آقا عکس لود نمیشه لطفا تو سایت زیر آپلود کنید:نقل قول:
کد:http://www.irupload.ir/
Printable View
آقا عکس لود نمیشه لطفا تو سایت زیر آپلود کنید:نقل قول:
کد:http://www.irupload.ir/
لطفا از رابط کاربری تو سایت اگه می تونی عکس بگیر . می خوام بدونم روش دقیق درج اطلاعات ترافیک چجوریه ، مرسینقل قول:
یه توضیحی راجع به CINR و RSSI می دم:نقل قول:
هرچه CINR بالا تر باشه و RSSI پایین تر باشه کیفیت سیگنال دریافتی شما بهتر می شه
بچه ها كسي نميدونه تنظيمات Nat تو روتر مودم Out چطوريه ؟؟ من همشو Enable ميكنم اما باز تو Xbox live ايراد ميگيره .
پینگ چرا انقدر بالاست ؟ از هر جا میخوایم اینترنت بگیریم یه مشکلی داره.... :2:
بالا بودن پینگ ممکنه به مودم ربط داشته باشه ؟ مثلا اگه مودم Outdoor بگیریم پینگ بهتری داشته باشیم :31:
من وایرلس دارم همین مشکلو داشتم برایوایمکس نمی دونم مثل وایرلس یا نه.نقل قول:
اگه username,pass توی خود آنتن می زنی پاکش کن به جاش توی خود xbox وارد کن.یعنی تنظیمات مودمتو از روتر به bridge تغییر بده.
اگه مشکلت حل شد بگو که بقیه هم استفاده کنند. gamertag من ghandeasal هست اگه خواستی منو add کن.اگه friend list من پر بود message بده
من هنگ کردم بابا !!!
الان ما مودم indor بگیریم یا out.
تو هر دو تو ناحیه سبز هستم من.
آيا پينگ تو سرعت تاثيري داره؟نقل قول:
از پينگ چه چيزي را ميشه فهميد؟
دوستانيكه وايمكس مبيننت را دارن تا الان مشكلي تو سرعت يا قطعي نداشتند؟
به نظر من تلفنی از خود مبین نت بپرس ، آدرس دقیق رو بده خودشون می گن کدوم بهترهنقل قول:
اگر از خودشون بپرسي مطمئنا ميگن outdoor بگير. بخصوص اگر سبز باشي. من تو منطقه سبز هستم ميگن اصلا مودم indoor فروش نداريم.نقل قول:
الان با من تماس گرفتن گفتن تا اول هفته دیگه قرار کارشناس بفرستن بگن Indoor یا Out door به درد من می خوره....نقل قول:
تو ی عکسی که گذاشتن خونه ما کا ملا تو منطقه سبزه ،اولش هم به من گفتن مودم Indoor می تونم بگیرم حالا چه خبره ؟ باید ببینم این کارشناسی که قرار برای من بفرستن چی می گه...
البته اگه کارشون مغرضانه برای فروش مودم Outdoor نباشه:15: خوبه چون اول کارشناس میاد محیط رو می بینه بهترین گزینه رو به آدم می گه
با توجه به حرف نصاب و اینکه وقتی ادارات تعطیل میشه ، سرعت هم بالاتر میره ، من باز هم تست گرفتم که رو این موضوع صحه میزاره
ساعت 5 بعد از ظهر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تستی که امروز ساعت 10 صبح انجام دادم
خوب دیگه سرویس من مشکلش حل شد ... من بازم میام اینجا سر میزنم
اگر مشکل یا سوالی بود که در خدمتم اگر نه ، ممنونم از کسایی که این تاپیک رو زدن و خیلی به من کمک شد تو این موضوع
مرسی
خب ضریب شیرینگ یک به هشت همین میشه دیگه, روز ها سرعت افت میکنه. فقط امیدوارم بعدا که شلوغ شد افت فجیع نداشته باشه.
مصرف شبانه و جمعه ها که مجانی هست هم از نظر سرعت و روش حجم مصرفی به ما خبر بده لطفا :12:نقل قول:
یه سوال دیگه شما از طریق نقشه ای که تو سایت گذاشتن فهمیدی Indoor می تونی بگیری ؟ چون تو نقشه ،من کاملا تو قسمت سبزم ، الان که با من تماس گرفتن گفتن تو مرزم :18: باید کارشناس اول بیاد جا رو ببینه
sydsina جان لطف مصرف شبانه و جمعه ها که مجانی هست هم از نظر سرعت و روش حجم مصرفی به ما خبر بده لطفا :12:
یه سوال دیگه شما از طریق نقشه ای که تو سایت گذاشتن فهمیدی Indoor می تونی بگیری ؟ چون تو نقشه ،من کاملا تو قسمت سبزم ، الان که با من تماس گرفتن گفتن تو مرزم :18: باید کارشناس اول بیاد جا رو ببینه
اینجا کسی سرویس 128 داره یا نه ؟خواهشن سرعت دانلود توی این سریس را بنویسید.ممنون میشم.
سلام دوستان.
من ای دی اسل 512 دارم، باهاش مشکلیم ندارم، فقط این یک ماهه یکم شبا مشکل داره، و اینکه 3گیگ ترافیک ماهیانه که واقعا کمه!
دیگه خواستم وایمکس بگیرم، ولی شک دارم، یکی از دوستانم از ایرانسل داشت که واقعا ناراضی بود، میگفت همش قطع میشه و سرعتش خیلی کمتر از سرعت واقعیش، یکم شک کردم، حالا نمی دونم که مبین نت هم خوبه یا مثل ایرانسل هستش! یه تاپیک زدم که بیان بچه ها مقایسه کنن که زیاد سر نزد کسی، تو امضام هستش،
حالا می خوام بپرسم که شماها اسکایپ می تونین باز کنین؟ و وضعیت فیلترینگش چطوره؟ اسکایپ اگه باز میشه، می تونین با کسی هم حرف بزنین یا نه؟ شبا افت سرعت داره یا نداره؟ چقدر قطع میشه؟ اصلا قطع میشه یا نمی شه؟ اصلا کار درستی می خوام کنم که بجای ای دی اس الم بیام وای مکس بگیرم یا نه؟
من می خوام 1ساله 1مگ نامحدود مبین نت بگیرم، شرکت هم گفته که منطقه ما مودم فضای بیرونی باید نصب بشه.
در کل به نظر شما ارزشش رو داره که اینهمه هزینه بخوام کنم؟
سوال بعدیمم اینه که، شماها وقتی که از 2 یا 3تا سیستم هم زمان استفاده میکنین از نت با وایمکس، افت سرعت دارین یا نه؟
ممنون میشم که جواب سوالامو بدین. :8:
داداش منم خودم ADSL داشتم صبا نت . اما از رانژه درش آوردم . واسه من كه اكانت تست هست اما با چندتا از دوستان كه گرفتن و واسم تست گذاشتن ميگفتن كه خيلي راضين . Skype رو هم واست تست ميكنيم ميگيم .
خيلي ها اين همه هزينه كردن راضي هم بودن .
ايرانسل هم نداشتم كه بتونم نظر بدم اما از اين راضييم . شما هم تحقيقاتو بكن بچه ها هم كمكت ميكنن كه بهترين تصميم رو بگيري ...
:11:
سلام
می خاستم بدونم اگه مودم داخلی وایمکس رو از طریق lan وصل کنم به مودم adsl که wifi هم داره میتونم اینترنت رو share کنم؟
چون من چند تا pc دارم که هم زمان استفاده میکنم و مودم وایمکس wifi هم برام نمیصرفه. اگه بشه از ترکیب این 2 تا مودم استفاده کرد خیلی خوب میشه.
ممنون میشم اگه جوابمو بدین
اره عزیزم به احتمال 80% میشه ، چون حرف شما دقیقا همون Access Point یا همون روتر میشه فک کنمنقل قول:
سلام
می خاستم بدونم اگه مودم داخلی وایمکس رو از طریق lan وصل کنم به مودم adsl که wifi هم داره میتونم اینترنت رو share کنم؟
چون من چند تا pc دارم که هم زمان استفاده میکنم و مودم وایمکس wifi هم برام نمیصرفه. اگه بشه از ترکیب این 2 تا مودم استفاده کرد خیلی خوب میشه.
و اینکار شدنی هست ، اتفاقا کمی هم سیگنال رو تقویت میکنه با این کار
ولی اگر کسی 100% اطلاع داره بگه
بیبنم حمید هنوزم دانلودت رو 600 هست یا اومده پایین ؟ و اینکه تو قسمت Network در پنجره Task Manager چقدر ثبات داره ؟
اینجا کسی سرویس 128 داره یا نه ؟خواهشن سرعت دانلود توی این سریس را بنویسید.ممنون میشم
اگر چند صفحه قبل رو نگاه میکردی میدیدی یکی از دوستان 128 گرفته دانلودش 100 کیلوبایت هست ولی نمیدونم نامحدود بود یا 6 گیگنقل قول:
من چند روزه تو این بخش می یام ندیدم کسی هنوز 128 مبین نت گرفته باشه تازه برای 2 تا از بچه ها که یکیشون تست هست وصل شده باید یه چند روزی صبر کنی :5:نقل قول:
دوستان سرویس من هم امروز وصل شد!
سرویس : 1 مگابیت نامحدود
مودم : Outdoor
مکان مودم : توی خونه - بغل کامپیوتر
تعداد چراغ آنتن دهی : بازی کردن بین چراغ سوم و چهارم از بین پنج چراغ
تست از Speedtest.net
سرور کویت :
سرور لندن:
سرور نیویورک :
سرور باکو :
تست سرعت با IDM از سرور رپیدشیر :
شما کدودم شهر هستید ؟
اوووف حال کردم باهاش :دی
من خیلی وقته ثبت نام کردم مودم wi-fi گفتم میخوام گفت فقط خارجی داریم !
گفت 2 ماه دیگه زنگ میزنیم که الان 1 ماهش گذشته
دوست عزیز میشه یک فایل هم توی رپیدشیر آپلود کنی ببینی با چه سرعتی آپلود میکنه.نقل قول:
این مودم Outdoor رو که گذاشتی کنار خودت, یک وقت تشعشعش کار دستت نده! :blink:
من تهران هستم!نقل قول:
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
چشم مواظبم!:31:نقل قول:
آخه دیدم چراغ چهارمش از پنج تا چراغ روشنه ، دیگه دلم نیومد بذارمش زیر نور آفتاب و بعدش هم باد و بارون!
حالا شایدم جاشو عوض کردم فعلا دارم شراسط رو تست میکنم!
شما کجا هستید؟نقل قول:
سلام این مودم outdoor باهاش یه روتر میدن که کنار کامپیوتر قرار میگیره میشه بگی این روتره چه پورتهایی داره؟نقل قول:
یه سوال دیگه وقتی چراغ مودمت 4 یا 5 تا است سرعت یا پینگت نسبت به وقتی که چراغ مودمت 2 یا 3 تا است بهتر میشه یا تفاوتی حس نمیکنی؟ با تشکر
وقت کردی این نتیجه آپلود به رپیدشیر رو هم بزار, دستت درد نکنه.نقل قول:
سلام.نقل قول:
فقط دو تا پورت شبکه داره که بالای یکیش نوشته DATA IN (که وصل میشه به کامپیوتر) و بالای اون یکی نوشته DATA OUT (که وصل میشه به مودم).
والا الان که روی چراغ چهارم ثابته! تک و توک میره روی چراغ سوم و سرعت خوبی داره! (البته یک ساعت پیش ثبات سرعت خوب نبود!)
والا تا حالا شرایطی پیش نیومده که قدرت سیگنال دریافتی ضعیفتر بشه.اگر در آینده این اتفاق افتاد خبر میدم!
والا نمیدونم چرا روی رپیدشیر آپلود نمیکنه؟؟؟!!:41:نقل قول:
کسی میدونه مشکل چیه؟
به کمک دوست خوبمون XSS و آموزشی که دادن خیلی راحت تونستم مودم وایمکس رو به مودم ADSL ام که WiFi داشت (مدل Linksys WAG54G2) وصل کنم و اینترنت رو توی خونه بصورت وایرلس داشته باشم!
بازم از این دوستمون بابت آموزش خوبش تشکر میکنم...:11:
ممکنه بخش پرمیوم مشکل داسته باشه. همون صفحه اول رپید شیر رو امتحان کن یا میتونی اینجا آپلود کنی:نقل قول:
کد:http://www.big4web.com
آره مثل اینکه بخش پرمیوم مشکل داشت.نقل قول:
اینم آپلود از صفحه اول رپیدشیر :
این مبین نتم که سرعتش پایین :13:
آقا اونایی که 128 گرفتن سرعت دانلودشون چقدر ؟ اگه 13-14 باشه که پول دور ریختنه :41:
پینگ وایمکس در بهترین حالت از 300 پایین تر نمیاد
دوستانی که با محدودیت حجمی از مبین نت گرفتند، خبر دارند ترافیک شبانه و جمعه ها چجوری محاسبه می شه ...
یعنی چجوری مثلا جز ترافیک 5 gb به حساب نمی یاد؟
---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------
شما چه سرویس داری؟نقل قول: