ولی خداییش چقدر راحت و بدون دردسر adsl مخابرات وصل میشه بدون هیچ config و تنظیمات
Printable View
ولی خداییش چقدر راحت و بدون دردسر adsl مخابرات وصل میشه بدون هیچ config و تنظیمات
/???????? :11:نقل قول:
دانشگاه آزادی ؟ یا سراسری ؟نقل قول:
کجا همه دانشگا هها اینجوریه عزیز دلم . ما از دانشگاه فقط حق داریم دیتا ببریم بیرو . تازه مجوز می خوان برا حمل لپ تاپ:19:
وقتی پشت پی سی نشستی , اطلاعاتت رو تو یه فولدر میریزی . بعد میری پیش اونیکه رایت میکنه , اسم فولدرتو میگی یه سی دی هم میدی بهش . بعد از اینکه ایشون چک کردن داری چی می بری بیرون(کل فولدر ها رو چک میکنه که یه موقع فیلمی چیزی نبری بیرون :21::2:) , اونوقت برات رو سی دی رایت می کنه
تازه سرعت دانلود رو 80 می چرخه (اونم اول صبح که هیچکی تو سایت نیست )بعدش که شلوغ میشه کلا سیستم ها میخوابه :8::8:... تازه فلش پلیر هم رو پی سی ها نصب نکردن که بتونم براتون تست بگیرم
حالا شما اسم دانشگاتو پخ کن ببینیم چی به چیه :21::20:
:31:نقل قول:
گل گفتي .....:20:
دمت گرم....:10:
نكنه دانشگاه يادگار امام هستي؟:31:
تو دانشگاه ما ( آزاد ) 2 تا سايت IT داره هر كدوم 60 تا كاربر يكي براي پسرا و يكي براي دخترا. صبح اول وقت كه زياد شلوغ نيست تا 80 90 راحت ميره. :8:اما از 10 به بعد افتضاح ميشه.:41: دانشگاه شما باز خوبه مال ما ميگه فقط مقالات علمي حق داريد دانلود كني:2: و بايد حتما فلش ببري تو سي دي نمي ريزه. تمام پوشه ها رو هم چك مي كنن ببينه يه وقت فيلمي چيزي دانلود نكرده باشي.:13:
از مسئول سايت دانشگامون خيلي بدم مياد داهاتي و عقب افتادس:2: يادم باشه شنبه رفتم دانشگاه صبح اول وقت يه تست بگيريم بزار اينجا.:5:
داش مهرداد اینجا بحث سرویس مخابراته هااااا :31:حال میکنی ادم فروشی رو :31:
آقا این قطعی هایی که در طول روز داریم گریبانگیر کسی شده یا نه ؟
پشتیبان درست حسابی که ندارند
روزهای موعود هم که قطعی داریم
خدا به دادمون برسه
نقل قول:مشكلت رو مي توني اينجا دنبال كني:
مگه نديدي كينگ چي گفت انجا فقط بحث سرويس مخابراته اگر گوش نكنيم كينك مياد همه ما رو مي ندازه بيرون:31:کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=387435
نه میخوام ببینم سرویس مخابارت مشکل داره با جی میل یا نه؟
من یکم پست تو رو کات کردم . معذرت...یه کمه :31:نقل قول:
دقیقا دارم تو همون خراب شده درس می خونم :31::10:منم منظورم از دیتا همون مقالات علمی بود :2::2:. رو یه ورق هم گنده زده اون جلو دم در ... فلش هم قبول میکنن :8::8: چه خوشبختیم ما و مال ما هم عین مال شماست . دوتا سایت داریم یکی برا دخترا یکی برا پسرا . خوش به حالت میتونی تست بگیری , اینجا فلش ملش خبری نیست :19:... بهشون یه بار گفتم این فایر فاکس رو نصب کنید , گفت سیستم هامون کشش نداره :34:تو این دو سالی که من اونجام یه برگه دیدم رو یکی از برد ها که نوشته بود اینترنت پرسرعت wireless میخوان بیارن ... دقیقا ترم یک بودم اینو نوشته بود . الان که 4 هستم هنوز تو راه...شاید این جمعه بیاید شاید :26:
تازه من یه بار فرمتشو رو عوض کردم ببرم بیرون نشد ... نمیدونم اررور چی چی میداد , منم بی خیال شدم :13:
برای اینکه از بحث سیستم مخابرات خارج نشیم ... خوب دوستان میبینم که پشیمونید از وقتی رفتید مخابرات :31:اما به قیمتش میارزه به نظر من . بازم دزدی و اینا توش هست اما حداقل دلت نمیسوزه کلی پول دادی براش , اگه بشه ازش 512 نا محدود گرفت خیلی خوب میشه . مثل اینکه جی میل برای دوستان مخابراتی بازه نه ؟
مناطق ديگه كي شروع به سرويس دهي ميكنن؟
گفتن !!!!!! ( خدا میدونه کی عملی بشه گفتنش که اسونه ) تا یک میلیون =ورت باید واگذار شه برای تهران و احتمالا تا اردیبهشت چون گفتند !! ادیبهشت منع قانونی برای دریافت 128 به بالا از بین میره و همه ملت میتونن با قیمت پایین سرویس بگیرن.
حالا ببینیم این گفتنها کی عملی میشه.....
درسته واسه منم جی میل باز نمیشهنقل قول:
اگه اینطوری که تو میگی . باز هم مشکلی نیستنقل قول:
دانشگاه آزادی ؟ یا سراسری ؟
کجا همه دانشگا هها اینجوریه عزیز دلم . ما از دانشگاه فقط حق داریم دیتا ببریم بیرو . تازه مجوز می خوان برا حمل لپ تاپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی پشت پی سی نشستی , اطلاعاتت رو تو یه فولدر میریزی . بعد میری پیش اونیکه رایت میکنه , اسم فولدرتو میگی یه سی دی هم میدی بهش . بعد از اینکه ایشون چک کردن داری چی می بری بیرون(کل فولدر ها رو چک میکنه که یه موقع فیلمی چیزی نبری بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) , اونوقت برات رو سی دی رایت می کنه
تازه سرعت دانلود رو 80 می چرخه (اونم اول صبح که هیچکی تو سایت نیست )بعدش که شلوغ میشه کلا سیستم ها میخوابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... تازه فلش پلیر هم رو پی سی ها نصب نکردن که بتونم براتون تست بگیرم
حالا شما اسم دانشگاتو پخ کن ببینیم چی به چیه
گفته های قبلیشون هنوز تو نوبت عملی شدن هستن ! D:نقل قول:
:13: من جمله قرار دادن اکانت اینترنت پر سرعت در سبد خانوار ...... :27::31:نقل قول:
خیلی مسخره است هاااا ولی اگه بشه که خوبه چه بدی داره خدا یا شکرت :27::31:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گل گفتي ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نكنه دانشگاه يادگار امام هستي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو دانشگاه ما ( آزاد ) 2 تا سايت IT داره هر كدوم 60 تا كاربر يكي براي پسرا و يكي براي دخترا. صبح اول وقت كه زياد شلوغ نيست تا 80 90 راحت ميره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما از 10 به بعد افتضاح ميشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانشگاه شما باز خوبه مال ما ميگه فقط مقالات علمي حق داريد دانلود كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بايد حتما فلش ببري تو سي دي نمي ريزه. تمام پوشه ها رو هم چك مي كنن ببينه يه وقت فيلمي چيزي دانلود نكرده باشي. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مسئول سايت دانشگامون خيلي بدم مياد داهاتي و عقب افتادس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يادم باشه شنبه رفتم دانشگاه صبح اول وقت يه تست بگيريم بزار اينجا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بيخيال بابا!!!!!!! جدي ميگيد؟؟نقل قول:
دانشگاه آزادی ؟ یا سراسری ؟
کجا همه دانشگا هها اینجوریه عزیز دلم . ما از دانشگاه فقط حق داریم دیتا ببریم بیرو . تازه مجوز می خوان برا حمل لپ تاپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی پشت پی سی نشستی , اطلاعاتت رو تو یه فولدر میریزی . بعد میری پیش اونیکه رایت میکنه , اسم فولدرتو میگی یه سی دی هم میدی بهش . بعد از اینکه ایشون چک کردن داری چی می بری بیرون(کل فولدر ها رو چک میکنه که یه موقع فیلمی چیزی نبری بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) , اونوقت برات رو سی دی رایت می کنه
تازه سرعت دانلود رو 80 می چرخه (اونم اول صبح که هیچکی تو سایت نیست )بعدش که شلوغ میشه کلا سیستم ها میخوابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... تازه فلش پلیر هم رو پی سی ها نصب نکردن که بتونم براتون تست بگیرم
حالا شما اسم دانشگاتو پخ کن ببینیم چی به چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما صبح هارد خالي ميبريم، شب پر شده برميگردونيم :31::31:
دلم براتون كبابه. واسه ما اگه لپ تاپ داشته باشي و قبل از ساعت 8 بري سرعت دانلود حدود 1 مگ هست ولي از 8 به بعد سرعت مياد روي 100. ولي ميشه با دو يا چند تا اكانت مختلف دانلود گذاشت كه هركدوم سرعتش 100 هست. بنابراين سرعت كلي به تعداد اكانت ها زياد ميشه.من دانشگاه دولتي هستم.
تازه وايرلسش پسورد نداره. خونه هاي كوچه بغلي واسه خودشون صفا ميكنن :31::27::21:
بچه ها دانشگاه ما این بدبختیارو نداره،یعنی میری تو سایت همه یا آهنگ دانلود میکنن یا بازی یا ...:دی
اما سرعت رو مثه اینکه بستن رو 128،البته من همیشه موقعی رفتم که سایت پربوده،وایرلسش هم همینطوره،نمیشه بلایی سرش آورد که سرعتش بیشتر شه ؟؟؟؟
آقا یکی قضیه رو برای ما هم روشن کنه لطفاً ما امروز رفتیم بالاخره بعد چند هفته اکانت ما رو هم دادن ولی 128 بیشتر نمیدن اصلاً که؟! با اینکه ما از طریق هیئیت علمی اقدام کرده بودیم ولی کلاً 128 میدن چون من دیدم بعضی از دوستان صحبت از 1 مگ میکنن گفتم بپرسم قضیه چیه؟ آیا باید کار خاضی انجام داد؟
جواب شما رو اینجا دادن:نقل قول:
اون کسی هم که میگفت 2تا 1 مگ گرفته درجا خالی بسته بود و اصلا ادبیاتش به هیئت علمی نمیخورد.کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4676527&postcount=552
منبعشو ميشه بگي؟ همين برداشتن منع قانونيو ميگمنقل قول:
نقل قول:
کاملا باهاتون موافقم
اگه ایشون راست میگفت بعد اون درخواست من مبنی بر تست از idm دیگه غیبش نمیزد :46:
:8::8::8:خوش به حالت... دروغ امون چیه ... آخه شما دانشگاه دولتی هستید , اونا پیش خودشون میگن این دوستان فقط اینترنت رو برای تحقیقات علمی می خوان به خاطر همین براتون آزاده...نقل قول:
دانشگاه آزاد قزوین هم اینجوریه . من که تو یونی خودمون نمیتونم دانلود کنم اما داداشم تو دانشگاه قزوین از خجالتشون حساببی در میاد:8::8::8:
والا اگه اعتماد باشه خودم شنیدم خودتون هم میتونید تحقیق کنید .نقل قول:
حضوری از طریق جناب کاووسی در مرکز مخابرت ویلا ( میدون ولیعصر سمت کریمخان) جنب بیمارستان
که برگشتم گفتم تا کی این وضعیت هست گفتند تا اردیبهشت
و من فکر کنم با ارائه کارت دانشجویی بشه توی اردیبهشت کاری کرد ولی در حال حاضر قاضی دادگستری و خونواده شهدا و ایثارگران و غیره در صف اول بقیه اصناف در صف دوم
بقیه روال هم که خودت میدونی و نیازی به توضیح نیست :31:
من تا تير ماه دانشجوئم بعد از اون ديگه فارغ التحصيل ميشم:8: اگر كينگ راست بگه حد اقل 2، 3 ماهي ميشه طعم 1 مگابيت نامحدود رو بچشم.
