اینجا در مورد آیپد 2 هم بحث میشه؟!
مشکلات آیپد 2 چیه؟
امکان داره ارزانتر بشه؟از ایران نمیخوام بخرم از UK قصد دارم بخرم
Printable View
اینجا در مورد آیپد 2 هم بحث میشه؟!
مشکلات آیپد 2 چیه؟
امکان داره ارزانتر بشه؟از ایران نمیخوام بخرم از UK قصد دارم بخرم
دوست عزیز....آیپد ۲بدون جیلبریک یعنی سنگ...مگر اینکه پول داری وبرنامه بخری که من یکی ندارم....الان نخر...قیمتش خیلی زیاده....اصلا به صرفه نیست برای تبلت
خب آیفون و آیپاد هم باید جیلبریک بشه!
مموری ریدر نداره؟
متوحه منظور من نشدین.....هنوز جیلبریک براش نیومده....:13:
نه...مموری ریدر نداره ولی یه چیزی داره به نام کمرا کانکشن کیت....
خب چکار میکنه این کمرا کانکشن کیت؟!
همون ارتباط تصویری هست؟
خب جیلبریکش مشخص نیست کی میاد؟
با سلام
من چند وقتی هست دنبال خرید یه تبلت هستم. بهترین چیزی که تعریفش رو شنیدم ipad2 هست. دختر خالم تابستون از آمریکا میاد میتونه برام بیاره از اونجا. چند تا سوال ابتدایی داشتم:
1- چه نرم افزار هایی پیش فرض روش نصبه؟ آیا میشه نرم افزار های دیگه راحت بهش اضافه کرد؟ نرم افزاراش پولیه یه کرک شده هم هست؟
2- من چون کارم مهندسی هست آیا نرم افزار هایی برای نمایش فایل های Autocad نمایش و ویرایش word excell power point هست براش نه؟
3- استفاده از اینترنتش راحته یا نه؟ با این اینترنت ایران که فیلتر هست چکار باید کرد؟ آیا V.P.N روش نصب میشه و کار میکنه یا نه؟
4-باهاش راحت میشه چت کرد؟ نرم افزارهای skype va yahoo mesenger مثل ویندوز روش هست؟ میشه نصب کرد؟ آیا قابلیت های این نرم افزار ها مثل نسخه های موبایلیشون هست یا مثل نسخه های ویندوزیشون؟
5- راحت میشه فیلم و سریال ریخت روش یا باید تبدیل بشه فرمت های مخصوصی؟ همه فرمتی رو پخش میکنه مثل Dvd (Vob), divix, mkv
6- از سایت های با زبون فارسی، زیرنویس فارسی سریال ها و تایپ فارسی میشه استفاده کرد یا نه؟
7- در کل وسیله ای هست که بشه راحت باهاش کار کرد؟ میتونه جای لپ تاپ رو بگیره ( تو کار با اینترنت و گاهی فیلم و سریال دیدن نه اجرای برنامه های سنگین) یا وسیله ای هست لوکس؟
8-و در آخر به نظرتون برنامه های اندروید بیشتره و نصبشون راحت تره یا برنامه های اپل ( مث cad, office , زبان فارسی ...) ( مثلا گالکسی سامسونگ یا ziio creative)
ممنون میشم جواب بدین
کمرا کانکشن کیت خوبیش اینه که میتونید دورینتون رو با کابل به آیپد وصل کنید وعکس هاتون رو بریزین توش...
بر فرض جیلبریک میشه رو مموری کارت هم چیز های دیگه ریخت ووارد آیپد کرد....دقت کنید وارد آیپد کرد...نه اینکه آیپد از رو مموری بخونه اونو...
مثلا یه فیلم رو بریزین رو مموری ...ممور ی رو در کمرا کانکشن کیت وصل میکنید....با فایل منجر اون فیلم رو وارد آیپد می کنید....تو برنامه پخش فیلم مثلا ؟buzz palyer....سپس اون فیلم رو آیپد شما تو برنامه هست ومیتونید فیلم رو ببینید...
مثل فلش مموری پی سی نیست که از روی همون فلش یه چیزی رو بخونه...بلکه حتما باید وارد یه برنامه ای بشه وحافظه آیپد....
دوست عزیز جواب همه سوالات شما بله هست......نقل قول:
فقط یکمی دردسر داره....یعنی نمیشه انتظار داشت دقیقا مثل لپتاپ نیاز های روز مره رو برطرف کنه ولی تا حد ۸۰درصد حله:20:
خیلی جالبه ، 1 میلیون و خورده ای خرج میکنید که بهترین تبلت رو بخرین بعدش حاضر نیستین 50 تومن پول بدید و باهاش نرم افزار اورجینال تهیه کنید.نقل قول:
دوست عزیز....آیپد ۲بدون جیلبریک یعنی سنگ...مگر اینکه پول داری وبرنامه بخری که من یکی ندارم....الان نخر...قیمتش خیلی زیاده....اصلا به صرفه نیست برای تبلت
اینجا ایران است.
مطمئنی فقط 50 تومنه؟!نقل قول:
خیلی بیشتر از اینا روو دستت خرج میذاره مگه اینکه استفاده تو بسیار محدود کنی...
خریدن 50 دلار تقریبا 65.000 تومان هزینه داره اگه دیگه خیلی نرم افزار باز باشید یه کارت 100 دلاری که حدودا 125.000 تومن میشه.نقل قول:
دیگه بهتر از اونایی هست که 100 تومن میگیرن و برنامه کرک شده میریزن :2:
اصلا هم بحث استفاده محدود نیست. به شخصه از چند نفر که اپل باز بودن پرسیدم برنامه کرک شده رو قبول دارید یا اورجینال و گفتن هر بار پکیج نرم افزار استفاده کردم مجبور شدم نصف بیشترشو پاک کنم چون بهشون نیازی نداشتتم.
بدون جیلبریک من کی برد به این خوشگلی رو از کجا بیارم هان؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیبرد عربی خود آیپد همه نیازها رو برطرف می کنه.نقل قول:
کسی جیلبریک کنه یا نکنه با خودشه ولی دیگه نیاز ضروری به جیلبریک برای کسی وجود نداره.
نکته همینجاست!نقل قول:
اگه خیلی نرم افزارباز باشید 100 تومن هزینه نمیکنید ، جیلبریک میکنید!
چون راه بسیار کم هزینه تریه.
کلا بحث استفاده از نرم افزار توو ایران پیچشای مخصوص خودشو داره!
اینجا کسی حاضر نیست واسه یه نرم افزار 20 تومن هزینه کنه چه برسه به 50 یا 100 تومن...
نمیگم عادت درستیه ولی فعلا شرایط همینه.
روو این قسمت صحبتی ندارم ، چون اصلا این کارو قبول ندارم!نقل قول:
خب چرا پکیج؟!نقل قول:
نمیشه جیلبریک کرد و گزینشی اپ نصب کرد که دیگه لازم به حذف نباشه:13:؟!
من نمیدونم چرا همه فکر می کنید فقط بچه های ایران جیلبریک می کنند.....:13:
ملت پول ندارن بریزن تو حلق اپل ....همین....دیگه ایران وآمریکا نداره که!!!
دوست من اتفاقا یک ریپورت از NPD نشون می داد در آمریکا حدود 3 درصد افراد جیلبریک می کنن، و در انگلیس کمتر از 1.5 درصد. و اتفاقا از همه افرادی که جیلبریک می کنن فقط حدود 5 درصدشون برنامه های کرکی نصب می کنن و دلیل اصلی جیلبریک رفع محدودیت هاست (FaceTime در 3G یا Wireless Sync و نصب کیبرد و ...)نقل قول:
این آمار هم مال زمان iOS 3 بود که سیستم عامل محدود بود، الان قطعا این آمار به مراتب پایین تره.
یعنی یه چیزی حدود 0.15 درصد (1.5 نفر از هر 1000 نفر) نهایتا سراغ برنامه های کرکی میرن.. متاسفانه تفکر شما کاملا اشتباهه، با خریدن برنامه پول رو به کسی میدید که برنامه رو نوشته نه به اپل. مثل وقتی بازی Xbox می خرید که پول رو به شرکتی میدید که بازی رو ساخته یا برنامه های کامپیوتر و ...
در دنیا این یه چیز کاملا جا افتاده است. کرک کردن نرم افزار مختص قشر خیلی خیلی محدودی است که اتفاقا مخرب پیشرفت اون پلتفرم هم هستن. قیمت پرنامه ها به حدی پایینه که مردم شرمشون میاد به خاطرش دزدی کنن. هیچ دزدی از سوپر مارکت آبمیوه نمی دزده.
مطمئنا اگه مردم به قول شما پول برنامه ها رو توی حلق این برنامه نویس ها نمی ریختن الان 375,000 برنامه در App Store نداشتیم. برنامه نویس ها برای رضای خدا و شاد کردن دل یوزرها وقت نمی گذارن که برنامه و بازی بنویسن.
اتفاقا توی همین ایران هم خیلی نرم افزاربازها هستن که گیفت کارت تهیه می کنن و برنامه ها رو می خرن. بحث کم و زیاد بودن خرجش نیست، بعضی ها یاد گرفتن که برای کیفیت هزینه کنن. توی همین فروم هم همچین افرادی داریم.نقل قول:
متاسفانه این جوی که نوی ایران حاکمه عملا اجازه نمیده حتی نصف امکانات iDevice ها استفاده بشه. مشکلاتی مثل تحریم و گرون بودن در درجه اول ، دیده شدن محصولات اپل به عنوان چیزای فانتزی و اشرافی و نداشتن اینترنت پرسرعت و همه جا در دسترس باعث به وجود اومدن این شرایط میشه و این طرز تفکر به وجود میاد که پول دادن بابت نرم افزار کار بیخودیه.:13:نقل قول:
اینجا کسی حاضر نیست واسه یه نرم افزار 20 تومن هزینه کنه چه برسه به 50 یا 100 تومن...
نمیگم عادت درستیه ولی فعلا شرایط همینه.
مطمئنا اگه خودت برنامه نویس بودی این حرف رو نمیزدی.نقل قول:
چون راه بسیار کم هزینه تریه.
وقتی با چند تا کلیک یه برنامه رو دانلود میکنی در حالی که هیچ هزینه ای پرداخت نکردی اگه تهش هم نرم افزار بیخودی بود پشیمون نمیشی ولی وقتی بخوای بخری اول کاملا مطمئن میشی که چیز چرتی نباشه یا نسخه Lite و Free رو اول میبینی و بعد میخری ، اینجوری هر نرم افزاری نصب میکنی برات موندنیه و این به نظر من گزینش واقعیه.نقل قول:
نمیشه جیلبریک کرد و گزینشی اپ نصب کرد که دیگه لازم به حذف نباشه؟!
البته این طرز فکر ریشه های بسیار عمیق تری داره ...نقل قول:
متاسفانه این جوی که نوی ایران حاکمه عملا اجازه نمیده حتی نصف امکانات iDevice ها استفاده بشه. مشکلاتی مثل تحریم و گرون بودن در درجه اول ، دیده شدن محصولات اپل به عنوان چیزای فانتزی و اشرافی و نداشتن اینترنت پرسرعت و همه جا در دسترس باعث به وجود اومدن این شرایط میشه و این طرز تفکر به وجود میاد که پول دادن بابت نرم افزار کار بیخودیه.
کسی که واقعا بدنبال چیزی باشه همه محدودیت ها رو کنار می زنه .
کسی که بخواد آیپد بگیره و حاضره حداقل 800 تومن هزینه کنه اونوقت حاضر نیست 50 تومن صرف خرید نرم افزار کنه ؟!
نقل قول:
بحث کم و زیاد بودن خرجش نیست، بعضی ها یاد گرفتن که برای کیفیت هزینه کنن
این ژست های متفکرانه و ایده آل رو خیلی دوست دارم...
ولی حیف که فقط ژستن!
==========
همگی با apptrackr آشنایی دارید...
البته روی صحبتم با فرد بخصوصی نیست ، کلا عرض کردم.
همین.
دوست من یه عده هستن که سراغش نمیرن.. من خودم بیشتر از 2 ساله کرک رو گذاشتم کنار و آیفون و آیپد و آیپادم اصلا جیلبریک نیستن، الان دیگه موسیقی و فیلم رو هم یا می خرم یا کرایه می کنم. برادر من هم همینطوره. محمد هم می دونم همینطوره و هیچ وقت آیپدش رو جیلبریک نکرد. دوستمون Ali هم همینطور و سه نفر دیگه هم همینجا هستن که مرتب گیفت کارت می خرن. برید ببینید بازار گیفت کارت چقدر داغه.نقل قول:
شاید در ذهن شما نگنجه وقتی چیزی رو میشه مجانی بدست آورد براش پول بدیم که به اینها می گید ژست، ولی خوشبختانه همه دنیا (و کم کم خیلی از ایرانی ها) مثل شما فکر نمی کنن.
البته روی صحبتتون با همگی اونهایی بود که به قولتون ژست می گیرن. منم به نمایندگی از همشون گفتم، سخت در اشتباهید. همیشه آزادید برید Apptrackr ولی امیدوارم در آینده به جای دوست داشتن این "ژست ها" بهشون اعتقاد پیدا کنید.نقل قول:
همگی با apptrackr آشنایی دارید...
البته روی صحبتم با فرد بخصوصی نیست ، کلا عرض کردم.
دوساله این برنامه رو دارید؟!نقل قول:
عمریه اینکارو انجام میدم.
منتها من کلی نگری میکنم.
چقدر شعار؟!
چون منو شما و 3 نفر دیگه با گیفت کارد خرید میکنیم پس همه چیز حله؟!همه ی مشکلات کپی رایتی که وجود نداره حل شده؟!
نمیدونم ، یا دید خیلی خیلی محدودی دارید یا خبر بیرونو ندارید...
واقع بین باشید.شما 3 نفرو میشناسی که با گیفت کارد اورجینال خرید میکنن من جماعتی رو میشناسم که کپی رایت هیچ محصولی رو رعایت نمیکنن چه برسه به چنتا اپ!
وقتی موضوع بحثو تعمیم بدی به کل اونوقته که این چهار خط صحبت معنی پیدا میکنه نه یه مقایسه بین چن نفر!
به قول معروف : "گفتن از خیلی چیزا ننگ ولی فک کردن به همون چیزا رسمه..."!نقل قول:
شما هم خیلی سخت نگیر ، اصلا نمیدونم چرا به خودت گرفتی که در جواب من خیلیها رو نمایندگی کردی...
دوست من،نقل قول:
عمریه کپی رایت رو رعایت می کنید درود بر شما... من همچین سعادتی نداشتم ولی دو ساله شروع کردم.
صحبت شما برای اکثریت صحیحه، من که نمی تونم اکثریت رو عوض کنم ولی هر کس نقش خودش رو داره. من کاری به مشکلات کپی رایت ندارم نقش خودم رو دارم انجام میدم. چون که اکثریت یک کاری رو انجام میدن دلیل نمیشه اون کار رو صحیح بدونیم یا به کسی که مخالف اون رو می گه حمله کنیم. این یک مغالطه است. کسی که متفاوت با اکثریت حرف می زنه باعث پیشرفت اکثریت میشه، کسی که خودش رو همرنگ اونها می کنه (یا سعی می کنه عقب موندگی اکثریت رو به خاطر کثرت به خودش تلقین کنه) باعث پسرفت خودش میشه. بد نیست پست قبلی شما رو مرور کنیم:
در پاسخ بحث ما این صحبت ها رو می کنید، خودتون می گید فقط ژست هستن، خودتون به ما می گید هممون با Apptrackr آشنایی داریم، و الان هم می گید کلی نگاه می کنید.نقل قول:
بله حق با شما اکثریت (نه همه) دارن کرک می کنن، و همشون اشتباه می کنن و حالا هم کم کم داره این فرهنگ جا میفته به خاطر افرادی مثل من و محمد و علی و ... که داریم دربارش حرف می زنیم. شما این ایده آل رو دوست دارید با تلقین به خودتون که این حرفهای ایده آل فقط ژسته (و اونهایی که این ها رو می گن خودشون هم ...) هیچ وقت به این ایده آل نمی رسید.
اونهایی رو نمایندگی کردم که شما بهشون تهمت ژست زدن زدید، چه اونهایی که اسم بردم و چه همه اونهایی که بین همون اکثریتی که شما نام بردید دارن گیفت کارت تهیه می کنن و هزینه برنامه هاشون رو میدن. این افراد زیاد نیستن ولی وجود دارن و اگه قراره این ایده آلی که شما هم دوستش دارید به وقوع بپیونده کلیدش همین افراد هستن.نقل قول:
به قول معروف : "گفتن از خیلی چیزا ننگ ولی فک کردن به همون چیزا رسمه..."!
شما هم خیلی سخت نگیر ، اصلا نمیدونم چرا به خودت گرفتی که در جواب من خیلیها رو نمایندگی کردی...
موفق باشید.
