الاناس که یه جنگی چیزی در بگیره اینجا!:31:
+
منم امروز یکمی بازی کردم،الان چی بگم؟!:31:
همه تعریفا رو که دوستان کردن دیگه چیزی برا ما نمونده بگیم!:31:
Printable View
الاناس که یه جنگی چیزی در بگیره اینجا!:31:
+
منم امروز یکمی بازی کردم،الان چی بگم؟!:31:
همه تعریفا رو که دوستان کردن دیگه چیزی برا ما نمونده بگیم!:31:
مهدی جان سونی چیه دیگه اصلا مگه همچین چیزی وجود داره ..؟ یا مگه چطور استدیویی هستش من که تا حالا اسمشو نشنیدم یه توضیحی در موردش بده به ما..؟ اصلا مگه PS3 عنوان داره که بخواد رقابت بکنهنقل قول:
کل بازی های دنیا یک طرف این بازی یک طرف اصل باید با طلا نوشتش گذاشت توی موزه سوئیس من که شاهکار استادانه ای جز این بازی تا حال بازی نکردم درجه یک نامبر وان بی نقص از همه لحاظ....
woooooooooooooooooooow
وای این چه بازیه خفنیه.
محتوای مخفی: وای خدای من !!! چرا؟
حامد بیخیال قبول کن که Geow 3 تا حالا پوز هر عنوانی از PS3 هست رو مالیده دیگه فن باز نبودی تو اینقدر بابا... کسی منکر خفن بودن عناوینی مثل آنچارتد و کیلزون و ... نیست ولی دیگه کنسول چه ربطی به بازی انحصاری داره که براشون میاد... به فرض PS3 یه کنسولی هست خیلی خیلی سر تر از XBOX360 ولی دیگه این رو به بازی هایی که براشون ساخته میشه که نمیشه تعمیم داد! Geow 3 سونامی راه انداخته توی عرصه گیم... نمی گم بهتر از این نمیشه که اصلا حرف درستی نیست ولی خوب تا حالا بازی به این مرغوبی نداشتیمنقل قول:
حذف شود....
نه چرا پاک پاک بشه سهیل جان
والا نمی دونم چی بگم... می دونی باید قبول کرد هر کس چیزی رو که داره می پرسته بخصوص اینکه اون رو راحت به دست نیاره... باید منتظر بهترین عنوان سال باشیم که من به شخصه آنچارتد و Geow رو فینالیست می دونم یکی از اینها این عنوان رو به نظرم به دست خواهند آورد (نظر شخصیمه فقط)
داستان Geow در کل خیلی تاثیر گذار تر از عناوین شاخی مثل آنچارتد و ... هست شاید به این دلیل هست که خیلی ستایش نمی شن بازی های غولی مثل آنچارتد (منظورم از طرف عموم هست وگرنه محاله کسی آنچارتد رو ببینه و تحسینش نکنه)
کلا بی فایده اس مقایسه های انحصاری ها چون می گم هرکس داشته های خودش رو دوست داره و قبولش داره من عناوین اختصاصی PS3 رو فقط می تونم برای ساعاتی کوتاه اونم توی محیط نا آرام کلوپ تجربه کنم... شایدم به این دلیل باشه... به هر حال جهل نمی کنم... باید منتظر بود...
یه چیز یگه بابا من فن نیستم به پیر به پیغمبر فن نیستم اگه کار تمام وقت نبود الان یه PS3 اورجینال می خریدم با دیسک بازی های گاد آف وار 3 آنچارتد و کیلزون 3 ولی وقت ندارم بخدا!!! این ایکس باکسم به زور می رسم بازی کنم
حذف شود.....
در مقایسه با عناوینی که تو سبک Gears هستند هیچ کدوم از عناوین ps3 نمیتونه با گیرز رقابت کنه . درسته سونی گاد آف وار را داره که من خودم هر دو نسخه psp را بار ها بازی کردم و شکی در عظمتش ندارم .نقل قول:
ولی باید قبول کرد تو TPS ها هیچ عنوانی به پای gEARS نمیرسه .
چرا Resustance را مثال نمیزنید ؟ مگه 3 شماره بیرون نداده ؟ میانگین امتیازاتش به 90 هم نرسیدهنقل قول:
آنچارتد 2 میانگین 96 گرفت به این میگن سونامی نه عنوانی که سه شماره داده میانگین 91 داره!
با این همه سر و صدا اومد ولی بعد از چهار هفته طبق آمار vgchartz هنوز 500 هزار نسخه هم نفروخته .
ولی کلا قبول دارم که تو سبک H a ck & Slash و Action Adventure عناوین PS3 شاید بهتر باشن ولی تو TPS و FPS نمیتونن با 360 رقابت کنن .
بابا عجب بازی خفنیه آدم بازی کردنی میگورخه:d
خلاصه بازم ترکوند به خصوص گیم پلی اش خیلی پیشرفت کرده
حذف شود....
هر چی هم بگی یه چیز دیگه میگن برا همینه : دی
بابا تازه تاپیک بغلی اینهمه بحث کردیم که اینا مثه هم نیستن سبکشون و تبلیغم اینجورسی و اونجوری هست......حرف مارو در مورد سبکا قبول ندارین برین ببینین سایتای معتبر چی میگن..... .نقل قول:
+
gears of war یک عنوان بدون رقیب و بی همتا و بهترین هستش و سونی هم عنوانی نداره تا با gears مقابله کنه(که البته مساله مقابله و اینا به نظرم بچه گونس مقابله کنه نکنه به من وشما چی میرسه)
یعنی ربطی نداره مثلا چون بازی فلان تو pc عالی بگیم انچارتد 96 پس از همه عالی تر......هر کسی تو سبک خودش باید بهترین باشه.... .
اگه اینجوری باشه پس heavy rain عالی نیس چون امتیاز forza 4 مقدار 93 هست و از اون بهتر.... .
همونطور که uncharted و gow همچین جایگاهی رو برای ps3 دارن یعنی بی رقیب در دنیای بازیهای رایانه ای هستن و میشه گفتن برای سونی اس به حساب میان........ .
halo و forza و the last guardan و kinect و move و..............هم همینطورن.
+
ول کنین این بحثای 10000 من یه غازو...... .
پستای قبلیتو پاک نکن ببیم آخه چی گفتی.استراتژی جدیدی یه پستو که میدی قبلی پاک میشه؟:31:نقل قول:
+
اتفاقا برتر هست.من منطقی می پرسم یه کلمه جواب بده:
شوتر سوم شخص سونی چی هست؟؟؟؟؟این برتر از gears3 هست یا نه؟؟؟؟
اگر gears3 بی رقیب نیست رقیبش چیه؟؟؟؟
این دو تا رو جواب بده قبلیرم پاک نکن به نتیجه برسیم دیگه.....
+
این همه هم فن و منطق نکن هم تو بحث دیروز و هم امروز چند بار گفتی فن و بی منطق و به زور تبلیغات و .....فهمیدیم دیگه........حواشی سازی نکنیم که بحث کنیم
.
.
.
خب منم بازی رو گرفتم آخرش : دی
فعلاً 1اکت بازی کردم فقط میتونم بگم خداس :ایکس !
قیافه دام خیلی باحال شده :دی
در مقایسه با Space Marine خیلی گرافیکش بهتره ! ولی این یارو Space Marine هم میتونه رقیبی برا گیرز باشه ها : دی
خط آخری که نوشتی یه کم گنگه:31::31:نقل قول:
پسر خوب به نظرت اینا رقیب هم میتونن باشن؟؟
البته space marine هم من خیلی خیلی خوشم اومد ولی gears یه چیز دیگس.
البته شرمنده من از طرف mehdicinema جواب میدم ولی ایشون گفت سونی با چه عنوانی میخواد با این بازی رقابت کنه که کاملا درست گفته :نقل قول:
بازیهای سوم شخص سونی : socom 4 ........mgs4..........uncharted
هستن که از بین اینا tps یا third person shooter فقط وفقط socom 4 هست........ایا این بازی واقعا هم سطح بازی gears هست؟؟؟؟؟؟؟
تمو شد دیگه................. .
در مورد این که gears پوز همه عنوانهای ps3 رو زده به کسی مربوطه که این حرفو زده ولی اگه از دیدگاه محبوبیت سری شوتر و اکشن و فروش و اینجورچیزا شاید گفتن ایشون یا مثلا از دیدگاه بازیهای شوتر(چه اول و چه سوم شخص) و یا تاثیر گذاری بین شوترها گفتن که آره درسته ولی بقیشو نمیدونم باید ایشون بگن.......... .