ویرایش شد :نقل قول:
به لینک داده شد برید و صحبتهای من رو با جناب کاووسی مسئول این سرویسهای پرسرعت در تهران ببینید :
مردحسابی اگه کنیگ راست بگه ؟؟؟ :13: تو هم دیگه به ما بی اعتماد شدی ؟ خوب اینجوری که میگی دیگران چه فکرمیکنند ....بیا اینم از رفیقها ما
من یه تاپیک هم زده بودم برای دیدنم با این جناب کاووسی و اتفاقا چندبار هم پاک شد ! ولی توی این لینک میتونید بخونید.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4629328&postcount=293
اگه به دانشجو ا مگ یا حتی 512 هم بدن من تا آخر عمر ام درس می خونم ... اما کار نشد نداره . تا کی می خوان به این وضع ادامه بدن ؟ اینجوری که نمیشه . به نظر من اینقدر هم خر نیستن که همچنان به محدودیت 128 ادامه بدن . اما مطمئنا 512 مخابرات محدود تر از 128 شرکت های خصوصیه . میگیرید که چی میگم :D
نقل قول:
زياد شلوغ نكن :31: جو گير شدي ها:46: از اين حرفها اينا زياد زدن تو چرا باور كردي؟ آقاي كابوسي !!!! خواب ديده :13:
من داشتم بازی آنلاین انجام میدادم
اینقدر یهو سرعت کم میشه ، میپره بیرون ...
زنگ زدم پشتیبانی گفتم چرا اینطوریه ؟ گفت اختلال داره اینترنت
گفتم کی برطرف میشه ؟ گفت هر موقع مخابرات صلاح بدونه بیشتر از این نمی تونم بهتون بگم
وقتی سرویست دست مخابرات بیفته همینم بهت نمی گن
بــــــــلــــــــــه :دی
چه پشتيباني بي شعور و نفهمي واقعا متاسفم.:2::13:نقل قول:
باز بهتر از آدمایی که می پی چونن آدمو ، میگن سیستم خودت مشکل داره و ما مشکل نداریم و از این صحبتانقل قول:
یارو دو کلمه گفت ، فهمیدم قضیه چیه :دی بیخودی نپیچوند مارو
انصافا اینو درست میگهنقل قول:
هرچی دک و دهاتی گذاشتند پشت تلفن به قول اون دوستمون که میگفت زنگ زدم میگم سیستم عاملم لینوکسه میگفت پشتیبانه برگشته گفته برو منوی استارت run رو بزن :27:
خودم هم شخصا با پشتیبان فن اوا یه دفعه بحثم شد
گفتم مودم من در حالت pppoe کار نمیکنه چرا ؟
میگه نمیدونم
میگم تنظیماتش رو بگو میخنده میگه نمیدونم :19: گفتم پس شما اونجا چکاره ای گفت نمیدونم
فقط خدا خدا کردم این عقربه ها زودتر بره روی ساعت هشت
از ساعت هشت پدر منشی رو دراوردم تا وصل کنه به رییس
یارو هم مدیرعامنلی میاد سر کار گفتم اا این چه وضعیتیه من دیشب وصل نشدم این پشتیبانیتون به من پوزخند میزنه
کار بدی کردیم اومدیم از شما سرویس گرفتیم
مگه ما مسخره ایم
یارو برگشت گفت تا نیم ساعت دیگه درست میشه و شد
ولی اینو میخوام بگم مخابرات اهل پیچوندن نیست خدایی 3 روز پیش که روز حماسه ملت بود !!! :31: و سرویسها قطع بودند زنگ زدم به مرکز مخابرتیمون ( شانس من هم همون روز رانژه شده بود و یوزر و پس رو داده بودند گفتم که من فقط پروتکل p2p برایم باز میشه و FTP و HTTP بسته است
یارو گفت مگه خبر نداری گفتم چی؟ ( منظورش روز حماسه بود ) منم گفتم اها اها از اون لحاظ گفتم حالا حاجی یه پارتی بازی بکن منم همکار خودتم کارشناس ارتباطاتم گفت ببینم چی میشه
اقا یه دقیقه نگذشت HTTP باز شد دمش گرم خدایی ولی با کمال تعجب دیدم همه دوستان انلاین هستند ظاهرا فقط مخابرات در روزهای موعود سرویسها رو میبنده که ظاهرا من یکی هم شانس اوردم :13::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::2 7::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
سلام دوستان از adsl کرج خبری نشد
که ارایه میشه یا نه اونم روی فیبر نوری ؟
مردیم از بی ADSL
نقل قول:نه بابا همين تهران هم دارن بزور سرويس مي دن. واي به حال شهر ديگه اونهم فيبر:13:
وقتی که تعداد روزهای موعود زیاد بشه چی ؟!نقل قول:
با سلام.من می خواستم ثبت نام اینترنت مخابرات کنم.دوستان می دونید آدرس دقیق و تلفن دیتا سنتر در بزرگراه کردستان چیست؟با تشکر
مثلا ما چندتا روز موعود داریم ؟:31: معمولا هرماه یه بار از این اتفاقات میفته که بزرگترینش هم همین چند روز پیش بود و نهایتش 3 روز شیر تو شیر بودنقل قول:
فقط خدا به خیر بگذرونه نعلوم نیست چی پیش میاد
یکی از دوستان که گفت توی این چند وقته مخابرات شروع کرده به سرویس دادن یه نمه مشکوکه البته جای نگرانی نیست ولی مشکوک بودن هم رد نمیشه !
سئوالی بود در خدمتم.
اگر دوستان لطف کنند جواب سوال بنده را بدهند بینهایت ممنون میشوم.
این دوست ما از طریق هیت علمی میخواد اقدام کنه برای منطقه نهری همون که گفتم فیبر نوریه فعلا منطقه سر کار گذاشته من قول دادم که از اون فامیلمون بپرسم زنگ زدم اینقدر هولم کرد که الان نمیتونم حرف بزنم که نصف آدرس یادم رفت ولی چیزی که گفت اینه شیراز جنوبی -انتهای شیراز- (بسمت راست یا چپ یادم رفت ولی گفت سمت بزرگراه کردستانه) یه ساختمان بزرگ (فکر کنم 8 طبقه گفت) مخابرات تهران طبقه دوم رییس اونجا .نقل قول:
عجب آدرسی پرسیدم نمیپرسیدم سنگینتر بود ولی خودم اینو پیدا کردم فکر کنم همینه:
بزرگراه کردستان- نبش خیابان سهیل ساختمان شاهد
دوست عزیز دیتا سنتر یه چیزی هست که اصلا ربطی به این تاپیک ندارهنقل قول:
اگه منظور شما پروروایدر اینترنت هست ( که مرکز مخابراتیتون میشه ) و باید پیش شمارتون رو بدید به مرکز مخابرات تا راهنمایی کنن از کدوم مرکز هستید و تشریف میبرید همراه مدارک و مشترک میشوید.
برادر کینگ من گفتم اختمالا اونجا دیتا سنتره ایشون تقصیری نداره رفته مخابرات نهری اونجا همون حرفای صدتا یه غازی که به اون فامیلمون گفته بودن رو گفتن و از سر بازش کردن گفتن هروقت به همه دادیم به شما هم میدیم ولی ایشون ازطریق هیت علمی مثل اون فامیل ما میخواد اقدام کنه برای همین من گفتم اینجا بپرسه تا همه بفهمن اون بابا که میگفت برو منطقه 1 مگ بهت میدن دستش رو بشه و دیگران ببینن که حتی 128 هم نمیدن چه برسه به 1 مگ.
راستی یادم افتاد میگفت اون انحرافی شیراز جنوبی رو که بسمت کردستان بپیچی میرسی به آخرش که دیگه راهی نداره اون ساختمان همونجاست.
ببینید بارها هم گفتم خسته شدم مخابرات داره داد میزنه
دومگ میدم تموم شدو بدو بیا
میری جلو عملا و علنا میگه 128 کیلو
خیلی هم جالبه سر در همین مرکز ما نوشته که اینترنت پر سرعت مخابرات با پهنای باند 2 مگ !
حتی خبری از یک مگی که شما مییگد نیست حالا بعضیها کلفتن پارتی دارن خرشون میره ما باید بشینیم حال کردن اونها رو ببینیم وقتی تموم شد و توی دنیا اینترنت 2 راه افتاد تازه اخرین نفری که توی صف بوده (( که یحتمل یا جانباز بوده یا ایثارگر و یا بسیجی)) 256 رو دریافت میکنه پس با این حساب من بدو اهو بدو
هرچی هم ما گلومونو پاره کنیم بگیم مخابرات خبری نیست چه فایده کی گوش میده
به خدا دیگه نمیدونیم به کدوم ساز اینها برقصیم به خدا خردادیان هم نیستیم به قول سعید حسنی که هزار جور رقص هم بلد باشیم هر روز یه بابمبول و یه چاه و یه هفت خان جدید سبز میشه
در کل مملکت جالببی داریم.
کماکان دعا میکنیم ببینیم حرفی که زدند و قولی که دادند ( که نمیشه ) عملی بشه و توی اردیبهشت این محدودیت6 25 و 512 برداشته بشه
تا همه از بهاری سبز و شیرین لذت ببریم....:31: