[QUOTE=MJHamed;4409928]این هم همون پیامی که میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.-----.com/images/0lcx0cxndpihcwuxb7ii.jpg
Printable View
[QUOTE=MJHamed;4409928]این هم همون پیامی که میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.-----.com/images/0lcx0cxndpihcwuxb7ii.jpg
[quote=abbasazarpikan;4411714]نقل قول:عجیبه اینی که شما گذاشتید خیلی فرق میکنه با اینی که من در پایین گذاشتم و فکر میکنم که نتیجه همه مثل همین باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دارم میگردم ببینم چرا نتیجه هارد شما اینجوریه؟
نتیجه رو اعلام میکنم
مرسي از كاتالوگ تصويريت. كاش راهنماي كار كرد رو هم ميزاشتي:20:
[QUOTE=MJHamed;4416149]ممنون میشم گه محبتی بکنید مشکل من هم حل بشهنقل قول:
MJHamed نتوستی پبدا کنی ؟
توی فروم msfn مشکل شما رو مطرح کردم امیدوارم که راه خوبی پیشنهاد کنن.نقل قول:
با سلام من فریمور ش را دانلود کردم ولی در اخر کار میگه بهش نمیخوره من مطمئن هستم درست دانلود کردم نمیدونم چیکار کنم کسی میتونه راهنمائی کنه
با سپاس
با سلام
خدمت اساتید یه سوال داشتم:
هارد من western Digital 320gb بوده و بعد از انگولک کردن یهو تو بایوس 0mb شد و ولی توسط بعضی برنامه ها 7گیگ یا 23گیگ شناخته میشه
میخواستم بدونم با این روش شما میشه اطلاعاتشو برگردوند یا نه؟
البته به نمایندگیش (شرکت سازگار ارقام) زنگ زدم اونها به روش خودشون برگشتن و برنگشتن اطلاعات رو 50 50 میدونستند(البته به حرف این زنهای منشی نمیشه اطمینان کرد)
دادن هارد دست کسی هم برای من قابل قبول نیست
حال نظر شما چیه؟
سلامنقل قول:
هارد شما جزو هارد های مشکل دار نیست و کسی تا حالا روی هارد وسترن تست نکرده تا ببینه جواب میده یا نه
شما توضیح بده که چیکارش کردی اینطوری شد شاید از یه راه دیگه قابل حل باشه.
با سلام
متشکر که پاسخ دادید
من یک هارد IDE (سامسونگ60گیگ) داشتم و بعدا همین هارد ساتا(وسترن دیجیتال320گیگ) رو خریدم و 2هارد رو همزمان بستم.
هارد ساتا بعضی وقتها 4و5 بار ممتد صدای تق تق میداد و یه صدایی مثل دنده عوض کردن و گاز دادن ماشین خیلی خفیف ازش میومد و بعد نیاز به check disk پیدا می کرد.
چون IDE حالت مستر داشت و ویندوزی که روی اون نصب شده بود برای روشن شدن بوت میشد و در این صورت checkdisk برای ساتا انجام نمیشد،من خواستم کاری کنم که ساتا از حالت slave خارج بشه
بخاطر همین توی بایوس حالت not instal رو روی Ide گذاشتم و restart کردم دیدم جاهاشون عوض نمیشه
ولی با تغییر این گزینه ها یکبار که باز Restart کردم دیدم بجای نام wd320 که قبلش نوشته بود،نوشته شده model-pinklite و وقتی
enter می زدم دیدم حجم رو نوشته 0mb و در ویندوز(که در هارد Ideبود) اصلا درایوهای اون هارد در my computer دیده نمی شد.
علاوه بر این در Set up برای نصب ویندوز بعد از 4دقیقه و 30 ثانیه که طول می کشید به قسمت پارتیشن بندی برویم، اونجا حجم 7گیگ بود و High Light(برای انتخاب) که نمیشد هیچ ، تازه جلوش می نوشت access denied
بنابراین موقعی ویندوز روشن بود بدون خاموش کردن کابل ساتا رو که درآورده بودم یهو داخل پورتش گذاشتم که سیستم هنگ کرد
بعد که Restart کردم بایوس کامل پرید و مجبور شدم مادر بورد جدید بخرم که با اون هم هارد ساتا شناخته نمیشد
ضمنا در سایت نمایندگی فروش این هارد یک برنامه گذاشته شده بود برای تعمیر این هارد که من دانلود و نصب کردم ولی در همان ابتدای شروع برنامه یک خطا میده و می نویسه که کابل هاتو چک کن
ولی من کابل ها رو چک میکنم هیچ مشکلی توشون نمی بینم
(کابل دیتای ساتا که نو گرفتم/ کابل برقشو هم یک مبدل خریدم و همون کابلی که به IDE میرفت رو تبدیل به برق ساتا کردم)
راستی از برنامه ی Table Patition recovery هم استفاده کردم که مثلا شاید جدول پارتیشن هاش از بین رفته و این درستش کنه
که بعد از اجرای دستور Restart داریو سالم هارد IDE خودش Unpartiton شد و اطلاعاتی که باقی مونده بود هم پرید و این هیچ تاثیری روی اون هارد ساتای مذکور نداشت
با سلام
متشکر که پاسخ دادید
من یک هارد IDE (سامسونگ60گیگ) داشتم و بعدا همین هارد ساتا(وسترن دیجیتال320گیگ) رو خریدم و 2هارد رو همزمان بستم.
هارد ساتا بعضی وقتها 4و5 بار ممتد صدای تق تق میداد و یه صدایی مثل دنده عوض کردن و گاز دادن ماشین خیلی خفیف ازش میومد و بعد نیاز به check disk پیدا می کرد.
چون IDE حالت مستر داشت و ویندوزی که روی اون نصب شده بود برای روشن شدن بوت میشد و در این صورت checkdisk برای ساتا انجام نمیشد،من خواستم کاری کنم که ساتا از حالت slave خارج بشه
بخاطر همین توی بایوس حالت not instal رو روی Ide گذاشتم و restart کردم دیدم جاهاشون عوض نمیشه
ولی با تغییر این گزینه ها یکبار که باز Restart کردم دیدم بجای نام wd320 که قبلش نوشته بود،نوشته شده model-pinklite و وقتی
enter می زدم دیدم حجم رو نوشته 0mb و در ویندوز(که در هارد Ideبود) اصلا درایوهای اون هارد در my computer دیده نمی شد.
علاوه بر این در Set up برای نصب ویندوز بعد از 4دقیقه و 30 ثانیه که طول می کشید به قسمت پارتیشن بندی برویم، اونجا حجم 7گیگ بود و High Light(برای انتخاب) که نمیشد هیچ ، تازه جلوش می نوشت access denied
بنابراین موقعی ویندوز روشن بود بدون خاموش کردن کابل ساتا رو که درآورده بودم یهو داخل پورتش گذاشتم که سیستم هنگ کرد
بعد که Restart کردم بایوس کامل پرید و مجبور شدم مادر بورد جدید بخرم که با اون هم هارد ساتا شناخته نمیشد
ضمنا در سایت نمایندگی فروش این هارد یک برنامه گذاشته شده بود برای تعمیر این هارد که من دانلود و نصب کردم ولی در همان ابتدای شروع برنامه یک خطا میده و می نویسه که کابل هاتو چک کن
ولی من کابل ها رو چک میکنم هیچ مشکلی توشون نمی بینم
(کابل دیتای ساتا که نو گرفتم/ کابل برقشو هم یک مبدل خریدم و همون کابلی که به IDE میرفت رو تبدیل به برق ساتا کردم)
راستی از برنامه ی Table Patition recovery هم استفاده کردم که مثلا شاید جدول پارتیشن هاش از بین رفته و این درستش کنه
که بعد از اجرای دستور Restart داریو سالم هارد IDE خودش Unpartiton شد و اطلاعاتی که باقی مونده بود هم پرید و این هیچ تاثیری روی اون هارد ساتای مذکور نداشت
یا ایها المسلمون
کمک کنید:42:
اطلاعاتم رو هواس:37:
خدا مهندسهای سی گیت رو نیامرزه با این بلایی که به جونمون انداختن:4:
من رفتم تبدیل USB به COM(SERIAL( خریدم:18:
یک طرفشو وصل می کنم با کابل پرینتر به USB کامپیوترم و یک طرفشم که سریال هست می مونه
از اون طرف یک دونه سیم AUDIO مال سی دی رام قدیمیها برداشتم
سرجامپرهاشو باز کردم.زدم به RX-TX-GND پشت هارد
حالا نمی دونم چطوری باید بین سریال و این سیم هایی که به هارد وصل کردم اتصال برقرار کنم.:24:
یعنی سیم های RX-TX-GND رو به کدوم پین های سریال وصل کنم؟:whistle:
سلامنقل قول:
جواب رو واستون ایمیل کردم
اینی که شما گرفتی به درد این کار نمیخوره
عجب سرنوشت شومی!نقل قول:
شاید بورد هارد شما مشکل پیدا کرده باشه فکر نمیکنم از فریمور باشه
با سلام
با توجه به اینکه
1- برنامه ی مربوط به رفع مشکل هارد گزارش خطا از کابل میده
2- مدار شما مرتبط با نحوه ی اتصال هارد ساتا به مادربورد است
3- این هارد هم هرچند مارک متفاوت از سیگیت و مکستور داره ولی باز هم ساتاست
4- چاره ای دیگه نیست
میخواستم اون مدار رو بخرم تا حداقل تیری در تاریکی زده باشم
میشه بپرسم چطور؟
از طریق email زیر سفارش بده تا راهنماییت کنم.نقل قول:
[PHP]emjeyech@gmail.com[/PHP]
مسئولیتش با خودتون هست چون اصلاً ممکنه جواب نده.
سلام.
من یک هارد (زباله) مکستور 500 گیگ حدود 1 سال پیش خریدم.
بعد حدود 10 ماه (ماه رمضون) یه شب که سیستم رو خاموش کردم و صبحش روشن کردم دیدم هارد detect نمیشه.و ارور میده که هارد شناسایی نشد. بعدش فهمیدم فریم ور این هاردها مشکل داره و خود به خود هارد قفل میشه.
خلاصه بردمش سازگار و بعد یک هفته بهم دادن و درست شد.
2 ماه و 15 روز کار کرد اما بازم دیروز این جوری شد.(واقعا دیگه می خواستم زنگ بزنم ننه بابای این سازگاریارو بیارم جلو چشاشون ) هر چی داشتم مثل دفعه قبل پرید.
حال به نظرتون چی کار کنم اونا که درستش کردن قطعا اپدیتش کردن اما باز چرا بعد 2 ماه این هارد اشغال این جوری شده ؟
گارانتی هارد 5-6 ماه مونده.
ببرم سازگار بازم ممکنه درستش کنن اما بعد یه مدت بازم این جوری شه.
به نظرتون چی کار کنم .بدم تعمیرش کنن وبعد بفرومش و برم یک هارد دیگه(وسترن یا هیتاچی) بگیرم یا ؟؟؟؟
یکم عقده رو خالی کنم : :31:
خاک بر سر شرکت درپیت مکستور با این هاردهای مزخرفش
واقعا اشتباه محضه هرکی مکستور بخره.
شما خوش شانس هستید که گارانتی براتون هارد رو درست کرده بدون اینکه اطلاعات بپرننقل قول:
چون معمولاً فقط هارد رو با یه هارد نو عوض میکنن و در نتیجه اطلاعات هیچ راه برگشتی ندارن.
اگه میتونی دوباره بده درستش کنن بعد خودت آپدیتش کن که مطمئن باشی
من هارد خودم رو که درست کردم حدود 9 ماه بعد فریمورشو آپدیت کردم چون اون موقع میخواستم ردش کنم بره
ضمناً سیگیت و مکستور یکیه
نه برادر اگه دقت بفرمایید من نوشتم اطلاعاتم مثل دفعه قبل پرید.:41:نقل قول:
در ضمن اینا عوض نکردن هارد رو همون قبلیو با دستگاه قفلشو باز کردن.
اما نمی دونم اپدیت کردنش یا نه.
پس تسلیت میگم:46:نقل قول:
احتمالاً آپدیتش نکردن البته یه مورد هم بود که با این که فریمور جدید داشت بازم خراب شده بود
ضمناً یکی دو مورد هم توی سری جدید مکستور و سیگیت خرابی داشتیم.
به هر حال شما با این مدار و این روش که اینجا گفته شده میتونی اطلاعات رو مثل روز اول برگردونی بعد هم اگه لازم داشت فریمور رو آپدیت کنی.
سلام به همه
هارد من maxtor و مدلش stm3500320as هست.
مشکلی که من با هاردم دارم صداشه. تا میخواد شروع کنه به کار، از کار میوفته و این عمل همینطور تکرار میشه.
من بورد 12500 تومنی رو خریدم و وقتی وارد هایپر ترمینال میشم. دور هارد رو کم میکنم، کارت ویزیت رو میکشم و وقتی U رو میزنم دوباره برمیگرده به همون حالت اول، یعنی موتور دوباره داره سعی میکنه که دور بگیره ولی قطع میشه.
کسی میدونه مشکلش چیه؟
در ضمن از بچه هایی که انصافا انسان دوستانه وقتشون رو میذارن و کمک میکنن تشکر میکنم و امیدوارم به هر چی که میخواهید برسید.
سلامنقل قول:
یعنی بعد از بیرون کشیدن کارت و زدن u دیگه نمیتونید به هارد فرمان بدید؟
اگه میشه از نتیجه یه عکس بزارید.
نقل قول:
تشکر میکنم از اینکه جواب دادی
دقیقا، بعد از U هارد دوباره به حالت قبل بر میگرده و هایپر ترمینال تقریبا به حالت هنگ در میاد.
حامد جان، اگه اجازه بدی عکس نذارم چون چیز خاصی نشون نمیده. شما فرض کن U رو میزنی و همینطور گیر میکنه، در ضمن اتفاقات قبلش مثل spin down completed و مقدار زمانش رو مینویسه و دقیقا مثل دو تا pdfی که زحمت کشیدی و گذاشتی جلو میره تا میرسه به وارد کردن U.
خبری نشد بزرگوار از کار ما:46:نقل قول:
سلامنقل قول:
نه عزیز
با یه سیستم دیگه امتحان کن شاید مشکل از سیستم باشه
با 3 تا سیستم چه Pc چه laptop هر دو امتحان کردم بز همون پیامه میدهنقل قول:
نقل قول:منظورم low level format بودهاااا... با خیلی نرم افزارها تست کردم هیچی نشون نداد. تو اکثر help های نرم افزارهای مخصوص فرمت سطح پائین هم نوشته امکان بازیابی به هیچ وجه وجود ندارد. کسی در این زمینه اطلاعات درست و علمی که مطمئن باشه نداره؟ من خودم زیاد کار کردم نشده ولی فکر نمی کنم که اصلا راهی وجود نداشته باشه. چون میدونم که مراکزی هستند که حتی بعد از انفجار لپ تاپ هم اطلاعاتش رو می تونن بازیابی کنن. اگه کسی کمکی از دستش بر می آید دریغ نکنه لطفانقل قول:
سلام حامد جان،
خسته نباشی:11:
میبینم که یه تنه تاپیکو میچرخونی و به همه کمک میدی:10: خدا قوت :31:
آقا راستش یه مشکل برام پیش اومده برای هارد لپتاپم واین جوری شد که چند شب پیش داشتیم با لپتابمون کار میکردیم ( تو اینترنتم بودیم ) یهو یه بلو اسکرین داد و سریع یه چیزایی نوشت و فرت شد، حالا که لپتاپو روشن میکنم این ارور رو میده:
internal harddisk drive not found!
To resolve this issue, try to reseat the drive.
No bootable devices--strike F1 to retry boot, F2 for setup utility
Press F5 to run onboard diagnostics
یعنی هارد رو دیتکت نمیکنه ولی هارد کار میکنه و سالمه یهو زد به سرم که نکنه اینم مثل جریان همین هاردای مکستور و سیگیت شده، گفتم یه مشورت بکنم باهات ببینم به چنین مشکلی هم برخوردی با هاردای لپتاپ.
مشخصات هارد اینه:
Model : WD3200BEVT
S/N : WD - WXE508FH4819
حالا به نظرت اگه مشکل همون باشه، با همون کدایی که هست جواب میده؟
منتظرم.
ممنون
سلام خدمت شمانقل قول:
قربانت ،سلامت باشی
کم پیدایی:46:
چند صفحه پیش هم یه موردی توی لپتاپ داشتیم
البته هارد ایشون سیگیت بود مثل اینکهکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4402955&postcount=587
ضمناً آخرشم به نتیجه خاصی نرسیدیم!
هارد شما وسترن هست و فکر نمیکنم با این راه ها درست بشه
بازم من میگردم ببینم چیزی میشه پیدا کرد
دستت گرم:31:نقل قول:
راستش یه هارد خریدم ولی اگه بشه اطلاعات تو هارد و ریکاوری کرد خوب میشه.:27:
شما فعلاً اون هارد خراب رو بزار تو آب نمک:31:نقل قول:
تا راهش پیدا شه
آب نمکش مسئله ای نداره اگه به نتیجه برسه، ولی یه سری آهنگ روش بود که فک نکنم جایی گیر بیاد دلم برای اونا میسوزه:19: یکی از بچه ها میگفت احتمال داره یه برد دیگه بندازم روش کار کنه و بشه اطلاعاتشو برگردوند. یعنی میشه؟نقل قول:
عوض کردن برد روی هارد های مکستور و سیگیت که فایده نداشت.نقل قول:
روی هارد لپتاپ رو نمیدونم.
راستی rx و tx داره؟
داره ولی معلوم نکرده کدومه:13:نقل قول:
اگه ممکنه یه عکس از پشتش بگیر بذارنقل قول:
سلام،نقل قول:
اینم عکسا:
فقط یه چیزی دیدم تو عکس 4 و اینکه اون قسمت پایین برد ( وسطش ) دو ردیف هست مثله خطکشه و بینشون 5 تا سوراخه، ردیف پایینیه و نصفه ردیف بالاییه انگار رنگشون تغییر کرده نه؟کد:http://www.mypicx.com/12162009/WD/
به نظر که خیلی شبیه هاردهای اینترنال هست.نقل قول:
البته اگرم جاشون پیدا بشه مهم دستورات که احتمال زیاد فرق میکنه
شما که مدار رو دارید یه تست بکنید با همین دستورات
جای tx , rx رو هم مشابه هارد معمولی در نظر بگیرید
رنگ بعضی از پایه ها هم به نظر تغییر کرده.بوی سوختگی نمیده؟
جاشونو که میشه با سعی و خطا پیدا کرد مهم اینه اون دستورات جواب بده، من خودم خیلی سایتا رو دیدم این مشکل و توش گفته بودن مخصوصا سایت خود دل ولی کسی درباره ی امکان کاری که مثله همین مکستورا بود چیزی نگفته بود، شما تو این فروم خارجیه چی بود اسمش؟ تو اون در این مورد چیزی نخوندی؟نقل قول:
برای اون پایه ها هم الان بعد یه هفته که دیگه بویی نمیده شاید اون اول اگه میدیدم میشد فهمید.:41:
سلامنقل قول:
اون فروم آدرسش اینه
[HTML]http://www.msfn.org/board/solution-seagate-7200-11-hdds-t128807.html&[/HTML]
منتها 112 صفحه هست و خیلی حوصله میخواد خوندنش
میخوای مشکلت رو توش مطرح کن شاید فرجی شد
با سلام
مشکل من با هارد و کارهایی که تا کنون انجام داده ام:
پس از روشن کردن کامپیوتر لوگوی ویندوز نشان داده می شود اما ریستارت شده و در هیچ حالتی حتی safe مد بالا نمی آید. وقتی هارد را به یک کامپوتر دیگر به عنوان هارد دوم وصل می کنم آن یکی کامپیوتر هم ویندوزش بالا نمی آید. در 1 مورد هارد را به کامپیوتر دیگری وصل کردم، با اینکه در setup اولیه هارد را می شناسد اما ویندوز به کندی بالا آمده و هارد را نمی شناسد. با سیدی بوتبل نرم افزار partition table doctor هم ور رفتم. پارتیشنها را می شناسد ولی با rpt هم کاری انجام نمیشود. با سایت شما به طور اتفاقی آشنا شدم و تقاضا دارم لطفا راهنمایی کنید جون بازیابی اطلاعات هارد برایم حیاتی است. آیا مشکل از firware هارد است؟
هارد من ماکستور 160 قدیمی و ساتا است. روش نوشته 6Y160MOSTD (مدل سنگاپوری) اگه اطلاعات دیگه هم بخواید از هارد میگم.
پیشاپیش از توجهتون ممنونم.