كسي بلد نيست؟؟؟!!!:ohno:
Printable View
كسي بلد نيست؟؟؟!!!:ohno:
سلام
خوبید فیفا منیجر 11 هم تو راهه فقط اگه میشه یه سر به این سایت بزنید و ببینید معنی این قسمت چیه :
اینم اون قسمته :کد:http://www.managerfifa.com/
The following points are mandatory in your mail of application: Your name, your EA Forum account, your date of birth, your country of residence, the country you are interested in editing. - Of course, we would also like to know what makes you an expert for the country/league and whether or not you have experience working with our editor. All these points are relevant, so please check your mail for completeness. The mail’s subject should be application database editor – country/league. In English or German
.ااا
اینم چندتا عکس از محیط منیجر 11 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
یا حق
نقل قول:
عکستو نتونستم ببینم عزیز اما با توجه به اینکه حجم فایلت درسته احتمالن مشکل کرکه.فایل Manager10.exe نباید کرک شده باشه.باید فایل اورجینال باشه.چون در اینصورت هیچ پچ اورجینالی روش نصب نمیشه.من در این مورد قبلن تو پستهای خیلی قبلتر توضیح داده بودم.اگه پیدا کردم لینکشو میزارم.:13:
پیدا کردمنقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4410210&postcount=139[/HTML]
اینم لینک فایل اورجینال اگه نداری
[HTML]http://www.4shared.com/file/157740823/3707041/Manager10.html[/HTML]
باید اول فایل اورجینال رو بریزی بعد پچ رو نصب کنی و در آخر کرک مخصوص پچ 4 رو بریزی
نقل قول:
آقا دستت درد نكنه..ولي مشكل من اينه كه اصلا پچ رو نصب نميكنه.ميگه:
the installation is not possible.there is already a later version of the game installed
ولي من اصلا پچي نصب نكردم رو بازي اصلي.
اون لينك كرك هم خرابه..اگه جديدش رو معرفي كنين ممنون ميشم.
پیغامی که نوشتی واسه من آشنا نیست ولی دو تا حدس میشه زد یکی اینکه ورژن موجود بازیت 4 باشه و نیازی به پچ نداشته باشه.یعنی بازی رو از هر شرکتی خریدی روش پچ 4 نصب بوده.دوم اینکه همون مشکل قبل یعنی کرک.این لینکی که گذاشته بود کرک نبود فایل اوجینال بود.معمولن بازی ها یا کرک شده اند یا استفاده کننده کرک میکنه(یعنی فایل اورجینال در دی وی دی هست به علاوه یک فایل کرک که تو فولدر کپی میکنی).حالا تو باید یه چرخی تو دی وی دی بازی بزنی ببینی فایل Manager10.exe با حجم 21.6 مگابایت یا همین حدود پیدا میکنی دقت کن یک فایل 14 یا 15 یا 16 مگابایتی کرک شده است.نقل قول:
اگه فایل بود اول اونو کپی کن بعد پچ نصب کن.آخرشم کرک مخصوص پچ 4 رو بریز.اگه پیدا نکردی از لینک زیر دانلود کن چون همونطور که گفتی لینک قبلی حذف شده.البته این یکی چون مگا آپلوده و پروکسیه اگه مشکلی داشتی بگو تا سر فرصت برات آپلود کنم تو یه سایت دیگه.
[HTML]http://www.megaupload.com/?d=DDDBZ4TY[/HTML]
اگه بازم مشکل حل نشد دیگه آقا شرمنده:41:
سایت مگا اصلا فیلتر نیست
نقل قول:
والا چی بگم واسه ما هم مثه شما فیلتر نبود من حتی این فایل رو آپلود کردم اما یه دوستی اومد گفت فیلتره فیلتره.از اون به بعد واسه منم فیلتر شد.الان فیلتره.
سلام به همگی
قربون مرامتون
آقا کسی لینک ادیتور fifa manager 10 رو داره
یا چیزی که بشه بازیکنان و نقل و انتقالات رو ادیتش کرد
مثل عکس زیر
کد:http://www.fifamanager-kits.com/spaw/plugins/imgpopup/img_popup.php?img_url=/media/images/staerkesystem_fm11/01_Rating_Messi.jpg
این عکسی که گذاشتید مربوط به ادیتور خود بازی هست.داخل پوشه نصب شده بازی می تونید پیداش کنید.اسمش هم چیزی تو مایه های fifa manager 10 editor هست.البته عکس شما برای fm 11 هستنقل قول:
سلام وین رونی جاننقل قول:
مرسی که جوابمو سریع دادی
عزیز آره درست گفتی
خودمم چند صفحه قبل رو خوندم فهمیدم اوضاع از چه قراره
الان متوجه سوتیم شدم
عزیز من تو همونجایی که شما گفتی وارد شدم بعد تغییرات مورد دلخواهم رو دادم
منتها موقع save این error رو میده
At least one error occurred during saving. Please make sure that you have write permissions for the directory.
کسی میدونی باید چه کار کنم؟
سلام
going public توی منیجر 10 ، پنج تا شرط داره . من الان 4 شرط رو انجام دادم.
فقط مونده 1 شرط : a minimum of 8.0 m as security in buildings
کسی میدونه این چیه ؟
نقل قول:
فکر کنم یعنی اینکه باشگاه باید بالای 8 میلیون قیمت داشته باشه که بتونی سهامش بفروشی به طرفدارات
من آپدیت 5 دانلود کردم و نصب کردم کرک آپدیت 5 رو هم ریختم ولی وقتی میخوام برم تو بازی ارور (انکورد ارور ) میده و خارج میشه کسی میتونه دلیلش چیه ؟
من قبلا" هیچ کدوم از آپدیت ها رو نصب نکردم ممکنه به خاطر این باشه؟
کسی میتونه یه آموزش کامل و قدم به قدم باری ادیت بده ؟
مثلا" اگه بخوام برای یه بازیکن که عکس نداره عکس بذارم چی باید بکنم ؟
لطفا" هر کی میتونه یه آموزش کامل بده چون فیفا منیجر 11 که تو تابستون نمیاد حداقل منیجر 10 با یکمی تغیرات بتونیم بازی کنیم .
نمیشه از پشت مربی باشیم و نگاه کنیم به عنوان مربی؟؟؟؟
احتمالا به خاطر اینه که userی که توی ویندوز باهاش کار میکنی اجازه محدود داره و یا بازی برای یک user دیگه نصب شده...نقل قول:
یادمه تو fm09 بعد از اعمال تغییرات در ادیتور موقع save اروری میومد.یه بابایی گفت چند تا تغییر جزئی در کشوری مثل اوکراین بده،مثلاً تعداد تماشاچی های یکی از تیمهای باشگاهی اوکراین را تغییر بده و ... بعد سیو کن مشکلی پیش نمیاد.این کارو کردم و دیگه ارور نیومد.شما هم این کار رو بکن ببین چی میشه البته توضیحی mss_195 داده به نظر منطقی تر میادنقل قول:
نه بابا ، من یه تیم از دسته 3 انگلیس آوردم . قدم به قدم رسوندمش به لیگ برتر.نقل قول:
الان قیمت باشگاه 48.0m یورو هست!
کسی نمیدونه برای انجام اون شرط باید چکار کنم ؟(a minimum of 8.0 m as security in buildings)
دوستان لینک سالم از بازی هست دانلود کنیم؟؟
آقای هدفون عزیز، تا اون جایی که یادمه به این معنی هست که شما باید ارزش فروش ساختمان های باشگاهتون حداقل 8 میلیون باشه.
یا اینکه به ارزش 8 میلیون ساختمون بسازی!
تا اون جایی که یادمه یه همچین معنی می داد!
نقل قول:
یه چیز دیگه که فکر کنم این باشه فکر کنم سود سالیانه ای که داری بایدی بیشتر از 8 میلیون باشه
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
نقل قول:
میشه یکی لطف کنه یه آموزش کامل و مقدماتی بده ؟:41:
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
نقل قول:
کسی نمیدونه مشکل چیه؟
نقل قول:
این لینک دانلود تورنت این بازیه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [MULTI5][PCDVD]
تست شده هستش؟؟ 5 گیگ نگیرم کار نکنه!!!!! قبلا از بلاها سرم اومده!!!نقل قول:
عزیز من فکر میکنم شما یه کاری رو نمیکنی.پایین سمت چپ گزینه ی export to game رو زدی؟اسم دکمه اش اینه write current ...نقل قول:
اول باید اینو بزنی بعد سیو کنی
تقریبن چیزی که sia-saketi گفت درستهنقل قول:
باید ساختمونهات رو انقدر ارتقا داده باشی که حداقل قیمتشون 8 میلیون باشه همین
واقعا چرا football manager 2010 رو بازی نمیکنید؟ واقعی تر از اینه.
دوستان ایا کسی جایی رو سراغ داره که این بازی رو بفروشه(جدیدا گرفته باشه)
ایا من امروز هر جا میرفتم میگفتن این بازی ممنوع هست و ما نمیاریم(به دلیل حضور تیم اسراییل)
اگه ادرس بدید یا امکانش باشه برام بفرستید ممنون میشم
من خودم داشتم و پاک شد و دی وی دیش رو هم دیگه ندارم
مرسی
به خاطر تیم اسرائیل!!! این دیگه از اون حرفاست!!! مگه شما کجا زندگی می کنی؟
تهران هستم
!!!!!!نقل قول:
همین الآن سایت neek.ir که بازیهاش رو بر اساس قوانین داخلی ایران می فروشه این بازی را برای فروش گذاشته.
کاری نداره شما 2 جا بپرسین ببینید راست میگم یا دروغ
آقا خبر دارین یا نه؟ 8 پا پیشبینی کرده آلمان برنده میشه!:27: به افتخار آقا 8 پا!!!:31::40:
سلام ببینم این پچ عکس های بازیکنان روکسی گرفته ؟
بابا دمتون گرم.اسرائیل کیلو چند!!؟؟خوب شد یارو نگفت چون رنگ زمینش سبزه بازی ممنوعه ما نمیاریم!!
گربه دستش به گوشت نمیرسید می گفت پیف پیف!!!
آقا اگه تهرانی برو انقلاب دور میدون دارن.چندتا از مغازه ها دارن.من خودم البته خیلی وقت پیش از اونجا گرفتم
من تازه به این انجمن اومدم. چند تا از پست ها رو خوندم بیشتریها هم نخوندم.
1-بعضی ها میخواستن پولدار شن .... من ندیدم کسی جوابشون رو داده باشه که دارم جواب اون ها رو میدم
آقایان این کار که میگم بکنن تا پولدار شن: برید فایل های قیمت های ماشین و خونه و ... را پیدا کنید و عددهاشون تغییر بدید(منفیش کنید.)بعد برید تو بازی بخریدش.اینطوری به جای پول کم کردن اضافه میکنه. اگه کسی نمودونه فایل خونه و ماشین کجاست بگه تا بگم.
2- لیگ ایرانم قرار دادم با ویزگی های: 1- اسامی تمام بازیکنان لیگ آزادگان و لیگ برتر
2-لوگو تمام تیم های لیگ برتر و آزادگان
3-لوگو لیگ برتر و آزادگان
4-اسامی مربیان و مدیران باشگاه ها
تنها مشکل این نداشتن ویس بازیکنان و مدیران و مربیان هست که اگه عکس بازیکنان هر تیم رو تو فایل های جدا و زیپ شده بزارید به کمک بچه های هتریک واستون درست میکنیم
از زی
داتم میگفتن که ییهو ارسال شد
محتویات international competitions و database اون قسمتی که بازی رو نصب کردین داخل پوشه های مربوط به خودشون کپی می کنین و محتویات پوشه گرافیک رو هم داخل مای داکیومنت و فیفا منیجر 10 و گرافیک و هر عکس روداخل پوشه مخصوص خودش
چی شد بلاخره ؟
عکس هار کسی درست کرد ؟ یا عکس هارو کسی داره ؟
سلام چی شد این عکس ها کسی این عکسی هی صورت هارو داره ؟
عکس چی میخوای؟نقل قول:
من هچی به خدا چرا میزنی دادا :D
راستش عکس صورت های بازیکنان لیگ ایران رو می خوام لیگ رو کهازاینجا گرفتم قرار بوده مثل اینکه عکس های بازیکنان هم جدا بزارن !
صفحه 56 57 رو نگا ه کن
همه ی دوستان کلا اینو اشتباه گفتننقل قول:
من خیلی وقته این بازی رو دیگه انجام نمی دم اما اونی که یادمه تو منجیر 8 یا 9 بود که تو قسمت ساخت و ساز یه ساختمون بود با پس زمینه ی رعد و برق اسمون طوفانی که مربوط به بخش امنیتی و حفظ امنیت ورزشگاه بود باید یه تعدادی از اون می ساختی که فکر کنم حول و حوش 15 تا 20 تا میشد که کل مبلغش میشد 8 میلیون و تامین امنیت برقرار میشد اونوقت می تونستی وارد بورس بشی که اون موقع به تجربه بهم ثابت شد که وارد بورس شدن به دردسرش نمی ارزه
من عکس استقلال و پرسپولیس وچند تا از بازیکنان رو درست کردم فردا میرم کارت ورود به جلسه بگیرم آپلود میکنم
اینم قولی که داده بودم.
ایشالا کنکور رو دادم فیس تمام بازیکنان لیگ رو و تمام ریزه کاری های لیگ براتون میزارم
اینم لینک .فقط اگه موردی داشت خبر بدید
کسی دان کردی
مشکلی نداشت؟
سلام
من پچ لیگ ایران رو دانلود کردم ولی اسامی بازیکنها درست نمیشه بازی جدید هم شروع کردم اما باز هم درست نشد
ولی پرچم تیمها درسته یکی کمکم کنه لطفا
نقل قول:
اون رو از زیپ در بیار بعد یه جا اینیستال کن بعد محتویات International Competitions و Database اون قسمتی که بازی رو نصب کردین داخل پوشه های مربوط به خودشون کپی می کنین و محتویات پوشه گرافیک رو هم داخل مای داکیومنت و فیفا منیجر 10 و گرافیک و هر عکس روداخل پوشه مخصوص خودش .
درست شد خبر بده!
سلام دوستان!
من از نسخه 7 این بازی دارم این بازی رو میکنم!واقعا محشره.
میخواستم ببینم به این سیستم من نسخه 10 میخوره؟بهتر از 8 شده؟
Ram:1.25gb
graphic:geforce fx 5500
cpu:2.4
ممنون میشم سریعا جواب بدید.چون که تا شنبه باید حتما این بازی رو بخرم.
آره واقعا بازی آلییه البته برای بعضی ها....نقل قول:
فیفا منیجر 10 نسبت به 7 و 8 خیلی پیشرفت داشته . تو 9 هم که ریده. ماشالا این قدر باگ داره که نمیشه بازی کرد . ولی تو 10 پیشرفت خوبی داشته و کلی امکانات جدید بهش اضافه شده.
رم و cpuمیخوره ولی گرافیکتو شک دارم!