چرا میشه .. اما اگه خیلی با آفیس کار میکنی بهتره ویوا بگیرینقل قول:
Printable View
چرا میشه .. اما اگه خیلی با آفیس کار میکنی بهتره ویوا بگیرینقل قول:
تنها مشکل Viva دوربینشه ،که اگه برات مهم نیست بهترین گزینه واست همین vivaستنقل قول:
wifi عالی ،در حدی که خود htc شنیدم گفته تو این زمینه یکی از بهترین گوشیاشه
Office & PDF هم که اصلا خوراکشه
باظریش هم به گفته htc از بهترین باطری هایی هست که تا حالا رو گوشی هاش گذاشته :46:
راحت راحت ،اینترنتم که دیگه با ویندوز موبایل خیلی لذت بخشه ،هنگ نمیگم اصلا ولی یک صدم سیمبین
سیسنم عاملش هم که دیگه نیاز به تعریف نداره
تاچشم که از نوع تاچ فلو هست و تجربه لذت بخشی رو هم بهت میده :27:
ولی اگه بخوای با 5800 مقایسش کنی تو دوربین و موسیقی viva کم میاره مقابلش
ولی هیچ وقت نمیشه تاچ 5800 رو با Viva مقایسه کرد ،چون htc خیلی سرتره تو این قضیه
امیدوارم که تونسته باشم کمکی بکنم تو انتخابت :10:
صحبت هاتون تایید میشه به جز مورد باطری.. باطری اونی که شما میگی نیست.نقل قول:
ولی در مورد باتری من قبول دارم باتریش عالیه تا حالا اذیتم نکرده
تایید میشه :10:نقل قول:
همچنان پای حرفم هستم ،در مورد باتری
ممنون از همه ی افراد فعال کلوپ.... فعلا پول دستم اومده میخوام x1 بگیرم....... فعلا بیخیال ویوا......
ولی اینجا خیلی چیزا در مورد winmo و ppcها فهمیدم.... بازم ممنون از همه....
سلام چه خبر میخواستم بدونم نرم افزارهایی مثل fake sms و fake call که برای سیمبین هست برای ویندوز موبایل هم هست؟ خیلی ممنون.
سبز باشید و شاد
من که حاضر نیستم گوشمو با نوکیا جماعت مقایسه کنم حالا 5800 هیچی ، n97 هم باشه باید پیش htc لونگ بندازهنقل قول:
viiva رو عشق است
نقل قول:
سلام.
تو یک تاپیک دیگه هم پرسیده بودی یادم نیست کدوم تاپیک .همون جا جواب دادم.:11:
سلام
من یه پست زدم چند وقت پیش:
بعضی از دوستان با اشاره به قیمتش(12000 ت) گفتن گرونه و گفتن که از هندزفری خودش که ارزونترینش 18000ت استفاده میکنیمنقل قول:
در صورتی که هدفون خود گوشی از نوع ساده است و کیفیت خوبیم نمیده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما با تبدیل میتونین هر نوع هدفونی به گوشی وصل کنین. مثل همون که در پست قبلیم زدم و:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکرم
سلام
امروز بعد از مدتها یکی خریدم
سلام.نقل قول:
مبارك باشه. چند؟؟؟؟
ضمنا اونايي كه گفتن نوكيا فلان و بيصار... اچ تي سي و نوكيا اصلا با هم در يك گروه نيستند كه مقايسه بشن.
نوكيا براي يكي خوبه كه استفادش در حد يه آهنگ گوش كردن و عكس گرفتن و بلوتوث بازيه.
اچ تي سي (منظورم ppc هست) ولي در حد يك كامپيوتر عمل ميكنه.
سيستم عامل سيمبين بسيار قويه. من كه تا وقتي نوكيا داشتم از گوشيم راضي بودم.
اما خوب ويندوز موبايل خوب يه چيزي فراتر از سيمبين و بقيه سيستم عامل هاست.
با تشكر:31::31::31:
دوستان كامپايلر c++ براي ppc كسي نداره؟؟؟
هرچي گشتم نبود. اگه كسي داشت لطفا بذاره.
سلام بر همه اساتید و دوستان
من برای خرید, بین این گوشی و نوکیا 5530 مردد هستم. دوستان می تونن راهنمائی کنن و مزایا و معایب هر کدومو بگن تا من بتونم تصمیم بهتری بگیرم. مخصوصا دوستانی که این گوشی ها رو دارن نظر بدن
اینم بگم که موسیقی برای من مهم نیست چون یه پلیر سامسونگ P1 دارم که به اندازه کافی خوب هست
دوربین هم خیلی مهم نیست ولی بی اهمیت هم نیست
جینگولک بازی و قشنگی منوها برام مهمه + راحتی و سرعت کار تو منوها + اطلاعات و فیلدهای اطلاعات هر کانتکت
قدرت نرم افزاری و موجود بودن برنامه های کاربردی
مرسی از همگی
سلام به همه !
دوستان یه مطلب فنی...
اونم اینه که من هندزفری موتورولا رو به گوشیم وصل کردم . اما صدا از اسپیکر گوشی پخش شد.
از این رابط ها که واسه این گوشی ها هست خریدم . اما کماکان صدا از اسپیکر پخش می شه !
چرا ؟
سلام.نقل قول:
از نظر من
اگه واست پلير مهم نيست ويوا...
اگه واست دوربين مهمه 5530...
اگه جینگولک بازی و قشنگی منوها مهمه 5530...(البته با وجود تاچ فلو ويوا خيلي جذاب تره ولي منوهاي ساده اي داره)
اگه راحتی کار تو منوها مهمه 5530...
اگه اطلاعات و فیلدهای اطلاعات هر کانتکت تو جفتش فرقي نداره ولي ويوا بهتره...
اگه قدرت نرم افزاری مهمه ويوا...
موجود بودن برنامه های کاربردی هم تو جفتش يكيه...
ولي در كل اگه اين ها كه گفتي واست خيلي مهمه 5530 رو پيشنهاد مي كنم.
آيا علامت هنزفري هم اون بالا مياد؟؟؟؟نقل قول:
سلام به همه !
دوستان یه مطلب فنی...
اونم اینه که من هندزفری موتورولا رو به گوشیم وصل کردم . اما صدا از اسپیکر گوشی پخش شد.
از این رابط ها که واسه این گوشی ها هست خریدم . اما کماکان صدا از اسپیکر پخش می شه !
چرا ؟
نه نمیاد اما امروز هندزفری فابریکی Diamond2 رو تست کردم کاملا جواب داد !نقل قول:
اما دوستان می گفتن رابط های Audio باید روش جواب بده !
واقعاً زور داره هندزفری رو از روی کارتون بر میدارند بعد 18 تومن می خوان بفروشن بهت !
تازه اونم هندزهای یک تیکه یکی مثل من اگه بخواد از هندز های سری دبلیو سونی اریکسون
استفاده کنه معلوم نیست دیگه باید چی کار کنه !
آقا خودم مشکل خودمو حل کردم ، من mini Usb رو با Extusb اشتباه گرفته بودم .
حالا سوال بعدی .
یکی از دوستامون یه نوتبوک اپل (مکبوک) داره ، یه آیفون هم داره.
بعد این دوتا رو به هم وصل کرده بود نفهمیدم Wireless بود یا Bluetooth بعد عکسهای توی گوشی رو ما توی نوتبوک می دیدیم، بعد این دوست ما از توی گوشیش با قابلیت Finger Friendly می زد می رفت عکس بعدی ، توی نوتبوک هم با همون افکت عکس عوض می شد. از این کارا با Windows mobile نمیشه کرد ؟
سلام.نقل قول:
شما میتونید با نصب یکسری برنامه ها این کارو انجام بدید .مثل برنامه My Mobiler.:11:
نقل قول:
لطفا عکس رو دوباره آپلود کنید:11:
کدی برای تست کردن قسمت های مختلف گوشی وقت خریدن هست یا نه ( چک کردن گوشی کار کرده یا نه )
آخرین قیمت گوشی با گارانتی و بدون گارانتی
فكر نكنم كدي باشه.نقل قول:
آخرين قيمت گوشي با گارانتي 260 تومنه. بدون گارانتي هم فكر نكنم پيدا كني. من تو علاالدين پيدا نكردم.
با گارانتي هم بهتره.
با تشکر از مطالب بسیار خوب همه ی کاربرای تایپک من همه صفحات و خوندم :10:
منم این گوشی باحال رو خریدم:27:
سلام
این گوشی ساخت چه کشوری هست؟
چجوری میشه بفهمم این گوشی دست دوم نیست!
(جهت کلاه نرفتن سرم)
من شندیم این گوشی هندزفری تو جعبه نداره!
راسته؟
سلام دوستان من دو تا سوال دارم
آیا کسی هست که این گوشیو خریده باشه و ناراضی باشه؟
و اینکه آیا آنتن دهی این گوشی خوبه؟ مشکلی نداره؟
میخوام بخرمش، لطفا راهنمایی کنید.
در ضمن جدیدترین قیمتشو هم بگین لطفا.
ممنون.
تمام گوشي هاي htc رو تايوان مي زنه ولي اين گوشي براي اينكه ارزونتر در بياد چين زده. فقط چيني اين گوشي تو بازاره... اما چينش اورجيناله. يعني چين زير نظر `htc ميزنه...نقل قول:
براي تشخيص دست دوم بودن راه خاصي وجود نداره. تنها نكته اي كه هست اينه كه شما برو اين گوشي رو از يه جاي معتبر بخر. البته با گارانتي. وقتي هم كه آورد واست دقت كن كه اون چسب هولوگرامي كه روي در قوطي هست باز نشده باشه. سعي كن از نمايندگي بخري... همين ديگه. ضمنا وقتي مي خري ويندوز روش نصب نيستا. همونجا گوشي رو روشن بايد كنه و جلو چشمت ويندوزش نصب شه. (ويندوز هم روي گوشي هست - از اين كلكا نزنه كه وصل كنه به كامپيوتر تا پول بيشتري بگيره.) همين ديگه...
بله. كاملا راسته. فكر مي كنه چرا يه پاكت پي سي انقدر ارزونه؟؟؟؟نقل قول:
راسته؟
همين هنزفري 25 تومن مياره رو جنس...
اگه كسي باشه كه حال و حوصله ي ور رفتن با گوشي رو نداشته باشه خوب ناراضيه. چون پاكت پي سي اساسا با گوشي هاي نوكيا و سوني اريكسون و ... فرق داره و بايد تقريبا چند روز ور بري تا بياد دستت...نقل قول:
سلام دوستان من دو تا سوال دارم
آیا کسی هست که این گوشیو خریده باشه و ناراضی باشه؟
و اینکه آیا آنتن دهی این گوشی خوبه؟ مشکلی نداره؟
میخوام بخرمش، لطفا راهنمایی کنید.
در ضمن جدیدترین قیمتشو هم بگین لطفا.
ممنون.
ولي من كسي رو نديدم ناراضي باشه...
آنتن دهي؟؟؟؟ خوب مثل بقيه گوشي هاست ديگه... هر جا اپراتور آنتن بده گوشي هم آنتن مي ده...
من كه مشكلي با آنتن نداشتم.
جديدترين قيمتي كه من دارم واسه آخراي شهريوره كه تو چند تا پست بالاتر هس:
نقل قول:
آخرين قيمت گوشي با گارانتي 260 تومنه. بدون گارانتي هم فكر نكنم پيدا كني. من تو علاالدين پيدا نكردم.
می شه یه بزرگواری یه آموزش بده که من چطوری
گوشیمو با PC سینک کنم از طریق WiFi !
خیلی لازم دارم !
------------------------------------
Behzad_v3 هرجا پست ازت ببینم زیرش تشکر می زنم (شکلک تعصب روی بچه محل) !
با wifi نمي توني سينك كني، با كابل يا بلوتوث ميشه.نقل قول:
نقل قول:
راسته؟
من از طبقه آخر علائدين گرفتم هندزفري هم داشت. ولي در حالت استاندارد هندزفري تو پكش نيست اوني هم كه من گرفتم براي بازار هند ديزاين شده بود برا همين داشت.
بله هنزفری نداره..............(تو جعبه)
ما كوچيك شماييم...نقل قول:
راستش من كامپيوترم wifi نداره كه امتحان كنم. اين كاري كه ميگم بكن ببين ميشه يا نه:
برو تو برنامه ي active sync تو كامپيوتر. برو تو قسمت connection setting يه گزينه هست به اسم allow wireless connection ... اينو تيكشو بزن بعد برو از تو گوشي كامپيوترتو اد كن تو ديوايس هات(add to device).
حالا كانكت شو ببين كانكت ميشه يا نه!!!
این Device که گفتی کجاست ؟نقل قول:
یه سوال دیگه ، من از وقتی فارسی ساز روش نصب کردم (MobiDiv) این T9 کیبردم واسه اس ام اس دادن همش روشنه ، طی مرور زمان خیلی زجر آوره ، چون سر هر اس ام اس باید اول اونو خاموش کنم ، راه حلی نیست که کلا منتفی شه ؟
سوال اولت:نقل قول:
برو setting --> connection --> wifi
بعد روشن كن و سرچ كن تا wifi كامپيوترتو پيدا كنه.بعد ك پيدا كرد add كنش. بعد كانكت شو بهش ببين ميشه يا نه.
واسه سوال دومت...
آخ كه خيلي زجره!!! خودم كشيدم مي دونم چي ميگي...
اين فايل كه آپلود كردمو دانلود كني نصب كني حله!!!
کد:http://www.mediafire.com/download.php?zmfgwxymtoq
سلام بر دوستان عزیز....
میخواستم بدونم آیا هیچ یک از عزیزان با قسمت mail ى كه در touchflo ی گوشیشون قرار داده شده کار کردین یا نه. من همراه اول دارم و باهاش میتونم به اینترنت وصل شم ، اما قسمت میل گوشیم نمیتونه mail ها م را دریافت کنه. آیا این مشکل همراه اوله، یا من یاد ندارم؟ ممنون میشم کمکم کنید.
شما تنظیمات رو انجام دادی؟؟نقل قول:
تنظیمات برای Gprs را انجام دادم ، اگه منظورتون همینه..... اما برای Mail ، فقط آدرسو وارد کردم. وقتی گزینه Send/Receive رو انتخاب ميكنم ، پیام Synchronizing Error رو میده...
من كار كردم هيچ گونه مشكلي هم نداشتم.نقل قول:
البته من با ايرانسل كانكت شدم.
بهزاد جان دمت گرم عجب حالی دادی با این برنامه که T9 رو خاموش می کنه .
اون قضیه WiFi هم نشد ، در کل فکر کنم فقط با همون BT می شه کانکت شد.
در کل تشکر و اینا.
من هم viva دار شدم .البته به عنوان کادوی تولد گرفتم این کوچولوی مامانی رو ......... مبارکم باشه ...
اولشه و سوال هم فراوون. دوستان کمک کنن ممنون می شم
این تاچ فلوی ویوا کل صفحه رو گرفته.درست؟ تو مدلای دیگه مثل کروز نصف بالای صفه همین منوهای اصلی فلو رو داره و پائین صفحه یک سری اطلاعات دیگه مثل task ها و اینجور چیزها.
حالا من وقتی از تو ستینگ این اطلاعات رو تیک می زنم با وجود تاچ فلو هیچکدوم نمایش داده نمیشه و خود ستینگ خاموشش میکنه دوباره مگر اینکه تاچ فلو رو تیکشو بردارم و اون اطلاعات رو اضافه کنم که اینم در حد کافر شدن هست (بدون تاچ فلو میشه گوشی)
حالا راهی داره که بشه اینترفیس رو یه جوری کرد که اون حالت دو تیکه رو داشته باشیم یا باید همینجوری لذتشو ببریم؟
ممنون
میشه یه لیست از بازی هایی که توی گوشیتون دارید رو بزارید
بعد بازییایی که برای کروز و دوال و بقیه تاچ ها هست روی ویوا هم اجرا می شه یا نه
خير. نميشه. يا تاچ فلو يا بقيه چيزا!!!!نقل قول:
البته برنامه هايي هست كه باعث ميشه دو تا today screen داشته باشين كه در اون صورت روي يه صفحه تاچ فلو و توي صفحه ي دوم هرچي خواستين مي تونيد بذاريد.
واللا من فقط همون بازي هاي خود گوشي رو دارم و بس. پس شرمندتونم.نقل قول:
میشه یه لیست از بازی هایی که توی گوشیتون دارید رو بزارید
بعد بازییایی که برای کروز و دوال و بقیه تاچ ها هست روی ویوا هم اجرا می شه یا نه