اگه فردا نبودم فوقش بازی منو بزن بره.اگه همه دوستان بودند و چند تا بازی کردین عیب نداره به خاطر من معطل نشید:46:
Printable View
اگه فردا نبودم فوقش بازی منو بزن بره.اگه همه دوستان بودند و چند تا بازی کردین عیب نداره به خاطر من معطل نشید:46:
ببخشید چند تا پست فرستادم.واقعا سرعت اینترنت خیلی بده:13:
حامد جان آخر فصل در مورد انتخاب تیمها بحث و تبادل نظر میکنیم از الان هنوز زوده . من توی پست اول درمورد جزئیات لیگ یک سری مطالب نوشتم .نقل قول:
بازي 1-1 مساوي شد
امار بازي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم سيو بازي
کد:http://www.multiupload.com/3FUAWL2BBK
بازي 1-1 مساوي شد
امار بازي
اينم سيو بازي
کد:http://www.multiupload.com/3FUAWL2BBK
برنامه هفته هشتم
آرسنال --------------------------------------- بیرمنگام ----------------------------------------- (برگزار شد)
چلسی -------------------------------------- ولوور همپتون------------------------------------ (برگزار شد)
منچسترسیتی ------------------------------پورتموث ------------------------------------------ (برگزار شد)
لیورپول ---------------------------------------بولتون--------------------------------------------- 11 تا 11.30 امشب
منچستریونایتد-------------------------------اورتون --------------------------------------------- 11.30 تا 12 امشب
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
مسعود جان به نظر میرسه هنوز به سختی بازی عادت نکردی . ببینیم تا هفته دهم چیکار میکنی اگه بازم همین روندو داشتی باید بازم قدرت تیمتو افزایش بدیم .نقل قول:
نه خوبه باختا بعد جوري روم اثر گذاشته نميتونم با ارامش بازي كنم راه مي افتم
نه خوبه باختا بعد جوري روم اثر گذاشته نميتونم با ارامش بازي كنم راه مي افتم
مرسي بابت راهنماييتون ممنونمنقل قول:
فقط ازتون ميخواستم اگه آي دي ياهو دارين واسم بذارين چند تا مشكل تو پچ اينا داشتم كه ميخواستم راهنماييم كنين البته اگه زحمت نشه
بچه ها با توجه به اینکه این چند روزه همگی سرمون خلوته من زمان بازیها رو طوری برنامه ریزی میکنم که در طی روز هم بشه بازی کرد . اینکار یک مزیت دیگه هم داره و اونم اینه که از فشردگی بازیها کاسته میشه . من فرصت هر بازیو حدود 2 تا 3 ساعت در روز قرار میدم تا بچه ها با فراغ بال بیشتری بتونن بازیشونو انجام بدن تا این بازیها باعث اختلال در نظم و برنامه کارهای شخصیشون نشه .
من تا نیم ساعت دیگه برنامه هفته نهم رو توی تاپیک قرار میدم .
سلام آقا حامد.لطفا پست اول رو دقیق بخونید.ما اصلا آنلاین بازی نمیکنیم.یعنی به آیدی پسورد و... نیازی نداریم.فقط آنلاین میشیم سیو لیگ رو که آخرین نفر گذاشته برمیداریم با تیم خودمون بازی میکنیم و دوباره میزایمش برای نفر بعد.اگه چند صفحه از انجمن رو بخونی متوجه روال کار ما میشی.ضمنا تو ایران برای بازی آنلاین حداقل باید 512 داشته باشی!با sent 256!!نقل قول:
وحید من چند بار پست دادم.خب اصلا همون سیوت رو بذار ولی مطمئنم که line up رو باید اینجا بگی یا عکس ازش بذار تا برات درستش کنم.فقط الان بازی لیورپول مونده بعدش ما هستیم.لطفا کمی سریعتر...نقل قول:
انتخاب ترکیب رو روی گزینه دو بذار.راستی کامپیوتر خودش که تعویض نمی کنه درسته؟یه گزینه هم برای تعویض داره که روی انعطاف پذیر بذار.امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی:20:نقل قول:
وحید من چند بار پست دادم.خب اصلا همون سیوت رو بذار ولی مطمئنم که line up رو باید اینجا بگی یا عکس ازش بذار تا برات درستش کنم.فقط الان بازی لیورپول مونده بعدش ما هستیم.لطفا کمی سریعتر...
وحید انعطاف پذیر چیه؟پنج تا گزینه داره که مثلا نوشته تعویض بازیکن وقتی داشت خسته میشد،تعویض وقتی بازیکن کاملا خسته بود و... گزینه auto sub رو ببین یکیش رو انتخاب کن.راستی با سیستم 4-5-1 بازی میکنی؟
منم بازیمو انجام دادم با نتیجه ی 1بر 0 بردم.از این بازی هیچی نگم بهتره.بازیه مذخرفی بود هیچ موقعیتی نداشتم.فقط روی یک سانتر و ضربه ی سر تورس به گل رسیدم.
سیو بازی
کد:http://www.multiupload.com/86NCML1YKN
بازم سلام
آقا محمد ميدونم كه آنلاين بازي نميكنين من منظوريم اين بود كه آي دي رو ميخوام چند تا مشكل دارم در ميون بذارم در مورد اديت pes2010 اگه شما يا آقا حسين لطف كنين ممنون ميشم آخه هيلي لازم دارم به كمك
راستی امشب هم میتونیم چند تا بازیه دیگه انجام بدیما.
بازیهای هفته نهمتاتنهام ------------------------------------------منچستر سیتی --------------------------------- ساعت 8 صبح تا 2 بعد از ظهر
هول سیتی -----------------------------------آرسنال-------------------------------------------- ساعت 2.30 تا 5.30 بعد از ظهر
استوک سیتی -------------------------------چلسی------------------------------------------- ساعت 6 تا 7 شب
استون ویلا -----------------------------------منچستر یونایتد-----------------------------------ساعت 7.30 تا 8.30 شب
اورتون-----------------------------------------وستهم ------------------------------------------ ساعت8.30 تا 9.15 شب
لیورپول ---------------------------------------بارنلی -------------------------------------------- ساعت 9.30 تا 10 شب
الان دیگه تقریبا روال بازیها دست هممون اومده . بنابراین اگر زمانی موقع برگزاری یک بازی من نتونستم بیام توی تاپیک خودتون برنامه رو ادامه بدین و اگر من نتونستم بازی خودمو انجام بدم یک نفر اینکار رو به کامپیوتر بسپاره تا بازی اجرا کنه . کی حاضره این کار رو در غیاب من بعهده بگیره ؟
سلام. منظور ایشون از انعطاف پذیر همون قسمت Auto Subs هست که باید روی 3 ( Flexible)قرار بگیره .نقل قول:
اگه مسعود دوست داره میتونه بازیشو امشب انجام بده همینطور آرمین . عادل جان امشب دیگه مطمئنا نوبت بازی شما نمیشه .نقل قول:
آره منظورم دقیقا همینه.راستی ترکیب حدودا حجمش 4 کیلوبایت هستش و اینم لینکش:نقل قول:
سلام. منظور ایشون از انعطاف پذیر همون قسمت Auto Subs هست که باید روی 3 ( Flexible)قرار بگیره .
فقط اگه میشه ساها رو در هر شرایطی توی ترکیب بذار چون مقابل تیم سابقش بازی می کنه و انگیزه داره:46:کد:http://www.multiupload.com/U25R2XR7B1
برنامه هفته هشتم
آرسنال --------------------------------------- بیرمنگام ----------------------------------------- (برگزار شد)
چلسی -------------------------------------- ولوور همپتون------------------------------------ (برگزار شد)
منچسترسیتی ------------------------------پورتموث ------------------------------------------ (برگزار شد)
لیورپول ---------------------------------------بولتون--------------------------------------------- (برگزار شد)
منچستریونایتد-------------------------------اورتون --------------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیهای هفته نهم
تاتنهام ------------------------------------------منچستر سیتی --------------------------------- ساعت 8 صبح تا 2 بعد از ظهر
هول سیتی -----------------------------------آرسنال-------------------------------------------- ساعت 2.30 تا 5.30 بعد از ظهر
استوک سیتی -------------------------------چلسی-------------------------------------------- ساعت 6 تا 7 شب
استون ویلا -----------------------------------منچستر یونایتد-------------------------------------ساعت 7.30 تا 8.30 شب
اورتون-----------------------------------------وستهم -------------------------------------------- ساعت8.30 تا 9.15 شب
لیورپول ---------------------------------------بارنلی ---------------------------------------------- ساعت 9.30 تا 10 شب
الان دیگه تقریبا روال بازیها دست هممون اومده . بنابراین اگر زمانی موقع برگزاری یک بازی من نتونستم بیام توی تاپیک خودتون برنامه رو ادامه بدین و اگر من نتونستم بازی خودمو انجام بدم یک نفر اینکار رو به کامپیوتر بسپاره تا بازی اجرا کنه . کی حاضره این کار رو در غیاب من بعهده بگیره ؟
اگه مسعود دوست داره میتونه بازیشو امشب انجام بده همینطور آرمین . عادل جان امشب دیگه مطمئنا نوبت بازی شما نمیشه .
محمد جان اونایی که گفتم حتما انجام بده.من توی بازی برگشت جبران می کنم و میزبان خوبی برات خواهم بود:10:
با این سرعتی که ما داریم پیش میریم احتمالا تا دوشنبه که پایان تعطیلاته نیم فصلو تموم کردیم .
ممنون آرمین جان.چشم آقا وحید.اگه ورژن 1.3 بودیم الان ترکیب دقیقا ترکیب خودت میشد.ایشاا... برای لیگهای بعد تجربه بشه.دارم فایلهارو میگیرم.بازی تموم شد میام.فعلا...
وحید میگم محمد احتمالا از ترکیب چینیت ترسیده داره طرفه میره که من نمیفهمم انعطاف پذیر و این حرفا چیه :31: .
محمد جان بالا بری پایین بیای این بازیو واگذار کردی برادر !
با اجازه بچه من صبح بازيمو انجام بدم اگه مشكلي نيست
وحید جان چون تو زیاد به تاپیک سر میزنی حاضری در زمان غیبت من امورات رو رتق و فتق کنی ؟ به هر حال پیش میاد دیگه ممکنه یه بار برای آدم یک کاری پیش بیاد نتونم اون زمان به تاپیک سر بزنم.
منم موافقم:31:نقل قول:
وحید میگم محمد احتمالا از ترکیب چینیت ترسیده داره طرفه میره که من نمیفهمم انعطاف پذیر و این حرفا چیه .:31:
محمد جان بالا بری پایین بیای این بازیو واگذار کردی برادر !
اگه این بازی منچستر میزبان خوبی نباشه من بازی برگشت توی ورزشگاه گودیسون پارک 10 درصد به تماشگرهای منچستر اختصاص نمیدم و به تماشگرها میگم الکس فرگوسن رو هو کنن:31:
مسعود جان شما مختاری .نقل قول:
شما تا ساعت 2 فردا بعدازظهر فرصت داری بازیتو انجام بدی .
حسین جان تو هفته نهم که اعلام کردی ساعت بازی ها که تغییر نمیکنه که انشاا... ؟نقل قول:
آرمین جان تا الان ما یک مورد هم نشده که طبق برنامه عمل نکرده باشیم ( البته بجز یکی دو هفته اول مسابقات که نظم و قانون هنوز کاملا برقرار نبود ) پس شما خیالت راحت باشه زمان بازی شما دقیقا همین زمانه . اگه یک ربع از یک بازی بگذره ما بدون تعارف بلافاصله بازیو به کامپیوتر واگذار میکنیم .نقل قول:
این چند روز فکر کنم نتونم مخصوصا فردا که بازی خودمو فکر کنم نتونم بازی کنم.ولی تا آخر هفته بعد احتمالا adsl می خرم و اون موقع من هر کاری بخواین در خدمت شما هستم ولی الان به خاطر سرعت کم اینترنت شاید نتونم.نقل قول:
وحید جان چون تو زیاد به تاپیک سر میزنی حاضری در زمان غیبت من امورات رو رتق و فتق کنی ؟ به هر حال پیش میاد دیگه ممکنه یه بار برای آدم یک کاری پیش بیاد نتونم اون زمان به تاپیک سر بزنم.
پیروزی ارزشمند شیاطین سرخ!
قابل توجه حسین و وحید:ما در زمین ثابت کردیم...
منچستر 2----0 اورتون
وحید جان ترکیبی که گذاشتی دوتا سیو داشت من چون احتمال میدادم خیلی دفاعی بازی نمیکنی ترکیب 2-4-4 رو برات گذاشتم.و دیگر تنظیمات رو همونطور که خواسته بودی گذاشتم.ساها رو هم خودش گذاشته بود توی ترکیب.تیم خوبی داری به جرات میگم سختترین بازیم تا الان بوده ولی چکار کنم که کسی از اولدترافورد دست پر بیرون نمیره!!
گلهای ضربه سر برباتف و تیزهوشی نانی(اگه درست یادم باشه) تیم رو در این بازی پایاپای پیروز کرد.مدافعات خوب بودن.ساها هم منو زیاد اذیت کرد اما یه ضربه خطرناک زد که میلیمتری بیرون رفت.
این همه نوشتم هنوز سیو بازی آپ نشده.وقتی آپ شد ویرایش میکنم...
سیو لیگ:
آمار:کد:http://www.multiupload.com/DCETGG5PNZ
بازی برگشت جبران می کنم ولی من با تیم دوم هم اگه خودم بازی می کردم بهت نمی باختم:31: چه کنیم که هوش کامپیوتر پایین هستش.راستی تعویض چند تا تیمم کرد؟
من بازی رو در رو دوستان بد نتیجه گرفتم.نمیشه کامپیوتر هر جفتو بازی کنه؟اینجوری بهتر میشه
درسته.بازی خودمون زمین تا آسمون با بازی کامپیوتر فرق داره.من یبار نبودم بازیمو کامپیوتر باخت ولی مطمئن باش اگه خودت بودی با تیم دومت شیش تایی میشدی.با تیمت اولت کمتر!!:21:نقل قول:
تعویض یبار انجام داد.می خواستم از کل آمار و ارقام عکس بندازم که دیدم یک ساعت باید بشینم آپلود کنم.ولی در کل تیمت خوبه میتونی برای سهمیه لیگ قهرمانان امیدوار باشی:27:
برای این مشکل من یک نظری دارم ببینیم بقیه بچه ها چی میگن .نقل قول:
نظر من اینه که برای هر کاربر یک آپشن فایل وجود داشته باشه که توی اون آپشن فایل فقط قدرت تیم خودش تعدیل شده باشه و بقیه تیمهای بچه ها قدرت دیفالت رو داشته باشن ( البته بجز چند تغییر جزئی که من درمورد تمام تیمها دادم ) . اینجوری زمانیکه تیم یکی از بچه ها کامپیوتر بود دیگه نمیشه راحت ازش برد .
محمد میگم اگه توی لیگ , جام حذفی هم داشتیم خیلی عالی میشد . بازیها رفت و برگشت میشد و چون مسابقات حذفی بود هر دو طرف در مقابل کامپیوتر ( بازی رفت یا برگشت ) کار سختی داشتن متوجه منظورم میشی؟
منم با وحید موافقم که بازی های رودررو رو کامپیوتر خودش انجام بده البته اگه همه موافقت کنن از فصل بعد . . .نقل قول:
آره جالب میشد.اما نمیدونم چرا وقتی گیمر بیش از یک تیم تو لیگ انتخاب کنه گزینه جام حذفی غیر فعال میشه!این هم از اون کارهای عجیب کونامیست هانقل قول:
نظر خیلی خوبیه.اما چرا برای همه یک آپشن فایل مجزا بسازیم؟روی همین آپشن فایلی که داریم لیگ رو انجام میدیم همه ترکیبهاشون رو توی ادیت انجام بدن تا در هر شرایطی که بود تیم با ترکیب مورد نظر گیمر بازی رو انجام بده.چطوره؟؟نقل قول:
راستی حسین گفته بودی دو تیم اول میرن جام باشگاهها.حالا دوتا سوال:
1.آیا فصل بعد همین فصل بعد لیگی که داریم میریم رو انجام میدیم؟یعنی لیگ جدید ساخته نمیشه؟
2.اگه سه نفر اول لیگ،بچه ها باشن تیم سوم رو چجوری از لیگ قهرمانان کنار میذاریم؟یعنی بازیهاشو ببازه؟