دوستان سلام
از قرار معلوم شهریه علمی کاربردی داره مشابه آزاد میشه.
صحت داره ؟
Printable View
دوستان سلام
از قرار معلوم شهریه علمی کاربردی داره مشابه آزاد میشه.
صحت داره ؟
دوستان اینجا کسی هست بتونه رک و پوست کنده جواب منو بده؟؟؟
من میخواستم کنکور علمی کاربردی(ترمی) بدم و بعدش هم برم رشته انیمیشن....
حالا یه سری سوال داشتم که اگه کسی جوا بده تا آخر امروز ممنونش میشم(:31:)
1.فقط باید درس های عمومی سه سال دبیرستان رو بخونم؟(حذفی مذفی چیزی در کار نیست؟)
2.کی باید واسه کنکورش ثبت نام کنم؟؟؟
3.کی کنکور برگزار میشه؟؟؟
4.جوابش حدودا کی میاد؟؟؟
5. حدودا کی باید رفت سر کلاس؟؟؟
6.شهریه ترمی چنده و باواحد ها و... کلا چند تومنی پول میخواد؟؟؟(این یکی رو کامل توضیح بدید:31:)
7.واسه قبول شدن تو رشته انیمیشن حدودا چه رتبه ای لازمه؟؟؟
8.پول بهتره یا ثروت؟
9.دستتون نره لای در.......
آقا دمتون گرم....یکی دو تا سوال که بیشتر نبود....سعی کنید حتما جواب بدید که خیلی واجبه....
دروغه.
من خودم شخصا رفتم از رشته گرافیک که پرهزینه ترین درسه پرسیدم گفت واسه من پول شهریه و وسایل شاید به 300 تومن برسه تو هر ترم .برای بقیه رشته هام گفتن هر ترم به 250 تومن نمی رسه.
کنکورشم کارتاش و ثبت نامش تو آذره.
من میخوام پودمانی ثبت نام کنم و تا اذر که دفترچه اون یکی میاد برم اونجا و بعد کنکورو بدم اگه عکاسی قبول شدم برم به نظر شما میشه؟ از این یکی انصراف داد رفت اون یکی؟
جواب پودمانی کی میاد کسی میدونه؟
نقل قول:
ممنون از جوابتون ولي من شنيدم اگر فراگير شركت كني (پيام نور) توي مدركت معادل قيد ميشه. پودماني هم همه ميگن مدرك معادل ميده
بعد رشته کامپیوتره؟؟؟نقل قول:
مگه میشه تخصصی نداشته باشه؟؟!!!!
یه سوال دیگه هم دارم:
کارت پایان خدمت یا معافیت نمیخواد که؟؟
نقل قول:
آره تخصصي نداره. يه كنكور تقريبا فرماليته است. تقريبا همه قبولن.
مگه اينكه طي دوران مرخصي تحصيلي باشي وگرنه بايد كارت پايان خدمت داشته باشي. البته اگه سنت به خدمت نخورده ايرادي نره
خواهش میکنم دوست عزیزمنقل قول:
نه تو فراگیر مینویسه معادل و نه تو پودمانی
تو فراگیر مینویسه (فراگیر) ....... و تو پودمانی مینویسه (پودمانی)
یعنی : کارشناسی فراگیر پیام نور ـ کاردانی پودمانی علمی کاربردی
من خودم مدرکم کاردانی پودمانی ....
هر دو تا هم اعتبار داره
مطمئن باش اینجوریه
:11:
معان پژوهشي دانشگاه علمي كاربردي با رد برخي ادعاها مبني بر بي اعتباري مدارك فارغالتحصيلان اين دانشگاه براي اشتغال، گفت: تمامي مدارك اين دانشگاه توسط معاونت سنجش دانشگاه صادر ميشود كه همه آنها زير مجموعه وزارت علوم هستند و هيچ كس در هيچ كجاي داخل و خارج از كشور نميتواند بگويد اين مدارك استانداردهاي لازم را ندارد.
دكتر شايانفر در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) در خصوص ادعاي برخي روساي واحدهاي اين مركز در خصوص بي اعتباري مدارك دانشآموختگان اين دانشگاه جهت استخدام، بيان كرد: ما اين مسئله را تاييد نميكنيم، موارد جزئي مطرح شده بود ولي پس از مكاتبه حل شده است.
وي ادامه داد: تنها تفاوت اين دانشگاه با ديگر دانشگاههاي دولتي در اين است كه بودجه و رديف دولتي آن بسيار كم است و از محل 15 درصد حق نظارت شهريه دانشجويان، فعاليتهاي اجرايي خود را تامين ميكند.
وي در خصوص مسايل مطرح شده در اين زمينه، به ادعاي وزارت نفت در اين باره اشاره كرد و گفت: اين موارد حل شده است ولي اگر مشكلي بود بيشتر در دورههاي پودماني بوده است.
