سلام
آقا بعد از کلی گشتن منم بالاخره 787 گرفتم
510 با کابل
به نظرم این دستگاه و فیلیپس 3569 جفتشون خوبن ولی اصالت قیافه پایونییر یه چیز دیگست;)
از دوستان که راهنمایی کردن ممنونم
be lucky
Printable View
سلام
آقا بعد از کلی گشتن منم بالاخره 787 گرفتم
510 با کابل
به نظرم این دستگاه و فیلیپس 3569 جفتشون خوبن ولی اصالت قیافه پایونییر یه چیز دیگست;)
از دوستان که راهنمایی کردن ممنونم
be lucky
سلام دوستان . اگه میشه منو راهنمایی کنید و بهم در انتخاب بهتر کمک کنید.
1 . من میخوام یه پلاسمای 50 اینچ سامسونگ مدل B650 بگیرم . به نظرتون آیا انتخاب بهتری دارم توی این قیمت(یک میلیون و هشتصد هزار تومن) و اندازه (50 اینچ) ؟
2 . من با این تلویزیون میخوام یه سینمای خانگی بگیرم . من خودم یکی دو مدل پایونیر رو انتخاب کردم . مدلهای RS30 - RS50 -RS70 که در حدود 620 هزار تا 870 هزار تومن هستن. به نظرتون کدوم یکیشون نسبت به قیمتی که دارن ارزش خریدن دارن ؟
آیا میشه پلیر و آمپیلی فایر دستگاه RS30 رو با RS70 عوض کرد و آیا پرداخت 250 هزار تومن بیشتر برای RS70 ارزش داره؟ چون تا اونجا که من فهمیدم آمپ RS30 اچ دی ام آی نداره . ولی آمپ RS70 دارای 3 تا ورودی و خروجی HDMI هستش . و یه سوال دیگه هم که برام پیش اومده اینکه با کابل HDMI برای وصل کردن به پلاسما از پلیر خروجی میگیرن یا از خروجی آمپ ؟؟!! این سوال برای این میپرسم چون توی کاتالوگ های پایونیر در مورد upscaling 1080p در آمپ مدل RS70 مطالب زیادی نوشته که این مورد توی RS30 نیست . به نظرتون من کدوم یکی از مدل ها وگزینه ها رو بخرم .
مدل های بالا به همراه نام آمپ و پلیر :
RS30 -VSX-RS319V-K - DV-220KV-K
RS50 - VSX-519V-K - DV-320-K
RS70 - VSX-819H-K - DV-420V-K
سلام وسال نو مبارک
امروز تو پاساژ شرکا یه فیلیپس دیدم که تا حالا ندیده بودم ..این سیستم دو دیسک وبصورت عمودی بود دارای یک ساب ودوبلندگو با قد متوسط وتماماً به رنگ نقره ای با دیزاین فوق العاده..وصدایی بسیار شفاف وبیس بسیار عالی:18:..متاسفانه وقتی خواستم بخرمش فروشنده گفت فقط همین یکدستگاه رو داره که نو نبود..از اساتید محترم کسی میدونه این سیستمو جای دیگه میشه پیدا کرد.قیمتی که به من داد560تومن بود..ممنون میشم اگه کسی اطلاعات کامل این دستگاهو بده فکر کنم این یکی از معدود سینماهای خانگی هستش که دو دیسک همزمان بهش میخوره:46:
اگه اضافه قیمت خیلی براتون مهم نیست بهتره که RS70 بگیرین چون هم پلیر بهتری داره هم آمپلی با امکانات بیشتر و هم اسپیکر های فرانتش بهترهنقل قول:
البته RS-30 هم ورودی HDMI داره ولی جای 3 تا دو تا داره و در ضمن به حالت Switcher هست ولی تو RS70 به حالت Repeater
در ضمن آمپ RS30 صدای DTS HD Master Audio و Dolby True HD رو ساپورت نمی کنه به همین خاطر اگر بخواین بعداً بلوری بگیرین بهش وصل کنید دچار مشکل می شین.
برای وصل کردن به پلاسما از خروجی آمپ استفاده می کنند.