و البته اینکه گفتن سونامی ایجاد کرده کاملا موافقم .......تنها 3..4..تا ip این نسل اینقدر موفق و تاثیر گذار بودن که یکیش همین gears هستش... .
.
.
.
دوست عزیز شما یه مقدار افت کلام را هم رعایت کنی فکر کنم بد نباشه ، لغت هایی مثل (( هر کی )) و (( طرف )) و... فکر نمیکنم همچین خوشایند باشه .نقل قول:
البته تو پستت نوشتی فرد خاصی رو خطاب قرار ندادی ولی کاملا مشخصه منظورت به منه .
اولا شما از کجا میدونی من عنوان های سونی را نمیشناسم ؟ شما رو نمیدونم چند سالته ولی من 26 سال سن دارم و از 5 سالگی هم آتاری و میکرو و سگا و ps1 و ps2 و psp و 360 و PC را به مرور داشتم و اکثر عناوینش را هم بازی کردم ، پس مثل بچه های 14 ساله فروم نیستم که اولین کنسوله عمرشون یا 360 باشه یا ps3 .
پس خواهشا ندونسته پیش داوری نکنید .
هم 360 عناوینی داره که بهشون میباله هم PS3 . اگه دقت بکنی من تو پست قبلیم اومدم از GOD OF WAR و uNCHARTED تعریف کردم ولی شما اومدی اینجوری جواب میدی .
به هر حال ما با عناوین 360 خودمون حال میکنیم شما هم با عناوین PS3 خودتون .
من برای همون این رو گفتم انگار شما ناراحت شدی ولی امیدوارم باور کنی اصلا با شما نبودم:11:نقل قول:
در مورد اون بچه هم من خودم اینا رو تجربه داشتم ...
اگر احساس میکنی من چیزی به شما گفتم یا با شما بودم نه چون مورد هایی بوده به این صورت حالا طوری شد اینجا بگم و واقعا یه مقدار طوری بود که اصلا جالب نبود ولی به هیچ عنوان با شما منظورم نبود ولی فقط اینکه اون حرف رو زدی تا یه سری بیان حرف بزنن بعد هم پستشون پاک شه زیاد درست نبود...
اینجا هم بحث مقایسه نبود چون این چیزی که شما گفتی بیشتر برای مسخره کردن بود به نظر من که خواستی بگی سونی عنوان نداره!
خب یه ساعتی تونستم بازی کنم
گرافیک بازی اونی نبود که فکر میکردم
سرعت بازی بینهایت بالا رفته و هیجانی تر شده
اولش رو که دیدم فکر کردم بازی رو انداختن بهم چون تو زندان بود :31:
مهدی جان حرفت حقه..؟ پس اون پستت رو برام معنی کن کجای اون پست ما و شما رو جدا میکنه..؟نقل قول:
با بازی خودت حال کردی هر کاری می خواهی بکن ولی این که بیایی روی کنسول ما و این که چه عناوینی داره مانور نباید بدی پس این حرفت درست نیست.
ارمین جان خدای نکرده من از این بازی بدگویی کردم.؟ هنوز فعلا تازه 1 ساعت بیشتر بازی نکردم کار دارم حالا حالا با این بازی :31:نقل قول:
حامد بیخیال قبول کن که Geow 3 تا حالا پوز هر عنوانی از PS3 هست رو مالیده دیگه فن باز نبودی تو اینقدر بابا... کسی منکر خفن بودن عناوینی مثل آنچارتد و کیلزون و ... نیست ولی دیگه کنسول چه ربطی به بازی انحصاری داره که براشون میاد... به فرض PS3 یه کنسولی هست خیلی خیلی سر تر از XBOX360 ولی دیگه این رو به بازی هایی که براشون ساخته میشه که نمیشه تعمیم داد! Geow 3 سونامی راه انداخته توی عرصه گیم... نمی گم بهتر از این نمیشه که اصلا حرف درستی نیست ولی خوب تا حالا بازی به این مرغوبی نداشتیم
دیگه سالی دو تا عنوان میده بیرون اونم خفن نباشه :31:
دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست جای Uncharted چیز دیگر نگیرد گرچه gears بالاتر است .نقل قول:
gears of war یک عنوان بدون رقیب و بی همتا و بهترین هستش و سونی هم عنوانی نداره تا با gears مقابله کنه
تو خواب ببینی uncharted 3 که قراره بیاد یا God of war 3 با اون عظمت مرحله اولش که من دسته تو دستم خشک شده بود جلوی این بازی کم بیاره .
uncharted 3 نمونه بارز رقیبش هست . Kill zone 3 که البته اعتراف می کنم به پای Gears of war نمی رسه .نقل قول:
اگر gears3 بی رقیب نیست رقیبش چیه؟؟؟؟
سونی تو سبک سوم شخص فقط همین 2 عنوان انحصاری رو داره که قابل رقابت باشه
نقل قول:
چی کار کنم تا بدونین سبک gears با uncharted فرق داره؟؟؟؟؟؟بزنم سردر تاپیک؟؟؟؟؟برم کلیفی بی رو بکشم؟؟؟برم ناتی داگ رو اتیش بکشم؟؟؟؟؟:31:
اگه شما به اینکه دوربین هر دو سوم شخص می گین رقیب پس laoire و metalgear و deadspace هم رقیب gears میشن دیگه...... .
بهخدا کمی از رو اطلاعات حرف زدن بد نیس... .
.
.
.
اقا جدا شدن سبکا مرادی تو سبک انچارتد یدونه تو 360 نشونمون بده..؟
این پستها عوارض اینه که به یاهو نمیای وگرنه اونجا حل میکردیم :31:
من پست آخرم را در باره این موضوع میزنم و دیگه در این مورد دوست ندارم بحث کنم .نقل قول:
شما خودت فن سونی هستی و میایی خیلی راحت بازی 360 را میکوبی ، الان این جملتون که گفتید گرافیک اونی نبود که فکر میکردید یعنی چی؟ یعنی گرافیک بده ؟
خوب این گرافیک که نسبت به بازی قبلی در حده وحشتناکی پیشرفت کرده خوب یعنی شما چی فکر میکردی که الان اون نیست ، مثلا باید در حد فیلم های هالیوودی میشد .
کاملا مشخصه با این جملتون دارید بازی را میکوبید .
اولا من یه نصفه جمله به طور کلی در مورد سونی گفتم ، نه از عنوانی حرف زدم نه چیزی که شما اومدی تو یه پست متلک گونه گیرز رو طلا کردی و بردی تو موزه !!! ، خوب این چه معنی داره ؟ اصلا من این جوری گفته بودم که شما این جوری جواب دادی ؟ .
والا ما با بازی خودمون داریم حال میکنیم ، شما سونی ها اومدید پست های ما رو نقل قول کردید ، ما به کسی کاری نداشتیم که . غیر از اینه ؟
الان ما مایکروسافتی ها به شما کار داریم یا شما اومدی تو تاپیک ما داری بحث راه میندازی . حداقل بزارید از پست قبلیتون 5 دقیقه بگذره بعد حرف خودتون رو نقض کنیدنقل قول:
اقا جدا شدن سبکا مرادی تو سبک انچارتد یدونه تو 360 نشونمون بده..؟
سلام
توروخدا فن بازی و بحث رو تموم کنید بیاید از بازی بگید...
محتوای مخفی: خاکستر
ولی جدا بس کنید بحث های فن بازی رو. من خودم عشقم این بازیه اما دارم میام صحنه ها و ویژگی های احساسی این بازی رو مطرح میکنم با هیچ بازی مقایسه هم نمیکنم.
دقیقا غیر از اینه مهدی جان...نقل قول:
والا ما با بازی خودمون داریم حال میکنیم ، شما سونی ها اومدید پست های ما رو نقل قول کردید ، ما به کسی کاری نداشتیم که . غیر از اینه ؟
میگم مهدی جان برم یه تاپیک دیگه بزنم اونجا نظرمو بگم..؟ بنویسم کسانی که طرفدار سونی هستن بیان انونجا نظرشون رو بگن
من نظرمو گفتم میدونی به نظر من گرافیکش اونی نبود که انتظار داشتم ممکنه یکی خوب ببینه یکی بد این دیگه به میل و سلیقه افراد برمیگرده شما کاربر فهمیده ای هستید فکر کنم الان اون حرف منو درک کردید که نظرم بود و برای چیزی یا کسی تحمیل نکردم
ولی شما تو پستت حرفی زدی که منم تصدیقش کردم غیر از اینه..؟ بعد پستتون میبینید که من چی گفتم اینم غیر از اینه..؟
در پست بعدیم هم به صورت یک تذکر گفتم که اون حرف شما دلیلی میشه بر این بحث ها که نمونش از حرف دوستمون
در ضمن این حرف رو شما گفتید ما ها اینجا شما ها اونجا یا هر چی درست هست یا نه..؟ منم گفتم حرف رو شروع نکنید ما و شما رو نداشته باشمنقل قول:
الاناس که یه جنگی چیزی در بگیره اینجا
:46:نقل قول:
من پست آخرم را در باره این موضوع میزنم و دیگه در این مورد دوست ندارم بحث کنم .
تاپیک تو یکی از ارزشمند ترین تاپیک های فروم هستش بر منکرش لعنتنقل قول:
اونوقتی که 90 درصد کاربرای اینجا اهمیت نمیدادن من تاپیک بازیهای تراز اول سال 2011 رو زدم و بازیها رو بر اساس سبک بندی که گیم اسپات و بقیه سایتا انجام دادن انجام دادم...... .
سوکوم رو من بازیش کردم درسته واقعا نمی تونه به سطح گریز برسه حرفت حقه :46:نقل قول:
تنها بازی هم سبک gears تو ps بازی socom هستش و بازی uncharted همتایی از لحاظ انحصاری در x360 نداره..... .
اونوقتی که 90 درصد کاربرای اینجا اهمیت نمیدادن من تاپیک بازیهای تراز اول سال 2011 رو زدم و بازیها رو بر اساس سبک بندی که گیم اسپات و بقیه سایتا انجام دادن انجام دادم...... .نقل قول:
اونجا مشهودا نوشتم که کدوم بازیها هم سبک این بازیها هستن......... .
اگر به زاویه دوربین باشه که گفتم باید splintercell و metalgear و lanoire و infamos و بقیه بازیها هم سبک gears باشه... .
تنها بازی هم سبک gears تو ps بازی socom هستش و بازی uncharted همتایی از لحاظ انحصاری در x360 نداره..... .
+
البته اگه منظورت از اینکه :منظور دیگه ای باشه گفتم که من سال قبل تو تاپیکش نوشتم که سبک اینا چیه......... .البته اگه میخواهین یکی حساب کنین هم فرقی نداره.... .نقل قول:
اقا جدا شدن سبکا
دو تا بازی هستن و ارزش خاصی برای من ندارن اصلا بگین هر دو ورزشی هستن
.
.
منو باش که به یک PC که دارم دلم خوشه می یام اینجا ببینم گیرس عزیز چه کارها کرده اونوقت آقایان سر ایکس باکس و پلی شون درگیرند دارند به رخ همدیگه میکشند انگار ارث اب و اجدادیشونه که دارن ازش دفاع می کنند بشینید درباره بازی حرف بزنید ببینیم چه ها داره لذت ببریم
بازی سراسر هیجانه انگار که قسمت های قبلیرو تا حالا ندادن و این اولین قسمت این بازیه انقدر که گیم پلی لحظه به لحظه ادرنالین بازیباز رو کم و زیاد میکنهنقل قول:
حتما به دوستان توصیه میکنم ادرنالین همراهشون داشته باشن که نیاز هستش
کلا هر چیزی که فکر میکنی به یه بازیباز لذت میده این داره
تمام شد انشالله ؟!
3 صفحه نظاره کردم همه ی باقالی ها به خاطر 2 تا جمله ی فیلسوفانه کاشته شد:
نقل قول:
واقعا PS3 میخاد با چه عنوانی با این بازی رقابت کنه ؟
کمی جنبه داشته باشید وقتی یک بازی با این همه فاکتور در سطح عالی دارین تجربه می کنین نیاین به این شکل پست تهاجمی و ترول گونه بدین جو آروم یک تاپیک رو تخریب کنین ;)نقل قول:
آره واقعا بیچاره سونی..........!!!!!!!!!!!
بالاخره ما نفهمیدیم این تایپیک درباره geow3 هست یا درباره مقایسه بین xbox و sony.
بهتر نیست به جای این حرف های تکراری کمی درباره خود بازی و گرافیک و گیم پلی و نحوه انجام دادن مراحل بازی بحث کنیم؟؟؟
دیشب بعد از موارد فوق که رخ داد :31: چی میچسبید ؟ مطمئنا هیچ چیز جز این بازی اون لحظه فاز نمیداد
تا ساعت 3 صبح بازی کردم به کوب یک ضرب انقدر گیم پلی بازی عالی هستش ادم فکر میکنه نیم ساعت هستش بازی کرده
مخصوصا که همه شخصیت ها یه حسی به ادم میدن انگار داریم فدایی همدیگه میشیم
فعلا تا اینجا فوق العاده باید گفت به این بازی
شما این پست رو ندیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه ندیدی!!!!!نقل قول:
کمی جنبه داشته باشید وقتی یک بازی با این همه فاکتور در سطح عالی دارین تجربه می کنین نیاین به این شکل پست تهاجمی و ترول گونه بدین جو آروم یک تاپیک رو تخریب کنین ;)
خب چه دلیلی داره یکی بیاد درمورد بازی اینطوری حرف بزنه........!!!!جز فن بازی.....
نقل قول:
بازی از همه نظر عالی شده ، گرافیک بی نظیر ، گیم پلی فوق العاده ، ضرب آهنگ سریع و ... واقعا PS3 میخاد با چه عنوانی با این بازی رقابت کنه ؟
سلام
تموم شد ... بازی که این همه منتظرش بودم تموم شد ( البته بخش داستانی بازی ) ولی خیلی حیف شد واقعا بی نظیر بود اون سکانس های آخر که دیگه ترکوند.
یکی از بی نظیر ترین بازی های عمرم رو تجربه کردم ( تا بریم ببینیم کی دیگه مثل این بازی بیاد)
دیشب یه سره نشستم پای بازی تا وسط های Act 4 رفتم ، فوق العاده بود . مخصوصا Act 3 (اونایی که بازی کردن میدونن برای چی میگم )
دوستانی که بازی را تمام کردن خواهشا چیزی از جزییات بازی نگن .
فقط یه سوال : بازی چند تا act داره ؟
5 acts
30 chapters
یه چند تا نکته کوچولو در مورد بازی بگم شاید بعضی ها انجامش نداده باشن.......
اما قبل اون اینو بگم که دوستان حتما حتما حتما بخش horde و multi رو تست کنن.... حداقل با هوش مصنوعی(برین تو قسمت versus یا horde و از طریق private با هوش مصنوعی ها بازی کنین)واقعا لذت بخش انلاین و horde بازی چندین و چند برابر بیشتر از بخش داستانی هست...... .
اما اون چند تا نکته :
وقتی دشمن افتاده رو زمین اگر روش y رو نگهدارین فینیشر هر اسلحه رو می تونین انجام بدین ولی اگه فقط y رو لحظه ای بزنید همون حرکت شماره قبل رو می بینین........
تو بخش داستانی همه این فینیشرها ازاد ولی تو بخش مولتی و هرد باید تعداد مشخصی از هر کس رو با اسلحه بکشین تا فینیشر اون اسلحه باز بشه....... .
برای استفاده از اسلحه digger هم باید روی کاوری که دشمن کنارشه یا روی بدن دشمن زوم کنین(چون واسه بعضی ها گنگ بوده این اسلحه واسه همین گفتم)
در مورد احساسی ترین صحنه بازی هم :
محتوای مخفی: ..
ولی کلا در مورد شوتر احساسی فکر نکنم هیچی جای halo reach و اون پایان افسانه ایش رو بگیره.... .
.
.
.
من امروز تا act 4 رفتم..................
دوستانی که تا act 4 رفتن بخونن:
محتوای مخفی: ................
+
نمیدونم چرا من از این retro lancer اینقد خوشم اومده!اکثرا بخاطر لگد زیادی که داره از اسلحه خوششون نمیاد ولی من لگدشم دوس دارم!:31:
بخش Horde رو اگه بازی نکردی حتما بازی کن .نقل قول:
اصلا یه چیز میگم یه چیز میشنوی :31: خیـــــــــــلی عالیه .
دوستانی که هنوز به Act 5 نرسیدن باید بگم که اوج عظمت و قدرت بازی تو اون Act هستش شدیدا لذت خواهید برد !
امروز امتیازات بخش Arcade رسید به 6000000 دیگه واقعا نمیکشم : دی
همون طور که دوستان هم گفتن حتما Horde رو بازی کنین همینطور Beast . البته به نظر من Beast تنهایی یه جورایی اذیت میکنه و سخت هستش اما Horde نه
اون Mutatorهارو هم آزاد کنین بازی شدیدا فان و سرگرم کننده میشه و لذت رو 2 برابر میکنه
امروز Big Head Mode اضافه شده و به مدت 3 روز هستش
آنلاین بازی هم برای من و خیلی های دیگه اصلا جالب نبوده چون 90% بازیکن ها Lancer به دست از دور ول میدن و به شکل بسیار زشتی میکشنت ! ای کاش یه Mode برای بازی میذاشتن که فقط توش میشد با شاتگان بازی کرد
نگووو منو که میشناسی جزء همون قشر زشت اره کشم: دینقل قول:
ای کاش یه Mode برای بازی میذاشتن که فقط توش میشد با شاتگان بازی کرد
گیرز این مشکل لگش حل شه خیلیا اره ها رو غلاف میکنن
کلا سروراش هیچوقت به خوبیه خوده بازی نبودن...تو cod یا کیلزون یا بدکمپانی هر موقع سرچ کنی سریع بی معطلی میری تو بازی تو گیرز همیشه باس کلی معطل شی آخرم خیلی وقتا باس بیخیال شی...
+
تو همه بازیا یه ضعفی هس که یه عده شورشو درمیارن...تو کیلزون دو هم یادمه بعضی وقتا انقد آر پی جی میزدن که اصلا نمیفهمیدی چی به چیه کجا به کجاس...بعدا یه سری رومها با اسمهایی مثل no rpg ایجاد شد دیگه فقط تو اونا بازی میکردم...
تو همین beast با نوید رفتیم نوید berserker میشد آخرش من mauler ...آی میخندیدیم: دی این mauler واقعا اسمش برازندشه: دینقل قول:
Beast تنهایی یه جورایی اذیت میکنه
حسین جون مشگل لگ نداره انصافا این شماره سروراشم اختصاصی هستش.مشگل لگ واسه ماآسیایی ها هستش که دور و بر مملکتمون یه سرور نذاشتن که از طریق اون وصل شیم لگ نداشته باشیم..... .وگرنه خود امریکایی و اروپایی ها و ......از انلاین این شماره خیلی راضین ( و اکثرا هم اونا اره یا تیغه می کنن:31:)نقل قول:
یکی از بچه ها می گفت قرار تو هندوستان یه سرور بذارن تا ماها هم بتونیم از طریق اون وصل شیم ولی مثه اینکه خبری نشده......... .
+
این انلاینش خیلی خیلی خداس ولی همونطور که بچه ها گفتن ملت سواستفاده می کنن مثه کاری که تو cod یا killzone3 می کردن(اونجا عشق کمپ و اینجور چیزا بودن)اینجام یا اره می کنن یا یکی با اسلحه retro اره میاد تو صورتت تا تیغشو فرو کنه بهت:31:
از بین این همه بازی شوتر فقط انلاین halo به نظرم خوب هستش تعادل نسبتا خوبی داره .....همین battlefirled3 هم شده کمپر خونه(battlefield2 خوب بود)
ولی با این همه بازم عالی و فوق العادس........
+
راستی یه چیزی هم در مورد گرافیک بازی بگم :
گرافیک بازی رفته رفته بهتر میشه یعنی هر مرحله گرافیکش نسبت به مرحله قبلی بهتر...........در نتیجه کسایی که اول بازی هستن عجله نکنن و کمی برن جلو تا لذت ببرن.. .
بازی هم در طول بازی لودینگ نداره و لودینگاش به هنگام پخش کات سنسا انجام میشه و با وجود اینکه نسبت به شماره قبل وسیعتر و شلوغتر فریم رو 30 تقریبا قفله که واقعا جای تحسین داره......... .
.
.