معاون پژوهشي دانشگاه جامع علمي كاربردي با بيان اينكه اعتراض برخي سازمانها در مورد ورود بدون آزمون دانشجويان در دورههاي پودماني بوده است، افزود:اين حرف كاملا بي اساس است. فرق نظام پودماني با نظام ترمي در اين است كه در ترمي، آزمون در ابتداي ورود دانشجويان انجام ميگيرد در حاليكه در نظام پودماني، آزمون جامع در پايان دوره قرار دارد كه اين آزمون نيز توسط سازمان سنجش برگزار ميشود.
سلام دوستان
کسی اینجا لیست دروس و تعداد واحدهای دوره کارشناسی علمی کاربردی رو نداره؟
واینکه سطح علمی این دانشگاه تو دوره کارشناسی در چه حده؟ در حده دوره کارشناسی ناپبوسته دانشگاههای دولتی یا غیر انتفاعی هست یا نه؟
دوستان من یه مشکل دارم کسی هست کمکم کنه؟؟؟!!!
رشتۀ من مهندسی کامپیوتر هست در مقطع کارشناسی و ترم آخر هستم.
برای درس کارآموزی سر دو راهی موندم.
راستش نمی دونم کجا برم.
موندم شرکت راه آهن برم، یا یه شرکت خصوصی یا اینکه کلا بپیچونم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی هست که برای کارآموزی شرکت راه آهن رفته باشه؟ .... واحد آمار و فناوری اطلاعات
اگه کسی هست می خوام بدونم کارآموزی تو این شرکت سرکاریه یا واقعا فایده داره؟
ممنون
نقل قول:
دوستم تازه لیسانسش رو از پیام نور گرفت 2-3 ماه می شه عنوان فراگیر رو هم برداشتن . پودمانی سخته؟
بچه ها من يه سوال دارم . من ترم آخر كارداني هستم رشته كامپيوتر . متولد 1368 . ميخواستم بپرسم ميتونم علمي كاربردي شركت كنم؟؟ اگه ميشه چطوريه ؟؟ آزمونش كيه؟ نظام وظيفم چي ؟؟
دوستاني كه علمي كاربردي ميرن
شهريه هر ترم چقدرهست
به درد كسي كه ديپلم كامپيوتر دار ميخوره
با تشکر
برای آزمون ترمی..منابع کاردانی چیه؟
منابع کارشناسی چیه؟
کسی می دونه جوابای پودمانی کی میاد؟
من نشستم كل اين تاپيك رو خوندم.
چشمهايم درآومد!
به اين جمع بندي رسيدم:
-----
1. دانشگاه علمي كاربردي از دو طريق دانشجو مي پذيرد: الف. دوره هاي ترمي: از طريق كنكور مخصوص دانشگاه علمي كاربردي ب. دوره هاي پودماني: كه كنكور ورودي ندارد
2. فقط در رشته هايي كه از طرق كنكور ورودي به آنها وارد شويم (دوره هاي ترمي) معافيت تحصيلي برايمان صادر مي گردد. در نتيجه، دوره هاي پودماني معافيت تحصيلي ندارد.
3. تحصيل در دانشگاه علمي كاربردي هم رايگان و هم پولي است. بعضي دوره هاي ترمي پولي است و بعضي از آنها رايگان. اما همه دوره هاي پودماني پولي است.
----
ممنون ميشم دوستان صحت و سقم جمع بندي مرا بررسي كنند. خصوصا مورد شماره 3 را.
لطفا يكي به من بگه دوره هاي ترمي كارداني دانشگاه علمي كاربردي كه با كنكور واردش مي شويم مجاني است يا پولي؟
نقل قول:
همه موارد درسته به جز شماره 3
همه دوره ها هزینه و شهریه داره و دوره بدون شهریه و رایگان نداریم
دفترچه دانشگاه علمی کاربردی کاردانی به کارشناسی کی میاد؟
ممنونم :11:
مرسی از این همه جواب !!!!!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم 5 اذر ماه میادنقل قول:
نقل قول:اينجور كه دوستمون گفتن پوليه !نقل قول:
دوستان..من منابع آزمون کارشناسی...ترمی رو گرفتم...فقط نمیدونم...رشته های ریاضی و شیمی و فیزیک...3 سال دبیرستانه..مثل کاردانی......یا برای کارشناسی ...شامل پیش دانشگاهی هم میشه؟؟؟؟؟
سلام
من ثبت اينتر نتي دانشگاه علمي كاربردي رو انجام دادم منتظره اعلام نتايجم تو سايت سينجش هنوز اعلام نكرده بايد چجوري از زمان اعلام نتايج با خبر شم؟؟؟؟؟؟ لطفا من را راهنمايي كنيد
سلام
براي ثبت نام در دانشگاه هاي علمي كاربردي بايد چي كار كنم ممنون ميشم اگه كسي در اين رابطه كمكم كنه
نتايج پودماني كي اعلام ميشه لطفا راهنمايي كنيد.
متشكرم
سلام من عضو جدید سایت هستم. من دانشجوی((( I T فناوری اطلاعات))) ترم 4 علمی کاربردی ام.(کاردانی) .میخوام از حالا واسه کارشناسی بخونم که دولتی اگه نشد آزاد رو سال اول قبول شم .ولی نمیدونم باید چه طوری واسه کنکور کارشناسی خودمو خوب خوب آماده کنم و چه درسایی رو بخونم که مربوط به کارشناسی I T باشه. تو رو خدا کمکم کنید دوستان.
یعنی چی آخه این سوالنقل قول:
اول بگو وضعیتت چه جوریه دیپلم داری فوق دیپلم داری در کدوم مقطع می خوای شرکت کنی تا بعد
با سلام . نتایج علمی و کاربردی کاردانی اعلام شده ولی وقتی به لیست پذیرفته شدگان می رم و اسمم رو میارم نمی زنه پذیرفته شدم یا نه فقط مشخصات و شماره پرونده و کد رشته متمرکز و غیر متمرکز رو زده رو زده نمی دونم باید چی کار کنم کسی می تونه راهنمایی کنه؟
ممنون خودم فهمیدم واسم مسیج فرستادن و گفتن قبول شدم:27:نقل قول:
سلام
یکی از دوستان دیپلم داره می خواد زبان شرکت کنه
چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1- مستقیما می تونه برای لیسانس بده یا اول باید کاردانی بخونه؟
2- زمان ثبت نامش کی هست؟
3- مواد امتحانیش چیه؟
4- شرایطش چیه؟
ممنون
سلام. میخواستم بپرسم رشته های فنی که کتاب ادبیات و زبان و عربی 3 ندارند ایا برای خواندن کنکور علمی و کاربردی باید این کتاب هارو جور کرد؟؟؟؟؟؟
سلام بی سلام
دوستان کسی میدونه که منابع کنکور کاردانی دانشگاه جامع عملی کاربردی ترمی سال 1388 واسه رشته ی الکترو تکنیک چیه؟
آیا ارزش داره که 2 سال علمی کاربردی بخونی؟
بابا از بس همه جا در این باره سوال پرسیدم دیوونه شدم
کسی نیس جواب بده؟:19::18:
نقل قول:
دوست عزيز خوب سوالت بي حساب و كتابه ديگه ..
اصلا كارداني علمي كاربردي ديگه سوالات تخصصي براي يه رشته خاص نداره كه بخواد منابع داشته باشه. فقط بايد به دانسته هاي خودت توي دبيرستان اكتفا كني.
حداقل يه مدرك كه ميشه ازش گرفت.:27:
کسی نمیدونه کی شروع میشه کلاسای علمی کاربردی پودمانی؟ : دی
نقل قول:
مگه شروع نشده؟ پودمانياي دانشگاه ما كه تشكيل شدن.
سلام.
بچه معلومه كه هيچ كس حقيقت رو نميگه چون نميدونه و به همين خاطر هم چون خودش در اون دانشگاه درس خونده اون رو برتر از همه جا ميدونه
خوب ولي همگي توي روزانه و شبانه يه حرف مشترك دارين.
بچه ببينيد شما اينو هر جا بگين بهتون نميگن كه كدون بهتره ميگن مدركش معتبره همين
ولي ازاد چون بعضي هاش بدونه كنكور برميداره اين باعث شده كه اعتبارش پيش بقيه دانشگاه ها بياد پايين
و پيام نور هم چون بعضي از درساش خير حضوريه اين باعث شده كه ارزشش بياد پايين
و علمي كاربردي هم كه چون دو نوع هست خيلي استباه ميكنن (پودماني و ترمي) پودماني كه اندازه اول دبستان
ارزش نداره ولي ترميش مثل روزانه هست و خيلي خوبه
نتيجه گيري
روزانه شبانه علمي كاربردي (ترمي) غير انتفاعي و پيام نور در يك سطح ازاد و علمي كاربردي(پودماني)
بلخره چي شد
بالاخره این شد که این بحث ها هیچ فایده ای نداره.
فکر کنم 1000000 بار این رو گفتم فقط به مستندات مراجعه کنید.
به قبولی ارشد دولتی، مسابقات علمی و مقاله.
با توجه به دلایل بالا این رنک وجود داره.
دانشگاه تمام دولتی ،
دانشگاه آزاد( این دو تا دانشگاه اول فاصلشونو با 3 تا دانشگاه بعدی تقریبا خیلی زیاد کردند)،
دانشگاه پیام نور،
غیر انتفاعی و
علمی کاربردی.
سلام
دفترچه ترمی(نه پودمانی) این دانشگاه چند آذر ارائه میشه ؟