اگه نوشته ای که در گوشه سمت چپ پایین تصویر هست رو بگید بهتر میشه کمک کردنقل قول:
Printable View
اگه نوشته ای که در گوشه سمت چپ پایین تصویر هست رو بگید بهتر میشه کمک کردنقل قول:
New York - JBA Headquarters, Part IVنقل قول:
پایان ها
وقتی که بمب رو خنثی میکنید...سه راه برای پایان بازی وجود داره:
- پایان بد - قبلش حداقل دو وظیفه از وظایف, منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام بشه و نوار اعتماد NSA به زیر 33% برسه.
- پایان معمولی - قبلش هیچ کدام از وظایف, منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام نشه و نوار اعتماد NSA به زیر 33% برسه... یا قبلش دو تا وظیفه انجام بشه و نوار اعتماد NSA به بالای 33% برسه.
- پایان خوب - قبلش حداکثر یکی از وظایف , منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام بشه و نوار اعتماد NSA به بالای 33% برسه.*
* این پایان باعث میشه که بعد یک BONUS MISSION باز بشه.
من میرم قسمت تمرینی رو کامل میکنم بعد میگه باید برم رو پشت بوم میرم رو پشت بوم بدون اینکه کسی ببینه انتن رو دست کاری میکنم و برمیگردم بعد یواشکی میرم تو اتاق دختره فایل هارو چک میکنم بعد میرم تمرین تیراندازی بعد اون پایین سمت چپ مینویسه upload trojan to jba server دیگه نمیدونم باید چه کار کنم ممنوننقل قول:
دوست عزیز شما باید بری زیر زمین یا همون طبقه همکف بعد یه دری هست که کد امنیتی می خواد اون رو هک می کنید بعد وارد میشید.(به صورت مخفیانه)اون جا یه دری هست که روش نوشته SERVER ROOM وارد اون اتاق می شید و صبر می کنید تا همه بیان بیرون به جز یک نفر . حالا شما باید کامپیوتر سرور رو هک کنیدنقل قول:
اگر محل اتاق سرور را بلد نیستید می توانید از طریق زدن کلید F1 و سپس انتخاب گزینه 3d Map مکان اتاق سرور را پیدا کنید.
ببخشید در و کامپیوتر رو باید چه جوری هک کنم چون من اولین بار که دارم اسپلینتر بازی میکنم :43::31:نقل قول:
به کمک کلیدهای جهت نما, به سرعت در هر ستون فقط یکی از اعداد ثابت رو انتخاب کرده و Space رو بزنید. (دقت در دیدن و سرعت عمل لازمه این قسمته)نقل قول:
البته در این مرحله وقت هک کردن زیاد هست و خیلی به سرعت عمل احتیاج نیست ولی مرحله های بالاتر واقعا باید سرعت عمل داشته باشی تا بتونی یه چیزی رو هک کنی
سلام دوستان
من بازی های زیادی انجام دادم ولی تا حالا تو هیچ بازی این جوری ضعیف عمل نکرده بودم!!!
من در مرحله اول .اون قسمت که ظاهرا باید در مدت زمان داده شده بمب رو متوقف کنم گیر کردم
من دو قسمت از بمب رو هک می کنم و وقتی دنبال سومین قسمت می گردم پیداش نمی کنم و زمان تموم میشه
لطفا راهنمایی کنید
فقط با کمی دقت میتونید هنگام هک کردن همه اعداد ثابت رو دیده, سپس انتخاب کرده و Space رو بزنید. بنابراین هیچ گون مشکلی نباید پیش بیاد.نقل قول:
ولی اگه واقعا بعد از پیدا کردن و تایید 2 عدد ثابت, اعداد بعدی ثابت نمایان نشه لود دوباره مرحله پیشنهاد میشه.
سلام من امروز بازیو تمام کردم سوالم اینکه ایا این بازی غیر از اون دمویی که سم میره زندان دموی دیگه ای نداره؟؟من اخرین دمویی که تو بازی دیدم این بود؟؟/
سم که زندان نمیره نشون میده گرفتنش
یه دمو دیگه هست که وقتی نیروهای ویژه میان وقتی میخوان شما رو دست گیر کنن میبینن که نیستی
بعدش یک مرحله اضافی داره که توی قایق هستی
یکیش هم اینه که اگه بمب رو خنثی نکنی نشون میده که بمب میترکه و .....
fashist جان منون ولی بازی به این باحالی حیف بود که دموی کمی داشت ولی اون دمو اولی که سم عینکشو میندازه دریا خیلی باحال بود فقط یه نکته دیگه اینه که وقتی بازیو تموم میکنی اونجایی که اسامی سازندهای بازیو میگه گوشه تصویر چنتا از نقاط مختلف بازیو نشون میده که لا به لاش چنتا دمو نشون میده که تا حالا ندیدیم مثلا یه جا نشون میده که سم از بالای یه ساختمون مثل شانگهای سقوط ازاد میکنه ایا شما اینو ندیدی؟؟؟/
چرا...من هم یک تیکه هایی از بازی بعد از تموم کردنش دیدم که نه انجامش دادم و نه توی بازی بود
یکیش همین که سم تو برفها استتار کرده یدفعه از توی برفا در میاد و گلوی طرف رو میبره
یا اونجا که اتوبوس داره پرت میشه طرفت و خیلی دیگه
New York - JBA Headquarters, Part IVنقل قول:
پایان ها
- پایان بد - قبلش حداقل دو وظیفه از وظایف, منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام بشه و نوار اعتماد NSA به زیر 33% برسه.
- پایان معمولی - قبلش هیچ کدام از وظایف, منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام نشه و نوار اعتماد NSA به زیر 33% برسه... یا قبلش دو تا وظیفه انجام بشه و نوار اعتماد NSA به بالای 33% برسه.
- پایان خوب - قبلش حداکثر یکی از وظایف , منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام بشه و نوار اعتماد NSA به بالای 33% برسه.*
نقل قول:در پایان بازی, قسمت Credit میبینم که بعضی از صحنه ها رو در بازی (برای نسخه PC) مشاهده نکردیم... اما دلیل اینه که اون صحنه ها مربوط به ورژن دیگر همین بازی میشه.نقل قول:
این بازی دو ورژن داره که یکی (ورژن اول) توسط شعبه شانگهای Ubisoft ساخته و برای پلتفرم های X360 ,PC و PS3 منتشر شده و دیگری (ورژن دوم) توسط شعبه مونترال Ubisoft ساخته و برای پلتفرم های Xbox, PS2 ,Nintendo Wii و Nintendo GameCube منتشر شده. در حالت بسیار ساده میشه عنوان کرد که طراحی مراحل و خط داستانی تفاوت بین این دو ورژن از بازیست...
کسی سیو کامل بازی رو نداره بزاره؟؟
ما لنگیم!!!!
اينجا درخواست بدين لطفا :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?goto=newpost&t=156536
من نسخه xbox360 بازی کردم ولی فک میکنم اگه ps2 بازی میکردم بیشتر حال میداد اصلا حال بازی به اینه که بعد از پایان هر مرحله یه دموی زیبا ببینی؟؟درست میگم havas جان؟؟حالا اگه میشه شما یه کم درباره دموهای دیگش توضیح میدی؟؟نسخه ps2 چنتا دمو داره؟؟اون که از ساختمون میپره پایین چیه؟؟
با سلام خدمت دوستان .
من خيلي وقت پيش اين بازي رو گرفتم اما به دلايلي نتونستم ادامه اش بدم و پاكش كردم ولي امروز دلم هواشو كرد دوباره نصبش كردم و الان هم تو مرحله 3 يعني بعد از مرحله زندان بد جوري گير كردم . ماموريت هايي كه انجام دادم شامل : 1- گذر از تله ها ي ليزري و باز كردن گاوصندوق 2- تكميل كردن اموزش تير اندازي 3- رفتن به پشت بام و از كار انداختن يه تابلوي برق 4- رفتن به اتاق سرور و هك كردن يك رايانه بزرگ نه شبيه رايانه هاي معمولي و خواندن فايل هاي توي كمد كنار رايانه اي كه يك مرد پشتش نشسته 5- رفتن به اتاق اون دختره كت مشكيه و خواندن فايلهاي داخل كمد و خواندن ايميل قفل شده در رايانه.
خوب اين كار هايي بود كه من انجام داده ام ولي هنوز مرحله تموم نشده . ميخوام بدونم چه كار ديگه اي بايد انجام بدم . لطفا دقيق برام بنويسيد كه چيكار كنم تا از اين مرحله خلاص بشم . در ضمن بگم كه من كل تاپيكو زير و رو كردم اما جوابمو پيدا نكردم؟
سلیمان جان! تمامی اهداف اصلی و حتی فرعی انجام شده...نقل قول:
قبل از به اتمام رسیدن وقت, خودتونو به اتاق آموزش باز کردن صندوق نزدیک دریچه کف زمین برسونین و منتظر باشین تا Carson Moss هم برسه.
دوستان این باگ رو ببینید جالبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط تو ویستا اینطوری شد برای من
سلام
بازی که خیلی خیلی باگ داشت ... همش به در و دیوار میچسبید
پچ بازی رو نصب کردین که آپدیت بشه ؟
خیلی اوضاع بهتر میشه ها !
آره باگ زیاد دارهنقل قول:
البته تو ویستا بیشتره
الان تو Xp که کلا از بازی می پره بیرون و کرش میکنه ...! البته فک میکنم مشکل از ویندوزمه چون Error مربوط به مشکلات فایل های اصلی ویندوز میده ...
بازی دیگه کلا اجرا نمیشه ! :دي
در جا ارور کرش میده !
کسی سیو کامل بازی رو داره تا من از اول نرم این همه راهو فک کنم تو مرحله 9 بودم !
من سه تا سيو از اين بازي دارم ولي نميدونم مرحلش چنده ! چون مال خيلي وقت پيشه ( فقط يكيش براي مرحله ي آخره )نقل قول:
اگر ميخوايد آپ كنم اينجا
عیب نداره آپ کن من مرحله 9 رو انتخاب میکنم !
بيشتر از 3 تا بود !:31:نقل قول:
كلشو آپ كردم :
من دایال آپم ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 مگ هم به زور میشه دانلود کرد !
یکیش رو خودت انتخاب کن آپ کن !
نميدونم مرحله ي چندمه فقط :نقل قول:
سلام
به نظر شما بازی double agent بهتره یا pandora tomorrow ???
خوب از لحاظ فیزیک بازی da خیلی بهتره ولی از لحاظ خود بازی من که از جفتش به یه اندازه خوشم میاد
من که میگم double agent بهتر از pandora بود
راستی توی double agent توی همون پایگاه همون یارو کچله که میزیم جاسوسی یه دری پایین هست که نمیشه بازش کرد
همون دری که جلوش یه حفاظ میلهای مثل زندان هست...
با اسکنر چشم کار می کنه که فقط خود کچله و اون یکی یارو که میریم بهمون اموزش بده میتونن بازش کنن
میخواستم یدونم کسی تونسته اون در رو باز کنه
اینم بگم که بازی رو چند بار تموم کردم ولی نتونستم اون در رو باز کنم
وقتي يكي از اون افراد گروه مردن ، بايد از چشمشون اسكن بگيريد ، تا بتونيد در رو باز كنيد ;)نقل قول:
اینو خودم میدونم ...بالا که گفتم من چندین بار بازی رو تمام کردم
ولی موقعی که میتونیم چشمها رو اسکن کنیم زمانیه که دیگه به این در مخصوص دسترسی نداریم
اون یارو گندهه که توی قایقه و میریم دنبالش
اون کچله هم که طبقه پایینه...پس حالا چه کار کنیم؟؟
من تو مرحله چهارم بعد از اینکه از هلی کوپتر میپرم پایین میام دو نفر رو می کشم یه چیزایی هم از رو زمین بر میدارم بعدش نمیدونم چیکار کنم.
یه چیزایی هم راجع به سوپر تانکر میگه کسی میدونه جریان چیه؟
مرحله چهارم برفی همون اولش هستم.
شما باید بعد از برداشتن اون تجهیزات از روی زمین بپری توی اب و بعد از کمی شنا کردن به یه محلی میرسی که فکر کنم با 4 یا 5 تا نگهبان محافظت میشه... اونجا یک دستگاه هست که یک بمب رو که روی جداره یخی هست فعال می کنه و بعد از منفجر کردنش راهتون باز میشه و میتونید به مرحله بعد بریننقل قول:
سلام
بچه ها این بازی رو تموم کردم اما آخرش دموش خیلی الکی بود اصلا حال نکردم :13:
این بازی چند تا پایان داره ؟!
آخرش وقتی بمب رو خنثی کردم مامورایه اف بی آی ریختن اما اثری از سم فیشر نبود بعدش کریدیت بازی رفت که فک کردم بازی تموم شد اما بعدش یه مرحله ی دیگه ای هم بود که باید یه بمب دیگه رو تو کشتی خنثی می کردیم !!!
هر مرحله ای رو می شد به چند صورت تموم کرد یعنی هم می تونستی به نفع تروریسیا کار کنی یا به نفع اف بی آی
آخرش همون یه دمو رو نشون می ده شنیده بودم 2 تا دمو داره آخرش :18:
پایان هانقل قول:
مر30 :10:نقل قول:
فک کنم من پایان خوبش رو دیدم :46:
می شه محبت کنید دموهای پایان بد و معمولیش رو واسم تعریف کنید که چه اتفاقی می افته !!!
دمویه پایان خوبش که اصلا باحال نبود :19:
یه دموی دیگه هم دیدم که آخرش بمب رو خنثی کردم مامورا ریختن و سم فیشر اونجا بود، فک کنم این پایان بدش بود !!!
اگه کسی همه ی پایاناش رو دیده بگه کدومش پایان اصلی بازی هستش و تو پایان معمولی که من ندیدم چه اتفاقی می افته ؟!
راستی تو این مرحله ی آخرش لمبرت رو باید حتما با تیر بزنیم ؟!
من که امتحان کردم نشد، یعنی آخرش لمبرت می میره ؟!
هم میشه بزنیش و هم میتونی نزنیش
من که یکبار کشتمش...اولین باری بود که بازی رو تمام کردم و پایان بد رو دیدم
یکبار هم اون رو نشکتم و پایان خوب رو دیدم
ولی تا حالا پایان معمولی رو ندیدم
اگه کسی که دیده تعریف کنه ممنونش میشیم