اگه بیشتر از یه بلندگو باشه استریو بهش میگن حالا منم نمی دونم یکیه یا دوتاست ولی هرچی باشه صداش فکر نکنم آنچنان بلند باشه که گوش عالمیان را کر کند!:46:نقل قول:
Printable View
اگه بیشتر از یه بلندگو باشه استریو بهش میگن حالا منم نمی دونم یکیه یا دوتاست ولی هرچی باشه صداش فکر نکنم آنچنان بلند باشه که گوش عالمیان را کر کند!:46:نقل قول:
به نظر من کیفیتش بالا و بلندی اش متوسط باشه بسهنقل قول:
مگه میخوایم دیسکو راه بندازیم ؟:31::8:
چند خط از رویو یکی از تسترها که جدیدترین ان8 دستش بوده
تکه قرمز بالا رو دقت کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Excellent manufacturing quality. The top and bottom is made of high quality plastic. The menu button does not need a lot of pressure (hopefully much less than the N97 – something akin to camera shutter when pressed halfway – capacitive keys next time please Nokia) Rather bright screen, very responsive Being on later firmware, this N8 is very fluid, and no lags All widgets running on N97/N97 mini will work on N8 Cambo mentions something about a transition effect (I don’t know if he’s referring to the exceedingly DULL fade in fade out – FIX THIS NOKIA!) HDMI demo of TRON was excellent Confirming Ahmed360′s comments N8 plays DivX videos – (hurray! Perfect combination! No need for 3rd party players, like N900 this turns your N8 into a portable video player. Hook up your N8 VIA USB to go to access your DivX library without the need to transfer over to N8, then connect N8 to TV via HDMI out!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما با چه سنگ محکی فهمیدی که این مجله مجله موبایله؟ اینجوری که فرمودی معلومه که اصلا رنگ مجله رو ندیدی!:41:نقل قول:
جسارته ها ولی اگه جراتشو داری این رو زنگ بزن به نشریه عصر شبکه و مشخصات خودتو بگو بعد بگو که مجله شما موثق نیست!:31:
پدرآمرزیده عصر شبکه مجله موبایل نیست که اطلاعاتش افتضاح باشه!!!
بلکه اکثر مجله های موبایل که تو ایران چاپ می شن پر از اشکال و ایراد و بیشتر واسه چاپیدن پول مردم چاپ میشن!
من یکی به مجله عصر شبکه ایمان دارم این مجله در مورد کامپوتر و بعضی وقتها دوربین عکاسی و موبایل هستش. این مجله جنبه آموزشی و اطلاع رسانی داره! تا حالا حرف بی ربطی از این مجله ندیدم!
علی جان ما چاکریم
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
نه عزیزم واسه این میگم که وقتی تو جیبته و از خیابون تو اون شلوغی و سر وصدا رد میشی بتونی به راحتی صدای موبایلتو خوب بشنوی! من از اون دسته آدمایی هستم که اصلا با بلندگوی موبایل آهنگ گوش نمی دم! چون اصلا فاز نداره.:8:نقل قول:
علی جان من عاشق ان 8 هشتم و فکر کنم از اولین کسانی باشم که بعد افت قیمتش اونو بخرم وسر هر چی بحث می کنیم تو این کلوپ واسه یادگرفتن مطالب و یاد دادن مطالبی هستش نه واسه کل کل کردن یا تو سر مال زدن!
اینو گفتم تا دیگه مشگلی پیش نیاد!
باقالى مى کاريم:نقل قول:
خب اينجا دو بحث طول موج و فرکانس مطرح هست!
اگه صدا توى يک فرکانس خاص باشه بيشتر گوش بهش اهميت ميده تا صداى بلند اطراف!
اين رو خودمون تست کرديم و نتيجه داد!
يکم سخته درک کردنش! خب هر چى باشه صداى اطراف بلنده!
ولى قدرت خداست توى گوش انسان!
...
بخاطر اينکه اسپم مانند نباشه:
حالا با اين فاصله کم ميشه استريوش رو درک کرد؟ خيلى باحاله !
باتشکر
باتشکر
واو ... فوق العادست ... با این پلیر ها به جایی نمی شد رسید ...!نقل قول:
N8 plays DivX videos
نقل قول:
مجید جان بحث سر اسپیکر مونو و استریو نیست
بحث سر اینه که ان8 2 تا اسپیکر داره نه یکی
اگه بیشتر از 1 اسپیکر داشته باشه ولی اختلاف محل نداشته باشند (تو یک جا باشند) طبق تعریفی که استریو داره نمیتونه استریو باشه
اما ممکنه کیفیت و بلندی خوبی داشته باشه
که اگه اینطوری باشه بدک نیست
در تایید گفته برخی دوستان:20:
صدای استریو صدایی است که از دو یا چند کانال صوتی مستقل تشکیل شده و مانند شنیدن صداهای طبیعی توسط گوش انسان، هنگام پخش این حس را القاء می کند که صدا ها از جهات مختلف شنیده می شوند. بر عکس صدای مونو که روی یک کانال ضبط می شود و صدا ها بدون القای حس جهت خاصی، در مرکز شنیده می شوند.
استریو یعنی:8:
دوستان من به 23013 مرکز خدمات نوکیا زنگیده بودم. بهم گفت نوکیا ت وهند، کره و چین و فنلاند خط تولید داره. من تو بازار ایکس 6 کره ای دیدم. سوالم این بود که واسه ان 8 یادمه دوستان عکس گذاشته بودن که نوشته بود Made in China بنظرتون کره ای این گوشی هم تو بازار یافت خواهد شد؟ یا کلا این حرف منشا منطقی نداره و همشون از دم چینیه؟ گرچه بازم تاکید می کنم من نمیگم چون تو چین ساخته شده بده!!! نیان دوستان حمله ور بشن بهم!:13:
میخوام بدونم شما همچی موردی رو تو بازار دیدین که کره ای باشه؟
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
دوستان حالت یا مد استریو علاوه بر اینکه به بیشتر از یک بلندگو نیازمد هست یه توضیح دیگه ای می طلبه که باید بگیم.نقل قول:
حتم بر اینکه یه گوشی یا یه دستگاه پخش بیشتر از یک بلندگو داشت این نیست که حتما صداش استریو هستش!!!! قابلیت استریو یک مد یا وضعیتیه که روی صدا حمل میشه و حالت طنین و صدای فوق العاده و باکیفتی رو ارائه می ده! نه اینکه هر جا دوتا بلندگو دیدیم حتما بگیم استریو هستش باید اون قابلیت استریو رو این باندها پیاده بشه!:11: ممنون
خیلی ممنون که تکلیف من رو روشن کردین من خواستم x6 بگیرم ولی دیدم این گوشی بهتره n8 موندم بیاد بخرم ولی اگه صداش از x6 کم تر هست برم x6 بگیرم نظر شما چیه ؟
با تشکر از کمک شما .
و شما به من چه گوشی مرفی می کنید اگه x6 رو قبول ندارید و تآیید نمی کنید .
گوشی لمسی و صدای بلند و مرورگر اینترنتش خوب باشه
نکنه مثل 5800 از بعضی سایت ها auto بیفتی بیرون ؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما انتظار صدایه ایکس 6 یا 5800 رو از ان8 نداشته باش اونا مخصوص موزیک هستن.:46:
و اون عیبی که میگی میپره بیرون رو اکثر گوشیها با مرورگر فابریک همینطور شده من تست کردم.بخاطر فی..ل..ترینگ هست نه عیب از گوشی.
شما یه اپرا مینی نصب کن خیالت راحت عالیه برا اینترنت.
به نظر منم صدای ان8 نمیتونه باه x6 برسه
در مورد اون صدا
امکان اینکه 2 تا بلندگو در یک محل باشه کمه
چون وقتی 2 تا بلندگو جاسازی میکنه در جاهای مختلف میذاره که استریو باشند
نه اینکه 1 جا باشند که استریو نباشند
n8 امیدی تازه بود واسه دوستداران نوکیا اما وقتی مشخص شده صداش استریو نیست هیچ ارزشی نداره
یکی از خوبی های گوشی صداشه پس تو نوکیا حرف اول با x6 هست هنوز
n8 دوستدارانش را نا امید کرد. :11:
---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------
دوستان لینکی یا سایتی میدین واسه دانلود مرورگر opera mini رشسث x6.16gb
عزیز هر گردی گردو نیست!نقل قول:
همه گوشی ها با یک هدف ساخته نمیشن!
مثلا تویوتا هم لندکروزر میسازه هم یاریس! یکی شبیه تانکه یکی شبیه ماتیز خودمون!
X6 یک گوشی مخصوص موزیک هست!
N8 بیشتر یک گوشی همه کاره هست! و بیشتر روی دوربین و ویدئو تمرکز داره!
شما اگه از X6 خوشت میاد دلیل نمیشه که N8 بدرد نخور هست...
از کی تا حالا صدای اسپیکر شده امید؟؟؟ این همه امکانات گیر دادین به اسپیکر؟؟ x6 که با 5800 فقط تو دوربین و حافظه داخلی و تاچ خازنی تفاوت داره....چون صداش بلنده از ان8 سرتره؟؟؟نقل قول:
واسه درخواست نرم افزار هم بخش جداگانه هست.
فقط برای اینکه بگم طرفدارای N8 نا امید نشدن... همه مردم دنیا مثل اون دسته نیستن که با اسپیکر گوشی برا خودشون آهنگ میزارن حال میکنن. من خودم یادم نمیاد آخرین بار صدای اسپیکر گوشیم رو کی شنیدم. حتی رینگتون هم رو ویبره هستش. تو خیابون هم که عمرا بتونم صدای چیزی رو بشنوم همیشه هدفون تو گوشمه! ویبره تنها راهه کلا ;)
راستش منکه کل کلی نمیبینم ولی زیادی روی کیفیت صداش داره بحث بیخود میشه.همونکه گفتند صداش استریو نیستش و شاید و فقط شاید کیفیت صوتی بپای X6 و 5800 نرسه کافیه و بقول دوستمون کش دادن نداره چونکه هنوز کسی صدای N8 را واقعی امتحان و مقایسه نکرده و بر پایه ی حدس و گمان که نمیشه مقایسه کرد!نقل قول:
بجاي اين كل كل كردنها...
منکه فعلا بین N8 و Jet و 8910 گیرم چونکه هیچکس درست حسابی و فنی و بدون تعصب و عصبانیت نیومده مقایسه ی کاملی بذاره
البته اینطور که معلومه N8 شاخ تره ولی مگه بیکارم تا عید وایستم تا قیمتش واقعی شه؟!؟!
نمی دونم آرنا بازم سوتی داده یا نوکیا لیسانس دایوکس رو خریده
امیدوارم که سوتی دیگه ای از آرنا رو شاهد نباشیم
DivX/XviD/MP4/H.264/H.263/WMV player
[HTML]
http://www.gsmarena.com/nokia_n8-3252.php
[/HTML]
سلام من یه رویو درباره این گوشی تو دیجی کالا دیدم گفتم بزارم شما هم استفاده کنید:
اگر نخواهیم بگوییم که گوشی نوکیا N8 بهترین گوشی ساخت نوکیا تا به این تاریخ میباشد، ولی بدون شک جزو یکی از بهترینها است. نخستین ویژگی که در این گوشی همه را به حیرت وا میدارد دوربین 12 مگاپیکسلی آن است! هرچند که تجربه نشان میدهد افزایش مگاپیکسل دوربینهای تلفن همراه لزوما به معنای افزایش کیفیت نیست ولی دوربین 12 مگاپیکسلی نوکیا N8 از لنز ساخت کمپانی Carl Zeiss آلمان بهره میبرد. به محض اینکه تصاویر HD را ضبط کردید میتوانید با استفاده از خروجی HDMI آن را بر روی HDTV به دوستان خود نشان دهید. تا آن جایی که ما میدانیم این نخستین گوشی است که مجهز به چنین پورتی میباشد. به راحتی میتوان تصاویر گرفته شده را بر روی سایتهای شبکههای اجتماعی آپلود کرد و با استفاده از OVI Store ویجتهای مختلفی را برای آن دانلود نمود. دو ویژگی شگفتانگیز بعدی N8 بهرهمندی از Bluetooth نسخهی 3.0 و نمایشگر لمسی 3.5 اینچی AMOLE Capacitive 16 میلیون رنگ آن میباشد. که این ویژگیها نوکیا N8 را به یک گوشی منحصر به فرد تبدیل کرده است.
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - وزن : 135 گرم
پردازنده: ARM 11, 3D Graphics HW Accelerator 680MHz
حافظه: حافظه داخلی 16384 مگابایت - RAM 256 MB - ROM 512 MB - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth - مادون قرمز
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی AMOLED Capacitive TouchScreen - اندازه 3.5 اینچ - 640 × 360
دوربین: 12.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Symbian نسخه Symbian ^3 OS - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - باتری 1200 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 390 ساعت - زمان مکالمه 12:30 ساعت
نام ها ديگر : Nokia N8
:: نقد و بررسی Nokia N8
اگر نخواهیم بگوییم که گوشی نوکیا N8 بهترین گوشی ساخت نوکیا تا به این تاریخ میباشد، ولی بدون شک جزو یکی از بهترینها است. نخستین ویژگی که در این گوشی همه را به حیرت وا میدارد دوربین 12 مگاپیکسلی آن است! هرچند که تجربه نشان میدهد افزایش مگاپیکسل دوربینهای تلفن همراه لزوما به معنای افزایش کیفیت نیست ولی دوربین 12 مگاپیکسلی نوکیا N8 از لنز ساخت کمپانی Carl Zeiss آلمان بهره میبرد. به محض اینکه تصاویر HD را ضبط کردید میتوانید با استفاده از خروجی HDMI آن را بر روی HDTV به دوستان خود نشان دهید. تا آن جایی که ما میدانیم این نخستین گوشی است که مجهز به چنین پورتی میباشد. به راحتی میتوان تصاویر گرفته شده را بر روی سایتهای شبکههای اجتماعی آپلود کرد و با استفاده از OVI Store ویجتهای مختلفی را برای آن دانلود نمود. دو ویژگی شگفتانگیز بعدی N8 بهرهمندی از Bluetooth نسخهی 3.0 و نمایشگر لمسی 3.5 اینچی AMOLE Capacitive 16 میلیون رنگ آن میباشد. که این ویژگیها نوکیا N8 را به یک گوشی منحصر به فرد تبدیل کرده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوربین 12 مگاپیکسلی به همراه اپتیک کارل زایس، اتوفوکوس، فلاش زنون، تشخیص چهره
خروجی HDMI
Bluetooth نسخهی 3.0
نمایشگر لمسی 3.5 اینچی AMOLED Capacitive با توان 16.7 میلیون رنگ و رزولوشن 360 × 640 پیکسل
هدایتگر ماهوارهای رایگان به همراه OVI Map
پشتیبانی از 3G و انواع امکانات ارتباط با شبکه و دیگر دستگاههای سازگار
سیستم عامل Symbian نسخهی 3.0
16 گیگابایت حافظهی داخلی 256 مگابایت حافظهی RAM و 512 مگابایت حافظهی ROM به همراه قابلیت پشتیبانی از کارت حافظهی MicroSD تا سقف 32 گیگابایت
توانایی شارژدهی بلندمدت باتری تا 12 ساعت و 30 دقیقه برای مکالمهی GSM،390 ساعت زمان انتظار و 50 ساعت زمان پخش موسیقی
پشتیبانی مرورگر اینترنت از فرمتهای HTML, XHTML MP, CSS, و WML
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :: نقدهای کاربران
آروين : Nokia N8 (امتیاز: 16 از 44 نفر نظر دهنده)
نوکيا به تازگي جديدترين گوشي پيشتاز خود Nokia N8 را رونمايي کرده است. آخرين گوشي ارايه شده از طرف شرکت فنلاندي که داراي دوربين عکاسي 12 مگاپيکسلي و قابليت فيلمبرداري 720p ميباشد ، در مسيري قرار گرفته که خود را به عنوان يک قهرمان جديد تصويربرداري در دنياي تلفنهاي همراه باشد. دوربين 28 ميليمتري وايدي که روي Nokia N8 قرار گرفته با لنز کارل زايس و فلاش زنون نيز تجهيز شده است. نوکيا اعلام کرده است که سنسور به کار رفته در اين گوشي از نوعي است که در دوربينهاي ديجيتال باريک (Compact) مورد استفاده قرار ميگيرد. اين دوربين همچنين توانايي فيلمبرداري ويديوهاي HD 720p با 25 فيم در ثانيه را داراست و ضمناً ابزار ويرايش ويديوها را نيز در خود جاي داده است. در زير ميتوانيد نمونههايي از عکسهاي گرفته شده با دوربين Nokia N8 را مشاهده نماييد تا به کيفيت بسيار بالاي عکسهاي آن پي ببريد Nokia N8 همچنين از دو رابط مختلف خروجي تلويزيون (TV-Out) بهرهمند است ، جک صوتي استاندارد 3.5 ميليمتري و يک درگاه mini-HDMI (اولين نمونه در دنياي GSM). Nokia N8 همچنين قابليت صوتي Dolby Digital Plus Surround Sound را از طريق رابط HDMI داراست. Nokia N8 با توجه به داشتن باتري قدرتمند mAh1200 امکان 3 ساعت و 20 دقيقه فيلمبرداري و 7 ساعت تماشاي ويديو (از طريق رابط HDMI 6 ساعت) را در اختيار کاربران ميگذارد. زمان مکالمه اين گوشي نيز بسيار قابل توجه است. با اين گوشي ميتوانيد 12 ساعت تماس برقرار نماييد و يا 50 ساعت به گوش دادن موسيقي بپردازيد. در اين گوشي براي ذخيره کردن ويديوها جاي بسيار زيادي وجود دارد. Nokia N8 از 16 گيگابايت حافظه داخلي برخوردار است و از کارت حافظه microSD تا ظرفيت 32 گيگابايت نيز پشتيباني ميکند. اگر علاقمند به مشاهده عکس و ويديو در خود گوشي باشيد Nokia N8 گزينه بسيار خوبي است. اين گوشي داراي يک صفحه نمايش لمسي خازني 3.5 اينچي با نسبت تصوير 16:9 و تفکيکپذيري nHD (360x640 پيکسل) ميباشد. Nokia N8 در زمينه ارتباطات نيز يک قهرمان تمام عيار است. اين گوشي از 4 باند GSM/EDGE و 5 باند 3G پشتيباني ميکند. تعجب نکنيد ، 5 باند 850/900/1700/1900/2100. همچنين داراي Wi-Fi b/g/n ، بلوتوث 2.1 ، GPS با A-GPS (به علاوه ساير روشهاي مکانيابي)، microUSB به همراه USB On-the-go و FM Transmitter ميباشد. در مورد امکان GPS در N8 ذکر اين نکته اين نکته نيز لازم است که اين گوشي به همراه Ovi Maps به صورت رايگان جهت راهنماي صوتي ناوبري (Voice-Guided Navigation) عرضه خواهد شد. N8 اولين گوشي است که در آن از سيستم عامل Symbian^3 استفاده ميشود و همچنين از نرم افزارهاي و قالبهاي رابط کاربري چند پلتفرمي Qt (Qt Cross-Platform) پشتيباني ميکند ، که امکان توسعه نرم افزارهايي که روي هر دو سيستم عامل سيمبين و MeeGo قابل استفاده باشند را فراهم مينمايد. اين گوشي داراي صفحه اصلي (Homescreen) چندگانه ميباشد و در زمينه شبکههاي اجتماعي نيز بسيار خوب عمل ميکند. عملکرد نرم افزارها و گرافيک نيز در اين گوشي بسيار بهبود يافته است.میهمان : قابل تعويض بودن باتري (امتیاز: 10 از 10 نفر نظر دهنده)
اتفاقا باتري اين گوشي قابل تعويضه فقط بديش در نحوه تعويض باتريه ،چون ابتدا بايد پيچ هاي قسمت پاييني گوشي رو باز کرد و اقدام به تعويض باتري کرد البته چون سيم کارت و کارت حافظه در محفظه باتري قرار نميگيرند و با توجه به کيفيت و عمر خوب باتري تا سالها نياز به در آوردن يا تعويض باتري نيستمیهمان : گوشي نوکيا مدل n8 (امتیاز: 8 از 10 نفر نظر دهنده)
با سلام به نظر من اين گوشي يک گوشي زيبا و عالي مي باشد ولي جاي قرار گرفتن دوربين در آن و برامدگي آن مناسب نيست. واز لحاظ مشخصات فني که قيد شده عالي است. البته بستگي به قيمت آن دارد.میهمان : نقطه ضعف Nokia N8 (امتیاز: 7 از 35 نفر نظر دهنده)
لنز دوربين Nokia N8 فاقد درپوش محافظ مي باشدمیهمان : معايب (امتیاز: 5 از 29 نفر نظر دهنده)
با وجود خروجي HDMI و پيشرفت ساير شرکت هاي سازنده گوشي ، نوکيا گوشي N8 را به کدک Divx/Xvid مجهز نکرده.ياسين سليمانگلي : N8 برتر در دوربين (امتیاز: 0 از 4 نفر نظر دهنده)
نوکيا به تازگي جديدترين گوشي پيشتاز خود Nokia N8 را رونمايي کرده است. آخرين گوشي ارايه شده از طرف شرکت فنلاندي که داراي دوربين عکاسي 12 مگاپيکسلي و قابليت فيلمبرداري 720p ميباشد ، در مسيري قرار گرفته که خود را به عنوان يک قهرمان جديد تصويربرداري در دنياي تلفنهاي همراه باشد.میهمان : لنز دوربين (امتیاز: -1 از 5 نفر نظر دهنده)
نوکيا اعلام کرده است که سنسور به کار رفته در اين گوشي از نوعي است که در دوربينهاي ديجيتال باريک (Compact) مورد استفاده قرار ميگيرد. اين دوربين همچنين توانايي فيلمبرداري ويديوهاي HD 720p با 25 فيم در ثانيه را داراست و ضمناً ابزار ويرايش ويديوها را نيز در خود جاي داده است. در زير ميتوانيد نمونههايي از عکسهاي گرفته شده با دوربين Nokia N8 را مشاهده نماييد تا به کيفيت بسيار بالاي عکسهاي آن پي ببريد
از 16 گيگابايت حافظه داخلي برخوردار است و از کارت حافظه microSD تا ظرفيت 32 گيگابايت نيز پشتيباني ميکند. اگر علاقمند به مشاهده عکس و ويديو در خود گوشي باشيد Nokia N8 گزينه بسيار خوبي است. اين گوشي داراي يک صفحه نمايش لمسي خازني 3.5 اينچي با نسبت تصوير 16:9 و تفکيکپذيري nHD (360x640 پيکسل) ميباشد. Nokia N8 در زمينه ارتباطات نيز يک قهرمان تمام عيار است.
N8 اولين گوشي است که در آن از سيستم عامل Symbian^3 استفاده ميشود و همچنين از نرم افزارهاي و قالبهاي رابط کاربري چند پلتفرمي Qt (Qt Cross-Platform) پشتيباني ميکند ، که امکان توسعه نرم افزارهايي که روي هر دو سيستم عامل سيمبين و MeeGo قابل استفاده باشند را فراهم مينمايد. اين گوشي داراي صفحه اصلي (Homescreen) چندگانه ميباشد و در زمينه شبکههاي اجتماعي نيز بسيار خوب عمل ميکند. عملکرد نرم افزارها و گرافيک نيز در اين گوشي بسيار بهبود يافته است.
لنز دوربين nokia n8 فاقد درپوش لنز مي باشد اما به اين دليل درپوش تعبيه نشده که لنز دوربين توسط لايه محافظ ضد خش محافظت ميشه و در واقع مثل ال سي ديش ضد خشهمیهمان : قابل تعويض نبودن باتري (امتیاز: -4 از 28 نفر نظر دهنده)
با توجه با قابل تعويض نبودن باتري بايد ديد عمر اين باتري براي چند بار شارژ و دشارژ جوابگو است.
پشتیبانی فرمت دایویکس واسه گوشی نرم افزاریه یا سخت افزاری؟ فکر کنم نرم افزاری باشه خوب بر طبق اون که ان 8 قراره دایویکس پشتیبانی کنه پس بنظرتون سایر گوشی های لمسی نوکیا هم قابلیت پشتیبانی رو از طریق نرم افزار خواهند داشت؟
از بین این 3 گوشی جت چیکاره هست ؟نقل قول:
جک میگی ها ...
جت خیلی از دو تای دیگه پائینتره ..
در کل ان8 از امنیا اچ دی بهتره
تردیدی هم در کار نیست
البته طبق اعداد و ارقام
عملا معلوم نیست باید گوشی بیاد بیرون
نرم افزاری هست بیشترنقل قول:
همه گوشیهای سیمبیان با کور پلیر براحتی بازش میکنند دایویکس را
البته ورژن 5 مشکله ولی برای بقیه مشکلی نیست
پس نرم افزاری هست
همانطور که در بالا اشاره شد برای گذاشتن دایویکس باید لیسانسشو بخره نوکیا
من خودم دقیق نمیدونم
سلام
ویدیوی جدید از ان 8:nokia n8 overview part3 of 3
این ویدیو قسمت پایانی از این سه گانه است.توی این قسمت بخشهای موزیک پلیر و همین طور tv out مورد بررسی قرار گرفته است.
حجم فایل:حدود 17 مگابایت
عکسهای این ویدیو:
کد:http://www.upload4files.tk/download.php?file=eea5c8c73e65aefd21e3a86ba8d07b0f
کد:http://www.mediafire.com/?xzzq5yymnix#2
كسي كليپي سراغ نداره كه تو با دوربين گوشي كار شده را نشون بده مثلا وفژقتي داره عكس ميگيره يا فيلم؟
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
اينم مشخصات كامل ان8
بعاد
اندازه: 113.5 × 12.9 × 59 ميلی متر
وزن (با باتری): 135 گرم
حجم: 86 سی سی
صفحه نمایش و رابط کاربری
اندازه صفحه: 3.5 اینچ
وضوح تصویر: 16:9 nHD (640x360 پيکسل) OLED
16.7 میلیون رنگ
صفحه لمسی حساس
سنسور تنظیم جهت تصویر (شتاب سنج)
قطب نما (مغناطيس سنج)
سنسور مجاورت
سنسور نور محيط
کليدها و نحوه وارد کردن اطلاعات
کليدهای فيزيکی (کليد منو، کليد روشن/خاموش، کليد قفل کردن، کليد صدا، کليد دوربين)
پشتيبانی از لمس انگشتی جهت ورود اطلاعات و کنترل رابط کاربری
صفحه کليد الفبايی روی صفحه و صفحه کليد کامل
کلید های مخصوص دوربین و تنظیم صدا
امکان استفاده از قلم حسی
تشخيص دستخط برای خط چينی
رنگ ها
پوشش آلومينيومی آنوديزه، موجود در رنگهای:
- سفید نقره ای
- خاکستری تيره
- نارنجی
- آبی
- سبز
موجود بودن رنگ ها بسته به کشورهای مختلف فرق می کند
تغییرات سلیقه ای
تا سه صفحه خانگی قابل سفارشی سازی:
منو
اسباب ها
تم ها
ميانبرها
آیکون ها
پروفایل های قابل تغییر بر اساس سلیقه
زنگ ها: mp3، AAC، eAAC، eAAC+، WMA، AMR-NB، AMR-WB
زنگ های ویدیویی
تم ها
تصاویر پس زمینه
محافظ صفحه نمايش
تم های صوتی
تم های از پیش نصب شده
تم های رنگی قابل تعویض
سخت افزار
مديريت برق
باتری BL-4D 1200 mAh Li-Ion
مدت زمان مکالمه (حداکثر):
GSM 720 دقيقه
WCDMA 350 دقيقه
مدت زمان حالت انتظار (حداکثر):
GSM 390 ساعت
WCDMA 400 ساعت
مدت زمان پخش ویدئو (H.264 720p، 30 فريم بر ثانيه، حداکثر): 3 ساعت 20 دقيقه
مدت زمان تماس ویدئویی (حداکثر):
حافظه داخلی : 16 گيگابايت مدت زمان پخش موسیقی (حالت آفلاين، حداکثر): 50 ساعت
زمان های کارکرد ممکن است بسته به نوع تکنولوژی مورد استفاده برای دسترسی به رادیو، تنظیمات شبکه و نحوه استفاده کاربر متفاوت باشد.
حافظه
حافظه داخلی: 16 گيگابايت
شیار کارت حافظه MicroSD، قابل تعویض در حالت روشن، تا 32 گیگابایت
فرکانس مخابراتی
GSM/EDGE 850/900/1800/1900
WCDMA 850/900/1700/1900/2100
تعویض خودکار بین باندهای WCDMA و GSM
حالت پرواز
شبکه اطلاعاتی
GPRS کلاس B، چند شياری کلاس 33
HSDPA cat9، حداکثر سرعت تا 10.2 مگابيت بر ثانيه، HSUPA Cat5 2.0 مگابيت بر ثانيه
WLAN IEEE802.11 b/g/n
پشتیبانی از TCP/IP
امکان استفاده به عنوان مودم
پشتیبانی از انطباق مخاطبین، تقویم و یادداشت ها در MS Outlook
به خدمات داده ای نیاز دارد. سرویس های اطلاعات ممکن است در تمامی شبکه ها موجود نباشند. سرعت انتقال اطلاعات ممکن است به سرعت HSDPA 10.2 مگابیت در ثانیه برسد، اما ممکن است بر اساس قابلیت های شبکه و دیگر شرایط متغیر باشد. ایجاد و تداوم اتصال اطلاعات به در دسترس بودن شبکه، پشتیبانی خدمات دهنده و قدرت سیگنال بستگی دارد.
قابلیت اتصال
Bluetooth 3.0
HDMI
رابط شارژ 2 میلیمتری
رابط و شارژ کننده Micro USB
USB 2.0 پر سرعت (رابط micro USB)
USB در حال حرکت
جک صدای 3.5 میلیمتری
رادیو FM
پخش FM
نرم افزارها و برنامه ها
پلتفورم نرم افزار و واسط کاربری
Symbian ^3 مخصوص نوکيا
Java MIDP 2.1
Qt 4.6.2, Web Runtime 7.2
HTML 4.1
به روز رسانی های نرم افزار از طريق شبکه (FOTA) و از طريق اينترنت (FOTI)
Flash Lite 4.0
OMA DM 1.2، OMA Client provisioning 1.1
مديريت اطلاعات شخصی (PIM)
اطلاعات مشروح تماس
تقویم
فهرست کارهای روزانه
یادداشت ها
ضبط صدا
ماشین حساب
ساعت
برنامه ها
کاربردهای کليدی: تقويم، تماس ها، پخش کننده موسيقی، اينترنت، پيام رسانی، عکس، Ovi Store، Maps، فيلم، WebTV، ويرايشگر اسناد Office، ويرايشگر عکس و فيلم، ايميل، چت، راديو
برنامه های رایانه ای: Nokia Ovi Suite، Nokia Ovi Player
ارتباطات
ايميل و پيام رسانی
برنامه ايميل با استفاده آسان همراه با پشتيبانی از ضميمه هايی با قالب عکس، فيلم، موسيقی و اسناد doc، .xls، .ppt، .pdf، .zip
پشتیبانی از ایمیل های HTML
برنامه ايميل مشترک برای چندين پروتکل: Yahoo!® Mail، Gmail™، Windows Live™، Hotmail و غيره خدمات پرطرفدار POP/IMAP، Mail for Exchange، IBM Lotus traveler
ويرايش اسناد اصلی Office
اسباب Email web برای صفحه خانگی
چت پشتيبانی از پیام فوری: OVI Chat، Yahoo، AIM، Windows Live، Gtalk، MySpace*
ويرايشگر مشترک پيام کوتاه/پيام چند رسانه ای.
نمای محاوره ای مخصوص SMS
دريافت ايميل بر روی گوشی و پشتيبانی از پورتال توسعه يافته، قابل استفاده از طريق Nokia Messaging جهت ايميل و پيام رسانی فوری
* ممکن است برخی از خدمات تنها از طریق دانلود يا بسته به بازار موجود باشند. تنها دستگاه هایی که امکانات سازگار پیغام های چند رسانه ای یا ایمیل را ارائه می دهند قادرند پیغام های چند رسانه ای را دریافت و نمایش دهند. شکل محتوا ممکن است متفاوت باشد. برخی از تصاویر و زنگ ها را نمی توان ارسال کرد.
مدیریت تماس
تماس ها: پايگاه داده پيشرفته تماس ها با پشتيبانی از جزييات متعدد تلفن و ايميل برای هر ورودی و تصاوير کوچک و ويدئو کليپ های شخصی
شماره گيری هوشمند برای يافتن سريع شماره های تلفن
شماره گيری سريع، شماره گيری صوتی (مستقل از بلندگو) و فرامين صوتی
ثبت تمامی تماس های خروجی، ورودی و پاسخ داده نشده
تماس کنفرانسی
بلندگوی داخلی هندزفری
تماس تصویری
به اشتراک گذاری و اینترنت
مرور وب و اینترنت
مرور کامل وب برای صفحات وب واقعی
مرورگر وب با کنترل لمسی
زبان های نشانه گذاری پشتیبانی شده: HTML, XHTML MP, WML, CSS
پروتکل های پشتیبانی شده: HTTP v1.1, WAP
پشتیبانی از TCP/IP
سابقه مجازی، پشتيبانی از HTML و JavaScript
Flash Lite 4 اکثر محتوای Flash Player 10.1 را پشتيبانی می کند
Nokia Mobile Search
RSS خوان
پشتیبانی از ویدئو
مسیریابی
GPS و جهت یابی
گيرنده های داخلی GPS و A-GPS
Ovi Maps را به همراه مسيريابی رايگان مخصوص اتومبيل و عابر پياده، دانلود کنيد
مکانيابی توسط Wi-Fi
قطب نما و شتاب سنج برای نمایش درست محتویات صفحه نمایش
Nokia Ovi Suite برای انتقال/بارگذاری رايگان نقشه ها بر روی حافظه گوشی
* دانلود نقشه ها ممکن است مستلزم تبادل حجم زيادی از داده ها باشد. ممکن است ارائه کننده خدمات مخابراتی، بابت انتقال داده هزینه ای از شما دريافت کند. در دسترس بودن محصولات خاص، خدمات و قابلیت های آن به منطقه خدمات بستگی دارد. برای دریافت جزییات بیشتر و آگاهی از موجود بودن گزینه زبان مورد نظر با فروشنده نوکیا محلی خودتان، هماهنگ کنید. این مشخصات ممکن است بدون اطلاع قبلی تغییر کنند.
عکسبرداری
دوربین
دوربین 12 مگاپيکسلی با لنز کارل زايس
منظره ياب 16:9 تمام صفحه با پارامترهايی با استفاده آسان بر روی صفحه لمسی
فلاش زنون
نرم افزار تشخيص چهره
فوکوس خودکار
فاصله کانونی: 5.9 ميلی متر
F شماره/ديافراگم: F2.8
قالب فايل تصاوير ثابت: JPEG/EXIF
تا 2 برابر زوم دیجیتال برای تصاویر ثابت (عکس ها)، تا 3 برابر برای ویدئو
دوربین دوم برای تماس های ویدیویی (VGA, 640 x 480 پيکسل)
عکسبرداری
نشانه گذاری خودکار محل (Geotagging) ثبت تصاوير و ويدئوها
عکس برداری خودکار در جهت درست
زوم فوق العاده در نمايشگر تصاوير Photos
مشاهده عکس ها از طريق توضيحات، ماه، آلبوم، نمايش ترتيبی
ويرايشگر تصوير
اشتراک گذاری آنلاين با اتصال به خدمات محبوب اشتراک گذاری
سایر موارد
حافظه داخلی: 16 گيگابايت
شیار کارت حافظه MicroSD، قابل تعویض در حالت روشن، تا 32 گیگابایت
microUSB پر سرعت برای اتصال به رايانه
ویدیو
دوربین های ویدیویی
دوربین اصلی
12 مگاپيکسل با عدسی کارل زايس
کيفيت HD با وضوح 720p
ضبط تصاوير 16:9 در قالب HD
ضبط ويدئويی در قالب 720p 25 فريم بر ثانيه با کدخوان های H.264، MPEG-4
تنظیمات صحنه، نور ویدئو، تنظیم رنگ سفید، میزان رنگ ها
دوربين دوم VGA برای تماس های تصويری
کدخوان ها و فرمت های ويدیويی
H.264 (پروفايل پايه، پروفايل اصلی، پروفايل بالا)، MPEG-4، VC-1، Sorenson Spark، Real video 10
پخش آنلاين: H.264، Flash Lite 4، Flash 10 سازگار با ویدئو، On2 VP6، Sorenson Spark
به اشتراک گذاری و پخش ویدیو
پخش تصاوير HD 720p دريافتی از تلويزيون HD از طريق کابل HDMI
صدای فراگير *Dolby Digital Plus در هنگام پخش از طريق HDMI و سينمای خانگی
پشتيبانی از دانلود، پخش و دانلود پيشرفته
نرم افزار تدوين فيلم
برنامه Videos: مجموعه ویدئوهای ذخیره شده
اسباب WebTV در صورت تقاضا برای تماشای برنامه های تلويزيونی اينترنتی محلی و سراسری
پشتیبانی از Flash video
مرور و پخش تصاوير YouTube
پشتیبانی از به اشتراک گذاری تماس ويدئويی و ویدئو (خدمات شبکه WCDMA)
فناوری *Dolby Digital Plus. Dolby علامت تجاری ثبت شده Dolby Laboratories است.
موسيقی و صدا
امکانات موسیقی
رابط کاربری Cover Flow برای مرور آلبومهای مجموعه موسيقی شما
خدمات Comes with Music در بازارهای برگزيده
Nokia Music Player
فروشگاه Ovi Music
کدخوان های موسیقی: .MP3، WMA، AAC، eAAC، eAAC+، AMR-NB، AMR-WB
سرعت بيت تا 320 کيلوبيت در ثانيه
پشتيبانی DRM از WM DRM, OMA DRM 2.0
پخش FM
رادیو
راديوی FM استريو (87.5-108 مگاهرتز/76-90 مگاهرتز)
بازی
از واسط کاربری لمسی برای بازی استفاده کنید
پردازنده گرافيکی اختصاصی با OpenGL 2.0 امکان پخش تصاوير 3 بعدی را فراهم می کند
بازی های Java
از شتاب سنج برای بازی استفاده کنید
ویژگی های زیست محیطی
کارآیی انرژی
حالت ذخیره باتری، حسگر نور محیط، یادآوری کننده برای کشیدن از برق، شارژر مسافرتی AC15- نوکيا با کارایی بالا
مواد اولیه
بدون PVC، فاقد نيکل بر روی سطح دستگاه، بدون ترکيبات بروم دار و کلرين دار و بدون تری اکسيد آنتيموان همانطور که در فهرست مواد نوکيا ذکر شده است
بسته بندی
ساخته شده از مواد تجديد شدنی، 100% قابل بازيافت
خدمات و محتوای زیست محیطی
نقشه های مخصوص بهينه سازی مسير و مسيريابی عابر پياده در Ovi موجود است
بازیافت
تمام مواد اوليه اين گوشی را می توان به صورت ماده و انرژی بازيافت کرد
راهنمای کاربری
راهنمای هوشمند کاربر بر روی گوشی و به صورت آنلاين، تنها راهنمای سريع در جعبه فروش موجود است، نکات زيست محيطی در صفحه سبز (Green Page)
بیانیه کامل زیست محیطی
محتوای جعبه
بسته فروش استاندارد
رايانه همراه Nokia N8
باتری نوکیا BL-4D
کابل اتصال CA-179 نوکیا
هدست استریو WH-701 نوکیا
شارژر کارآمد AC-15 نوکیا
کابل آداپتور نوکیا مخصوص HDMI CA-156
کابل آداپتور نوکیا مخصوص USB OTG CA-157
قلم نوری Nokia Stylus SU-36 (برای بازارهای هدف خاص انتخاب شده)
راهنمای شروع سریع
وسایل جانبی
وسایل جانبی پیشنهادی
هدست بلوتوث استریو BH-905 نوکیا
هدست بلوتوث استریو BH-505 نوکیا
هدست بلوتوث BH-608 نوکیا
ذخیره شارژ اضافه DC-11 نوکیا
وسایل جانبی سازگار
استفاده از خدمات اینترنتی نوکیا یا دیگر خدمات اینترنتی بر روی گوشی ممکن است مستلزم انتقال حجم بزرگی از اطلاعات باشد. ممکن است ارائه کننده خدمات مخابراتی، بابت انتقال داده هزینه ای از شما دريافت کند. در دسترس بودن محصولات خاص، خدمات و قابلیت های آن به منطقه خدمات بستگی دارد. برای دریافت جزییات بیشتر و آگاهی از موجود بودن گزینه زبان مورد نظر با فروشنده نوکیا محلی خودتان، هماهنگ کنید. این مشخصات ممکن است بدون اطلاع قبلی تغییر کنند.
منبع :کد:http://www.farsi.nokia.com/find-prod...specifications
چه شود ... خدا کنه راست باشه ... avi با کابل hdmi ...واونقل قول:
DivX/XviD/MP4/H.264/H.263/WMV player
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
نقل قول:
دوستان لینکی یا سایتی میدین واسه دانلود مرورگر opera mini رشسث x6.16gb
opera mobile دانلود کنی بهتره ... !البته حجمش زیادهکد:m.opera.com
عجب داستانی شد این ان 8 بابا بیا دیگه. من که یکی حتما میخرم! بچهه ا به نظرتون از سی پی یو ضعیف تری استفاده کرده تو این گوشی علتش چی بوده؟ نکنه سیمبیان ساپورت سی پی یوهای بالاتر رو نداره مثل ااز 1گیگ؟
دوستان دقیقا کی وارد بازار جهانی و خاورمیانه میشه و حدودا کی وارد بازار ایران و تقریبا چه قیمتی در مطلع کار خواهد داشت؟ (عجب آرایه ادبی شد)
1 گیگ با 1 گیگ خیلی فرق داره!نقل قول:
برای مثال پردازنده های کامپیوتر 2 مدل میشه مثال زد که هر دو 2 گیگا هرتز هستند ولی یکی 4 برابر قویتر هست در مقابل دیگری!
این به ساختار بستگی داره!
گوشی هایی هستند که با 600 700 MHz در فیلم برداری با 720x480 کم میارن! در مقابل این با 680MHz میتونه 1280x720 فیلم برداری کنه بدون اینکه پردازنده کم بیاره!
امیرجان دوست من بحث سر سی پی یوی موبایله نه کور تو دوئوی اینتلCore 2 duo یه جورش هم هست 4 برابره بگو خوب:31:Core 2 quad دوست من من خودم کامپوتر تدریس می کنم بخش سخت افزاری و مدار رو!نقل قول:
من منظروم پردازنده گوشی موبایله همون ARM و سیمبیان و ساپورت اونه!
همونطوری که ویندوزموبایل محدودیتهایی داره یا اندروید 1.6 میگم شاید سیمبیان هم محدودیتهایی واسه پردازنده داشته باشه
پارت اول و دومش رو ندارین ؟نقل قول:
سلام
ویدیوی جدید از ان 8:nokia n8 overview part3 of 3
این ویدیو قسمت پایانی از این سه گانه است.توی این قسمت بخشهای موزیک پلیر و همین طور tv out مورد بررسی قرار گرفته است.
حجم فایل:حدود 17 مگابایت
عکسهای این ویدیو:
سلامنقل قول:
نقل قول:
یه ویدیوی جالب از ان 8 به حجم حدودا 28 مگابایت:nokia n8 overview part 1 of 3
توی این ویدیو با اکثر قسمتهای گوشی کار شده از جمله :موزیک پلیر/مسیج/اینترنت /پخش فیلم/عکاسی و....
کد:http://www.mediafire.com/?i31mzyly2zn
نقل قول:
یه ویدیوی جالب از ان 8:nokia n8 overview part 2 of 3
موضوع این ویدیو:ادیت عکسها و فیلمهای گوشی و سپس انتقال فیلمها و عکسهای ادیت شده بوسیله فلاش
حجم ویدیو:25.31 مگا بایت
عکس های این ویدیو:
کد:http://www.mediafire.com/?nmmygthynfy
2 تا دلیل دارهنقل قول:
1. پایین آوردن مصرف باتری
2.پایین آوردن قیمت
در ضمن سیمبین سی پی یو خیلی قوی لازم نداره
فقط می مونه کارهای گرافیکی
از لحاظ جی پی یو
ان8
اگه بهترین و قویترین گوشی تو بازار نباشه
جزو بهترین هاست !
Nokia N8 Orange Review and Hands-on video:
حجم ویدیو:12.45 مگا بایت
کد:http://www.mediafire.com/?mxtlofmhznm
خوب منم همینو میگم، 2 پردازنده از سری Core 2 duo میشه معرفی کرد که با فرکانس برابر حدود 40 50 % اختلاف قدرت دارند!نقل قول:
همین جور هم ممکنه 2 پردازنده از سری ARM11 با فرکانس های برابر قدرت های مختلفی داشته باشند!
نمیشه فرکانس 2 پردازنده رو با هم مقایسه کرد، هرکدوم بیشتر بود پس قویتر هست!
و در کل سیستم عامل سیمبیان یک سیستم عامل سبک هست و زیاد به سختافزار قوی نیاز نداره!
میشه بهش دسته بازی نصب کرد؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
اینو نمی دونم که دو پردازنده از ARM با فرکانسها و فرانت باس و سرعت کلاک و کش برابر چرا باید باهم فرق کنن!! فکر نکنم این پردازنده ها مثل پردازنده های کامپیوتری زیاد دنگ و فنگ داشته باشند مثل پنتیوم با سلرون وهاف کش و فول کشو.. آرم هم آرمه دیگه
در مورد اینکه گفتی سیستم عامل سیمبیان سبکه سخت افزار قوی نمیخواد من این حرفتو تصحیح می کنم:
سخت افزار مثلا ان 8 یا هرچی(مثاله ها) یا هر گوشی دیگه سبکه نیاز به سیستم عامل قوی نداره یا اینکه سیستم عامل سیمبیان برای سخت افزار سبک طراحی شده! البته گالری و فیلم وعکس سیستم قوی میخواد
نه دوست مننقل قول:
تکنو وژی بکار رفته تو سی پی یو میکرو ادونسد دیوایس ها خیلی بالاتره
چون شما یه سری محدودیت ها دارید که تو پی سی ندارید
مثلا محدودیت اندازه..مصرف انرژی..گرم شدن بر اثر کارکرد و....
فقط یه مثال میزنم
تکنولوزی ایجاد ترانزیستور ها با ابعاد 45 نانو متری روی ویفر سیلیکونی
خیلی زودتر از پی سی روی گوشی های موبایل استفاده شد
تاريخ دقيق ريليز کيه؟مشخص شده؟
به usb host?????????????????:19::19::19::19:نقل قول:
بلهنقل قول:
برای بار 20 ام :31:شاید هم 30 ام در این تاپیک
تاریخ ریلیز 2 شهریور
سلامنقل قول:
دوست عزیز لینک فایل مشکلی نداره.شما باید با برنامه km player فایل را ببینید.
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
بازار جهانینقل قول:
ادامه ی عکسها(حدود 50 عکس)
کد:http://www.engadget.com/photos/nokia-n8-preview/#3074162