:question:
Printable View
:question:
یه سوال: من نمدونم حرف کی رو باور کنم!
یک عده میگن عینک رو باید با دستمال مخصوص به خودش تمیز کرد؟ یه عده میگن باید با دستمال کاغذی تمیز کرد و گرنه خش میفته؟
بالاخره کدومشون درسته؟؟
با دستمال مخصوص به خودش:n01:نقل قول:
ممنوننقل قول:
من یه چیزایی شنیدم میگفتن عدسی پلاستیکی باشه با پارچه مخصوص و اگه شیشه ای باشه با دستمال کاغذیش!!!
-------------
الان این پارچه مخصوصش نباید اصن شسته بشه؟ من از اون موقعی که خریدمش تا الان تمیز نکردم(تقریبا 8ماه)
بعد جال اینجاست هر بار میتکونمش کلی گرد و خاک میریزه پایین...
سلام
دوستان میخواستم عینک جدید بگیرم ؛ چون شماره چشمم بالاست میخوام از شیشه 1.7 یا 1.8 استفاذه کنم مارک خوب ( Optiswiss /Asahi...) ؛ خواستم ببینم این شرکتا فقظ پلاستیک فشرده میزنن یا که نه شیشه هم میزنن؟ در مورد قیمتش و اینکه از کجا میتونم تهیه کنم هم اگه دوستان اطلاعی دارن ممنون میشم
سپاس
سلام
باید دستمال شسته شه البته اگر دستمال قابل شست و شو باشه که اکثر دستمال های خود مارک فرم قابل شست و شو هست
محمد ارش:
بله شیشه هم کار میکنن که بهش میگن ظریف
سلامنقل قول:
دوست عزیز دستمال روبه کمک چی شستشو بدیم؟؟؟
سپاس از meha
داشتم تو اینترنت گشت میزدم که برخوردم به عدسی هایی به اسم individual , مثلا zeiss single vision individual یا Optiswiss One HD ... که گفته بودن چشم هر شخص اسکن میشه و با توجه به مشخصات پاور ، آستیگمات ، منشور ... هر چشم عدسی ساخته میشه و مزیت این عدسی ها نسبت به عدسی های معمولی اینه که تمام سطح عدسی تصویر یکنواخت و شفاف میده (مخصوصا" برای شماره های بالا) و حتی اگه از گوشه های عینک نگاه کنید وضوح تصویر و کنتراست فرقی با مرکز عدسی نداره ، دوستان کسی اطلاعاتی نداره در این مورد؟
با سپاس
لینک zeiss و optiswiss
http://www.zeiss.com/vision-care/en_us/better-vision/products---technologies/zeiss-lenses/zeiss-single-vision-individual.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
روش تشخیص عدسی آساهی اصل چیه ؟و اینکه تفاوت ضریب شکست 5 و 5.6 و 6 چیه و چقدر تو ضخامت عدسی تاثیر داره؟
سلام. چيز خاصّي لازم نداره. مثل بقيّه پارچه ها و لباس.نقل قول:
در ضمن يه نوع مايع هست واسه پاک کردن شيشه عينک که از اون هم استفاده کنيد عاليه.
با سلام
من میخواستم عدسی عینکم رو عوض کنم، شماره چشمم هم بالاست. میخواستم حتما فشرده باشه و خواصی مثل آنتی رفلکس و پوشش EMI و Hydrophobic و ضد خشی و غیره رو داشته باشه.
یه مغازه تو شیراز بهم یه مدل کره ای رو پیشنهاد کرد 170 ( eG1.67)و یه مدل ژاپنی 290. حالا اگه دوستان میتونن مدل های مختلف عدسی با قیمت هاشون برای شماره چشم بالا رو برام بنویسند تا من بهتر انتخاب کنم. در ضمن چیز خوب هم میخوام
با تشکر
با سلام خدمت دوستان
من عینک قیمت کردم عدسی virenzo قیمتش 90 تومن از کجا بدونم چینی نیس کسی اطلاعاتی در مورد این نوع عدسی داره؟قیمتش کسی نمیدونه؟لطفا اگه کسی میدونه زودترجواب بده.مرسسسسسسسسسسسسسی
سعید جان ممکنه من شماره تماستو داشته باشم ؟ (اگه آره لطف کن واسم تو پیام خصوصی بفرست)[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دنبال برند مدلی از joop میگردم با شیشه قیمت دادن 1.600.0000
دوستان این مدل عینک آفتابی رو میتونم طبیش کنم؟
Marc Jacob mj474/s
دوستان امروز یک عینک طبی با عدسی Asahi خریدم که عدسی رو جفتی 78 داد..قیمتش درسته؟
منتها امروز یکم دستم چرب بود و خورد به عدسی..حالا هر چی پاک میکنم یه هاله ای روشه..ممکنه اصل نباشه؟
با سلام
مرکز خرید عینک طبی در تهران کجا هست؟؟
برای چشم شماره2... خانم.... تا 150 تومن چه مدلی پیشنهاد میکنید؟؟
اول برو جمهوري نرسيده به علاءالدين تو يه كوچه سه تا پاساژ بزرگ همه عينك فروشن ميتوني كلي فريم عينك امتحان كني با ١٥٠ تومن مدلهاي چينيِ "هاي كپي" ( درجه يك) ميتوني بخري اگر خوشت نيومد برو فاطمي ميدان گلها اونجا يه بورس عينك فروشي هست ولي قيمتاشون كمي بالاست ولي مدلهاي خوبي هم پيدا ميكنينقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
به نام خدا
با تقدیم سلام واحترام
شماره چشم من هر کدومش حدود 5 هست یه سئوال داشتم اونم اینه منظور از عدسی فشرده چشم چیه ؟؟ آیا پشت عینک فشرده چشم به صورت غیر طبیعی دیده میشه یعنی چشم درست دیگه نمیشه؟آیا ظاهر عینک فشرده این طور هست که دیگران می فهمند چشم خیلی ضعیفه؟پیشاپیش از پاسختون ممنونم
سلام دوست عزیزنقل قول:
در هر دو جنس پلاستیک و شیشه به گروهی از عدسی ها برمی خوریم که به آنها فشرده می گویند. ضریب شکست این نوع بیش از سایر عدسی هاست و همین مساله موجب کاهش ضخامت عدسی نسبت به عدسی معمولی (غیرفشرده) در نمره یکسان می شود.
کسانی که نمره عینک بالایی دارند، می توانند برای این که ظاهر عدسی ناراحت کننده نباشد، از عدسی های فشرده استفاده کنند.
وقتی نمره بالا باشه چناچه عینکی که عدسی فشرده داره استفاده بشه ظاهر بهتری داره و اتفاقا باعث میشه دیگران خیلی متوجه نشن که شماره چشم طرف بالاست چون همون نمره چشم رو اگر با عدسی معمولی بگیرید ضخامت عینکتون خصوصا از نیم رخ به مراتب بیشتر و بدتره!
ولی در هرصورت چه فشرده و چه غیرش در نمره های بالا ظاهر چشم از پشت عینک دیگه طبیعی نیست! و چناچه شما نزدیک بین باشید ((برای دید دورتون عینک استفاده کنید)) چشمتون از حالت نرمال کوچکتر بنظر میاد
و چناچه دوربین باشید(( برای دید نزدیک از عینک استفاده کنید)) چشمتون از حالت نرمال بزرگتر بنظر میاد
علاوه بر این عدسی های فشرده هم رده بندی دارند و بهترین حالت اون عدسی های سوپر فشرده هست
ممنونمنقل قول:
منظور من این بود حتما کسانی را دیده اید پشت عینک چشمشون دیده نمیشه یعنی مثل اینکه عدسی عینکشون از ذره بین است بنابراین وقتی از روبرو به آنها نگاه میکنیم کاملا مشخصه که چشمشون خیلی ضعیفه.
با این توضیحاتی که شما دادین نباید فرقی وجود داشته وقتی ارز روبرو به کسی که عدسی عینکشون فشرده با کسی که عدسی غیر فشرده است درسته؟؟
با سلام دوستان میخواستم ببینم حدود قیمت عینک های carl ziess چند هست؟ فقط لنز رو میخوام لنزهای biofocal و اینکه لنزهای چه شرکت دیگه ای کیفیت مناسبی دارند؟
بله فرق انچنانی نداره فقط وضعیت برای فشرده ها کمی بهترهنقل قول:
سلام
از اهل فن می خواستم بپرسم کیفیت مدلهای دودی-طبی چطوری هست و برای شخص دوربین کارایی داره؟
سلام
مدل زیاد هست ولی خب یوروویژن و اپتی سوئیس و رودن گزینه های خوبی هستند
سلام
meha جان چطور میتونم با شما تماس بگیرم؟ سپاس
دوستان کسی آدرسی یا شماره تماسی از آقای meha نداره؟
دوستان فرق بین شیشه و پلاستیک چیه؟ کدوم بهتره از نظر دوام و خط و خش افتادن؟
شیشه خوبیش اینه شفافیتش به مرور زمان حفظ میشهنقل قول:
بدیش اینه که احتمال شکستنش هست و همچنین در شماره های بالا بسیار سنگین میشه و به بینی فشار میاره
اما پلاستیکی خوبیش اینه اولا سبک هست دوما لایه های محافظ مختلفی(مثلا ضد بخار و...) روش میتونه وجود داشته باشه سوما ضد ضربه و شکستگی هست
ولی بدیش اینه میتونه خش برداره
در بعضی از انواعش به مرور زمان کدر میشه و کیفیت اولیه رو از دست میده
سلام جناب mehaنقل قول:
جدیداً یک عینک خریدم فروشنده گفت عدسی Avista کره انداخته (قیمت عدسی سفید 111 تومن و قیمت فریم 80 تومن silulet) حالا از کجا باید اصل بودن لنز را بفهمم ،قرار بود لنز های تاپ ژاپن بندازه ولی بدون هماهنگی بخاطر شکل فریم که بدون قاب هست گفت جنس عدسی را یه چیزی شبیه پلی کربنات یا ... عوض کرده ولی لبه های شیشه عینک خیلی ضخیم هست!!!!!!!!!!!
شماره ها:
95*1 1.50- 1.75- : OD
90*1 1.00- 2.75- : OS
بهترین و قوی ترین عدسی جهت کار با کامپیوتر کدام مارک هست!؟ من الان I&G دارم...اما باز هم چشمام موقع نگاه کردن به مانیتور اذیت میشه... پوشش ضد اشعه بهتر از I&G چی هست!؟
این عینک های GUNNARچطوری هستند!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی دیگه اینجا نمیاد!؟
من یک سوال داشتم
فریم عینک طبی سایز بندی داره؟ من چشمم یکم ضعیف شده خواستم فریم انتخاب کنم برای ن یکم به نظرم فریم ها کوچیک بودن
کجا برم که همه جورش گیر بیاد؟
سایز بندی نداره باید بگردی اونی که به صورت میاد را بخرینقل قول:
Sent from iphone 6+
ممنون از پاسخ شمانقل قول:
کجا برم که گیرم بیاد ؟ یعنی بورس باشه
ساکن کدوم شهر هستی ؟نقل قول:
بودجه خرید چقدر هست ؟
Sent from iphone 6+
تهران
الان چشم پزشکی بودم و رنج قیمت اش 100 تا 300 بود فریم
کجا برم که تعداد فروشگاه بیشتر باشه و بشه گشت؟
برو جمهوری اونورانقل قول:
فلسطین هم میتونی بری
اینجاها مرکزشه
سلام به دوستان
من امروز یک عینک خریدم از جمهوری، عدسی رو کره ای سفارش دادم، یه مارک به اسم Hitec برام انداخته به قیمت جفتی 110.000 تومان. جلد کاغذی عدسی رو هم بم داده ولی هیچ حرفی از کره یا کشور دیگه ای روش نیست، آیا کسی از این مارک یا قیمتش خبری داره؟
تفاوت اپتی سویس با اساهی و غیره چیه!؟ بهترین مدل به خصوص در مورد ضد اشعه و انتی رفلکس کدام هست!؟
آساهی با اپتی تقریبا از لحاظ امکانات یکسانن فقط ساخت ژاپن و سوئیس هستند و میگن اپتی کمی بهترهنقل قول: