مخلصتيم همشهري:10:
نمذوني چقدر طول ميكشه تا محصولات جديد برسن تو بازار ما؟
مخلصتيم همشهري:10:
نمذوني چقدر طول ميكشه تا محصولات جديد برسن تو بازار ما؟
یعنی تو بازار نیست ؟نقل قول:
فردا باید برم جمهوری :20:
والا اين سري ها قرار بوده كه كلا توي بار باشن ديگه ولي يكم تاخير داشتند البته توي مشهد اينطوره تهران رو نميدونم c8000 و c9000 رويت شده يا نهنقل قول:
خوش قيمت ترينشون همين c7000 هست البته گرونه باز هم جا داره :10:
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
توي مشهد كه 32w550 رويت ميشه هنوز :46:نقل قول:
پس تو تهرانم هست اگه تو مشهد هستش
من باید 2 تاشو از نزدیک ببینم بعد یکیشو میگیرم
دوستان من بد جوری فکرم بهم ریخته .... من میخواستم NX700.... 40 بخرم ..الان دوباره بهم ریختم .... خواهشن اون تاپیک ها و صفحاتی که درباره این پوشش قاب مانند صفحه بحث کردین رو بگین من برم بخونم .
خواهشن کمک کنیین من زیاد دیگه نه وقت دارم و نه دیگه فرصت و باید هر چه سریعتر بخرم .
قیمت 40NX700 تو بانه هست حدود 2.450
امين خان برادر ذهنت رو درگير اين قضيه نكن اين مدل مشابه lg sl800 ها و b650 ها و تقريبا پلاسماهاستنقل قول:
حالت شيشه اي كه نور رو منعكس ميكنه(reflective) يكي از شايد به قول cnet بديها ونقص هاش باشه
هر چند جز بهترين هاست وانتخاب cnet :46:
[HTML]http://asia.cnet.com/reviews/home_av/tvs/0,39037585,45210785p,00.htm[/HTML]
يك رويو خوب توي trustedreview :
[HTML]http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2010/06/22/Sony-Bravia-KDL-46NX703/p1[/HTML]
ممنون از جوابت ... آخه اگر رفلکس داره پس چه مزیتی داره که میزارن و ازش استفاده میکنن ؟
(یه سوال دیگم اینه که : صفحه تلویزیون امکانش هست خش بیفته ؟ و رو کیفیت تاثییر بزاره ؟؟؟؟؟)
امين خان رفلكس به اون معناي شيشه كه شما فكر ميكني نيست فقط مواقعي كه توي محيطهاي پرنور هستي ويا مستقيم ميتابه نور بهش نشون ميدهنقل قول:
بايد بدوني همين رفلكس بودن شيشه يكي از جذابيت هايي بود كه من b650رو گرفتم خيلي دوست داشتني باعث براق نشون دادن تصوير ميشه
يكاري كن شايد خنده دار بنظرت برسه :يك دونه روكش چس نايلون روي lcd لپ تاپت بزن باور نميكني تويرش خيلي دوست داشتني تر ميشه :18::46:
بله ممكنه خش بيفته منتها اگه عميق نباشه وقتي روشن هست معلوم نميشه منتها واي به روزي كه عميق باشه رو اعصابت راه ميره :41:
دوستان عزیز وارد و خبره در این بخش
میخواستم ببینم فرق هزینه تلویزیون ال ای دی (ترجیحاً) سامسونگ در حالت با گارانتی و بدون گارانتی چقدره ؟!
فکر میکنم اختلافش خیلی باشه، درسته؟
میخوام اگر بشه بدون گارانتیشو بخرم، روی همون ال ای دی 46 اینچ سامسونگ C6900 به تصمیم نهایی رسیدم و قصد خریدش رو دارم
الان تو سایت نمایندگی سامسونگ این مُدل رو زده 2 میلیون و 600 هزار تومن
میخوام ببینم اگر بدون گارنتیشو بخوام بخرم چقدر میوفته (حدوداً) ؟
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
t_tanhayam عزیز
بی زحمت Review سی نت راجع به مُدل Samsung LED C6900 رو هم بذار و اینکه آیا این مُدل انتخاب Cnet هست یا نه؟
دوست من ..نقل قول:
بدون گارانتي من اين مدل رو 2150 قيمت دارم ...
شايد بگردي ارزونتز هم گيرت بياد ولي فكر نميكنم ...
titanium_zarin عزیز
ممنون
میشه بفرمایی از کجا میشه ال ای دی های بدون گارانتی رو خرید؟ از خود نمایندگیشون میشه؟ یا اینکه باید از جاهای دیگه خریداری کرد؟
بعد اینکه اگر بخوایم از جایی دیگه به غیر از نمایندگی بخرم احتمال تقلبی بودن و یا خراب بودنش نیست؟! ریسکش بالا نمیره؟!
titanium_zarin عزیز
ممنون
میشه بفرمایی از کجا میشه ال ای دی های بدون گارانتی رو خرید؟ از خود نمایندگیشون میشه؟ یا اینکه باید از جاهای دیگه خریداری کرد؟
بعد اینکه اگر بخوایم از جایی دیگه به غیر از نمایندگی بخرم احتمال تقلبی بودن و یا خراب بودنش نیست؟! ریسکش بالا نمیره؟!
جناب t_tanhayam میشه لطفا بفرمائید شما چرا وقتی کسی راجب سامسونگ صحبت میکنه میگردی ریویوهای مثبت این تی ویو که معمولا به اشکالای این تی وی اشاره نمیکنه گلچین میکنی؟ اگه قصدت راهنماییه لطف کن ریویوهای گلچین شده نزار در ضمن این سایت trustedreviews ریویوهاش خیلی ابتداییه و خیلیم مشکوک میزنه چون تو کامنتای زیر تی ویا تا حالا 100 دفعه مردم خواستن چند تا عکس یا کالیبره از tv که ریویو شده بزاره ولی هر دفعه یا کامنتا پاک میشه یا جوابای بی ربط میدن.
بعد یه چیز خیلی عجیب!!!
وقتی کسیو میخوای راجب تی وی خریدن راهنمایی کنی از cnet آسیا ریویو میزاری ولی وقتی کسی بخواد ال سی دی زیر 37 اینچ بخره میری از trusted reviews ریویو میزاری دلیلشو میدونی چیه؟؟؟
دلیلش اینه که cnet آسیا واسه سایز زیر 40 اینچ بهترین تی ویو 37v10 انتخاب کرده ولی شما یه جورای عجیبو مشکوکی همه راهنمائیات به سامسونگ ختم میشه!!!!
سلام
اين تلوزيون داره تا آخر اين كاه وارد ميشه و قصد خريدش دارم احتمال زياد ... --- LE820
ميشه دوستان كمكم كنن و بگن نظرشون چيه
توي cnet و flatHDpanels در موردش خوب گفته....
کد:http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1272005448
With LE820 Sharp has really put some thought into designing a TV and has ended up with a very complete TV. The glass frame feels nice, and the back of the frame reveals that all inputs are cleverly positioned. Also, the remote has gotten a facelift and is much nicer than the remote from LE700 and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
يكي كمكم كنههه
چرا هر كي ساموسنگ مسخواد فقط جوابشو ميدييييننن؟؟؟؟؟؟ اااههههه-- بابا من از سامسونگ خوشم نمياد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيزنقل قول:
بابا صفحه قبل رو ببين خوب من در مورد سوني امتيازات رو گذاشتم
به خدا اين طوري نيست حداقل اون هايي كه من رو ميشناسند ميدونند من چه مدلهايي رو دوست دارم و خيلي هاشون از سامسونگ نيست
همه جا خط قرمز ميزنم نظر شخصي
همه جا حرف از پلاسماهاي خوب پاناسونيك ميشه ميگم شاهكاره
ههه جا حرف از فيليپس ميشه يا شارپ ميگم توي رنگها بي نظير
در مورد سوني حرف ميشه ميگم سخت افزار خوب و رنگهاي زنده اي داره
در مورد رويو ها اينطور نيست اصلا اون ها مهم نيستند اين من وشما وخريداريم كه ميپسنديم
مطمئن باش اگه من 24 ساعت بيام فلان وبگم طرف زماني كه بخواد بخره اگه خوشش مياد نميخره مثل خود من
دوستان هم ميگن من فلان رو ميخوام از فلان برند من هم از برند مورد نظرشون ميگم نه اينكه عقيده خودم رو تحميل كنم
به هر صورت اين قضيه بار ه و بارها اتفاق افتاده در مورد بچه هاي فعال سايت
كه اگر اينطور بوده من به شخص از شما وهمه دوستان عذر خواهي ميكنم
يك جمع دوستانست و ميخوايم با هم دوست باشيم
سلام دوست عزيز
شايد جز معدود ledهايي باشه كه صداي خيلي قابل قبولي داره اگه همون رويو flat panelshd رو بخوني نكات خوبي رو عنوان كرده
در ضمن اين مدلها حافظه 8 گيگي دارند كه ميتوني برنامه هايي كه live ميبني رو pause بزني و نگه داري
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در مورد كيفيتش همونطور كه ميدوني يك ساب پيكسل زرد اضافه شده (quad pixel technology)
كه اين تكنولوژي اولين بار داره استفاده ميشه در تلويزيون ها و باعث داشتن رنج وسيع تري از رنگها خواهد شد
[HTML]http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2010/05/11/Sharp-Aquos-LC-46LE821E-46in-LED-Lit-LCD-TV/p1[/HTML]
يك رويو خوب البته بررسي اين تكنولوژي شارپ رو اينجا بخون :
[HTML]http://ces.cnet.com/8301-31045_1-10426897-269.html?tag=mncol[/HTML]
اگه قيمت مناسبي داشته باشه كه حتما داره مثل مدلهاي ديگه فول ال اي دي شارپ توي ايران يكي از بهترين انتخابهاي ممكن ميتونه باشه
دقيقا نميدونيد كي مياد ؟از ماديران سوال نكردين؟
---------- Post added at 09:13 AM ---------- Previous post was at 09:09 AM ----------
دوست گلم اخه نمايندگي مياد بدون گارانتي بده؟:46:نقل قول:
بايد از بانه تهيه كني والا تا جايي كه من ديدم جنس هايبدون گارانتي بانه اصل تر هست
البته اين بر ميگرده به اينكه بخواي ريسك كني يا نه
عده اي ميگن نميخوايم ريسك كنيم ممكنه بسوزه و.... از اين مسايل
در اين مورد به حد كافي بحث شده بنده خودم بدون گارانتي گرفتم وتا حالا كه نسوخته :8:
سلام به همه دوستان میخواستم نظرتونو در مورد این مدل ال ای دی سامسونگ بدین قیمت کمتر نسبت به مدل ها مشابه به خاطر همراه نداشتن سینمای خانگیه یا به خاطر مسائل دیگه راستی این کابل شبکه یا لن که نوشته داره یعنی میشه با adslبه
اینترنت وصل شی 1,859,000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيز نه علت خاصي نداره بخاطر مدلش هست سري 5 قيمتش همينهنقل قول:
نسبت به سري هاي 6 و 7 پايينتره از نظر مشخصات (كنتراست)
در مورد شبكه ميتوني با pc شبكه كني وفايلهات رو روي تي وي ببيني همينطور ميتوني به اينترنت وصل بشي و از تورنت دان داشته بشي يا يوتيوب و.. البته تو ايران مورد داره اذيت ميكنه گاها
نقل قول:من پرسيدم گفتن تا 1 ماهه ديگهنقل قول:
ظاهرش كه خوبه
ممنون samira.. ي عزيزنقل قول:
خوب اميدوارم كه زودتر بياد و از نزديك بينيم شارپ چيكار كرده :8:
اره خيلي خوشگل و سكسي شده يكجورايي مثل يك ipad يا محصولات اپل ميمونه بحثي كه توي سايت ها هم ميشه در مورد ديزاينش :46:
سلام دوستان
نظرتون درمورد فیلیپس مدل PFL8664 سایز 40 اینچ فول LED چیه ؟
قیمتش حدود 2600 هستش . به نظر من که دیروز از نزدیک دیدمش خیلی عالی بود .
دوستان و اساتید عزیز لطفا نظر بدین
سپاس
من اینترنتو فقط واسه مرور سایتهای خبری میخوام(یعنی اینکه کابل لن مودم رو مستقیم وصل کنم بهtv)میشه اینکارو کرد یا باید لپ تاپ یا پی سی رو واسطه قرار داد،نکته دیگه اینه که من وقتی تو بازار ال سی دی های سامسونگو با ال سی دی های برند های معروف دیگه مقایسه میکنم(سونی یا توشیبا) اون مارکها به نظرم تصویر واضح تری رو ارائه میدن البته شاید من تو این مورد اشتباه میکنم اخه سامسونگ جدا از tvتو کیفیت و وضوح وشفافیت تصویر ال سی دی موبایل حرف اول و میزنه اینو همه میدونند من خودم 4-5ساله از گوشیهای سامسونگ استفاده میکنم این موضوع واسم اثبات شده مخصوصا الان که صفحه نمایش گوشیهای جدیدش Super AMOLED .که حتی خواجه حافظ شیرازی و همکارانشون هم میدونندهیچ برندی به پای کیفیت صفحه نمایش گوشی سامسونگ نمیرسه،و اگه میشه در مورد کنترانست تصویر و در کل tvهای سامسونگ منو راهنمایی کنید؟با تشکر:11::11::11:نقل قول:
در مورد سري هاي 8 و 9 فيليپس صحبت شد جايي همينطوره واقعا تصوير خوب وقابل قبولي دارهنقل قول:
البته فكر ميكنم كنترل خيلي جالب وعجيبي داره :46:
در مورد شبكه كردن ميشه با يك مودم اينكار رو كرد واحتياجي به pc يا لپ تاپ نيست منتها دو قضيه ميمونه يكي اينكه شبكه كردنش اذيت ميكنه وبراي خيليها جواب نميده يا نتونستن جواب بگيرن خوب بعضي ها هم استفاده ميكنند قضيه دوم ميمونه شبكه هاي خبري من فكر نميكنم بشه وب گردي اونطور كه مدنظر شماست رو انجام بده محدود هستنقل قول:
در مورد مقايسه همينطوره اول بايد ديد چه مدلي رو مقايسه ميكنيد كه هم سطح باشند از لحاظ قيمت تكنولوژي كنتراست وبقيه ملاك هاي تلويزون
در مورد بقيه برندها همينطوره رقابت خيلي نزديكه در خيلي موارد بقيه برندها موفق ترند لزوما بخاطر پيشرو بودن در super amoled يا پرفروش ترين يا تكنولوژي خوب توليد پنل به معناي بهتر بودن نيست
توي همه برندها مدلهاي خوب و فوق العاده اي داريم
همينطور توي سمسانگ اگه اينطوره بريد سراغ سوني يا توشيبا يا مارك هايي كه ميپسنديد دل چركي خريد نكنيد
در مورد كنتراست خوب توضيح داده شده بخونيد :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=391835&page=7[/HTML]
من خودم از سامسونگ خوشم میاد با هیچ مارکه دیگه هم عوضش نمیکنم پس اگه میشه بهترین ال سی دی 42سامسونگ(از همه نظر+جدید)و بهترین led 40 سامسونگ رو(باز هم از همه نظر) معرفی کنید من نمیخوام برم از مارک دیگه ای بخرم چون تنوع واقعا زیادهنقل قول:
نقل قول:
خوب اگه انتخابتون سامسوگ هست من مدلهايي پيشنهاد ميكنم اميدوارم دوستان باز گير ندن :46:
توي lcd ها فكر كنم 42 نداريم يا 40 يا 46 :46:
40b650 يا 40c650 تفاوتهاي كمي دارند توي ديزاين وافزايش كنتراست و پشتيباني ازdts 5.1 از usb
توي led ها b7000 واگه ميتونيد هزينه كنيد c7000 كه 3d هست :46:
من شدیداً بین دو مدل ال ای دی 46 اینچ سامسونگ موندم که کدومشون رو بخرم !!!
مُدل 46B7000 یا 46C6900 !!!
میشه یکی دقیقاً بگه فرق این دو تا با همدیگه چیه؟
B7000 چند تا پورت HDMI داره؟ یه جا نوشته بود یکی و یه جای دیگه نوشته بود 4 تا !!!
کدومشون بهتره و چه برتری هایی داره؟ با هردوشون میشه به اینترنت وصل شد؟ هر دوشون قابلیت پخش فایل های ویدئویی از طریق USB رو دارند؟ هیچ کدومشون بلوتوث دارن؟
در مورد ال سي دي هاي وستينگهاوس هم اگه اطلاعاتي داريد لطفا بگيد
سلم اينها يك جورايي اپديت شده هم هستندنقل قول:
b7000 4 تا پورت hdmi داره مثل بقيه tv ها
در مورد قابلتها كاملا مشابه هم هستند
پشتيباني از فرمت ها در usb هم همينطور
منتها يك سري تغييراتي در ديزاين اتفاق افتاده
در مورد اينترنت هم همينطور تفاوتي نداره كمي samsung app هم اضافه شده
از نزديك مقايسه كردين؟به نظر من b7000 تصوير قشنگ تري داره همينطور خوشگل تره
[HTML]http://www.samsung.com/ae/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UA46B7000WRXZN/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification[/HTML]
[HTML]http://www.samsung.com/ae/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UA40C6900VRXZN/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification[/HTML]
اگه مدل خاصي مدنظرتون هست بفرماييد دوستان راهنمايي كنندنقل قول:
ميتونيد از سايت خودش هم اطلاعاتي بدست بيارين در مورد led و lcd ها :
[HTML]http://wde.com/[/HTML]
يكي از مدلهاي معروفش فكر كنم 32″ هست led hdtv ld-325 series
ممنون
پس چرا اسم اون سری B هست و اون یکی سری C ؟!!
اسماً بخوایم بگیم C6900 جلوتره از B7000 ! اینطور نیست؟!
من هنوز از نزدیک Review شون نکردم ولی حرف شما رو کاملاً قبول دارم که میگید B7000 تصویر بهتری داشته
در مورد قیمت هم B7000 قیمتش از C6900 کمتره ! چون هدیه سینمای خانگی TZ 325 همراش داده میشه که البته میتونم برش ندارم که در اینصورت قیمت این سینمای خانگی از روش کسر میشه (420 هزار تومن) و الان که قیمت زده 2.730.000 میشه چیزی در حدود 2.300.000 تومان که در مقایسه با C6900 که هدیه نداره و قیمتش 2.620.000 هست اختلاف 320.000 تومانی داره !!!
نمیدونم اینقدر اختلاف قیمت برای چیه ؟!!!!!
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
ممنون
من هنوز از نزدیک Review شون نکردم ولی حرف شما رو کاملاً قبول دارم که میگید B7000 تصویر بهتری داشته
در مورد قیمت هم B7000 قیمتش از C6900 کمتره ! چون هدیه سینمای خانگی TZ 325 همراش داده میشه که البته میتونم برش ندارم که در اینصورت قیمت این سینمای خانگی از روش کسر میشه (420 هزار تومن) و الان که قیمت زده 2.730.000 میشه چیزی در حدود 2.300.000 تومان که در مقایسه با C6900 که هدیه نداره و قیمتش 2.620.000 هست اختلاف 320.000 تومانی داره !!!
نقل قول:
سلام دوست خوبم
من بهت پيشنهاد ميكن ال اي دي 40 اينچ LE700 رو بگيري واسه شارپ ژاپنه و قيمتش 1.650 هست و كيفيتش عاليه و دقيقا فول ال اي دي هست:
- Full LED Panel
- Full HD 1080P
- 10th-Gen panel
- Utra Brilliant LED and Crystalucent Technology
- Mega contrast 2,000,000:1
- 100/120HZ fine motion advanced
- HDMI x 4
- 10Bit Signal Processing with 1 billion colors
- SRS Trusurround XT
اين هم عكساي ديگه.. خيلي TV خفنگيه::::کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/TV/TVDetails.asp?Height=1050&ID=74
خوب در مورد c و b همينطوره يكي توليد سال قبل و يكي توليد امسالنقل قول:
ممنون
عده اي از دوستان معتقدند سري هاي جديد تصويرشون بهتر شده
ما توي سري هاي جديد خوب مثلا پشتيباني از صداي 5.1 رو از usb داريم.انتخاب حالت تصوير 16.9 براي فايلهايي كه 4.3 هستند (هر چند ديگه همه 16.9 شدند)حذف قرمزي پايين و toc رنگي در پايين پنل رو داريم
افزايش كنتراست رو داريم كه باعث بهبود رنگ مشكي ميشه
اين نظر شخصي من بود كه b ها هنوز بهترند نه اينكه واقعا بهتر باشند :46:
اين ها همه باعث ايجاد همين اختلاف قيمتي كه شما فرمودين ميشه ديگه طبعا
شما چطور از نزديك جفتشون رو ديدين؟نظر شما چيه؟
من هنوز از نزدیک Review شون نکردم.نقل قول:
خب در مورد صدای 5.1 اصلاً به دردم نمیخوره چون من از سینمای خانگی استفاده میکنم و از صداش خروجی گرفتم رو باند سینمای خانگی
حالت 16:9 رو که الان سری های قدیمی هم دارن !!! 32 اینچ سری 6 خودم هم داره این که مزیت نیست.
کنتراست هر دو مدلی که گفتم 1 به 3 میلیون هست و با هم یکی هستن (البته کنتراست واقعی نیست هیچ کدومش و فقط حالت پویاست)
خودم هم باید برم تو فروشگاه از نزدیک بررسی کنم ولی فکر نکنم 320 تومن اختلاف قیمت بیخودی بوده باشه، حتماً مزیت هایی داره
مثلاً یه برتری C6900 به B7000 تا اونجایی که فهمیدم اینه که C6900 قابلیت پخش فایلهای ویدئویی از طریق USB رو داره در حالیکه B7000 نداره و فقط عکس و موزیک رو میتونه ساپورت کنه.
یا یه مورد دیگه این بود که C6900 خروجی LAN داره که B7000 نداره.
این b7000 منظور از شبکه بیسیم همون وایرلسه دیگه اگه مودمم adsl wirless باشه با اینترنت نباید مشکلی داشته باشه درسته راستی این مدلها که به اینترنت وصل میشن مرورگراینترنت روشون نصبه؟
دوست عزيز b7000 ميتونه از طريق usb فايل هاي movei رو بخونه مشكلي نيستنقل قول:
در مورد lan هم فكر ميكنم داشته باشه و حداقل توي بانه اي ها هست
در مورد اختلاف قيمت هم به نظر من هم نميارزه :46:
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
توي سمسانگ ها ما dlna wirless داريم در صورتيكه دستگاه شما اين قابليت رو داشته باشه مثل مثلا samsung omnia hd شما ميتوني تصوير اون دستگاه رو بر روي tv داشته باشينقل قول:
سلام به نظر شما LE820 یا LE920 کی وارد کشور میشه:13: یا اصلا می ارزه صبر کنم تا با vt25 یا v10 شاید z1 مقایسه کنم:5: بعد خرید انجام دهم :8:
گوشیم امنیا لایت سامسونگه میشه؟نقل قول:
من نميدونم امنيا لايت اين قابليت رو داره يا نهنقل قول:
به كلوپ گوشي ها مراجعه كنيد وتوي صفحش مطلب رو عنوان كنيد دوستان جواب خواهند داد
[HTML]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=114[/HTML]
فک کنم داره
start-connected home
آیکنش عکس یه tvواگه اشتباه نکنم دوربینه