golmohammadi عزیز مرسی برا راهنماییت
همینطور دوست خوبم Arya land
من این فیکسر رو نصب کردم و ریست هم کردم اما بازم به همون صورت هست که مثلاً کلمه "شادی" رو به این صورت مینویسه "ی د ا ش "
ممنون میشم اگه یه فارسی ساز خوب به من بدید .
شاد زی
Printable View
golmohammadi عزیز مرسی برا راهنماییت
همینطور دوست خوبم Arya land
من این فیکسر رو نصب کردم و ریست هم کردم اما بازم به همون صورت هست که مثلاً کلمه "شادی" رو به این صورت مینویسه "ی د ا ش "
ممنون میشم اگه یه فارسی ساز خوب به من بدید .
شاد زی
سلام.نقل قول:
نوع و ورژن رام گوشیتون رو بفرمایید سعی میکنم فارسی ساز مناسبش رو براتون پیدا کنم.:11:
کوشیم touch dimond 2 هستش و ویندوز فابریک خودش 6.5 هست.
شاد زی و کلی ممنون
سلام.برای back up گرفتن از گوشی باید چطوری عمل کنم؟
دوستان وقتي گوشي با activesync به كامپيوتر وصل ميشه اگه به network connection بريد سرعت اينترنت گوشي 10 مي باشد راهي وجود داره كه اين سرعت افزايش پيدا كنه ؟ سال نو مبارك
این فارسی ساز رو نصب کننقل قول:
من خودم دیاموند 2 با ویندوز 6.5 دارم
mobidiv_431_ui
تو همین تاپیک پیدا میشه
سلام.نقل قول:
دوستان زحمت معرفیش رو کشیدن.:11:
سلام.نقل قول:
شما برنامه SPB Backup رو نصب کنید.:11:(البته برنامه های بکاپ زیادی هستن اما این برنامه برنامه ای هست که در 99% مواقع مشکل درست نمیکنه.)
ممنون از لطفتوننقل قول:
میشه لطفاً بگید توی کدوم صفحه هست یا لینکشو بزارید ، متاسفانه هرچی میگردم نمیتونم پیدا کنم.
سرچ هم که میکنم چیزی پیدا نمیکنه.
شاد زی
نقل قول:
سلام.
[PHP]http://www.4shared.com/file/140816824/88c4b98b/Mobidiv_431_ENG_UI_No_Keyboardcab.html[/PHP]
ببخشید امیدوارم که این پستم اسپم نشه
آخه واقعاً میخواستم تشکر کنم اما دگمه تشکر من هنوز غیر فعاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی نصبش کردم و کاملاً جواب داد.
پیشنهاد میکنم دوستانی که ویندوز موبایلشون 6.5 هست همین فارسی ساز رو نصب کنن.
شاد زی
من یه سوال دیگه توی یه ژانر دیگه دارم
من سیم کارتم همراه اوله ، از سایت mci تنظیمان gprs رو فعال کردم و نوع گوشیم رو هم انتخاب کردم تا اینکه مسیج فعال سازی اومد
و حالا یه اکانت برای کانکت شدن به اسم mci-Gprs درست شده
منتها اصلاً کانکت نمیشه
چیکار باید بکنم؟
لازمه از تو گوشی چیزیو دوباره خودم تنظیم کنم ؟
شاد زی
سلام.نقل قول:
شما نیازی نبود اس ام اس بزنید.(باید تنظیمات رو دستی انجام میدادید.)تو این صفحه که لینک میدم برید و گزینه:
راهنماي تنظيم گوشيهاي با سيستمعامل ويندوز
رو پیدا کنید و تنظیمات رو از اونجا انجام بدید.
[PHP]http://mci.ir/web/guest/221[/PHP]
من یه نرم افزارو دوبار نصب کردم 2تا shortcut زده چجوری پاکش کنم؟
کلا ویجتها،shortcutها رو چجوری باید پاک کرد؟
يكي جواب مارو بده:19:نقل قول:
نقل قول:
سلام.
برنامه ای که نصب کردید چیه؟
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
سلام.نقل قول:
والا من که نمیدونم بچه ها اگر بدونن جواب میدن حتما". اگر جواب داده نشده احتمالا" کسی نمیدونسته جواب رو وگرنه حتما" جواب میدادن.:11:
sprite backup.
اگر یه نرم افزار رو حافظه گوشی نصب شده باشه اونو از کجا باید حذف کرد.add remove فقط storage card پاک میکنه.
سلام.نقل قول:
خیر شما از توی Remove Program تمام برنامه هایی رو که نصب کردید (چه مموری داخلی و چه مموری کارت) رو میتونید ببینید و پاک کنید.:11:
ممنون ولی نگفتید این short cut دومی رو چجوری پاک کنم؟
نقل قول:
سلام.
ببخشید فراموش کردم که سوال اصلی چی بوده.(البته بیشتر دلیلش این بود که 2 تا پست شده بود.):31::46:
شما برای پاک کردن اون شورتکات اضافه (البته من نمیدونم کجاست چون شما نفرمودید ولی خودم فکر میکنم منظورتون توی صفحه Program هست چون معمولا" اونجا درست میشه.)برای چاک کردنش باید مسیر زیر رو برید و اونجا لینکش رو پیدا کنید و پاکش کنید. ( منظور از لینک, لینک شورتکات برنامه هست که یک فایل چند بیتی با اسم برنامه هست که همون اسمی هست که شما تو پروگرام میبینید) .
File explorer=>Windows=>Start Menu=>Programs
:11:
ممنون مشکل حل شد.
