جفتشم xpress music هست.. من خودم 5530 دارم خیلی حال میکنم... بلندگو های کاملا استریو و بلند.
Printable View
جفتشم xpress music هست.. من خودم 5530 دارم خیلی حال میکنم... بلندگو های کاملا استریو و بلند.
شما اگه میتونی یه بار گوشیتون رو آپدیت کن با پی سی سوییت احتمال اینکه درست شه بیشترهنقل قول:
وگرنه همون باید مستر ریست کنی و دوباره نرم افزاراتونو نصب کنید!!!
اینترنت وایرلس باید یه جایی برید که این قابلیتو داشته باشه!!!!نقل قول:
مثلا بعضی از بانکا.کتابخونه ها.مراکز خرید....که وایرلس دارن شما می رید اونجا و قسمت اینترنت گوشی رو می زنی وقتی باز شد یه سایت رو انتخاب می کنی و کانکتو میزنی خودش شروع می کنه به گشتن و کانکشنای وایرلس و GPRS رو پیدا میکنه و شما کافیه یکیرو انتخاب کنید و وارد اینترنت بشید
موفق باشید
wifiنداره اصلا این گوشینقل قول:
دوستان بیزحمت یه راهنمایی کامل کنید از استفاده اینترنت گوشی با مودم وایرلس.من 2 هفته پیش که خریدم تا حالا هیچ رنگ اینترنت ندیدم
دوست عزیز این گوشی wifi داره. gps نداره.نقل قول:
بچه ها این گوشی قابلیت این رو هم داره که با چپ و راست کردن ترک عوض کنه مثل گوشی چینی ها ؟
خیر دوست عزیز ولی سنسور داره برای گیم و انواع برنامه ها رو داره که میتونی ازاش لذت ببری
سلام دوستان
یک سوال دارم من می خواستم که این گوشی 5530 رو بخرم دیدم که روش نوشته ساخت چین گفتم که این چینی هست گفت که جدیدآ همه ی گوشی های نوکیا ساخت چین هست تحت لیسانس نوکیا ایا این بنده خدا درست می گه
بخرم این گوشی رو
بله دوست عزیز همه ی گوشی های جدید نوکیا ساخت چین هستن و هیچ مشکلی هم ندارن پس با خیال راحت برو بخر
بله.ممنوننقل قول:
دلیل این حرف من این بود که یکی از دوستام داشت میگفت کاش 5800 گرفته بودم وز از اینترنت بی سیمش استفاده میکردم.برم بهش خبر بدم یه خرده ذوق کنه!
بچه ها قیمت این گوشی الان چجوریاس؟
مشکلات عمدش چیه؟
آقا یه سئوال من این گوشی رو 4 روز خریدم
تو رمش هیچ آهنگی توش نبود از یه جائی شنیدم که آهنگ عصار اینها توشه بعد یکی گفت اگر اینها توش نباشه گوشی دست دوم و از این حرفها
IMEI فرستادم واسه نوکیا تائید کرد هم تاریخ گارانتی رو اعلام کرد هم نوع گوشی حالا طرف راست گفته یا چرت گفته؟
زیر نور خورشید نمیشه صفحه رو دید مگه اینکه نور صفحه رو حداکثر بزاری تا بشه خوند ولی بازم خیلی راحت نیستنقل قول:
نقل قول:
آقا کسی نیست جواب مارو بده ؟
دوستان این مشکل برای اکثر گوشی ها هست!!!تازه نوکیا تو این مشکل از بقیه برندها بهتره!!!نقل قول:
یه چیز دیگه ای بگید
نه مشکلی نیست...احتمالا رم رو عوض کردن:31:نقل قول:
درسته..الان p990 دارم..اصلا زیر نور خورشید دید نداره...نوکیا خیلی بهتره...مشکل دیگه ای نداره؟نقل قول:
کسی قیمت روزشو نداره؟
مرسی داداش.نقل قول:
این 5630 استریو نیست؟
صدای 5530 رو در مقایسه با N78 یا N95 یا 5700 چه طور می بینید؟؟؟؟
چه در هندزفری چه در اسپیکر.
هندزفریش بیس داره؟؟؟؟
اسپیکر چه طوره؟
کیفیتش عالیه یا بدک نیست؟؟
:40:
مرسی
یعنی همشون آهنگ رو دارن ؟نقل قول:
بعد یه سئوال دیگه وقتی کی پد قفله چرا نمیشه تل رو جواب داد ؟
چه گیری دادی به اهنگا...همچین درست و درمون نیستن...بیخیالنقل قول:
مهم اینه که گوشی سالمه و مورد نداره..
سوال دومو نیدونم...:13:
اخه یه وقت دست دوم نباشهنقل قول:
فکر کنم با دکمه ها بتونی !نقل قول:
بعد یه سئوال دیگه وقتی کی پد قفله چرا نمیشه تل رو جواب داد ؟
سلام
دوستان در کل میخواستم ببینم پیشنهاد میدین من 5530 بگیرم یا 5800!
گیر کردم بین انتخابش!
رفیق جای خوبی و برای این سوال انتخاب نکردی !!نقل قول:
چون اینجا همه میگن 5530 و تو تاپیک مشابه همه میگن 5800 !!
اما من جفتش و دارم و میگم 5800 !! البته بخاطر مسائل کاملا شخصی و سلیقه ای نه تکنیکی ! :46:
سلام.یک سوال:
تو این گوشی راهی وجود نداره که از فایل های فلش به عنوان background (صفحه زمینه استفاده کرد؟؟؟
نقل قول:
نه فهمدیم چه جوریه
تریپ اپله باید درسته رو بکشی رو Answer
آقا کسی نبود که جواب سئوال منو بده
همه گوشی 5530 آهنگ داره یا فقط ماله من نداشت ؟
چه جوری صفحات اینترنتی که تو گوشی لود میکنیم سیو کنیم
فایل های html روی کامپیوتر رو گوشی میریزم اگه فارسی باشه تو گوشی خرچنگ قورباغه میشه چی کار کنم
quick office مال من تمام صفحه نمیشه آیا همه version های این نرم افزار این مشکلو دارن
یه مسنجر واسه موبایلم برای login شدن با yahoo رو میخواستم
آیا میشه باتری قوی تری خرید روش گذاشت اگه هست اسم باتریش و ظرفیت باتری چی باشه
از کمکتون یه دنیا ممنون
خواهش میکنم...نقل قول:
فکر میکنم از 5700 بیشتر و با کیفیت تر باشه.. بازم دقیق نمیدونم چون این گوشی ها رو امتحان نکردم..
تو هندسفری صداش عالیه و کاملا استریو .. اسپیکراش عالیه.. در نوع خودش واقعا خیلی خوبه.
سلام... بابا چند تا آهنگ مزخفرف ( البته نه همش) ریختن تو رم گوشی !نقل قول:
نترس اگر اس ام اس کرذدی و تایید کرده این چیزا مهم نیست.. مثل اینکه اولاش که این گوشی اومد خود نمایندگی نوکیا تو ایران این آهنگ ها رو توش ریخته ... شاید واسه جلت توجه... مهم نیست.. خودت رو ناراحت نکن.
آقایون راهی هست که بشه فلش پلیر رو به صورت فول اسکرین در بیاریم؟ یعنی اون دکمه های زائد رو حذق کنیم؟
نرم افزار مجزای دیگه ای نیست که فلش پخش کنه و منوی اضافی نداشته باشه؟
نقل قول:
آها یعنی فقط سری اولاش آهنگ داشتن ؟
بعد این گوشی چند وقته اومده ؟
آقایونی که 5530 دارن
لطف کنین بگین این ال سی دی 5530 بدون محافظ زود خش میفته یا نه؟
من یه هفته ای هست این گوشی رو گرفتم ولی مثل کسایی که تازه اومدن شهر هنوز اون محافظ کارخونه ای ال سی دی رو از روش نکندم
در کل با وجودی که از نظر امکانات و کارکرد فوق العاده گوشی خوبیه ولی از نظر کیفیت ساخت تعریفی نداره بدترینش هم همون لقی درش که .... تو اعصاب آدم
احتمالا همینطوریه ..نقل قول:
5530 ماه آگوست 2009 اومد.. یه 6 ماهی میشه.
آقا من امتحان نکردم که خش میفته یا نه ولی اصولا فکر نمیکنم ضد خش باشه .. پیشنهاد هم میکنم محافظ lcd رو به هیچ وجه در نیاری اگر هم خیلی کثیف شد و ... برو عوض کن یکی دیگه بنداز روش..نقل قول:
درسته بدنه 5530 کیفیت خیلی خیلی جالبی نداره. اگر من این همه شنیدم قاب پشتش زود خش میفته تا جایی که میشد سعی کردم جایی بذارم که خش نندازه روش الان که میگیرم تو نور خش های زیاد و کوجیکی پشتش هست متاسفانه. :41:
سلام
اقایون 5530 دار(اونایی که ساخت چینه) میشه لطف کنید بگین باطری 5530 ساخت کجا است پشتش چی نوشته ؟made in kore داره؟
کسی نیست؟جواب بدین لطفا
آره برای من نوشته ساخت کره.
حالا سئوال من رو جواب بدید:
آقایون راهی هست که بشه فلش پلیر رو به صورت فول اسکرین در بیاریم؟ یعنی اون دکمه های زائد رو حذق کنیم؟
نرم افزار مجزای دیگه ای نیست که فلش پخش کنه و منوی اضافی نداشته باشه؟
این گوشی حالت airplane هم داره ؟
منظورت offline mode هست ؟؟ آره داره گوشی های جدید همشون دارن ! اون airplane هم بیشتر تو سونی ها نوشته میشه واس نوکیا offline هست.نقل قول:
دوست من فکر نمیکنم کره ای باشه چون الان حتی گوشی هایی که مثلا فنلاند-آلمان-چین-مجارستان هستن همگی باطری چینی دارن!!!نقل قول: