نقل قول:سلامنقل قول:
انگار دوستان یادشون رفته اینجا انجمن PES 11 هست نه 2009 یا PES 5
لطا دوستان مراعات کنید اینقد اسپم ندید
همین اسپم دادناتون موجب شده تعداد صحفات بره بالا وبازی طرفدار الکی پیدا کنه
Printable View
نقل قول:سلامنقل قول:
انگار دوستان یادشون رفته اینجا انجمن PES 11 هست نه 2009 یا PES 5
لطا دوستان مراعات کنید اینقد اسپم ندید
همین اسپم دادناتون موجب شده تعداد صحفات بره بالا وبازی طرفدار الکی پیدا کنه
برادر من این عکسهایی که بنده گذاشتم مربوط به PES 10 هستش و من اونارو با فیفا 10 مقایسه کردم. حالا چراشما خودش رو ناراحت میکنی؟نقل قول:
اگه زحمتی نیس واسم تعریف کنین این گرافیک چیه ؟
سپاسگذارم.
قراره تو همین روزهاتعدادی از کاربرای سایت pesfan که تو نمایشگاه e3 تونستن پشت درهای بسته بازی کنن نظرشونو در مورد بازی اعلام کنن ؟ باید منتظر موند و دید اونا چی میگن ...
البته اگه اشتباه نکنم بازی در نمایشگاه 60 درصدش تکمیل شده بود ....
شما چه نمره ای به تریلر pes2011 میدهید ..؟:46:
اینجا .....
البته باید عضو باشین ......کد:http://forums.pesfan.com/showthread.php?t=231181
اینم نتیجه این نظر سنجی در مورد تریلر نمایشگاه
.................................................. .................................................. ...........کد:http://forums.pesfan.com/poll.php?do=showresults&pollid=14068
متاسفانه هنوز این توهم رفتن دست و پای و کلا اعضای بدن بازیکنا تو بازی خیلی ازار دهنده هستش .....
این مورد که شاید تو داوری بازی هم تاثیر گزار هستش و رابطه داره .....
نمیدونم این مشکل چرا کم نمیشه ....؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. ......................................
مشکل بعد که خیلی برام جالب بود اینکه مدافعان همیشه دنبال تو پ میدون و از جایی که منطقه پوششی خودشونه دور میشن و فضا رو خالی میکنن و بازیکن تیم حریف خیلی ازادانه حرکت میکنه .
نمی دونم این هوش مصنوعی اونا مشکل داره که هنوز بازیکن حریف پا به توپ میشه همشون میفتن دنبالش و از جای خودشون دور میشن ...انگار یه جورایی جذبش میشن ...در بعضی موردها هم میبینیم 4 بازیکن افتادن دنباله بازیکن پابه توپ......:41::13:
امیدوارم این مشکل امسال برطرف بشه
در تصاویر زیر نمونه هایی رو میبیند ...
یه نکته جالی که توی فروم خارجی دیدم یکی از کاربرا گفته بود وقتی بازی تموم میشه و اون تابلوی نتیجه ها میاد (شکل زیر ) باید اونجا زیرش مثل فوتبال واقعی درج بشه کی گلهای بازی رو زده ......
واقعا حسین راست میگه که بعضی جزئیات رو اصلا انگار فراموش کردن که البته به قول حسین هیچ ربطی به وقت و پول نداره و آدم خیلی تعجب میکنه ....نکاتی که میتونه خیلی بازی رو جذاب کنه
در کل خیلی از این نکات ریز تو بازی هستش که اگه رعایت بشه خیلی میتونه بازی رو جذاب کنه ...
به نام خدا
سلام
دوستان قراره تا 3روز آینده اخبار جدیدی از pes 2011 در مجله PSM منتشر بشه
منتظر باشید
هنوز سیستمی برای این بازی ارائه نشده؟
نه. به این زودی ها اعلام نمیشه.نقل قول:
دوست عزیز هنوز خیلی مونده تا بازی منتشر بشه...
فعلا سیستم اون بصورت رسمی معرفی نمیشه
گرافیک بازی که تغییر زیادی نسبت به نسخه 2010 نکرده :10:نقل قول:
شما اگه نسخه قبلی رو راحت اجرا کردی این نسخه رو هم راحت میتونی بازی کنی :8:
کلا بازیهای شرکت کونامی با گرافیک زیادشون همیشه راحت اجرا میشدن بدون نیاز به سیستمهای چندان قدرتمند از سایلنت هیل گرفته با اون گرافیک تا همین فوتبال با این گرافیک زیباش چقدر نرم اجرا میشه :8:
حالا این سیستم مورد نیازش زیاد مهم نیست. فقط امیدوارم این نسخه مشکلات شماره قبلی رو نداشته باشه:)
تو یکی از این ویدیوها که تو استودیوی صدا بازی بود یکی از مسئولان بازی ( نمیشناسمش ) گفت ما برای هر تیم صداهای جداگانه ضبط کردیم ....:18:.....حالا این خیلی صحت نداره برای هر تیم صدارو ضبط کردن اما برای تیمهای مهم اینکار رو کردن ....
امسال در بخش صدای بازی و تماشاگران و گزارشکر کونامی میخواد یه حرکاتی بکنه .....
امیدوارم امسال بخشهای مختلف بازی کامل بشن ......اگر قراره بازی بدن بیرون باید داوری بازی مشکلاتش برطرف بشه ...دروازبانها بهبود پیدا کنن ......باگهای بازی اصلاح بشن و خلاصه هر کاری میکنن اونو به نحو احسن انجام بدن و گرنه داشتن نقص هیچ ارزشی نخواهد داشت همانطور که در نسخه 10 بازی از این مشکلات بسیار زیاد بود از قبیل داور بازی - دروازبانان و هزاران مشکل بازی که ادمو از بازی کردن دلسرد میکرد
پرسش و پاسخ سایتprorevo.de از Jon Murphy
دانولد بصورت PDF ار اینجا ....
کد:http://s3.directupload.net/images/100701/pc743w2k.pdf
دوستان یکی ترجمه کنه .....
محمود جان متن این سوال و جواب خیلی سلیس و روونه و فکر میکنم تقریبا اکثر بچه ها مثل خودت متنو خونده باشن با این وجود من ترجمشو میذارم .
در این متن 19 سوال از جان مورفی لیدر بخش اروپایی بازی پرسیده شده .
1- نسخه 2011 بازی امسال کی منتشر میشه ؟ مثل پارسال حول و حوش اکتبر یا اینکه امسال قراره بازی زودتر منتشر بشه ؟
جواب : من فقط میتونم بگم آخرین کوارتر امسال ( سه ماه آخر میلادی )
2- تیم سازنده چقدر روی این نسخه کار کرده ؟ از ماه اول سال 2009 ؟
جواب : تیم اصلی کارشو از ماه سپتامبر (اواخر تابستون ) پارسال کارشو شروع کرد . ما یک بخش بنام توسعه آینده داریم که بصورت فوق العاده و اضافی روی این بازی کار میکنن .
3- یک برنامه زمان بندی شده ای برای اجرای عمومی دموی بازی وجود داره ؟ مثلا بعد از نمایشگاه گیم اسکام اواخر تابستون ؟
جواب : منتظر نمایشگاه گیم اسکام باشید که اونجا این نسخه کانون توجه قرار میگیره . این کلیدی برای برنامه هایمان در اروپا خواهد بود .
4- اوضاع و احوال فعلی کار بر روی بازی چطوره ؟
جواب : منظور شما اینه که وضعیت توسعه و کار بر روی بازی از چه قراره ؟ به نظر من کاری که تیم سازنده داره انجام میده خیلی دلگرم کنندست . بیشترین تمرکز و تفکری که تا الان دیدم تیم سازنده این سری روی ساخت بازی داشته . برای چند سال اونا ( کونامی ) درگیر تکنولوژی نکست جن بودن و در این زمینه شدیدا ضعف مدیریت در کار و کمبود تخلیل و اندیشه در این نسل به چشم میخورد . الان اونا به جاده برگشتن و نتیجه این حرفو میشه توی نسخه 2011 بصورت شفاف دید . ما برگشتیم !
5- در زمینه ادیت بازی چه چیز جدیدی رو در این نسخه میتونیم ببینیم ؟ شایعه شده ویرایش استادیوم یا ویرایشکفش ورزشی دوباره به بازی اضافه شده .
جواب : من خودمو درگیر این شایعات نمیکنم امیدوارم چیزای بیشتری در این زمینه توی این نسخه ببینیم چون بخش ویرایش برام جذابه .
6- موشن کپچر یک بخش مهمی توی سیستم انیمیشنهای جدید بازی داره . بیش از 100 ساعت و 1000 انیمیشن جدید . با توجه به انیمیشنهای بازی : در قیاس با تغییراتی که در انیمشنهای نسخه 2010 نسبت به نسخه 2009 وجود داشت این نسخه یعنی نسخه 2011 نسبت به نسخه 2010 چقدر در این زمینه متحول شده ؟
جواب : این بزرگترین گام و تحولیه که من تا الان توی سری pes دیدم . حتی نمیشه این تغییر وسیع در انیمیشنها رو با اونچه که تا الان دیدم مقایسه کرد .
7- دی ال سی ( پچها و مواردی از این دست که شرکتها بعد از انتشار بازی هر از گاهی نسبت به آپلود اونها اقدام میکنن ) دی ال سی یک ویژگی مهم برای طرفداران بازی به شمار میاد . این بخش توی نسخه 2011 جامعیت لازمو داره و برنامه هایی برای توسعه و گسترش اون مد نظر سازندگان بازی خواهد بود ؟
جواب : این ویژگی توی نسخه 2011 وجود داره و من آرزو میکنم که ما بتونیم این بخشو توسعه بدیم . نه فعلا برنامه ای برای بسط و گسترش این بخش نداریم .
8- قراره روی دروازه بانها توی این نسخه کار بشه . آیا ما میتونیم دروازه بانها رو بصورت دستی کنترل کنیم ؟
جواب : بله و بله
9- از سیستم پنالتی بازی چه خبر ؟ آیا ما سیستم جدیدی برای نشانه روی در هنگام زدن ضربه پنالتی خواهیم داشت ؟و آیا دوربینی از زاویه پشت زننده ضربه وجود خواهد داشت ؟
جواب : قراره سیستم پنالتی پیشرفته تر بشه من هنوز چیزی در این مورد ندیدم .
10- توی این نسخه ما شاهد اسکریپتهای کمتری خواهیم بود ( اسکریپت منظور اعمال اتوماتیک و غیر اردای در بازی که از آزادی عمل کم میکنه ) ؟ مثل کنترل پاسها و غیره
جواب : گیم پلی نسخه 2011 حسابی تحت کنترل گیمره با اسکریپت کمتر و همینطور دخالت کمتر از هوش مصنوعی بازی .
11- آیا ما شاهد ورزشگاههای لایسنس شده و مجوز گرفته شده جدیدی خواهیم بود ؟
جواب : بله منم منتظرم اما ما فعلا خبری از انتشار لایسنسهای جدید رو منتشر نخواهیم کرد . داره روش کار میشه .
12- یک نقطه قوت بسیار بزرگ در pes صحنه های انیمیشنی بازیه . صحنه های قبل از شروع بازی و همینطور صحنه هایی که بعد از کسب پیروزی و قهرمانی در یک جام به نمایش گذاشته میشه . این بخش توسعه بیشتری پیدا نخواهد کرده ؟
جواب : نه خیلی زیاد . توی نسخه 2011 تمرکز اصلی روی گیم پلی بازیه . ما میخوایم تا جای ممکن این بخش پیشرفت کنه و توسعه داده بشه .
13- اگه توپ به دست بازیکن بخوره داور خطا خواهد گرفت ؟
جواب : این مورد تا الان تایید نشده .
14- توی نسخه 2010 هنوز مشکلاتی از قبیل تداخل و عبور توپ از بدن بازیکنان وجود داره و بیشتر در مورد دروازه بان این اتفاق میفته . این مشکل برطرف نشده ؟
جواب : روی فیزیک توپ کار شده بنابراین نباید این اتفاق بیفته .
15- بخش مبارزه در زمین تمرینی با تمرینات متعدد و آموزشهایی در این زمینه به این نسخه برخواهد گشت ؟ همونطوریکه توی نسخه 6 وجود داشت .
جواب : توی نسخه 2011 نه اما برای سال بعد به این مورد نظر داریم .
16- فعلا میشه دو نوع پیراهن ( میهمان و میزبان ) برای بازیکنان تیم انتخاب کرد . آیا برنامه ای برای افزایش اون به سه نوع پیراهن وجود نداره ؟ و اینکه این مورد توی نسخه 2011 امکان پذیره ؟
جواب : نه فعلا ممکن نیست . به نظر خیلی ساده میاد اما این کار مسلتزم یک برنامه نویسی اساسی در بازیه که ما برای امسال وقتشو نداریم .
17- نسخه 2011 روون تر خواهد بود ؟ مثلا در زمان قبل از پرتاپ اوت وقتی که صحنه بازی جای خودشو به صحنه جدید میده محل استقرار بازیکن تا حدودی تغییر میکنه .
جواب : ما به مساله تسلسل صحنه ها و پیوستگی در بازی توجه داشتیم اما این چیزیه که فعلا باید توی نوبت باشه در حال حاضر خیلی چیزای دیگه وجود داره که باید روشون کار کنیم .
18-آیا عملکرد داوری بهتر شده ؟ در مورد خطاهایی که کاملا مشخص هستن .
جواب : بله تیم سازنده حواسش بود که باید روی تصمیمات داوری کار کنه و تصمیمات داوری احتیاج به ارتقاء کیفی داره تا کسی نتونه توی بازی از این راه تقلب کنه .
19- روی بخش B.A .L کار خواهد شد ؟ و این بخش چطور میتونه به نظر برسه ؟
جواب : بله اما من نمیتونم جزئیات این مورد رو برای شما توضیح بدم .
در انتها از محمود عزیز تشکر میکنم که این سوال و جواب و این اخبار جذاب و قشنگو برای آگاهی ما توی تاپیک قرار داد .
سؤال 12 خيلی خنده دار بود اينجوری که معلومه نبايد زياد از 2011 توقع داشته باشيم چون سازنده ها همش ميگن وقت نشد و... نسخه 2012 رو هم ميبينيم حتماً اون موقع هم ميگن وقت نشد 2013 جبران ميکنيم
حالا بزار گیم پلی عالی بشه ما راضی هستیم :46:نقل قول:
چه فایده شادیهای بعد جام و غیره قشنگ باشه ولی وقتی داری 2 نفره بازی میکنی گیم پلی داغون باشه حال نده پس زیاد هم حرفش خنده دار نبود به نظرم :8:
:10:توی نسخه 2011 تمرکز اصلی روی گیم پلی بازیه . ما میخوایم تا جای ممکن این بخش پیشرفت کنه و توسعه داده بشه :8:
سلام من تازه این تایپیک رو دیدم من از 2003 پرو بازی کردم
عاشق این بازیم اما
یه سری ضعف ها از همون موقع تا الان درهمه نسخه ها هست میخاستم بدونم در سایت کنامی جایی نیست که بشه از بازی انتقاد کرد یه سری اتفاقا تو این باز میوفته که به هیچ عنوان واقعی نیست من همرو با تصویر و مدرک دارم
konami_pc اسمتو نميدونم ، حرفت رو قبول دارم درست ميگی ، اينکه ميگه يکی از نقاط قوت اين بازی animation هاشه خنده داره ديگه نيس؟
و اما جناب mtx891 تو سايت خود کونامی که نه ولی سايت هايي مثل pesfan.com و ... هستند که ميتونيد از اونجا اين مسائل رو مطرح کنيد البته از pes 9 بچه ها نظرات و پيشنهاد هاشون رو مطرح کردن
نقل قول:
پوریا جان منظور سوال کننده و همینطور جان مورفی انیمیشنهای موشن کپچر بازی نیست . منظور اینا انیمیشنهای مربوط به کات سنها و همینطور انیمیشنهای شادی و ورود بازیکنان به زمین و مواردی از این دست که الحق این بخش از انیمیشنهای بازی بر فیفا برتری داره . شما اگه فیفا نکست رو بازی کنی میبینی در این زمینه چقدر ضعیف عمل شده .
انیمیشنهای بعد از به ثمر رسوندن گل توی فیفا اصلا جالب نیست انگار زننده گل لوکوموتیوه و بازیکنان هم تیمیش واگناش هستن این بخش توی فیفا واقعا مضحک و خنده داره بخصوص وقتی که بازیکن اول میچرخه و بقیه بهش برخورد میکنن اما توی pes روی این مورد واقعا عالی کار شده .
یا مثلا توی pes صحنه های آهسته گلها و صحنه های مهم بازی از زوایای مختلف و به زیبایی با حرکت اسلو موشن به نمایش گذاشته میشه اما توی فیفا خیلی روی این موارد ضعیف کار شده .
یا مثلا جشنهای قهرمانی pes کجا و فیفا کجا !
و موارد دیگه در این زمینه که نشون میده کونامی روی این بخش از انیمیشنها خیلی خوب کار کرده .
مهمترین مشکل کونامی و تیم سازنده در مورد بازی کمبود شدید وقت هستش ....
تو صحبتهای بالا هم که دیدیم در چندین مرحله به این مشکل اشاره شد .
شاید اگر برای نسخه 10 بازی وقت کافی وجود داشت و تمامی قسمتهای بازی بارها تست و آزمایش میشد و ایراداتش برطرف میشد این مشکلات بوجود نمی آمد .....
مشکلاتی از قبیل داوری بسیاری ضعبف بازی و هوش مصنوعی و عکس العمل دروازه بانها بسیاری مشکلات دیگه که در طول بازی مارو آزار میده ...
مشکل بعدی کمبود نیروی کاری در زمینه ساخت و توسعه بازی هستش . شک نکنید که نیروی کاری که بر روی فیفا کار میکنند بسیار بیشتر ار pes هستش و با افزایش نیروی کاری مسئله کمبود وقت تا حدودی رفع میشه .
بقول حسین نسخه 10 بازی نسخه ای ناقص بود که بعلت کمبود وقت نتونستن کاملش کنن و نسخه 11 بازی نسخه کامل 10 خواهد بود .
من بلاخره نفهمیدم این bluesky دقیقا تو کجای بازی داره کار میکنه ..!؟ خیلی دوست دارم جواب این سوال رو بدونم
.................................................. ...............................
صحبتهای آقای مورفی در نمایشگاه در مورد بازی ...اگه کسی چیزی فهمید بما هم بگه :27:
کد:http://rapidshare.com/files/404440312/murphy_in_e3_2010.mp4.html
هر سوالی میپرسید میگفت نه هنوز نه هنوز:دی
معلومه تغییری نمیکنه...فقط داوریش رو خوب کنن من راضیم....هر چند از بقیه باگ ها که فکر نمیکنم با این مصاحبه تو نسخه بعدی بر طرف بشه گذشت.....
آخجون PES 2011 هم میاد ... امیدوارم چهره بازیکن ها خوب و واقعی باشه مثل قبل نباشه که کلن چهره تیم ایران اشتباه بود و کلی ایراد داشت ...
نقل قول:
عزیز دل برادر اینجا ایرانه یعنی کشوری که 365 روز سال تو تحریمه!! همین هم که تیم ایران رو بین کشورها میبینی باید خدا رو شکر کنی!!!:31:
یادمه یه بار اسم علی دایی رو نوشته بودن ALI DAHOO:27: حالا قیافش بماند!!!:2:
ربطی به تحریم نداره بجز کره و ژاپن تو اسیا تیم دیگه ای لیسانس نشده حتی چیننقل قول:
تو اروپا وامریکا هم همینجوره حتی تیم امریکا و شیلی و ... لیسانس نشده و کاری به تحریم نداره
اگه گیم پلی بازی تو این نسخه واقعا دقیق کار بشه و کامل بشه تا مرز 70 درصد مطمئنن برای نسخه های بعدی وقت زیادی برای کارکرد روی انیمشن و مودهای بازی دارن
منم خیلی دوس دارم بدونم کار این گروه bluesky چیه خیلی جالبه بدونم ولی خودم فکر کنم کارش روی بخش توسعه پیشرفته کردن گرافیک بازی باشه
واقعا کمی فکر کنیم سخته برای شرکتهای که فقط وقت تقریبی 1 ساله برای ریلیز بازی دارن که همه موارد رو بدون نقص دارا باشه و همه رو راضی نگه داشت
امسال واقعا خیلی امیدوار کننده بوده گیم پلی های که از بازی منتشر شده واقعا حیرت انگیزه که کمتر تو نسخه های قبلی اینقدر تغییر رو دیده بودیم
فقط باید صبر داشته باشیم تا روزی که بازی بیاد و خودمون پشت سیستم بازی رو تست کنیم بعد اگه همه چیز طبق اونچه که انتظار داشتیم باید واقعا کنامی رو ستایش کنیم
تو این نسخه تغییراتی از جمله تغییر گیم پلی - نوع استیل لباسها - انیمشنهای جدید - منوی واقعا زیبا ی بازی که واقعا چشم نواز بود خیلی زیبا کار شده روش - و اینکه فقط روی قسمت گزارشگری و جو موجود تو ورزشگاهها هم کار بشه عالیه که بعید میدونم با وقتی که کنامی روی بخش گیم پلی گذاشته برای این قسمتها زیاد تغییرانی صورت بگیره
خوشحالم که Pes طرفداری داره که مشکلاتش رو میدونن و شرکت بازیسازی داره که درصد رفع این مشکلات برای طرفداری خودش هستش :10:
فکر کنم که bluesky کار روی انیمیشن ها رو به عهده داره.حالا باید از حسین بپرسی.
یه چیز دیگه که این داورا رو نمیخوان متنوع تر کنند فکر کنم دیگه این داوره(فکر کنم کمپانی) سنش از سن داوری گذشته باشه.همه بازی ها رو قضاوت میکنه.
یه چیز دیگه اینکه اگر امسال بتونن قابلیت اینکه توپ های لب خط اوت رو مثل بازیکنای واقعی فوتبال نگه دارن تا به اوت بره نکه تحت فشار سریع به بیرون بزن و شاهد درگیری های لب خط برای تصاحب توپ باشیم(مثل هونتلار توی بازی دیروز دقایق آخر بازی)
PES 2011's goal is 'to win back hardcore'
دیروز جان مورفی که حالا مسولیت بازاریابی و همینطور پابلیک رلیشن شرکت در بریتانیا رو هم به عهده گرفته ( ایشون از سال 98 با این شرکت داره کار میکنه ) مقاله کوتاهی با تیتر بالا در رابطه با مساله طرفدارن و فن های این بازی مینویسه که به نظرم بد نرسید که توی تاپیک مطرحش کنیم .
تیتر بالا اشاره به این داره که هدف نسخه 2011 بازی اینه که طرفداران قدیمی بازی که طی چند سال اخیر به مرور به سمت بازی رقیب یعنی فیفا گرایش پیدا کردن رو مجدد به خونه بر گردونه . عبارت win در جمله بالا اهمیت و سختی اینکار و در واقع این مبارزه رو نشون میده .
ایشون میگه هدف ابتدایی ما توقف روند حرکت طرفدارن قدیمی این بازی به سمت بازی رقیبه و با نسخه 2011 علاوه بر این مساله ما در پی برگشت مجدد طرفدارن قدیمی خودمون هستیم .
همچنین ایشون اشاره میکنه که نسبت طرفداران این بازی و بازی رقیب یعنی فیفا در کشورهای مختلف متفاوته مثلا در کشورهای فرانسه , اسپانیا و ایتالیا با اختلاف ناچیزی تعداد طرفداران pes بیشتر از فیفاست اما آلمانیها از قدیم فیفا باز بودن .
جان مورفی در ادامه صحبتهاش اعتراف میکنه که برای بازگردوندن طرفداران قدیمی این سری باید یک شوک اساسی به بازی داد .
این جمله پایانی ایشون در این مقالست :
من آرزو میکنم که ما مجدد به مسیر اصلی برگردیم چون اگه تنها یک بازی فوتبال در بازار بازیهای کامپیوتری وجود داشته باشه مطمئنا شاهد یک بازی بسیار بسیار بی کیفیت خواهیم بود .
من چند روز پیش با جستجو توی سایتهای مختلف از بین اخبار جدید و قدیمی آماری از فروش نسخه های نکست جن بازی pes و فیفا پیدا کردم که فکر میکنم برای شما هم جالب باشه .
در نسل کارنت pes حاکم مطلق بازار بود و فروش نسخه های این نسل به مراتب بیشتر از فیفا بود اما برای اولین بار در اولین نسخه نکست جن این دو بازی ورق برگشت و برای اولین سال فیفا با یک میلیون اختلاف حریف خودشو جا گذاشت . در این سال بر طبق آمار نسخه 2008 pes حدود 8 میلیون و فیفا 08 حدود 9 میلیون فروش رو به ثبت رسوندن .
سال بعد و در شماره 9 این دو بازی اختلاف به دو میلیون نسخه رسید در این سال طبق آمارها شاهد فروش 8 میلیون نسخه ای pes 2009 در برابر فروش 10 میلیونی فیفا 09 هستیم .
اما در سال 2009 و با انتشار نسخه 10 این دو بازی , در چند ماه ابتدایی بعد از انتشار این دو نسخه از بازی اختلاف باز هم بیشتر شد . فیفا در یک ماه و نیم ابتدایی پس از انتشار بازی آمار خیره کننده 4.5 میلیون نسخه از بازیو به ثبت رسوند و در ادامه و در ماههای دسامبر 2009 و ژانویه 2010 رکورد 9.7 میلیون نسخه رو تثبیت کرد . در این نسخه فیفا رکورد دیگه ای رو هم به ثبت رسوند و اون افزایش درصد فروش نسبت به سال قبل بود . بر طبق آمارها فیفا امسال 26 درصد نسبت به پارسال افزایش فروش داشته بنابراین میشه انتظار داشت تا قبل از انتشار نسخه 11 این بازی آمار فروش به حدود 12.5 میلیون نسخه برسه .
در حالیکه امسال کونامی تنها تونسته نسبت به پارسال 5 درصد بیشتر فروش داشته باشه و این همون زنگ خطریه که جان مورفی توی صحبتهاش بهش اشاره داشت .
منابع :
کد:http://www.vg247.com/2010/02/08/fifa-10-sells-9-7-million-units-ltd/
کد:http://www.totalvideogames.com/FIFA-10/news/FIFA-10-Sells-10-Million-Copies-14966.html
کد:http://www.gamespot.com/xbox360/sports/fifasoccer10/news.html?sid=6241608
کد:http://www.edge-online.com/news/fifa-10-sells-45-million-units-worldwide
کد:http://www.mcvuk.com/news/34285/PES-series-shifts-8-million-units-in-fiscal-year
کد:http://www.mcvuk.com/news/32804/EA-FIFA-09-will-shift-10-million-units
حسین اگه میهشه در مورد کنترلهای جدید بازی توضیح بده ؟! :31::10:
ممنون دوستان
دیگه تریلر یا screenshot جدیدی نیومده؟
نقل قول:
منوی واقعا زیبا ی بازی که واقعا چشم نواز بود خیلی زیبا کار شده روش
آقا میشه یک نفر یک غکس از منوی بازی برای ما هم بذاره
من که هنوز منوی جدید بازی رو ندیدم و نمیدونم چطوریه؟!...ولی با تعریف دوستمون باید خیلی چیز جالبی شده باشه
ممنون میشم یکی عکسشو بذاره
بفرمایید بهزاد عزیز:نقل قول:
آخه چقدر این استایل بازیکنها در pes زیباست........
بسیار هنرمندانه کار شده چیزی که در فیفا دیده نمیشه..
من نمیدونم یعنی اینقدر طراحی مدل و فیزیک انسان در بازیهای ورزشی مشکله که بعضی از بازیهای ورزشی قادر به ساخت اون نیستن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چیکار دیگه میشه کرد واقعا کونامی بخش گرافیکش خیلی دلچسب هستش وقتی داری بازی میکنی دقیقا اگه گرافیک بازیت روی درجه مطلوب باشه راحت تشخیص میدی توپ زیر پای کدوم بازیکن هستش بدون اینکه به اسم بازیکن پائین صفحه دقت کنی اگه موشن کپچر هر بازیکن هم اضافه بشه دیگه چی میشه :18:
یعنی واقعا میشه pes2011 مثل pes 6 وقتی که چند سال پیش گرفتمش نزدیک بود سکته بزنیم چقدر نرم و رون و چیزای جذاب اضافه شده بود که هر چی بازی میکردی سیر نمیشدی واقعا هنوزم گیم پلی بازیش دوست داشتنیه :8:
امیدواریم Pes2011 واقعا نصفی از قدرت بازگشت کینگ باشه تا این همه سربازی که واسش میمیرن رو برای همراهی دلسرد نکنه:8:
و به امید روزی که این بازی با موتور دایرکس 11 ارائه بشه و با عث شگفتی همه بشه :18::8::40:
دوستان Pes 2011 تا اومدن این بازی هر کسی دوست داره میتونه قشنگترین لوگو رو برای امضاش درست کنه که واقعا از روی لوگو بشه بازگشت کینگ رو تشخیص داد :31:
این عکسه که بازیکنای زاپن ایستادن واسه 2010 یا 2011 ؟؟ آقای حسین خان تسلیت میگم شکست مقابل آلمان رو !! تازه همدرد شدیم:10:
What the FU.............CK
عجب عکسی این بازیکنان ژاپن!حیرت زده میشیویم
بچه ها من اومدما................
بهنام جان دست روی دلم نزار که خونه ! شوخی کردم فقط تیم ملی کشور خودمون viva Iran:20:نقل قول:
آرژانتین دفاع و مربی نداشت این دوره خیلی کار کرد که تا اینجا هم بالا اومد . به هر حال من یک تار موی فوتبال دوست داشتنی و عاشقانه آمریکای جنوبی رو به کل اروپا نمیدم ورزشی که اونجا مردم به معنای واقعی کلمه باهاش زندگی میکنن .
به به آقا بهادر از این ورا ! چقدر زود گذشت روزی که اومدی گفتی من تا کنکور دیگه به اینجا سر نمیزنم و روی حرفت هم موندی . خوب کنکور چطور بود ؟ فکر میکنی کامپیوترهای سازمان سنجش از پاسخ نامت راضی باشن ؟ یادش بخیر 14 سال پیش همین روزا بود که منم کنکور دادم و خوبه اینو بدونید که رتبه داش حسینتون دو رقمی شد :46:نقل قول:
نقل قول:
تا جایی که مشخصه سه حالت برای دسته طراحی شده .
حالت اول برای حمله ( منظور وضعیتی که توپ در اختیار تیم ماست ) که شامل چند بخش میشه بخش اول مربوط میشه به فریبها و دریبلها که سه گزینه و آپشن برای طراحی این دریبلها و تکنیکها بصورت پیش فرض قرار داده شده که گیمر میتونه یک حالتشو انتخاب کنه و توی هر کدوم یک سری دریبل خاص وجود داره . مثلا توی حالت اول فلیپ فلپ و استپ اور وجود داره در حالیکه توی حالت دوم دریبل ماتیوس و رولت رو میشه اجرا کرد .
در مورد این بخش گفته شده برای اجرای یک فریب و تکنیک خاص باید آنالوگ راست و یا آنالوگ راست به همراه LT یا L2 فشار داده بشه ( هر جهت از آنالوگ یک تکنیک خاص رو به اجرا در میاره ) :
بخش دوم مربوط میشه به پاس دستی که امسال برای این نسخه طراحی شده که برای فعال کردن اون باید دکمه های LT یا L2 به همراه آنالوگ راست فشار داده بشه و در همین حال یکی از دو دکمه پاس معمولی یا پاس تو در هم فشار داده بشه . این مساله بصورت ON THE FLY روی دسته طراحی شده یعنی مثل فیفا گزینه ای برای فعال کردنش وجود نداره و گیمر در حین بازی میتونه اون فعال یا غیر فعال کنه و این کار رو برای گیمر خیلی راحت میکنه ( البته در این مورد من کلی حرف دارم که بعدا در موردش صحبت میکنیم ) .
بخش سوم حمله در مورد حرکت پا به توپ در جهت و به سمت دروازه حریف یا در جهت پشت به دروازه اونهاست که برای استفاده از این امکان باید دکمه های R2 یا RT به همراه آنالوگ چپ یا جهتهای پد رو بکار برد .
بخش دوم در مورد دفاعه که دو گزینه داره :
1- حالتی که گیمر بخواد به حملات حریف تاخیر بده با فشار دادن جهت پایین آنالوگ ( جهتی که به سمت دروازه خودشه ) به همراه دکمه پاس این کار رو میکنه ( فکر میکنم حالت جاجینگ میشه این حالت ) .
2- حالتی که گیمر بخواد مانع از پیشروی بازیکن پا به توپ بشه که در این حالت باید دکمه پاس و جهتی که روبه بازیکن صاحب توپه رو نگه داشت . توی این دو حالت باید زمانی این دکمه ها رو فشار داد که مدافع به بازیکن صاحب توپ نزدیک شده باشه .
و بالاخره حالت آخر برای استراتژیها طراحی شده و دو بخش داره. بخش اول برای انتخاب استراتژی خاص که قبلا توسط گیمر تنظیم شده که باید متناسب با استراژی مورد نظر یکی از 4 دکمه سمت راست به همراه دکمه سمت چپ ( دکمه BACK ) فشار داده بشه .
و بخش دوم برای فعال و غیر فعال کردن حالت دفاعی و تهاجمی تیمه که توی تصویر نشون داده شده برای حالت تهاجمی R1 به همراه دکمه بک و برای حالت دفاعی R2 به همراه بک .
سلام.بهنام این عکس برای 11 است تو صفحه قبل اینطور زیر عکس زده بود.نقل قول:
بعد آرژانتین با این باخت هیچ چیز از ارزش هاش کم نشد.هنوز مارادونا برای این کار جوان بود.خدا رو شکر که دفاع ما دفاع نبود اتوبان قم تهران بود وگرنه آلمان ها چطوری میخواستن گل بزنن؟؟؟؟
کنکور چه جور بودنقل قول:
ولی به نظر من کونامی لباس ها رو کوتاه طراحی کرده و وقتی این لباس ها رو شورت بازیکنا میفته زیاد جالب نیست
توی نمای دور هم که اصلا مشخص نیست لباس بازیکن روی شورت اونه و کافیه دوربین بازی کمی از بازیکن فاصله بگیره تا چیزی مشخص نباشه
این صحنه رو هم هنگام ورود بازیکنان به زمین در نسخه 2010 هم می تونین مشاهده کنین که وقتی دوربین فاصله میگیره یک دفعه این ویژگی محو میشه
چیزی راجع به گزارشگر نگفتن ؟؟؟
دیگه حالم داره از این صدا به هم می خوره
تا کی باید تحملش کنیم آخه :2:
سخنان اقاي murphy با CVG ..............................
Speaking to CVG in a recent interview, Murphy - who's worked on the PES series since 1998 - said the new instalment also needs to ensure is doesn't lose any more fans to rival footy games.
He said: "What we want to stop is hardcore level of our fanbase moving, if I'm totally honest - which worryingly has started to happen. For years, we sat on our laurels and assumed it never would happen.
"That's our strategy, plain and simple. What we now have is a benchmark from EA that we've got to beat, which is fine. It gives us a challenge. But that's not our ultimate aim. Our goal is not only to ensure we don't lose any more fans, but that we win back the hardcore fans. The rest of it - we'll see what happens."
In our soon-to-be-published Chat, Jon Murphy argued that the PES v FIFA battle differs from territory to territory. You can just look at the sales numbers, he said.
"Traditionally, PES and FIFA have different reactions in different territories. We see a strong rivalry in the UK, obviously," he continued.
"In France, we see it's very heavily dominated by PES - same in Spain, same in Italy. Germany, for example, has always been FIFA. It depends from territory to territory so you can't just look at the sales."
"It's a healthy rivalry," he conceded. "PES needed a shake-up and that's been brought about because FIFA has turned up and done its stuff. I hope we do get back to [No.1] because if PES ever did disappear and you saw one game on the market I think you'd go back to seeing a very, very lazy game of football that everyone would be sick of.
"Without competition from either side, I think you'd have a problem in this market."
اين مورفي هم خيلي به اين نسخه 11 اعتقاد داره و ميگه اين نسخه باز طرفدارن و دوستدارن قديمي بازي رو برميگردونه ..... نظر شما در اين مورد چيه !؟
منم خيلي دلم شور مينه آخرش اين نسخه ميخواد چي بشه اما ......بايد صبركرد و ديد آقا واقعا آقاي مورفي درست ميگه .......
نميدونم چرا عكس يا خبر جديد از بازي نميياد ....