من این کار رو کردم ولی وقتی بوت میشه میگه یه کلید بزنید که ادامه بدیم و بعد ریستارت میشه!
(Mac OS 10.6 Snow Leopard 10A432 Universal v3.5)
به نظرتون باید دوباره دانلود کنم؟
چه ورژنی از همه بهتره؟
( من سال پیش که امتحان کردم تو گرافیک مشکل پیدا کردم)
Printable View
من این کار رو کردم ولی وقتی بوت میشه میگه یه کلید بزنید که ادامه بدیم و بعد ریستارت میشه!
(Mac OS 10.6 Snow Leopard 10A432 Universal v3.5)
به نظرتون باید دوباره دانلود کنم؟
چه ورژنی از همه بهتره؟
( من سال پیش که امتحان کردم تو گرافیک مشکل پیدا کردم)
دوستان عزیر من نسخه MAC OS X Snow Leopard 10.6.4: Image for VmWare رو از ایجا [PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=355111&page=61[/PHP] تهیه کردم ولی متاسفانه یه آموزش کوچیک در مورد نصب Mac OS X 10.6 Snow Leopard بوسیله VMware Workstation هم تو سایت های فارسی نیست من VMware Workstation 6.5.2 دارم اگه میشه یکی کمکم کنه
کسی از دوستان میتونی ورژن 11 acronis disk director suite رو واسه ما لینکش رو بفرسته؟
زمین و آسمون رو گشتیم نبود
آخه فقط ورژن 11 با 7 کار می کنه
دستتون درد نکنه
من این ورژن رو دانلود و نصب کردم
لطف کنید بگید به درد کارم می خوره یا نه
Acronis Disk Director 11 Home for windows
(built 11.0.216)
ممنون
سلام
من روی pc می خوام Snow Leopard 10.6 نصب کنم یه با رنصب شد ولی دوباره هر کار کردم نصب نشد errore میده
مشخصات سیستم
asuse rampage II extrem
core i7 950
6g ram III
vga 4670 msi
ممنون
سلام
من ویندوز 7 نصب کردم کنار مک
حالا روشن که میکنم پیش فرض ویندوز میاد بالا
چطوری میتونم کاری کنم که پیش فرض مک بیاد بالا ؟
دوست عزیز شما که آدرس همین صفحه رو گذاشتی ؟!! ولی اگر همونی رو دانلود کردی که حول و حوش 8 گیگ هست ، باید عرض کنم که اون واسه Ram 2 Gig و CPU 4 هسته ست شده ، اگر سیستمت پائینتر از اینه بیخیالش شو جواب نمیده منم دانلود کردم فایده نداشت الکی شد . ولی اگر سی پی یو 4 یا بالای 4 داری :نقل قول:
اون فایل زیپ شده رو آنزیپ کن فایل MacOs10.6.4.vmx رو که حدود 2.47 کیلو بایت هست رو اجرا کن تا اجرا بشه . نیازی نیست با Vmware ور بری تنظیماتش انجام شده . ضمنا فکر کنم Vmware 7 باید باشه حتما .
اینجا رو هم بخون
کد:http://mehdi-mac.mihanblog.com/post/6
---------- Post added at 06:56 AM ---------- Previous post was at 06:53 AM ----------
شما میتونی بوت لودر کامیلیون رو نصب کنی . دی وی دی مک رو بگذار داخل از منو بالا ، یادم نیست فکر کنم دیسک یوتیلیتی باشه بوت لودر کامیلیون رو نصب کن اون موقع میتونی انتخاب کنی که کدومش پیشفرض باشهنقل قول:
---------- Post added at 06:58 AM ---------- Previous post was at 06:56 AM ----------
دوست من شما چقدر در بند این آکرونیس هستی ؟! این فقط واسه پارتیشن بندیه ، اگر پارتیشن اضافه داری یا میتونی یکیو خالی کنی صاف برو سراغ نصب مک دیگه . با فرمت مک موقع نصب فرمتش کننقل قول:
پس من چی؟:19:نقل قول:
کسی هست به مشکل ما جواب بده؟
سیستم که با دی وی دی بوت میشه.میرسه به یه قسمت که عکس سیب اون وسطه هستش و یه شکل دایره واری زیرش میچرخه.هرچقدر منتظر موندم هیچ تغییری نکرد.مشکل از کجاست؟
آقا کسی تونسته رو dell inaspiron 5010 هکینتاش رو نصب کنه یا نه؟
من 5 ماه پیش هر کاری کردم نصب نشد نمیدونم نسخه های جدید نصب میشه یا نه؟
اگه کسی نصب کرده بگه مام نصب کنیم؟
سلام
من یک لب تاپ dell1520 دارم میخواستم بدونم چطور با یک لب تاپ دیگه در ویندوز 7 بدون سیم شبکه کرد؟؟؟؟
در صورتی هر دوتا لب تاپ مجهز به این سیستم باشند
من هرچی امتحان کردم با یک لب تاپ همین مارک نشد!!!!
راستی ip چطوری باید بدست اورد؟؟
با تشکر از شما بهم کمک کنید
سلام
چه ورژنی از مکینتاش روی Asus m4n78se با adm athlon نصب میشه؟
سلام
من تو custumize چهار روزه گیر کردم دیگه نمی دونم چی کار کنم وقتی مک می آد بالا هنگ می کنه اما بعضی اوقات علامت لود هم میآد ولی فقط می چرخه تو رو خدا کمکم کنید من از نسخه leopard 10.5.8 استفاده میکنم
مشخصات سیستمم
ram 2gb DDR2
CPU INTER 3.58GHZ CORE 2 DUO
GRAPHIC NVIDIA GEFORCE 8500GT 512mb
mother board abit IL9PRO
من ideneb 2 10.5.8 دارم سیستمم هم نوشتم خواهشا بگید کدوم تیک ها را بزنم
چرا این قدر این تاپیک را دیر به دیر آپدیت می کنید :41:
salam system man be sharh zir hastesh
cpu : AMD Athlon 64 x2 dual core 4800+
motherboard: gigabyte m61pme-s2
ram: 2gb
roye system man mirizeh ya na
rasti man az site ------------- mac 10.6.5 ro download kardam hala MacOs10.6.5_full.7z ro bayad berizam roye DVD
ba che barnameh ey baiad burn konam
کسی نیست جواب ما رو هم بده؟ :41::33:نقل قول:
کسی نبود؟ :19: :41:
:33:سلام به همه بزرگواران عزیز...
میخواستم از دوستان گرامی خواهش کنم یک راهنمایی برای انتخاب پچ مناسب هنگام نصب iiaktos روی لپ تاپ اچ پی ارائه بدن...
البته مشکل من نصب نمیباشد چون نصب کامل انجام میشود ولی وقتی پس از اتمام نصب سیستم ریستارت میشود و پس از انتخاب mac os تا صفحه طوسی رنگی که علامت سیب در مرکز قرار دارد 1 ثانیه بیشتر نمایش داده نمیشود و سیستم ریستارت میشود...
از انجایی که بنده پس از مطاله کامل 62 صفحه این تاپیک متوجه شدم احتمالآ انتخاب من برای پچ کارت گرافیک مناسب نمیباشد لذا از دوستان اهل فن خواش میکنم بنده را راهنمایی بفرمایند...
مشخصات سیستم :
HP Pavilion dv7 -T4000
Intel Core i5 430M @ 2.27GHz Instructions">MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4.1, SSE4.2, EM64T
RAM 6.0GB
MOTHERBOARD Hewlett-Packard 144B
Graphic ATI Mobility Radeon HD 5650.....va....Intel(R) HD Graphic
Audio IDT High Definition Audio CODEC
ATI High Definition Audio Device
Intel(R) WiFi Link 1000 BGN
لپ تاپ من اینه:
dell vostro 1400
core2dou t9300
gforce 8400m gs
ram 2 gig
هکینتاشو ساپورت می کنه؟
کدوم نسخه رو پیشنهاد می کنید؟
سلام من قبلا 8 ماه پیش نصب کرده بودم فقط تنها مشکلی که داشتم درایو اینترنتم وصل نشده بود درایو وایرلسم نصب نشده بود و این هم تمتم مشخصات سیستم من هست لطفا من را راهنمایی کنید برای وارلیسم کداو درایو را انتخاب کنم
HP pavilion dv5 1120 EV
Basic Hardware information
Motherboard: HP Pavilion dv5 Notebook PC
Basic I/O System(BIOS): Default System BIOS
Central Processing Unit(CPU): Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P7350 @ 2.00GHz
Hard Disk: WDC WD3200BEVT-60ZCT1 ATA Device (298.09GB)
Video Card: NVIDIA GeForce 9600M GT
Monitor: Generic PnP Monitor
Audio Device X 2
NVIDIA High Definition Audio
IDT High Definition Audio CODEC
Network Adapter
Local Area Connection - Realtek RTL8168C(P)/8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20) (Media disconnected)
Wireless Network Connection - Intel(R) WiFi Link 5100 AGN (Connected)
Modem: Agere Systems HDA Modem
Keyboard: Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard with HP QLB
Keyboard: Microsoft eHome Remote Control Keyboard keys
Keyboard: Microsoft eHome MCIR Keyboard
Keyboard: Microsoft eHome MCIR 109 Keyboard
Mouse: HID-compliant mouse
Mouse: Microsoft Arc Mouse (IntelliPoint)
Mouse: Synaptics PS/2 Port TouchPad
Hardware Score (Base score: 4.9)
Processor (Calculations per second): 5.5
Memory (Memory Operation per second): 5.7
Graphics (Desktop performance for Windows Aero): 4.9
Gaming graphics (3D business and gaming graphics performance): 6.1
Primary hard disk (Disk data transfer rate): 5.5
دوستان من مک رو از میهن دانلود گرفتم نمی دونمی چجوری باید رایتش کنم یه فایل داره به نام MacOs10.6.5_full که از زیپ خارجش می کنم حجمش 4.7 گیگ میشه و رو دی وی دی رایت نمیشه بعد یه فایل دیگه هم هست که حجمش 70 مگ هست اون رو باید جدا رو سی دی بزنم ؟
نقل قول:کد:www.insanelymac.com
www.tonymacx86.com
نقل قول:
سلام بهترین کار اینه که هیچ پچ موقع نصب انتخاب نکنی بعد با سی دی بوت بیای بالا ککستهارو نصب کنی برای
هر سیستمی روشی وجود داره باید برین تو سایت های
کد:www.insanelymac.com
www.tonymacx86.com
برین به همون دوتا سایت بالانقل قول:
نقل قول:شما برین تو سایت زیر و با توجه به مدل ککست مورد نظرو دان کنید و نصب
کد:www.kexts.com
بهتره مک اورجینالو دان کنید و برین تو همون سایتهای بالا اونجا روشهای نصب هستنقل قول:
سلام من یک هارد 40 خالی دارم میخوم توش مک بریزم اما موقع نصب هارد رو تشخیص نمیده
سلام من زمان نصب هاردم رو شناسایی نمیکنه هاردم کاملا خام هست
سلام
آیا مک رو لپ تاپ من نصب می شه ؟
fujitsu life book ah-530 gfx
core i5- 460 m
motherboard : fujitsu
ram : 4 g DDR3
graphic card " ati mobility radeon hd 550v
hard : 500 gb 5400rpm
با سپاس
باسلام
من آموزش شما رو در مورد مک دیدم و می خواستم اون رو نصب کنم . اما نمی تونم نصبش کنم می خواستم اگه امکان داره راهنمایی کنین.
من دی وی دی رو بوت کردم و به صفحه بوت منیجر رسیدم بعد گزینه ای که شکل سی دی رو داره میزنم ولی بعدش متوقف میشه و یک صفحه سیاه رنگ پر از نوشته دیده میشه.
لطفا راهنمایی کنید.
در ضمن سیستم من پی سی هستش و cpu ای ام دی 2.9 dual
کسی لینکی از آخرین ورژن از این هکینتاش ها نداره واسعه دانلود ؟
سلام سیستم من دارای این مشخصات است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 - مک روی آن نصب میشه
2- من macos-full-10-6-5] رو دانلود کردم که طبق گفته سایتش قابلیت بوت رو داره اما من هر کاری میکنم بوت نمیشه
چکار باید بکنم
سلام
من از تابستون درگیر نصب این سیستم عامل بودم اما نشد که نشد
اول نسخه ی اصلی رو که 7 گیگ بود دانلود کردم که با هر نرم افزار کمکی بوت امتحان کردم با سیستمم سازگار نشد و همون اول راه گیر می کرد
الان خیلی دنبال یه نسخه ای که رو سی پی یو AMD نصب بشه گشتم اما شک داشتم
اگه لطف کنین لینک یه سایتی که این سیستم عامل رو مخصوص پی سی گذاشته بدید ممنون می شم
مادر بردم MSI مدل ms-73388
CPU هم مدل AMD Phenom II X4 965 که تازه گرفتم
اگه از مابقی سخت افزار اطلاعاتی لازمه تا بگم؟
خیلی ممنون
سلام من تا قسمت انتخاب هارد میرم اما هیچ پارتیشنی برام شناسایی نمیشه میشه کمک کنید
وقتی قسمت دیسک اوتیلیتی را نیزنم هیچی نمیاد
یک نسخه مک سالم برای دانلود قرار بدید
چرا این تاپیک انقده بی روحه؟نقل قول:
بعد 9 روز هیچکی جواب نداده
بابا یکی یه لینک معتبر به ما معرفی کنه مردیم از خماری مک
خیلی ممنون
سلام روی Asus k40AE نصب میشه؟
CPU : AMD TURION dual core
vga : ATI Radeon HD 4200
RAM : 3 Gig
HDD : 320 SATA
با درود با این روش مک اورجینال که 9 گیگ هست رو نصب کنید(روی PC من ریختم و مثل هلو کار میکنه روی Laptop تست نکرم)
باید Combo Update 10.6.6 ,iBoot و آخرین SL رو داشته باشید اگه تو تهیه اینا مشکل دارین بهم بگین
من خودم ریختم دارم لذت میبرم آموزشش هست تو این بلاگ TonyMac
که باید زبان En بلد باشین
خلاصه مک اورجینال یه حال دیگه داره....کد:http://tonymacx86.blogspot.com/
شرمنده وقت آموزش ندارم ولی کسی مشکل داشت ایدی یاهو من اینه
فقط روی CPU intel ...
کد:s.pr70
سلامنقل قول:
دقیقا باید با این روش کار کنید فقط مک اورجینالو نصب کنید مشکلی بود اینجا مطرح کنید
سلامنقل قول:
مک اوریجینال رو دارم اما سی پی یوم ای ام دیه
یه لینکی واسه سی پی یو های ای ام دی بذارین که تست شده باشه
ممنون
سلام سجاد تو چند ماه پیش بیخیال نصب شده بودی میگفتی باطری لپ تاپ رو ضعیف میکنه من هاردم و اطلاعاتم رو از دست داده بودم سر همین یادت اومد :31: حالا موفق شدی نصب کنی ؟ تبریک میگم حالا مک اورجینال از کجا بگیرم دانلود کنم سرعت اینترنتم خوبه لینکشو بیزحمت بگزار اینجانقل قول:
سلام به دوستان من یه لپتاپ hp dv6-2170 دارم که می خواهم رو اون مک نصب کنم اگه میشه برای اون کمکم کنی که تو کاستومایزش چی کار کنم....گیر کردم ممنون میشم.
خیلی ممنون
راستی مکی که دارم hazard 10.6.6 ممنون
من این نسخه رو یعنی hazard 10.6.6i رو تازه دانلود کردم اصلا توی صفحه آبی رنگ اولش که عکس آفتاب پرست بوت لودر جدید کامیلیون هست این ارور رو میده :نقل قول:
EBIOS Read error :Error 0*40
Block 0*8595a8 Sectors 0
نسخه های قبلی حداقل نصب میشدن ولی درایور کارت گرافیکم رو نمیتونستم نصب کنم . ولی یه نسخه Kalyway 10.5.2 نصب کردم هم صدا رو میشناسه هم مودم Adsl با USB وصله به کامپیوترم رو و میتونم باهاش تو اینترنت هم برم ولی فقط کارت گرافیکم رو نمیشناسه ATI4650 هست . لطفا یکی بگه آخر کدوم نسخه رو نصب کنیم . جدیدا مثل اینکه نسخه اصل مک رو هم میشه نصب کرد روی PC چجوریاست ؟!
درود والا مکو از رفیقم گرفتم که اون از AppStore خریده بود به منم ایمیجشو دادنقل قول:
اول بگم من رو PC نصب کرد منم چند بار هارد لپتاپم پرید دیگه بیخیالش شدم!
تا اینکه اینو پیدا کردم قراره یه کیبورد با موس اپل هم بگیرم بشه iMac :27:
البته دیروز تو یک سایت ایرانی به اسمآموزش فارسی دیدم تقریبا تکمیل بودکد:i-os.ir