3 تا امنیا پرو هستنقل قول:
b7610
b7330
b7320
3 تا امنیا پرو هستنقل قول:
b7610
b7330
b7320
سلام به همه دوستان عزیز خصوصا عزیزان سامسونگ دوست. اولا: من تازه عضو شدم. دوما:دوستان من سوالم چند قسمتی میباشد ولی در مجموع یک پاسخ دارد ممنون میشم آگاهانه جواب من را بدهید که از آگاه بودنتان مطمئنم... من را چند وقت پیش خفت گیری کردن و گوشی من را که (D 820 ) بود دوزدیدن...حال برای خرید من بین گوشیهای:مرسی. :11:
i8910,i8000,s8000 Jet, موندم کدام را بخرم. ضمنا این چیزها برایم مهم است :1.داشتن تاچ خوب 2.صفحه یا همان LCD بزرگ 3.رم مناسب 4.عکس و فیلمبرداری خوب و مناسب 5.هنگ یا قفل نکند 6. بلندی صدای اسپیکرها خصوصا هنگام زنگ خوردن
GPS.7 موقعیت یاب 8.جاوا داشته باشد ( البته نمیدونم به چه کاری میاید ) در این مورد توضیح دهید. 9. باطری هم خوب باشد 10.پخش موزیک خوب (چون من کارم نوازندگی میباشد) 11.منوی فارسی هم داشته باشد 12. کیبورد داشته باشد ...
چیزهای دیگر زیاد برام مهم نیست. یعنی زیاد اهل ریختن نرم افزار و اینجور چیزها نیستم. فکر کنم متوجه شده اید اهل چه چیزهایی هستم و نیستم سن من 39 میباشد. در ضمن هر گوشی که دوستان پیشنهاد میدهند لطف کنید نقاط ضعف و قوت آن را بگید و توضیح بدید واقعا ازتون ممنون میشم. سرتون رو درد آوردم من رو ببخشید قبلا از پاسختون ممنون ممنون ممنون و سپاسگذاری میکنم. راستی جهت اطلاع بیشتر صفحات این تاپیک و تاپیک مربوط به دو گوشی دیگر رو خوندم .
دوستان اگر از من سوالی در مورد موزیک و ساز و این جور چیزها هم داشتن در خدمتم گفتم من تخصصم موزیک و نوازندگیست. منتظر پاسخ دوستان هستم ترجیها سریع چون گوشی ندارم. بازم ممنون ممنون و مرسی. فعلا خدا نگهدار. موفق باشید.
راستی من 6"7 سال هست که خط موبایل دارم و همه گوشیهای من سامسونگ بوده
نقل قول:
s8000 كه قابل مقايسه با اين دو تا نيست و طبق خواسته هايي كه شما داري وبه مالتي مديا بودن گوشي
بشتر اهميت ميدي بدون شك i8910را پيشنهاد ميكنم
دل و روده امنیا 2.............:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كي دلش اومده اين كارو با با امنيا 2 بكنه ؟:31:
نقل قول:
چطور دلشون اومده این کار رو بکنن؟:31:
دوست عزیز شما همون i8910 به کارت میاد.شک نکن.نقل قول:
شاید این جمعه بیاید
حاجی این دیگه کارش از جمعه شنبه گذشته !!!
باید بگی : شاید امسال بیاید شاید .
یه خبر خوب برای شما دوستداران i8000:
سایت مایکروتل نوشته که این گوشی به زودی وارد ایران میشه
اینم عکسش:
کد:http://www.parsmicrotel.com/PortalData/Subsystems/Gallery/Orginal/i8000.jpg
عکس به این باحالی رو چرا توی کد گذاشتی دوست عزیز !!!!
برید سوتتونو بزنید که اومد :دی
اگه گفتین این 4 تا چین؟!:دی
نوشته کمبیوتر کفی ینی کامپیوتر جیبی ینی pocket pc ا :27: :18:
این یعنی اینکه فعلا تو کف omnia ii بمونین :31:
"به زودی در فروشگاه های پارس مایکروتل"
به نظرم این کلمه ی به زودی واسه من نیاز به شرح و توضیح داشته باشه:13:!!!
این نمایندگی هم فهمیده بچه ها تو کفه این گوشین. یک به زودی اونجا نوشته تا وقتی که گوشی رو آوردن گوشی رو به قیمت خون باباشون عرضه کنند.
من خودم تو اینترنت بعد از جستجوهایی که کردم و طبق خواسته هام این دوتا رو انتخاب کردم
حالا از لحاظ سخت افزاری نمیدوم کدومشون صداش بصورت عادی بیشتره؟کیفیتشون در هندزفر ی چجوریه؟
و مهمتر از همه کیفیت وعمر باتری کدوم بهتره؟
من خودم بیشتر اومنیا دو رو میپسندم چونکه صفحه اش بزرگتره لطفا شما هم نظرتونو بگین
گوشی فعلیم 5530 نوکیا اکسپرس موزیکه صداش خوب نیست باری اشغاله کیفیت ساخت افتضاحه و در ب پشت باطری هم لق شده خواهشا بدون تعصب جواب بدین
دوست عزیز من یه گوشی بیشتر ندیدم !
