در مورد پست بالا:
پس حسين جان منتظريم شروع كن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
در مورد پست بالا:
پس حسين جان منتظريم شروع كن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم راهنمايي بودم كه:
مدرسه ما رو برده بود منظريه اردو..........من و دوستمم دنبال سيگارت بوديم :evil: كه با مدرسه دم يه دستفروشه وايساديم........دوستمم رفت ازش يواشكي بپرسه سيگارت داره يا نه!!!!.........رفت طرف يارو يواش بهش گفت:سيگارت داري؟!! .........يارو با تعجب گفت :چي؟ّّ!!!! بعد دوستم باز گفت :سيگارت داري؟!! .......كه يارو يهو پاشود يه چك محكم خابوند در گوش دوستم و عصباني داد ميزد: خجالت بكش سيگارميكشي مگه چند سالته پسره ي.........كه يهو مستخدممون پريد يقه يارورو گرفت مرده هم گفت اين پسره از من سيگار خواست كه دوستم گريه كنان گفت سيگارت خواستم نه سيگار!! ...دستفروشه هم كه پشيمون شد اومد بع دوستم يه كيك و سانديس مجاني داد دوستمم كه تا اون موقع از بس كنف شده بود داشت زارزار گريه ميكرد تا كيك و سانديس رو ديد حالش خوبه خوب شد و انگار كه هيچي نشده خوشحال بود ّ!!!!(آخه آدم اينقر لاشخور باشه!!! :ohno: )
كوووووول جان توي اين سوتي شما چند سالت بوده كه دوستت با يه سانديس خ ر شده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدودا 13-14 سالم بود البته بعد از اين واقعه ديگه ازش بدم اومد (آخه آدم اينقر لاشخور باشه!!! )
عجب رفيق باحالي دارينقل قول:
نوشته شده توسط Man Hunter
خيلي جالب بود
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
ممنون از رامبد جان
نوید جان
نیش نیش جان
ووک من جان
...
اینو برای این پرسیدم اگر یهو ما مثلا با اسم کوچیم صدات کردیم نارحات نشین
با سلام
بابا من هانتر عزیز ترکوندی
همش داری سوتی میدیا؟؟؟؟؟
منم حالا یادم بیاد بازم میذارم
بعدش هم دوستان دیگه همش دارن فقط نگاه میکنند بابا بذارین حال کنیم
آقای حمید خان 110 ممنون از توضیحات
داداش شما مگه سوتی نمیدی عزیز؟؟؟؟؟
من ترم دوم دانشگاه هستم.يه روز يكي از دختراي مغرور و پر افاده كلاس مي خواست افه كلاس و موبايل بذاره.
خلاصه گرم صحبت بود و مثلا داشت كلاس مي ذاشت كه يهو موبايلش شروع كرد به زنگ خوردن.
تازه فهميديم ادا و اطوارش الكي بوده.كلاس منفجر شد.مرده بوديم از خنده.
دختره هم از خجالت از كلاس پريد بيرون.تا چند روز دانشگاه نمي اومد.
با سلام
سوتی از یکی از مدیرا گرفتم
البته اگه بن شدم تقصیر شماست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بيت:نقل قول:
نوشته شده توسط سینا2006
يامكن با فيل بانان قشقره
يا بناكن خانه اي درخورد پيل(يابناكن خانه اي كه فيل توش بره)
سينا جان2006البته
دعا ميكنم كه مشمول عفو بشي
ضمنا :بيت
سوتي داد در اين بخش يوزري
بناحق زدند گردن يوزر ديگري؟
تو پست ميدي....... چرا تقصيرو گردن ما ميندازي؟
آقايان مديرا همش تقصير خودشه .......الكي ميگه تقصير ماس.......خالي ميبنده ....ميخواد رد گم كنه
توصيه:
همون شهريور بيا سينا جان انشالا بلا دوره
با سلام
الانه که منم بن کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا تقصیز آقا مرتضی هم نیست ماله منبعش هست که اینجوری نوشته ولی خوب بالاخره سوتی بود
نقل قول:
اينم يه سوتي تصويري ديگه:
خط 7 از پست شماره 1 رو ببين
ببین رامبد جون ، از من نمیتونی نکته بگیری !
برای اینکه منظورم رو بگیری ، به پست شماره 9 همون تاپیک نگاه کن ! اونجا توضیح دادم !
دیدی رامبد جون ؟ خودتون سوتی دادید نه من !
کی میخواد ضمانت کنه ..من هستم داش سینانقل قول:
نوشته شده توسط سینا2006
نوكرتم...بنده به اين تاپيك ارادت خاصي دارم...هر وقتم ميام تو اين سايت...اولين جايي كه ميرم چك كنمنقل قول:
نوشته شده توسط سینا2006
حتي قبل از پيغام خصوصي هام...اينجاست.
دوستان...شما هم مرام بزارين....و سوتي از خودتون در كونين دور هم بخنديم.
يه چيز توپ يادم اومد....ولي ميزارم واسه بعد...چون الان سر كلاسم.
علي الحساب....خداحافظ تا بعد!
يا حق ;)
من یه سوتی دادم تو امضام . آخر امضام یه ا اضافه گذاشتم
نقل قول:
نوشته شده توسط خودم
يه سوتي دادم تازه تازه.....
آقا...من تو كلاس ك ر م دارم برم مالت رو قلقك بدم.از پشت دو انگشتي ميزنم تو پهلوهاشون...ميپرن...
من ميخندم....
آقا...امروز اصلا‘‘ حواسم نبود...رفتم يكي از بچه ها رو قلقلك بدم....اين كارو كردم....هر هر هم زدم زير خنده.
يهو همه دوستام :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: ......
يهو ديدم معلممون برگشت گفت....شانس آوردي من قلقلكي نيستم.!!!!!!!!!!!!
من:::blush: :blush: :blush :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :
من هم 1 ساعت معذرت خواهي ميكردم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اون ابله هم بر گشت گفت:::از اينكه اينقدر شجاعت داري....خيلي خوشم اومد!
من شده بودم :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
گفتم...شانسم چيز بدي نيست....اگه به آدم حال بده!!!
يا حق ;)
حالا من چندتا سوتي بگم:
آقا ديشب تو يه جلسه خيلي مهم بودم.يكي داشت طرحهاشو ميگفت منم گفتم حالا تو اون تموم مي كنه منم يه ابميوه بخورم.خلاصه ماخورديم يهو يارو گفت نظر شما چيه آقاي عقيلي؟منم اومدم نظربدم گفتم:
نظر من آوقققققققققققق(يه اروق بزرگ زدم)همه داشتن خوشونو كنترل كنن كه نخندن اما آخرش نتونستن.
حالا موندم فردا چيكار كنم
بقيشم فردا ميگم!!
از شهريار جان و آقا عليرضا بابته اين سوتي هاي بامزه تشكر ميكنم
نه عزيزم من اونچه رو كه ببينيم باور ميكنم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط my friend
دوست عزيز اگه ميدونستم ناراحت ميشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين موضوع رو عنوان نميكردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Man Hunter
و تشکر از داش اشکی جان بابت حمایت
ولی فکر نکنم مرتضی جان ما رو ناکاون کنه چون همون جور که گفتی تقصیر بی بی سی هست نه مرتضی جان
من هانتر جان یه چیز بگم
آقا ما ساله سوم راهنمایی یکی همچین کاری با ما کرد هی اذیت میکرد سر کلاس بلند شدم همچین خوابوندم در گوشش که حالشو ببره!!!!!
ولی خداییش ترکوندیا
وقتی تاپیکو میخونم حالشو میبرم
با سلام
سوتی از شبکه 3 و مسابقه وقت مسابقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفت کدوم از این گزینه ها با کدوم مرتبط هستش؟
آهن با عدس میشد یارم اشتباه گفت
بعد مجری گفتش بابا اهن خوب عدس داره دیگه!!!!!
بعد یارم هم تایید کرد گفت اره راست میگی اهن عدس داره
من و خواهرم کلی بهشون خندیدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
اين هم يه سوتي تو رياضيات !
من رياضيم ضعيفه ! سر كلاس هميشه 10.5 ميشدم ! ( نه کمتر و نه بیشتر ! )
اینجا هم بخواطر همین سوتی دادم !
پست شماره 10 رو نگاه کنید :
یه بار تو تلویژن ! میگفت : اونهایی که میشنوی و نصف اونهایی که میبینی رو باور نکن !نقل قول:
نه عزيزم من اونچه رو كه ببينيم باور ميكنم !
دوست عزيز اگه ميدونستم ناراحت ميشي اين موضوع رو عنوان نميكردم
خیلی حرف توپی گفته بود ، قبول داری یا نه ؟
من یه اخلاقی دارم که اگه کسی که منو نشناسه ، مسخره کنه یا ... اصلا ناراحت نمیشم ! چون میدونم که اونی که اون در مورد من میدونه دقیقا اشتباهه !
من از این ناراحت میشم که رفیقم منو مسخره کنه یا تهمت بزنه یا ... . وقتی هم اینو میبینم ، دیگه دست خودم نیست ! یه دقعه دیدی ولو شده رو زمین !
پس من از این کار ناراحت نشدم ! چون شما منو نمیشناسی و از اعضای پی سی ورلد فقط 2 نفرشون منو میشناسند ! ، اونها هم تو اینجور تاپیک ها نمی آیند ! پس خیالت راحت ، من ناراحت نشدم !
درضمن ، من یه سوتی اونجا دادم ، برو نگاه کن ، پست دهم را میگم ! جوابش میشه 4 ، ولی همش اصرار داشتم که میشه 2 !
يه روز رفته بودم خونه خاله مامانم.منم كلي واسش كلاس گذاشتم و گفتم كه سخت افزارو فوله فولم.
بعدش گفت حالا كه بلدي بيا اين مودمم رو نصب كن.منم واسش بستم.وقتي ميخواستم
امتحانش كنم با مودم شماره گيري كردم.ديدم نميشه.بابام اومد تو و نشست.
منم كلي با مودم كلنجار رفتم ولي درست نشد.بعد از 5 دقيقه پدرم به من گفت الاغ اخه ادم با خودش
تماس ميگيره؟تازه متوجه شدم كه شماره همونجا رو با مودم ميگرفتم.يعني با خودم تماس ميگرفتم.
كلي ضايع شدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماي فريند جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوباره عذرخواهي ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سعي ميكنم تكرار نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! (قول نميدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
نوشته شده توسط my friend
با سلام
سوتی داداشم که 6 سالشه
آقا این داشت موشو گربه میدید
بعد موشه گرفت این گربه رو زد آقا این شروع کرد گریه کردن
من و خانواده دویدیم که ببینیم چی شده دیدیم به به آقا واسه گربه داره گریه میکنه
البته این ماله 4سالشگی
و اما چند روز پیش داشت زیر آسمان شهر میدید من براش ضبط کردم
اون قسمت که بهروز ضربه میزنه به در و در میفته رو برزو
آقا اینقدر گریه کرد که چشاش قرمز شد!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سینا جان چه داداش باحالی داری ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط حواست باشه فیلم هندی نبینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که ........... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
حالا یه چی دیگه
اینا میرن مهد کودک مربیشون میگه بشینین خرگوش من چه نازه رو بخونید میدونید اینا چی میخونن
البته همکاری دست جمعی
آدم فروش دست تو رو شده برام قصه هاتو بلد شدم
من ادم خوبی بودم به خاطر تو بد شدم
بچه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مربی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي سينا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عنوان كاربري سينا2006 از ایول بابا پروفشنال به كاربر فعال تاپيك سوتيها تغيير كرد !
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
ممنون چاکرتم
دوتا سوتی همین الان
یکیش اینکه اینو گفتی نکه من یه کیم گیجم رفتم عنوانم نگاه کردم ببینم عوض شده یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومی اینکه
من عادت دارم زنگ میزنم جایی همیشه میگم الو سلام منزل آقای فلانی
یه بار که دوباره گیج میزدم زنگ زدم تاکسی تلفنی گفتم الو منزل آقای تاکسی تلفنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!!
به داش سینا
منزل آقای تاکسی تلفنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داش سینا داداشتم مثل خودت باحاله
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Dash Ashki
4کر داش اشکی و بلاکسان
شما هم بذارید دیگه ای بابا!!!!!
به بهنقل قول:
یه بار که دوباره گیج میزدم زنگ زدم تاکسی تلفنی گفتم الو منزل آقای تاکسی تلفنی!!!!!!
کلی خندیدم
یه چیز دیگه : داداشت چرا اینقدر ضایع سوتی میده ؟
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط my friend
داداشم؟؟؟؟؟
مگه چی شده
اگه منظورت اون شعره هست باید بگم که
دست جمعی بوده یعنی فقط داداشه من نبودهنقل قول:
اینا میرن مهد کودک مربیشون میگه بشینین خرگوش من چه نازه رو بخونید میدونید اینا چی میخونن
البته همکاری دست جمعی
يه سال عيد خالم ازمكه برگشته بود ماهم خانواذگي براي ديدن خالم وعيد ديديني رفتيم خونشون منم اصرار داشتم گل دست من باشه اول از همه رفتم خالم و بوسيدم و گفتم زيارتتون مبارك سال نوتون قبول باشه : :blush: biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
چشم داسش سینا
اینم یه سوتی از یکی از بچه ها
ما زمان دانشجوئی یه رفیق داشتیم که خیلی بچه خوب و با کلاسی بود و چون یه خورده سنش از بچه ها بیشتر بود همه یه نوعی بهش احترام میزاشتن.
یه بار تصمیم گرفتیم بریم با دختر های همکلاسیمون به اردو.خلاصه مینیبوس کرایه کردیم و 8-9 تا دختر و بقیه هم پسر راه افتادیم بین راه بحث از موسیقی و کنسرت واینا پیش اومد که همه دختر پسرا جمع شده بودند وسط می نی بوس و اظهار نظر میکردند.تا نوبت رسید به این رفیق ما.اون زمون هم یه گروه موسیقی اومده بود تو شهرمون و کنسرت برگزار میکرد.خلاصه این رفیق ما خواست بگه که به کنسرت این گروه رفتین یا نه.همه هم ساکت داشتن گوش میکردن که یهو رفیقمون گفت: راستی به کرست این گروه رفتین؟آقا نگو بدبخت یه لحظه زبونش نچرخیده و سوتی داده.آقا می نیبوس منفجر شد حالا دختر ها سعی میکنن جلوی خودشون رو بگیرن ولی ما دیگه مرده بودیم .این رفیق ما هم شده بود لبو
ببخشید اگه طولانی بود
با سلانقل قول:
نوشته شده توسط دلشکسته
بابا چه عجب یکی دیگه هم گذاشت
ادامه بدین
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط blacksun
ایول
میام اینجا روحیه میگیرم