با سلامنقل قول:
تمام مراحل بالا طی شد
هنگام نصب ussd-padپیغام زیر رو میده:
package python 2.5 is not installed
ussd-pad نصب میشه ولی باز نمیشه
میشه راهنمایی کنید؟
Printable View
با سلامنقل قول:
تمام مراحل بالا طی شد
هنگام نصب ussd-padپیغام زیر رو میده:
package python 2.5 is not installed
ussd-pad نصب میشه ولی باز نمیشه
میشه راهنمایی کنید؟
برنامه python2.5-qt4-doc رو تو قسمت app manager و download سرچ کن و نصب کن.حجمش هم حدود 10 مگ هستش.که مشکلت حل میشه.نقل قول:
توجه داشته باش که باید مخازن maemo extras -devel و maemo-extras فعال باشن چون تو اون مخازن هستش.
ویرایش:
تو مخازن maemo extras -devel و maemo-extras برنامه ای بنام recaller وجود داره که صدا رو هنگام مکالمه ضبط میکنه و من امروز نصب کردم.نقل قول:
رنامه record رو نصب کردم اما ضبط صدا انجام نمیده گویا باید با میکروفن ضبط کنه یعنی هنوز برنامه ای برای ضبط صدا نداره؟
شما هم برای نصب مخازن رو فعال کنید و برنامه recaller رو سرچ کرده و نصب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از نصب هم شما با کلیک کردن روی برنامه خودش شروع میکنه به ضبط صدا و با کلیک کردن دوباره stop میکنه.
صداهای ضبط شده هم به قسمت file manager میرن که اونجا میتونی ببینی.
بچه ها به پیشنهاد:
یه نفر یه لیست از نرم افزار ها و آدرس دانلود رو بزاره که نخواد بین صفحات بگردی
در ضمن نصب برنامه به روش REDPILL بهترین راهه برای از کار انداختن و کرش کردن سیستم عامل و از این روش برای آپ دیت استفاده می شه.
دوستان سلام :11: میشه یه برنامه خوب و کاربردی که بدون تاریخ مصرف و از این جور حرف ها باشه رو بهم بدین که باهاش بتونم فیلم هام تغییر فرمت بدم ، به طوری که ویدیو ها روی N900 تمام صفحه اجرا بشن !
در ضمن بتونم باهاش فرمت های اصلی رو به هم دیگه تغییر بدم از جمله DVD به XViD و DiVX و MP4 تغییر بدم .
خیلی ممنون میشم جوابمو بدید :11:
درود به همه
من امروز این گوشی فوق العاده به دستم رسید. با گوشی قبلیم (N95) زمین تا آسمون فرق داره.
فقط یک سوال: با اینترنت Adsl چطور می تونم امکانات نصب نرم افزار و ... گوشی رو داشته باشم؟ وقتی به Pc وصله یا باید اینترنت رو به گوشی انتقال داد!؟
ممنون می شم یکی جواب بده
من با اکثر کانورتور ها کار کردمنقل قول:
رو دست
Total Video Converter
برنامه ای ندیدم
برای دانلوداین برنامه هم تو بخش نرم افزار درخواست بدین تا لینک دانلود آخرین ورژنش رو بهتون بدن
با استفاده از مودم وایرلس دار این کار رو میتونین اجام بدیننقل قول:
یا مودمتون یه شبکه وایرلس درست کنین و با استفاده از وای فای گوشی
هم برنامه ها رو نصب کنین هم گوشی رو آپ دیت کنین
سلام به همگي من فقط اومدم كه از همه بچه هاي اين فروم تشكر كنم مخصوصا" اقاي نينجا كه واقعا"وقت گذاشتن و زحمت كشيدن بازم دست همگي درد نكنه همه چي خيلي عالي بود
راستش من خيلي دنبال اطلاعات در مورد اين گوشي(n900) ميگشتم تا اين كه اينجارو پيدا كردم و 2 روز وقت گذاشتم تا اين 61 صفحه خوندم حالا به صورت كاملا" اگاهانه ميتونم خريد خودمو انجام بدم بازم از همگي تشكر ميكنم
دوست عزیز ممنون
مشکل من ضبط صدا معمولیه مثل یه پلیر نه ضبط مکالمه
واسه این مورد برنامه ای میشناسی؟
اموزش اپدیت فریمور جدید از طریق گوشی رو لطفآ بزارید
این برنامهsib رو هم پیدا نکردم تمام مخازن هم اپدیت شده
سلام
دوربین جلو رو من چطوری فعال کنم ؟؟؟؟
اقایون جمعا نظرشون جیه من می خوام یه گوشی در همین رنج بگیرماول گفتیم HTC HD2 بگیریم البته خیلی مدل ها دیدم تا اینا پسندیدم بعد گفتیم نه بی خیال بریم Hero بگیریم بعد گفتیم بزن بریم تو کار I8000 سامسونگ عجب چیزیه حالا N900 را دیدم من که از نوکیا نفرت داشتم عاشق این مدل شدم به نظرتون تو این رنج قیمت رقیب بهتری هم هست؟
اگه به ADSL یا وایرلس دسترسی داری خیلی خوبه ولی اگه نه HD2 بهتره ...نقل قول:
اقایون جمعا نظرشون جیه من می خوام یه گوشی در همین رنج بگیرماول گفتیم HTC HD2 بگیریم البته خیلی مدل ها دیدم تا اینا پسندیدم بعد گفتیم نه بی خیال بریم Hero بگیریم بعد گفتیم بزن بریم تو کار I8000 سامسونگ عجب چیزیه حالا N900 را دیدم من که از نوکیا نفرت داشتم عاشق این مدل شدم به نظرتون تو این رنج قیمت رقیب بهتری هم هست؟
سلام ، دوستان عزیز این نشانگر موس که تو عکس مشخص کردم رو چجوری باید فعال کنم ؟ چون واقعا خیلی کاربردی مخصوصا واسه من که 24 ساعته تو نت هستم :8:
آیا برنامه خاصی داره ...؟ اگه هست اسم برنامه رو بگید ! :20:
آیا تنضیمات خاصی داره ...؟ اگه هست تنضیمات رو همینجا بگید ! :20:
ممنون :10:
مدیران عزیز شرمنده چون سطح یوزرم نمیتونه تو سایت عکس رو ضمیمه کنه منم به ناچار تو سایت دیگه آپلود کردم ، پوذش !:11:
منم دقیقه مثل شما شدم ولی چون adsl داشتم همینو گرفتم خیلی گوشیه توپیه.
به نظر من هم N900 بهتره...
برای فعال کردن نشانگر دقیقا همونجایی که علامت نشانگر هستش انگشتتون رو روی ال سی دی از چپ به راست حرکت بدین نشانگر ظاهر میشه.نقل قول:
خیلی ممنون عالی بود :10:نقل قول:
سلام
نینیجا جان میشه آموزش عوض کردن اسم شبکه رو بدید؟
مثل زیر که ایرانسل رو به نینجا تغییر دادید:
با تشکر
شما اول باید برنامه custom operator name applet رو از مخازن دانلود کنید.نقل قول:
بعد از نصب شدن تو قسمت setting میتونید باهاش کار کنین.
میتونید نوع رنگش رو هم بسته به سلیقتون انتخاب کنید.
طریقه کار کردن باهاش هم خیلی ساده هستش.
من تازه n900 رو خریدم و هیچی از طریقه ی نصب برنامه روی اون نمیدونم.اگه میشه لطف کنید راهنماییم کنید .
به 10-15 صفحه ی قبل یه سری بزنید همه چی رو نینجا کاملا توضی داده !نقل قول:
من تازه n900 رو خریدم و هیچی از طریقه ی نصب برنامه روی اون نمیدونم.اگه میشه لطف کنید راهنماییم کنید .
اخرش چی کار کنم بگیرم n900 را من خیلی دل کوچیکم زود لطفا جواب بدین تا گند به پول نزدم تو 600 همین گوشی بهتره اره؟ببینید من اهل موسیقی و فیلم های HD خیلی هستم و موسیقی زیاد گوش می دم و حجم موسیقی های همراهم زیاده و خیلی اهل تند کار کردن هستم بدم می یاد یه چیزی هن و کند کار کنه با خوده کامپیوتر و لپ تاپم خیلی سریع کار می کنم و رو این موضوع حساسم حالا چی بهتره ؟
ببینید این گوشی تمام نیازهای سرعتی شما رو حل می کنه چون سرعتش فوق العاده بالاست کیفیتش عالیه و در مورد موسیقی متوسط و حجم داخلش زیاده به نظر من با این خواسته هایی که شما گفتی دو تا گوشی هست یکی n900 اون یکی iphone 3gs !!!نقل قول:
battery-eye :
توسط برنامه بالا که تو مخازن maemo extras-devel و maemo-extras هستش.
شما میتونید از وضعیت کارکرد باطریتون بصورت نموداری در ساعات معین و طول روز با خبر بشین.:46:
چند تا اسکرین شات:
درود به همه
از دوستانی که اینترنت ADSL رو به گوشی N900 به هر طریقی انتقال دادند خواهش می کنم یه آموزش کامل بزارن، اینکه چه سخت افزاری رو بهتره تهیه کنیم و از نظر نرم افزاری چه تنظیماتی رو باید انجام بدیم. باور کنید توی نت یه آموزش خوب از این موضوع ندیدم.
خوب بهتر نیست عزیزانی که رو این مدل ناز کار کردند یه زره قوی تر فعالیت کنند.
:8:نقل قول:
موسیقی متوسط؟
با بلندی هستی یا کیفیت؟
دوستان چندتا سوال داشتم؟
1.مشكله آفيس كه پولي بود حل شده ؟ يعني جايگزيني براش اومده كه فري باشه يا نه؟
2.تو آپديتهاي جديد هندرايتينگ بهش اضافه شده يا نه؟(چون تا اونجايي كه من اطلاع دارم اين گوشي هندرايتينگ ساپورت نمي كنه)
3.برنامه تبديل واحدها براش اومده كه بشه نصبش كرد؟(اين برنامه براي من كاربرديه و به صورت ديفالت رو اين گوشي نيست)
4.مگه اين گوشي مولتي تاچ ساپورت مي كنه كه بشه ازش به عنوان ژوعستيك استفاده كرد چون تو خيلي مواقه نياز هست كه چند كليد هم زمان عمل كنند؟!!!(می دونم که مولتی تاچ نیست اما زمان استفاده از این برنامه مشکلی پیش نمی یاد؟)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4541403&postcount=463
5.در مورد نصب وین98 دوستان لطف کنن بگن که , تو کارکرده گوشی تاثیر منفی مزاره یه نه؟
6.دیگه اینکه ویندوز کاملا کار می کنه یا اینکه محدودیتهایی داره ؟
7.ویندوز تاچ ساپورت می کنه ؟
9.می شه تو ویندوز برنامه هم نصب کرد ؟
قول می دم اخرین سوال باشه:31:
10.با ویندوز می شه به اینترنت وصل شد ؟
سلام
بچه ها من بازی bounce رو با ایرانسل داشتم دانلود می کردم که وسطاش وایساد و جلوتر نمی رفت بعدشم کنسل شد.راه دیگه ای واسه دانلود کردن نیست ؟؟؟
سلام نینجا
اینترنت سا آپ من اصلا این شکلی که تو عکس زدی نیست.ماله تقریبا همین شکلیه ولی یه جور دیگس.
اگه می شه واسم تو ضیح بده که یکی از اول بسازم و این تنظیماتو توش انجام بدم.(به صورت متن بگو عکس لازم نیست)
با تشکر
بعد از آندرویید و مک حالا نوبت به وین 95 رسید
اجرا کردن ویندوز 95 روی n900
کد:http://techblips.dailyradar.com/video/arctine-running-windows-95-on-the-nokia-n900/
کد:http://dailymobile.se/2010/02/09/windows-95-running-on-the-nokia-n900/
سلام دوستان.
من تصمیم دارم این گوشی رو بخرم قیمت هم گرفتم الان ۵۸۹ (شیراز هستم البته).میارزه اما بدون گارانتیه.
نمیدونم گارانتی اصلی وارد میشه یا نه.اگه بیاد طبیعیتاً باعث میشه قیمت بدون گارانتیاش هم بیاد پایین.از یه طرف میگن نوکیا قراره با گارانتی اصلی وارد کنه از یه طرف دیگه تو محصولات آیندهی بخش فارسی سایت نوکیا نیست.تو بعضی از فرومها هم نوشته بودن قرار نیست به صورت رسمی وارد بازار یه سری از کشورهای آسیایی بشه.
در این مورد اطلاعاتی دارید؟اگه رسمی وارد میشه و فارسی رو هم روی کیبورد داره و ... ارزش داره یکی دو ماه منتظر بمونم ولی اگه قرار نیست وارد بشه همین الان بخرمش ازش استفاده کنم و الکی منتظر نمونم.
ممنون.
نینجا جان میشه یه ------ خوب بهم بدی که بزارم همونجایی که تو عک مشخص کردی ، آخه هرچی میگردم نمیتونم یه ------ بدردبخور پیدا کنم !نقل قول:
ممنون میشم اگه کمکم کنی :40::11:
یه برنامه تو مخازن maemo extras-devel و maemo-extras بنام freoffice هستش که حجمش هم حدود 8.8 مگابایت هستش و فکر کنم اون کار شما رو حل کنه.البته دقیق نمیتونم بگم چون من با آفیس n900 کاری ندارم.نقل قول:
2:نه.
3:بله.با برنامه gonvert که میتونین تبدیلهارو انجام بدین.
4:نه عزیز مولتی تاچ مقاومتی که مولتی تاچ ساپورت نمیکنه.در ضمن منظورتون از ژوعستیک چیه؟؟؟
از 5 تا 10 هم باید بگم که اگه ویتدوز هم روش نصب بشه باگش زیاد خواهد بود و به نظرم زیاد ارزش نداره به ویندوز و ... فکر کنی.
نه همون با اینترنت خود گوشی باید دانلود کنی.نقل قول:
کدوم شکلی؟؟؟نقل قول:
اینترنت سا آپ چیه؟؟؟؟
دوست عزیز فکر کنم جمله بالا رو فقط خودت بتونی معنی کنی.:31:
یه ذره واضحتر بگو!!!!
والا الان هم اکانت وی پی انم تموم شده و هم قیلترینگ تا خرخره بالا کشیده.سرعت اینترنت هم که :2::2::2::2:.نقل قول:
خودت اگه تونستی از سایت زیر ------ بروز میتونی گیر بیاری:
کد:http://www.xroxy.com/proxy-80-Anonymous-CN-nossl.htm
دوستان یه برنامه ای تو مخازن maemo exras-devel و maemo-extras پیدا کردم که بنظرم با نصب اون قابلیت usb host بهش اضافه میشه.
من خودم نصبش کردم ولی چون کابل usb مخصوصش رو ندارم نتونستم امتحانش کنم.:13:
حجمش هم 108 کیلو بایت هستش.
تو بالا همون برنامه usbcontrol هستش که نوشته میتونید کیبورد و مموری استیک و ... رو بهش وصل کنین.
دوستانی که کابل مخصوصش رو دارن امتحان کنن ببینن جواب میده یا نه؟؟؟؟؟؟
اگه کار کنه دیگه عالی میشه.:40:
اسم کابل مخصوص همون OTG هست یا یه چیز دیگه...!؟نقل قول:
چون من هم این برنامه رو نصب کردم اما کابل رو ندارم :13:
:8:
نینجا سلام
من تو قسمت internet connection رفتم.حالا تو قسمت IP adresse هستم و تیکauto-retrieve IP adress رو ورداشتم اینا باز شد :
IP adress
subnet mask
defulat gateway
حالا من تو اینا چی بنویسم ؟؟؟؟
با تشکر
یکسری والپیر اندازه N900 اماده کرده بودم..نمیدونم چرا تو انجمن نمیشه اتچ کرد؟
میخواستم بزارم براتون...
منظورم اون برنامه ایه که تو این لینک معرفی شده(ژوعستیک , در واقع دسته بازی)نقل قول:
4:نه عزیز مولتی تاچ مقاومتی که مولتی تاچ ساپورت نمیکنه.در ضمن منظورتون از ژوعستیک چیه؟؟؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4541403&postcount=463
نینجا جان حق با شماست من چون برام جالب بود محض اطلاع پرسیدم که اگه شما یا دوستان نصب کردید و یا اطلاع دارید ممنون می شم جواب بدید چون دونستنش ضرری نداره. در ضمن منظورت از "و....." آندروعید هستش؟نقل قول:
از 5 تا 10 هم باید بگم که اگه ویتدوز هم روش نصب بشه باگش زیاد خواهد بود و به نظرم زیاد ارزش نداره به ویندوز و ... فکر کنی.
دوست خوبم شما می تونید تو سایتهای آپلود ه فایل , فایلهاتو آپ کنی و لینکشو بذاری مثل:نقل قول:
یکسری والپیر اندازه N900 اماده کرده بودم..نمیدونم چرا تو انجمن نمیشه اتچ کرد؟
میخواستم بزارم براتون...
کد:www.mediafire.com
کد:http://rapidshare.com
و یا تو سایتهای تخصصی برای آپلود عکس آپ کنی مثل:کد:www.4shared.com
کد:www.tinypic.com
این رو هم بگم که اگه تو تاپیک مخصوص برای والپیر موبایل قرار بدی و لینکشو اینجا بذاری بهتر و به نظم فوروم احترام گذاشتیم.کد:http://-------------
مدیا پلیر canola برای n900.
این مدیا پلیر محیط کاربری خوبی داره و میتونید از مخازن extras-devel و maemo extras-devel دانلود کنید.
چند تا اسکرین شات:
گالری عکسش فوق العاده هستش::40:
و g translate واسه n900::40:
اینم میتونین از مخازن بالا دانلود کنین:
سلام,اقایون واقعا خسته نباشید,یه سوال داشتم
من این کیبورد عربی از کجا بگیرم و چجور نصبش کنم؟
لطف میکنید جواب بدین
البته به نظر من بهتره برنامه های extras-devel , extras-testing رو نصب نکنید.چون اینها هنوز کامل کامل نیستند و ممکنه برای گوشی مشکل ساز بشه...
من که فقط سعی میکنم برنامه های extras رو نصب کنم...یکم اگر صبر کنید برنامه های extras-devel , extras-testing بعد از یه مدت زمان و تست توسط تستر ها به extras منتقل میشن و بعد با خیال راحت میتونید نصب کنید..