سخت نبود وحشتناک بودنقل قول:
Printable View
سخت نبود وحشتناک بودنقل قول:
بچه هاااااااااااااااا
محمود آف لاین میباشد :18: یعنی به عمقه فاجعه دیگه ......
بیخیال
کلیداااا رو یکی لطف کنه بزاره :41::41::41:
بالاخره اینو گفتی سختهنقل قول:
هنوز که نیومده سه - چهار ساعت دیگهنقل قول:
بد نبود ، هم سخت بود هم آسون ، ولی تا الان (5تا امتحان)، این سخت ترینش بودنقل قول:
البته حفظیات من یکی ضعیفه.
گذشته ها که گذشته ، بریم بچسبیم به حسابان ، خداییش درس شیرینیه ،منکه با خوندنش عشق دنیا رو میکنم:5:
پرنیان خانوم گل ، کلید تو سایتش ساعت 2 قرار میگیرهنقل قول:
:10::10:
:دینقل قول:
منکه با خوندنش عشق دنیا رو میکنم
.
.
انصاف داشته باشیم !!! خیلی چرت بود : دی ولی با 86 و87 فرق داشت خیلی ما بیچاره طفلکی ها وقت نداشتم بعد سوالایی که خیلی باید دقیق میخوندی دادننقل قول:
زبان ساعت 12 اومدنقل قول:
با 40 نفر مصاحبه میکنن سه نفرشون میگن اسون بوده بعد همون سه تا رو پخش میکنه گزینه 2 بعد میپیچونن دیگه
تو سایتش نگاه کنید :
بقیه شکایت ها هم اینجا :کد:http://aee.medu.ir/IranEdu/edu_faqdtl.php?stenme=aee&rcid=1842
صفحات قبلش هم هست همه شکایت کردنکد:http://aee.medu.ir/IranEduThms/theme2/cntntpge.php?pgid=7&rcstart=10
ولی هی میگن بر اساس کارشناسان داوری برنامه گزینه 2 و محمد فنایی اسون بوده :دی
به نظر منم سخت نبود..چرت بود...اینم از شانس عالی و خوب ما!
میدونی چیه؟؟؟نقل قول:
بد نبود ، هم سخت بود هم آسون ، ولی تا الان (5تا امتحان)، این سخت ترینش بود
البته حفظیات من یکی ضعیفه.
گذشته ها که گذشته ، بریم بچسبیم به حسابان ، خداییش درس شیرینیه ،منکه با خوندنش عشق دنیا رو میکنم
خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــلی آســــــــــــــــون بـــــــود.
آقا همه بیاید بریم شکایت کنیم...
اگه شکایت کنیم ... مجبورن یه کاری بکنن...مثلا فیزیک یه سالی رو نمرشو ضرب در 5 کردن بعد تقسیم بر 4
کد:http://aee.medu.ir/IranEduThms/theme2/cntntpge.php?pgid=7&rcstart=10
:5:wassup yall?!
ما رو باش گفتیم بخونیم معدلمون بالای 19 شه برای کنکور خوبه
هوز امتحانای اصلیش و ندادیم با این سوالات مسخره ای که اینا دادن باید برای اینکه فقط قبول شیم بخونیم
امتحان خوب بود و در سزح متوسطی از سختی قرار داشت
سوالاشم خوب بود ، تنها اشکالش به نظرم افزایش بارم شعر حفظی از 1 نمره به 2 نمره بود که کار جالبی نبود
با شکایت هم هیچی درست نمیشه! بریم سراغ حسابان که اصلی ترین امتحانه
َAwful:27:نقل قول:
------------
بچه ها این مراقبا خیلی نامردن:31:
بابا من دست به اب نیاز داشتم:27:اصلا تمرکزم از دست رفته بود:31:نذاشت برم مرتیکه:31:
یکی از بچه های مدرسه ما رو کاغذ نوشته بود تقلبو بعد داشت از روش مینوشت دید مراقب نگاش کرده گذاشت زیرش بعد مراقب اومد گفت بلند شو ببینم بلند شد کاغذو دید ورقش گرفت گفت پاشو بیا پسره میگفت اقا برای ما نیست از عقب انداختن :دی
یکی از رفیقای منم گرفتن
مگه میشه با شکایت کاری کرد این همه از جبر شکایت کردن چی شد این پستمو بخون :نقل قول:
نقل قول:
آقا حامد با لینک نمیشه وارد شدنقل قول:
لطفا بگید از کجا باید این صفحه ها رو ببینیم ؟
خخخخخ چه تابلو !!!!نقل قول:
ماشالله ....مام که دیگه داره منفجر میشه مدیرمون هی جیغ میزنه شاکت ساکت بچه هام کاره خودشونو میکننن .... بعد نشستی داری جواب میدی یه مراقب میاد برگتو میگیره دنبال یه سوال میچرخه بعد میره یک وعضیه ..... :2::2::2::2: امروزم دیگه من ؛ روانی ؛:31: یه زنه به صندلیم تکیه داده بود منم رله سوالارو برا اولین بار چک میکردم :دی :41::41::41: البته هر چی گفت جلوویم ننوشتم .....:41:شانسه تقلبم نداریم :41::41::41:
ما توی یه کلاس 2 تا مراقب داریم...سر بجنبونی چشم غ(ق)ره میرن:27:نقل قول:
اقا برای ما نیست از عقب انداختن :biggrin:
------
واسه شماهم هر امتحان جاها عوض میشه؟!
--------
تقلب هم نکنید جائز نیست:27:
ماشاالله برای شعر حفظی همه در تکاپو بودن انگار !!
من حدود 18.5 میشم
نقل قول:
لینکا که مشکلی نداره ؟
میری تو سایت
از اون بالا پرسش و پاسخ میزنیکد:http://aee.medu.ir/
نه همش سه نفرننقل قول:
شانس ما معلم زبان مدرسه خودمون هم تو اون مدرسه درس میده زبان 2 نمره فیت بهم رسوند :دی
بچه ها شما شعرا رو حفظ کردین؟ من که یکیشو حفظ کردم سه تاشم نوشتم رو کاغذ بردم سر جلسه نوشتم:27: ولی قلبم داشت میومد تو دهنم:18:............از شانس ما من امروز گذاشتم تقلبرو زیر پام رو صندلی اصل همون موقع مراقبه اومد گفت صندلیت خیلی به عقبی نزدیکه پاشو صندلیتو بده جلوتر منم یه جوری با صندلی پا شدم اومدم جلو:31: خدا رحم کرد!
سالی که نکوست از بهارش پیداست !!!!!
حامد جان فامیلی معلم زبانت عزیزی نیست؟:20:نقل قول:
ته کفشت صاف بوده پس ، مگر نه ورقت از زیر پات میموند بیرون الان اینجا نبودی :دینقل قول:
منم یه جوری با صندلی پا شدم اومدم جلو
اره مگه تو هم تو مطهری ؟نقل قول:
در ضمن اسم من مسعوده این ایدی ماله یکی دیگه :31:
هیچ سالی مثل پارسال نمیشه...نقل قول:
بچه ها شما شعرا رو حفظ کردین؟ من که یکیشو حفظ کردم سه تاشم نوشتم رو کاغذ بردم سر جلسه نوشتم ولی قلبم داشت میومد تو دهنم............از شانس ما من امروز گذاشتم تقلبرو زیر پام رو صندلی اصل همون موقع مراقبه اومد گفت صندلیت خیلی به عقبی نزدیکه پاشو صندلیتو بده جلوتر منم یه جوری با صندلی پا شدم اومدم جلو خدا رحم کرد!
برای شعرای حفظی ادبیات با موبایل از رو کتاب عکس گرفته بودم...
یه لحظه با یه نفر اطلاعات ردوبدل کردم.مراقبه منو دید...
گفت پاشو برو اونجا بشین(صندلیتو عوض کن...)منم صفحه ی موبایلم روشن بود تو دستم بود...
هی وایستادم تامراقبه بره اونور تا من جامو عوض کنم ...اونم نمیرفت...آخر به طرز فجیعی جامو عوش کردم...ندید:ذی
ولی اون مدرسه خودمون بود الان اگه تقلب ببریم درجا صفر میدن...
شمام تو این امتحان نهایی تقلبی نبرید که مدرک دست معلم بدید...
دلیل بهتر از این نداشتی؟نقل قول:
ته کفشت صاف بوده پس ، مگر نه ورقت از زیر پات میموند بیرون الان اینجا نبودی
رفیق زود تر میگفتی منم مطهری ام دیگه؟ اون پسر لباس صورتی رو که اون مراقب اوسکله گرفت رفیق من بود دیگه!نقل قول:
امتحانش خیلی مفهومی بود.
سوال های سال قبل پیشش اب بودن .اما در کل امتحان جالبی بود باید مضمون درسا رو میفهمیدی.
راستی 4 و 5 رو چی زدید؟
من زدم تضاد و پاک باختگی و بی ادعایی شما چطور؟
نقل قول:
:لول ایول میگن کوه به کوه نمیرسه / برو کار کن کن
مصداق اینجاس :دی
عزیزی خیلی باحاله بچه ها از عزیزی میپرسیدن سوال بعد اون یکی مراقبه گفت که اینا فکر کردن معلم ادبیات هم هستی
همه گند زدن امتحانو بدون استثنا :دینقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 16 (15 کاربران و 1 مهمان)
واقعا نباید تقلب برد اخه شانسو میبینی یه روز که میخوای یه غلطی بکنی همه چیز به ضد تو میشه!من اول گذاشتم رو میز زیر پاسخ نامه اخه کسی که دیگه نمیاد زیر پاسخ نامه رو نگاه کنه ولی از شانس همین امروز مدیر اونجا میومد و زیر پاسخ نامه رو میدید:18:برای چک کردن شماره! اصلم اومد سر میز بقلی من !که اگه میومد سر میز من دیگه................................!:18:نقل قول:
بذار فکرامو کنم :دینقل قول:
دلیل بهتر از این نداشتی؟
حالا چون 16 نفر تو فرومن باید همه خراب کرده باشن.نقل قول:
من که خوب دادم 0.25 غلط دارم.
خبر خبر ...جوابارو گذاشتن
کد:http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/8803nazari/880306080031010400.doc
خوب نمیشه که...نقل قول:
صفحات قبلش هم هست همه شکایت کردن
ولی هی میگن بر اساس کارشناسان داوری برنامه گزینه 2 و محمد فنایی اسون بوده
40 تا شکایت چیه؟؟؟
واقعا جبر سخت نبود...لااقل خیلی سخت نبود...
اگه قرار باشه هر درسی 40 تا شکایت کنن که هر کی میاد 40 بار شکایت میکنه ...بعد کل امتحانا پرت میشه...
اونا خودشون بعدا به نمره ها نگاه میکنن ...و از اون میفهمن که چقدر سخت یا آسون بوده...
ولی ادبیاتو خیلیا پایین میشن...
اونا خودشون امتحانا رو بررسی میکنن که سخت بوده یا آسون ...
اصلا نیاز چندانی به شکایتای ما نیست...ولی حالا که این بخشو گذاشتن اگه شکایت نکنیم فکر میکنن که آُسون بوده....
خبر خبر ...جوابارو گذاشتن
کد:http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/8803nazari/880306080031010400.doc
کیلید اومد!کد:http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/8803nazari/880306080031010400.doc