بچه ها انصافا بازیش خوبه؟ ارزش خریدنو داره؟
عین نسخه ی سومش نباشه که یه مرحله هم نرفتم پاکش کردم
تا میتونید ازش تعریف کنید که ازش خوشم بیاد:31:
Printable View
بچه ها انصافا بازیش خوبه؟ ارزش خریدنو داره؟
عین نسخه ی سومش نباشه که یه مرحله هم نرفتم پاکش کردم
تا میتونید ازش تعریف کنید که ازش خوشم بیاد:31:
پس نخر ...نقل قول:
همون سومي هست ...
همه چيش همونه ...
اقا نخر :دي
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
نقل قول:دستتون درد نكنه ...نقل قول:
اره توي فال اوت سه هم بودم ...
اخه اون دايمي ها رو هيچ وقت پيدا نكردم ...يادم نمياد ...
ولي از اون موقتيا اره ...
كتاب زياد هست ولي نتونستم بخونم ...
بازيش فوقلعاده هستش اگه از سبك بازي خوشتون بياد...صفحه هاي قبل رو هم ببينيد ازش تعريف كرديم به اندازه ي كافي!:31:نقل قول:
فقط يه چيزي:بازي گرافيك آنچناني ولي گيم پلي فوقلعاده اي داره...داستان بازي هم كه ديگه اصلا لازم نيست چيزي بگم...يكي از نكته هاي مهم بازي هم داستان هاي فرعي بازي هست...توي بازي حدود 80 تا ماموريت فرعي داره كه هر كدوم يه داستان مختصري دارن و .....
فقط وقتي بازي رو گرفتيد اوايل ممكنه زياد خوشتون نياد يكم بازي كنيد كه با بازي بيشتر آشنا بشيد بعدش ممكنه ديگه از بازي دل نكنيد!:10:
سلام
بچه ها بازیش چه جوریاس خوب جذب می کنه؟
راستی حجم بازیه چقدر باید باشه واسه خرید؟
سلام
یه مدتی بود ایترنت نداشتم
ولی همون موقع که اومد خریدم
من خودم سه شو انقدر بازی کردم که دیگه چشم بسته همه جاشو بلدم
ولی این یکی روهم رفته افتضاحه
ولی خوب با علاقه ایکه نسبت به این بازی دارم فعلا دارم بازی میکنم و گیر کردم
کسی میتونه کمکم کنه::19:
(((the ncr has a robust network of informants.
if you continue to work with yes man
the ncr will no longer accept your help)))
چرا افتضاحه؟ این که خیلی شبیه نسخه سومش هست. درضمن من یادمه شما از فال اوت خیلی تعریف می کردین. عجیبه.نقل قول:
این متن هم گفته که ان سی آر یک شبکه عظیم متشکل از افراد آگاه است. اگه با یس من ادامه داستانو ادامه بدی دیگه ان سی آر کمکتو قبول نمی کنه.
آقایون ما بعد 1 ما بی Fall out یی دوباره اومدیم... خب چیز جدیدی Dlc یی نیومده ؟
آره از سه ش زیاد تعریف کردمنقل قول:
چرا افتضاحه؟ این که خیلی شبیه نسخه سومش هست. درضمن من یادمه شما از فال اوت خیلی تعریف می کردین. عجیبه.
این متن هم گفته که ان سی آر یک شبکه عظیم متشکل از افراد آگاه است. اگه با یس من ادامه داستانو ادامه بدی دیگه ان سی آر کمکتو قبول نمی کنه.
ولی این یکی هم گرافیکش ضایس هم طراحیه محیطش بیخوده
حالا من نفهمیدم ncr شبکه داره واسه خودش داره:31:
من باید چه کار کنم هیچ جا علامت خواصی نداره!!!:13:
این جمله به این معناست که اگه کوئست های بعدی رو برای yes man بری روابطت با NCR خراب میشه؛فکر کنم یه چیزی شبیه به این هم سزار بهت میگه!نقل قول:
از اینجا به بعد دیگه به انتخاب خودته؛هر گروه رو بیشتر دوست داری بچسب بهش.:31:
یک دی ال سی به نام dead money اومده واسه بازی. که من فقط تبلیغاشو توی گیم اسپات دیدم.نقل قول:
من برگشتم.
خوبید؟ حالتون خوبه؟
چه طوره؟ این بازی رو می گم. همین صفحه دیدم یک نفر دیگه هم پرسیده بود همین سوال رو.
اما من اولا خیلی از نسخه ی سومش خوشم اومد، دوما کلا با محیط ویست لندش کلی حال کردم.
این یکی می ارزه که بخرم؟ الان یه بازی RPG دیگه رو سیستمم هست. ( دراگون ایج: اوریجین.) اونو بازی کنم یا برم فال اوت بگیرم؟
مشکل کرک نداره؟
به نظرم دراگون ایج رو بازی کن. چون خیلی کشش بالایی داره و شاید سبب بشه که فال اوت رو بذاری کنار و بعد از اتمام دراگون ایج اونو ادامه بدی ( مثل من)نقل قول:
ولی کلا صددرصد ارزش بازی کردنو داره ( با توجه به این که از شماره ی 3 اش خوشتون اومده)
دوستان برای بازی کردن حتما باید اون پچ رو نصب کرد؟!! یعنی بدون اون خیلی افتضاح میشه؟!! اگه میشه لینک دانلود پچش رو هم بزارین! هر چند خیلی بعیده که دانلودش کنم!
تریلر جدید دی ال سی جدید بازی : DEAD MONEYکد:http://www.gamespot.com/showcases/fallout-newvegas?sid=6285473&overridePid=612229
وای! این boone چقدر دیوانه هست! داشتم کوئیست volare! رو میرفتم ، حواسم نبود از وسط کمپ لژیون ها رد شدم ، یکدفعه ای Boone شروع کرد به زدن لژیون ها! بعدش دیدم که سیو نکردم ! همین طور رفتم جلو! اولش آسون بود . توی قلعه رو حدود 3 بار رفتم تا بتونم بگذرونم و آخرشم با یک تبر هرکی کنارم بود رو زدم. آخر سری هم رفتم توی چادر سزار!!!! وحشیانه حمله کردن!!!!! دفعه اول مردم ولی دفعه دوم پنج تا نارنجک انداختم جلوی پام ، همه مردن غیر از من و سزار و معاون سزار! بعدش با تبر زدمشون و اونا هم مردن!!! یکی از سخت ترین صحنه های بازی بود که تا حالا دیده بودم! هنوز دارم نفش نفش می زنم.
فقط چند تا سوال دارم :
1- اگه داستان لو نمیره ، بعدا کسی ازمون می خواد که سزار رو بکشیم؟ مثلا mr.house ازمون نمی خواد سزار رو بکشیم؟
2- الان boone لنگ میزنه! خودمم لنگ میزدم ولی doctor bag استفاده کردم خوب شدم ، ولی Boone لنگ میزنه! چیکار کنم؟ چطوری باید خوبش کنم؟
3-کسی جایزه ای چیزی نمی ده بریم بستونیم؟ :دی
4- لباس سزار رو بپوشم چیز خاصی میشه؟
1- اینو نمی دونم ، چون همون اول بازی زدم سزار رو کشتم :31:نقل قول:
2- بهتره وقتی زخمی میشی یه تخت پیدا کنی و بخوابی ، اینجوری دیگه stimpack و doctor bag هم لازم نیست مصرف کنی و می تونی در مراحل حساس ازشون استفاده کنی ! کسی هم که همراهته هم خونش خود به خود پر میشه ، البته زیاد طول می کشه و سریع ترین راه همون stimpack هست ، البته وقتی بخوابی هم خون همراهت پر میشه
3- خیلی ها تو این بازی بهت مراحل فرعی میدن که با انجام دادنشون bottle cap و چیزای دیگه جایزه می گیری ، سعی کن با همه صجبت کنی تا وارد مراحل فرعی بشی
4- لباس هر گروهی رو که بپوشی بقیه فکر می کنند عضو اون گروه هستی ، مثلا اگه لباس لژیون رو بپوشی افراد NCR بهت حمله می کنند ، یا مثلا یک ایستگاه قطار توی استریپ هست که اگه لباس NCR تنت نباشه بهت شلیک می کنند
منظورم از 3 این بود که سزار رو که کشتم ، برای سرش جایی جایزه نذاشتن بریم بستونیم؟نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی:
آره. من با مستر هوس هم صحبت کردم گفت که کشتن اون هیچ اثری نداره. حتی شاید لژیون ها به یاد اون بهتر هم بجنگند در hoover dam. پس یک حرکت مسخره کردم! :دینقل قول:
محتوای مخفی: لو رفتن داستان
اگه میزان تنفر ان سی ار ازت زیاد بوده باشه با این کار میزان تنفر بالاتر میره و ممکنه جزء دشمن اونا به حساب بیای ام اگه میزان تنفر این گروه ازت کم هست اگه این کار رو انجام بدی تا مقدار خیلی زیادی ان سی ار دور تو رو خط میکشه. به نظر من یه سیو از اینجای بازی رو نگه دار.چون دیگه پایان بازی به این قسمت بستگی داره و با نوع انتخابت میتونی پایان بازی رو عوض کنی و میتونی اگه بازی رو تموم کردی باز از همین سیو استفاه کنی تا پایان های دیگه بازی رو هم ببینی.ولی به نظر من با ان سی ار همکاری کنی خیلی قشنگ تره و میتونی رییس جمهور کشور رو هم ملاقات کنی!نقل قول:
الان مستر هوس از من می خواد که برادرهود آو استیل رو از بین ببرم.. بعدشم ان سی آر بهم گفته که اگه این کار مستر هوس رو انجام بده دیگه کمک هامو قبول نمی کنه. یعنی اگر house always wins V رو انجام بدم ، NCR باهام دشمن میشه؟
دوستان یه چیز جالب، این طور که فایلهای بازی نشون می دن، احتمالا اسم DLC بعدی بازی Honest Hearts خواهد بود.
داستانش هم احتمالا مربوطه به جاشوا گراهام. کسی که به همراه سزار لژیون رو تاسیس کرد. بعد از شکست در نبرد اول هوور دم (اونی که شما توش نقش دارید نبر دومه) سزار دستور داد که روش قیر بریزن، آتیشش بزنن و تو گراند کانیون ولش کنن تا درس عبرتی برای بقیه بشه. اما شایعاتی وجود داره که اون هنوز زندست!
شخصیت دیگه ای هم به نام اولیس تو بازی به عنوان یکی از اعضای لژیون بوده که تو مراحل آخر از بازی حذف شده و احتمالا تو یکی از DLC های آینده نقش داره. گرافیتی های مربوط به اون رو می تونید تو Canyon Wreckage در غرب پریم ببینید. تو Dead Money به نبرد بین دو پیک اشاره می شه که احتمالا یکی شمایید و یکی اولیس. چون احتمالا اون هم حامل پلاتینیوم چیپ بوده. خلاصه یکی از DLC ها می تونه فلاش بکی باشه به گذشته ی شما.
دیگه اینکه شمال وگاس هم جایی به اسم Northern Passage هست که یحتمل ازش بعدا استفاده خواهد شد...
فقط امیدوارم اینا هم مثل DLC های فالآوت 3 رو دیویدی بیان!
خب الان من کوئیست مستر هوس رو دارم فقط. ان سی آر کوئیستی بهم نداده! سزارو هم وسط کوئیستی که گفته بود هوس رو بکش ،کشتم! الان دو تا پایان مونده دیگه. یا ان سی آر ، یا هوس . ولی ان سی آر بهم کوئیستی نداده! چیکار باید کنم؟نقل قول:
نماینده ی سفیر جمهوری بهتون نامه داده که برید پیشش. کوئستش وقتی فعال می شه که برید پیشش.نقل قول:
یا اینکه انقدر با گروه های دیگه جلو رفتین که دیگه کمکتون رو نمی خوان.
تا اونجا که یادمه اول باید این مستر رو بکشی بعد بری به پایگاه اصلی جنگ ان سی آر که الان اسم محلش رو به یاد نمیارم و بازی دم دستم نیست تا با عکس بهت نشون بدم اما اون پایگاه توی سد بزرگ نقشه هست که کل فرمانده ها و رییس کل آن سی آر اونجا هستن.اگه اشتباه نکنم شرقی ترین قسمت نقشه میتونی اون سد رو پیدا کنی.جالب اینکه خود من بعد از کشتن مستر هیچ پیامی از ان سی آر نگرفتم و وقتی توی نقشه پرسه میزدم اتفاقی وارد اون محل شدم و ان سی آر بهم پیشنهاد همکاری تو جنگ آخر رو داد.اگه پیشنهاد رو قبول کنی یک روز وقت داری تا تجدید قوا کنی چون گروه سزار به سد حمله میکنن و تعدادشون خیلی زیاده و باید از پایگاه دفاع کنی.نقل قول:
کلا بازیش خیلی عجیب غریب و پیچیده هست.
اونجا همون hoover dam هست دیگه!نقل قول:
چطور ان سی آر می گه مستر رو بکشی ، بعدش مستر هوس میگه که ان سی آر با ما خوبن ، کلی پول از راه اونا بدست میاریم ، بعدشم به ما کوئیست میده که از جان رئیس جمهور حفاظت کن؟
هی! بالاخره بازی تموم کردم! با کارما very good :دی ساید کوئیست ها رو خیلی انجام ندادم! آخه خیلی زیاد بودن. آخرشم با مستر هوس تموم کردم! با همون مرتیکه که انسان نیست! :دی پشیمونم! :دی ای کاش با ان سی آر تموم می کردم. حدود سی ساعت هم طول کشید تموم کردنش! خداییش فضای بازی عالی بود. دیالوگا عالی بود. داستان فوق العاده بوده! اینا همه نکات مثبت. صحنه های اشکن و گیم پلی خوب بود. نکات بدشم اول باگ بسیاااااااااااااااااااااا ااااااااار زیادش بود!!!!!!!!!!!!! دوم هم گرافیکش بود که اصلا خوب نبود!!!! ولی در کل خیلی حال داد.
چند تا سوال دارم :
1- چند نوع پایان داره؟ ( مثلا با هوس ، ان سی آر ، یس من و...)
2- بعد از تموم کردن بازی هیچ امکانی نداره که بری ادامه ساید کوئیست هارو بری؟ ( آخه سیو قبل از جنگ رو هم ندارم!)
خوب میشد دوباره از جایی میومد که می تونستیم که خودمون راه پیش رو مونو دوباره انتخاب کنیم. مثلا از همون لولای 15 ، 16 :دی
خلاصه این بازی هم در ذهنمون حتما جایی برای خودش بازی می کنه و در ذهنمن باقی می مونه :دی
سلام
من این بازی رو نگرفتم هنوز !
مث Fallout 3 هست ؟ چون من واقعا عاشقش بودم !
سلام.نقل قول:
بله كاملا شبيه Fall Out 3 هست.اصلا شما فال آوت3 رو در نظر بگير با محيط،داستان،اسلحه و.........جديد!:20:
محیطش چطوریه ؟ مث همون فال اوت 3 دنیا تموم شده و اینا ؟ هیچکی زنده نیس ؟ :دینقل قول:
سلام.
بله كاملا شبيه Fall Out 3 هست.اصلا شما فال آوت3 رو در نظر بگير با محيط،داستان،اسلحه و.........جديد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DLC جدید نیومد ؟ بمریدیم !
بله محيطش هم همونجوريه فقط متروها ديگه نيستن!نقل قول:
فقط يه DLC به اسم Dead Money براي X360 اومده كه اونم پوليه.نقل قول:
دوستان این بازی رو بیرون می فروشند؟!!
راستش من هرجا رو گشتم گفتند به صورت دیسکی نیست. درسته؟
بله ميفروشن.DLC هارو كه آره نميارن ولي خود بازي 100% هستش.نقل قول:
خریدمش !
بسی باحاله ! :دی عین فال اوت 3 هستش
فقط باید اعتراف کنم فال اوت 3 شروعش خیلی داستانی تر و احساسی تر بود .
+
بچه ها تا حالا کسی با هاردکور تمومش کرده ؟ گفته بود یه جایزه ی مخصوص دارین اگه با اون تمومش کنید ! چیه این جایزه ؟
در مورد شروعش و اينا به نظر من هم داستان اصلي فال آوت 3 جالب تر بود.نقل قول:
من تا يه جاهايي با هاردكور رفتم ديگه اصلا نميشد رفت!خيلي سخت ميشه.
توی ایکس باکس که یک اچیومنت 100 گلدی میده ، همین! توی کامپیوتر نمی دونم چی بده!
البه شروع این هم خیلی خوبه ها! اون قدر ها هم بد نیست×!
فال اوت 3 خیلی قشنگ بود ... به خصوص اون فلش بک هاش در مورد مادرش ... مثلا آلفا و امگا و اینا :دینقل قول:
توی ایکس باکس که یک اچیومنت 100 گلدی میده ، همین! توی کامپیوتر نمی دونم چی بده!
البه شروع این هم خیلی خوبه ها! اون قدر ها هم بد نیست×!
یعنی اون به شخصیت بازی کلی پرداخته بود ! ولی اینجا ما فقط یکی هستیم از ناکجا آباد پیدامون میشه بمون تفنگ و Pipboy میدن
نه ، اولاش شاید یک جوری باشه ، ولی جلوتر بری خیلی قشنگ تر میشه. دقیقا هر چی جلوتر میری باحال تر میشه
دارم جلو میرم فعلا ! :دینقل قول:
نه ، اولاش شاید یک جوری باشه ، ولی جلوتر بری خیلی قشنگ تر میشه. دقیقا هر چی جلوتر میری باحال تر میشه
نکته ی جالب اینه که این لپتاپ من چطوری داره این بازی رو اجرا میکنه ! من فکر کردم
گرافیک خیلی خفنی میخواد
گرافیکش که خیلی بالا نیست!