اصلا کسی دیکشنری روی این موبایل نصب کردهنقل قول:
Printable View
اصلا کسی دیکشنری روی این موبایل نصب کردهنقل قول:
دوستان یه لینک میخوام برای نرم افزاری ی قابل نصب در جت
جی اس ام اریا که 6 تا نرم افزار بیشتر برای این گوشی نداره!!!! اونم همه چرت و پرت.
دنبال دیکشنری هستم.
لطفا کمک کنید
بچه ها وقتی یک برنامه با رزولیشن 320*240 نصب میکنین چجوری باز میشه ؟
اصلا باز میشه یا نه؟
اگه میشه خیلی کوچیک اره ؟
نه اتفاقاً برنامه های 320x240 رو فول اسکرین اجرا میکنه !!
فقط پایینش دکمه مجازی میاره
دوربین این گوشی اون طور که گفته میشد هم با کیفیت نست!!!
سرعت گوشی اون قدر هایی هم گفته میشد مثل جت نیست!!!(البته پایین نیست ولی مثل برق که شما میگفتید نیست)
صدای داخل هدفون هم اون قدر هایی هم که گفته میشد نیست.
برنامه خوریش هم در بین بقیه ی جاواها در حد 0!
منظور از قطب نمای دیجیتال چیه؟!!
ديكشنري PMD روي امتحان كننقل قول:
خبرشو بده كه نصب شد يا نه
در ضمن برو سايتببين جيزي بيدا ميكنيکد:www.getjar.com
امتحان کردم.نصب شد ،بالا میاد ولی کار نمیکنه!
من ميخواستم اين كوشي را بخرم اما حالا كه ديكشنري نداره ديكه باهاش حال نميكنمنقل قول:
5800 يه ديكشنري شاخ داره كه حتي تلفظ هم ميكنه ‘ قيمتش هم بايين تره ولي يكم خز شده:13:
از لحاظ برنامه خوری که اگه برات مهمه خب 5800 خیلی سرتره،ولی از دیگر جهات به جت نمیرسه
بچه ها اصلا گوشی من گزینه ای به نام Digital compass نداره؟(قطب نمای دیجیتال)
منظور از قطب نمای دیجیتال چیه؟!!جواب بدین
سلام AB جان آقا من الان دارم فریموری که دادی رو دانلود میکنم 2 تا برنامه دیگه هم گذاشته بودی واسه دانلود که سایتشون میگه فایل ها پاک شده و فکر میکنم دوباره باید آپلودشون کنی ممنون میشم ازت اونارو هم دانلود کردم باید بازم مزاحمت بشم چون میترسم اشتباهی بکنم موقع نصب فریمور
ممنونم ازت
سلام ab جان آقا من بالاخره تونستم برنامه Downloader v5.56 رو نصب کنم گفتم بیام بپرسم از شما ببینم باید چیکار کنم
گزینه اول گزینه BOOT هستش که وقتی میزنم و می خوام مسیر فایل رو بهش نشون بدم تنها گزینه ایی که میشناسه فایلی هستش به اسم BOOT که توی فایلی هستش که دانلود کردیم باید همین پوشه رو بهش بدیم؟
گزینه دوم AMSS هستش وقتی می خوام آدرس فایل رو بهش بدم 2 تا گزینه هستش یکی به اسم AMSS و اون یکی apps_compressed باید فایل amss رو بدم؟
گزینه سوم Apps هستش باید آدرس apps_compressed رو بدم؟
گزینه چهارم مشخصه
گزینه پنجم گزینه Rsrc2 هستش وقتی میزنم و آدرس فایل رو میخوام بدم 2 تا گزینه هستش یکی low یکی Mid کدوم رو انتخاب کنم؟
گزینه 6 رو هم که میزنم باز 2 تا گزینه هستش که اولی slv-oxe.ffs و اون یکی هم slv-oxe-Ru.ffc کدوم رو انتخاب کنم؟
بعد یه چیز دیگه کلآ چند دقیقه طول میکشه؟
ورژن فریمور انگلیسی هستش؟ s8000XEIK1 آخه گوشی ما s8003 هستش مشگلی پیدا نمیشه؟
بفرمایین.نقل قول:
کد:http://www.speedyshare.com/files/20533838/MultiLoader_V5.56.rar
گزینه اول و دوم وسوم چهارم که مشخصه.پنجم Low رو بزن.ششم اولی رو بزن.نقل قول:
کمتر از یک و نیم دقیقه.آره انگلیسی هم داره.
نه مشکلی نداره.
نقل قول:
مرسی عزیزم
گزینه اول فقط آدرس پوشه رو باید بدم؟فایلی نباید انتخاب بشه؟
آره.خودش فایلو ور میداره.نقل قول:
ab جان گوشی باید تو حالت روشن باشه؟یا خاموش 3 تا دکمه رو فشار بدم؟
گزینه mass storage رو انتخاب کنم؟
نقل قول:
چند صفحه قبل آموزشو گزاشتم.لطفا بخونیدش.:10:
گوشی باید خاموش باشه.اگر هم نبود وقتی شما مولتی لودر رو باز کنی و شروع کنی خودش میره تو حالت دانلود.ولی بهتره شما دستی بزاریش رو حالت دانلود.
مرسی عزیزم نصب کردم برم ببینم چیا شد
خیلی ممنونم ازت
plz جواب بدین
بابا دق کردم من
تا جایی که من میدونم این گزینه روی گوشی وجود نداره بلکه روی تعدادی از نرم افزار جی پی اس وجود داره. بنابرین اول باید نرم افزار جی پی اس رو نصب کنی و بعدش از داخل اون دنبال این گزینه باشی.نقل قول:
plz جواب بدین
بابا دق کردم من
سلام من ROUTE66 رو نصب کردم اما یه نقشه با گرافیک ابتداییه خیلی مزخرف نشونم میده ! هیچ نقشه دقیقی ندارم شهرها رو نمیبینم فقط کشور ها و قاره ها رو دارم حتی زمانی که زوم میکنم هیچی نمیبینم !!!
قطب نماشو پیدا نکردم کمکم کنید لطفا ! تازه هر بارم که NAVIGATOR و برنامه ROUTE66 رو باز میکنم بجای کانکت شدن به ماهواره برام آیکون وایرلس روشن میشه که فکر میکنم میخواد به اینترنت وصل بشه !
حجم برنامه ROUTE66 که روی مموری گوشیم نصب شد و Finish داد 47-48 مگابایته . لطفا منو راهنمایی کنید من هیچ وقت سامسونگ نداشتم همیشه نوکیا داشتم خیلی ساده تر بود . نوکیارو هر ماه آپدیت میکردم با PC SUITE واقعا راحت بود !!! من هیچی از این باکس و مولتی لودر و مولتی بوت و اینا که گفتین نفهمیدم برنامه هاشم ندارم :31:
*** خلاصه در کل دستم به دامنتون !!!! :31:
يكي واسه اين كوشي ديكشنري بيدا كنه:19:
عجب!
پس منظور از قطب نمای دیجیتال اینه؟!!!!!!!!!!!!
دوستان صفحه ی جت ضد خش هست؟
شما برای گوشیتون کاور(برچسب روی ال سی دی) خریدید؟
گوشیهای فول تاچ این جور مشکلات رو هم داره دیگه نه؟با 1 بار بی احتیاتی و خش افتادن ال سی دی کار تمومه دیگه نه؟
سلام دوستان
من امروز رفتم با ویوتی اسمارت و جت کار کردم.از امکانات و منو های جت خیلی خوشم اومد اما تاچش یه جوری بود... تاج ویوتی اسمارت خیلی روون و خوب بود اما این تاخیر داشت و باید خیلی فشار میاوردم و ارور داشت کلا !
من چی کار کنم؟ کدومو بخرم؟اگه با تاجش راحت بودم معطل نمیکردماااا
تاچش با آپدیت فرم ویر خیلی بهتر میشه.ولی انتخاب با خودته.نقل قول:
اولا برای استفاده از مکان یاب باید در یه جای کاملا باز باشین که امکان گرفتن اطلاعات از ماهواره باشه.(مثل پشت بوم یا خیابون.حتی تو تراس هم جواب نمیده.)نقل قول:
وقتی موقعیتتون رو پیدا کرد کنارش قطب نما هم میاد.(گوشه سمت راست)
برای شهرهای ایران هم نقشه نداره و برای کشورهایی هم که نقشش موجوده باید پول بپردازین و نقشه رو بخرین.
برای شهرهای ایران میتونین از نقشه های آفلاین استفاده کنین.(که به نظر من به جز تهران نقشه بقیه شهرها مزخرفن.)
بچه ها تاچ این گوشی مثله f480 خوب هست ؟
چون تاچش رزیزتیو هست والی میگن مسله کپسیتیو ها خوب عمل میکنه ؟
بچههای که با جفتشون کار کار کردن نظرشونو بگن ??
viewty smart تاچ capasitive داره و نمیشه با تاچ resistive جت مقایسه کردنقل قول:
منم میخاستم ویوتی سمارت بگیرم والی مشکله مهمش این که زیر نور آفتاب و کلان تو محیط باز السیدی دیده نمیشه
دوستان صفحه ی جت ضد خش هست؟
شما برای گوشیتون کاور(برچسب روی ال سی دی) خریدید تا از خطرات احتمالی مثل خش افتادن در امان بمونه؟
دیکشنری نبودنقل قول:
سلامنقل قول:
ديكشنري سارا نصب كن
به اين سايت برو كلي ديكشنري رو دارهکد:www.mobile4use.com
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=91757
جت برای نصب برنامه محدودیت حجمی داره؟ چقده؟
تم نصب میشه؟
اس ام اس فارسی رو چه طور میشه زد؟ مثه بقه موبایلا نیست شنیدم.
صداش چجوریه؟دوربینش چجوریه؟کارکردن باهاش راحته؟
آقا شمارهایی که تو سیم هست رو چطور باید ببینم یا کپی کنم رو گوشی؟
سریع فقط خیلی فوریه
ممنون
تو لیست کانتکت ها که هستید:
More > Copy Contacts > Sim To Phone
خوبه سلام میرسونه! :دی دوربینش هم خوبه، راحت هم هست.....نقل قول:
صداش چجوریه؟دوربینش چجوریه؟کارکردن باهاش راحته؟
میشل جان راستی گوشی خریدی؟
نمیخواین جواب بدین؟