خب ، اصل صحبت همون بود که اون بالا نوشتم.اگه بخوام ادامه بدم وارد دور تسلسل شدم.
فقط یه مطلب!
چه مانوری روو این یه جمله که گفته بودم داده شده :
==========نقل قول:
این ژست های متفکرانه و ایده آل رو خیلی دوست دارم...
ولی حیف که فقط ژستن!
این نمونه هاشه :
والبته جالب اینکه تدریجا bold شدن!نقل قول:
وقتی چیزی رو میشه مجانی بدست آورد براش پول بدیم که به اینها می گید ژست
===
البته روی صحبتتون با همگی اونهایی بود که به قولتون ژست می گیرن.
===
امیدوارم در آینده به جای دوست داشتن این "ژست ها" بهشون اعتقاد پیدا کنید.
===
در پاسخ بحث ما این صحبت ها رو می کنید، خودتون می گید فقط ژست هستن
===
شما بهشون تهمت ژست زدن زدید
منبعد بیشتر حواسم هست به مطلبی که مینویسم ، کلا حساسیتو بالا بردم.
بازم میگم ، خیلی سخت نگیر:10:...
چه کنیم که Different Thinker هستی:31:!
LOL :دینقل قول:
پستتون سه خط مطلب داشت که سومی ساپورت دو خط بالا بود، روی همون دو خط اصلی هم مانور دادیم. :دی
در کل مخلصیم :10:
مگه جیربیلیک کردن چه مشکلی رو برای دستگاه بوجود میاره؟
مشکلی به وجود نمی آره.....دوستان عذاب وجدان دارن که کرک نصب نمی کنند....:27:
تا زمانی که بشینیم اینجا و برنامه کرک شده استفاده کنیم و مدادم داد بزنیم که چرا قانون کپی رایت رعایت نمیشه هیچ وقت قرار نیست چیزی درست بشه. همیشه تغییرات بزرگ اول از درون خود مردم به وجود میاد. تا ما نخوایم خودمونو تغییر بدیم هیچی درست نخواهد شد.نقل قول:
چون منو شما و 3 نفر دیگه با گیفت کارد خرید میکنیم پس همه چیز حله؟!همه ی مشکلات کپی رایتی که وجود نداره حل شده؟!
مطمئنی از لحاظ امنیت هم هیچ مشکلی به وجود نمیاد؟ چون سیستم عامل تقریبا میشه متن باز ...نقل قول:
مشکلی به وجود نمی آره.....دوستان عذاب وجدان دارن که کرک نصب نمی کنند....
اگه وجدان عذاب ندیده !! بعضی ها نبود شاید تا الآن اپل به هر طریقی بود خودشو مجبور میکرد و رسما وارد بازار ایران می شد.
این حرفو درباره آقا آرمان نزن که بهش نمیخوره :31:نقل قول:
نمیدونم ، یا دید خیلی خیلی محدودی دارید یا خبر بیرونو ندارید...
مثل اینکه نارنجی هم اینجا رو میبینه. حتما این مطلبو بخونید:
درواقع اگه گیر و گرفتی توو بحث رخ داده به خاطر اینه که دوستان من که یه سری واقعیتو بازتاب دادم یه جورایی مسئول دونستن!
مسئول واقعیت ها!
منتها من فقط واقعیتو مطرح کردم ، الزاما معنیش این نیس که خودم خیلی از کارا رو انجام میدم!
هدف من یه جورایی نشون دادن هردو سوی قضیه بود...
نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه؟!
راستش نه مجتبی جان :20: از صحبت های شما چیز دیگه ای برداشت میشد . اما خب بحثی که پیش اومد بد هم نبود و با نظرات مختلف مسایلی روشن شد که مفید بود در مجموع .
دوستان يه كمكي فكري به من بكنيد. من از اين 63 صفحه حداقل 60 صحفه اش رو خوندم اما غير از كل كل موتورولا و اپل و ... جواب خيلي سوالامو نگرفتم. من مي خوام يه آيپد2 بگيرم اما هنوز نمي دونم :
1- چجوري ميشه به آيپد فايل انتقال داد يا از روش فايل برداشت؟ ( يو اس بي نداره ديگه)
2- بالاخره آپپد 2 جيلبريك شد يا نه؟
3- سيم كارت توي ايران رو جواب ميده يا نه واسه edge
4- تو تهران بهترين جا واسه خريد كجاست؟
سلام
یه سوال این وسط
واسه تابستون که ایرانم :
اگه یه وی پ ی ان خوب داشته باشم اونوقت راحت میشه با گیفت کارت از سایت دانلود کرد بدون درد سر و راحت ؟
مشکل ای پی ایران هم حل میشه دیگه ؟ درسته ؟
مرسی
با سلامنقل قول:
زمانی که شما از وی پــی ان استفاده کنید همه محدودیت ها واستون برداشته میشه
بلکه دارید با یه سرور خارج از ایران در اینترنت میگردید
موفق باشید.
با لاخره میکرو سیم کارت ایرانسل هم اومد ....حالا....... همه دست :8::31:--------------------------------------------------------
اینم اطلاعاتش از سایت ایرانسل:
یک خبر خوب برای آن دسته از شما مشترکین ایرانسل که از مدلهای پیشرفته گوشیهای تلفن همراه استفاده میکنید...
میـــکروسیمهای ایرانسل
نسل جدید سیم کارت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراکز خدمات ایرانسل
با توجه به اینکه استفاده از نسل جدید گوشیهای تلفن همراه مستلزم دارا بودن سیم کارتهای مناسب این دستگاهها در سایز کوچکتر است، شرکت ایرانسل افتخار دارد این بار نیز با ارائه خدماتی برتر و متناسب با آخرین تکنولوژیهای روز دنیا، شما مشترکین عزیز را همراهی نماید.
در همین راستا، «میکروسیم»های ویژه ایرانسل، در اندازه کوچک و سازگار با گوشیها و ابزارهای نسل جدیدی همچون iPhone، iPad و ... به روشهای زیر در دسترس شما کاربران عزیز و علاقهمندان فناوریهای جدید قرار گرفته است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فروشندگان مجاز ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وب سایت ایرانسل ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
برای مشاهده فهرست فروشندگان مجاز میکروسیم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.
قیمت انواع این سیم کارتهای نسل جدید به شرح زیر میباشد:
لطفا توجه داشته باشید که شماره تلفن همراه، به صورت خودکار توسط سیستم انتخاب خواهد شد.
با آخرین تکنولوژیها همراه شوید، ما در کنارتان هستیم!
شما مشترکین ایرانسل که دارای گوشیهای نسل جدید بوده ولی پیشتر یکی از سیمکارتهای معمولی ایرانسل را خریداری نمودهاید میتوانید از طریق مراجعه به مراکز خدمات ایرانسل و یا یکی از فروشندگان مجاز این شرکت، برای تغییر نوع سیمکارت خود درخواست داده و سیم کارت جدید تهیه نمایید.
اگر مایل باشید میکروسیم خریداری شده، توسط شرکت پست به شما تحویل گردد، مبلغ ۴۰.۰۰۰ ریال بابت هزینه پستی به قیمت میکروسیم اضافه خواهد شد.
ایرانسل، همراه همیشگی شما!
--------------------------------------------------------
حالا یه سوال هزینه میکرو کردن سیم های معمولی چنده؟
نقل قول:
بستگی به وجدان طرف داره ! از 1000 تومان تا 7000 :13:
حالا که همه سوالاشونو کردن منم یه سوال دارم :5: لطفا جواب بدین و پاس کاری نکنین منو! عین این شرکتا :41:
من تقریبا همه این صفحاتو خونم چند تا چیز حالیم نشد؟:whistle:
1)جیلبرک کردن چه فایده ای داره و چرا باید انجام بدیم و اگه انجام بدیم یا ندیم چی میشه؟
2)بالاخره آیپد wifi+3g ، wifi ، 3g نمیدونم اینا کدومشون سیم کارت میخوره؟ کدوم بهتره (من بخرم)؟کلا در کل فرق خاصی دارند؟یا نه؟
3)اگه آیپد چیزیش بشه (گارانتی داره؟ کجا میشه تعمیرش کرد؟و از این حرفا)
4)مرکز مرکزش کجاس که بشه با بهترین قیمت خرید و تمام لوازم جانبیش باشه؟
5)تو آیتونز برنامه رایگان هست.میشه دانلود کرد و ریخت تو آیپد؟(آیا باید جیل بشه؟)
6)اگه از این پک برنامه ها بخریم بدون مشکل میشه تو آیپد ریخت؟
7)بنظرم با آیپد نمیشه تماس برقرار کرد درسته؟تو مدل های مختلفش چطور؟
8)باید آن لاک بشه و نمیدونم از این حرفا؟
9)از اون کاورا اومده که میشه باهاش کتاب خوندو تایپ کردو اینا(برای آیپد1)همون که تو کنفرانس معرفی شد؟
10)ژیروسکوپ چیه؟
11)ipad 1 واقعا دوربین نداره؟
فک کنم زیادی زیاد شد ببخشید من و و لطفا جواب بدین ممنون.
