لطف می کنید شماره فروشگاه بدونه گارانتی درتهرات برای خرید TV فیلیپس به من پیام دهید.
mersi
Printable View
لطف می کنید شماره فروشگاه بدونه گارانتی درتهرات برای خرید TV فیلیپس به من پیام دهید.
mersi
ممنون میشم نشانی رو محبت کنیدنقل قول:
پ خ چک شودنقل قول:
پ خ چک شودنقل قول:
باید خبر خوشی رو با همه طرفداران فیلیپس بدم و اون اینکه علی رغم اینکه خیلی ها انتظار داشتند که امسال خبری از تی وی های جدید فیلیپس نشه....! اما بازم فیلیپس شگفت زده کرد همه رو.... و مدل های سال 2012 رو معرفی کرده که این بار حتی سری های 3 و 4 و 5 هزار هم از امکانات ویژه و قابلیت های خاصی برخوردار هستند.... طبق معمول گل سرسبد تی وی های فیلیپس سری های 8 و 9 هزار هستند که البته سایت فیلیپس هنوز سری 9 هزار جدید رو رسما معرفی نکرده و گفته می شه که به زودی این اتفاق می افته.... اگه دوست دارید در مورد شکل و شمایل جدید تلویزیون های فیلیپس و قابلیت های کلی آن ها بیشتر بدونید لینک زیر رو بخونید : (اطلاعات بیشتر در پست های بعدی)
[HTML]http://www.flatpanelshd.com/article.php?subaction=showfull&id=1330957857[/HTML]عکس چند تا از مدل های جدید فیلیپس :
سلامنقل قول:
اگه قیمت دارید به من هم بگید و آدرس بدید.
ممنون
درودنقل قول:
متاسفانه ورود تلویزیون های فیلیپس به کشور خیلی خیلی محدود هست... و با نوسانات قیمت ارز هم این روزها به این محدودیت افزوده شده... فروشگاهی که قبلا در مورد صحبت شده بود...در حال حاضر تی وی فیلیپس موجود نداره... باز با این وجود امیدوارم راه ورود تی وی های فیلیپس به کشور کاملا بسته نشه... چون خیلی ها از جمله خودم همیشه تکنولوژی و دقت ساخت تلویزیون های این برند رو تحسین کرده و خواهند کرد...
چون مدت زیادی از این سوال دوستمون گذشته و دیدم کسی پاسخشو در انجمن نداده و قطعا این دوستمون پاسخشو پیدا کرده ، بنابراین فقط برای اونایی که ممکنه این مشکل رو پس از خریدن مدلهای 8605 و 9705 فیلیپس داشته باشن میدم. در مدلهای فوق کیت فرستنده سه بعدی بصورت آپشنال هستش یعنی برای استفاده از حالت نمایش سه بعدی تلویزیون ، باید کیت فوق را علاوه بر عینکهاش داشته باشید که معمولا همراهش هست. اگه کابل کیت فرستنده سه بعدی رو به پورت خروجی مربوط به قسمت سه بعدی که در پشت تلویزیون تون هست وصل نکنید گزینه انتخاب سه بعدی در منوها ظاهر نخواهد شد. بنابراین با وصل کردن کابل فوق مشکل برطرف میشود.نقل قول:
دقیقا همین طور هست که شما عنوان کردید... تلویزیون های فیلیپس سری 8 و 9 هزار قابلیت پخش تصاویر 3بعدی اکتیو دارند که نیاز به کیت 3 بعدی و عینک اکتیو هست.... (البته در مدل های جدید کیت 3بعدی داخل خود تی وی قرارداده شده و دیگه نیاز نیست اونو بالای تلویزیون نصب کنید).... غیر از این تجهیزات باید یه دستگاه پخش 3بعدی هم داشته باشید که اگر از شبکه های خاصی استفاده کنید باید اون دستگاه هم حتمن 3بعدی را ساپورت کنه و یا یه بلوری پلیر 3بعدی با سورس 3 بعدی داشته باشید...)نقل قول:
نکته جالب این که هر روز به سورس های 3بعدی افزوده می شه و امکاناتش بیشتر در دسترس قرار می گیرند...
سلام خسته نباشید من حدودیکساله به سایت شما سرمیزنم وباخواندن راهنمایی های دوستان فیلیپس 9705رو انتخاب کردم حالا درمورد نحوه اجرای فیلمهای سه بعدی ازروی هارد کامپیوتر برای tvمشکل دارم.موقع خرید کیت سه بعدی هم گرفتم حالا سوالم اینه که برا پخش چه لوازمی غیرازکیت وعینک لازم داره آیاکارت گرافیک باید اچ دی ام آی 1/4داشته باشه؟یااینکه باورژن قدیمی تر هم میشه این کارو کردآیا سیگنال رو میشه از خروجز کامپوننت کامپیوتر به tvارسال کرد؟ممنون
برای داشتن تصویر 3بعدی علاوه بر اینکه شما به یک سورس 3بعدی نیاز دارید باید از یک دستگاه بلوری پلیر با قابلیت 3بعدی نیز استفاده کنید، مسلما برای ارسال دیتا حتمن باید از آخرین ورژن کابل های hdmi استفاده کنید.نقل قول:
من تلویزیون فیلیپس مدل 8605 دارم، همانطور که دوستان اشاره کردند برای دیدن فیلمهای سه بعدی علاوه بر عینک باید حتما یک فیلم سه بعدی و دستگاه پخش بلوری داشته باشید. اما من چون بلوری پلیر نداشتم و فعلا نیز بخاطر قیمت بالا و کم بودن فیلمهای سه بعدی قصد خرید آنرا ندارم! با یک تکنیک ساده و توسط DVD پلیر معمولی با خروجی HDMI تونستم فیلمها و کلیپهای سه بعدی رو روی تلویزیونم تماشا کنم!؟؟ کیفیت سه بعدی تلویزیون من عالی و فوق العاده بود و فکر میکنم با استفاده از این روش بشه روی سایر برندها هم امتحان کرد(روی مدلهای مختلف فیلیپس قطعا جواب میده). دوستان اگه روی سایر مدلها و برندها امتحان کردند اطلاع بدن.
اما تکنیک مورد استفاده: کافیست فیلم مورد نظرتان را با یک نرم افزار تبدیل فرمت که عمل تبدیل را با کیفیت خوبی انجام دهد به فرمت mpg2 با سایز حداکثر 720*576 تبدیل کنید و فیلم یا کلیپ تبدیل شده را روی فلش ریخته و به DVD پلیرتان وصل کنید و با پخش و تماشای آن حالش رو ببرید!
برای راحتی دوستان در لینک زیریک کلیپ کوتاه سه بعدی از کارتون زیبای یوگی خرسه با فرمت mkv را برای دانلود قرار میدم. فقط تجربه ای که داشتم اینه که با نرم افزارهای مختلف تبدیل فرمت رو انجام بدین تا بهترین کیفیت نمایش رو بتونین پیدا کنید. ضمنا برخی کلیپها و یا فیلمهایی که به صورت سه بعدی در برخی از سایتها گذاشته شده اند متاسفانه سه بعدی واقعی نبوده و توسط نرم افزارهای تبدیل دو بعدی به سه بعدی تولید شده اند که تماشای این فیلمها عمق و کیفیت سه بعدی واقعی را ندارد.
اینم لینک جهت دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویا
www.3dbdbuster.com/3dtrailers/Yogi Bear 2min 3D sample.mkv
تشکر فراموش نشود!
سپاس فراوان از شما.... راه حل عجیب ولی خیلی جالبی هست....! دارم فایل مورد نظر رو دانلود می کنم... روش شما رو امتحان می کنم نتیجه اش رو میگم....نقل قول:
دیروز روشی که tapesh24 در موردش توضیح داده بود امتحان کردم و خوشبختانه خیلی خوب جواب داد... در عین حال یه کار ساده تر هم وجود داره اونم اینکه نوت بوک و یا کامپیوتر را از طریق کابل HDMI به تی وی وصل کنید و خیلی خیلی ساده فیلم 3بعدی ببنید.
«Yogi Bear» این نمونه ای که این دوستمون اینجا گذاشتن تصاویر 3بعدی جالبی داره به خصوص چندتا صحنه داره که فوق العاده است.
سلامنقل قول:
خسته نباشین
ببخشید این حالتی که شما گفتید، با اتصال وایرلس هم امکان پذیر هست ؟
یا فقط همون HDMI که میگید؟
با چه پلیری باید فایل رو اجرا کرد که بشه سه بعدی دید؟ تنظیمات خاصی لازمه؟
البته من اون کیت سه بعدی رو هم نصب کردم
اگه میشه لطف کنید در این زمینه منو راهنمایی کنید، من فعلا بلو ری تهیه نکردم
مدل تی وی هم 9705 هستش
ممنون@};-
با سلام ؛ من یک تی وی فیلیپس 8605 دارم اولا با فلش نمیتونم فرمت mkv و avi رو ببینم میخواستم بدونم شما هم چنین مشکلی دارین یا نه ؟ و اینکه آیا از طریق اینترنت بروز رسانی تی وی مشکلی ایجاد میکنه یا نه ؟ و اینکه اگر مشکلی ایجاد میکنه چه نوعی هست این مشکل ؟ و ایا راه حلی هست تا بتونم خواندن فرمتهای فوق را از طریق فلش مموری خل کنم ؟
درود،نقل قول:
تا اونجایی که من امتحان کردم برای پخش فیلم 3بعدی فقط باید از طریف کابل HDMI اقدام کنید.
با هر پلیری که روی کامپیوتر داشته باشید می تونید فایل های 3بعدی رو پخش کنید.... روش کار خیلی ساده است... اول از همه باید کیت 3بعدی را نصب کنید و بعدش نرم افزار مربوطه را از طریق USB (همون نرم افزار 3بعدی همراه کیت 3بعدی) نصب کنید... اگه دستگاه بلوری پلیر 3بعدی ندارید می تونید جهت تست 3بعدی کامپیوتر را از طریق کابل HDMI به تلویزیون وصل کنید... بقیه کار هم خیلی ساده هست فقط باید یه فیلم 3بعدی داشته باشید... از هر پلیری که دارید می تونید فایل رو پخش کنید و تصویری که اول تلویزیون نشون می ده به صورت دو تصویر چپ و راست و یا دو تصویر یکسان بالا و پایین است... اگه فیلمی که دارید فیلم 3بعدی چپ و راست هست گزینه Right-Left رو در بخش تنظیمات 3بعدی فعال کنید و تلویزیون آماده است تا تصاویر 3بعدی پخش کنه و فقط باید عینک رو بزنید و از آن لذت ببرید.
درود،نقل قول:
چنین مشکلی نباید وجود داشته باشه.... چون این سری از تلویزیون های فیلیپس به راحتی این فرمت هایی که شما گفتی رو پخش می کنند... اگر تی وی رو با گارانتی خریداری کردید پیشنهاد می کنم که با شرکت گارانتی کننده تماس بگیرید و از اونا بخواید که مشکل رو برطرف کنند اگر هم بدون گارانتی گرفتی می تونی تی وی رو Update کنی... خیلی مطئمن نیستم که از طریق به روز رسانی این مشکل حل بشه ولی بازم امتحانش ضرر نداره... برای update کردن تلویزیون هم ترجیحا فایل رو از طریق کامپیوتر دانلود کرده و روی فلش بریزید و بعد اقدام به update کنید.... اگه از طریق online بخواید نرم افزار دستگاه رو به روز رسانی کنید احتمال داره در حین انجام کار مشکلی برای اینترنت بوجود بیاد و update نصفه نیمه انجام و باعث خطا در نرم افزار تی وی بشه....
سلامنقل قول:
صرف فرمت mkv یا avi برای دیدن یا ندیدن کافی نیست! به نظر من و تجربه ای که دارم بهتره چند کلیپ دیگه با فرمتهای ذکر شده را امتحان کنید چون در تلویزیون 8605 من نیز برخی فایلهای mkv یا avi یا mp4 و... پخش نمیشوند! و بسیاری نیز پخش میشوند! اگر ریز مشخصات کلیپ یا فیلمهای فوق را در نرم افزارهای پلیر مشاهده کنید متوجه علت خواهید شد! برخی bit/rate ها بالا و یا رزولیشنهای بالا در بعضی فرمتها امکان پخش ندارند و این مختص فیلیپس نیست و این موضوع را روی سایر برندها امتحان کرده ام و فیلیپس خوشبختانه بیشترین فرمتهای قابل پخش را نسبت به سایر برندها تا جایی که من تست کردم دارد.
سلامنقل قول:
از نکته ای که اشاره کردید ممنون هستم. چون من لپ تاپ با خروجی HDMI ندارم ولی قبلا این مسئله رو با لپ تاپ دوستم امتحان کرده بودم و جواب گرفته بودم و به دنبال رفع مشکل با امکانات موجود خودم بودم روش تغییر و تبدیل فرمت به ذهنم رسید و آنرا اجرا و خوشبختانه جواب گرفتم البته جا داشت در مطلبم ابتدا به این روش اشاره و بعد برای کسانی که لپ تاپ ندارند و یا لپ تاپ با خروجی HDMI ندارند تبدیل فرمت را پیشنهاد میدادم که فراموش کردم و دوستمان زحمتش یادآوریش را کشید. از تذکرتان ممنون هستم.
