دوستان یکی جوای منو بده؟
Printable View
دوستان یکی جوای منو بده؟
البته اگه اول آتیش رو خاموش کنن خیلی کار راحت تر میشه...بعد با خیال راحت بیرونی ها رو بکشه..نقل قول:
دوست عزيز مگه براي شما سطل ها بيرون نيست ؟! اگه بري همين طوري و بدون توجه به دشمنا از بيرون سطل رو برداري كه زود دخلت رو ميارن ...نقل قول:
دايركت ايكس آخرين نسخشو نصب كردي ؟نقل قول:
دوستان یکی جوای منو بده؟
منم تموم کردم...5ساعت و57 دقیقه...خیلی توپ بود...
حالا یه سوال....بیلی که توی قسمت اول بود بچه توماس هست؟؟؟؟اره؟؟؟
اگر تمام نكرده ايد نخوانيد
ميشه گفت توماس ناپدري بيلي هست . چون بيلي از ماريسا و خوارز هست ، اگر دقت كرده بودي اواخر بازي ماريسا به خوارز ميگفت كه من حامله هستم .
ولی فکر کنم اون بچه از توماس بوده.اخه به ویلیام میگه دختره...من بچه تواس رو حمل میکنم...نقل قول:
دوستان
پی سی رو یه خاموش روشن کردم مشکلم حل شد
ممنون
تفوت قدرت در 2 کارتر اشکار برادر بزرگ تر قوی تر و حرفه ای تر به نظر میرسه
دوستان کمک:
من تو مرحله ای مه باید با توپ دمنا رو که دارن از دریا میان بکشی موندم اصلا کشته نمیشن؟
برای هر قایق یه خورده بالاتر شلیک کن :46:نقل قول:
مرسی مشکلم حل شدنقل قول:
برای هر قایق یه خورده بالاتر شلیک کن
نه...یه سری سطل سمت راست اون در ها که آتیش می گیرن هست.داخل اصطبلنقل قول:
باعرض سلام.من بازی Call of Juarez - Bound in Blood رو گرفتم ونصب کردم.ولی هنگام اجرا بازی صدا نداره.لطفا راهنمایی کنید
برو اینجا :نقل قول:
system properties>hardware>device manager
اونجا از قسمت sound گزینه unimodem half duplex رو disable کن
دوستان اون مرحلاه ای مه از اسب ها پیاده میش و میری تو یه خونه ای
چند تا در اون در وسطیه باز نمیشه باید پیکار کنم؟
یک تصویر بذار دوست عزیز :10: کجا این جوری معلوم نیستنقل قول:
دوستان هر کاری میکنم نمیتونم عکس بگیرم دکمه پرینت اسکرین رو میزنم ولی اصلا عکس نمیگیره؟
شما پرینت اسکرین رو بزن برو تو paint و از قسمت edit پیست کن.نقل قول:
اگه نشد.یه کم رو صفحه کلیدت نگاه کن یه دکمه هست که شکل یه مربع رو داره که توش دوتا دایره هست...معمولا اگه این روشن باشه کلیدهای کمکی F1...F10 کار نمیکنن.همینطور پرینت اسکرین...خاموشش کن امتحان کن...:11:
داوستان من توی این دوئل دومی هر کار مسکنم طرف منو زودتر میکشه چی کار کنم؟
اصلا انگار تفنگم تیر نداره؟
سعی کن دستت رو نزدیک اسلحه نگه داری...هواست هم به زنگ باشه...هیچ راه دیگه ای نداره...سریع شلیک نکن ...صبر کن تا نشونه بیاد روی طرف...این دویل از همه سخت تره...سعی کن میشه:10:نقل قول:
منم ديروز اين بازی رو گرفتم، بسيار بازيه خوبيه ، داستان خوبی هم داره ، فقط حيف که اول شخصه! بازی سوم شخص يه حس ديگه اي داره ،،،، اين آخرين بازی اول شخصی بود که خريدم،،،
دوستان من مرحله اول سرخپوست ها رو تموم کردم
نصف بازی رو رفتم یا نه؟
فکر کنم بیشتر از نصفش رو رفته باشی...اینجا مدالیون رو بدست میاری و میری واسه اخراش...البته فکر کنم:10:نقل قول:
ولی بیشتر از نصف رفتی:11:
sسیو مرحله اول رو کسی داره
تمام شد.. داستان بازی فوق العاده بود ..... خیلی خوشم اومد .....
بازیه خوبی بود اما اون گیرایی و جذابیت رو برای من نداشت اما ارزش تموم کردن داشت !
100 درصد ارزش تموم کردن رو داشت اما باز توی بازی هایی تو این سبک خیلی خوب بود ...
چرا نوید جون ؟ :31:نقل قول:
storyline و شخصیت پردازی کاراکتر ها که عالی انجام شده بود
دقیقا ... از خیلی از بازی های جدیدی که اومده داستانش بهتر بود و کلا داستان روون و ساده ای داشت ...:8:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:شاید اگه سوم شخص بود بیشتر درگیر شخصیت ها میشدیم .. خود من اول بازی که مربوط به جنگ شمال و جنوب بود حس کردم دارم call of duty بازی میکنم ! ولی بعد هر چقدر پیش رفت بیشتر از بازی خوشم اومد و سبک وسترن خودش رو نشان داد...نقل قول:
بعد از kane & lynch از داستان هیچ بازیه دیگه ای خوشم نیومده بود تا این یکی....
راستی جایی که بازی رو نصب کردید موزیک های بازی هستش ، خیلی موزیک های جالبی هم داره ....
ارزش تموم كردن رو داشت
محيط بازي جذاب و دلنشين بود
تو ايكس باكس تمومش كردم
نمیدونم چرا زیاد به دلم نشست ! اون آخر بازی هم واقعا رو اعصاب بود ! یارو یه تیر میزد میمردم !نقل قول:
این پولا که جمع میکنیم به چه کار میاد ؟
تو اچیومنت ها نوشته اگه 1 میلیون بشه یه تفنگ طلا آزاد میشه .
ولی با این 2 زار 10 شاهی که تو هر مرحله گیرت میاد عمرا حتی به 100 هزار برسه ...
با این پولا می تونی اسلحه ومهمات بخری ...نقل قول:
توجه کن که اسلحه جدید بخری واقعا تاثیر گذاره...
اگه بخوای اسلحه طلا را بخری باید خفن پسانداز کنی ...اگه به روی
اونایی که مردند بری پول هست ...یه جاهایی هم داره که اینجوری wanted
زدن پول هم می دن به اونها هم برو ...:10::10::10::10:
اوکی... گرفتم .نقل قول:
من تازه 2 مرحله بازی کردم هنوز به همچین چیزایی بر نخوردم
وای
بالاخره بازی رو بعد یک ففته تموم کردم
خیلی بازی باحالی بود
سلام
من مشکل خش خش صدا دارم تو ویندوز XP SP3 ! البته unimodem هم disable کردم اما صدا خش خش داره !
راه حلی نداره ؟
مسخره اس ولی من تازه این بازی رو گرفتم و همون مرحله اولم
که چند نفر و کشتم و یه بمب زدن بعد رفتم طرف یه جعبه و دیگه نمیدونم باید چی کار کنم و چی و بزنم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
سلام
محیط بازی خیلی قشنگه من که حال میکنم
این دول هاش چقدر سخته قلق داره؟
قلق خاصی نداره ولی شما سعی کن که کاراکتر حریف وسط تصویر باشه و دستت نزدیک به اسلحه.نقل قول: