سلام دوستان
رفیقم از مخابرات میگیره تا حالا هم مشکلی نداشته و اصلا قطعی نداشته از ظهری میاد کانکت بشه بهش 769 میده و کانکت نمیشه
میشه بگید مشکلش چیه
Printable View
سلام دوستان
رفیقم از مخابرات میگیره تا حالا هم مشکلی نداشته و اصلا قطعی نداشته از ظهری میاد کانکت بشه بهش 769 میده و کانکت نمیشه
میشه بگید مشکلش چیه
داداش این مخابرات بی پدر رفته یه سری تجهیزات اشغال و بنجول چینی خریده و هر روز یه مکافاتی برای ما درست کرده اون ارورها طبیعیه
بازم خوبه وصل نمیشه بزنه مودم رو بسوزونه چی !
والا به خدا من از دستش به ستوه اومدم شبها که نیم قطعه !
روزها هم که وصل نیمشه
هر لحظه دلم داره میلرزه خدایا چیزیش نشه.
هر روز بچه های اینجا با این ارورها دست و پنجه نرم میکنند
لعنت بر اون صاحبش که اینقدر ما رو اذیت میکنه.لعنت
یه اتفاق نادر
همین الان رفیقم زنگ زد گفت همین جوری شانسی زنگیدم به اون شماره پشتیبانیش و الکی پیغام پیغام گذاشتم
گفت گوشیو گذاشتم یه نفر از مخابرات زنگ زد بهم و یه سری کارا گفت انجام دادم و گفت واقعا یارو بارش هست و درست شد و مشکل از کامپیوتر بود...
خدایی جا داره یه تکبیر بگیدا
من تازه گرفتم الان سرعتم دانلودم رو 300 هست
سیصد :8:
من که باورم نمیشه یعنی چی
دو مگم بالاتره الان چه حالی میده.یه نسخه ی4.5 گیگ بلوری آواتارو فرصتو غنیمت دیدم دانلود کردم
یعنی چند روز دیگه سرعتمو کم میکنن ؟
هیجان زده شدم سه تا فیلمو همزمان گذاشتم رو دانلود
از صبح یبارم قطع نشده .
خدایا قطع نشهه کم نشههه
فقط منتظرم این بار قطع بشه کار از پیغام گذاشته فحش میزارم.:19:نقل قول:
کدوم مرکز مخابراتی هستی؟نقل قول:
بابا برین خدارو شکر کنین حداقل چند ساعتی دارید.اصلا برید خصوصی بگیرید کمی بیشتر پول میدین در عوض این جوری اذیت نمیشین خوب...اگه مثل بنده پس از دو سال و اندی از قطع شدن adsl بخاطر فیبر نوری(لعنت الله علیه)،هنوز جواب دوماه بعد رو بشنوی،به همین چیزها راضی میشی.نقل قول:
------------------------------------------------------
راستی هنوز فقط منطقه 8 adsl میده؟کسی از منطقه 3 گرفته؟کسی روی فیبر نوری گرفته؟
سلامنقل قول:
رفیق ما منطقه 3 مخابراتی هستیم
مرکز الغدیر که راه افتاده از مرکز پیروزی هم خبر دارم که اون راه افتاده بقیشو خبر ندارم دیگه
البته من خودم شاتل لعنت الله علیه هستما اما رفقا از این 2 تا مرکز گرفتن
:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:نقل قول:
رکوردو شکستم
ببینم مگه میشه من که خودم باور نمیکنم
الان با idm حدودا نزدیک یک دقیقه سرعتم بالای 510 520 بود . میشه نزدیگ 5 مگ در واقع درسته ؟ برم یه تست سرعت بگیرم تو سایت بزارم
فکر کنم هنوز خطمو شیر نکردم .ایجوری داره کار میکنه درسته ؟
من از شهرزیبا گرفتم نفر اولی بودم که ثبت نام کردم .
آقا این خانواده شهید که میگین کیا میشن ؟؟ من پدرم برادر شهیده ، یعنی به ما بالا 128 میدن ؟؟؟؟؟
ماز این پستای سرکاری زیاد دیدیم دیگه باور نمی کنیم یه تست با لینک خود اسپید تست ازش بذار بی زحمت.نقل قول:
نگفتم . بیست دقیقه گذشت هنوز فتوشاپش نصب نشده
من توی دو سه ماهه راضی بودم آقای کینگ دیزاینر شما با این شماره 88458010 آقای موسوی تماس بگیرید اگر مشکلتون حل نشد از راههای دیگری وارد شویدنقل قول:
به خدا راست میکم غیز از speedtest.net چه سایتی هست ؟ میاد سرعتو اندازه بگیره ارور لتنسی میده
خوب الحمد لله مدیریت محترم تاپیک اعتراض به سرعت کم ارسال اطلاعات رو هم به trash فرستادن واقعا توی تاپیک چی بود که اینکارو کردند
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
شما برو توی مشخصات ای دی اس ال مودمت اونا رو بزار ببینیم چی نوشته. دقیقا rate رو بزار
من بجز این سایت دیگه بلد نیستم. وارد سایت که شدی یه نقشه هست روش نقاط زرد. روی bakuکلیک کن.نقل قول:
این همه راه رو رفتیم اینم روش !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.speedtest.net/result/798543933.png
الان که تستو گرفتم دارم با idm هم 200 تا دانلود میکنه نمیدونم رو تست تاثیر میزاره یا نه دانلودم تموم شد یکی دیکه ام میزارم
اون بابایی که فحش رو می شنوه یه بدبخته که یه مدرکی گرفته اونجا گذاشتنش هرکی بلد نبود کانکشن بسازه بهش یاد بده . من خودم می خواستم فحش بزارم بجاش لحنمو تند (حالت آخر شاکی) کردم یارو 5 دقیقه بعد زنگ زد بهم.نقل قول:
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
آقا ولمون کن .معلومه دیگه اول باید دانلودتو متوقف کنی .اصلا مبارکت به ما چه آقا :27: من بی خیال شدم.اصلا عکس نذار برو حالشو ببر. والاااا-(((((نقل قول:
من موندم سرعت آپلودم نگاه کنید مسخرس فضاییه
فقط یه چیز بنظرتون قطع میشه این سرعتم یا همیشه میمونه ؟
آقا مثل اینکه وضع اینترنت به حالت عادی برگشت. تست من که اینو نشون می ده. شاید کابل ترمیم شده ![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرعت من با دیال آپ دانلودم رو 6 و7 بود -حالا رو 10 ای خاک بر سرشون -- تازه کاش رو 10 ثابت بود نوسان داره بعضی وقتا به بایت برثانیه هم می رسه
مهرداد می گم اسم تاپیک و عوض کن اینجوری بهتره:
*. بحث و بررسي سرويس Dial Up نامحدود مخابرات استان تهران.*
شاید همیشه بمونهنقل قول:
من یه بابایی رو میشناسم که از صبانت گرفته و 5-6 ماهه که سرعتش نجومیه
ای لعنت بر پدر این مخابرات
ای لعنت
180 مگ فایل از رپیدشیر مستقیم کرده بودم ریختم توی هاستم
80 مگ از این 180 تا رو به زور خر دانلود کرده بودم نمیدونم چه ارور کوفتی بعد از این دیسکانکتی ها داد دکمه رو زدم از صفر داره شروع میکنه !:19: 3 روز طول کشید همین 80 مگ رو گرفته بودم ای لعنت بر پدرتون با این دیسکانکتیهاتون
مهرداد داش مال تو خوب شد مال ما خراب شد
یه بوم و دو هواست دیگه
شانس گه رو نگاه کن هوای بارونی اه حالم گرفته
حوصله ام سررفته. اه اه اه:19:
برا من هم که اوایل وصل شد سرعت دانلودم بین 150 تا 200 بود تا2 هفته ادامه داشت که رسیدیم به 4شنبه سوری .یدفعه کامل قطع شد ؛از روز بعد سرعت دانلود 12 شد تا الآن.نقل قول:
معلومه نیست تو مرکز مخابراتی شما دارن چه غلطی می کنن که این همه دی سی دارین. من تا به حال به این دی سی ها مبتلا نشدم. البته اگر خودم رو چشم نزنم.
فقط چند شب پیش آپلودم افتضاح بود به 2 رسیده بود الان حدود 5 الی 6 هست.
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
کینگ دی زاینر من می گم اگر برات امکان داره برای یه مدتی با یه مودم دیگه ( غیر از اونی که الان داری ) کانکت بشو ببین باز دی سی داری یانه.
خدا انشا الاه به دادتون برسه.:19:
بابا خبر مرگشون نمیدونم چیکار میکنن ولی میدونم 162 تا مشترک ADSl مخابرات دارن نمیدونم حالا چه جوریه که ظرفیت کمه
و با ابن که این بارون نیم اسعت پیش روی کابلها اثر گذاشته .بدبختی سرعتم هم بدجوری نوسان داره یک ثانیه روی 10 هستش یک ثانیه بعدش میره روی 12 نمیدونم شاید هاستم مشکل داره.
چه غلطی کردیم چه غلطی کردیم رفتیم 512 رو پس دادیم هاااا
لامصب گرون میداد وگرنه همون خوب بود به درک بابا خسته شدم از دانلود شانس ما هم گیر همین 180 مگ هستم + یه 60 مگ دیگه که اصلا دیگه دانلود نمیکنم.
اقایون عزیز فقط یه سئوال
نسخه HD با کیفیت بالای فیلم اواتار رو کسی دیده یا هنوز نیومده و کیفیت هندی کم و پرده ای رو برای دانلود گذاشتند ؟
چون من بعد از 3 ماه یه نسخه پرده ای گیرم افتاد اونم با این اینترنت زپرتی !
یکی کمک کنه در راه خدا ثواب داره خدایی :19:
مهرداد خان میگم نسخه
HD یعنی رزولیشن بالا و کیفیت بالای این فیلم اومده
خدایی حال نمیکنم با کیفیت پرده ای نگاش کنم.
حیف فیلم به این خوبی نیست
نگاهش نمیکنم تا وقتی که کیفیت خوبش به دستم برسه برای همین میخوام بدونم جایی دیدین که کیفیت عالیشو گذاشته باشن برای دانلود ؟
خودت هنوز از افلاین نگرفتی ؟ ( اینترنت افلاین رو میگم یادمه میگفتی یه چیزایی میگیری)
ولی نسخه خوبشو میخوام
نسخه پرده ایشو دارم با این اینترنت کوفتی هم اخه نمیشه که
حالم گرفته سرعتم رسیده به 13 اصلا حس ندارم دیگه انلاین بشم
میرم یه چرخیبزنم بر میگردم.
فعلا
االن دیگه دانلود نمیکنم این سرعتمه.خدایا اگه منو دوست داری کم نشههههههههههههه
خوب بابا توئم. ما چقدر بد بختیم که برای پایین نیومدن سرعت اینترنت باید نذر و نیازی کنیم. خاک تو سر این اینترنت ایران کنم که به درد مست ....ح می خوره.نقل قول:
دی زاینر جون تو اون لینک زده کیفیت فیلم DVDScr مگه بده ؟ دیگه چی می خوای؟ لینکش هم که مستقیم هست اگر دیس بشی قطع نمی شه بالاخره بعد یه هفته که می تونی فیلم رو ببینی.نقل قول:
نترس مثل تصویر تلویزیون TOP TV یا تپش که دم و به دقیقه Freeze هم می شه نیست.
سلام
دوستان من هم به تازگی از مخابرات ثبت کردم
قرار شنبه برم یوزر و پسورد بگیرم و بعلاوه یک مودم
فقط سوال اینکه گفت دوره ای 19.900تومن رو قبضتون میاد
دیدم دوستان برای 128 10000تومن گفتند تعرفه ش هست!!
این مودم خوده مخابرات بگیرم خوبهHuawi MT800?
بابا مهرداد جان کشتی منو
DVD scr = DVD screen یعنی همون رو پرده ای داداش
کیفیت DVDrip یه چیز دیگه است
اگر rip بود یه حرفی HDrip میخوام که حجمش حدود 1.5 گیگ هست
حالا از بحث تاپیک منحرف نشیم ولی اینو بهت بگم که کلا با این اینترنت زپرتی میخواستم لیچش کنم و بریزم توی هاستم
و روزی صد مگ صد مگ دانلود کنم تا کامل بشه
الان حدود 700 مگ دایویکسشو گرفتم ولی مگه این اینرتنت زپرتی میزاره !
