
محتوای مخفی: 1
دوربین هم نشون داد تو صحنه آهسته
Printable View
به بازیکن ساحل عاج گفتنقل قول:
محتوای مخفی: 1
دوربین هم نشون داد تو صحنه آهسته
پژمان جان..نقل قول:
من میمیرم برای جشن....:31:
نگو، یاد بازی اول آلمان افتادم خیلی حال داد خیلی.....:31:
جشن قهرمانی روکاملا مفصل برگزار خواهیم کرد!!!برنامه های ویژه ای تدارک دیدم:27:
راستی نگفتی اون بچه سوسول(رونالدو)چی گفت؟جان من بگو یه خورده بخندیم:27:
ای بی ادب:13:نقل قول:
بیخود نیست اینقدر منفوره:19:
پیش به سوی قهرمانی, برزیل هم که ... چی بگم اخه اگه آلمان با کره شمالی بازی می کرد دست پایین یه دو جین گل میزد(نقطه ویر گولم میذاریم اصلا هر چی ژرمنا بگن)
هنر آلمان همینه از تیم های درجه دو وسه خوب وراحت نتیجه میگیه.نقل قول:
این جام هم پر از تیم های درجه دو وسه است.
پیش بسوی قهرمانی
میگم کاش قبل از کلمه ی برزیل یه نقطه ای , ویرگولی چیزی میذاشتی! این جوری یه کم بدآموزی داره:31:نقل قول:
نقل قول:
حتما گفته FADAYE U
بعضی وقت ها که میرم تاپیک های دیگه یه سر بزن حالم بد میشه!!!
مخصوصا تاپیک کره شمالی نمیدونم اونا چه منطقی دارن.......از چی دفاع میکنن.... واقعا اعصاب خردکنن...
تاپیک فقط تاپیک مخصوص آلمان
آلمان با تمام وجود دوستت دارم
تازه تو بین این جور تیما کره شمالی خوب خوبشه چون جلوی برزیل بد بازی نکرد من موندم تو تاپیک استرالیا چه خبره :27:نقل قول:
جان پژمان دیشب خیلی متاثر شدم.رفتم توی تاپیکی که یه مقاله درمورد زندگی کره شمالی نوشته بود روخوندم.بعد حرف ها وچرت وپرت های باقی دوستان توی تاپیک اصلی کره(عمومحسن)رو خوندم....
شانس اوردم از شدت عصبانیت مانیتورم رونشکوندم!!
خیلی باید(ح...ی...و...ن)باشیم از تیمی مثل کره شمالی با اون مردم مظلومش حمایت کنیم،که پیروزی های این تیم گرزی بشن روی سر خود ملت کره بخوره.
تصمیم دارم دیگه توی تاپیکشون نرم.....
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
حاکم مطلق فوتبال جهان..
هم او که حکومت برازنده اوست...آلمان
راست میگیا..! الان منم برای اولین بار رفتم تو تاپیکشون اون چرندیاتو خوندم در حدود 2489 نیوتون بهم نیرو وارد شد! این طرف مث اینکه خیلی قاطه! منم دیگه نمیرم اونجا:19:نقل قول:
بیا درموردش حرف نزنیم.شاید بتونم راحت تر فراموشش کنم.:13:
مرتیکه گوسفند...:13:
راستی پژمان..
بازی هندوراسه.....ببینیم چکار میکنن این دیوانه ها:27:
آرزو ميكنم يواخيم لو پس از جام جهاني سرمربي تيم ملي باقي بماند
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از تاگس اشپيگل، لوكاس پودولوسكي اظهار داشت: اميدوارم يواخيم لو پس از بازي هاي آفريقاي جنوبي نيز مربي ما بماند و بتوانيم زير نظر او كماكان به فعاليت ادامه دهيم.
اين عضو تيم اف.ث.كلن كه چهار سال قبل بعنوان پديده جامجهاني 2006 معرفي شد در محل اردوي تيمش افزود : لو، مربي مسلط و ريزبيني است كه به تمام جزئيات كار تيم ملي و حريفان آشنايي دارد. ما مي توانيم با او به مدارج عالي برسيم.
اين بازيكن 25 ساله افزود: بحث در اين رابطه در شرح وظايف من نيست و به فدراسيون فوتبال برميگردد؛ اما به عنوان يك عضو تيم ملي آرزو مي كنم قراردادش را تمديد كند و همچنان سرمربي ما بماند.
يواخيم لو از چهارسال قبل زمام امور تيم كشورش را برعهده گرفت و همراه با آن به مقام نايب قهرماني اروپا رسيد. وي هنوز برنامه خود را براي ماندن يا ترك تيم پس از جام جهاني مشخص نكرده است.
مطبوعات و رسانه های استرالیا : تیم ملی آلمان درس فوتبال به ما داد
دویچه وله : شکست سنگین ملی پوشان فوتبال استرالیا مقابل تیم ملی آلمان مطبوعات استرالیایی را نیز شگفت زده کرده است.
ملی پوشان فوتبال آلمان شامگاه یکشنبه در نخستین دیدار خود در جام جهانی ۲۰۱۰ به دیدار استرالیا رفتند. شاگردان یواخیم لو در این دیدار در برابر تیمی صف آراستند که به اعتقاد کارشناسان مانع غیر قابل عبوری نبود با این حال نباید دست کم گرفته میشد.
تیم آلمان در این دیدار به رهنمود های سرمربی خود به خوبی عمل کرد : گل در دقایق نخستین، کنترل بازی و استفاده از موقعیت ها. بازی حساب شده آلمان در این دیدار پرگل ترین مسابقهی جام ۲۰۱۰ تا زمان خود را رقم زد.
این برتری بی چون و چرای آلمان واکنش های مختلفی در رسانه های بینالمللی داشت تا جایی که مطبوعات استرالیا نوشتند "تیم ملی آلمان درس فوتبال به ما داد"
آخ نگو که دوباره یادش میفتم حالت تهوع بهم دست میده.:2::2:.:2::2::2::2:نقل قول:
آقایون اونجا چه قدر خوشخیالن خداییش.:18: آقا اومده با تمام جدیت و قاطعیت هم صد تا پست داده و هم تو امضاش گذاشته کره شمالی قهرمان جام جهانی!!!!!!!!!!!!!!!!! :19::19::19::19::19::19:
اخه آدم خندش میگیره. به قول یه بنده خدایی:27: !!! ننه جون منم میدونه که کره شمالی شانسی برا قهرمانی نداره.!!!:41:
تیمشون باخته بازم کم نمیارن و دست میذارن رو چرندیاتی مثل غیرت بازیکنا و تلاش و اشک شوق کسی که گل زده.:2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تونی شوماخر دروازه بان اسبق آلمان خواهان ادامه حضور سرمربي تيم كشورش شد
به گزارش خبرگزاري فارس توني شوماخر كه در جام هاي جهاني 1982 و 1986 از دروازه ژرمن ها مراقبت كرد، در برنامه تلويزيوني شبكه دوم آلمان گفت : به نظرم در اين مقطع بهتر است يواخيم لو در مقامش باقي بماند.
وي به عنوان كارشناس اين برنامه افزود : با حضور او در راس كادر فني، روح تازه اي به فوتبال آلمان دميده شده است . تيم ملي به سمت جوان گرايي و بهاي بيشتر به استعداد هاي جوان حركت كرده است.
وي در برنامه صبحگاهي اين شبكه گفت : از تئو سوآنسيگر رئيس فدراسيون درخواست مي كنم مقدمات ادامه حضور يوآخيم لو را به عنوان سرمربي فراهم كند تا همچنان شاهد حضور استعداد هاي ديگر در تيم ملي باشيم و بيش از پيش به شرايط مطلوب نزديك شده و افتخار كسب كنيم.
لو چند ماه قبل با فدراسيون كشورش بر سر دستمزد درخواستي كشمكش داشت و ادامه حضور خود را به كسب توافق نهايي پس از جام جهاني موكول كرد.
مسوت اوزیل یکی از استعداد های جهان فوتبال در قرن حاضر است
دویچه وله : هورست هروبش مربی تیم ملی جوانان آلمان حضور تا کنونی بازیکنان آلمان در جام جهانی را با بهترین عبارات ستود. او حتا مسوت اوزیل را با لیونل مسی، بهترین فوتبالیست جهان مقایسه کرد. او اوزیل، هافبک وردربرمن، را یکی از استعدادهای فوتبال در قرن حاضر خواند.
