نه این بازی شبکه آفلاین نداره.نقل قول:
Printable View
نه این بازی شبکه آفلاین نداره.نقل قول:
کسی تا حالا با پلیس درگیر شده.. ؟ سیستم چجوریه... فرار کنی امتیاز داره ؟ بگیرنت چی میشه؟ اصلا ارزش chaleng داره یا نه ؟
نقل قول:
من درگیر شدم از درودیوار میریزن سرت آره امتیاز هم داره هر ماشین پلیسی که به..... بدی امتیاز داره:31:
نه ارزش chaleng نداره
یه بار یکیشونو زدم از جاده پرتش کردم لای درختا، واستاد مثل گلابیا نگام کرد.. بعد رفتم زدم که از دره بندازمش پایین، یهو Traffic violation قرمز شد و ده پونزده تا پلیس ریخت دورم، تا اومدم ببینم چی شده یه خانم پلیسه پیاده شد و سه چهار هزارتایی جریمم کرد... ترسیدم....!!! فکر کردم الان ماشین یک و نیم میلیونیمو مصادره میکنه.. ظاهرا از قیافم خوشش اومده بود و به همون برگ جریمه بسنده کرد :46:
نقل قول:
آره پلیس هاش که خیلی گاگول هستند من تا الان همون یک بار باهاشون درگیر شدم چند تاشون رو شهید کردم بعد گرفتنم چوب کردن تو آستینم:31:
نقل قول:------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
نقل قول:ما که نفهمیدیم چی شد ؟؟!!! آخر داره یا نه ؟؟!!نقل قول:
نقل قول:
نه دوست عزیز بخش دونفره آفلاین نداره.
فرار از پلیس خیلی سخته!:31:نقل قول:
چون از روبرو میان بهت میزنن.
هر بار بتونی فرار کنی درجه outlaw زیاد میشه و اگه بازداشت بشی کلی باید جریمه بدی...
نقل قول:
آره فرار که از دستشون میشه گفت غیر ممکن هست چون قومی قبیله ای میریزن سرت:31:
ولی خیلی گاگول هستند باید چند بار بزنی به ماشین پلیس تا بیان دنبالت:27:
من با پلیساش 1600 دلار تو F.R.I.M جمع کردم.گله ای میریزن سرت ولی میشه در رفت...به درد FRIM میخوره که عین کره میره بالا
فقط جریمه میشی یا ماشین پاشینم ممکنه از دست بدی؟ مثل Most Wantedنقل قول:
نه فقط جریمه میشی!نقل قول:
دوستان لطف کنید کسایی که از بازی خیلی تو انلاین و افلاین جلو رفتن سیوشون رو برای PC بزارند تا ماشین هایی مثل Fxx . بوگاتی سوپراسپرت . آءودی R8 Spider و............باز کردن تو انلاین......................
چطوری میشه تو بازی آهنگ های دلخواه رو گذاشت؟
خب باید چندبار بزنی تا Traffic Violation پر بشه.:31:نقل قول:
ولی خیلی گاگول هستند باید چند بار بزنی به ماشین پلیس تا بیان دنبالت
من 4 بار درگیر شدم.1 بار فرار کردم با فراری!:27:
این ماشینا بازکردنی نیست.سیو هم فایده نداره!.وقتی لول کلاب بالا رفت سرور جایزه میده به کلابنقل قول:
دوستان لطف کنید کسایی که از بازی خیلی تو انلاین و افلاین جلو رفتن سیوشون رو برای PC بزارند تا ماشین هایی مثل Fxx . بوگاتی سوپراسپرت . آءودی R8 Spider و............باز کردن تو انلاین......................
باید عضو کلاب بشی تا بتونی این ماشین هارو برونی اونم با اجازه موسس کلاب!
اینطوری هم نیست ماشین رو تو آنلاین بدزدی بیاری آفلاین!:21:
آموزش استخراج موزیکهای Test Drive Unlimited 2 - pcنقل قول:
موزیکهای این بازی در فایل bigfile_RU_1.big قرار داره.
ایتدا فایل زیر رو دانلد کنید:
کد:
راهنماکد:http://www.speedy-share.com/nbpk5xscps9f/Ex_TDU2.zip.htm
> پس از دانلد، فایل بالا رو از حالت فشرده خارج کنید.
1. تمام محتویات فایل بالا رو داخل پوشهی اصلی بازی قرار بدید.
2. در داخل پوشه ی اصلی بازی، روی فایل quickStart.bat کلیک کنید تا استخراج آغاز بشه.
> استخراج کمی طول می کشه. پس شکیبا باشید!
> موزیک ها در پوشهی musics در پوشه ی اصلی بازی قرار می گیرند.
> در طول استخراج، پوشهای به نام out در پوشهی اصلی بازی ایجاد می شه که بعد از استخراج می تونید با خیال راحت پاکش کنید.
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
والا یکی یه سیوی گذاشت از خودش که 458 رو برای من باز کرد منظورم از باز اینه که اومد تو نمایشگاهش.........نقل قول:
خب کی سیو گذاشت بزار اینجا تا بقیه هم دانلود کنند:46:نقل قول:
بفرمایید:نقل قول:
[HTML]http://www60.zippyshare.com/v/85299402/file.html[/HTML]
458 چیه؟:31:نقل قول:
والا یکی یه سیوی گذاشت از خودش که 458 رو برای من باز کرد منظورم از باز اینه که اومد تو نمایشگاهش.........
فراری 458 ایتالیا!!!!نقل قول:
نقل قول:
آهان:31:
خب سیو رو بزار ما هم استفاده کنیم:)
R8 اسپایدرو که همین جوری هم میشه خرید دو ملیون جمع کن برو کازینو یه ملیون واحد پول کازینو رو بهت میده برو بخرش از اون وسط حالشو ببرنقل قول:
کسی نمیدونه توی VIP کازینو چه خبره ؟
عزیز کازینو آنلاین میخواد.........میشه با PC انلاین زد؟؟؟؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
صفحه ی پیش گذاشتم..........نقل قول:
آقا میشه، عجب ابلهی هستم من تا حالا به فکرم نرسیده بود !! لــــــول !نقل قول:
شما 2 میلیون جمع می کنی میری کازینو یه خانومه سمت چپت هست 2 میلیون میده به اندازه 1 میلیون ژتون میده بهت میری از اون وسط Buy رو میزنی بهت ماشینرو میده !!!
( من همین الان گرفتم :31: )
عزیز انلاین یا افلاین؟؟؟؟؟:20:نقل قول:
کازینو کجاست این پدرسوخته؟؟؟؟؟:21::8:
آفلاین دیگه !!نقل قول:
بیا این عکس هارو ببین می فهمی کجاست :
کد:http://up.--------.com/images/zftr3v25tuekpt7mygzq.jpg
کد:http://up.--------.com/images/kwsgtkae6l3jzqx60pm.jpg
کد:http://up.--------.com/images/tbqwu7n3lv43cty9p2i0.jpg
وسط یه مسابقه،مسابقه رو ترک کنی دیگه نمیتونی بعدا ادامش بدی؟!
اگه اینطوری باشه که بدبخت میشم:31:
از امکانات کازینو نمیشه تو حالت آفلاین استفاده کرد... مگر خرید اون آئودیه...نقل قول:
راستی همین ماشینه تو کازینو یه Time trail داره. من چند بار رکوردشم زدم ولی اتفاقی نیفتاد.. کسی میدونه این مسابقش واسه چیه؟
آقا ماشینم اسپرت میشه؟؟
عزیز منظور شما از اسپرت چیه؟؟؟؟نقل قول:
اگه منظورت بادی کیت باشه که فکر نکنم ولی اگه منظورت موتور ماشین هست که بله میتونید قدرتش و ترمز و وزن و رینگ و........... رو تعویض کنید تازه میتونید ماشینتون رو نقاشی هم بکنید!!!برای اسپرت کردن موتوری به فروشگاه های تیونینگ برو..............
قارداش میگم میشه نگو نمیشه دیگه میخوای عکس از آر 8 که سوارشم بزارم , بی کار که نیستم دروغ بگمنقل قول:
نمیشه بری اون جا بازی بکنی ولی میشه رفت پول داد آر 8 خرید یا قاقالی لی خورد و لباس خرید
اولا قارداشت رو درست کن تو پستت ببینم چی میگی؟؟؟؟درضمن من کی گفتم نمیشه و مگه بحثم با شما بود اخه؟؟؟؟:13:نقل قول:
واقعا لذت میبرم وقتی میبینم که دوستان جواب سوال من رو میدننقل قول:
اگه منظورت Give up هست که می تونی وسط مسابقه Give up کنی و بعدا بری مسابقه بدی!نقل قول:
کم کم دارم به جاهای آنتی اعصاب می رسم توی هاوایی:31: این آموزش رانندگی کلاس C چرا اینجوریه؟ یه ماشین قراضه داده اصلا قابل کنترل نیست انتظار معجزه داره من که کم آوردم توی اون قسمت گریپ... کسی رد کرده؟ کل تست کلاس C رو؟ توی منطقه 4 هست... گفتم از پائین ترین کلاس شروع کنم که از همه اش بدتره انگاری!
من همه ی لیسانس هارو گرفتم و همه ی مسابقات رو هم رد کردم، کاپ ایبیرا رو هم گرفتم فقط مونده مسابقات B3 High هاوایی...نقل قول:
من فقط سر لیسانس A2-3 و A1( بیشتر همین A1 ) داشتم کیبورد رو گاز میزدم که خوشبختانه رد شد رفت پی کارش :31: ( تو اینترنت سرچ کنید خیلی ها گفتن رد کردن لسانس های A2-3 و A1 با کیبورد کار غیر ممکنیه ولی من با این که دسته هم دارم با کیبورد رفتم تا مشتی بر دهان استکبار جهانی کوبونده باشم:18::31: )
این لیسانس C هم یادم نمیاد زیاد توش گیر کرده باشم!
به نظر منم خیلی ...پیچه :21: تستش!!!!!!نقل قول:
اصلا چیزی به اسم لاستیک انگار تو ماشین وجود نداره و داره با رینگ خالی رانندگی میکنه که همش سر میخوره!!!!!!:41::41::13::13:
از این بدتر هم میشه:31:نقل قول:
A2 و A1 هم همینه
هی میری تو دیوار!
راه حلش برای سر نخوردن اینه که سر پچ گاز و ترمز با هم نگیر.پیچ رو بدون گاز دادن برو (همراه جهت)
یه نیش ترمز بعد بدون گاز رد کن پیچ رو....
(منم با کیبورد رفتم.این خارجی ها چه سوسولن:27:)
نقل قول:
اگه منظورت Give up هست که می تونی وسط مسابقه Give up کنی و بعدا بری مسابقه بدی!
اگه Give up کنی باید تموم مسابقات رو از اول بری!
اما اگه از کاپ بیای بیرون بعدا میتونی رسیوم کنی
یه راه واسه پول جمع کردن پیشنهاد کنید(بیزحمت)
بجز بردن مسابقات
راستی از کجا بدونیم که مسابقات به فلان ماشین نیاز دارن؟!
الان 128هزار پول دارم که یه فولکس دستمه
چطوری از کاپ میان بیرون!؟نقل قول:
اگه Give up کنی باید تموم مسابقات رو از اول بری!
اما اگه از کاپ بیای بیرون بعدا میتونی رسیوم کنی
راستی چطوری میتونم یه ماشینم رو بفروشم؟!
نقل قول:
خیلیا شاکین که بعد از انجام مسابقات دیگه راهی برای پول در آوردن نیست...البته فکر کنم بشه با دوباره گرفتن کاپ ها پول گرفت... امتحان نکردم
تو Stat مسابقه نوشته
برای بیرون اومدن از کاپ برو توی یه فروشگاه
هر وقت گاراژ پر شد یه منو میاد بالا که میگه جا نداره
همون موقع هر ماشینی خواستی بفروش