امشب کیا میان .
؟؟
Printable View
امشب کیا میان .
؟؟
امشب برنامه پخش نمیشه
اقای جیرانی هفته پیش گفت
فکر میکنم به خاطر اینکه توی هفته قبل اتفاق خاصی رخ نداده که بخواد بحث کنه
دیشب چی شدش
من ندیدم
فیلم بدرود بغداد رو چه شکلی نقد کردش فراستی؟
سلام
فراستی از 4 ستاره به این فیلم هیچ ستاره ای نداد!!
دیشب نتونستم ببینم ! بحث در مورد انحلال خانه سینما بود ! مثل چند تا سبزی توش هستن !!!!
جایی تکرار نمی کنن ؟! مثل برنامه 90 که جام جم تکرار می کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حامد کمیلی شب گذشته درباره کارنامه کاری اش با فریدون جیرانی در برنامه هفت به گفت و گو نشست.
به گزارش سحام حامد کمیلی در این مصاحبه که شب گذشته از شبکه سه سیما پخش شد، گفت: “الآن فرصتی هست که من از مردم عذرخواهی بکنم چون فیلم هایی از من دیدند که از من انتظار نداشتند. در یک سال اخیر فرصتی پیش آمد که من کارنامه کاری ام را در این مدت مرور کنم. در این مدت من فیلم هایی بازی کردم. ممکن هست انتخاب های من غلط بوده یا شرایط دیگری پیش آمده باشد.”
اشاره حامد کمیلی به بازی وی در فیلم “پایان نامه” بود که با واکنش تند مردم روبرو شد.
پایاننامه فیلمی ایرانی به کارگردانی حامد کلاهداری و تهیه کنندگی روحالله شمقدری و با بازی حامد کمیلی، بهاره افشاری، کامران تفتی، چکامه چمنماه، نیما شاهرخشاهی و با حضور داریوش ارجمند، محمدرضا شریفینیا، احمد نجفی و جمشید هاشمپور است.
این فیلم به حوادث پس از انتخابات بحثبرانگیز ریاست جمهوری ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ میپردازد. ابتدا شایع شد بازیگر اصلی فیلم لیلا اوتادی است و در نقش ندا آقاسلطان بازی میکند.
تنها سه ساعت پس اعلام خبر بازی لیلا اوتادی در نقش ندا، خبرگزاری فارس، در گفتوگویی با لیلا اوتادی این خبر را تکذیب کرد. او اخباری را که دربارهٔ بازیاش در فیلم پایاننامه در نقش ندا آقاسلطان منتشر شده بود کذب محض خواند.
تنها ساعتی پس از انتشار این خبر اعتراض مخالفان در شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک و بالاترین آغاز شد. صفحه مخالفان لیلا اوتادی در شبکه اجتماعی فیس بوک تنها در کمتر از هفت ساعت به سه هزار عضو رسید.
جواد شمقدری، معاون سینمایی وزیر ارشاد، در مورد خبر ساخت فیلمی دربارهٔ ندا آقاسلطان گفت داستان پایاننامه را خوانده و ربطی به موضوع ندا آقاسلطان ندارد.
امیر آقایی نیز که قرار بود در این فیلم بازی کند به دلیل تغییر نسخه اولیه فیلمنامه از بازی در این فیلم انصراف داد. نام سارا خویینیها نیز به عنوان بازیگر این فیلم اعلام شد که او نیز از بازی در پایاننامه خودداری کرد. پایاننامه در روزهای ابتدایی اکران عمومی خود با شکست تجاری مواجه شد.
کد:
http://caffecinema.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4599:1390-10-16-23-10-09&catid=34:news-iran&Itemid=58
شما از کجا فهمیدی که منظورش فیلم پایان نامه بوده ؟نقل قول:
بهتر نیست که بگید شما دوست دارید منظور ایشون فیلم پایان نامه باشه ؟:27:
آره منم فکر میکنم منظورش اون فیلم مثلا کمدی خزعولی بود که بعد از پایان نامه رو پرده ها رفت و کلا 20 میلیون فروشش بود !نقل قول:
نقل قول:
تو فیلم دلقک ها هم بازی کرده بود ؟ درسته؟
شایدم منظورش این فیلم بوده .
100% منظورش فیلم پایان نامه بوده...شک ندارم..:46:نقل قول:
شما از کجا فهمیدی که منظورش فیلم پایان نامه بوده ؟
بهتر نیست که بگید شما دوست دارید منظور ایشون فیلم پایان نامه باشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وگرنه کسی که فیلمی بازی میکنه و فروش نمیکنه..هیچوقت نمیاد بگه من اشتباه کردم که تو فلان فیلم بازی کردم و عذرخواهی بکنه...
بیشتر سعی میکنه یه کاری کنه مخاطب اون فیلم و نقشش رو فراموش کنه..
درست شده مثل قضیه رضا رویگری که یه ویدیو داد گفت منو ببخشید اگر اشتباهی کردم یا تو یه فیلمی بازی کردم که مردم خوششون نیومد.. ( که منظورش اخراجی 3 بود..)
بعد دید گندش درآومد..سریع اومد گفت آره منظورم اخراجی های 3 نبوده ..!!!! همین جوری عذرخواهی کردم !!! :18:
این نشون میده فشار ها و واکنش های منفی افکار عمومی روی این افراد بخاطر بازی در این نقش ها بسیار زیاد بوده است
کد:www.youtube.com/watch?v=KGaRsO2vdzM
نقل قول:
مطمئنم ادامه این بحث به انتخابات منجر میشه پس بهتره همینجا تمومش کنیم . :20:
هر کسی میتونه هر جوری دوست داره برداشت کنه .
همین الان حامد کمیلی تو برنامه شبکه ایرانیان گقت منظورش همون پایان نامه بود!
احــــــــسند.....;)نقل قول:
همین الان حامد کمیلی تو برنامه شبکه ایرانیان گقت منظورش همون پایان نامه بود!
منم همین الان اومدم اینو بگم...!! :20:..البته غیرمستقیم اشاره کرد که منظورش اون فیلم بود..
ولی دمش گرم خودش گفت فقط به یک دلیل توی برنامه هفت اومدم...و اونم این بود که از مردم عذرخواهی بکنم....
این عذر خواهی ها چه فایده دارهنقل قول:
ولی دمش گرم خودش گفت فقط به یک دلیل توی برنامه هفت اومدم...و اونم این بود که از مردم عذرخواهی بکنم....
مثل اینه که من بزنم دهن دماغ یکی را له و لورده کنم بعد بیام بگم عذر میخوام مردم هم به خوبی و خوشی فراموش کنن و ختم به خیر بشه
این جور افراد و فیلم هاشون را باید تحریم کرد (البته منظورم بیشتر اونایی است که اسمشون را نبر شدن)
مردم باید این جور افراد را بایکوت کنن جوری که اگه تهیه کننده و کارگردانی خواست بره سراغ این افراد بدونه که خیلی از مردم دیگه به تماشای فیلمش نمی یان
درسته ولی بازم خیلی بهتر از کسانی هست که عذر خواهی هم نمیکنن !نقل قول:
این عذر خواهی ها چه فایده داره
کسی فیلمشو داره اپلود کنه؟نقل قول:
امشب چهارشنبه ساعت 11 شب(اواخر برنامه) خلاصه گفتگوی تلفنی رو نشون میده..نقل قول:
کسی فیلمشو داره اپلود کنه؟
بخش هایی از گفتگو حامد کمیلی با شبکه ایرانیان ، در خصوص فیلم پایان نامه و...
کد:http://s2.picofile.com/file/7245136020/hemed_komeyli.wmv.html
تو برنامه دیشب تیزر پخش میکرد که تو سایت هفت نظرسنجی برای فیلمهای فجر هست و جایزه میدن . کو پس؟ کسی اطلاع نداره؟..
آقا دیشب راجع به گلدن گلوب و فرهادی حرفی زدن یا باز سکوت؟
بله امیر جان، صحبت شد، جایزه گرفتن فرهادی هم با سانسورهای مورد نیاز (:دی) پخش شد (در ابعاد 3gp :27:)نقل قول:
یه منتقد آوردن و یه سری صحبت شد که تو تاپیک جدایی نادر از سیمین هست
دیشب جیرانی از پسر الیور استون سئوال میکنه: " شما تو امریکا برنامه راجع به سینما در تلویزیون دارید؟"
بنده خدا یادش رفت چندتا کانال تلوزیونی تو دنیا هست
دیشب دیگه شورشو در آورده بودن وقت گفنگو با پسر استون
همش حرف سیاسیو - هالیودیسمو و ... میزدن !!!
نمیخوان قبول کنن بهتر سینما در حال حاضر تو دنیا هالیووده
ولی از این آقای باغبانی خیلی خوشم میاد کلا معلومه خیلی سرش میشه
امشب که فرزاد حسنی مهمون برنامه بود خیلی جالب بود. جیرانی بهش گفت تو باید روی صندلی من باشی، ولی اونجایی. حسنی هم با تعریفش از فراستی و ... یه جورایی مشکوک می زد. البته کاملا معلومه که انسان پاچه خواری نیست، ولی خب... از حرکات و تیکه های حسنی، می زد که بالاخره مجری هفت می شه.
بعد اینکه وقتی جیرانی بهش گفت ایشالله باز هم بازی ازت می بینیم، به جیرانی گفت ایشالله تو فیلم خود شما بازی کنم و جیرانی هم خیلی جدی گفت آره آره حتما! چرا نگران این تعارف ها نیستن ملت؟!
صحبت های هاشمی (دیشب) راجع به جدایی واقعا عالی بود... لذت بردم... + دیالوگ های بین او و جیرانی هم واقعا ماهیتی کمدی داشت! خصوصا سره سرمایه گذاران پیشونی سفید. : دی
کسی لینک دانلودی ازش داره؟
آقا کسی ویدئوی سوتی جیرانی رو تو هفت دیشب داره؟:31:
محتوای مخفی: توضیح سوتی : دی
حیف که خنده بازار هشت رو حذف کرده و الا سوژه ای بود! : ))
البته در کنار اینا بحت نسبتا خوبی رو با شمقدری داشت.:20:
+
گزارش مردمی بغض یاد "چه کسی امیر را کشت" رو زنده کرد... و بخش نقد فیلم دیشب و بده بستون های حسنی نسب و فراستی راجع به فیلم ها و البته داوری جشنواره خیلی عالی بود./
کلاً هفت پیشرفت بسیار قابل توجهی داشته ...
الان جیرانی دیگه از اون حالت تمسخر برانگیز اوایل فاصله گرفته و حرفهای تر شده ...
حرفاش معقول تره و گاهی در مقابل مسئولین و برخی مهمونا به صدای اعتراض سینمامون هم تبدیل میشه ...
البته مدیریت زمانش، حداقل در بیان، خوب نیست. وسط حرف منتقد بیست بار تکرار میکنه که یه دقیقه وقت داری، سی ثانیه وقت داری .... کل رشتهی افکار طرفو پاره میکنه
تو قطع کردن به گزارشها هم بسیار آماتور عمل میکنه ! فراستی یا منتقد مهمان دارن بحث بسیار مهمی رو انجام میدن، یهو دقیقاً وسط حرفای طرف، میگه بریم گزارشو ببینیم برگردیم !!
خب مرد حسابی وایسا حرفش تموم شه، وحی منزل که نیست !!
فراستی ادبیاتش بهتر شده و نگاهاش نسبیتر از گذشته است ...
اون هم کمی از تندروی ناشی از مقایسهی تمام فیلمها با بهترین شاهکارهای ژانر خودش فاصله گرفته (با این حال هنوز خیلی کار داره)
نکتهی بسیار مثبت هفت در دوران جشنواره، حضور منتقدان مهمان و بحثهای بسیار خوبشون با فراستی است که اغلب هم با هم موافقن، چون فیلمها چندان بحثبرانگیز نیستن ... (تا جایی که یادم میاد فقط امیر قادری سر پل چوبی با فراستی مخالف بود که اون هم دیالوگ بینشون خوب بود)
نیما حسنینسب، خسرو نقیبی و محمد باغبانی فوقالعادهان ... از خوشفکرترین منتقدا هستن و با وجود جوانی، اما بسیار بامعلومات و حرفهای به سینما نگاه میکنن ... ترکیبشون با مسعود فراستی بسیار دلنشین و دیدنی میشه، به نحوی که کل 9 روز گذشته، من تا خود 3 نصفه شب بیدار موندم تا بحثهاشون رو کامل دنبال کنم. حتی پدرم هم که اهل سینماست، اما سینمای روشنفکری و بحثهای بسیار تخصصی سینما باب میلش نیست، تا آخرین لحظه میشینه و برنامه رو به دقت نگاه میکنه ...
گزارشهای مردمی، مصاحبهها و پوشش تقریباً کامل جشنواره بسیار قابل تقدیر و ستودنی است ...
اما هنوز ضعفهای زیادی در این برنامه وجود داره که امیدوارم کم کم برطرف بشه ...
در کارهای گرافیکی، به خصوص فونتهای به کار رفته، ولهها، Openning ها و از این دست، مشکلات فراوانی دارن. گاهی ابتکارات تو ذوق میزنن (مثل "دو تصویر همزمان" کردن گزارشهای مردمی که باعث کوچیک شدن تصویر مصاحبه شونده میشه. این مورد دربارهی مردم چندان اهمیتی نداره، اما تو مصاحبه با هنرمندا هم این کارو انجام میدن! خب زیرنویس که نمیذارین! حداقل بزرگش کنین بفهمیم دارین با کی مصاحبه میکنین! )
در پایان، ای کاش همهی روزهای سال، جشنواره بود !
جدی اینو گفت ؟ من صحنه رو دیدم ولی صدای تلویزیون کم بود متوجه نشدم چی گفت !نقل قول:
بنده خدا آخر مصاحبه با شمقدری وقتی ببنندگان رو دعوت کرد که برن کلیپ ببنن، از صندلی بلند شد (میکروفون قطع نشده بود) و گفت: "آخ آخ من برم دستشویی!"
شاید خیلی مربوط به تاپیک نباشه
ولی دو شب گذشته که فزاد موتمن (کارگردان بیداری) به برنامه ی هفت اومده بود،
با عینکش شدیداً برام یادآور مارتین اسکورسیزی بود :دی
امسال فیلم هایی که ازشون خوشش میومد و تعریف می کرد هم بیشتر از پارسالهنقل قول:
از
ضد گلوله
روزهای زندگی
قلاده های طلا
گشت ارشاد
خوابم میاد
تعریف کرد مخصوصا 3 تای اولی
و فیلم هایی رو هم که خیلی کوبید یکی نارنجی پوش بود یکی هم برف روی کاج ها
در مورد بقیه فیلم ها نقدش معتدل بود
ای خاک بر سر شبکه 3 با این کارهاشون
داشتم هفت رو میددیم
یکتاناصر که بحثش تموم شد جیرانی گفت آیتم بعدی نقد کلی جشنواره با حضور فراستی و یکی دیگه که اسمش رو خوب نشنیدم
بعد در حالیکه آیتم تازه اکران ها پخش میشد، به ناگه وسطش شبکه 3 برنامه رو قطع کرد و گزارش ورزشی رو پخش کرد!!!!
آخه دیوانه ها بازی فوتبال 2.3 هفته پیش مهم تر بوده که وسط برنامه هفت یهو رفتین سراغ اون
این چه کاریه اخه
تا کی توهین به شعور مخاطب؟؟؟
این رفلکس بود به صحبتهای تلفنی ...
کدوم صحبت های تلفنی؟نقل قول:
من 20 دقیقه رو ندیدم تقریبا.اخر مصاحبه با یکتا ناصر دوباره رسیدم
تو اون 20 دقیقه چی شده مگه
تو تلفن چه صحبتی شده بود؟
فکر کنم منظورش صحبتهای بهروز افخمی بود. که انتقاد کرده بود از قانون سینما و جلوگیری از دخالت قوهی مقننه در مسائل هنری که برخود سختگیرانهتر رو باعث میشه. البته انتقادهای بیپایان جیرانی و فراستی از شمقدری هم به نظرم بیتأثیر نبود. وقتی برنامه نود با اون همه طرفدار یه بار وسط حرفهای فردوسیپور قطع میشه و میره تو پخش، دیگه هفت که عددی نیست!نقل قول:
چرا هفت قطع شد؟
به گزارش ایسنا، پخش برنامه «هفت» شب گذشته به طور ناگهاني متوقف شد. برنامه «هفت» كه جمعه شبها روي آنتن شبكه سه ميرود، شامگاه گذشته حوالي ساعت دو بامداد به صورت ناگهاني و بدون پايان يافتن اين برنامه، قطع شد تا برنامه «گزارش ورزشي» جايگزين آن شود.
برنامه «هفت» در حالي بدون اطلاع قبلي به ناگاه قطع شد كه فريدون جيراني، مجري برنامه اعلام كرد كه در ادامه شاهد نقد فيلمهاي جشنواره با حضور مسعود فراستي و امير قادري خواهيم بود، اما در ادامه بدون هيچ توضيحي، برنامهي «گزارش ورزشي» براي مخاطبي كه ادامهي آيتمهاي «هفت» را انتظار ميكشيد، به روي آنتن رفت.
علت قطع ناگهاني برنامه «هفت» در شب گذشته، اشتباه منشي صحنه اعلام شد كه تايم دو ساعت و ۲۸ ثانيهاي برنامه را دو ساعت و ۲۸ دقيقه اعلام كرده بود؛ بر اين اساس زمان برنامه «هفت» توسط دستاندركاران اين برنامه حدود ۲۸ دقيقه بيشتر از كنداكتور شبكه سه سيما برنامهريزي شده بود.
در نتيجه برنامه «هفت» طبق كنداكتور شبكه سه قطع شد و «گزارش ورزشي» جايگزين آن شد.
قطع برنامههاي زنده شبانه پيش از اين هم در تلويزيون سابقه داشته است؛ به طوري كه برنامهي «نود» نيز چند بار به دلايل مختلف قطع شده و نيمه تمام مانده است.
ايسنا
خوب اقلا می تونستن از پخش به جیرانی خبر بدن که بیاد چند ثانیه بگه متاسفانه وقتمون تموم شد خداحافظ.نقل قول:
یعنی واسه همینم وقت نداشتن؟
یعنی اینقدر شعورشون پایینه؟
داداش اینا دارن دروغ میگن ! شما چرا باور میکنی !!!نقل قول:
ببینید این چه برنامه مهمی هست که حتی علت قطع شدنش موضوع خبر خبرگذاریها میشه.
امیدوارم دیگه از این کارها نکنند وگرنه ممکنه گروه شب بیدارها عصبانی شده به کوچه بریزند و بقیه رو بیخواب کنن!
ما حتی از کلمات خارجیها به شیوه خودمون استفاده میکنیم مثلا یک کلمه میسازیم به اسم هالیوودیسم تا خارجیها رو به تعجب بندازیم!
این هنر پیشه (شان استون) حتی از اینکه ما فیلمهایی رو میبینیم که اون حالا باید بخاطر بازی کردن در اونها طلب مغفرت کنه تعجب زده است.
شایعه ها حکایت از این دارد که یک عشق سوزناک آمیخته با عرفان نشات گرفته از یک گوشه رمزآمیز سرزمین ما این جوون رو به سمت اسلام هدایت کرده.
یک مثال نقیض دقیقا در مورد گرافیک : شما به روی هم قرار گرفتن طرح سیمرغ جشنواره روی دیوار شیشه ای پیشزمینه روی بدن مهمان دقت کردین؟ لذت بردم!نقل قول:
در کارهای گرافیکی، به خصوص فونتهای به کار رفته، ولهها، Openning ها و از این دست، مشکلات فراوانی دارن. گاهی ابتکارات تو ذوق میزنن
نقل قول:
من در مورد هالیودیسم حرفی نمیزنم ولی میخوام بپرسم به نظر شما مسلمان شدن شان استون سیاسی بوده؟