هویلی لِمکه، مدیر سابق باشگاه وردربرمن و سفیر ورزشی سازمان ملل، هم به نقش اوزیل در زمینه انتگراسیون اشاره کرد. به گفته او، این بازیکن ترک تبار میت واند الگویی برای تمام خارجی تبارانی باشد که در جامعه آلمان زندگی می کنند، اما هنوز نمی دانند به کدام جامعه تعلق دارند.
مسوت اوزیل به دلیل درخشش در نخستین بازی آلمان در برابر استرالیا (۴ بر صفر به سود آلمان) بار دیگر در کانون توجه فوتبال دوستان، به ویژه در آلمان قرار گرفت.
بلاخره تعدادپیشبینیهای درستم شد3:31:
هرچند گندزدم:41:
باید حداقل 8می بودم...
کلی تمرین کردم،اردوبودم،مربی،تدارکا ت و.........:27:
اسپانیا گل خورد!:16::16::16:
هیتزفیلد:40:
خیلی وقت بود کنار زمین ندیده بودمش
راست میگی..نقل قول:
میبینی قدرت مربیان آلمانی رو...
اسپانیای قهرمان! :39:
مثل اینکه هیتلر بقیه کشور ها رو تهدید کرده که در صورت قهرمانی بهشون حمله می کنه!:27:
تنها deutschland:33:
من اوتمارو خیلی دوست دارم:40: هنوزم مثل اون موقع کارش درسته..یادش بخیر یه زمانی تو بایرن بود باهاش زندگی میکردیما..:41:
سلام وای چقدر حالش بده ببرینش تیمارستان اوخ ببخشید بیمارستان داش میترکید از حسادت این مزدک
مزد آنست جان برادر که کار کرد
واقعا کار شده بود رو بازیکانای سوئیس و فقط یه آلمانی میتونه تیم رو اینطوری بسازه
ای قهرمان, ای جیگر ,ای از آلمان بهتر. به زور گزارش میخواست تیم اسپانیا رو قهرمان جلوه بده
سرمربي تيم ملي آلمان هافبك بازيسازش را مورد ستايش قرار داد
سايت گل : آلماني ها در اولين بازي شان در جام جهاني بسيار خيره كننده ظاهر شدند و موفق شدند با ارائه يك بازي برتر، 4-0 استراليا را شكست دادند. مسوت اوزيل، بازيساز جوان آلماني ها يكي از بهترين بازيكنان اين بازي بود و يواخيم لوو، سرمربي تيم ملي آلمان، به شدت تحت تاثير بازي اين بازيكن قرار گرفته است.
او در مصاحبه با خبرنگاران گفت :" مسوت بازيكني است كه كاملا با ايده هاي من هماهنگ است. او در سطح بسيار بالايي بازي مي كند. او مي تواند به راحتي توپ را از آن خود كند و سپس يك موقعيت مناسب به وجود بياورد. او بازيساز تيم است و مي تواند پاس هايي بدهد كه دفاع حريف را به هم بريزد.
او بايد در زمين مراقب پاهايش باشد. براي تبديل شدن به يك بازيكن در سطح جهاني به پيشرفت بيشتري نياز دارد و بايد براي چند سال متوالي در سطح بالا بازي كند. اما بي ترديد مسوت اوزيل مي تواند از پس آن بربيايد."
اوزيل نه تنها سرمربي تيمش را شگفت زده كرد، بلكه موجب تحسين ميروسلاو كلوزه، مهاجم باتجربه ژرمن ها نيز شد.
" ما هميشه به دنبال يك شماره 10 بوديم و اكنون آن را پيدا كرديم. مسوت در تيم آلمان اين پست را از آن خود كرد. او واقعا يك نعمت براي ماست."
یه دوره کامل همه بازی کردن.. تا الان بهترین بازی و نتیجه برای آلمان بوده... امید وارم تا آخر جام
این طوری پیش بره..
اين گزارشگرها هم تا الان حسابي ضدحال خوردن ها . همه شون تيمهاي محبوبشون گند زدن .
البته هنوز واسه پيش بيني زوده و همه شانس دارن . بازي دوم و سوم بيشتر معلوم ميكنه .
راستي ركورد sms بازي آلمان هنوز پابرجاست و هر چي اين مجري كانال سه مردم رو تشويق ميكنه كه ركورد زده بشه نا اميد ميشه /
فقط ...آلمان
فقط ...آلمان
سایت گل : میروسلاو کلوزه مطمئن است که اگر آلمان با انگلیس در دور یک هشتم نهایی بازی کند، آنها با ضربات پنالتی پیروز خواهند شد. آلمان بهترین عملکرد را تا حالا در جام داشته است و استرالیا را چهار بر صفر برده، در حالی که انگلیس یک بر یک مقابل آمریکا متوقف شده است.
او میگوید : اگر با انگلیس بازی کنیم، می دانیم که اگر کار به ضربات پنالتی بکشد ما پیروز میشویم. مهاجم 32 ساله بایرن می گوید انگلیس تیم باکیفیتی دارد و تساوی مقابل آمریکا بخت آنها برای صعود را کاهش نداده است : آنها تیمی بسیار قدرتمند هستند و بازی با آمریکا خیلی ذهن آنها را درگیر نکرده است. بارها شده تیمی جام را بد آغاز کند و در نهایت قهرمان شود.
کلوزه درباره رقابت دو تیم می گوید : ما بارها با هم بازی کرده ایم. شکست پنج بر یک مقابل آنها در مرحله مقدماتی جام جهانی 2002 هنوز ما را اذیت میکند. البته جام 1966 هم هست. اما مطلقا دلیلی برای ترس نداریم. چرا باید بترسیم؟ از بازی با استرالیا باید دیده باشید که آماده هستیم در این جام تا مراحل بالا پیش برویم. ما تیم خوبی هستیم، مربی فوق العادهای داریم و بسیار کارآمد بازی می کنیم. اگر انگلیس هم روبروی ما قرار بگیرد، آماده هستیم.
ولی فکر کنم هیتزفیلد اصالتا سوئیسی باشه ها .
اینقد ایتالیا گند زده مزدک خودشو چسبونده به اسپانیا که اینم بدجوری پوزش زده شد .نقل قول:
وای ی ی . عجب کابوسی شدش اون بازی برا من. هیچوقت یادم نمیره :41: .نقل قول:
اون بازی رو خیابانی گزارش میکرد و وقتی که شوت اول رو ریوالدو زد و الیور نتونس کامل بگیرش و بعد اون رونالدوی :2:با اون موهای مسخرش:2:، گل کرد تویو ، خیابانی یکی از حرفای خوشگل در طول زندگانیش رو زد و گفت : وقتی کان نمیتونه تویی رو بگیره ، یعنی اون توب قابل مهار نبوده . اگه یه حرف درس تو زندگیش زده باشه ، همین بوده .
و این صحنه ی دردناک :
راستی میگفتن انگشت دست الیور توی اون بازی شکست . کسی میتونه کامل قضیه رو روشن کنه ؟ سر همون صحنه ی گل بوده ؟!
البته الیور 1 بارم یه گل بد از روبرتو کارلوس خورد (باشگاهی) . فکر میکنم بدترین اشتباهش روی همین گل بوده و در بقیه طول عمر دروازه بانیش فوق العاده بوده .
من از یوآخیم لو خیلی خوشم میاد، لعنتی عجب ابهتی داره!
در مورد گزاشرگرها و مجری ها باید بگم که از جاودانی خیلی بدم میاد، همیشه ضد آلمان بوده، خیلی هم چرت میگه.البته اکثرشون چرت میگن.
من فکر می کنم آلمان از برزیل تا الان سرتر بوده، نظر به اینکه آلمان در مقابل تیمی 4 تا گل زد که برزیل به زحمت تونست یک دهم اون تیم (کره ی شمالی)رو ببره.
ادیت- ^^ اون بازی که منو داغون کرد.الیور خیلی اشتباه کرد.
اتمار هیتزفلد آلمانیهنقل قول:
این اشتباه گزارشگران کم سواد ایرانیه که یه مدت به اشتباه می گفتن سویسیه
اتمار متولد جنوب آلمان در نزدیکی مرز سویس هست و چند سالی هم در فوتبال سویس فوتبال بازی کرده و مربی گری کرده
منبع ویکی پدیا:
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9%88%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B1_%D9%87%DB%8C%D8%AA%D8%B3%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AF
دقیقا...اتری هاگل هم آلمانی بود که با یونان ترکوند.نقل قول:
پیام یواخیم لوو به بازیکن هایش!!!!
(فان شی خ لوین نایخ شوس ولماین بخشیف سغاخ شین فاین)(زبون شیرین آلمانی:31:)
ما قهرمانیم پس قهرمانانه رفتارکنید،قهرمانانه بازی کنیدوقهرمانانه هم پیروز شوید
پیش بسوی قهرمانی
آلمان و صربستان اجازه تمرين قبل از بازی را ندارند!!!
به گزارش وبسايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ايران،تيم ملی آلمان و صربستان اجازه تمرين در ورزشگاهی که قرار است بازی بين اين دو تيم برگزار شود را ندارند.
امروز مسئولين فيفا اعلام کردند که به علت بارش شديد باران،وضعيت زمين مساعد نيست و اگر اين دو تيم در اين ورزشگاه برای آمادگی تمرين کنند،کيفيت چمن ورزشگاه بسيار پايين خواهد آمد و برای بازی آمادگی نخواهد داشت.
اين تصميم باعث اعتراض هر دو تيم به کيفيت پايين برگزاری بازيها در اين دوره جام جهانی همراه بود و فدراسيون فوتبال آلمان امروز طی نامه اي اعتراض خود را به اين تصميم به فيفا اعلام کرد.
همچنين يو آخيم لو،سرمربی تيم ملی آلمان در مصاحبه اي اعلام کرد که اين تصميم به ضرر هر دو تيم است و اين مسئله نشان از کيفيت پايين سطح برگزاری جام جهانی دارد.
---------- Post added at 04:07 AM ---------- Previous post was at 04:06 AM ----------
بهترين بازيکنان دور اول بازيهای گروهی جام جهانی آفريقا
به گزارش وبسايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ايران،اولين دور بازيهای جام جهانی در مرحله گروهی به پايان رسيد و بهترين بازيکنان اين دور در پستهای مختلف اعلام شدند که به شرح زير است:
دروازه بان:
ديگو بناليو(سوئيس)
مدافعين:
مايکون داگلاس(برزيل)
وينستون ريد(نيوزلند)
گابريل هاينسه(آرژانتين)
هافبک ها:
رافائل مارکز(مکزيک)
اوزيل(آلمان)
پارک جی سون(کره جنوبی)
کلينت دمپسی(آمريکا)
مهاجمين:
الانو(برزيل)
لوکاس پودولسکی(آلمان)
کيسوک هوندا(ژاپن)
زنده باد آلمان معظم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنده باد عقاب های سپید اروپا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنده باد پر افتخار ترین تیم قاره ی اروپا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اگه راهی بود ، کل صفحه رو از تشکر پر میکردم واست.
روحم شاد شد از این دست به قلمت _ عجب دست به موسی داری:46:_
از بچه های کوچه شنیدم : علت نزدن ماتیوس،پنالتی را همی آسیب دیدگی کفش بود ای صنم
شنیدم چون کفشش مشکل داشته ،عوضش کرده بوده واسه همین نزده. درسته یا 20 سال سرکار بودم؟
نمیدونم چرا این دوره بازهای آلمان افتاده روزایی که فرداش امتحان دارم؟!!
بازی با صربستان باید دیگه ابهت اصلی آلمان رو نشون بدن و اگه بتونن مثه استرالیا تیم صربستان رو هم خفه کنن دیگه همه مثه چی میترسن از آلمان.. گرچه الانم می ترسن... مخصوصا این انگلیسی ها که با یه بازی بد خودشون رو باختن : دی
دوست خوبم منم آرزوم همینه . البته کلوزه تو بازی بعدی 12 گله میشه.فعلا مث کلیزمن 11 تاییهنقل قول:
15 تا هم قبوله:31: