بماند... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
بماند... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم حمید گودرزی بودم این خانم زنم بود:11:نقل قول:
یکی شفاف سازی کنه! مگه زنش خیلی چیز عجیبیه؟نقل قول:
درکل سریال باحالی بود
دمه افخمی گرم
اونجا که حمید دستش رو کرد تو قابلمه و سوخت ،خیلی باحال بود....
من که اینطوری شدم::16::16:...............:14:
من واقعا نميدونم چرا همه آيندشون تغيير كرد الا هما و اون دختر كوچيكه و حميد كه محسن رو مي شناختن و ميگفتن 2 روز قبل اومدي در حاليكه برا بقيه 24 سال گذشته ؟؟؟ خب سريالاي ايراني همينن ديگه ! در به تصوير كشيدن اين جور چيزا واقعا ضعيفن !!!
راست میگی خیلی خنده دار بود.ولی در عین حال یه ذره دلم به حالش سوخت:18:نقل قول:
در اینکه از این نظرا ضعیفه شکی نیست ولی چون داستانش جدیده من خوشم میادنقل قول:
این فیلم به مقدار خیلی زیاد از فیلم اثر پروانه ای الهام گرفته...
اثر پروانه ای رو یه دفعه شبکه 4 سینما ماورا نشون داد و اینو میگه که به اندازه حرکت یه بال پروانه اگه گذشته تغییر کنه کل آینده کلا متفاوت میشه و یه چیز دیگه ای میشه البته اون فیلم خیلی باحال بود نمیشه با این مقایسش کرد
اره واقعا خواهری رو که دزدیدن مسلما سوار اسب سفید نیست :41:توقع داشت یه پرنسس بیاد بگه من خواهرتم خهخهخهخه:18:چه احمقانه:13:نقل قول:
برا اینکه بقیه آیندشون عوض شده ولی آینده اونا عوض نشده.نقل قول:
من واقعا نميدونم چرا همه آيندشون تغيير كرد الا هما و اون دختر كوچيكه و حميد كه محسن رو مي شناختن و ميگفتن 2 روز قبل اومدي در حاليكه برا بقيه 24 سال گذشته
بابا اینا رو از کجا میارید؟ منم میخوام خب.
اما اصلا باحال نبود من دلم براش سوخت گناه داشتنقل قول:
خیلی چهره ی مظلومی داره
از نظر ژنتیکی همچنین چیزی امکان نیست.دوست عزیز یا در مورد یک چیز علمی اظهار نظر نکن .یا اینکه مطالعه خودتو بالا ببر.نه با اون اطلاعات کمی که در دبیرستان بهت یاد دادننقل قول:
این تیکه رو خیلی باحال اوندی.دمت گــــــــــــــــــــرم:31: :31:نقل قول:
فکر کن محسن بره سال 64 بعد به همایون بگه که میدونی تو بعد غلامرضا میای خواهر منو میگیری :31::5:
همین ! حالا انگار زنش خیلی خوشگلهنقل قول:
امکان ناپذیرتر از اونو هم سریالای ایرانی ممکن کردن، منظورم استفاده از یک هنرپیشه برای نشون دادن مثلا نقش یک دختر جوان و جوانی های مادرش هست که اینو هیچ رقمه نمیشه توجیه کرد:14:نقل قول:
کلا تو سریالای ایرانی نمیشه دنبال دلایل منطقی و توجیه های علمی گشت.
این سفر تو زمان منو یاد سریاله قهرمانان و هیرو ناکامورا انداخت.
کانلا قابل مقایسه است محسن باسه خاله زنک بازی از تلپورت استفاده میکنه
هیرو باسه نجات دنیا.
یه دلیل بیشتر من نمی تونم ببینم اونم اینه که این محسن جدیده حروم....هستش یا سری اول یا الان یا توی جفتش!نقل قول:
نه دوستان ، از لحاظ علمی قابل توجیح بود ،میدونیم که یه جنین از سلولای جنسی پدر و مادرش به وجود میاد و همه ی سلولای انسان به جز سلولای جنسی 46 تا کروموزوم دارن .
سلولای جنسی 23 تا کروموزوم دارن و وقتی لقاح صورت میگیره ، از هر جنس 23 تا کروموزوم که ویژگی های آدم تو اوناس گرفته میشه و جمعا 46 تا کروموزوم مورد نیاز تامین میشه .
در مورد محسن کوچیکه ام همینطوریه ، 23 تا کروموزوم مربوط به مادر تو محسن ثابت باقی مونده و باعث شده که قیافش تغییر نکنه ولی 23 تای دیگه که مربوط به پدر هستن از انوش به غلامرضا تغییر کرد و آثار این تغیر رو هم به خوبی دیدیم
امروز چند تا نکته جالب داشت
این گفت مکرو ویو اون گفت ماکروویو (مثلا می خواست کلمه رو برا بار اول بگه)
این محسنه هم لو داد که اطلاعاتیه دی: دیدی که گفت من تو صف نونوایی نمی مونم (مرتیکه با سهمیه رفته دانشگاه)
دوستان در مورد گذر از زمان :
"این چیزا می تونه حقیقت داشته باشه البته نه بصورتی که ما داریم توی یه فیلم می بینیم
که اون به فرزانگی و عرفانیت فرد بر می گرده "
سلام..به نظرتون دختر عمه هه یه ذره بودار نبود کاراش؟!؟!...فک کنم چشش به محسنه...خب مگه ندید اون هما رو میخواد؟!؟!؟!
عجبا....:دی
در کل حمید گودرزی مصنوعی بازی میکنهنقل قول:
این گفت مکرو ویو اون گفت ماکروویو (مثلا می خواست کلمه رو برا بار اول بگه)
تو حرف زدن عادیش هم تعجب میکنه....
بازی هیچکدوم به گرد پای شهرام قائدی نمیرسه...
اصلا انگار که نه انگار جلوی دوربینه...
دمش گرم
حمید گودرزی واقعا چرت بازی میکنه ... اصلا بازیش خوب نیست ... نمیدونم چرا اول فیلم اسمشو نوشتن ! همون اوله اول !! درضمن شهرام قائدی کیه ؟نقل قول:
همایون دیگه ...نقل قول:
نام بازیگر نقش همایون شهرام قائدیه.نقل قول:
منم حس کردم کاراش بوداره به خصوص طرز نگاه کردنش به محسن بعد از اینکه محسن خواست بره درو باز کنه...:21: ضمنا موقع غذا خوردن هم سه سوت رفت کنار محسن نشست!!:27:نقل قول:
راستی این تیکه "مریم نه عمه" و دیالوگ "طلبکارا پشت در وایمیسن" دیگه داره حالم و بهم میزنه:2::2:
تنها مشکل این سریال اینه که فیلمبرداش یک مقدار کند عمل میکنه و به صحنه های ماچ و بوسه با تاخیر میرسه :دی
احسن.......نقل قول:
بازی هیچکدوم به گرد پای شهرام قائدی نمیرسه...
نمیدونم خودشه یا نه؟!!!ولی فک کنم خودش باشه ؟نه؟کد:http://www.asriran.com/files/fa/news/1388/6/14/117419_638.jpg
بچه ها، به نظر شما ها مریم کاویانی زمانی که سکانس های سال 88 رو بازی میکنه، کمی با لهجه ترکی حرف نمیزنه؟؟ (مطمئن نیستم لهجش ترکی باشه یا نه ولی مطمئنم لهجه داره!!)
یه نکته مبهم هم اینه که هر وقت همایون میاد سال 88 چشماش تنگ میشه [تازه سال 88 تو سنین میانسالی هست نه پیری]؛ اون سری یکی گفت داره ادای پدرخوانده رو درمیاره، پس ایندفعه دیگه چرا؟
یکی هست بگه قصه از چه قراره ؟؟؟
همش خوابه یا واقعا داره در زمان سیر میکنه ؟
با استفاده از کتیبه و زنجیر ، 24 سال جلو و عقب میشه :دي ( از 64 به 88 و بالعکس )نقل قول:
فک کنم چشماش ضعیف شده عینک نمی زنه چشماشو تنگ می کنه:27: من این قسمتو ندیدم خبر خاصی که نبود؟نقل قول:
نقل قول:اره خودشه بازیگر نقش حمیدنقل قول:
نه فقط همایون اومد دم در محسن رفت در رو باز کنه اول بهش نگاه کرد گفت نامر بی معرفت ولی بعد بقلش کرد گفت خیلی با معرفتی خیلی مردینقل قول:
محسن هم به مریم گفت هما رو واسه من خواستگاری کن و اونم خواستگاری کرد هما هم جواب مثبت داد
اخرشم قرار شد دوتایی برگردن سال 64 ولی اومدن خونه دیدن پدر هما اونجاست و به هما گفت فهمیدم تو دخترمی
نقل قول:
کی این قرار رو گذاشتن ............. تا اونجا که من دیدم به همایون گفت نمیدونم راضی بشه یانه . گفت اگه بشه که هیچ ولی اگه راضی نشه برگرده برای همیشه حسرتش میمونه برام .
من عاشق "تعجب کردن" این حمید گودرزی ام:31:
کلا میمیک صورتش هیچ حسی رو به بیننده منتقل نمیکنه!
انگار داره برای گروه سنی الف فیلم بازی میکنه...
خطر لو رفتن داستان
توي يه مجله دقيقا متن زير رو نوشته بود:
منتظر ازدواج هما با محسن نباشيد
آره یه مجله دیگه هم نوشته بود حمید گودرزی با هما ازدواج نمیکند
نقل قول:
منتظر ازدواج هما با محسن نباشيد
آره خب همینطور هم باید باشه! هما که نمیتونه برگرده 24 سال قبل!نقل قول:
آره یه مجله دیگه هم نوشته بود حمید گودرزی با هما ازدواج نمیکند
من قسمت دیشب رو ندیدم...ولی خوب شد این محسن به دو تا از نتیجه های من که گفتم زمان مرگ عوض نمیشه...و اینکه این هر کاری کنه نبودش توی این 24 سال مشکل ساز میشه،رسید...
من که میگم محسن برمیگرده 24 سال قبل و بی خیال هما میشه...چونکه نمیتونه خانوادشو به خاطر هما بدبخت کنه...ولی به همایون نمیگه که غلامرضا میمیره و بعدش اون با خواهرش عروسی میکنه...همه چی به خوبی و خوشی و بدون هما درست میشه...هما رو هم به خانوادش میرسونه....
البته میشه برگرده گذشته و 24 سال ازدواج نکنه...بعدا که پیر شد بیاد با هما مزدوج بشن:27::27:
الآن که دیگه پدر هما محسنو دیده و خواهر خودش هم هما رو شناخته، به همین راحتیها نمیتونه برگرده به 64، یکی این که اگه غیبش بزنه این دفعه مریم، سراغشو از هما میگیره و بالاخره هما هم یه جوری باید براش توضیح بده، ضمنا برای اثبات فرزندی هما تو اون خونواده حضور محسن هم لازمه، چون همه تحقیقات یافتن والدینو اون و همایون تو سال 64 انجام داده بودن، اگه غیبش بزنه خانواده واقعی هما قطعا مشکوک میشن و فکر میکنن یه ریگی به کفششون هست.
بعدش تو 64، ردی که پلیس از محسن میتونه بدست بیاره راحت تره و زود دستگیر میشه و آبروی خانوادگیشون میره زیر سوال، اصلا ممکنه غلامرضا هم دیگه با مریم ازدواج نکنه یا مریم خودش دوباره لج کنه و به همه جواب منفی بده.
ولی تو 88 محسن بی هویته، نه شناسنامه ای، نه کارت ملی ای، نه مدرک تحصیلی ای،نه سابقه شغلی، پلیس به این راحتیا نمیتونه پیداش کنه، اون وقت محسن که هیچکدوم از اینارو نداره چجوری میخواد هما رو به عقد خودش دربیاره؟
پس نه تو 64 و نه تو 88 جایگاهی نداره، فکر کنم بره بمیره بهتر باشه.
حالا فکر کنید با این همه خلا، کارگردان میخواد این چهار پنج قسمت چه کار شاقی انجام بده که همه چی جفت و جور بشه و با عقل جور در بیاد؟
منم داشتم به این فکر میکردم که محسن همین 88 بمونه بهتره. اما با حرف شما، فهمیدم که چه مشکل بزرگی داره!
به نظر من که اصلا بره عهد قاجار بهتره!!!! : دی