بعید نیست. غیرانتفاعی کلاً درصدای بالایی نمیخواد ولی خوب فکر کن قبل از اینکه بری غیرانتفاعی. نمیگم به درد نمیخوره کلاً ولی راههای دیگه ایم هست مثل آزاد. در کل به نظر من، این طوریه:نقل قول:
سراسری > آزاد > غیرانتفاعی > پیام نور
Printable View
بعید نیست. غیرانتفاعی کلاً درصدای بالایی نمیخواد ولی خوب فکر کن قبل از اینکه بری غیرانتفاعی. نمیگم به درد نمیخوره کلاً ولی راههای دیگه ایم هست مثل آزاد. در کل به نظر من، این طوریه:نقل قول:
سراسری > آزاد > غیرانتفاعی > پیام نور
نه نرم افزار تخمین رتبه حتی برای هنر هم هست برای زبان اصلا نبود یکی سرچ کنه ببینه کارنامه سراسری هست؟ من دیگه حوصله ندارم
من از یه مشاور پرسیدم گفت حدودا 500 میارم خدا کنه درست بگه به پشتیبان قلم چی زنگیدم گفتش نمیشه گفت الان به خیلی چیزا بستگی داره و...
آزاد فقط آزاد کرج وگرنه غیر انتفاعی بهتره پیام نورم اونقدرا بد نیست بهتر از خیلی از دانشگاه های آزادهنقل قول:
سلام بر کنکور زبانی های محترم سال 91. یه پرسش! من زبان تخصصیم و ادبیاتم رو خراب کردم ( به نسبت خودم) و میخوام بدونم با این درصدا شبانه تهران قبول میشم؟
ادبیات: 29%
عربی: 68%
دینی: 68%
زبان عمومی: 71%
زبان تخصصی: 60%
ادبیات رو خیلی خراب کردم و زبان تخصصی اشتباه زیاد داشتم. حالا نظر اساتید محترم چیه؟ من جز تهران (روزانه یا شبانه) جای دیگه نمیتونم بزنم.
با سپاس فراوان.
روزانه شک دارم ولی شبانه قبولی:46:نقل قول:
اینجوریام نیست که شما میگی. من خودم آزاد قزوین عمران میخوندم. واقعاً دانشگاه خوبیه. اگه رشتمو دوست داشتم، عمراً ولش نمیکردم.نقل قول:
خدا از دهنت بشنوه MR or Ms. Konkoori , من که دارم یه جورایی خودمو واسه کنکور سال آینده آماده می کنم!نقل قول:
دوستان کسی تو مصاحبه آموزش پرورش شرکت کرده ؟؟؟ واسه زبان ///شرایطش چیه شنیدم بیشتر راجع به احکام و فلسفه و ... سوال می کننن ؟؟؟یک نفر آدم پیدا بشه منو قانع کنه چرا باید ضریب ادبیات با زبان ت برابر باشه ؟؟؟؟ اون 70 سوال اون 25 سوال ؟؟؟؟من زبان ت رو اگه اول دفترچش رو میدادن خیلی بهتر میزدم وقتی داشتم متن آخر رو میخوندم (داریوش و اتن) ذهنم رفته بود سوالای کلوز متن رو میخوندم ولی نمی تونستم تمرکز ذهنی برقرار کنم 70 سوال بدن دستت اونم آخر سر که ذهنت شات داون شده (حالا نمیشد این کنکور رو دومرحله ای کنن ؟؟؟)
به نظرتون با این درصدا احتمال قبول شدن تو دانشگاه اصفهان چه قدره؟ مترجمی یا زبان و ادبیات فرقی نمیکنه، روزانه البته. چون اصلآ دانشگاه اصفهان شبانه زبان پذیرش نمیکنه حداقل پارسال اینجوری بود
ادبیات: ۵۰
عربی: ۳۲
دینی: ۵۰
زبان عمومی: ۹۴
زبان تخصصی: ۶۵
یه نگاهی که تو دفترچه شماره ۲ پارسال کردم گویا پذیرش ۶۰ درصد بومی فقط مال ریاضی و تجربی و انسانیه و چیزی در مورد زبان و هنر ننوشته. به هر حال خودم منطقه ۱ و بومی اصفهانم. ضمنآ به نظرم زبان تخصصیاش خیلی راحت بود ولی هر کدومش که رو دو تا گزینه شک داشتم اشتباه از آب دراومد به خاطر همین فکر میکنم بقیه خیلی خوب زده باشن و رتبه م اونجوری که میخواستم نشه
از روی نتایج پارسال میگین؟ آخه توی دفترچه پارسال کلا 40 نفر شبانه در سطح شهر تهران میخواستن!!!
از روی نتایج پارسال میگین؟ آخه توی دفترچه پارسال کلا 40 نفر شبانه در سطح شهر تهران میخواستن!!!
سلام
عزیزانی که کنکور زبان دادند لطفا برای من و کسانی که 92کنکور میخوایم بدیم یه کمی توضیح بدند
میزان زمان برای پاسخ دادن به سوالات چطور بود؟
سطح سوالات به چه شکل بود
نکته هایی که بدرد کنکوری های آینده بخوره...
نقل قول:
سلام
من فک میکنم دوسال پیش بود کنکور زبان دادم
خوب یه عمومی دارین با یه تخصصی.
درسهای عمومی ، که زبان عمومی ، ادبیات ، دینی ، عربی بود فکر کنم
که البته وقت چندان زیاد نبود..
درس تخصصی هم که زبان تخصصی بود.
سوالهای عمومی سطحش کمی دشوار بود
زبان عمومی هم بد نبود
زبان تخصصی اینطوری که اون سال ما داشتیم
سوالهای گرامری زیاد نداشت شاید 8 یا 9 تا گرامری بود
بقیه همه درک مطلب بودن ،
اگه اشتباه نکنم سه یا چهار تا Reading داشت
اولی آسون
دومی سخت تر
سومی دیگه خیلی سخت !
مثلا متنش کاملا تخصصی بحث کرده در مورده مثلا سرطان و سلولهای بدن و ...!!
سعی کن دایره لغاتت رو افزایش بدی هرچی بیشتر بهتر، یعنی با دایره لغات حداقل 7000 بری سر جلسه
Reading ها خیلی بد میپیچونن.
امیدوارم موفق باشی.
عمومی (ادبیات، عربی، دین و زندگی، زبان): 75 دقیقهنقل قول:
اختصاصی (زبان تخصصی): 105 دقیقه
سطح سوالام هر سال فرق میکنه، بستگی به اون سالی که شما شرکت میکنی داره ولی در کل، انتظار نداشته باشین با انگلیسی در سطح دبیرستان و اینا، زبان تخصصی رو بالا بزنین.
دوست عزیز همون طور که دوستان گفتن یک دفترچه عمومی ویکی دفترچه تخصصی هستشنقل قول:
سلام
عزیزانی که کنکور زبان دادند لطفا برای من و کسانی که 92کنکور میخوایم بدیم یه کمی توضیح بدند
میزان زمان برای پاسخ دادن به سوالات چطور بود؟
سطح سوالات به چه شکل بود
نکته هایی که بدرد کنکوری های آینده بخوره...
عمومی که نیاز به بحث نداره (معمولا سخت تر از سایر گرو ههاست )
تخصصی هم باید اونقدر دایره لغاتت غنی باشه که بدونی سوال منظورش چیه گزینه ها هم دو تاش کلا پرته دوتاش اونقدر نزدیک به هم هستش که یا باید بی خیال شی یا مثل من دل به دریا بزنی یک رو انتخاب کنی (اکثرا این شکلیه ) مگر اینکه کاملا مسلط باشی
قسمت گرامرش 10 تا سواله سخت نیست فقط حواست شش دانگ باید جمع باشه
قسمت فانکشن هم راجع به اصطلاحات کاربد جمله ها تو متنه (فکر کنم 10 تا تسته )
کلوز هم یک متن نیم صفحه هستش با 10 تا سوال (سخت ترین قسمت به نظرمن)
سه تا هم متن میدن که من دیگه موقع خوندن متن دو به بعد دیگه مخم تعطیل شده بود
پیشنهادم اینه اول دایره لغات غنی باشه + تو آزمونا آزمایش شرکت کن تا به جلسه عادت کنی +خودت رو محدود به کتاب نکن که مثلا بکی 504 لغت رو بخونم کار تمومه هرچی لغت و اصطلاح دیدی (فیلم - اخبار - گیم ....) بدردت میخوره
برعکس سایر گروهها کنکور زبان منبع نداره پس در نتیجه فقط باید مسلط باشی
دوستان آمار شرکت کننده امسال تو کنکور زبان
فقط کنکور زبان 14 هزار و چهر صدو خورده ای
علاقمندی از سایر گروهها نزدیک 96.500 هزار نفر
سر جمع حدودا 111 هزار نفر شرکت کردن سال قبل ظرفیت پذیرش 15 هزار نفر بود امسال ببینیم چی میشه
هیچ کس یعنی در مورد سئوالی که من پرسیدم نظری نداشت؟
درصدهای 3 واحدی ادبیات کمه ، دینی و عربی هم که مشخصه دیگه، درصد زبان عمومی بد نیست.نقل قول:
زبان تخصصی هم بهتره بالای 70 باشه.
درکنارش این پست هم درنظر داشته باش
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=403991&p=7082787&viewfull=1#post7 082787
با این حال امیدوارم که به امیدخدا جایی که دوست داری قبول شی.
موفق باشی.
مرسی بابت جواب. البته منظورت از درصد ۳ واحدی ادبیاتو نگرفتم. اگه ضریبشو میگی ادبیات ضریبش چهارهنقل قول:
نقل قول:
خواهش میکنم عزیز.
درست میگی من فکر کردم ضریب ادبیات سه هستش،
اینطوری که یکم بدتر هم میشه دیگه خودت هم میدونی.
با آرزوی بهترینها..
کسی میدونه این درصدایی که کانون اینجا زده براساس میانگین درصدای کساییه که تو اون رشته قبول شدن یا آخرین نفر قبول شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نمیشه بگی قبول میشی یا نمیشی ولی شانس داری باید با توجه به سختی درسا تو کنکور و درصدای بقیه بچه ها بسنجی پس قطعا تا اومدن کارنامه ها چیزی مشخص نیست مثلا من زبانم خوبه و قلم چی رو ( خیلی هم آسون نیست در سطح کنکوره حتی چند تا سوال مشابه با امسال هم داشت وقتی میگم مشابه منظورم واقعا مشابهه :18:) هشتاد و پنج به بالا میزدم ولی تو کنکور 62 درصد زدم . ادبیات امسالم از اون چیزی که من تا الان دریافتم نسبتا سخت بوده و دوستای زبان منم خوب نزدن :44: بهرحال امیدوارم قبول بشی
راستی اینم هست که عربی بچه ها ضعیفه خودشونو میکشن 30-20 بزنن به نظرم متوسط بود ولی خوب دینی درس آسونیه امسالم تو کنکور به نظرم زیاد سخت نبود.
اگه منظورت رتبه کشوریه آخرین رتبه قبولیهنقل قول:
اگه منظورت میانه کانونه اون میانگینه ترازه
من کنکورای قلمچی رو شرکت نکردم ولی روی کتابش یه سیدی بود از کنکورای سالای قبلشون اونا رو همه رو بالای هشتاد درصد میزدم نصف سئوالاشون تکراری بود. ولی زبان تخصصی کنکور امسال نسبت به آزمایشیای سنجش خیلی راحتتر بود حداقل سر جلسه اینجوری بود برام. تا اومدم بیرون خودم تو بدترین شرایط فکر میکردم بالای هشتاد زدم ولی بعد که کلید سنجش اومد حالم گرفته شدنقل قول:
نه اون بخش چند از دهشو میگمنقل قول:
خوب دقیقا حس منو داشتی من گریه ام گرفت غلط زیاد زدی مگه نه ؟:41: فکر کنم خیلی ها این مشکلو پیدا کردن امسال چون من پارسال درصدم بیشتر بود با اینکه اصلا برا زبان نخونده بودم.نقل قول:
اون میانگینهنقل قول:
آره اگه اون اشتباها رو نزده بودم هفتاد و خورده ای میشدمنقل قول:
اینجوری پس جای امیدواری هست اگه آخرین نفر بود خیلی قبول شدن سخت میشدنقل قول:
بچه ها میانگین ترازای قلمچی شما چجوریا بود؟ اونطوری که انتطار داشتین تو کنکور نتیجه گرفتین؟ من میانگین ترازام 6727 بود. 3تا جامع آخر همه رو بالای 7000 بودم ولی کنکور اونطوری که فکر میکردم نتیجه نگرفتم، به خصوص زبان تخصصی. برای شمام همینطوریه؟ در کل، میخوام بدونم سوالا برای همه سخت بوده یا من خراب کردم؟
منم همون طور که تو پستای قبلی گفتم اصلآ اونجوری که میخواستم زبان تخصصی رو نزدمنقل قول:
یه مورد دیگه تو تست 124 من law رو زدم همون موقع هم سر جلسه گفتم هم میشه principle تو این تست درست باشه هم law، یکی دیگه هم تست 112 که باز اشتباه زدم profitable. درسته که معنیش بیشتر در مورد کار و تجارت سودده هست ولی اگه تو گوگل "he is profitable in" رو سرچ بکنید نزدیک به شش هزار تا نتیجه میاره که اگه جمله ها رو بخونید معنیش شبیه همین جمله تو کنکوره به نظرم کلآ این دو تا تست خیلی نامردی بود
من مشکلم بیشتر با 153ه. تنها تستیه که تقریباً با اطمینان زدم و غلط دراومده. بقیه غلطام شک دار بوده.
من میانگینم تو قلم چی 6400 این بود عمومیا رو تو کنکور بهتر زدم ولی زبان کم تر سه تا امتحان جامع هم اولیش 7200 دومی 6600 سومی 6700
کلا زبان تخصصی :13:
آره منم با اینکه شبیه این تست زده بودم اشتباه کردم خیلی دقت میخواست.نقل قول:
124 رو درست زده بودم خوب آره شاید ولی باید ببینی کدوم بهتره. 112 رو منم غلط زدم در کل خیلی چیزا از نظر شنیداری درسته ولی تو گرامر زیاد جالب نیست یا پر کاربرد نیست. کاشکی زبان تخصصی یه اینتر ویو حضوری هم داشت من تو مکالمه قویم :44:نقل قول:
واقعا نامردیه این کنکور زبان نه منبع داره نه قانونش درسته
چرا باید درصد زبان عمومی 2 باشه اونوقت عربی هم 2 بعد ادبیات 4
مسئولین برساس چه فکری این درصدا روزدن (شاید خوابش رو اینجور تعبیر کردن *
خب مثل داشنگاه ازاد بکنید دو تا زبان گذاشتن یک زبان جامع بزار مثلا 100 سوالی درصد 4 باقی عمومی هها رو بزار 2
مثلا اونی کسی که میره دانشگاه مثلا عربی به چه دردش میخوره نه تو دانشگاه لازمه نه تو آینده به کارش میاد
حالا بگیم دین واجبه ادبیات هم لازم
من مطمئنم اگه زبان ت دفترچش زودتر (اول جلسه ) داده بشه اگثر بچه ها درصداشون خوب میشه (این واقعا ظلمه یکی با عمومی بالا ولی تخصصی پایین روزانه قبول بشه در حالی که نتونه حتی یک متن 4 سطری بنویسه )
بحث زیاده فعلا
دوستان در مورد علاقمندی رشته خاص آموزش پرورش کسی اطلاع داره مثلا تو مصاحبه چیا میپرسن نکنه به جای زبان از احکام بپرسن :31:
کاملاً موافقم. به خصوص ادبیات خیلی زور داره. البته این تو گروههای دیگه ام هست.نقل قول:
آخرم، به ضرر اونایی تموم میشه که با مثلاً ادبیات بالا و زبان پایین دانشگاههای خوب قبول میشن. تو اون دانشگاها سخت میگیرن و درس خوندن انگیزه بالا میخواد ولی این دوستان زود انگیزشون از بین میره. این وسط حق یه نفرم که واقعاً علاقه داشته ضایع میشه.
ولی خوب کاریش نمیشه کرد واقعاً. فکر کنم هر سال این اعتراضو به سازمان سنجش میکنن. اگه میخواست تغییری بده تا الان داده بود.
خوب کنکور یه جور رقابته اگه قرار باشه زیاد وقت بدن یا عمومی ها نباشه ( عربی خوب زدن هم یه جور استعداد تحلیل و یادگیری زبانو میرسونه کسی که عربیش خوبه شاید زبانش خوب نباشه ولی نشون میده استعداد داره تو دانشگاه زبان بخونه همه که فرصت ندارن از بچگی مثل من و شما کلاس زبان برن ) خیلی تعداد زیادی هستن که زبانو خوب بلدن حوصله عمومی ندارن بازم مثل خودم :9: عمومی زدن هم یه هنره.نقل قول:
ولی هر کسی هم عمومیاش خوب باشه هم زبانش حتما قبول میشه من میگم کاشکی بر میگشتم بازم ادبیات میخوندم:44:
دوست عزیز میگی عربی خب اونی که میتونه و استعداد داره و زبان رو هم دوست داره میره خوداموز زبان رو به جایی میرسونه (مثل خودم که فقط دو ترم زبان رفتم ) هرچی هم تو کنکور زدم رو خود آموزی هام بود که زدم (حالا بماند ریسک بدی کردم و ز بان ت بد از آب دراومد )صحبتم اینه که مثلا من ریاضیم در حده صفره اگه بخوام یکی از رشته های مهندسی بردارم باید اونقدر سطح زبانم رو بکشم بالا که تو داشنگاه لنگ نزنم استادم عین خیالش نیست تو این مسئله رو بلدی یا نه فقط خودت ضرر میکنی زبان هم اونطوره مثلا یکی مثل رحمان رستگاری با درصد 40 تخصصی (یکم از مال من بیشتر ) بیاد بشه نفر اول کنکور زبان ولی یکی با درصد بالا ی 70 ولی عمومی پایین نتونه به خواستش برسه مملکتی که با خواب دیدن اداره میشه اینه دیگه هیچ جیش درست نیست