حدودا قيمتش چنده ؟
حدودا قيمتش چنده ؟
سلام به همگی .
دیگه عالی شد .
آپدیت اول هم توپه ها !
مخلصیم .
سلام.
این گوشی وارد بازار ایران شد یا نه؟؟؟؟
به نظرتون کی میاد ایران؟؟؟
نقل قول:از اين سوالا نپرسيد كه جواب نميگيريد!!!ما خودمون رو پاره كرديم نفهميديم بالاخره!!!:41:نقل قول:
دوستان عجله نکنید من که تو علاءالدین فعلا ندیده ام ولی به محض ورود اطلاع میدم.نقل قول:
فکر کنم اگه مغازه دارها بد قولی نکنن سر و کله اش هفته بعدی پیدا بشه.:20:
یه ویدیو آوردم از آیفون 3GS.بد نیست کسی خواست ببینه با i8010 HD مقایسش کنه : دی
اگه سرعتتون خوبه دانلود کنین.آنلاین کیفیت رو کم میکنه
[HTML]http://www.4shared.com/account/file/115250636/1ee73f55/University_By_3GS.html[/HTML]
خوب مگه چیه ؟!؟!؟!نقل قول:
همه گوشی ها همین جورین ......
نکنه گوشی شما کابل TV ش به جای usb ش وصل میشه ؟!؟!؟!؟! یا جای شارژر ؟!؟!؟!؟
:31::31::31::10::10:
دوست عزيز قرار بود از كابل HDMI استفاده بشه ولي الان شده اين كابل و از تكنولوژي DLNA استفاده ميكنهنقل قول:
آره D900 من از همون جای شارژ وصل میشه !!!نقل قول:
نکنه گوشی شما کابل TV ش به جای usb ش وصل میشه
مخلصیم .
اونجوری که تو یکی از فیلم هاش که به صورت واید (HD)گرفته شده بود ، دیدم حجمش برای 4 ثانیه شده 4 مگا بایت..........
حالا اگه بخواهیم در حدو د 33 دقیقه فیلم برداری کنیم ، فضایی در حدود 2 گیگیا بایت میخواد...............
یعنی با رم داخلی که 8 گیگا بایت هست در حدود 2 ساعت و 15 دقیقه میشه فیلم برداری کرد..................
و با حافظه جانبی 16 گیگا بایتی میشه در حدود 4 ساعت و 30 دقیقه فیلم برداری کرد.................
یه سوال دیگه : منظور از turn to mute یعنی چی ؟ که تو جی اس ام آرنا نوشته..............
این قابلیت که فکر میکنم ابتکار نوکیا بودنقل قول:
از این قراره که وقتی گوشیت زنگ می خوره اگه برعکسش کنی سایلنت میشه
درود بچه ها ..
راستش با اینکه اصلاً تا حالا با سامسونگ حال نمی کردم، اما باید یگم کیفیت فیلم و عکس برداری این گوشی منو راستی راستی وسوسه کرده ..
تنها معایبی که تا الان میتونم براش در نظر بگیرم، جنس نا مرغوب پلاستیک و اون طوق نقره ای پلاستیکی دورشه که مثل گوشی نوکیا N72 بعد از یه مدت رنگش میره و قیافه گوشی حسابی ضایع میشه. و دیگه نداشتن FM Transmitter ....
کیفیت ضبط صدا در هنگام فیلم برداری، که از قرار معلوم ضعیف بود، با آپدیت جدید نرم افزارش حالا دیگه درست شده ..
فقط میمونه اینکه دل رو ببره یا نبره ! :40:
و قیمتش چقدر باشه !! :27:
.
سلام
دوست عزیز مگه شما از نزدیک دیدین که میگین جنسش نامرغوبه؟
و اینکه fm هم الان چند تا گوشی بیشتر نداره ضعف نیست
قیمتشم 800 اونور
اینجا احتمالا 40_50 بیشتره
خودم که از نزدیک ندیدم .. ولی بعضی از بر و بچه های خارجکی که دیدن تعریف کردننقل قول:
این هم آدرسش :
Fm Transmitter نداشتن دیگه یه عیب میشه .. آخه میشه کلی براش استفاده پیدا کرد ..:21:نقل قول:
کد:http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?t=81427
هشتصد نهصد چوق؟:13: .. نه ..... کی میاد ارزون شه ؟
.
راستی ...
الان داشتم چند تا سایت مختلف رو جستجو می کردم
توی خیلی هاشون گفته بودن که i8910 دارای FM Ttansmitter هست ، اما توی خود سایت سامسونگ توی مشخصاتش ذکر نکرده
بعضی هم گفتن سخت افزارش رو داره اما هنوز نرم افزارش روش نیست !!
شما اطلاعات بیشتری ندارین ؟
.
تغییرات در فریمور جدید
مهمترینش افزایش رم گوشی از 120 به 167 در فریمور جدید!! و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادیت:
یه نکته: تو عکس دومی مموری داخلی گوشی رو 42 نشون داده! (این ربطی به مموری 8 و 16 نداره)
دوستان تو استانهای دیگه جز تهران الان پیدا میشه؟
چند؟
گوشی خوبیه؟
ارزش خریدن داره؟
کاشف بعمل اومد که FM Transmitter روی گوشی هست :
نقل قول:
Samsung announced that Omnia HD should have also had a built-in FM transmitter. Unfortunately, this feature was missing from our test unit and when we went to research that, it turned out that any mentioning of an FM transmitter have also gone missing from Samsung web sites as well.
نمی دونم چرا با اینکه سامسونگ دومین سازنده گوشی تلفن همراه هست، اما توی ایران اون جوری که باید طرفدار نداره ..
مشخصات سخت افزاری i8910 رو توی این صفحه بخونید :
نقل قول:
کد:http://my-symbian.com/s60v3/review_omnia_hd.php
فکر کنم اگه نوکیا یا سونی اریکسون یه همچین پردازنده دو هسته ای پرقدرتی روی N97 می گذاشت طرفدارهای نوکیا از ونک تا جمهوری کارنوال شادی بپا می کردن !
من که راستی راستی با خوندن این مشخصات دهنم باز موند ..
من هم تحت تاثیر جو، هیچ وقت از سامسونگ خوشم نمی اومده .. اما این یکی رو می خوام راستی راستی امتحان کنم ...
..
سلام به همگی .
آپدیت رسمی به زودی :
فریمور i8910xxig2 :
The 720p video is at 24fps, while audio is now a AAC codec, 32000 Hz, 2 channel @ 512kbs (bitrate). Which is quite a high bit rate. This will give us great audio quality.
:40:
مخلصیم .
بعلت سابقه بدنقل قول:
چون سامسونگ از جی 800 به این ور رو اومد و زد تو کاری های خفن وتولید گوشی های عامه پسند
چه از لحاظ قیمت چه سیستم عامل چه امکانات
اولا که 2 هسته ای نیست و تک هسته ای هستش
ثانیا این پردازنده رو ایدو سونی اریکسون هم هست !
ثالثا این سی پی یو ساخت سامسونگ و سونی اریکسون یا نوکیا نیستند که بخوان فن بوی هاش کارناوال راه بندازن !!
راستی امیر چی شد این عرضه8910 تو ایران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هر چند زیاد از طراحی اش خوشم نمیاد ولی جزو لیست خریدمه
چرا نمیاد بازار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
علی جون سامسونگ از اولش هم گوشیاش عامه پسند بودن ولی نه واسه ماایرانیا...نقل قول:
بعلت سابقه بد
چون سامسونگ از جی 800 به این ور رو اومد و زد تو کاری های خفن وتولید گوشی های عامه پسند
چه از لحاظ قیمت چه سیستم عامل چه امکانات
اولا که 2 هسته ای نیست و تک هسته ای هستش
ثانیا این پردازنده رو ایدو سونی اریکسون هم هست !
ثالثا این سی پی یو ساخت سامسونگ و سونی اریکسون یا نوکیا نیستند که بخوان فن بوی هاش کارناوال راه بندازن !!
راستی امیر چی شد این عرضه8910 تو ایران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هر چند زیاد از طراحی اش خوشم نمیاد ولی جزو لیست خریدمه
چرا نمیاد بازار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
در ضمن من تک توک میبنمش ....با قیمتهای عجیب ...پائینترین قیمتی که من دیدم 950 تومن بید....!!!!
تک هسته ای ؟نقل قول:
Processors
Yes, that's the biggest news. With the Omnia HD, Samsung broke at least THREE "standards" shaping the Symbian OS world. Unlike all other manufacturers of S60 phones faithfully continuing to use trusty ARM11 processors and only trying to squeeze out more power from them by upping their frequencies (e.g. the N97 pushed to 434 MHz compared to 369 MHz on the 5800, or the 5630 XM clocked at 600 MHz) Samsung went one step further and for the first time ever on the Symbian platform equipped the Omnia HD with the next-generation OMAP3 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to be exact) processor. The only existing smartphone I am aware of using this processor is the Palm Pre, to be followed by the recently announced [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (a.k.a Idou), the new iPhone 3G S and the rumoured upcoming Nokia N900 Internet Tablet.
So, what's so special about it? Let the specifications speak for themselves. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (made in 65 nm technology) is a dual-core processor (which means that it contains an ARM host CPU and one or more DSPs) consisting of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] application processor running at 600 MHz, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GPU (graphics acceleration processor) and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Digital/Image Signal Processor taking care of telephony, data transmission, image processing, etc) running at 430 MHz. Sounds too complicated? Too compare, the N97 is based on a single-core processor running at 434 MHz (i.e. 164 MHz / 27% less) having to do all the work by itself, as it does not contain GPU for graphics acceleration, nor the remaining accelerators. This should give you an idea of how much more powerful the OMAP3430 is.
در مورد آیدو چیزی نمی دونم ..
بعدش هم نگفتم که سامسونگ خودش با دستای خودش اومده و اتم شکافته ..
همه سازنده های بزرگ تجهیزات الکترونیکی از مجموعه قطعات مختلف ساخت شرکتهای تخصصی استفاده می کنن .. مگه غیر از اینه؟
مگه در مورد گوشی های دیگه که لنز کارل زایس و فلش زنون و ... استفاده می کنن، فن بویهاشون این چیزها رو مزیت گوشی به حساب نمیارن؟؟؟!!
از شما اینجور قضاوت کردن و نظر دادن تعجب برانگیزه علی جان
.
ببینید تو گوشی وقتی میگن مثلاً dual arm معنیش اینه که یه پردازنده واسه برنامه ها داره و یه پردازنده واسه اتصالات مخابراتی
تو بعضی از گوشیهای دیگه مثل ان96 و ان95 هم همین جوریه
i8910 یه arm cortex داره که فرکانسش 600 مگاهرتزه
اینم عکس بردش :
سری 4 tiomap دوتا arm cortex a9 داره با فرکانس 1 گیگاهرتز که میشه باهاش crysis warhead بازی کنی !
اینم عکسش :
سلام به همگی .
:40:کد:http://www.glbenchmark.com/result.jsp?orderby=206&brand=all&submit=OK&benchmark=glpro
مخلصیم .
دوست عزیز مگه وارد ایران شده.کجا دیدید؟؟؟؟نقل قول:
950 تومن :19::19::18::18:.
اتفاقا دو سه تا دیدم هم توی علائدین هم این پاساژ بغلیش ....(فکر کنم اسمش بزرگ مهر باشه)نقل قول:
دوست عزیز مگه وارد ایران شده.کجا دیدید؟؟؟؟
950 تومن
توی خود علائدین بالای یه تومنه.....
علی خوش خبر باشی :31:نقل قول:
وجدنا جز سری دی سامسونگ (من کاری به وین موبایل هاش ندارم) گوشی بدرد بخورش چی بود قبل از جی 900 ؟
چرا دوست من عجیبه ؟نقل قول:
مگه چی گفتم ؟
شما مشخصات 73 رو هم ببینی زده دال کور
ولی جزو دال کور ها حساب نمیشه چرا ؟
شاهد از غیب رسید
زیرو بخون:46:
نقل قول:امیر متاسافانه واسه من باز نمیشهنقل قول:
اگه میشه عکس هاشو بزن تو فروم یه مقایسه هم با سی پی یو 97 بزار
خوبهنقل قول:
سقوط آزاد قیمت 97 شروع شده و الان به زیر 750 رسیده
تا 2 هفته دیگه فکر کنم8910
هم برسه این قیمت:10:
علی جون همه میدونیم یه سری از ابداعات ماله سامسونگه ....مثل اولین گوشیه تاشو ...و یا اولین گوشیه دوربین دار و...نقل قول:
علی خوش خبر باشی
وجدنا جز سری دی سامسونگ (من کاری به وین موبایل هاش ندارم) گوشی بدرد بخورش چی بود قبل از جی 900 ؟
و اگه بخوایم بریم قبل از سریه دی ( یعنی قبل از دی 500 ) خب اون موقع مارک های دیگه هم گوشی خیلی خاصی نداشتن
تا 6600 اومد ( همون کتلت معروف...: دی) ولی سامسونگ یه سری از گوشی هاش هنوزم هستن مثل تی 100 یا وی 200 و...
ولی خب فکر کنم یکی دو تا گوشی زد که اسماشو یادم نیست که یه سری مشکل داشتن و اسمش از اونجا خراب شد وگرنه همین تی 100 خیلی خوب توی ایران فروش کرد...
مخلصیم ....( از نوع امیریش...!!)
