شما قیمت F223 FX رو با یا بدون گارانتی گفتین؟
اگه با گارانتیه میشه معرفیش کنین. این مدلو امرتات زده 1720000 به نظرتون خدماتش قابل اطمینان هستش؟
ودر ضمن تفاوتش با F224 FX فقط تو سرعت هارد و2G رم اضافه هست؟
Printable View
شما قیمت F223 FX رو با یا بدون گارانتی گفتین؟
اگه با گارانتیه میشه معرفیش کنین. این مدلو امرتات زده 1720000 به نظرتون خدماتش قابل اطمینان هستش؟
ودر ضمن تفاوتش با F224 FX فقط تو سرعت هارد و2G رم اضافه هست؟
سلام دوستان^^
داشتم تو تاپیک های قبلی به نتیجه میرسیدم که لطف کردن و تاپیکو بستن حالا خواهشا کمک کنین و فک کنین میخواین برای خودتون بخرین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این نتیجه رسیده بودیم که اینا خوبن برای کارهای گرافیک-بازهای3بعدی-تماشا و ساخت فیلم های باکیفیت بالا و زیرنویسی-وبگردی-کارت گرافیک و رم و حافظه ی بالا- بلوتوث داشته باشه و خلاصه از همه سرتر باشه چون نه میخوام تعویضش کنم و نه بفروشمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رسیده بودیم به اینجا که سریهای F سونی از همشون بهترن و قیمتهاشونم خوبه که تازگیا3بعدی هم بازار داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا استادان گرام به این سوالات جواب بدن و راهنماییم کنن چون این سوال خیلیا ی دیگه هم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سونی از مدلهایی که داره هیچکدومشون مودم داخلی ندارن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مدل هم 3بعدیه؟ اگر مقایسه کنین این2مورد رو کدوم بهتره؟
SONY VAIO F Series VPC F227FX/B
و
SONY VAIO F Series VPC F223FX/B
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیا این مدل در ایران موجوده؟قیمتش چنده؟
VPCF2290X CTO
VPCF2290X 2D/3D Configure-to-Orde
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینا هم سوالات دیگر دوستان بوده که ممکنه سوال منم باشن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان در مورده پردازنده Intel Core i7-2630QM و پردازنده Intel Core i7-740QM کدام بهترند ؟؟
و نظرتون در مورده دو سونی به مدل های
F223FX/B
VPC-F224FX
F136FX/B
VPC-F137FX
چیه ؟
ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرق این 2مدل چیه که یه جاS داره و یه جاB ؟!
VPCF224FX/S
VPC-F224FX/B
تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان چون مشاوره برای خرید لب تاپ بسته شده و من سونی سری اف رو میخوام بخرم اینجا مزاحم دوستان شدم. من تا حدود 1.700 میخوام یه لب تاپ بخرم سونی که خوب کار کنه سریع باشه واسه کار خاصی نمیخوام ولی دوست دارم تا چند سال برام کار کنه و کم نیاره ممنون از کمکتون
نقل قول:
امرتات گارانتی گرونی هست بی خیال اون !
فکر کنم F223 کافی باشه
F224 چنده ؟
F224 1830000هستش!!!!
اخرپیشنهادتونو نگفتین که از کجا به چه قیمت وکدوم گارانتی؟؟؟!!!!!!!
کمککک دوستان و متخصصین
من لب تاپ f22fgx خریدم و برنامه vaio update چند تا آپدیت مثل bios و vaio care و ... پیدا کرده
1-آپدیت بایوسو انجام بدم ؟ چه نکاتیو رعایت کنم ؟
2-آپدیت بقیه موارد رو چی ؟
3-اگه از ریکاوری که تهیه کردم استفاده کنم آپدیت بایوس از بین میره و میشه حالت کارخانه ؟
ممنون
یعنی واقعا کسی نیست جواب بده ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سونی از مدلهایی که داره هیچکدومشون مودم داخلی ندارن؟
هیج نوت بوکی مودم نداره چون dial up منقزض شده
F227 خوب مسلما بهتره ، مشخصات همه ی اینها در سایت سونی هست!نقل قول:
این مدل هم 3بعدیه؟ اگر مقایسه کنین این2مورد رو کدوم بهتره؟
SONY VAIO F Series VPC F227FX/B
و
SONY VAIO F Series VPC F223FX/B
کد:http://pro.sony.com/bbsc/ssr/cat-vaio/cat-vaioperformance/product-VPCF227FX%2FB/
کد:http://pro.sony.com/bbsc/ssr/cat-vaio/cat-vaioperformance/product-VPCF223FX%2FB/
این سری CTO مدل های کاستومایز شده هستند و تو بازار نیستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینا هم سوالات دیگر دوستان بوده که ممکنه سوال منم باشن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیا این مدل در ایران موجوده؟قیمتش چنده؟
VPCF2290X CTO
VPCF2290X 2D/3D Configure-to-Orde
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان در مورده پردازنده Intel Core i7-2630QM و پردازنده Intel Core i7-740QM کدام بهترند ؟؟
و نظرتون در مورده دو سونی به مدل های
F223FX/B
VPC-F224FX
F136FX/B
VPC-F137FX
چیه ؟
ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرق این 2مدل چیه که یه جاS داره و یه جاB ؟!
VPCF224FX/S
VPC-F224FX/B
تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
B و S نشان دهنده ی رنگ دستگاه هست
مقایسه ی پردازنده های لپتاپ ها
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
تفاوت vpcca15fg ایران رهجو با ca17fx غیر رهجو چیه؟
و کلا شما بین این 2 مدل و vpcea36fg کدام را پیشنهاد میدید؟
تشکر داداشی^^نقل قول:
فعلا از همه بهتر همین VPCF227FX/B هست.
راستی usb ش هم2 هست و هم3 ؟!
من تهران نیستم(شمالم) میشه قیمتش رو بگین با گارانتی اصلش چنده؟ و ساخت کدوم کشور؟
+ هنگام خرید به چیاش توجه کنم؟
+ رنگهاش فقط همین مشکیه؟ (فرقی که تو قیمت نداره)
+ هرجا این لپ تاپ رو دیدم با ویندوز7 بود ! ویندوزxp هم میتونم نصب کنم ؟ آخه بعضی برنامه هام فقط با xp کارمیکنن!
+ دیگه سری جدیدی قرار نیست بیاد؟ تا بعد ماه رمضون^^
نقل قول:
سوالت مربوط به این تاپیک نیست ، در کلوپ سونی مطرح کن
آپدیت ها رو انجام بده ، اپدیت بایوس هم انجام بده منتهی نوت بوک به آداپتور وصل باشه و دیگر برنامه ها هم بسته باشی. آنتی ویروست هم غیر فعال کنی بد نیست
آپدیت بایوس هیچ وقت و با هیچ چیزی از بین نمیره
---------- Post added at 08:29 AM ---------- Previous post was at 08:27 AM ----------
نقل قول:
تو اون لینکی که دادم رنگ های هر مدل رو نوشته
این سری با گارانتی اصلی گیر نمیاد ، ساخت امریکا هست ، نوت بوک های خاور میانه و چینی با گارانتی اصلی ایران رهجو عرضه میشه
هم USB2 داره و هم 3
سری جدید هم حالا حالا ها نمیاد. شاید 3 یا 4 ماه دیگه
ویندوز XP از دور خارجه ، همه ی برنامه ها روی 7 نصب میشه ، مگر اینکه در حال استفاده از نسخه های قدیمی برنامه ها باشی
سلام دوستان
نظرتون در مورد Sony Vaio F22FGX چیه؟امتحانشو پس داده؟ضعف خاصی نداره که روی کاغذ نیومده باشه؟(مث خرابی زیاد یا داغ شدن)
چند تا کانفیگ داره؟من که یه کانفیگ بیشتر ندیدم ...
بعد یه سوال فنی.این که Blu-ray Disc™ ROM Drive داره،مشکلی توی خوندن CD و DVD نداره که؛داره؟(بی اطلاعیه دیگه،شما ببخشید!:دی)
میتونه رایت هم یکنه؟چه چیزایی؟
مرسی ...
برای من که بلوری رام داره می تونه هم دی وی دی بخونه هم رایت کنه ! همین سری اف سونی هم هست ! سیی دی هم می خونه تا حالا سی دی باهاش رایت نکردم !نقل قول:
یه سوال : اگه بخوام یه وایو در حد n52sv ایسوز بگیرم چی رو پیشنهاد می کنین ؟ یه مقدار ضعیف تر هم بود مشکلی نداره ..بلوری هم نداشته باشه مهم نیست !
تشکر از جوابتون داداشی^^
پس من یه پرسو جو برای قیمت میکنم تو شهرم- راستی تهران قیمتش درحال حاضر چنده؟ اگه میدونید؟
چندتا نرم افزار داشتم بعضی هاشونم بازی بودن که فقط باxp سازگارند!
به نظر شما شهر خودم بگیرم یا بیام تهران نمایندگی سونی؟(البته آدرسشو ندارم)
نقل قول:
بستگی به شهرت داره !
از تهران بخری راحت تری و با قیمت مناسب تری میتونی تهیه کنی
تشکر پس میشه لطف کنین و نمایندگیهای سونی معتبر تو تهرانو بگین؟ اگه اینجا نمیشه لطفا خصوصی بگین :11:نقل قول:
اگه قیمتشو میدونی بگین که دست خالی نرم :31:
راستی دیدم مشکی نقره ای هم داشت:8:
اتصال Port Replicator یعنی چی؟ چقدر بود ونبودش مهمه؟
و نمایشگر بیسیم هم نداره یعنی چی؟ :18:
اینو بگیرم خوبه؟
VPC-F227FX made in China for U.S.A
از همه مهمتر موقع خرید چه لوازم دیگه ای باید باهاش بگیرم؟
ممنونو دوست عزیز این لینک آپدیت بایوسه میشه لطفا یه نگاهی بندازی ببینی درباره چی هست و آیا لازمه یا نهنقل قول:
کد:http://esupport.sony.com/US/perl/swu-download.pl?upd_id=6720&template_id=1&SMB=YES
نقل قول:
لازم نیست اما میتونی انجام بدی ، حواست باشه مدل رو دقیق انتخاب کنی ، نکاتی هم که بیان کرده رعایت کنی
جواب نمیدین؟ :18:نقل قول:
نقل قول:
نمایندگی زیاده! با قیمت هر کدوم حال کردی بخر...
اگر از تهران خرید می کنی ، پلازا ، رایانه همراه ، امرتات ، اریس برای خرید مناسب هستند ، شرکت های دیگه هم زیادن!
اونهایی که آخرشون B هست مشکی هستند ، و بیشتر اونها بجز یکی دو مدل تماما مشکی هستند
لوازم جانبی هم میشه به کیف ، موس اشاره کرد ، چیز دیگری نیاز نیست
ممنون از اینکه جواب دادین:11: پس باید یه سر بیام تهران :8: فقط ای کاش حدودی یه قیمتی میگفتین!
پلازا ، رایانه همراه ، امرتات ، اریس برای خرید مناسب هستند ، شرکت های دیگه هم زیادن! = اینا گارانتیشن دیگه؟
سایت ایران رهجو هم دیدم چرا بعضیا میگن که ایران رهجو نمایندگی لپ تاپ سونی نیست؟
تو سایتش که رفتم همه چی بود جز لپ تاپ:18:
لوازم جانبی رو واسه این پرسیدم چون که یه جا دیدم نوشته بود باتری و لوازم دیگه :27:
راستی نگفتین اگه با این ساخت بخرم خوبه؟
VPC-F227FX made in China for U.S.A
راستی نماز وروزه تون قبول باشه ، التماس دعا داداشی^^
باتری و اینا رو که خودش داره ، نیازی نیست.نقل قول:
بله F227 کانفیگ مناسبی برای خرید داره.در مورد ایران رهجو هم سایت لپتاپش رو چند سالی میشه که برداشته ، لیست قیمت رو باید از نمایندگی های ایران رهجو بگیری.
مدل هایی که ایران رهجو میاره در سایت زیر هست :
کد:http://www.sony-asia.com/
چرا بعضیا میگن اول اپل دوم دل سوم سونی ؟ :18:
سری FW چه فرقی با F داره؟
و چرا بعضیا VGN بعضی VPC ؟
سلام.میخواستم تفاوت این دو مدل رو که دارای کانفیگ مشابه اند در قیمت برای چیست؟
VPC F217HG ایران رهجو :3935000 تومن
F215FX(3D) بدون گارانتی 2200000تومن
نقل قول:
با اول بودن اپل مشکلی ندارم ، حقشه ! اما دل دوم ؟ نبابا ! تو ایران 5 ام هم نیست.
FW دیگه تولید نمیشه و تو بازار هم پیدا نمیشه VGN و VPC هم چیز خاصی رو نشون نمیده ، سری قبلی VGN بود الان VPC
نقل قول:
تفاوتشون واضحه... مشخصاتشون کجا یکیه ؟؟؟ همه چیز فرق میکنهکد:http://www.sony-asia.com/
واقـعــــــــــــــــــــ ـــن؟؟؟ :18:نقل قول:
پس من 2باره شروع کنم به تحقیق؟ یعنی اپل بگیرم؟
سلام
برای خرید لپ تاپ بین دو مدل asus n53sn و sony vaio vpc-f223fx/b سر یه دوراهی قرار گرفتم
به نظر شما کدوم یک از اینا بهتره؟
واسه چه کاری؟نقل قول:
سلام به دوستان چون مشاوره برای خرید لب تاپ بسته شده و من سونی سری اف رو میخوام بخرم اینجا مزاحم دوستان شدم. من تا حدود 1.700 میخوام یه لب تاپ بخرم سونی که خوب کار کنه سریع باشه واسه کار خاصی نمیخوام ولی دوست دارم تا چند سال برام کار کنه و کم نیاره ممنون از کمکتون
نقل قول:
برای اپل باید 2500 هزینه کنی ، اگر میتونی انجامش بده.......
نقل قول:
برای شما تا 1700 مدل F223FX پیشنهاد میشه ::
و یا مدل زیر :کد:http://pro.sony.com/bbsc/ssr/cat-vaio/cat-vaioperformance/product-VPCF223FX%2FB/
کد:http://pro.sony.com/bbsc/ssr/cat-vaio/cat-vaioperformance/product-VPCF22FGX%2FB/
د نه دیگه :31: خب سونی کم نمیاره که مگه نه؟نقل قول:
واسه همون کارایی که من میخوام بس نیس؟
حافظه ی زیاد داره دیگه!
فعلا همونf227 خوبه تاببینم قیمتش چی میشه :5:فقط از کجا متوجه بشم که CD وDVD رو رایت هم میکنه یا نه؟
کدوما میشن:
Blu-ray Disc™ Player
Blu-ray Disc™ Player / Burner
Blu-ray Disc™ ROM Drive
راستی تو قیمتهای1500 چه مدلایی داریم؟ از همین سری اف ؟!
کهcorei7 باشه حافظه ی زیادم داشته باشه؟
نقل قول:
مدلی که می خواهی بخری همه چیز رو رایت میکنه ! bluray and DVD and CD
یعنی بالاترش دیگه نیست.
سری F از 1600 شروع میشه
خب پس انتخاب خوبی کردم ... ببینم قیمتش چی میشه تابعد ماه
برای کارای چندان سنگین نمیخوام اما احتمالا باید زمان های زیادی رو روشن باشهنقل قول:
واسه چه کاری؟
خوره بازی نیستم اما دوس دارم بتونه بازی های سنگین رو اجرا کنه.
معمولا چندین برنامه رو هم زمان باز میکنم پس باید کارکرد بالایی داشته باشه.
مدل ایسوس کانفیگ بالاتری داره یه کم اما سونی هم بالاخره سونیه دیگه:5:
سری F22 تقریبا هم سطح اسوس هست ولی مثل اسوس ها خیلی بدرد بازی نمیخوره و چون خوره بازی نیستین مناسب هم هستنقل قول:
به نظر من واسه شما انتخاب بهتریه
پس 1200 که میفروشن چیه؟ اف13 ها ؟؟؟نقل قول:
سلام.می خواستم ببینم مدلF215FX 3D بدون گارانتی 2200000 مناسب هست؟
نقل قول:
از چه نظر مناسب هست ؟
اگر از نظر قیمتی میگی ، دیگه ارزون تر از این نمیشه و انتخاب مناسبی برای خرید هست.
اما اگر در کل میخواهی ببینی برای خرید مناسب هست و یا نه باید بگم که اگر زیاد اهل بازی های سنگین نیستی مناسب هست