سلام.نقل قول:
به همون روشی که گفتم عمل کن درست میشه برای مورد اول.برای مورد دوم هم شما همون مسیر رو برو و آیکون اون بازیها رو از تو فولدر پروگرام Move کن تو فولدر Game .(فولدر گیم خودش هم تو فولدر پروگرام هست.)
اونایی هم که 2 تا شورتکات داره یکیش رو به همون روش بالا پاک کن .:11:
دوستان و اساتید جواب ما رو هم بدید:1.زمانی که با اینترنت وایرلس مودم میخوای کارکنی باید data conection روشن باشه یا خاموش ؟2.باکمک دوستان تنظیمات وایرلس گوشی ok شد وبه وایرلس کانکت هست اما نمیشه با گوشی page بیاری ؟مرسی
سلام
گوشی من touch DIAMOND 2 هستش
وقتی که میرم توی تنظیمات Today setting
setting-->Today-->Items
و از اونجا آیتم های مورد نظرم رو تیک میزنم ( که روی صفحه today نمایش داده بشن )
اما بعد که میام توی صفحه Today هیچ تغییری اعمال نشده
وقتی دوباره میرم توی تنظیماتش میبینم اصلاً هیچکدوم تیک نخوردن !
چرا اینجوریه ؟ یا کجای کار رو اشتباه میکنم ؟
من میخوام Device Lock رو فعال کنم .
راستی با device lock میشه روی صفحه اول password گذاشت ؟
شاد زی
واسه این اتفاقی نیفتاده که شما تیک htc sense برنداشتید.
device lock واسه همینه دیگه که روی گوشی پسورد بزارید،از اسمش معلومه.از این مسیر برو دوتا حالتم داره هم pin code هم کد دلخواه.start/settings/all settings/lock
سلام..
تا حالا 4 بار گوشی من شبها هنگ کرده..یعنی وقتی مثلا الارم رو تنظیم کردم و خوابیدم، صبح پاشدم دیده گوشی تو هنگه..وبا دکمه ریست دوباره بالا اومده.. فقط و فقط هم شب ها این اتفاق افتاده..
کسی تجربه این چنینی داشته؟
آقا کمک کنید
من امروز کلی کار دارم و گوشیم مشکل دار شده ....
وقتی میخوام روشنش کنم میزنه launching touchflo 3d و پائین صفحه calender و contacts و بالا start رو داره و بعد از 10 دقیقه کار با گوشی ، گوشی کاملا هنگ میکنه
ریست هم کردم درست نشد
چیکار کنم ؟!
به شب و روز نیست .. من احتمال میدم از شانس شما چند کار هم زمان اتفاق افتاده.. مثلا لحظه ای که داشته میرفته رو استند بای یهو یه اس ام اس هم رسیده و گوشیت هنگ کردهنقل قول:
درست شد دوبار هارد ریست کردم درست شد ولی همه چیم پرید :13:نقل قول:
چقدر این ویندوز موبایل عذاب آوره ...
کجاش عذاب آوره،یه back up بگیر که اگه مجبور شدی hard reset کنی همه چیزت پاک نشه.بعدش دوباره back up بریز روش.از sprite backup استفاده کن.هم رو کامپیوتر میتونی ذخیره کنی هم رو کارت حافظه.نقل قول:
دیگه دیر گفتی !!
حالا یه سری مشکل که یادم نیست قبلا چیکار کردم
1- برای دلیوری اس ام اس ها هربار که تیک میزنم دفعه بعد دوباره باید تیک بزنم و سیو نمیشه چیکار کنم ؟!
2- وقتی گوشی رو میتابونم صفحه هم میتابه ، از کجا باید خاموشش میکردیم ؟!
لطفا یکی زود بگه کار دارم امروز خیلی ... ببخشید اسپم میدم
نقل قول:
جواب سوال اول:
شما اول برو به All massege بعد meno بعد tols بعد options بعد sms/mms بعد تیکش رو بزنید..
منظورتون رو از تابوندن نمیدونم؟ یه دکمه بالای گوشی هست که گوشی رو خاموش میکنه یا میبره اماده باش.:11:
همون g-sensor هستشا ! وقتی گوشی رو چپ و راست میکنیم در قسمت عکسها یا اس ام اس ها صفحه گوشی هم wide میشه ، میخوام این قابلیت خاموش بشه تو اس ام اس زدن اذیت میکنه
فکر کنم همون auto orientation باشه میخوام خاموشش کنمنقل قول:
این مشکل هم حل شدنقل قول:
برنامه spb رو نصب کرده بودم و این گزینه رو از منو ها حذف کرده بود، برنامه رو پاک کردم و به راحتی پیدا شد :11:
من با تاریخ اس ام اس هایی که دریافت میکنم مشکل دارم
چطور میتونم درستش کنم ؟
مثلاً توی تاچ فلو اس ام اسی که الان میاد رو میبره زیر اس ام اسی که 4 ساعت پیش اومده بوده.
مرسی
شاد زی
گل محمدی تو چند تا پست آموزششو گذاشته.. تو تاپیک امنیا بری زودتر به نتیجه میرسی.. همونجا یه سرچ بزنی پیدا میشه .. من الان دم دستم نیست لینکش ..شرمندهنقل قول:
پیدا نمیکنم :(
میشه کمکم کنید
راستی چه برنامه ای هست که بتونه فایل divx ؤو همراه با فایل subtitel مربوطه اجرا کنه
توی کورپلیر نتونستم انجامش بدم
شاد زی
TCPMP، بعد میری تو قسمت options بعد video بعد تیک GDI رو میزنی.نقل قول:
کماکان مشکل ساعت اس ام اس رو دارم
کسی نیست بتونه کمک کنه ؟