برای یک مهندس هرگز بن بستی نیست! یا راهی خواهد یافت یا راهی خواهد ساخت!
[ممنون از راهنمائی تون ولی من جوابمو نگرفتم . البته همین فیلمهائی که دارمو بر روی تی وی های السی دی دوو . سامسونگ امتحان کردم همه اونها این نوع فرمتو خوندن . دوم اینکه تی وی من 52 اینچ 8605 است از کدوم سایت و چگونه باید آپدیتشو بگیرم ؟ و در ثانی زنگ زدم نمایندگیش پارس الرمس گفت: من اگر جای شما باشم آپدیت نمیکنم از طریق اینترنت .
من اینو از بانه گرفتم گارانتی نداره . کاتالوگ نداره اگر کسی کاتالوگشو داره ممنون میشم برام سند کنه . کدوم قسمت تی وی نوشته که کدوم فرمتها رو از طریق یو اس بی ساپورت میکنه ؟
ببخشید اگر سوالاتم زیاده .
فیلمی که من دارم نوشته فقط mkv . و جز این چیز دیگری ننوشته رو پوشه اصلیش . چطور باید برم آن نوع خاص فرمتی که منظورتون هستو پیدا کنم
دفترچه راهنما، فایل زیپ برای آپدیت و سایر توضیحات ضروری را می تونید از طریق لینک زیر بدست آورید.نقل قول:
[HTML] http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=52PFL8605H/12&slg=en&scy=GB[/HTML]
با نرم افزار KM Player می تونید تمام جزئیات فایل تصویری را از جمله فرمت، بیت ریت و... را مشاهده کنید.
سلام در کمال مسرت به اطلاعتون برسونم که امروز عصر تونستم فیلم با فرمت ام کا وی رو از طریق فلش مموری به تی ویم ببینم فقط مشکلی که دارم اینه که زیر نویس فارسی رو نشون نمیده .
* سوالم اینه که تو لیست ساب تیتلش نه فارسی بود نه عربی . چیکار باید بکنم آیا راه حلی هست ؟
-* سوال دوم اینه که این فایل زیپ شده بروز رسانی که برام دادین ایا واقعا تاثیری داره ؟ و مفیده ؟ یا ممکنه یه بلائی سر تی وی بیاره خواهشا اگر مشکلی داره بگین تا امتحانش نکردم
سلام... متاسفانه نمی تونید از زیرنویس فارسی استفاده کنید... تنها راهش تبدیل زیر نویس به بخشی از فیلم اونم از طریق کامپیوتر هست که زمان بر و زحمت داره.... (قید زیرنویس فارسی رو بزن و یا از طریق پلیر زیر نویس ببین)نقل قول:
تاثیر که مطمئنا داره وگرنه فیلیپس این فایل رو قرار نمی داد رو سایتش!! در مورد تی وی شما که 8605 هست اطلاعی ندارم که این فایل آپدیت چقدر می تونه موثر باشه ولی برای تی وی خودم که سری 9 هستش وقتی آپدیت کردم یک سری از مشکلات جزئی مثل فریز شدن روی تصاویر ----t و... را برطرف کرد. در مورد اینکه این آپدیت چه مشکلاتی رو برطرف می کنه در خود سایت از طریق یه فایل PDF به خوبی توضیح داده شده.. مطالعه کنید و ببنید آیا ارزش داره که آپدیت کنید یا نه... در نهایت اگر عملیات آپدیت رو درست انجام بدین فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد.... در هر حال آپدیت کردن رو نه به شما و نه به هیچ کس دیگه ای پیشنهاد نمی کنم و این کار رو با مسئولیت خودتان انجام بدین...
سلامنقل قول:
فايلهاي آپديت سري 8 و 9 تلويزيونهاي فيليپس به خاطر يكسان بودن سيستم اصلي سخت افزاريشون يكسانه و مشكلات و نواقصي رو كه رفع ميكنه در هردو گروه مشترك هستش. آپديت كردن به آخرين ورژن نرم افزاري قطعا لازمه و توسط خود فيليپس توصيه شده. براي اين كاز نيز لازمه فايل مربوطه رو از حالت زيپ خارج كني و بر روي فلشي كه ترجيها خالي باشه كپي كني و در حالت روشن بودن تلويزيون فلش رو به پورت USB وصل كني بقيه كارها رو خودش انجام ميده و پس از اتمام كار پيغام ميده كه تلويزيون رو بايد از طريق كليد پشت تلويزيون خاموش و روشن كني تا ورژن جديد اعمال بشه. فقط در حين كار آپديت كه چند دقيقه بيشتر نيست نبايد هيچ كاري با تلويزيون انجام بدي و به هيچ وجه تلويزيون خاموش نشه! ولي اگه در حين كار برق بره اون ديگه از شانسته! و بسته به مورد ممكنه تلويزيونت ديگه اصلا بالا نياد! و لازمه ببري نمايندگي و هزينه شو بدي تا درست كنن. بنابراين مسئوليتش به عهده خودت هست و از ما فقط راهنمايي و انتقال تجربياتمون. موفق باشي
باسلام و ممنون از راهنمائی هاتون . سوالی که داشتم اینه :نقل قول:
من فایل پی دی اف که نحوه دریافت فایل آپدیت رو داره دانلود کردم . توش انواع و اقسام آپدیت ها که هر کدام در تاریخهای مشخصی صورت گرفته رو نوشته که هر کدام برای حل کردن مشکل خاصی است که جلوی اون ورژن ذکر کرده . حالا من نمیدانم آیا اگر آخرین ورژن را نصب کنم شامل ورژن های قدیمی هم میشه یا نه ؟ و اینکه طبق توضیحات ذکر شده در فایل پی دی اف گویا باید تی وی را روشن سپس فلش را نصب کنیم. و بعد اینو کمتوجه نشدم که آیا باید خودمون تی وی را خاموش کنیم یا اینکه خودش خود بخود خاموش میشود و اون طوری که متوجه شدم نباید تی وی را از خود کلید موجود روی آن روشن کنیم بلکه باید از روی کنترل این کا ررا بکنیم
The TV switches off.Please, wait and do not use the power switch on the TV.
The screen stays black for about 10 seconds.
(
PressB/POWER on the remote control.
Do not press more than once.
Do not use the power switch on the TV.) به نظر من رعایت این موارد خیلی مهم باید باشه
سوال دیگری که دارم اینه :
اگر این تی وی توسط نمایندگیش با گارانتی تحویل میشه حتما باید فارسی نویس باشه ؟ چرا اینطور نیست ؟ کسی جوابشو میدونه ؟ و آیا نمیشه اینو به طریقی به گوش موسسه فیلیپس رساند که ورژن فارسی رو نیز بزارن تو آپدیتشون
نقل قول:نقل قول:
مجبور شدم راهنمای آپدیت رو دانلود کنم و دوباره بخونم چون یادم نبود که چطور اینکارو کردم :اول از همه فایل زیپ رو دانلود کنید، و فایل رو از زیپ خارج کرده و روی فلشی بریزید که هیچ فایل اضافه ای روش نباشه بعدش تلویزیون رو روشن و فلش رو وصل کنید و ادامه کار هم به این شکله :هشدار : در هنگام آپدیت فلش را از تی وی جدا نکنید و در صورتی که برق قطع شد بازم فلش رو جدا مکرده و منتظر وصل مجدد برق باشید (دستگاه پس از اتصال دوباره برق فرایند آپدیت رو ادامه خواهد داد)1- تلویزیون را روشن کنید. 2- فلش را به درگاه USB وصل کنید. 3- تلویزیون به صورت اتوماتیک خاموش خواهد شد و صفحه نمایش آن برای حداقل 10 ثانیه خاموش می ماند، لطفا با کلیدهای ریموت و کلیدهای خاموش روشن روی دستگاه کاری نداشته باشید و فقط صبور باشید تا دستگاه فرایند آپدیت را تکمیل کند. 4- فرایند آپدیت انجام می شود. 5- وقتی پیام عملیات با موفقیت انجام شد را دید، فرایند آپدیت کامل و تکمیل شده است. 5- فلش مموری را از دستگاه جدا کنید. 6- کلید روشن شدن دستگاه را از روی ریموت کنترل فقط یکبار فشار دهید. (در این مرحله صبور باشید و کلیدها را مدام فشار ندهید) 6- تلویزیون اتوماتیک وار خاموش خواهد شد و برای چند لحظه خاموش خواهد ماند و دوباره صفحه نمایش خاموش می شود و....... وقتی کار تموم شد فایل آپدیت رو از روی فلش پاک کنید.Please, wait and do not use the power switch on the TV.
در مورد فایل آپدیت هم همه این مواردی که در فایل راهنمای آپدیت آورده شده، در فایل آپدیت وجود داره و پس از بروزرسانی اعمال می شوند.
این جمله هم یعنی اینکه صبور باشید و از کلید روشن و خاموش روی خود دستگاه استفاده نکنید....
خیلی ممنون از کمکتون . ولی در مورد اون قسمتی که گفتم انواع اقسام ورژن ها مربوط به تاریخهای مختلف رو اورده که گویا هر کدوم مربوط به رفع اشکال یه قسمتی از مشکلات تی وی هست آیا اخرین ورژت کافیه ؟ یاباید برای مشکلاتی که اونجا ذکر شده باید همه ورژن ها رو به ترتیب نصب کنیم ؟نقل قول:
و سوال دومم که چطور ممکنه نمایندگی اون در ایران فعال باشه برای فارسی شدن تی وی برنامه ائی نداشته باشه ؟
حواهشا مشخصات دقیق 8605 را برام بگین ممنون میشم و یا سایتی بگین از اونجا مطالعه کنم
درود
اساتید عزیز من 9704 فیلیپس دارم . از ماه 7 سال 2010 براش هیچ آپدیتی نیامده ، می خواستم بدونم آیا می شه از آپدیت مدل های مشابه استفاده کرد یا نه؟ اگه میشه، از چه مدلی؟
واینکه آیا میشه براش کاری کرد که زبان پارسی یا عربی رو برا باز کردن سایتها تو اینترنت استفاده کرد؟
شرمنده ، چرا تو اینترنت برای تایپ، برخی جاها با دکمه ok کیبرد باز میشه ولی برخی جاها باز نمیشه؟
مرسی.
درود،نقل قول:
برای آپدیت تلویزیون به هیچ عنوان نمی شه از آپدیت های مدل های مشابه و... استفاده کرد. و در مورد اینکه باهاش از اینترنت استفاده می کنید و زبان فارسی درست نمایش داده نمی شه هم باید بگم که کار پر ریسکی دارید انجام میدید که از طریق تلویزیون اینترنت استفاده می کنید.... ترجیحا از همان PC و یا نوت بوک استفاده کنید. متاسفانه فیلیپس زبان فارسی رو پشتیبانی نمی کنه.
در مورد سوال آخرتون هم جوابش رو نمی دونم چون از اینترنت تلویزیون استفاده نمی کنم.
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
تو پست قبلی جواب شما داده شده بود.... ولی بازم این لینک رو چک کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از کمکتون . ولی در مورد اون قسمتی که گفتم انواع اقسام ورژن ها مربوط به تاریخهای مختلف رو اورده که گویا هر کدوم مربوط به رفع اشکال یه قسمتی از مشکلات تی وی هست آیا اخرین ورژت کافیه ؟ یاباید برای مشکلاتی که اونجا ذکر شده باید همه ورژن ها رو به ترتیب نصب کنیم ؟
و سوال دومم که چطور ممکنه نمایندگی اون در ایران فعال باشه برای فارسی شدن تی وی برنامه ائی نداشته باشه ؟
1- آخرین ورژن، بهترین و تکمیل ترین نسخه برای آپدیت کردن تی وی هست و شامل تمامی موارد و مشکلات میشه.نقل قول:
2- متاسفانه نمایندگی پارس الرمس یکی از ضعیف ترین نمایندگی های فعال در زمینه صوتی و تصویری هست وگرنه بازار ایران، بازار کوچکی نیست که برای کمپانی فیلیپس بی اهمیت باشه و زبان فارسی را مد نظر قرار نده و بازم متاسفانه به علت عدم حضور کمپانی های معتبر اروپایی، فضا برای فعالیت بدون رقابت شرکت های کره ای مثل ال جی و سامسونگ باز شده....! اگر نداشتن فارسی در تی وی های فیلیپس خیلی آزار دهنده هست براتون، پیشنهاد می کنم نامه ای هر چند مختصر و کوتاه برای بخش مشتریان فیلیپس ارسال کنید و خواسته خود را مطرح کنید. هر چند شاید تاثیر در کوتاه مدت نداشته باشه ولی شاید در بلند مدت باعث تغییراتی بشه.
با سلام مجدد
نمیدونم من که این همه سوال میپرسم از دستم ناراحت میشین یا نه ؟ولی میپرسم امیدوارم ناراحت نشین .
موقع خرید تی وی 8605 از بانه فروشنده بهم دو مطلب گفت نمیدونم ایا واقعیت داره یا نه ؟
1- میخواستم شارپ بگیرم که چهار رنگه . فروشنده گفت فیلیپس هفت رنگه . نمیدونم راست گفته یا نه ؟ و از نظر رنگ کدومش بهتره ؟
2- فروشنده گفت :موقع حرکت سریع تصویر شارپ از خودش پشت تصاویر سایه میزاره ولی در فیلیپس نه حرکت این سایه و کندی را نداره .
3- یک عدد فلش مموری با مارک فیلیپس درون بسته بندی بود که فروشنده گفت موقع راه اندازی دستگاه اونو به تی وی وصل کنم تا اطلاعلتشو بریزه تو تی وی . من اینکارو کردم ولی نمیدونم حاوی چی بوده و الان که به تی وی وصل میکنم میگه خالیه .
ولی وقتی به کامپیوتر وصل میکنم مینویسه .
autorun.upg
UPG file
KB74252
خوهشا به کل سولاتم جواب بدین اگر ممکنه
خواهش می کنم... اینجا کسی از سوال پرسیدن و جواب دادن بهش ناراحت نمی شه... اینجا دقیقا همون جایی هست که باید پرسید و جواب داد...نقل قول:
1- مطمئن باش... دستگاهی که خریدی جزء بهترین های بازار هست... (اینو نه از روی تعصب بلکه از روی تجربه میگم) خودتو درگیر حرف های بی سر و ته فروشنده های بعضا بی سواد و کم سواد نکن و از خریدی که کردی لذت ببر.
2- درسته....فیلیپس تو تصاویر سریع، خیلی خیلی بهتر عمل می کنه اونم به خاطر رسپانس تایم خیلی خوبش هست.
3- اون فلش مموری برای اپدیت کردن بخش 3بعدی تلویزیون هست و وقتی یکبار اونو آپدیت کردی دیگه نیازی نیست که اونو به دستگاه بزنی ولی جهت اطمینان هم که شده فلش مموری رو نگه دار و به اطلاعاتش کاری نداشته باش.
سلام مجدد . من یکبار اشتباها تی وی را راینستال کردم (نصب مجدد ) آیا نیاز هست باز هم اون فلشو بزنم داخل تی وی بریزم .؟ البته اگر خالی نشون نده ؟
ضمنا چون من دستگاه بلوری ندارم نمیتونم از سه بعدی اون استفاده کنم . فقط یکبار قبل از راینستال کردن از دوستم دستگاه بلو ری را قرض کردم تا تی وی را تست کنم و تست کردم و جواب داد . آیا با هربار راینستال کردن ممکنه پخش سه بعدی اون اسیب ببینه ؟ و پاک بشه و نیاز به آپدیت کردن داشته باشه ؟
*- من توسط یک انتن معمولی رو میزی در شهرستان میتونم کانالهای دیجیتال رو بگیرم بجز چند تائیش . البته میاره اسامیشونو و نشون نمیده . از جمله نمایش . ای فیلم . پرس تی وی . العالم . ... حال نمیدونم از ضعیف بودن انتنمه یا نیاز داره به مثلا برنامه ائی جدید مثله آپدیت کردن ؟ چون پیام میده که : canal scrambeled .
no program .
آیا برای شما هم چنین اتفاقی افتاده ؟که نیاز به برنامه داشته باشه ؟
---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:25 AM ----------
ضمنا نفرمودین آیا این هفت رنگ بودن فیلیپس واقعیت داره یا نه ؟
شارپ که میگه رنگ زرئ و اضافه کرده ولی فیلیپسو نمیدونم
نقل قول:
بحق چیزای نشنیده، دوست من مگه مداد رنگیه.
فروشنده می خواسته شوخی کنه گویا:20:
نقل قول:
نه فکر نمی کنم دیگه نیازی به این کار باشه.... بعدش چه چیز تی وی رو دوباره نصب کردین...!
در مورد کانال های دیجیتال هم باید روی کشورهای مختلف سرچ کنید و بعدش ببنید سیستم منطقه پخش برنامه های تی وی با کدامیک از کشورهای لیست شده مطابقت بیشتری دارد... الان دقیق یادم نیست خودم کدوم کشور رو انتخاب کردم ولی بعد از سرچ بدون مشکل تمام شبکه ها رو گرفت. بنابراین گرفتن یا نگرفتن بعضی از شبکه ها ربطی به آنتن مورد استفاده شما نداره... آنتن خوب باعث ارتقاء سیگنال های دریافتی می شه و می تونه با حدی روی کیفیت شبکه ها تاثیر گذار باشه و نه روی اینکه شبکه ای رو بگیره یا نه.....
سلام شاید منظورمو واضحتر نگفتم . در منو تیوی یه اپشنی داره بنام reinstall. من اونو زدم اون تی وی رو دوباره مثل اینکه تازه خریدی شروع میکنه به نصب و راه اندازی . من اونو زدم برای همین میگم شاید آپشن سه بعدیش شاید آسیب دیده باشه و نیاز داشته باشه دوباره برایش این قسمت راه اندازی بشه .نقل قول:
* در مورد سوال بعدیم که شارپ 4 رنگیه . فیلیپس چند رنگیه ؟آیا بگفته فروشنده آیا 7 رنگیه یا نه ؟
* من روی کشور UKنصبش کردم در منو لیست شبکه های نمایش و شما و پرس تی وی ..... را میاره ولی نشون نمیده و پیام هائی رو میده که قسمت بالا گفتم . یکی از فامیلهایمان هم تی وی دوو گرفته مال اونم مثل مال من اسامی این کانالها را میاره ولی نشون نمیده . برای همین گفتم آیا تی وی شما هم مشکلی داره این خصوص یا نه . ونیازی به کار خاصی بوده که بتونه اون کانالها رو بگیره .
* نشون ندادن زیر نویس فیلمها رو متوجه نشدم با چه تکنیکی حل کنم ؟ اگر ممکنه کمی بیشتر توضیح بدین .
متوجه شدم.. نیازی به نصب دوباره نرم افزار 3بعدی نیست.نقل قول:
در مورد رنگ هم قبلا توضیح داده شده... اگر می بینید شارپ روی رنگ چهارم مانور می ده.. فقط جنبه تبلیغاتی داره و الا من تا حالا تو سایت های نقد و بررسی ندیدم که روی این مورد زوم کنند. در کل من پنل 17 بیتی، 14 بیتی و... شنیدم ولی چهار رنگ فقط مخصوص تبلیغات شارپ هست...
در مورد کانال های شبکه دیجیتال... بله یادم هست وقتی روی یک سری از کشور ها تنظیم می کردم... چنین مشکلاتی وجود داشت.. از جمله همین UK... ولی فکر کنم استرالیا (دقیق یادم نیست) بهتر بود.. باز خودتون امتحان کنید.
در مورد نرم افزار.... اگه می خواید زیر نویس داشته باشید... باید نرم افزاری پیدا کنید که تو کامپیوتر زیرنویس رو تبدیل کنه به عکس و اونو بچسبونه به تصویر.... یعنی در واقع دیگه زیرنویسی وجود نداره.. بلکه قبلا از طریق کامپیوتر جزئی از تصویر و فیلم شما شده.... البته وقتی زیرنویس تبدیل به تصویر بشه دیگه قابلیت تغییر رنگ... بال و پایین بردن و این موارد رو هم نداره... برای حل مشکل زیر نویس باید زمان خیلی خیلی زیادی رو صرف کنید.. اگر بازم مایل هستید می تونید سرچ کنید.. این روش به کرات توضیح داده شده... منم زمانی دنبال این روش بودم ولی چون از طریق کامپیوتر زمان بر بود از خیرش گذشتم و متاسفانه اطلاعات چندانی ندارم که بهتون کمک کنم.
Accessories•Included accessories: Power cord, Quick start guide, Warranty certificate, Remote Control, Batteries for remote control, Legal and safety brochure, Net TV brochure
•Optional accessories: Wireless USB adapter (PTA01), 3D TV extension kit (PTA03), 3D TV starter kit (PTA02)
در بروشوری که محبت کردین و من پی دی اف اونو سیو کردم یکسری لوازم نوشته که یاید همراه تی وی میبود این قسمتی که زیرش خط کشیدم کدومه ؟ آیا همون فلشی که سه بعدی را ریختم درون تی وی .
*- سوال دومم اینه که آیا با وایر لس میتونم از اینترنت تی وی استفاده کنم ؟
*- چه خطراتی داره استفاده از تی وی اینترنت ؟