نه خوب.میگم شاید اکولایزر و این حرفا اضافه بشه.ظاهرا که موزیک پلیر خیلی ساده ای داره!
Printable View
نه خوب.میگم شاید اکولایزر و این حرفا اضافه بشه.ظاهرا که موزیک پلیر خیلی ساده ای داره!
یکی از نکات جالب آندو 21. پشتیبانی از خروجی اچ دی ام ای هستشنقل قول:
متاسفانه این امکان تو 1.6 نیست
به نظرتون سونی کی نسخه کاستوم 2.1 واسه ایکس 10 میده بیرون ؟
والا ريسر جاننقل قول:
یعنی اینقدر آپ دیت های آندو تو کیفیت موثر هستند ؟
بردار تیتان بیا توضیح بده
تو رام هاي آفيشيال نديدم اين كارو بكنن كه بياد صدا رو اينقد دستكاري كنن
ولي تو كاستوما چرا
مثلا من الان 2.1 با سنس استفاده ميكنم زد صدا گوشي رو تيز كرده
خيلي فرق كرده
خيلي هم بلند شده
در مورد کیفیت دوربین چی ؟نقل قول:
تغییر محسوسی ایجاد شده ؟؟
والا توی مشخصات خود گوشی گفته شده صدای استریو!!!!
به حضورت عرض شود كه تغيير خيلي محسوس بوده ولي به صورت نزولي :31: بسيار افتضاح تر شدهنقل قول:
در مورد کیفیت دوربین چی ؟
تغییر محسوسی ایجاد شده ؟؟
مصرف باطري خيلي بد شده
ما منتظر رام اصلي هستيم...
یکی از دوستان من هیرو دارهنقل قول:
آپ کرده بود یه کاستوم 2.1
میگفت تاچ فوکوسش سرعتش بالا رفته
حالا نمی دونم آندورید بهتر شده یا این دوستمون اشتباه میکرد ؟
شما تغییری داشتی ؟
راستی آپ کردن فریمور آندورید دنگ و فنگ زیاد داره
یا ایکس10 براحتی میشه آپش کرد ؟
عرض شود خدمت شما دوست عزیز که کیفیت رو به صورت نرم افزاری میشه زیاد و کم کرد.پس بعید نیست تغییراتی داشته باشه.
---------- Post added 02-04-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 01-04-2010 at 11:58 PM ----------
آیا ممکن است که رنگ سفید و سیاه از لحاظ سخت افزاری تفاوتهای دیگری نیز داشته باشند؟
بالا رفته ولي بي اثر شده حقيقتشنقل قول:
میگفت تاچ فوکوسش سرعتش بالا رفته
منظورت از آپ كردن چيه؟ منظورت كوك كردنه؟ يا همون آپلود (آپلود كه كاري نداره ) يا آپگريد؟ :31:نقل قول:
راستی آپ کردن فریمور آندورید دنگ و فنگ زیاد داره
یا ایکس10 براحتی میشه آپش کرد ؟
روي كاغذ امكانش هست :31:نقل قول:
آیا ممکن است که رنگ سفید و سیاه از لحاظ سخت افزاری تفاوتهای دیگری نیز داشته باشند؟
منم برام سوال شده که واقعا چرا اینقدر تفاوت بین نسخه های آندو هست؟ این طوری یه مقدار قضیه لوس میشه:دی نه؟
نقل قول:
آره
قبلا هم همچین چیزی بوده
مثل نوکیا ان73 رنگ مشکی اش تا 2 گیگ مموری ساپورت میکرد
آپ= آپگریدنقل قول:
آخه مهندس آپ چه ربطی به کوک داره آخه ؟:31:
والا ايطوري كه مثل نقل و نبات رام مياد براش فك نمي كنم سخت تر از بقيه او اس ها باشه
در كل اطلاعي ندارم
بیخیال شوخی کردم، راحت باشید.نقل قول:
این gsmarena هم شوخیش گرفته. در پرینتی که چند ماه پیش از مشخصات گوشی داشتم جلوی speakerphone نوشته بود yes with stereo speakers اصلا یکی از برجستگی های این گوشی نسبت به htc hd در ذهن من همین استریو بودن اسپیکرهاش بود اما حالا به همین راحتی فقط نوشته yes !
ولی خداییش خودمونیما سازنده های آندروید اینقدر از سیستم عامل 2.1 خودشون تعریف نمی کنند که شماها می کنید!
ولی من فکر نکنم فرقی بین سفید و سیاه باشه از لحاظ سخت افزاری. اینم یه حقه ای بیش نیست. اگه اختلاف قیمتشون زیاد نبود بدونید سرکار رفتیم:دی
اصلا هم این طور نیستنقل قول:
این نشون میده
که گوگل بدجور میخواد پوز مک رو بزنه
و پشتیبانی اش فوق العاده اس
آندورید بیشتر رشد رو میان تمامی سیستم عامل ها تو بازار ایالات متحده داشته
فقط حیف آندو یه کم ابزار فارسی اش و فارسی ساپورتش جالب نیست
پس زنده باد سیستم عاملی که زبان فارسی جزو زبان های ساپورت شده اش هست !
اتفاقا به نظرم این مزیت هست.نقل قول:
منم برام سوال شده که واقعا چرا اینقدر تفاوت بین نسخه های آندو هست؟ این طوری یه مقدار قضیه لوس میشه نه؟
یعنی انعطاف سیستم عامل رو نشون میده.
هر برندی برای خودش میتونه اینترفیس خودش رو داشته باشه.
ببخشید من زیاد وارد نیستم اینکه میگید آپگرید میشه و ... به نسخه 2.1 یعنی خود سونی اریکسون چند ماه دیگه این گوشی رو با نسخه 2.1 میده به بازار یا نه ما خودمون میایم ارتقا میدیم؟
خوب این مورد هم با فراگیر شدن گوشی های اندو دار باید به زودی حل بشه.نقل قول:
فقط حیف آندو یه کم ابزار فارسی اش و فارسی ساپورتش جالب نیست
پس زنده باد سیستم عاملی که زبان فارسی جزو زبان های ساپورت شده اش هست !
کلا این گوگل(ملعون) با ایرانی ها مشکل دارهنقل قول:
اول اسم خلیج فارس رو تو گوگل ارث کرده خلیج عربی
بعدش ای پی ایران رو برای کلی از خدمات رایگانش مسدود کرده
حالا تو آندو هم خیچ ساپورتی از زبان پارسی نمیکنه
تنها خدمتش موتور جستجو گرشه
که البته اونم به دلیل بالا رفتن یوزر هاشه
چون خیلی ها تو ایران فکر میکنن سرچ یعنی گوگل(همون گاگول :31:)
ولی با این حال گوگل حق زیادی به گردن اینترنت و یوزر هاش داره.
چون سیستم عاملش متن باز هست پس این کار رو نیازی نیست که خود گوگل انجام بده.دولاپر ها هم میتونن انجام بدن.
بالاخره نفهمیدیم بعد از این همه بحث اسپیکرش استریو هست یا نه؟
هی میخوان x10 رو بد نشون بدن منم هی کشیده میشم طرف desire مخصوصا با صدای دالبیش یکی دست منو بگیره نرم اونطرف!
چقدر ساده ای که فکر میکنی دیزایر صداش دالبیه. اصلا مگه میشه تو این ابعاد صدای دالبی درست حسابی راه انداخت؟؟؟
سامسونگ هم از این اسامی زیاد استفاده کرده. از 8510 به این طرف اکثر گوشیاش به قول خودش سوراند و DNie داره ولی فرق آنچنانی بین کیفیت و بلندی و ... اسپیکرای گوشیاش با بقیه برندا نداشت. حالا این که دیگه HTCـه که همه رفتن سراغ دوربینای بالای 8مگاپیکسلی ولی این هنوز 5رو با 1000تا ایراد داره!
نه دوربین HTC ها توپه!
من HD2 رو دیدم و داشتم واقعا عالی عکس میگیره!
رنگها واقعا خیلی طبیعی هست....
خیلی ها میگن دوربین HD2 مشکوک هست....چون شما پشت گوشی هیچ اثری از 5MP نمیبینی!!
یکی از نکته هایی که x10 منو به خودش جلب کرد اسپیکر استریو بود....حالا کیفیتش در اون حد هم باشه خوبه
اگر واقعا استریو هست پس چرا تو gsmarena این کلمه رو حذف کردند؟ همونطوری که قبلا هم گفتم چندماه پیش جلوی speakerphone در رویوی gsmarena نوشته بود yes with stereo speakers اما حالا فقط نوشته yes و خبری از کلمه استریو نیست!نقل قول:
یکی از نکته هایی که x10 منو به خودش جلب کرد اسپیکر استریو بود....حالا کیفیتش در اون حد هم باشه خوبه
به این سوال لطفا پاسخ بدین:
اینکه میگید آندروید گوشی آپدیت و آپگرید میشه به نسخه 2.1 یعنی خود سونی اریکسون چند ماه دیگه این گوشی رو با نسخه 2.1 میده به بازار یا نه سونی اریکسون امکان آپدیت رو فراهم میکنه و ما خودمون میایم ارتقا میدیم؟
سلام .نقل قول:
سامسونگ هم از این اسامی زیاد استفاده کرده. از 8510 به این طرف اکثر گوشیاش به قول خودش سوراند و DNie داره ولی فرق آنچنانی بین کیفیت و بلندی و ... اسپیکرای گوشیاش با بقیه برندا نداشت
سعید یه چیزی میگیا :دی DNSe فقط تو هدفون گوشی تاثیر داره نه تو اسپیکر ! و چه ربطی به بلندی داره ! DNSe یه چیزی مثل آمپلی فایر میمونه که تفکیک صدارو تا حدودی بهتر میکنه .
در ضمن DNIe ربطی به صدا نداره و برمیگرده به تصویر !
البته اینکه دوستان S AMOLED هم ببرن جز اسامی تعجب نداره :دی
مخلصیم .
سوال از شما جواب از ما:31:نقل قول:
نخیر درحال حاظر این گوشی با 1.6 رلیز میشه و شما بعد از مدتی که از طرف خود شرکت اعلام میشه باید گویشی رو آپدیت کنید
خوشم میاد که بحث مولتی تاچ هنوز گرمه:31:
Black X10 WILL Include Multi-Touch Suppor
چه میکنه این سونی اریکسون:31:کد:http://blog.se-nse.net/black-x10-will-include-multi-touch-support/
حسین این حمید اعصاب مصاب نداره ها میاد یه چیزی بهت میگم جفتمون بن میشیما!:دی(من شریک جرم)
انتی اسپم:
کی میاد ایران پس؟!نه به ویواز زرتی امد نه به این
اقا ایول
چند روز پیش اومدم و خبر اینو که گفته بود مالتی تاچ ساپورت نمیکنه رو دیدم خورد تو ذوقم
همش سونی فوش میدادم
اخه واقعآ میخواستم که x10 بگیرم و با این خبر با وجود اینکه بازم میگرفتمش ولی کلی تو ذوقم خورد و خیلی دلسرد شدم
حالا فوشامو پس میگیرم
ایول سونی
راستی قضیه دیگه کاملآ مشخص شده؟؟؟سونی این خبر که سیاهه مالتی تاچ ساپورته رو تایید کرده؟؟؟
فردا نیام باز بگید متاسفانه سیاهشم مالتی تاچ ساپورت نیست باز ....
راستی این داستان اسپیکراش چی شد استریوه یا نه؟؟؟
بعدشم بلندی صداش چقدره؟؟؟کیفیت صداش چقدره؟؟؟
خودم هم با ترس این خبر رو گذاشتم:31:نقل قول:
یکی از بچه های فروم خارجی رنگ سیاهش رو خرید تا چند ساعت دیگه یه روییو میزاره
همون DNSe. اشتباه گفتم DNie. ببخشید. خلاصه همشون اسم الکین:دی زیاد دلتونو خوش نکنیدنقل قول:
سلام .
سعید یه چیزی میگیا DNSe فقط تو هدفون گوشی تاثیر داره نه تو اسپیکر ! و چه ربطی به بلندی داره ! DNSe یه چیزی مثل آمپلی فایر میمونه که تفکیک صدارو تا حدودی بهتر میکنه .
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
همون DNSe. اشتباه گفتم DNie. ببخشید. خلاصه همشون اسم الکین:دی زیاد دلتونو خوش نکنیدنقل قول:
سلام .
سعید یه چیزی میگیا DNSe فقط تو هدفون گوشی تاثیر داره نه تو اسپیکر ! و چه ربطی به بلندی داره ! DNSe یه چیزی مثل آمپلی فایر میمونه که تفکیک صدارو تا حدودی بهتر میکنه .
حالا بگو سامسونگ هی برو امولد بزن و سوپر امولد :دیکد:In fact out there in the bright sun, the Sony Ericsson XPERIA X10 is as good as the Apple iPhone
سامان جون يكي از بكس خارجي كه خريده اينا رو هم گفته تازه :
finally... got my X10 on my birthday (2 of april). The phone is amazing.
- the built quality is good
- the speed is very fast (no lag in timescape and mediascape)
- very responsive
- screen is very very good.
- camera is good... but I think, C905 is faster
گفته شده تو بعضي از پك ها اين هدست هم توش هست....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال حميد در مورد مولتي تاچ در ايساتو :
On 2010-04-03 06 :4 2:18, ^^HAMID^^ wrote:
peoples who have the black one... does it have MT support or all was just a rumour
جواب حميد در ايساتو :
It was an APRIL FOOLS joke. Both the black and white one have Android 1.6 which does not support MT!!!
پاشيد بريد خونه هاتون مولتي تاچي در كار نيست نه قهوه اي نه مشكي نه سفيد :31:
نقل قول:
امیدوارم مال منم از اینها داشته باشه:31:نمیدونی این هندفری رو پک چه کشورهایی هست؟منظورم اینه رو پک گوشی هاییه که اپراتورها دارن میدن یا رو پک آنلاک ها:31:
@ سامان
نگاه كردم ديدم اون بابايي كه اين هدستو داشته منظقه اسكانديناوي بوده
در واقع مثل اين كه منظقه شمال اروپا تو پكش هم اين WM600 داره و مموري 16 گيگ
لاك و آنلاكش رو نديدم جايي
حيف كه يه همچين گوشيه توپيي مولتي تاچ نداره.هميشه se يه جا توي ذوق ادم ميزنه
توقع ما زیادهنقل قول:
این گوشی با این خصوصیات قیمتش خیلی مناسبه اگر مولتی اضافه میشد مطئن باشید قیمتش بیشتر میشد
پس قانع باشید:10:
آقا بالاخره چرا این ایکس10 مولتی تاچ نداره ؟
مشکل از کجاست ؟
لطفا جواب موثق بدین :31: