راجع به قیمت جدید که هنوز توی کفم من:31:. هر روز داره ارزونتر میشه که. یه ماه دیگه شاید برسه به 250 دلارنقل قول:
راجع به عکس هم که باور نکردنیه، مطمئنی توی تاریکیه مطلق گرفته شده؟:5:
راجع به قیمت جدید که هنوز توی کفم من:31:. هر روز داره ارزونتر میشه که. یه ماه دیگه شاید برسه به 250 دلارنقل قول:
راجع به عکس هم که باور نکردنیه، مطمئنی توی تاریکیه مطلق گرفته شده؟:5:
ميشه يکم اطلاعات جمع کني مثلا تمش رو ميشه عوض کرد و تم جديد ريخت. همچنين از لحاظ gps و wifi و نصب برنامه جاوا (برنامه هاي سنگين) و .... يه بررسي بکن.نقل قول:
فیلم از گوشی به عنوان ریموت LED
کد:http://www.youtube.com/watch?v=QhKBaY4TDXk
سلام اقا حمید.:5:نقل قول:
شرمنده.
مثل اینکه قرار بود ما برای شما خبر بذاریم :31:
الان خود شما شدی منبع خبر.:31:
راسی اقا حمید میشه گوشی رو بخریو یه ریویو ازش برای ما تو سایت بذاری:31:
ایول خوب اومدی. یکی بره این گوشی رو بخره یک رویوو بذاره دیگه! تا کی باید منتظر موبایلستان باشیم؟! :31:
چشم سعی میکنم هرچه زود تر ببینمش و ازش اطلاعات بگیرمنقل قول:
در مورد اجرای برنامه های جاوای سنگین و Wi-Fi خیالت راحت باشه هیچ مشکلی نداره.
Wi-Fi خیلی قوی داره
فقط یه سوال واسه خودم پیش اومده.تو کاتالوگ پارس مایکروتل نوشته DLNA داره ولی تو GSMَARENA ننوشته
باطریشو یه جا نوشتن 15/50 دقیقه و یه جا دیگه نوشتن 8/20 دقیقه .
من بالاخره نفهمیدم کدوم درسته !!!!!!!!!!!
البته داییم میگه باطریش خوبه و مشکلی نداره :5:
زمان Talk Timeنقل قول:
اگه با شبکه 2G کار کنه '15:50 ولی با شبکه 3G هفت ساعت کار میکنه ( طبق گفته GSMArena )
حالا چرا موبایلستان؟نقل قول:
میشه بگی اونجا کی خریده؟
یکی دو نفر ادعا میکنند که خریدند ولی هیچ کدوم تا حالا رویوو نذاشتند.
خب تا حالا همین اطلاعات و عکس هایی که بچه ها اینجا گذاشتن از تجربه کار اون یکی دو نفر بوده دیگه. که البته یکیشون هم گفته گوشیم افتاده و شکسته! :27: حالا راست و دروغش گردن خودشون.نقل قول:
اخه سامسونگ تو جاوا یه خرده مشکل داره.نقل قول:
dlna و باطری رو هم خودت تست کن خبرش رو به ما بده.
:27::27::27:در ضمن سعی کن بیشتر به دایی سر بزنی :27::27::27:
سلام دوستان:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت: 440$
منبع:
کد:http://www.samsunghub.com/2010/07/02/samsung-wave-s8500-shipping-in-us-via-amazon-for-440/
باشه تست میکنم.میدونم سامسونگ همیشه با جاوا مشکل داشته ولی فکر کنم با سیستم عامل جدید به احتمال 98% این مشکل حل شده باشه.:20:نقل قول:
ولی سعی میکنم دایی رو بیشتر به خودم نزدیک تر کنم:27::27::27:
اون یارو تو موبایلستان احتمالا چرت گفته.بدنه این گوشی فلزیه و صفحه نمایشش هم که نسبت به بدنه داخل تره و اگر مستقیم بیافته ضربه نمی خوره .حالا چجوری میتونه گوشیش شکسته باشه؟
من خودم امنیا دارم 20 دفعه افتاده رو آسفالت و سنگ فرش خیابون و سرامیک و....... تا حالا که نشکسته :5:
سلام دوستان.:5:( شرمنده این خبرو دو جا گذاشتم چون بعضی کاربران صرفا فقط در یکی از این دو تایپیک حضور دارند.)
با وجود شنیده های زیاد در مورد ویژگیهای برتر سخت افزاری گوشیهای Wave و Galaxy S , اما ما زیاد در مورد یکی از ویژگیهای بسیار جذاب انها با نام Samsung Dive نشنیده ایم.
Dive توسعه ایی از سرویس ردیابی موبایل هست که از طریق وب به کاربران کمک میکند برای قفل کردن گوشی و یا پاک کردن اطلاعات ان در موارد دزدی یا مفقود شدن ان.
چیز دیگری که شما میتوانید از طریق وب انجام دهید دریافت یک اخطار به محض تغییر سیم کارت و دریافت موقعیت گوشی هست.
برای استفاده از این سرویس شما باید Mobile Tracker را بر روی گوشی خود فعال کنید و Samsung account خودتونو بهمراه گوشی الحاق کنید.
Samsung Dive فعلا در کشورهای انگلیس و المان موجود است و بزودی در کشورهای دیگر نیز قابل دسترسی است.
منبع:کد:http://www.samsungdive.com/index.do
کد:http://blog.gsmarena.com/samsung-dives-into-wave-and-galaxy-s-with-remote-lockwipe-service/
کد:http://www.samsunghub.com/2010/07/02/samsung-dive-service-remotely-locks-wipes-your-wave-galaxy-s-for-free/
سلام.نقل قول:
کار خوبی میکنی عزیز:5:
میگم چه امکان خوبی هست این Dive ها. میتونی آمار گوشیتو داشته باشی اگه بلایی سرش بیاد.
گوشی رو رفتم امروز خریدم.بدون گارانتی 420 تومان.صفحه اش باحاله انگار لیز هست و اصلا نمیشه روش خش انداخت یعنی ناخن روش وا نمیسته و لیز میخوره.ال سی دیش خیلی خیلی خیلی باحال و شفافه.از سیستم عاملش که فعلا سردرنیاوردم :31:تاچش هم خیلی نرمه حس خوبی داره کار کردن باهاش.شارژشم از صبح تا حالا همش باهاش کار کردم خیلی خوب جواب داده.خوش دست و جمع و جورم هستش.کلا گوشی کاربردی هست.ولی یه چیزی که هست البته فقط فقط به نظرمن اینه که کلاس گوشی های دیگه رو نداره
با گارانتیش چند بود عزیز؟نقل قول:
لنز دوربنشم همینجوری ضد خشه؟
راستی مبارک باشه!!
در ضمن ال سی دی نیست، سوپر آمولده، ال سی دی می گی بهش بر می خوره ها!!
مرسی.منظورم از ال سی دی همون صفحه نمایشش بود :31: عادته دیگه.با گارانتیشو نپرسیدم اصلا چون مرض گوشی خریدن دارم و هر ماه گوشی میگیرم معمولا بدون گارانتیشو میگیرم که زیاد ضرر نکنم.لنز دوربینشم همون حالت رو داره یکمم تو رفته که خش نیوفته.خیلی باحاله گوشی فکر کنم اگر مارکش بجز سامسونگ چیز دیگه ای بود قیمتش خیلی بالاتر ازین بود
مبارکهنقل قول:
در ابتدا چند تا عکس از گوشی و جعبه و لوازمش بزارید.
در ضمن اگه لطف کنی تمام قسمت های مهم رو بررسی کنید ممنون میشم (مثل gps - wifi و........)
چشم حتما این کارو میکنم توی اولین فرصت
سلام .
مبارک باشه apolixx عزیز .
مخلصیم .
فروش سامسونگ wave در سایت digikala با قیمت 485 هزار تومان همراه با گارانتی پارس مایکروتل
اینو
کد:www.samsungapps.blogfa.com
دیجی کالا خیلی گرونفروشه باز اورادو و گوشی شاپ منصف ترننقل قول:
راستی خود سیستم عامل بادا از چه لحاظی قویه؟ و اینکه غیر از این گوشی روی گوشی دیگری هم معرفی شده یا نه؟
ببخشید بابت این پست.شاید اینجا جاش نباشه که مطرح کنم. بعد از گرفتن جواب اونو ویرایش یا حذف می کنم.
خیلی فوری
پایین ترین حدی که قیمت این گوشی توی این هفته میرسه چه قیمتی ست؟
ارزش این رو داره که از digikala خرید کرد ؟
نقل قول:
کلا سیستم عامل آینده داری هست ..... سامسونگ پشتیبانی خیلی خوبی داره میکنه و کاملا سیستم عامل قوی هست....................
الان گوشی های WAVE2 و WAVE2 pro هم معرفی شده اند
تو یک هفته شاید کاهش نداشته باشه ولی تو یک ماه قطعا کاهش داره.نقل قول:
من فکر کنم digikala و سایر فروشگاه ها نسبت به بازار گرونتر میدند. در ضمن من ترجیع میدم که اگه بخوام از این فروشگاه ها خرید کنم گوشی های مدل پایین بخرم که مشکل خاصی نداشته باشند نه گوشی مثل s8500 که ممکنه هر چند وقت نیاز به تعویض فریمور و ......... داشته باشه
ابتیاع نمودیم! 455 هزار تومن با گارانتی اصلی از علاءالدین. (البته ناگفته نماند که شاگردش پای تلفن قیمتو به من اشتباه گفته بود، کلی هم اعصابش خورد بود که قیمتش این نیستو این حرفا!) مایکروتل بازار موبایل هم گفت عصر میاره 475.
هر سوالی بود در خدمتم.
عکس از محتویات جعبه: (در ضمن کیف هم روش بود، کسی نگفته بود!)
شما 2-3 روز صبر کنی دوباره به صورت عمده تو بازار پخش میشه با قیمت 475 هزار تومننقل قول:
زنگ زدم از خود شرکت پرسیدم:46:
راستی digikala هم زنگ زدم گفت تو انبار موجود نیست.هر وقت شرکت پخش کنه میاره
من از گوشی شاپ گرفتم خیلی گوشیهاش عالیهنقل قول:
از دیجی کالا هم دوربین عکاسی گرفتم محشر بود
بادا به احتمال زیاد به 400 هم میرسه یا کمتر
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
زیادی محتویات جعبه اش کم نیست؟نقل قول:
جعبه اش از مواد بازیافتیه فکر کنم چون سامسونگشدید گیر داده به این موضوع
در حدی قویه که تو صفحه اول کاتالوگ Wave نوشته سلام bada ، خداحافظ symbian:27::27::27::5:نقل قول:
و توضیح داده که این سیستم عامل برای رقابت با سیمبین و آندروید ساخته شده :46:
حتی به نظر من میتونه خیلی راحت با آیفون هم رقابت کنه مخصوصا با قرار دادن قسمت samsung apps store در خود گوشی و برنامه های فوق العاده ای که براش طراحی کردن و مهم تر از همه اینکه رایگان هست :8:
اون دعوت نامه داخل کارتون واسه چیه؟
به به آقا مبارکهنقل قول:
ایول شانسی شانسی 20 تومن کردی تو پاچه طرف:31:
یه سوال، رم همراهش هست یا مایکروتل کش رفته؟
نام: Internet Sport
طبقه بندی: News
حجم: 0.9 MB
قیمت: Free
توضیحات:
An application that you can find actual news about sport
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام: Battery Check
طبقه بندی: Productivity
حجم: 0.6 MB
توضیحات:
This is the application to inform you how long your mobile phone’s battery last. The simple and refined design. The measurement of the accurate charging time. Items Related to Battery Time 1) Standby Time 2) Video Playback 3) Audio Playback 4) Talk Time 5) Internet Use 6) Charging Time Additional Functions -Full Charge Alert -Selection of Battery Colors (Red, Blue, Green, Yellow)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام: Can i drive now?
طبقه بندی: Health/Life
حجم: 6.38 MB
توضیحات:
The "Can I drive now?" has been made based on the actual Field Sobriety Tests used in the United States of America.
چیز خاصی نیست، معرفی Samsung Appsنقل قول:
ممنون، نه رم نداشت، عوضش کیف داشت (کیف که نه، جلد)نقل قول:
بهتر، رم 1 گیگ به چه درد می خوره آخه!
راستی، رو مموری کارت هم می شه برنامه نصب کرد.
راستی 2، برنامه ی جاوا هم روش نصب کردم.
راستی 3، یکی از فروشگاه های که اسمش تو سایت مایکروتل بود می گفت 590 تومن!!
آقا سهند خیلی مبارک باشه
فقط شیرینیش یادت نره:31:
تو کیفش که باشه صدای زنگ میشنوی یا نه؟
ممنون، صداش خیلی بلنده، جلدشم بالاش بازه و چون اسپیکر بالای گوشیه صداش خفه نمی شه...نقل قول:
مرسی از توضیحت
من احتمالا 2 هفته دیگه میخوام این گوشی رو برای پسرخالم بگیرم اگه به نکته جالبی برخورد کردی بی زحمت به من خبر بده
وای فای رو هم بی زحمت چک کن
ممنون
وای وای رو از چه لحاظ چک کنم؟ از همون اول که اومدم خونه شروع کردم به استفاده از وای فای!!نقل قول:
با سلام خدمت دوست عزیز گوشیتون مبارک باشه
2 تا سوال دارم از شما
1)من یک سوال خیلی مهمتر دارم اونم اینه که صفحه نمایش گوشی وقتی کثیف میشه سریع میشه پاکش کرد یا اشکه آدمو در میاره . در واقع اگر مثل امنیا 8910 نباشه که صفحه نمایشش خیلی مزخرف پاک میشه خوذم htc hero دارم به 2 ثانیه نمیرسه که بکل تمیز میشه. توضیح بدید این گوشی صفحهش چطوریاست ممنون میشم. ( کثیف شدن و تمیز شدنش)
2) اگر لطف کنید تست کنید usb host هست یا نه ممنون میشم . منظور فلش مموری رو اگه بهش بزنی بتونی داحل فلشو ببینی مثل لپ تاپ
با تشکر از شما