احتمال ایجاد مشکلی هم هست؟نقل قول:
اولین و آخرینش به فنا رفتن سیم کارت هست.نقل قول:
ویدیو های زیادی توی یو تیوب راجع به این قضیه هست و قشنگ برات توضیح داده که چیکار باید بکنی لازم نیست بری پول بدی.
کد:www.yo-utube.com/watch?v=LebM5624Zfk
کد:www.yo-utube.com/watch?v=6B0G_qjebJY
دست گلتون درد نکنه :46: من کلی جواب سوالامو گرفتم اما دو تا سوال میمونه یکی اینکه تو آیپد میشه برنامه نویسی کرد ار جمله c++ , c , c# , visual basic یا نه و یه سوال هم اینکه این گیفت کارت و از کجا میشه گیر اورد و رنج قیمتاش چجوریاس؟چون بنظر من بیشتر میارزه:دی
[QUOTE=kayvanhendi;6138361]حالا که همه سوالاشونو کردن منم یه سوال دارم :5: لطفا جواب بدین و پاس کاری نکنین منو! عین این شرکتا :41:
من تقریبا همه این صفحاتو خونم چند تا چیز حالیم نشد؟:whistle:
1)جیلبرک کردن چه فایده ای داره و چرا باید انجام بدیم و اگه انجام بدیم یا ندیم چی میشه؟
2)بالاخره آیپد wifi+3g ، wifi ، 3g نمیدونم اینا کدومشون سیم کارت میخوره؟ کدوم بهتره (من بخرم)؟کلا در کل فرق خاصی دارند؟یا نه؟
3)اگه آیپد چیزیش بشه (گارانتی داره؟ کجا میشه تعمیرش کرد؟و از این حرفا)
4)مرکز مرکزش کجاس که بشه با بهترین قیمت خرید و تمام لوازم جانبیش باشه؟
5)تو آیتونز برنامه رایگان هست.میشه دانلود کرد و ریخت تو آیپد؟(آیا باید جیل بشه؟)
6)اگه از این پک برنامه ها بخریم بدون مشکل میشه تو آیپد ریخت؟
7)بنظرم با آیپد نمیشه تماس برقرار کرد درسته؟تو مدل های مختلفش چطور؟
8)باید آن لاک بشه و نمیدونم از این حرفا؟
9)از اون کاورا اومده که میشه باهاش کتاب خوندو تایپ کردو اینا(برای آیپد1)همون که تو کنفرانس معرفی شد؟
10)ژیروسکوپ چیه؟
11)ipad 1 واقعا دوربین نداره؟
1-نصب برنامه های کرک ونخریدن برنامه....وکاستومایزیشن دستگاه رو می بره بالا:دی
۲-دو نوع ایپد داریم که اونی که سیم کارت میخوره رو میگن سه جی...اونی که نمیخوره رو میگن وای فای
۳-تو ایران هستی گارانتی معنی نداره
۴-مرکز خاصی نداره...پایتخت وعلایالدین
۵-بله تو اپ استوز بزنامه رایگان هم هست ونیازی به جیلبریک نداره ولی اکثر برنامه های خفن پولیه
۶-باید جیلبریک کرده باشین که برای آیپد ۲هنوز نیومده
۷-نمیشه...ولی هکر ها قولشو دادن
۸-از ایزان میخری حله...
۹-کدوم کاورا؟
۱۰-سنسوری که حرکت در راستای محور z رو هم تشخیص میده
فک کنم زیادی زیاد شد ببخشید من و و لطفا جواب بدین ممنون.
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
۱۱-واقعا ندار
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
تو آیپد فعلا برنامه ای من سراغ ندارم که بشه باهاش برنامه نویسی کرد....آموزش هست ولی بزنامه نویشتن نه...
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
گیفت کارت هم اینقدر گرونه که مجبور میشی جیلبریک کنی....ولی اگه خواستی سرچ کن فروشگاه سیب.....