chaghal اسمت چیه تو بازی؟
Printable View
chaghal اسمت چیه تو بازی؟
ممنون هادی جان :10:نقل قول:
در مورد شغل هم باید بری پیش blacksmith و tailor و اونایی که اینا رو دارن بعد کوئستش رو میگیری و کارهاش رو انجام میدی بعد میری پیش Elder و شغل رو یاد میگیری.البته باید لول 5 باشی.
NPC که تیلور یاد میده رو پیدا کردم الان هم دارم کوئستش رو میرم :27:
بعد یه چیز جالب در حال پرواز میشه spell رو cast کرد !!
یعنی بخوای با یه بنده خدا دوئل کنی میری رو هوا حالا از اون بالا هی spell بزن سرش !! lol :27:
اسم کاراکترم xHoly
چه آهنگای قشنگی هم میزنه خیلی باحاله !
اینم یه عکس وقتی تو شهر بودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه عکس هنری در حال پرواز به سمت ماه lol
عجــــــــــــب كرافيكي !!! خيلي Dream شده !!!
حاجي جان !!! البته اين رو هم بكم كه Spell ها توي هوا تقريبا قدرتشون نصف ميشه :)
سرور ترکید :دی
عجب ! توجه نکرده بودم :دینقل قول:
حاجي جان !!! البته اين رو هم بكم كه Spell ها توي هوا تقريبا قدرتشون نصف ميشه :)
یکی از کنارم با سرعت زیاد رد شد خیلی شبیه جومونگ بود :دی خودش که هیچی ولی یه اسب خیلی خوشکلی داشت کی ما میتونیم از این mount ها بگیریم ؟
عزیز من هیچی فعال نمیشه ... نمیتونم از هیچی استفاده کنم ( ! )نقل قول:
ممنون ( ! )نقل قول:
خب من که عکس از صفحه گرفتم ... نمیدونم موقعیت رو کجا بهتون بگم ( ! )نقل قول:
ساحلم که نمیتونم برم ... کلا هیچ جایی نمیتونم تکون بخورم ( ! )
يعني توي اب هم نمي توني تكون بخوري ؟؟؟ :|
از نقشه عكس بگير !!!
کاراکترت رو دیلیت کن از نو بساز.نقل قول:
بابا تو هم نشد یه بازی درست حسابی بکنی.همش به مشکل میخوری.من نمیدونم چیکار باید کرد.:19:
من لول 14 شدم به زودی 15 میشم.
من لول 7 هستم کوئست از کجا بگیرم exp بده ! اینجا تو شهر هر چی کوئسته یا 50 exp میده یا هیچی :دی !
کوئستایی که من میگیرم همش 1500 یا 2500 تا تجربه میده.هر npc که روش یه مستطیل زرد هست کوئستاش رو بگیر.اونی که روش پرچم زرد هست یعنی انجام دادی.پرچم خاکستری هم یعنی گرفتی ولی انجام ندادی.نقل قول:
نه . . . هر تکونی میخورم باز میرم همون نقطه که بودم ( ! )نقل قول:
اینم عکس :
یعنی از اول ؟نقل قول:
مگه لول چندی که میگی از اول؟:31:
هر کی ندونه فکر میکنه لول 80 شدی.:18:
خب دوستان یه ایمیل از فامیلمون ( سازنده ی بازی ) به دستم رسید :
Hello,
If you are stuck somewhere in the terrain, here are some ways that you can get unstuck:
1) Hold down Spacebar while tapping your Flight key (if you have a flying mount).
2) Use your Town Portal. If you've used it already, you may have to wait for its cool-down period to expire.
3) Use a teleport item that you can get in-game or purchase in the Boutique.
4) Press the Call GM button and ask for assistance.
5) Exit back to the Main Menu, and see if it drops you in a better spot so that you won't get stuck again once you log back in.
6) If you are at a high enough level for PvP or PKing, ask one of your friends to kill you if nothing else works.
If none of these things work, please let us know and we will investigate further.
===========
حالا یکی نیست با توجه به گزینه 6 مردونگی کنه من رو بکشه ؟ اگه من رو بکشن همه چیز درست میشه ( ! )
ای بابا ... لول پنجم ... خودش خیلیه ( ! )نقل قول:
مگه لول چندی که میگی از اول؟
هر کی ندونه فکر میکنه لول 80 شدی.
بابا بیشتر از اینا هم عذاب میکشید حالا صبر کنید لول 70 شدید باید پول خرج کنید
یک روز باید کلا تو پارتی باشید تا حدود 40 درصد بیاد روش
من الان تو shaiya تو DD2 که mob هاش خیلی سختر از dd1 هست
یعنی dd2 سخترین mob های بازی تو shaiya حساب میشه ولی باز هم با باید تو ppو10 تا mob بکشیم تا 0.1 % اضافه بشه :O
اخرشم یادم میاد 2 ساعت بازی کردم و چند درصد اوردم و یه light اومد منو کشت و 5 % exp به ** رفت
الانم مطمئنم تو این بازی لول 5 چیزی نیست که چند روز به خودت عذاب بدی
چند ساعته میشه دوباره رفت بیخیال دوباره درست کن
دیدم اینکارایی که فامیلمون گفته جواب نمیده ... رفتم از خدا درخواست کردم ... اونم واسه یه ثانیه نمیدونم چی شد مشکلم رو حل کرد ...
خب الان دارم بازی میکنم ... میشه بگید چطوری از این Skill ها استفاده کرد ، یعنی چطور بهشون اضافه بشه ؟
ای بابا ... یوزرتون رو اینجا بذارید ما ادد کنیم ... شما با تجربه ترید ( ! )
راستی ... منتظر مشکلات بعدی باشید ( ! )
اینو که میدونم :دینقل قول:
کوئستایی که من میگیرم همش 1500 یا 2500 تا تجربه میده.هر npc که روش یه مستطیل زرد هست کوئستاش رو بگیر.اونی که روش پرچم زرد هست یعنی انجام دادی.پرچم خاکستری هم یعنی گرفتی ولی انجام ندادی.
منظورم اینه لول 7 بودی از کدوم منطقه کوئست میگرفتی ؟ (روی نقشه)
chaghal اومدم ادت کنم تو بازی نبودی حدود یه ربع پیش.
همون شهر اصلی و اون شهر ساحلی اسمش یادم نیست ولی تو ساحلش مار و کرگدن این چیزا داره باید پرواز کنی بهش برسی سمت جنوب شهره.از روی دریاچه باید رد بشی.نقل قول:
ee فکر نمیکردم آنلاین باشی الان میام :31:نقل قول:
تازه بیدار شدم تا صبح میخوام لول آپ کنم + کیم تیلور برم ببینم جریان ایم کارا چیه :27:
بعد هادی جان این genie چیه یه پروانه خوشکل دوره من هی میچرخه . فکر میکنه من لامپ 100 ام :دی
(شرمنده زیاد سوال میکنم) :11:
من دیگه امشب نمیام.رفت برای فردا.نقل قول:
اون جینی هم هنوز خودم نمیدونم جریانش چیه باید تو فروم بازی دربارش تحقیق کنم.
فقط میدونم لول آپ میشه از spirit خودت بهش بده تا لول آپ بشه.هر لول یه پوینت بهت میده که فعلا روی mag اش بذار.
کوئست های خفن رو هم پیدا کردم ! دو تا زدم لول 9 شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Oh لول 9 شد ! کلی spirit خورد نامرد :دی بعدا کم نیارم ؟!
لول 9 کلی جادوی خفن میتونی یاد بگیری.برو کنار استخر اونی که جادوی cleric ها رو میده جادوهات رو بخر.نقل قول:
برای خریدن جادو پول و spirit نیاز داری.
نمیدونی چه ضد حالی خوردم هر چی spirit داشتم داده بودم رو این کوچولو :31:نقل قول:
خدا رو شکر یه کوئست پیدا کردم اونور دریاچه یه خانوم محترم 3000 تا spirit داد :27:
الان یه spell دارم همون مانا شیلد خودمونه :دی آیتم میخواد واسه استفاده کردن استم آیتمش هم chi هستش :31:
نوشته Req 30 chi ! حالا از کجا باید بخرم خدا میدونه !
_____
ویرایش : قضیه این chi رو فهمیدم . آیتم نیستش (سوتی دادم) :دی
کل باحالیه این بازی به چیه!نقل قول:
به خصوص وقتی با Embrace پر میکی...:31:
ایدیت چیه؟
کمک میخوای هستم!
ای بابا اگه میدونستم نصف شب آن میشی میومدم ! دیر فهمیدم :41:نقل قول:
حالا این embrace چی هست ؟! :31: (آی ام نوب)
دیروز system message اومد دو نفر با هم ازدواج کرده بودن بعد تبریک گفته بود :18:
اسم کاراکترم : xHoly
شما هم اسم کاراکتراتون رو بگید من add کنم . (همه بچه ها)
Embrace يه حالتي هست كه با يه كاراكتر جنس مخالف هم ديكه رو بغل مي كنين و ماج و بوسه و اين صوحبتا !!!(اسميلي زير 18 سال !!!)نقل قول:
chi توی جنگ خود به خود پر میشه.نمیخواد نگرانش باشی.همون نوار زرد رنگ زیر مانا.
این که بدتر از آنتی ویروسه هر نیم ساعت یه بار آپدیت میکنه !
Patch 166-168: Released 08/05/09
کد:http://pwi-ns.perfectworld.com/patches/manual/ec_patch_166-168.cup
اتفاقا خوبه ... معلومه كه داره يه كارايي مي كنه ... من امروز ها خيلي توي فيس بوك تبليغش رو مي بينم ... اين هم خوبه هم بد !!! خوبه جون كه معلومه دارن يه حال اساسي به بازي ميدن ! بده جون معلومه كه يه حال بيشتر به بريمومي ها مي دن !
چرا شما اسم کاراکتراتون رو نمیگید !
بیاید با هم بریم لول آپ :دی من که آن میشم کسی نیستش :(
امروز که کلی با هم بازی کردیم...:10:نقل قول:
دوستان لطفا اسم کاراکترتون رو بگید و هادی جان لطفا شما اسم ها رو در صفحه ی اول بذارید ...
اسم کاراکتر من : Milad
اوه امشب خیلی باحال بود.گیر دادم به یه یارو همینجوری بدون مقدمه embrace زدم دختره قبول نکرد.دوباره زدم قبول نکرد.هرجا میرفت دنبالش رفتم هی embrace میزدم آخرش شاکی شد گفت چی میخوای از جون من؟
آخرشم قبول نکرد دهن سرویس.
اسمشو بگو مخشو بزنم واست همینجوری Embrace بده!نقل قول:
اوه امشب خیلی باحال بود.گیر دادم به یه یارو همینجوری بدون مقدمه embrace زدم دختره قبول نکرد.دوباره زدم قبول نکرد.هرجا میرفت دنبالش رفتم هی embrace میزدم آخرش شاکی شد گفت چی میخوای از جون من؟
آخرشم قبول نکرد دهن سرویس.
من شبا 10 به بعد تا 3هستم...
منو add کن xHoly :دینقل قول:
من شبا 10 به بعد تا 3هستم...
من زن میخوااااااامم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان فک کنم باید بازی رو Update کرد ... وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم این پیغام رو میده :
Clint Update Needed ...
لینک دانلود :
کد:http://pwi-ns.perfectworld.com/patches/manual/ec_patch_166-168.cup
شما سنتو بگو باید ببینم تو پرو پاچم هم سن تو رو دارم....نقل قول:
اگه زیادی پیری(+26) یا زیادی جوون (-17) بیخیال شو! :31:
آره دیگه یه آپدیت 7 مگیه باید شما بگیری مثل همون آپدیت قبلیا!نقل قول:
نه بابا فقط خواستم اذیتش کنم ببینم چی کار میکنه.:21:نقل قول: