بله دوست عزيز اگه به فارسي احتياج داريد بايد برچسب بخريد.نقل قول:
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
آخه كيبردش فارسي نداره و فقط چندتا از حروف رو نوشته اونم نه به صورت دقيق.نقل قول:
Printable View
بله دوست عزيز اگه به فارسي احتياج داريد بايد برچسب بخريد.نقل قول:
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
آخه كيبردش فارسي نداره و فقط چندتا از حروف رو نوشته اونم نه به صورت دقيق.نقل قول:
سلام
من اگه بخوام چند ساعت مثلا 5 يا 6 ساعت دستگاه را روشن بگذارم دايم به برق وصل ميكنم و در اين صورت پس از شارز شدن چراغش خاموش ميشود اين مسئله باعث خراب شدن باطري ميشود
بهترین کار اینکه باتری رو disable کنی و تا فقط از پریز برق بگیره نه از باتریت.نقل قول:
این جوری من خودم در روز حدود 12 ساعت لب تاپم روشنه.
ممنون اگه ميشه اين تنظيمات disable را بگوييد كجاستنقل قول:
1) شما اول باید بری سایت دل سپس download driver and software رو انتخاب کنی.
از اونجا دل 1564
بعدش از قسمت application
برنامه Dell_QuickSet_A03_R242735
رو دانلود و نصب می کنی.
بعد از نصب دکمه f3 که روش هم یه علامت باتری داره رو می زنی
سه تا منو داره.
منوی دومی که battery life هستش رو بزن و از اونجا disable kon
2) یه راه دیگه هم داره.
می ری Control Panel\All Control Panel Items\Power Options
وقتی پاور اپتیون رو می زنی یه صفحه جدید وا می شه که تو ستون سمت چپ اون وسط وسطا
(فکر کنم 8 یا 9 امین گزینه باشه) که نوشته : Dell battery Meter
اونو بزنی همون کاره f3 رو می کنه.
ولی از من مشنفی همون برنامه رو حتما رو لب تاپ نصب کن.
مگه بعد از شارژ 100% ، شارژ شدن خودکار قطع نمیشه؟نقل قول:
سلام
من ميخوام بايوس لپ تاپ را آپديت كنم لطفا بفرماييد اول از كجا ورژن فعليش را پيدا كنم و پس از دانلود چطور نصب كنم؟
ضمنا باطري من بعد از 3 ماه استفاده و پس از شارژ كامل حدود يك و نيم ساعت كار مي دهد آيا بايد به گرانتي مراجعه كنم .ممنون
راجب اين باطري بگم كه خب بستگي داره كه در اون 1 ساعت و نيم چه استفاده اي ميكني.مثلآ اگه فقط همينجوري روشن ميمونه خب مشكل داره اما اگه 1ساعت و نيم بي وقفه با صداي بلند فيلم ميبيني يا آهنگ گوش ميدي زياد جاي نگراني نيست.نقل قول:
اما كلا باطريش زياد تعريفي نداره :46:
قطع میشه ولی وقتی شما دارین با لب تاپ کار می کنین و باتری هم به برق وصل هست وقتی 99% میشه باز در یک لحظه هم باتری ازش جریان برق خارج می شه و در همان لحظه باز از طریق برق شارژ می شه.نقل قول:
این نوسان پدر باتری رو در می یاره
دوستان باتری inspiron 1564 A بسیار هوشمنده شما کافیه در حالت پاور سیور قرار بدید خود لپ تاپ انرژی رو براتون تقسیم میکنه و زمانی که شارژ بشه باتری خود به خود از مدار خارج میشه پس از این لحاظ جای نگرانی نیست و لی اگر میخواید با باتری و بدون اتصال به برق بازی مثل pes , shift رو اجرا کنید خوب انتظار بی جاییه ولی در کل باتری در تمام لپ تاپ ها به شما بیشتر از 2 ساعت کار رو نمیدن مگر اینکه شما نور صفحه و صدا و.... کنترل کنید تا انرژی زیادی مصرف نشه و بنظر من نباید از یه باتری 6cell انتظار زیادی داشت.
سلام
من ميخوام بايوس لپ تاپ را آپديت كنم لطفا بفرماييد اول از كجا ورژن فعليش را پيدا كنم و پس از دانلود چطور نصب كنم؟
ضمنا من خواستم 5 بازی نصب کنم 3 تا از آنها بعد از نصب می گفت سیدی اصلی را بگذارید و 2 تای دیگر یکی می گفت باید به اینترنت وصل شوید تا اجرا شود و دیگری هم اصلا اجرا نمی شد ضمنا قبلا فیفا 2010 و کال آف دیوتی را بدون مشکل نصب کرده بودم.لطفا راهنمایی کنید
سلام
لطفا نحوه استفاده از اینترنت خشاب سیم کارت در لپ تاپ 1564 دل رو شرح دهید.(خشاب سیم کارت زیر باطری لپ تاپ است)
با سلام
من ويندوز سون را روي لپ تاپ نصب كرده ام بعلاوه كلي برنامه نصب كرده ام و يوزرهاي متعدد و سطح دسترسي مختلف حال ميخواهم از كل اينها بك آپ بگيرم كسي مي تواند كمكم كند تا اگر احيانا سيستم به هم ريخت نخواهم دوباره كل اين كارها را بكنم. روي system backupهم رفتم يك دي وي دي خواست و حجم كوچكي را كپي كرد در صورتي كه من حداقل 20 گيگ برنامه و بازي نصب كرده ام لطفا راهنمايي كنيد
خوب البته که سایز نهایی بک آپ بمراتب کمتر از میزان داده هاست.
اگه یه بک درست حسابی میخوای کل درایوتو با یه برنامه مثل نورتون گاست بگیر که حتی اگه هاردتم تعویض قابلیت بازگردانیش هست
یه سووال دیگه آیا ویندوز 7 قابلیت گذاشتن پسورد روی یک فولدر را دارد با تشکر
سلام
2 تا سئوال :
1. چرا بعضی dvd دیتا را نمی تواند بخواند اما کامپیوتر رومیزی میتواند بخواند؟
2. در هنگام اجرای بعضی dvd های که سطح آن خش ندارد و تازه رایت کردهام این صدا را می دهد:
کد:http://my2gig.persiangig.com/audio/S.mp3
تا جایی که من میدونم این یک آپشن سفارشیه، و کلا روی این لپ تاپ نیست.نقل قول:
اون قسمت زیر باتری هم خالیه، و خشابشو نصب نکردن.
سلام.
دوستان اآیا 1564 بهترین کانفیگش سیستم عامل لینوکس اوبونتو رو پشتیبانی میکنه؟
مکینتاش رو چی؟
به نظر شما کدوم را نضصب کنم؟راستش از ویندوز خسته شدم.مخصوصا این پایدار نبودنش منو اذیت میکنه
بالاخره رفتیم کنار ویندوز 7 ، لینوکس اوبونتو را نصب کردیم!یه درایو حدود 80 گیگ بهش اختصاص دادم و و کار رو شروع کردم.بدون هیچ مشکلی نصب شد..... قدرت 1564 را داری؟!!!!
لینوکس اوبونتو تمامی درایورها و سخت افزارها را به طور کامل و بدون هیچ مشکلی شناسایی کرد.... لذت بردیم....!
پیشنهاد میکنم کسانی که 1564 دارن حتما لینوکس را رو لپتاپشون تست کنن!
سلام دوستان من بایوس لپ تاپ و از آ8 به آ11 آپدیت کردم،حالا فقط وفقط توی اینترنت فریز میشه (هنگ میکنه)وفقط باید با کلید پاور خاموشش کرد:19:
همه کارهای لازم هم انجام دادم از تعویض ویندوز تا فرمت هاردو... اما نشد:2:
کسی میدونه مشکلش چیه؟
اگه بایوس آ8 را دارید لطفا آپ کنید:19:
:19::19::19::19::19::19::19::19::19:
کیفیت فیلمهایی که با لپ تاپ میبینم کاهش پیدا کرده است ( فکر کردم از پلیر است اما با vlc و kmplayer هم همین وضع است درایور کارت گرافیک را هم نصب کردم اما مشکل حل نشد آیا راهحلی دارید؟)
من نمیدونم شما فیلم ها را چطوری نگاه میکنید.منظورم این است که آیا دی وی دی را میذارید و نیگاه میکنید یا اینکه اول کپی میکنید رو هارد و بعد نگاه مکنید!!؟نقل قول:
دوم اینکه اگر فیملهایی را که روی هارد دارید ، برای خیلی وقت پیش ها باشن ، یعنی این فیلم ها مثلا خیلی رو هارد موندن (زمان طولانی رو هارد بودن ) ، همین عمر هم باعث خراب شدنشون میشه.البته اگر خیلی خیلی خیلی زیاد رو هارد مونده باشن!( از روی تجربه شخصی گفتم)
لطفا مدل کارت گرافیک لپ تاپتون رو ذکر کنید.... شاید تونستم بیشتر راهنمایی کنم.
اگر هم از سیستم عامل ویندوز و لینوکس در کنار هم استفاده مکینید با لینوکس هم یک تست بکنید شاید ایراد از ویندوز باشد!( بهتره از REAL PLAYER برای لینوکس استفاده کنید)
پایان
من به شخصه از نسخه ي مديا پلير براي ديدن فيلم استفاده ميكنم در 1564 شما از اين برنامه استفاده كنيد اگر تغييري نديديد راهنمايي ديگه اي بگم بهتون...نقل قول:
آیا راهحلی دارید؟)
نقل قول:سلامنقل قول:
من سیستمام را 5 ماهه گرفتم و فیلمها را 2 ماهه که روی آن کپی کردم و تا 2 هفته پیش هم همین فیلمها را با KMplayer با کیفیت خوب میدیدم اما از وقتی که ویندوز 7 را مجدداً نصب کردم این مشکل پیش آمده است!
کارت گرافیکلپتاپ هم ATI Mobility Radeon HD
ویندوز 7 را از روی dvd زیگورات نصب کردم ولی کارت گرافیک را خود ویندوز تشخیص میدهد و وقتی درایور آنرا نصب میکنم تغییری در کیفیت نمایش فیلم داده نمیشود!
دوستان کسی نرم افزار وبکم این را داره به ما بده؟همونی که تشخیص حرکات صورت داشت و جذاب بود رو میگم.... همه درایورهاش رو دارم به جز این!ممنون میشم اینجا بذارین....
راستی یه خبر : یکی گفته بود که تمامی درایورهای 1564 برای ویندوز ایکس پی با قیمت 25 هزار تومن موجود است!
سلام
من Dell inspiron 1564 دارم .
از همه نظر خوبه فقط یک مشکل اساسی باهاش دارم ویندوز XP SP3 نصب کردم درایورهاش کار نمیکنند تو هر سایتی هم جستجو کردم پیدا نکردم.
درایور خودش فقط WIN7 را ساپورت میکند.
اگر کسی درایور ویندوز ایکس پی رو داره یا لینکش رو داره برام بنویسین ممنون میشم.
اینم ایمیل من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم وبلاگم:کد:http://tirsahar.blogfa.com
سلام.
کسی اینجا Microsoft Windows 7 Ultimate Service Pack 1 را روی 1564 نصب کرده؟(کار کرده درست؟درایورهاش مشکلی ندارن؟)
نه هیچ مشکلی از بابت درایور نداره
آیا میتوانم ویندوز XP را روی این لپتاپ نصب کنم؟ چه نسخهایی را (پک 2 یا 3)
مشکلی عجیبی در تایپ کردن برایم پیش امده است:
وقتی در ورد 2007 تایپ میکنم مکانما پرش می کند و به یک خط دیگر میرود (خطوط بالاتر) علت چیه؟
ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 را میتونی نصب کنی ولی درایورهاشو باید بخری... کل درایورهاش برای ایکس پی 25 هزار تومن هست!
اون مشکل ورد هم احتمالا از تنظیمات است!
مطمئنید موقع تایپ مچ دستتون به تاچ پد برخورد نمیکنه؟ میتونید تاچ پد رو غیرفعال کنیدنقل قول:
در ضمن اگه نیاز به xp دارید میتونید با استفاده از نرم افزار های نصب سیستم عامل مجازی مثل vmware و virtual box استفاده کنید ، بهتره اگه درایورش در سایت dell نیست xp نصب نکنید:46:
نه این مشکل مربوط ورد نیست و ماوس را هم روی یک سیستم دیگر امتحان کردم دست کار میکندنقل قول:
نمیدانم چرا ماوس هر چند لحظه یکبار خود به خود کلیک چپ میکند!
سلام......
دوستان کسی 1564 رو باز کرده؟(قاب پشتشو میگم)
برا من تو فن سی پی یوش کلی گردو و خاک رفته....با اینکه هر هفته جارو برقی میکشیدم ولی خیلی خاک رفته!
خودمون میتونیم تمیزش کنیم یا باید بریم بدیم به یه کسی برامون تمیز کنه؟!