دومین گوشی چی هستش ؟
مخلصیم .
Omnia HD.........نقل قول:
بله منظورم اچ دیهنقل قول:
تو شيراز اومده 760 هزار تومان. تو تهران كي ميادش؟؟؟؟؟؟؟ من هفته پيش كه زنگ زدم نمايندگي گفتن نيومده معلوم نيست. وقتي تو شهرهاي ايران اومده چطور تهران نيست؟؟؟ بعد ميگن از نمايندگي بگيريد.
آقا ايني كه ميگن تو شيراز اومده
همون قاچاقش هست
عني بدون گارنتي كه بدون گارانتيش معمولا ديرتر از نمايندگي به تهران ميرسه .
760 هزار تومان.............
صبر كنيد افت قيمت خودشو بكنه .الان توي اروپا زير 500 دلاره
بین B7610 OmniaPRO و I8000 II کدوم بهتر هستش؟؟؟ از نظر سرعت ، صدای بلند ، کیفیت تصویر و غیره ؟؟!!! البته B7610 OmniaPRO کیبورد کامل داره ولی I8000 تاچ خالی ست و نباید قیمت I8000 بیشتر از 500 هزار باشه چون الان گوشی کیبورد کامل 200 هزار هم هست ولی I8000 گرونیش برای حافظه داخلیش هست درسته؟؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. من تا الان I8000 میخواستم چون ویندوز موبایل هست و صداش عالیه و کیفیت تصویرش عالی ولی این B7610 OmniaPRO رو دیدم دیدم فرقی با هم ندارن فقط حافظه داخلی B7610 OmniaPRO 2 گیگ هست همین.
همونطور که خودت گفتی فرقشون تو مموری و کیبورده
صدای امنیا 2 بیشتره
قیمتشم 480 دلار شده
چه فایده تا سه چهار ماه دیگه گوشی هایه خفن تر میاد تویه بازار این هنوز نرسیده دستمون
آخه جالب اینجاست که به 480 دلار رسیده ولی تو ایران بیادش قیمتش 70 هزار میشه در صورتی که وقتی نمایندگی وارد میکنه باید قیمت جهانی بده.
ةآخه تمام نمایندگی ها شکایت کردن که گوشی های چینی اومده هیچ کس گوشی نمیگیره و قاچاقی میگیرن . آخه نه اینکه نمایندگی ها خیلی درست حسابی هستن. دوستم گوشیش رو برده نمایندگی نوکیا دوربین فنلاندیش رو برداشتن جاش چینی گذاشتن. گوشیش رو از خارج آورده بود. اینم از نمایندگی ها که حرص خودشون رو میزنن.
:18::27:نقل قول:
ولی تو ایران بیادش قیمتش 70 هزار میشه
بشه که من با سر آفتابه میرم میخرم...........:31:
اولش که گرونه ولی خیلی زود متعادل میشه.........
700 تومن منظورش بود
نبابا؟؟؟........:31:نقل قول:
میگم اونجا ارزون تر نشده؟.........
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا..
شیراز 730 تومن
با گارانتي ؟
8 گيگ يا 16 گيگ ؟
چه خبره 730 تومن !!!!!
تو دنیا دارن 500 به پایین میفروشن.
عجب انصافی دارن فروشنده های ما.
اگه 16 گيگ رو بده 730 تومان مي ارزه چون تو همه جا همينه ولي اگه 8 رو بده نه گرونه. چون 8 گيگ الان 500 و خورده اي هستش
به احتمال زیاد 8 ه
تازه اومده یکم صبر کنید میشه 480 تومن بعد با خیال راحت بخرین
با این حساب باید صبر کنیم بعد عید بخریم. من پارسال اسفند ماه یه G900 خریدم 265000 تومان بعد عید شد 190 تومان
سامسونگ خیلی سریعتر افت میکنه
بزار مایکروتل بیاره ... احتمالاً هفته دیگه میاره ... بعد یه 2 3 هفته بگزره میاد رو 500 تومن
حاج حسن موتوري
فقط شما يكي نگفته بودي ((شايد هفته ديگه )) كه شما هم گفتي !!!
بابا هر هفته ميگن شايد هفته ديگه !!!
ما نفهميديم آخرش منظورشون با كدوم هفتست !!!:31:
ببخشيد مزاح كرديم تا حالو هوا عوض شه !!!
فکر نکنم به این زودی ها قیمتش خیلی بیاد پایین اخه ویندوز موبایل هست و عموما ویندوز موبایل ها زیاد افت قیمت ندارن!
نه این دفه فرق میکنه ... من به خاطر اون عکسه که صفحه های قبل گزاشتن که مال مایکروتل بود نوشته بود به زودی گفتم ... تو هفته بعد اگه خدا بخاد میادنقل قول:
حالا خوبه شما پول دارین اومد میرین میخرین من که بیادم باید هنوز تو کف بمونم :13:
البته قیمتش شده 475 دلار :18:
تا وقتی بیاد ایران قیمتش حتماً میشه 450 تومنکد:http://www.plemix.com/phone-samsung-i8000_omnia_ii-phone