اونا فقط به معدل خالص کتبی ( بدون لحاظ نمرات مستمر ) کار دارن . بقیه ی معدل هارو اگه 20 هم باشه باید بذاری در کوزه آبشو بخوری !!!:31:نقل قول:
Printable View
اونا فقط به معدل خالص کتبی ( بدون لحاظ نمرات مستمر ) کار دارن . بقیه ی معدل هارو اگه 20 هم باشه باید بذاری در کوزه آبشو بخوری !!!:31:نقل قول:
سربازی..میدونین که وقتی سال 82 پیش دانشگاهی تموم میشه...مشمول میشی..از سال 82 تا 85 هم که معافی نمیدن..اگه میخواست بره باید 82 یا فوقش 83 میرفت..ولی 85 رفته امتحان داده نتونسته بره..چون معاقیت تحصیلی دیگه بهش ندادن.نقل قول:
حتما رفته سربازی دیگه که تونسته کنکور بده...
خوبه..کی منتظر باشیم؟؟:31:نقل قول:
ممکنه رتبه زیر گروه اون بهتر بوده باشه..در ضمن ربطی نداره که چون 400 منطقه 2 قبول نشده 1200 منطقه 1 قبول نشه...سهمیه هاشون جداست..البته خداییش خیلی نادره...نقل قول:
من با 1203 منطقه 1 برق علم و صنعت قبول نشدم! چي ميگي؟؟؟:دی:دی
پویا راستشو بگو چقدر سهمیه شاهد داشتی نکبت؟:دینقل قول:
من با 1203 منطقه 1 برق علم و صنعت قبول نشدم! چي ميگي؟؟؟:دی:دی
من موندم این چجوری برق علم و صنعت اورده:18:
پویا بیا جواب بده :دی
1- رتبه زیر گروه اون یارو اگه بهتر نباشه بدتر نیست مطمئنم:دینقل قول:
ممکنه رتبه زیر گروه اون بهتر بوده باشه..در ضمن ربطی نداره که چون 400 منطقه 2 قبول نشده 1200 منطقه 1 قبول نشه...سهمیه هاشون جداست..البته خداییش خیلی نادره...
2- بابا دیگه نه به این حد فجیع:18:
رتبه 405 منطقه 2 میشه 1000 کشوری ولی 1200 منطقه 1 میشه 3200 کشوری درک کنین:دی
چيميگي !!!!نقل قول:
405 منطقه 2 امکان نداره 1000 کشوري شه!!!
داداش من 20 منطقه 3 آورده بود رتبه کشوريش نوشته بود 980!!!!!!!!!!
رتبه 400 منطقه 2 هم ميشه 4000 يا 5000 کشوري!(البته با اين حساب)
آیا می دانستید منطقه 2 شلوغترین منطقه است؟:دینقل قول:
چيميگي !!!!
405 منطقه 2 امکان نداره 1000 کشوري شه!!!
داداش من 20 منطقه 3 آورده بود رتبه کشوريش نوشته بود 980!!!!!!!!!!
رتبه 400 منطقه 2 هم ميشه 4000 يا 5000 کشوري!(البته با اين حساب)
کلان شهرا میشن منطقه 1 دره دهاتا میشن منطقه 3 بقیه ایران منطقه 2 پس رتبه 405 منطقه 2 به مراتب از 405 منطقه 1 بهتره
من رتبه 1500 منطقه 2 شدم و 4000 کشوری یه نسبت تناسب ببندی می فهمی که 405 منطقه 2 میشه 1080 کشوری
حالا منطقه 3 حسابش جداست منطقه 2 رو با 3 اشتباه نگیرین:27:
خوب کل ايران دره دهاتا هست ديگه پس جمعيت منطقه سه بيشتره!!!! :11: :40: :27:نقل قول:
نه منظورم جاهای پرت و نابوده:27:نقل قول:
خوب کل ايران دره دهاتا هست ديگه پس جمعيت منطقه سه بيشتره!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وگرنه شهر ما (آباده) از این ور تا انورش 5 کیلومتر نیست اما منطقه 2 حساب میشه:دی
نه خير ميشه من شدم 1203 منطقه 1 رتبه كشوريم شد 2089نقل قول:
1200 منطقه 1 میشه 3200 کشوری درک کنی
مهم اینه که به بکس منطقه 2 ظلم شده:37:نقل قول:
نه خير ميشه من شدم 1203 منطقه 1 رتبه كشوريم شد 2089
سلام دوستان من هم با رتبه ی 2598 منطقه 1 مهندسی شیمی شیراز قبول شدم
بهت تبریک میگم دو تا از دوستام همکلاسیتن خواستی بگو معرفیت کنم بهشون:10:نقل قول:
سلام دوستان من هم با رتبه ی 2598 منطقه 1 مهندسی شیمی شیراز قبول شدم
چه ظلمي؟؟؟؟نقل قول:
جز اينه كه شما با رتبه كشوري 4500 رتبتون ميشه 1200 و ما اينجا با رتبه كشوريه 2089 ميشم 1203؟؟؟؟؟:41::41::41::41:
ممنون دوستاتون شیرازین؟نقل قول:
راستی دانشگاه شیراز چرا اینقدر دیر داره ثبت نام می کنه؟اون وقت کی کلاسها شروع می شه؟
برو بابا من اگه تهران بودم با این درصدام الآن داشتم برق خواجه نصیر می خوندم:19:نقل قول:
چه ظلمي؟؟؟؟
جز اينه كه شما با رتبه كشوري 4500 رتبتون ميشه 1200 و ما اينجا با رتبه كشوريه 2089 ميشم 1203؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه:دینقل قول:
ممنون دوستاتون شیرازین؟
آره دوستم گفت من شاخ در اوردم:18:نقل قول:
راستی دانشگاه شیراز چرا اینقدر دیر داره ثبت نام می کنه؟اون وقت کی کلاسها شروع می شه؟
منم معدل کتبیم 18 به بالا شده دیگه:31:نقل قول:
اونا فقط به معدل خالص کتبی ( بدون لحاظ نمرات مستمر ) کار دارن . بقیه ی معدل هارو اگه 20 هم باشه باید بذاری در کوزه آبشو بخوری !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي دانشگاه كاشان قبول نشده؟ من برادرم مكانيك شبانه كاشان قبول شده حالا مونده بره يا يك سال ديگه بخونه.كسي نميدونه چه جور دانشگاهي هست؟
سلام رفيق!نقل قول:
من فكر ميكنم كه با اين كار داريم اعصاب خودمون رو بيشتر و بيشتر خورد ميكنيم من به پست هايي خودم و خودت كه نگاه كردم ديدم داريم به سمتي ميريم كه از هم آتو بگيريم كه مقصرش يا منم يا تو مهم هم نيست ! الان اومدم يه صفحه واست جواب نوشتم ديدم واقعا اگرم تو بخواي بعدش جواب بدي ميشه 2 صفحه كه 60 درصدش ايراد از همديگس و اين كاره 2 تا آدم به اصطلاح متمدن نيست چون هردومون واسمون دانشگاه ها و رشته هامون محترمه و يه بخش زياديش هم مربوط به علاقه ي شخصيه درنهايت به جايي نميرسيم آره من خيلي جاها از رشتت اشكال گرفتم و اونو با مهندسي شيمي مقايسه كردم ولي قصدم در برابر هم قراردانشون نبوده. ولي سعي كردم دليل ارائه كنم و به صورت ديده كلي و جدا از علاقه ي شخصي و نگرش بيروني نسبت به دو رشته اونا رو مقايسه كنم كه شايد واست معتبر نبوده مساله اي نيست. ولي چقدر خوب بود كه تو هم يكم از رشتت صحبت ميكردي.تا با نظرت آشنا شيم .
شما فكر ميكني بحث فايده نداره منم همين فكرو ميكنم پس به جاي بحث واست آرزوي موفقيت ميكنم! (هر چي دوست داري ميتوني اسمشو بزاري!)
درپناه حق!
میشه بیشتر توضیح بدید.نقل قول:
محسن جان شما چند سالته انقده از دنیا پرتی؟:27:نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدید.
من هم موافقم...نقل قول:
درسته بحثمون داشت به بیراهه می رفت و همین که جلوش رو گرفتی نشونه درک و شعور بالای شما هست و من اسم دیگه ای نموتونم روش بزارم...
ببین رفیق من اگه الان بخوام در مورد رشته ام حرف بزنم شاید خیلی آگاهانه و دقیق نباشه... واسه همین هم تا حالا خیلی در موردش صحبت نکردم چون نخواستم به گزاف حرف زده باشم ولی بذار یه مدت بگذره یه خورده ارتباط بگیریم با بقیه حتما در موردش بیشتر توضیح می دم..... شما هم همین کار رو بگن ... یه مدت دیگه شاید هر دومون خیلی حرف داشته باشیم واسه گفتن در مورد رشته هامون و معایب و مزایاشون....
من هم برات آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم تو دانشگاه تهران روزهای مفید و پر ثمری داشته باشی...
قربانت.....
نقل قول:
رتبه 405 منطقه 2 میشه 1000 کشوری ولی 1200 منطقه 1 میشه 3200 کشوری درک کنین:دی
پس زیاد هم اختلاف نیست.نقل قول:
نه خير ميشه من شدم 1203 منطقه 1 رتبه كشوريم شد 2089
رهام با 1200 منطقه 1 شده 2089 منم خودم با 660 منطقه 2 شدم 1800 کشوری...پس 400 منطقه 2 تقریبا میشه 1300 یا 1400 کشوری...در ضمن سهمیه منطقه 2 واسه هر رشته 45 درصد سهمیه اون رشته هست..چون 25 درصد جمعیت کنکوری از منطقه 2 هستن...
نه بابا..رتبه های زیر هزار منطقه 2 دقیقا کشوریشون 3 برابر میشه..مثل خودم...نقل قول:
سلام به همه
من الان خیلی دپرسم چون تو رشته تجربی یه رشته شبانه قبول شدم که اگه اسمشم نیارم بهتره ...anyway من تجربی هستم و قسم می خورم که این رشته در عین شیرینی ولی از ریاضی خیلی سخت تر هستش ....:41:
خلاصه اینکه باید تلاش کرد تا کنکور 89.و..........والا سال دیگه این موقع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سختی واسه هر کسی فرق میکنه ...نقل قول:
من تجربی هستم و قسم می خورم که این رشته در عین شیرینی ولی از ریاضی خیلی سخت تر هستش ...
مثلا اگه من میرفتم انسانی مطمعا بودم دیپلم هم نمیتونستم بگیرم ...
خیلی عذر می خوام هااااااا ... ولی سخت ترین درس شما همون زیست شناسیه که فکر کنم یه چیزی تو مایه های همون معارف باشه . یه ریاضی هم دارین که خیلی حقیره:13: . شیمیتون هم که سطحش پایین تره . حالا من میگم ما ریاضی ها تحلیلی و گسسته و هندسه 2 و جبر و ... رو در نظر نگیریم . همون یه دونه دیفرانسیلمون به تنهایی با تمام دروس شما برابری می کنه .:5:نقل قول:
1- شیمی تجربی = شیمی ریاضی:20:نقل قول:
2- ریاضی تجربی ها = ریاضی 2 + حسابان + هندسه 1 .
3- زیست تجربی ها = به شما 3 ماه فرصت میدم که یک فصلشو بخونی . ازت امتحان میگیرم . بهت میگم معارفه یا نه .:27:
4- زمین شناسی = رشته ریاضی :5:
چطور به این نتیجه رسیدید؟!نقل قول:
ضریب شیمی تجربی 9 و ضریب شیمی ریاضی 6.
فکر می کنم منظور voorspoed اینه که قبول شدن در دانشگاه در رشته تجربی سخت تره.
زیست شناسی و معارف؟؟!!:18:شرم نمیکنی؟حیا نمیکنی؟این چه مقایسه ایست آخر جوانک؟:13:بدبخت ترین افراد تو رشته تجربی کسایی هستند که فکر میکنن زیست صرفا یه درس حفظیه و میان تجربی.فاتحشون خوندست.حاضرم قسم بخورم جناب عالی نمیتونی حتی یه فصل از زیست سال دوم کامل بخونی.:27:تازه به فرضم حرف تو درست.زیست شناسی همون معارف قبول.به نظر تو 2 سری کتاب معارف به جای یکی برای بدبخت شدن کافی نیست؟تازه بماند که زمین به قول دوستمون یه رشته مستقل محسوب میشه که تو تجربی جاش دادن...نقل قول:
اینجا جای این بحث نیست ولی قبول کنید رشته ریاضی از تجربی سخت تره
شما نگاه کنید هرکی میره تجربی ممکنه بقیه درساش پایین باشه اما زیستش حتما بالاست البته این خوب نیست چون رقابتو تنگ میکنه و اگه زیستو خراب کنی شوت میشی بیرون حالا جدای از زیست اون دیفراسیلو گسسته و تحلیلیه ما...جدا یه چیزیه واسه ی خودش
هرکی خربزه خورد پای لرزشم میشینه.حالا هر رشته ای میخواد باشه
نقل قول:
این شماره 4 خودش به تنهایی احتیاج به 6 تا تشکر داره!!!!!!!!!!!:دی
البته شاید سخت باشه(میگم شاید چونکه من اصن نخوندم)ولی خب تو کنکور که اصن نزنی هم مشکلی نیست...دیگه غصتون چیه؟نقل قول:
این شماره 4 خودش به تنهایی احتیاج به 6 تا تشکر داره!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم اینکه شما گسسته و دیفرانسیل رو کنار نذارید که به اندازه ی کل 12 سال سخته خوندنشون
حالا چه برسه به تستاش:31:
ولی در کل هر دو تا رشته سختن...هر کدوم به یه جوری...ولی اگه کسی علاقه داشته باشه و بره دیگه سخت نیس براش...:31:
خوشم میاد این 9 تا کتاب ریاضی ما رو بدن به بکس تجربی خودشونو با کش شلوار کردی دار میزنن یه زیستتون سخته که البته کل کتابتون به گرد پای یه دونه سوال کلفت انتگرال ما نمیرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رشته تجربی چون تنوع رشته اون پائینتره در کل قبول شدنش سخت تره تو رشته های تاپ در مقایسه با ریاضی
ولی از نظر سختی درس مسلما از تجربی سختتره اسمش روشه رشته ریاضی از دوم تا پیش همش با ریاضیات کار دارن حالای جدای دروس عمومی ... هندسه 1 هندسه 2 تحلیلی گسسته (اسمایلی سبز!) جبر و .... البته کتابا هم این وسط خوب توضیح ندادن دیگه مجبوری با 10000 جور کتابای کمک آموزشی بتونی یه مبحثو متوجه بشی وحالیت بشه :دی
چي قبول شدي؟نقل قول:
ايول دعوا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادامه بدید خواهشا ...
//
ولی انصافا ریاضی سخت تره دیگه ؛ نمونه ی ملموسش رستگار رحمانی هست ! سال 85 یه ریاضی شرکت کرد ، 30 و خورده ای شد ولی امسال تجربی و زبان رو جفتش یک شد : دی
یعنی دوسال خونده که اول شه!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نه بابا ! دو سال رو رفته سربازی ! خودش گفته 5 ماه خوندم !نقل قول:
اقا من تا سال سوم ریاضی بودم بعد پیش اومدم تجربی.با تموم سختی های این دو رشته هم اشنام.با این که هر دو تا رشته در جای خود میتونن مشکل بشن ولی بدون تعصب میگم اگه کسی بتونه تو زیست خودشو کامل برای کنکور اماده کنه ، عجایب هفتگانه رو هشتگانه کرده!بابا حداقلش اینه که درس های ریاضی شما اکثرش مفهومیه ولی زیست علاوه بر مفهومی بدن نیازمند واو به واو حفظ کردن هم هست.تا حالا هیچ وقت سعی کردین کتاب دیفرانسیل از اول تا آخر حفظ کنین؟
هر دو رشته مشکل هستند . ولی . . .
در رشته ریاضی ، شما اگر 60 ریاضی هم بزنید میتونید به رتبه های 3 رقمی با حتی 2 رقمی فکر کنید . ولی زیست زیر 90 بزنید ، 2 رقمی نمیشید . زیر 70 ، 3 رقمی هم نمیشید . زیست مفهومیه . باید یک سوال رو با یکبار خوندن بفهمی مال کدوم سال هستش . شما میتونید مثلا هندسه و انتگرال و حسابان بخونید و به تست های این 3 تا جواب بدین . این کار دیگه به این نیاز نداره که ببینی کدوم سوال ها مال این 3 مبحث هستند .
ولی هر 50 سوال زیست ، مفهومی هستش و 40 تاش ترکیبی از 3 تا کتاب 300 صفحه ای . باید فقط 3 بار بخونی که ببینی سوال چی گفته .
همه ی رشته ها سختند . به نظر من ریاضی و تجربی و ادبیات هر سه سخت هستند . ولی قبولی در دانشگاه اول تجربی بعد انسانی و بعد ریاضی سخته . تجربی زیر 2000 یعنی هیچی . انسانی زیر 10000 یعنی هیچی . ریاضی دوستم پارسال با 12000 مهندسی معدن آورد .