ممنون از راهنماییتون ولی من یه سوال دیگه هم دارم . dvd rs70 پلیرش با rs50 فرق میکنه؟ چون پایونیر دی وی دی پلیرش جداگانه اس. من میخوام دی وی دی پلیرش هم بهترین باشه . لطفا منو در این ضمینه هم راهنمایی کنید. در ضمن راجب تلویزیونم هم اساتید یه نظر بدن . باز هم از همه اساتید این سایت کمال تشکر رو دارم.مخلص همه بر و بچه های گل
پس با این توضیحات من که اختلاف قیمت RS30 و RS70 برام مهمه و یکی از دلیل های انتخابم اضافه کردن Blueray در آینده هستش نگیرم بهتره.در مورد صدا که دوستان تست کردند و تفاوتی نداشتن.پلیر ها رو هم که میشه هر کدوم رو خواستید بگیرید.نقل قول:
پس من چیکار کنم؟؟؟
دوستان و اساتید ما رو قابل نمیدونید که جوابمو نمیدید. لطفا در مورد پلیر rs70 هم بگید که چیه آیا با rs50 فرق میکنه یا نه؟ در ضمن آیا پایونیر rs70 از نظر تصویر هم بهترینه یا اینکه سونی ddw5500 از اون بهتره. تو رو خدا من اطلا ع زیادی ندارم دوستان من تا حدود 800000 تومن میتونم هزینه کنم لطفا بهترین گزینه رو بهم بگین . با تشکر از همه دوستان و اساتید این سایت محشر
دوست عزیزنقل قول:
dvd player هر دو دستگاه RS50 و RS70 یکیه و از مدل DV-420 که از نظر پشتیبانی از فرمت های صوتی و تصویری کامله.....
dvd player همراه دستگاه RS30 از مدل DV-320 هستش که از فرمت WMV پشتیبانی نمی کنه و 1080P نیست . البته می شه با پرداخت 20 تومن اضافه در موقع خرید RS30 پلیر مدل DV-420 رو برداشت.
در کل سری RS پایونیر از DDW5500 بهتره....
اگه قیمتش براتون مهم نیست RS70 بهترین انتخابه چون آمپلی فایر از مدل VSX-819 هستش و از آمپلی فایر RS50 و RS30 بهتره.....
اینم یه لینک برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد 3 مدل rs70-50-30 :
URL]http://www.pioneer.ph/static/09todoroki/brochure/todoroki.pdf]
تلفن نمایندگی پایونیر برای کسب اطلاعات بیشتر :
66719101
دوستان قصد خرید یک سینمای خانواده برای ال ای دی سامسونگ 46 اینچ سری 7000 را دارم دوستان چی پیشنهاد می کنند(من با مطا لعه ای که در این سایت داشتم و صفحات را مرور می کردم متوجه شدم بهترین مارک پایونیر است منتها اینطور که متوجه شدم قیمتهای ان کمی بالاست اگر قیمت را هم مدنظر قرار دهیم سونی چطور است ایا قابل مقایسه با پایونیر است دوستان محبت کنند بگویند پایونیر دارای چند مدل است و اگر امکان دارد انواع مدل ان را بهمراه قیمت برایم بگذارید با تشکر
راستش رو بخواهید نمی تونم دقیقاً بگم Sony DDW5500 بهتره یا RS70 پایونیرنقل قول:
البته باید RS70 رو با سونی DDW7500 مقایسه کرد چون از لحاظ قیمت این دو تا توی یک رده اند.
اول از همه باید بگم که DDW7500 که با نام تجاری Muteki عرضه میشه رو برای اولین بار سونی به بازار عرضه کرد و پایونیر برای رقابت با این محصول Todoroki رو به بازار داد.
این دو رده محصولات برای کسانی ساخته شده که پول زیادی برای جمع کردن یک سیستم سینمای خانگی نمی خواهند هزینه کنند ولی امکانات، حجم صدا و تنظیمات و همچنین قابلیت اتصال چند دستگاه صوتی و تصویری به سیستم خود را طالب هستند.
ولی برای مقایسه این دو باید بگم که از نظر ظاهری سونی یه سر و گردن بالاتر ایستاده و خیلی شیک تر و به روز تره همچنین از نظر قدرت و حجم صدا و باس هم به نظرم سونی بالاتره ولی در مورد کیفیت باید بگم که من به نظرم پایونیر بهتر اومد با اختلاف تقریباً ناچیز شاید هم نباشه چون سورس و شرایط یکی نبود به همین خاطر خیلی نمی شه در مورد کیفیت صحبت کرد.
توی اینترنت هم من خیلی گشتم ولی هیچ مقایسه ای پیدا نکردم. فقط چند تا ریویو در مورد سونی پیدا کردم که نمره خوبی گرفته بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرش باید بگم که یه مقدار انتخاب این دو تا بستگی به سلیقتون داره و اینکه خودتون برین از نزدیک اینها رو ببینید.
دوست عزیز ممنون از راهنمایی مفیدت . ولی به یه سوال من جواب ندادی اونم اینکه آیا تو تصویر هم شما یا هر کدوم از دوستان که با این دو محصول تجربه دارین میتونین بگین که سونی بهتره یا پایونیر . در ضمن من که تو تبریز زندگی میکنم سونی 7500 و من ندیدم وتو نمایندگی فقط همین مدل 5500 به من نشان دادن آیا تو ایران این مدل هست ؟ پاینده باشید
دوست عزیز دستگاه های MU.TE.KI سونی در دو منطقه از جهان عرضه می شه :نقل قول:
یکی منطقه استرالیا و اقیانوسیه که مدل های DDW7500 و DDW8500 در اون ارائه می شه
دومی منطقه خاور میانه و آفریقا که بازار ایران هم جزو اونه شامل مدل های DDW5500 و DDW7500.
البته اگر به سایت سونی ایران مراجعه کنید می بینید که فقط مدل DDW5500 رو معرفی کرده و تازه اون هم به صورت خیلی محدود و در تعداد کمی از فروشگاه ها عرضه شده . رو همین حساب خیلی بعیده که بتونید DDW7500 رو در ایران پیدا کنید.
من خودم بعد از کلی تحقیق و سبک سنگین کردن ، دستگاه پایونیر مدل 787 رو گرفتم . 475 تومن قیمت دستگاه + 35 تومن کابل HDMI .....
باید بگم که از نظر صدا به سری RS نمی رسه ولی با توجه به قیمتش خیلی عالیه....ازش راضیم.
در مورد تصویرشم باید بگم که فوق العاده شفافه...با اینکه ولوم دستگاه تا 55 هستش ولی در اکثر اوقات تا 25 که بلند کنی فضای اتاق رو کاملا پر می کنه ....
من از اول قصد خرید RS پایونیر رو داشتم اما با توجه به این مساله که بلندگوهای عقبش پایه نداره و مجبور بودم یه مبلغ اضافه هم برای پایه بپردازم از خریدش منصرف شدم اما اگه شما قیمتش براتون مهم نیست RS بگیرید چون به عقیده من و خیلی از دوستان از DDW5500 سونی بهتره.
موفق باشید.
وای! خدایا دارم روانی میشم! چرا سینما خانگی های سونی اینقدر بیریخت هستند!
آدم رقبت نمی کنه هیچ کدومشونو بخره!
برترین صدا + برترین زیبایی مد نظرم هست!
تا حالا تو عمرم هیچ برندی جز سونی نخریدم اما ایندفعه بد جوری گیر کردم!
چی کار کنم دوستان؟!
من یه سینمای خانگی سونی دارم اما برا یه 5 6 سال پیشه و نقره ای رنگ هست و با 29 WEGA ست بود..
از همه نظر آخرشه (کیفیت صدا + زیبایی)..
نمی دونم چرا تو این زمینه پس رفت کرده؟! البته نه از نظر تکنولوژی اما قطعاً اینی که من دارم صداش از جدیدیا بهتره مخصوصاً لطافت و صافی صداش..
اما الان یه LCD KLV-46Z450A گرفتم (البته 10 ماه پیش) که هنوز براش سینما خانگی نگرفتم گفتم بلکه فرجی بشه و سونی یه مدل خوشگل بده بیرون که نیومد و من هم دیگه طاقت ندارم و بقول معروف مردم از بی DVD ایی..
اساتید ممنون می شم کمکم کنید..
چند مدل معروف پایونیر که در بازار ایران عرضه می شه :نقل قول:
1- HTZ 180 :
225 هزار تومن
MODEL HTZ180DVD consists of: XV-DV180 DVD/CD Receiver (420 x 62 x 331 mm / 2.8 kg) S-DV180 Speaker System (Front 105 x 115 x 114 mm / 0.6 kg, Centre 115 x 105 x 114 mm / 0.6 kg, Surround 105 x 118 x 114 mm / 0.6 kg, Subwoofer 190 x 360 x 317 mm / 3.8 kg)
Features
CD->USB Recording You can directly record CD songs onto USB devices without using your PC. The data is stored in MP3 format, letting you choose the bit rate from 128/192/320 kbps.
USB Movie Playback The units allow playback of DivX videos from USB memory sticks, in addition to CD-R/CD-RW/DVD-RW discs. DivX video lets you enjoy highly compressed files in quality pictures.
Specifications
HTZ180DVD
(Base + Short)
Power: 360W
CD->USB Recording: Yes
USB Movie Playback: Yes
HDMI and KURO LINK: Yes
Bluetooth Adaptor Terminal: No
Optical Input for STB/ Game Console: No
Karaoke: Yes
Advanced MCACC: No
Front Stage Surround Advance: No
Advanced Sound Retriever: No
Auto Level Control: No
2.1ch Front Surround System: No
Down-firing Subwoofer: No
Dual Centre Speakers: No
2- HTZ 282 :
395 هزار تومن
Whether you are a music lover, a movie enthusiast, or simply love to host your friends in your beautiful home, Pioneers new systems will fit right into your lifestyle. MODEL HTZ282DVD consists of: XV-DV282(AP)* DVD/CD Receiver (420 x 62 x 331 mm / 2.8 kg) S-DV282T Speaker System (Front, Surround 260 x 1097 x 260 mm / 3.8 kg, Centre 220 x 90 x 100 mm / 0.7 kg) S-DV5SW Subwoofer (230 x 380 x 360 mm / 5.4 kg)
Features
Down-Firing Subwoofer The Down-Firing subwoofer efficiently disperses sound with little distortion, filling your room with rich, deep bass. The innovative design combines quality performance with a stylish look.
CD->USB Recording
You can directly record CD songs onto USB devices without using your PC. The data is stored in MP3 format, letting you choose the bit rate from 128/192/320 kbps.
USB Movie Playback
The units allow playback of DivX videos from USB memory sticks, in addition to CD-R/CD-RW/DVD-RW discs. DivX video lets you enjoy highly compressed files in quality pictures.
HDMI and KURO LINK HDMI available on all HTZ models ensures lossless transmission for high-quality pictures and sound, as signals remain in a pure digital state. HDMI can upscale 480p video signals up to 1080p output. With models featuring KURO LINK function, you can operate the whole system's basic functions such as power on/off and playback through the KURO's remote control.
Ready for Bluetooth Wireless Technology With the AS-BT100 optional Bluetooth adapter, you can wirelessly stream music from compatible devices, such as mobile phones, PCs, or iPod (optional transmitter required). The basic functions of the device can be operated using the system's remote control.
Specifications
HTZ282DVD
(Base + 4 Tall)
Power: 360W
Bluetooth Adaptor Terminal: Yes
Optical Input for STB/ Game Console: No
Advanced MCACC: No
Front Stage Surround Advance: No
Advanced Sound Retriever: No
Auto Level Control: No
Down-firing Subwoofer: Yes
Dual Centre Speakers:No
3 - HTZ 787 DVD
475 هزار تومن
DVD Home Theatre System
Pioneer Home Theatre Systems Fit Seamlessly into Your Unique Lifestyle!
With the HTZ787DVD, you and your friends can have some fun playing games on your game console, sharing some music, watching the latest movies, browsing through your latest pictures, or singing some Karaoke!
Model HTZ787DVD consists of:
XV-DV787(AP) DVD/CD Receiver (420 x 62 x 331 mm / 2.9 kg)
S-DV787T Speaker System (Front, Surround 260 x 1097 x 260 mm / 3.8 kg, Centre 220 x 90 x 100 mm / 0.7 kg)
S-DV5SW Subwoofer (230 x 380 x 360mm / 5.4 kg)
Features
Advanced Multi-Channel Acoustic Calibration System (MCACC)
Advanced MCACC creates the ideal acoustic environment with the provided microphone. With a push of a button, the self-calibration feature detects speakers and compensates for the disparities, letting you enjoy soundtracks and music as they were originally intended.
Front Stage Surround Advance
Enjoy surround sound with only the front speakers and the subwoofer. Since wall reflections are not used, the setup is less dependent on the room environment, allowing front alignment of the speakers. The technology creates excellent sound image and natural sound, because it does not alter the sound frequency or the original sound wave.
Advanced Sound Retriever
Pioneer-exclusive Sound Retriever technology significantly improves WMA/MP3/MPEG-4 AAC compressed audio to CD quality. It applies a special algorithm to restore the signals in barely audible ranges usually lost during the compression process.
Auto Level Control
Auto Level Control equalizes volume level differences between tracks when playing MP3/WMA sources etc. The playback volume is maintained at a consistent level, so there is no need to make adjustments for each song.
Down-Firing Subwoofer
The Down-Firing subwoofer efficiently disperses sound with little distortion, filling your room with rich, deep bass. The innovative design combines quality performance with a stylish look.
CD->USB Recording
You can directly record CD songs onto USB devices without using your PC. The data is stored in MP3 format, letting you choose the bit rate from 128/192/320 kbps.
USB Movie Playback
The units allow playback of DivX videos from USB memory sticks, in addition to CD-R/CD-RW/DVD-RW discs. DivX video lets you enjoy highly compressed files in quality pictures.
HDMI and KURO LINK
HDMI available on all HTZ models ensures lossless transmission for high-quality pictures and sound, as signals remain in a pure digital state. HDMI can upscale 480p video signals up to 1080p output. With models featuring KURO LINK function, you can operate the whole system's basic functions such as power on/off and playback through the KURO's remote control.
Ready for Bluetooth Wireless Technology
With the AS-BT100 optional Bluetooth adapter, you can wirelessly stream music from compatible devices, such as mobile phones, PCs, or iPod (optional transmitter required). The basic functions of the device can be operated using the system's remote control.
Optical Input
With the optical input terminal, you can enjoy digital broadcasts and gaming in 5.1-channel sound.
Specifications HTZ787DVD (DSP + 4 Tall)
Power: 600W
Bluetooth Adaptor Terminal: Yes
Optical Input for STB/ Game Console: Yes
Advanced MCACC: Yes
Front Stage Surround Advance: Yes
Advanced Sound Retriever: Yes
Auto Level Control: Yes
Down-firing Subwoofer: Yes
Dual Centre Speakers: No
بالاتر از این مدل ها ، سری TODOROKI پایونیر هستش در سه مدل RS30 ، RS50 ،RS70 به قیمت های 620 ، 800 و 880 هزار تومن.....
وای! خدایا دارم روانی میشم! چرا سینما خانگی های سونی اینقدر بیریخت هستند!
آدم رقبت نمی کنه هیچ کدومشونو بخره!
برترین صدا + برترین زیبایی مد نظرم هست!
تا حالا تو عمرم هیچ برندی جز سونی نخریدم اما ایندفعه بد جوری گیر کردم!
چی کار کنم دوستان؟!
من یه سینمای خانگی سونی دارم اما برا یه 5 6 سال پیشه و نقره ای رنگ هست و با 29 WEGA ست بود..
از همه نظر آخرشه (کیفیت صدا + زیبایی)..
نمی دونم چرا تو این زمینه پس رفت کرده؟! البته نه از نظر تکنولوژی اما قطعاً اینی که من دارم صداش از جدیدیا بهتره مخصوصاً لطافت و صافی صداش..
اما الان یه LCD KLV-46Z450A گرفتم (البته 10 ماه پیش) که هنوز براش سینما خانگی نگرفتم گفتم بلکه فرجی بشه و سونی یه مدل خوشگل بده بیرون که نیومد و من هم دیگه طاقت ندارم و بقول معروف مردم از بی DVD ایی..
اساتید ممنون می شم کمکم کنید..
معرفی چند مدل آمپلی فایر سینمایی و حرفه ای پایونیر :
1- آمپلی فایر SC LX 82 : قیمت : یک میلیون و هشتصد و پنجاه هزار تومان
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2- آمپلی فایر SC-LX72 قیمت : یک میلیون و چهارصد و پنجاه هزار تومن
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3- آمپلی فایر SC-LX52 قیمت : یک میلیون و پنجاه هزار تومن
4 - آمپلی فایر SC-LX90 : قیمت : پنج میلون و پانصد هزار تومن
5- آمپلی فایر VSX 1019AH K : قیمت : پانصد و هشتاد هزار تومن
6- آمپلی فایر VSX 819H K : (آمپلی فایر همراه دستگاه RS70) قیمت : سیصد و نود هزار تومن
تمام این مدل ها در ایران موجود می باشد .....
TODOROKI سیستم سینمای خانگی جهت دیدن فیلم حساب می شه یا سیستم صوتی جهت گوش دادن آهنگ؟!
منظور اصلاً کدومشونه؟! (می دونم می شه هم باهاش موزیک گوش داد و هم فیلم دید!)
تو سایت پابونیر تو قسمت Home Theater System نیست آخه!
قیمت چند مدل BLURAY PLAYER پایونیر موجود در ایران :
BDP-LX52 : پانصد و بیست هزار تومان
------------------------------------------------------------------
BDP-LX91 : دو میلیون و نهصد و هفتاد هزار تومان
---------------------------------------------------------------------------
BDP-320 : چهارصد و بیست هزار تومان
---------------------------------------------------------------------------
دوستان عزیز چرا کسی از اساتید جواب سوال منو نمیده :41:دوست عزیز ممنون از راهنمایی مفیدت . ولی به یه سوال من جواب ندادی اونم اینکه آیا تو تصویر هم شما یا هر کدوم از دوستان که با این دو محصول تجربه دارین میتونین بگین که سونی بهتره یا پایونیر . در ضمن من که تو تبریز زندگی میکنم سونی 7500 و من ندیدم وتو نمایندگی فقط همین مدل 5500 به من نشان دادن آیا تو ایران این مدل هست ؟ پاینده باشید
نقل قول:
دوست عزیز من جواب سوال شما رو صبح ارسال کردم ....
ولی متاسفانه هنوز در نوبت تایید توسط مدیران سایت قرار داره!!!
از اینکه معطل شدید معذرت می خوام.
من با توجه به مشخصه هایی که از مدل 3378 همینجا خونده بودم،تصمیم داشتم این مدل رو بخرم.حالا با دیدن مشخصات 787،به نظرم این دستگاه هم چیز جالبی باشه.
من دستگاه رو واسه فضای 25 متر مربعی میخوام و کیفیت صدا از شدت اون برام مهمتر هست.حالا با توجه به اینکه پایونر 787 با قیمت 475 و فیلیپس 3378 با قیمت 450 (منبع قیمت فروشگاه چاره) فروخته میشه...صرف نظر از ظاهر دو تا دستگاه،به نظرتون کدوم مدل؟
نقل قول:
دوست عزیز من خودم هم چند روز پیش 787 پایونیر رو خریدم....
ازش راضیم....
البته من خودم تا حالا صدای فیلیپس 3378 رو نشنیدم و نمی تونم در مورد اون اظهار نظر کنم...
ولی 787 در کل کیفیت صدا و تصویر قابل قبولی رو ارائه می ده....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز من هم خودم طرفدار سونی بودم و هستم و تماما از محصولات سونی استفاده کردم . اما در مورد سینمای خانگی سونی باید بگم که خیلی صدای جالبی نداره برای همین هم سراغ پایونیر رفتم .نقل قول:
مدل های مختلف پایونیر که در صفحه قبل معرفی کردم بد نیستند .
هم صدای شفافی داره و هم ظاهر شیک!!!
تشکر..
دوست عزیز PHILIPS 7540 اومده تو ایران؟!
BLUERAY هست؟!
اگه اومده قیمتشو می دونید؟!
من philips hts-3578w گرفتم و بسیار راضیم
سلامنقل قول:
هرچن دوستان قابل ندوستن جواب پست مارو بدن :19:اما من یه سوال دیگه داشتم..من تو بعضی سایتها دیدم وهمینطور توفروشگاه هایپر استار دیدم که سرعت لود شدن سی دی یا یو اس بی تو فیلیپس مدل 3378خیلی پایینه آیا کسی این مطلبو تایید میکنه ؟؟این موضع تو پایونیر 787 چطوره؟
درسته،سرعت لود شدن کمی پایینه ولی دوستانی که گرفتن میگن با آپدیت جدید این مشکلش حل میشه.توی پایونیر هم سرعت لود شدن کاملا معمولیه.نقل قول:
شما زیاد خودت رو ناراحت نکن.به کدوم مدل ها میگی زشت؟نقل قول:
سونی که طراحی محصولاتش خوبه.سینماهاش هم همینطور.شاید تک و توک بیریخت بزنه وگرنه بیشترش قشنگند.سونی توی هرچی خرابکاری بکنه،توی طراحیش خرابکاری نمیکنه.
دوستان سلام
نظرتون در مورد سینمای 180 پایونییر چیه؟ نمیخام پول زیادی بدم براش. و آیا توی این رنج قیمت دستگاه بهتری هست. تلویزیون من 42pq10 lg هست. ممنون از پاسختون.
فیلیپس یه مدل blu-ray player در ایران دارهنقل قول:
BDP3000 به قیمت 285 هزار تومان
دستگاه فیلیپس 7540 ، سینمای خانگی بلوری فیلیپسه که فکر نکنم وارد ایران شده باشه اگر هم وارد بشه قیمتش خیلی بالاست!
DZ1000 ش فقط خوبه از همه لحاظ بغیر از قیمت!نقل قول:
آقا نظزت راجع به این دو مدل چیه؟!
Pioneer 787
و Philips 3578w
از لحاظ ظاهری کدوم قشنگترند؟!
و همچنین از لحاظ صدا؟!
باس 787 یه نموره ضعیف نیست بنظرتون؟!
کاراییشون فکر می کنم تقریباً یکی باشه..
قیمتشون هم فکر می کنم تقریباً یکی باشه..
من از 787 پایونیر استفاده می کنم و مشکلی با سرعت لود شدن dvd و usb ندارم . اصلا کند نیست.نقل قول:
مدل 180 پایونیر ، کوچکترین سینمای خانگی پایونیره . با قدرت 360 وات . البته به نظر من یه کم کوچیکه ولی با توجه به قیمتش بد نیست! من خودم صداشو تا حالا نشنیدم . نمایندگی زیر پل حافظ هم بازش رو داره ولی نمی دونم وصل باشه و امکان تست صدا داشته باشه یا نه...نقل قول:
کلا در محدوده قیمت زیر 300 هزار تومان انتخاب های دیگه ای هم دارید مثل :
1- LG مدل LH-T765HTS به قیمت 290 هزار تومان به همراه کابل HDMI رایگان
2- LG مدل LH-735HTS به قیمت 190 هزار تومان
3- پاناسونیک مدل PT 175 به قیمت 290 هزار تومان
4- پاناسونیک مدل SC-PT160 به قیمت 225 هزار تومان
5 - جی وی سی مدل TH-G10 به قیمت 265 هزار تومان به همراه یک جفت پایه هدیه
LG-LH- 780HTSسلام من این مدل رو خریدم و تلویزیونم سامسونگ هست میشه راهنمایی کنید چطوری میتونم صدای تلویزیون رو از این باند ها بشنوم؟؟
قدرت خروجی صدا 1000 وات (RSM) ووفر 225 وات +5*155 وات
گالری صدای ال جی :MP3 UP-Scaling/VSM plus/Bass Booster/Clear Voice/Night Mode/ Game Egualizer/Cinema Equalizer
آمپلی فایر دیجیتال XTS PRO
همزمانی صدا و تصویر
اسکن پیشرفته تصویری(Progressive scan)
پخش کلیه فرمتها: MP3/DIVX/JPEG/AUDIO/WMA/DVD±/±RW/SVCD/VCD
خروجی و ورودی HDMI
تبدیل 1/5 کانال به1/10کانال مجازی (V.S.M )
بلندگوهای پایه بلند با زمینه قرمز رنگ و همگون با تلویزیونهای اسکارلت
صدای تیون شده توسط آقای مارک لوینسون
DVD AUDIO DECODER
دارای کابل (HDMI (1080 ( رایگان) جهت پخش تصاویر با کیفیت FULL HD
دارای قابلیت SIMPLINK HDMI_CEC
قابلیت ضبط و پخش از طریق USB
مدت گارانتی: 18 ماه
فکر میکنم باید حتما سینما خانگی هم مارک سامسونگ میگرفتم تا میتونستم صدای برنامه های تلوزیون رو از بانها بشنوم:41:
اگر دو فیش بزنم برنامهایی که تو ماهواره 5.1 کاناله هستن آیا از سینما خانگی میشه 5.1 گوش داد(اگر 2 فیش بزنم)؟؟؟
دوست عزیز ممنون از جوابتون
به نظر شما بین 180 پایونییر و 765 ال جی کدوم بهتره؟ از نظر ساپورت فرمت های مختلف و اتصال به دستگاه های دیگر؟
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
یه سوال دیگه
این دو مدل ال جی و پایونییر ساخت کجا هستند؟ آخه من یه سیستم صوتی ال جی خریدم جند سال پیش اوایلی که dvd اومده بود یک هفته هم کا نکرد و لنزش خراب شد 3 دفعه هم دادم نمایندگی تعمیر کرد ولی درست نشد آخر.
ببخشید پرحرفی شد شما از این دو مدل صدای هیچ کدوم رو تست کردی؟ آخه من شهرستانم امکان تست پایونییر رو ندارم.
ممنون اگه جواب بدین.
دوست عزیز به نظر من دستگاه LH-T765HTS دستگاه بدی نباید باشه !نقل قول:
مخصوصا اینکه هر 4 تا اسپیکرش پایه دارند که برای دستگاهی تو این رنج قیمت یه امتیازه!!!
با این حال حتما این دستگاه رو تست صدا کنید .
مشخصات کلی این محصول رو می تونید در لینک زیر ملاحظه کنید :
من صدای هیچ کدوم از این دو مدل مورد نظر شماه رو نشنیدم ....با این حال می دونم که ال جی تو همه شهرها نمایندگی داره و می شه مراجعه کنید و تست صدا بگیرید ولی پایونیر در تهران فقط یه نمایندگی داره و فکر نکنم مدل 180 رو به صورت وصل شده داشته باشه . با این حال ممکنه دوستان دیگه که این دستگاه رو تست صدا کرده باشند و نظرشون رو بگن ... من خودم از 787 پایونیر استفاده می کنم و از صدا و تصویرش راضی هستم.
پایونیر مونتاژ مالزی و ال جی ساخت کره است. البته سطح دو برند ال جی و پایونیر قابل مقایسه نیست.
مشکل دیگه ای که دارم سر انتخاب دو مدل Pioneer 787 و Philips 3578w قدرت خروجی صدا (RMS) شون هست!
Pioneer 787 ار ام اس 600 وات
Philips 3578w آر ام اس 1100 وات
دوستان کمک کنند لطفاً.. (جوای سئوال قبلی رو که ندادید لا اقل این یکی رو لطف کنید!)
سلام به دوستان
من کلی این صفحات و خوندم و بالاخره RS70 گرفتم. واقعا کیفیت صدای فوق العاده ای داره!! کیفیت تصویر DVD player 420 هم خیلی خوبه. من قبل از گرفتن یک سری سوال از دوستان داشتم که چون عضو جدید بودم، امکان پرسیدن نداشتم. اما به هر حال از راهنمایی های شما واقعا ممنونم.
:20:
مبارک باشه !!!نقل قول:
دستگاه فوق العاده ای رو انتخاب کردید...