حالمو بدجوری گرفته خدایی
دایال اپ داشتم توجیه اقتصادی تری داشت !! ولی این لامصب نمیشه .
حاجی بزار کیفیت HD اواتار بیاد میریم از مغازه میخریم دهن این مخابرات سرویس .
این همه گروه -- و مک بودند میزدن سایتهای دولتی رو با خاک یکسان میکردند یکیشون پیدا نمیشه سایت این و شاتل رو بزنه تا بفهمه با مردم چه جوری باید برخورد کنه.
حالم گرفته خیلی ..
1-در هر دوماه یک بار قبض میاد که برای ADSL ماهی 10 تومن میشه سرجمع هردوره و هربار قبض و هر دوماه یک بار 20 تومننقل قول:
2- مودم های اشغال این مخابرات رو نخر که بیچاره میشی بهترینش ایسوزه و ترجیحا مدلهای وایرلس دار رو بگیر. دیگه اون بستگی به بودجه ات داره و کاربریت که اگه بگی چیکار میکنی بهت میگم چی بگیری .
ولی کلا ایسوز 3 تا مدل بورس داره
602 که فقط یو اس بی داره و یک لن
604 که فقط 4 تا لن داره و یو اس بی نداره
604G که 15 تا سیستم رو وایرلس ساپورت میکنه و 4 تا هم بصورت لن
قیمتها به ترتیب
40
60
75
که خرید وایرلس دار بهتره چون فردا لپتاپ بگیری به کارت میفته گوشی داشته باشی که وایرلس داشته باشه به کارت یمفته فدا 3 تا سیستم بخوا اشتراکی ببندی به کارت یمفته کلا بیسیم بگیر راحت کن.
دی لینک و سیسکو و ... پول برند رو میگیرن .
خود دانی
سئوالی بود بپرس
بالاخره یکی وجدانش به درد اومد
تحریم های سیاسی اینترنت را مختل کرده است
موبنا – تحریم های سیاسی مهمترین دلیل اختلالات شبکه اینترنت کشور طی روزهای اخیر بوده است که همچمنان ادامه دارد.
صادق سلیمانی کارشناس آی تی در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا با اشاره به مشکلات اینترنت طی روزهای اخیر گفت: این اختلالات نمی تواند از آسیب دیدگی کابل مخابراتی زیردریایی SWM4 باشد چراکه این کابل بین المللی است و در صورت آسیب دیدگی ،باید اینترنت بسیاری از کشورها ی مشترک با این کابل قطع شود که این موضوع غیر ممکن است.
وی با بیان اینکه پل ارتباطی اینترنت ایران یا همان فیبر نوری ازدو کشور امارات و آذربایجان است، اظهارداشت: در حال حاضر پهنای باندی که از آذربایجان به ایران می آید دچار مشکل شده وعلت آن مسدود شدن پهنای باند ایران از سوی آذربایجان به دلیل تحریم های سیاسی و اقتصادی است.
به گفته وی کشورآذربایجان روتینگ یا همان پل ارتباطی ایران برای دریافت پهنای باند اینترنت است که در حال حاضر به دلیل تحریم هایی که علیه ایران شده این پهنای باند مسدود شده است و به نظر می رسد تا حل این مشکل سیاسی ،کاربران باید اختلالات اینترنت را تحمل کنند .
در همین خصوص و به منظور بررسی این ادعای تماس های پی در پی از سوی نگارنده با شرکت زیر ساخت و ارتباطات برقرار شد که متاسفانه کسی از مسوولان شرکت زیر ساخت پاسخگو نبودند.
گفتنی است روز چهارشنبه حسن کریمی ـ مدیرکل مهندسی عملیات و هماهنگی شبکه دیتا شرکت ارتباطات زیرساخت از رفع اختلالات اینترنتی در کشور خبر داده بود اما همچنان کاربران اینترنت با اختلال مواجه هستند.
ای توف تو این اینترنت آشغال.............:2:
دیدین گفتم:31:نقل قول:
دیدن گفتم:31:
دیدین گفتم :31:
خدایا شکرت پس معلوم شد ما راستگو. در اومدیم و یارو همچنان دروغ میگه !!:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31: :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31: :31::31::31::31::31::31::31::31::31:
ویرایش شد....