دوستان سوال داشتم اولا قیمت این گوشی چقدره دوما به نظر شما گوشی خوبیه که بگیرم؟
ممنون
سیلام
اول اینکه قیمتش 780_800 تومن هستش البته اونور ایران که هنوز رویت نشده اگرم اومده باشه 1_2 تا : د ی
دوما نظر من که هیچ نظر همه اینه که یکی از بهترین گوشی هاست در حال حاظر
یعنی می ارزه صبر کنم و چقدر باید صبر کنم یا این که یه گوشی دیگه بگیرم ؟نقل قول:
صبر که بستگی به ماکروتل داره
ارزش صبرو داره 100% خیلی از بچه های اینجا هم منتظرن تا بیاد برن بخرن شاید ارزون حساب کنن
گذشته از شوخی سایت گوشی شاپ گوشی های جدیدو خوب وارد میکنه یعنی زود میاره منتظر باش تا اون سایت بیاره
بعد از اونم ماکروتل 100% میاره البته من تو بازار ندیدم شاید بگردی پیدا بشه
البته اگرم باشه خود فروشنده اورده که احتمال زیاد گرون میده
پس صبر کن بطور انبوه وارد بشه
من امروز کل علاءالدین رو بهم زدم ولی نتونستم پیدا کنم.
از بعضی فروشنده ها میپرسیدم میگفتن آره داریم ولی i8510 رو نشون میدادند:31:.
دوستان فعلا که وارد بازار نشده.چون من به پاساژ بزرگمهر هم رفتم ولی ندیدم.
مایکروتل هم که طبق روال همیشه گفت یه هفته دیگه میاد یعنی منظورش همون 1 ماهه دیگست.:biggrin::biggrin:
در ضمن با سری Samsung M7600 Beat DJ هم کار کردم چون تاچش شبیه i8910 هستش. تاچش واقعا حالت نرم و انعطاف پذیری خوبی داشت ولی باز هم جلوی آیفون باید تعظیم کنه.
موفق باشید.
احتمالا خوب نگشتی ...نقل قول:
من امروز کل علاءالدین رو بهم زدم ولی نتونستم پیدا کنم.
از بعضی فروشنده ها میپرسیدم میگفتن آره داریم ولی i8510 رو نشون میدادند.
دوستان فعلا که وارد بازار نشده.چون من به پاساژ بزرگمهر هم رفتم ولی ندیدم.
مایکروتل هم که طبق روال همیشه گفت یه هفته دیگه میاد یعنی منظورش همون 1 ماهه دیگست.
در ضمن با سری Samsung M7600 Beat DJ هم کار کردم چون تاچش شبیه i8910 هستش. تاچش واقعا حالت نرم و انعطاف پذیری خوبی داشت ولی باز هم جلوی آیفون باید تعظیم کنه.
موفق باشید.
چون جلوی چشه به چشت نیومده ... : دی البته هنوز وارد نکردن یه چند تا تک توک خودشون اوردن
یه جا بهت ادرس میدم اگه نفروخته باشه هنوز هستش
از در سمت حافظ علائدین فکر سومین مغازه گالریه تهرانی ...( تبلیغم شد...: دی)
اون جا رفیقم کار میکنه یه دونه داشتن 1050 چوق میفروختن....
سلام
فکر میکنید قیمت این گوشی بعد از ورود به بازار ایران، در چه حدود و محدوده ای ثابت بشه؟
ninja3000sh ی عزیز، بنده مشتاقانه منتظر پاسخ شما به پیام خصوصی که واستون فرستادم، هستم (البته با عرض پوزش به خاطر زحمتی که به شما میدم).
اگر ماکروتل بیاره با قیمت جهانیش زیاد تفاوتی نداره
قیمتاش خوبه
قیمت جهانیش نزدیک 800 هستش
اونجورم که علی گفت تکی اوردن 1050 پس 100% بین 800_900 ماکروتل میاره
البته اینم بگم بازم 100% چون سامسونگ هستش بعد 2 هفته میرسه زیر 800
سلام دوستان. البته من چندتا سایت خارجی رو که قیمت این گوشی رو برای فروش زده بودند دیدم قیمت 8گیگش بین 749 دلار تا 775 دلار بود.
امروزم از نمایندگیش تو شهرستان پرسیدم گفتن قیمتش حدودای 700 هزار تومن هست.:31:
والا علی جان امروز کل علاءالدین رو زیر رو کردم ولی نتونستم گیر بیارم.نقل قول:
من چشام درجا این i8910 رو از یه کیلومتری تشخیص میده اگه ببینمش.:31:
البته هم n97 میخواستم و هم i8910 که n97 رو خریدم ولی دیدم حالا تا i8910 بیاد جای خالیش رو با htc touch pro2 پر کنیم تا ببینم بعدا چی میشه:20:.
من دو سه روز پیش اونجا بودم (پنج شنبه) هنوز سرجاش بود....شایدم تا الان ابش کرده باشن...!!!نقل قول:
والا علی جان امروز کل علاءالدین رو زیر رو کردم ولی نتونستم گیر بیارم.
من چشام درجا این i8910 رو از یه کیلومتری تشخیص میده اگه ببینمش.
البته هم n97 میخواستم و هم i8910 که n97 رو خریدم ولی دیدم حالا تا i8910 بیاد جای خالیش رو با htc touch pro2 پر کنیم تا ببینم بعدا چی میشه.